Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

ЧЕНГЕТАТА НА ГЕРБ СА ДОБРИ, ОСТАНАЛИТЕ – ОТВРАТИТЕЛНИ

Доносник или агент – изберете сами

 

Партия ГЕРБ успокои всички избиратели, притеснени от това, че е издигнала за изборите 35 кандидатиагенти от ДС. Според централата на партията, трябва да се прави разлика между доносниците и тези, които са работили в интерес на държавата. Това е много навременно разяснение на партийната линия на ГЕРБ за всички избиратели, които досега не можеха да различат доносник от агент,  работил за държавата.

Доносниците не са ходили да донасят в Държавна сигурност и не са били вербувани от нея. Те не са имали водещи офицери от ДС, които са им възлагали задачи за кого да доносничат. Напротив – сами са си възлагали задачи за доносничество и сами са си ги изпълнявали, защото са били едни лоши хора, докато тези, които партия ГЕРБ е избрала за свои кандидати за изборите, са били честни патриоти, работили са за тоталитарната държаваследили са враговете на държавата.

Всички ние, които не обичахме тяхната държава, бяхме техни врагове и те ни правеха добро, като ни следяха.

Затова трябва и днес да сме им благодарни.

Благодарни сме и на всички други партии, за които „ДС” не е мръсна дума, каквато е например „Гестапо”, а високопатриотична организация.  Който казва, че не е благодарен, продължава да е враг на държавата. Когато избираме кандидатите на ДС ние изпълняваме патриотичния си дълг.

Тази дълбока мъдрост са разбрали ръководителите на ГЕРБ и вчера ни я разясниха чрез своя прес-център.

 

Група осъзнали се граждани, които доскоро са мислили, че ДС е престъпна организация

 


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...