Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

ЛИВЪРПУЛСКИ ИМПРЕСИИ

 

 

 

 

ОТКРОВЕН И ДОБРОНАМЕРЕН ПОГЛЕД КЪМ БЪЛГАРИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И СВЕТА

 

 

 

 

 

Здравейте г-н Ифандиев!

 

Бих искал да погледнете сериозно върху следното мое твърдение: Духовното чедо на сатаната, т.е. земният антихрист, устройва края на Pax Judaica, за да постави началото на Pax Rotschildus. Просто ще направи както винаги – 3 в 1.

Световните тълпи ипросветенитесред тях ще получат зрелищеразрушаването на негевския кървав кибуц и масовата екзекуция чрез погроми върху кибуционерите. Ще се спасят само важнитеоперативчициот службите, както и кръвосмесеният имелит“, за когото отдавна е приготвено място, както много добре знаете.

Чрез тази съвременна операция „Ноев ковчегще бъдат отрязани възможностите на човечеството да докопадребните престъпници от хидрата на Моссад и чрез репресия да получи цялата доказателствена документална оценка относно главата на змията. А както казва Та-на-хаима ли по красиво животно от левиатана“ (морския змей).

Същевременно антихристът ще се отърве от ненужния и опасен баластравинската мрежа, която пирамидално би могла да го събори. Защото има реална власт върхусаянима“ (помагачите със сменени имена инсталирани във всяка държава). Само вие и още няколко души имате капацитета да разберете това.

Ще бъдат активиранинационалистите“ – фюрерчетата, играещи роля напатриоти“. Те ще замайват тълпите. Ще се появят „хитлерчета“ и ще ръководят изтребването, точно както го правеше и ефрейтор Шикелгрубер чрез „еврейската си полиция“. Само, че днес ще им е много по-лесно. Понеже тогава на фюрера са му били нужни наставници, за да му посочват, кои са равините, дето са били против масово преселване в Палестина. Днес той просто си ги знае – регистрирани са. Те са особени човекообразни, защото дори и да им се говори за опасността, се отключва шизофренията им, насадена у тях от ранна детска възраст. Между тези равини се срещат страхотни лумпени, колкото и да се показват и да се изявяват като „антиционисти“.

Ротшилд им разрешава и създава измамно усещане за „свобода“. Опиянява ги чрез безнаказаността за престъпленията и кръвта, която са пролели. Те не анализират и не проумяват, че той по мафиотски е избил главите на фамилиите, които с авторитета си възпрепятствали окончателното оформяне на пирамидата, преди е имало мощни синагоги (спомнете си войната между синагогите на Англия и Холандия или т. нар. Англо-бурска война).

Накрая натоварил обезглавените фамилии като добитък и ги изпратил с кораби тихомълком. Просто си е закрепостил кървави слуги. Когато имало бунтове по море или случката с отказа да слязат в Хайфа, ги взривявал400 душижени, деца, старци.

 

 

*    *     *

 

 

Не следя „новини“ от БГ, както и всякакви други изкуствено създавани събития и развлечения за тълпите. Дори не искам да знам подробностите от мероприятиетопротести“, което по правило е организирано от Държавна сигурностноменклатурните кибуционери около 500 хиляди на брой и техните семейства, изпълняващи ролята на демократични администраторидържавнииобщински“. Мероприятие, появило се светкавично и едновременно в няколко български „урбанистични средища“ (градове).

Когато разбрах, веднага се сетих за палежите и погромите отпреди 2 години в Англия, избухнали също така едновременно. А после санкюлотите изчезнаха внезапно, просто се разтвориха в небитието.

Още, когато пуснахте клип в една от вашите статии, на който се виждаше как по централния национален канал за пропаганда и промивка на БГ един белокос касапин от ДС, понастоящем играещ мандраджия (забравих му името),[1] говори за принадлежността на инженера-доктор-пожарникар към службите за репресия на комунизма и БКП, разбрах, че песничката на синедрионската куклапремиере изпята. Няма как, така е било предвидено още преди много време.

Беше съвсем ясно, че поради липсата на „новабутафорнапартиятип ГЕРБ, точно преди т. нар. избори местният клан на световния банкерски синедрион ще трябва да легитимира някаквипротестиращи“. Както винаги съм казвал, синедрионът си има локални барометри по планетата, които измерват дали е дошло времето да сварят ракията. Ако си спомняте – „Окупирай Уол Стрийти по същото времеСвобода за котешките бунтарки“…[2]

Интересно е как никой не обелва дума за онези половин милионобщински и държавни администратори“, които в субординационна пирамидална йерархична верига вдигат приближените на семействата си аргати и периодичноизбиратправителства, общинскислужители“, „кметовеили си назначават съдии, прокурори, следователи, милиционери, военни и т.н. Според мен, само модерен детектор на лъжата би бил ефективен. Трябва всички „обществени служители“ да минат през него и това да стане под наблюдението на всички от тълпата. Да се види цялата биография и с кого е свързан; участвал ли е в престъпни античовешки тайни или явни организации, без значение масонски, интернационални, „национални“, репресивни илис идеална цел“.

Компютърна томография и скенер за всички „обществени неправителствени деятели“, както и за „журналистите“. Отказът ще е красноречиво признание. Както е описано в книгата на Гордън ТомасТайната история на Моссад“, репликата на инструктора към обучаваните за професионален тероризъм катци – (цитирам по памет): „След всяко завръщане от мисия трябва да се подлагате на детектор. Естествено, имате право да откажете. Но тогаваще трябва да ви застрелям.

Разбира се, че отхвърлям подобна варварщина, която освен това би била твърде мека присъда за тези човекоподобни. Мнението ми е, че те трябва да бъдат изолирани за срок от 50 години и да пишат мемоари за престъпленията си и за мрежата. Само че тълпите няма да поискат това, особено в Народна република Байганистан.

Навремето са ръкопляскали, когато Фердинанд Кохари в присъствието на министър-председателя Малинов[3] и правителството от останалите външно имплантирани Ротшилдови агенти със сменени имена, прерязвал лентата и открил (осветил) софийската синагога на датата9 септември 1909 г. А днес тълпите не се интересуват, че „народната“ им република Байганистан е единственатадържавав света, в която Моссад е разкрил собственуниверситетски филиал“, чийто почетен директор е „българинът“ със сменени имена товарищ Вацев.[4] Те приветстват „национализма“ и „патриотизма“ чрез размахване на масонския трикольор с герба, символизиращ собственика на планетатачервен щит.

Направих опит да загатна нещичко в един посещаван от тълпите в БГ сайт, но нямам време да пиша цяло изследване относно „националнитеимгероии специалноапостола“ (на антихриста). Все пак, оставил съм им за десерт цялата основна информация, и специално факта: Защо е бил крит в еврейски къщи, след като Талмудът ясно казва, „Убийте и най-добрия от гоите“?…

 

 

*    *     *

 

 

Много добре сте направили, като сте избрали да напишете „Великобритания“. Отвреме навреме аз понаписвам нещо в сайта на бг-номенклатурата www.bghelp.co.uk под псевдоним Bnai Brit…ain, за да им подчертая откъде произлиза това наименование. Въпросните номенклатурни чеда са своеобразните равинчета набългаритев Англия и изобщо вОбединеното кралство“. Те контролират мислите и поведението наимигрантите“, точно както влиятелното, опростачващо форумчеБГ-мамаконтролирабг-мамитев народната република.

 

Понастоящем Западна Европа живее с една социалистическа дажба от 6 евро на час (тук са 6 паунда). Над 70 на сто работят за тази дажба и тя им стига. В името на тази ежедневна пълна гаванка те са оторизирали банкерския синедрион да води войни от тяхно име и да избива народите по света, за да им осигурява пълната копаня непрестанно.

А междувременно си затварят очите за собствената си стерилизация и стерилизацията на поколението си, което май е предпоследното за континента. Всеки от тях дълбоко в душата си знае за какво става дума, но никога не се осмелява да го изрече на глас, дори и пред самия себе си. Те знаят и много добре кой е Нигал Фарах (т. нар. Найджъл Фаридж), разиграващ роля напатриотинационалист“. А всъщност консервиращ и ксенофобиращ мнението на тълпата против нещо което изобщо не е враг, а напротив. Юдейската пиеска започва да става водевилна, защото се видя как по сигнал бг-турбо-патриотарите, национал-комунистически рожби, подхванаха контра провокация и вражда, настройвайки байганистанските маси против англичаните. Включени са всички „коментатори“ (юдейчета със сменени именца) от рупорнатапреса“ и „водят международна битка“. Ето един пример как Ралица Бехар отговаря на ФарахФаридж:

 

http://btvnews.bg/bulgaria/ralitsa-behar-g-n-farazh-elate-v-balgariya-za-da-se-ubedite-che-greshite.html

 

А ето как той я дупликира и… се разбраха помежду си (от името на бги английскитепатриоти“).

 

http://novinite.bg/articles/29751/Faraj-otgovori-na-Ralica-Behar-Prava-ste-da-obichate-Balgariya-kakto-az-Velikobritaniya

 

Нищо ново под слънцето. Юдейчетата си водят показни  и отклоняващи вниманието псевдо-войни от името на народите, настройвайки ги един срещу друг и непозволявайки им да заговорят на един език за общите си проблеми. Тоест, прекъсват комуникацията и изземват правото им да кореспондират. И цялата тази изкуствена международна „Хава Нагила“ е под банкерската диригентска шпиц-палка. Но все пак тукашните не са толкова податливи, колкото в Татовата рОдина. Защото тук синедриончето трябва да е по-изобретателно в легендирането на героя“ – „борец за правда“. Налага се милиционерчетата да го обвиняват. Ако и това не помогне, му организиратсамолетна катастрофа“, в която той еоцелял. Още седмица преди това (заради някакво си ново изявление) бил получил заплахи за живота си. Само че „убиецътму излязъламатьоркакъв късмет! Досущ като на агент „Сава“:

 

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/ukip/8173447/Nigel-Farage-plane-crash-pilot-charged-with-threatening-to-kill-Ukip-leader.html

 

http://www.guardian.co.uk/politics/2011/jun/10/nigel-farage-crash-pilot-community-order

 

Обзалагам се, че този криптоевреин ще бъде, ако не следващ премиер, то водач вкоалиция“. Може би ще сменят „консерватора“ Давид Цимерман с този плюс евентуално Давид Милибанд, когото си пазят като асо. Въпреки чезагубив тежък цирков двубой лидерския пост на „лейбъристите“ срещусобствения си братЕдуард Самуил Милибанд.

Също така ще включат новопръкналата се „шотландскаПартия на уважението слидеракриптоевреин, фъфлещ английски. Или – за всекиго по нещичко от юдейската бонбониера, в зависимост от вкусовите предпочитания на тълпата, която не е претенциозна, стига да е сита.

Социал-демократично карамелче или либерал-демократична ванилия, консверваторско (тори) шоколадче, „праволинейнолейбъристко (виги) кокосче и т.н. А когато се изчерпи бонбониерата, има подготвено твърдо червено захарно петленце

 

Преди 6 месеца, точно на 9 септември 2012 г., ББС 2 пусна филмче за „най-великия философ на хилядолетието“ и той unsurprisingly[5] се оказа… Кашел Мордохай.[6] Онзи намокрен юдейхристиянин“, който оформи теоретичната планово-оперативна програма как точно създадените век по-рано „гилдии“, тоест „синдикатите“, проф.съюзи, а всъщност звена за манипулация и ръководство на работническите тълпи, ще поведат угнетените (или ще досъздадат усещане за угнетеност) и ще ги насочат да иззидатсветовен земен рай“, както е записано в „научния“ му „труд“.

ББС възхвали тозипросветители заяви, чекомунизмът щеразреши проблемите на капитализма“. (Ще опитам да намеря филма на ББС и да ви го изпратя, за да видите извращението със собствените си очи). Та въпросните комунисти, чийто оперативен център е Ливърпул, бяха показани какинтелигентно“ оформят шествие, стигащо до паметника на Карл Маркс. И… красноречиво вдигат свит юмрук нагоре. (Когато бях малък, запомних корицата на една книжка, описваща „процеса“ срещу другаря Гошо „Тарабата“ в Германия. Илюстрацията беше свит, изправен юмрук, разкъсващ окови.) А след като изпяхаИнтернационала“, всеки от водачитепостави камък на монумента-идолточно както на еврейски гробища.

Все пак пропагандното филмче в стил „Мосфильм“ завърши с отворен край: „Anyway the capitalism is still here[7] Един вид: „За кога чакаш, пролетарий? От сън дълбок се събуди! Записа ли се?

 

На другия ден (10 септември) ББС пусна друга провокация. Показаха китайска фабрика вАнглия. Измъкнаха 5-6 непослушни дечица от училище, на възраст между 9 и 10 години, и ги закараха във фабриката на мистър Тин Лиу (или нещо подобно). Накараха ги да работят 3 дни. Даваха имправо на избор“ – пълнене на играчки с памук, събиране на отпадъци и още 3-4 дейности. Накрая, когато преводачката каза, че мистър Лиу не е доволен от работата им, защото е много непродуктивна, ги събраха да им платят.

Оказа се, че за 3 дни не са изработили нищо!!! Само на едно негърче, или както тук под сурдинка казват black new-English,[8] заслужи6 паунда за тридневния си труд. Последните думи и назидателните наставления бяха – „Слушайте учителите и родителите си! Не бъдете своенравни, защото ето по този начин повечето от родителите ви печелят прехраната ви.“ Един вид – с труд в „капиталистическа“ фабрика (може би понеже е в Англия).

 

Ето как е започнало преди 130 години:

 

http://www.marxists.org/archive/eleanor-marx/1890/liverpool-congress.htm

 

Как се е развивала „независимата лейбъристка партия“ (всъщност създадена от бащите си – Фабианското масонско юдейско общество:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Fabian_Society

 

Една и съща хилядолетна сатанинска идея за свръх-кула или пирамидачовешка свръхйерархия, постигната чрез различни методи:

 

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE_%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE

 

 

Всичките „конгреси“ – от създаването им насам, не са спирали. И независимо от войните, са продължавали.  (Всъщност войните отклонявали опасността да им се противодейства – нямало кой.) И всяка година заразявали нов град и дълбаели обществото, „организирайки масите“, както е записано като основна цел в програмата им:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Independent_Labour_Party

 

http://sansomandcompany.co.uk/shopping/1911-art-and-revolution-in-liverpool/

 

А ето как е днес:

 

http://www.thejc.com/news/uk-news/49610/mazel-tov-ed-miliband-marks-wedding-smashing-glass-0

 

http://www.revolution-bars.co.uk/albertdock

 

Заповядайте в денонощния ливърпулски клуб-дискотека… „РеволюциянаДоковете на Алберт“ (откъдето тръгнаха техните бащи-оперативчици). На пристанището също така се намира Музеят наБръмбарите“ [“The Beatles”], които бяха подведени да „противодействат“ на Синедриона, но всъщност му пригласяха. Неслучайно техните песни днес се въртят постоянно по сериалите като „Емърдейл“ и т.н. Мине не мине месец, и се показва документален филм за тях. Подобно на АББА, което на Ротшилдовото есперанто – иврита, ще рече – „отче“, „яхве“.

 

 

*    *     *

 

 

Както отдавна съм казвал за англичаните: лека полека ще им свалят стандарта на живот и ще ги докарат до коричка хляб, а те ще са доволни. Днес те попълват едни молби да не им искат таксатаResidence”, което ще рече такса за правото да живееш в собствената си къща. [У нас това е данък сгради.] Таксата варира между 10 и 15 на сто от дохода. Съпругата ми, която е единствен работещ, също трябва да я плаща. Но сега се опитваме да „се уредим“ – да й приемат и другата молба, в която ще молим да не й вземат 33-е процента от заплатата а понякога и 40 на сто (в зависимост от настроението на равинската й шефка, водеща се собственик на фирмата). Това й се води ДДС (ангарията).

Тукашните се отказват от работа и минават на социалистическитеBenefits“.[9] Тогава общината не им взима нищо, засега… Но преди 10 дни получих брошурка в пощата, която гласи: „Общината предупреждава, че ще трябва да увеличи таксите, тъй като държавата не субсидира достатъчно. За целта наехме консултантска къща и платихме половин милион паунда, за да ни консултира как да избегнемзаробващите, коварни кредитни задължения към финансовите акули“…“ Нарочно запазих брошурката и се надявам да имам възможност да ви я изпратя или да я сканирам някак си и пусна по имейл.

Това е отношението спрямо дебилизма на тълпите тук. Подобно на популярното юдейско комедийно шоу, на което всички от сърце се радватТъпата Британия“:

 

http://www.comedy.co.uk/guide/tv/fool_britannia/

 

Може би за вас остава загадка, защо ще се молим на общината и как точно тя би могла да ни намали данъците? Ами много просто – така наречените собственици на фирми саназначени от общината. Както и къщите, в които живеят хората, са собственост на общината чрез райониране, и водещи се номинално на техни служители. Аз бях потресен как този, който отчиташе елктромера, влезе и за 3 секунди направо отвори, където трябва. След още 3провери и водата (тук всичко е в едно и тече процес на вкарване на всички услуги в 1, за удобство…).

Така наречената „британска икономика“ (всъщност по-правилно Бнай Брит-анскае собственост на феодални оторизирани кръгове в общините. А служителите им фигурират къде легално, къде чрез родата си, катособственици! Ето пример: Преди 2 седмици ходих на интервю за безработни, желаещи да стартират собствен малък бизнес. „Предприемачката“, изнасяща лекцията, се оказа… изпратена от общината. Тя заяви, че „бизнес-разрешенияи места за търговия ще бъдат дадени на онези, които отговарят на условието навида бизнес, нужен днес на града (общината)“.

Аз бях отишъл с нагласата за разговор относно „конкуренция“, „находчивост“, както и местата откъдето бих могъл да направя актуална маркетингова справка (поне статистическа) за движението и потреблението на някои бакалски стоки (retail)[10] и т.н.

Искаше ми се да я запитам: „Comrade-lady,[11] да не би да съм попаднал на заседание на китайския икономически съвет? Откъде накъде общината ще решава вместо мен, в какво мога и в какво не мога да инвестирам? Аз ще си бера гайлето, ако не ми потръгне!

Изчаках някой местен да се възмути и от позицията на кореняк да обори това равинско кибуционерско [комунистическо] правило. Никой не го направи. Засега ще си трая и ще проверя дали има свободни места, непринадлежащи на общинския равински съвет надържавните бизнес-мъдреци“. И ако не намеря, ще видя какво и колко ще поискат за дребната бакалия, която съм намислил да отворя. Както и дали изобщо ще разрешат да се занимавам с някаква търговска дейност. Все пак и да искам, не мога да се конфронтирам с местния синедрион. Тъй като банките одобряват бизнес-план и дават кредит, само ако не си в никакъв черен списък. Да не говорим, че за бакалски бизнес ще ми искат… разрешението от общината!

 

Ако мислено ми възразявате, посочвайки множество дребни арабски дюнерджии и китайски амбуланти, нека ви кажа какъв юдейски бръснач ги бръсне с над 70 на сто такси под формата напроверки на качеството“. Понеже законно не могат да вземат нещо друго. Така наречените „PoundLand“ – еквивалентът на „Всичко за 1 лев“, на практика печелят от търговията си2-3 заплати. Останалото отива за общината. Каква е разликата със съветскатаПутинова Русияи рекетьорската ФСБ?! Нали Литвиненко и всички други доказаха, че почти всичко отива за държавната комунистическа ламя, тоест за нейния равински елит!

 

 

*    *     *

 

 

Имайте предвид, че Ханука отдавна мина, ногигантската менора [еврейският седмосвещник] още стои пред общината! На 12 декември 2012 г., на церемонията по връчването на дипломите в университета, пак имаше предварително внесена менора. Тъкмо се зачудих откъде накъде в централното фоайе на обществения университет точно на тази дата ще поставят това, се появи един равин с домочадието си започна да блъска с тъпан. По този начин събра множеството да ги запознае с „тържествения празник Ханука“. Почерпи ги със сладки. Беше много надъхан. А двамцатакохени“ [от рода Коен] му асистираха. Напуснах незабавно.

 

Наскоро ми се наложи да се обърна към местната представителка на Ливърпул в парламента – Лусиана Бергер. Понеже законодателството е формулирано така, че нямаш право на пряка съдебна защита или претенция за правосъдие. Трябва да искаш нещо от йерархичната пирамида. В нашия случай това беше една гаранция за пред работодателката на жена ми, която не познаваше закона – че след 12 месечно право на работа, човек има постоянни права и няма нужда от потвърждение от вътрешното министерство.

Съпругата ми многократно й показа закона, но уви… Накрая решихме да сезираме омбудсмана, но процедурата изисква първо да се уведоми местния депутат. Въпросната Бергер, която ми е връстница, се престори на неразбираща и ни отпрати пак къмвътрешното министерство. Макар вече да й бяхме обяснили, че нямаме нужда от тази институция.

Накрая ми кипна и реших да и напиша нещо относно ролята, която би трябвало да играе като защитник на тези, които са я избрали и плащат данъците, а не на олигархията. Обаче… Попаднах на една присъда, която е получил известен ливърпулски музикант, нарекъл я юдейка, чийто премиер е Бенямин Нетаняху“. А тя му отвърнала: „Въпреки, че съм юдейка, моят премиер е Дейвид Камерън“. Била толкова „разстроена“, че съдът го осъдил заради антисемитизма му да заплати 120 паунда глоба:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Luciana_Berger

 

 

Кажете честно и обективно дали човек като мен, който още не си е стъпил на краката, би трябвало да изчака момента, за да се изправи срещу хидрата. Ето например и самият Джери Марсдън[12] с неговия страстен и честен изблик, когато преди около половин година нарече полицаите „прасета“ и „лъжливи копелета“, имайки предвид случката в Хилсбороу през април 1989 г.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Hillsborough_disaster

 

 

Тогава, по вина на полицията, загихаха стотина души а други 300 бяха ранени. После Марсдън беше принуден да се извини феновете си за грубите си изрази. (Юдейските медии изтъкваха, че все пак в мелето са умрели и две млади полицайки, но полицията отрича вината си и до днес, което имено предизвика  неговата реакция.)

 

http://www.thenorthernecho.co.uk/news/9934848.Gerry_Marsden_apologises_over_foul_mouthed_Hillsborough_rant_during_Darlington_performance/

 

Можете да погледнете и сайта му:

 

http://www.gerryandthepacemakers.co.uk/news/

 

 

 А той е човекът, който написа не само химна на Ливърпул, но и химна на едноименния отбор, който се пее и от доста други отбори и стана световен хит: „Ти никога няма да вървиш сам!

 

Нека бъде специален поздрав за Вас и най-искрените и запазили човещината си сърца от сайта ви. Това е химнът на надеждата (намерих клипчето с превод за тях [YouTube не позволява поместването му в тази медия]):

 

http://www.youtube.com/watch?v=1YiYwQ-yZNE 

 

Самите жители на Ливърпул са много по-различни от останалите англичани. Дори бих казал, че не са англичани (както ги смятат в Англия). Имат собствен диалект [говорят с доста отворени гласни, като „а“ клони към „о“], външността им е различнатяхната кожа е леко матова, очите са най-често кафяви. Повече приличат на средиземноморския генотип, по-непринудени са, отзивчиви…

Жена ми не иска да живеем на друго място. Вярно, че имат малко така да се каже countryside behaviour [провинциални маниери] и непознат човек може свойски да ти подвикне: „Хей продават ли ябълки, за да не влизам навътре?“ Или в пералнята да ти каже: „Ще наглеждаш ли малкия да не обърне коша, та да прибягам отсреща за цигари.“ Но по-добре така, отколкото със студеното лицемерие на останалите вегетиращи, особено кокнитата [лондончаните от предградията], които нито са по-образовани, нито по-цивилизовани. Но въпреки това, описаните свойски маниери и човещина са прицел на плосък телевизионен хумор тип „Слави разказва виц за Перник“. Уверявам ви, че местните „скауси“, както se самоопределят в Ливърпул и областта като Scouseland, нямат нищо общо с простащината в миньорската столица Винкелбург, нито пък съществува такава дебелащина и превзета олигофрения.

Ако случайно човек падне на улицата, най-малко 10 ще скочат да го изправят. Вярно е, че не са особено грамотни, но човещината и естествената услужливост и добронамереност е форма на живот и непринудено поведение.

Дори и в бедност е приятно да си сред нормални човешки същества, които говорят друг език. А не сред Хомо Комунистикус Байганистаникус. Това е, което се зловиди на останалата част от Англия. Имам чувството, че тези са съвсем друга раса, както и уелсците, които са малко по-надолу, както пее Джери: „Корабчето прекосява Mersey [река Мързи], прекосява тази СТРАНА.

Юдеите искат да унищожат това със своите движения, използвайки страстта и простодушието на тези незнаещи и неразбиращи хора. Но според мен, докато има човещина няма да се справят.

 

Ливърпул е родил и друга световна рок легенда – английския Елвис – Billy Fury [Били Фюри, аз ли не знам – Бел. на Г. И.]. Негов паметник се издига на брега на реката. Местните усещат кой е пял искрено за тях и кой се е чувствал част от тях. Говорил съм със старите scousers за отминалите романтични времена. И съм се потапял в съвсем друга, искрена и задушевна атмосфера, сякаш се пренасям в друг свят:

 

http://www.youtube.com/watch?v=9MTXBQp5OgI

 

http://www.youtube.com/watch?v=TtJKgfVo6rw

 

 

Бъдете жив и здрав и Бога да ви пази!

 

 

 

 [1] Григор Стоичков, член на ЦК на БКП и министър на строителството от времето на Тодор Живков. Необразован и полуграмоте мързеливец от село Горна Малина, Софийско. Уреди сина си, женен за певачката Йорданка Христова, с кравеферма и мандра. Но Господ го прибра. Казват, че прекалявал с „твърдото гориво“, използвано вътрешно… – Бел. на Г. И.

[2] Съветските развратнички от групата с двусмислено название “Pussy Riot”. На литературен английски език “pussy” ще рече „котенце“. Но на жаргон, превърнал се във всекидневен разговорен език, значението е „вагина“. – Бел. на Г. И.

[3] Александър Малинов – неколкократен министър-председател на Княжество и на Царство България; масон, женен за еврейка. – Бел. на Г. И.

[4] Валентин Вацев – потомствен комунист, депутат от БСП, вуйчо на настоящия служебен премиер Марин Райков Николов, за който се говори, че доста „разбира“ от шпионаж. Любим гост на ченгетата от кагебистката телевизия СКАТ, а напоследък и на потомствената сръбска комунистка Любица М. Кулезич. – Бел. на Г. И.

[5] Неизненадващо, естествено, според очакванията, англ. – Бел. на Г. И.

[6] Истинското име на Карл Маркс. Всъщност то е Кашел Мордехай Халеви. Баща му – Хершел Майер Халеви, става Хайнрих Маркс. – Бел. на Г. И.

[7] Все пак, капитализмът все още е тук, англ. – Бел. на Г. И.

[8] Черен новоангличанин, англ. – Бел. на Г. И.

[9] Социални помощи, англ. – Бел. на Г. И.

[10] Търговия на дребно, англ. – Бел. на Г. И.

[11] Другарко-госпожо, англ. – Бел. на Г. И.

[12] Вокалист и соло-китарист на прочутата ливърпулска рок-група “Gerry & The Pacemakers”, която конкурираше „Бийтълс“. Мениджър и на двете формации беше еврейският хомосексуалист Брайън Ъпстейн, който през лятото на 1967 г. се самоуби. – Бел. на Г. И.

 


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...