Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

КОМУНИЗЪМ, НАЦИЗЪМ – ПОЛИЦИЯ НА МИСЪЛТА. ТЕХНОКРАТСКА КОРПОРАТОКРАЦИЯ – COVID-19, АГИТПРОП-МЕДИИ, ПОРЕДНА РЕДУКЦИЯ НА ЧОВЕШКИЯ РОД

 

 

 

 

 

 

 

Добре дошли в медийния диагностичен център. Това е територия, свободна от комунизъм, социализъм, фашизъм, нацизъм, либерализъм – изобщо – от идеологическите фрагменти на ционизма и насаждания от тази крайно националистическа теория, превърната в практика, интернационализъм. Тя е предназначена за личности, за хора нормални, без психически отклонения и без комплекси, незасегнати от индоктринация, и с отворено съзнание. Човеци със съвест и морал, способни да мислят, да се справят с по-пространни, подробни творби, които не са просто четива. Готови да търсят истината, като се запознават с повече факти и сами ги анализират. Не изпитващи потребност от онези злободневни случки и постъпки, с които всекидневно и масово тровят и промиват остатъците от ум, възприятия и свяст. За да стигнат до истината. Тази мултимедия е единственото място, в което се съобщава истината, цялата истина и нищо освен истината. Нещо, което нито едно друго подобно средство за осведомяване не само в този провален опит за държава, не може да си позволи.

 

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

 

От години всяка статия на лондонския всекидневник „The Financial Times“ започва с призив за материална подкрепа с думите: „High quality global journalism requires investment.“ Което ще рече: „Висококачествената световна журналистика изисква инвестиции.“ Същото се отнася и до „The Times”, списанията „Time” и „Foreign Policy”.

 

В тази мултимедия иде реч за публицистика.

 

The Daily Telegraph”, още много световно известни медии с богати издатели, въведоха платен достъп до електронната си версия с малък и то временно действащ гратис от пет влизания седмично. „The New York Times”, „The Wall Street Journal”, „The Economist”, и доста други, вече – само срещу абонамент.  А „The Guardianобяви, че без дарения от страна на читателите, оцеляването му съвсем не е сигурно.

 

Всеки да го разбира, както желае. Но трудът, положен, за да съществува, също заслужава материално признание.

 

Освен това е добре да преглеждате илюстрациите и видеозаписите в текста хронологично – така, както са поместени. Те съдържат допълнителна информация и дообогатяват общото възприятие на обсъжданите теми.

 

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

Подкрепете ВАШАТА медия.

 

 

Разбира се, подкрепете я, ако я смятате за необходима,

полезна и желаете да съществува.

 

За да разберете механизма за подпомагане на тази медия по традиционните начини – пощенски или телеграфни записи, и по банков път, както и чрез PayPal, погледнете вдясно на основната, водещата страница.

 

Там се намира бутонът „ДАРЕНИЯ“, а под него надпис: „Натиснете тук“.

Когато щракнете върху „Натиснете тук“, ще видите адреса за изпращане на пощенски и телеграфни записи, данните на банковите сметки и профила в PayPal, който е: Svetla Haytova-Ifandieva, e-mail: n.ifandieva@gmail.com 

 

Толкова за вашата евентуална помощ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това е констатацията на другаря Иво Петров с малко име Професор от село Малорад, Врачанско, направена в събота, 29 март 2020 година. Значи няма епидемия от никакъв вирус.

 

 

 

Големия брат, разобличаваше диктатурата на партията, настояваше за

незабавен мир, проповядваше свобода на словото, свобода на печата,

свобода на събранията, свобода на мисълта,

истерично крещеше, че революцията била предадена[1]

 

 

 

Другарят е „авторитет“, ехе!

 

Това нещо, ситно, дребно като камилче, е назначено за национален консултант по кардиология. Номенклатурно чедо, през 1984 година завършило единствената тогава Английска гимназия в столицата. Училище, достъпно само за специалнидечица. Защо го споменавам? Ами никой „норми“ (“normie”) – тоест, обикновен човек, както ни наричат технократските големци от Силициевата долинас подобна биография не би могъл да стъпи в двора на тази гимназия по времето, когато малорадскиятгений“ е учил в нея. Защото баща му е аржентинец. И е бил тежък комунист, успял да избяга от справедливото наказание, наложено му от легитимните власти в неговата родина. Лично за мен – за жалост.

 

Титлите на текезесарския комунист се побират трудно на половин вестникарска страница. Който иска, да потърси сведения. За мен е по-интересно, че чрез Държавна сигурност ЦК на БКП е внедрил тозиубавецс аграрна мутра къде ли не. Освен всичко друго, той е член на Експертния съвет по кардиология към Министерството на здравеопазването на Чалгарска Номенклатурия, медицински директор и началник на Клиника по кардиология и ангиология към „Аджибадем Сити клиникСърдечно-съдов център“. Разбрах, че става дума за част от перачницата на пари, наречена на японския архитект Токуда, чиито представители тук бяха кандидат-членът на Политбюро на ЦК на БКП и дългогодишен министър Румен Сербезов и марксист-ленинската служебна министър-председателка Ренета Инджова, бивша „Мис Нова Загора“. Наистина.

 

Инджова беше протеже на предишния премиер Любен Беров – ченге. В края на мандата си оплю своя ментор, обявявайки го за марионетка наМултигруп“. Което беше публична тайна… Като съпруга на Боян Славенков, член на БКП и съветник на комунистическия президент Желю Желев, другарката Инджова ръководеше приватизацията под зоркия поглед на върхушката на БСП и ДС. Нея поне Божията справедливост я стигна.

 

Искам да кажа, че въпросният Иво Петров – ще ми се да го нарека лице, но като зърна мутрата му, нещо ме кара да употребя шестбуквена дума, започваща със „з“ или неин синоним с три букви и начална – „г“, та другарят Петров минава за авторитет сред гоите.

 

Само преди 3 месеца главният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев  успокои, че  „няма опасност коронавирусът да стигне до нашата страна“.[2] Простете, но откъде ги вадят тези? Въпросният цървул се е пръкнал в Симеоновград. Нямах представа къде е това. Проверих и разбрах, че са го наричали Марица. Единственият по-известен от този продукт на комунистическата пасмина, произлизащ от село Марица, сега Симеоновград, е Любен Костов. Един от първите легионери, тоест национал-комунисти. Само прочетете техния устав, наречен „Верую“. В него се говори за „регулиране на отношенията между труда и капитала и между гражданите и техните частни интереси в обществото; за социална справедливост и правилно разпределение на благата“.

 

Обаче този д-р Ангел Кунчев – долна селска пръчка, е… главен здравен инспектор на Чалгарска Номенклатурия. Колко знае и може, на какво е способен, личи само по факта, че за толкова години в столицата не е успял да се отърве от диалекта си.

 

Но на такива като цървулана Ангел Кунчев, че и „д-р“ при това, вярвате вие. Каквото и да река по ваш адрес, все ще е твърде мило и щадящо.

 

 

 

В медицинския институт беше учил латински дотолкова, че като прочете

“bona fide”, веднага схвана – става дума за хубаво фиде[3]

 

 

 

Да уточня. За мен диванетата, удостоени от Партията с дипломи за медици, не са лекари. Никога не ги наричам така. Те са доктори и много обичат да се кичат с това „д-р“ пред имената си. Като в комедията на Бранислав Нушич. Но са обикновени занаятчии, каквито са електротехниците, шивачите, водопроводчиците и зидарите, да речем. Техният занаят е да ремонтират биологичните роботи, наречени „хора“. Както автомеханикът поправя автомобилите. Това не е високо интелектуална дейност. За нея са необходими зрителна памет и сръчност. Нищо повече.

 

Същото е и журналистикатазанаят. Готов съм за два дни да науча метачка на улиците да произвежда прилични информации. Стига да може да пише… Като чета претенциите ви в т. нар. форуми, вие, драги, сте на равнището на уличните чистачки. А публицистиката е друга музика, както се казва на жаргон. Имам предвид не тази, с която сте свикнали – на текезесарските колхозници от милиционер-социализЪма като Гарелов, Агов, Инджев, онзи сливенски мангал К.К., продукта на концлагера Белене Т.Т., дружката му Иво Христов, изакана в съветския Киев, или – не дай си Божедупнишкото чифутче от най-солидна болшевишка проба КУРитаров, СашкоТо с неговите трима червени идиоти, КуРвалезич и прочие създания с неустановена природа – естество – по вашему. Говоря за онази публицистика, която е основана на задълбочени проучвания, на богатство от информация, тоест – на ерудиция. Тя е високо интелектуална дейност и малцина имат способност да я упражняват.

 

Освен това всички доктори бяха вербувани от комунистическите служби за партийна сигурност. Не е необходимо да търся документални доказателства за това. Чувал съм достатъчно свидетелства на офицери от ония служби. Не случайно взимаха новозавършилите доктори с медицински дипломи навоенна подготовка“. От нея всички излизаха с офицерски чинове, даже женитеДокторите от епохата на милиционер-социализЪма са ченгета. Изключенията са толкова малобройни, че само потвърждават правилото. С о.з. подполковник Цанко Димитров, служител на ОК на МВР във Видин, сме изнасяли тези факти от извора, така да се каже. Съвсем същото се отнася и за юристите.

 

Веднъж покойният, разбира се, роден чичо на жена ми, лекар – повтарям: лекар, както е било навремето, призна:

 

У нас медицината приключи през 1949 година. Когато, като все още скоро дипломиран лекар, провеждах сутрешна визитация. Изведнъж старшата сестра ме прекъсна. Нещо недопустимо! След като приключихме, поисках обяснения от нея. Тя ме посъветва да не се опитвам да й противореча. Защото е в ръководството на партийната организация на БКП, а аз съм безпартиен с буржоазен произход и съм завършил Американския колеж. Тогава престанаха да наричат сестрите милосърдни“. И им махнаха касинките

 

Тогавашните медици са били и лечители. А фармацевтитеаптекаритеобразовани хора, изработващи лекарства по рецепти за конкретните пациенти. А не, както е сега – продавачи на масови химически боклуци, еднакви за всички.

 

Лично на мен са ми необходими водопроводчици, зидари и особено автотехници. Смятам докторите с медицински дипломи за официализирани убийци. През 1948 година един такъв – доктор Борис Немски от улица „Парчевич“ № 1, сгрешил лекарство за коклюш – банална магарешка кашлица. И така убил моя по-голям едва деветмесечен брат, когото, естествено, не познавам. Аз съм продукт на неговата грешка. А едва спасили убиеца в бяла престилка от тате. Който дълго го преследвал из махалата с не дотам добри намерения…

 

Тъй че, аз наричам и електротехниците, и автомонтьорите, и всички други занаятчии, „доктори“. Винаги е било така. Можете да поразпитате. Точно това обръщение използвам към тях, когато ми потрябват услугите им. Казвам им: „Докторе“. А в едно от предаванията си в съвсем несвободната кабеларка „Евроком“ съм представял американски лекархолистик, да разяснява вкратце престъпленията на тамошните доктори.

 

 

 

 

 

Какво ме интересува дали приемате обективната истина или живеете в онзи свят, който кукловодите ви представят?

 

 

 

Признаха, че са шпиони в полза на врага,

… че са убивали видни партийни членове, че са заговорничили срещу

 ръководството на Големия брат още много преди революцията,

че със саботажи са причинили смъртта на стотици хиляди хора[4]

 

 

 

Нека представя и нещичко за маските на мутрите, които вие – народните маси, гоите, „храброносите. Независимо от възрастта. Което издава дали имате акъл и достойнство, или не. Дисциплинирано, по военному подчинявайки се на щабаЩаба на какво? На световната революция или по-точно – на неговия филиал у нас?

 

При това – спрямо маските някои са по-равни. Например тези от щаба… За вас това има ли значение изобщо? Вие сте длъжни… И защо? Понеже не само не сте свободни, не сте граждани, а поданици – по-лошо – добичета. Затова.

 

 

 

 

 

Това е положението, братя и сестри. И преобладаващо мнозинство от гои. Но вие се подчинявате. Вместо това, аз си приготвих уредчето за електрошок, подарено ми от един от вас. Заредих го. Ако не бяха отменили заповедта, в събота всеки милиционер, имал неблагоразумието да ме закачи, щеше да си го получи. Вие можете ли това? Или носите със себе си въженцата за евентуалното ви обесване?

 

А сега ще ви покажа защо у нас е невъзможна никаква промяна. Ще ви представя някакъв, за когото не мога да спестя – той е задник. Сигурно като пийне, се качва на масата и произнася прословутата реплика на баща на моя съученичка, по Татово времешеф в туризма, разбира се – активен борец. Той ставал от стола и с доста усилия заемал позана колене“ върху масата. После с мъка изправял наедрялото си късокрако тяло. И олюлявайки се, вживявайки се в ролята на народен трибун, произнасял: „Другари, приятели, не мислите ли, че аз съм най-вече гъз, апропо?“

 

Ето ви негово копие. Разузнах. Наричат го Камен Донев. И той е сред текезесарските навляци, залели родната ми София. И превърнали я в бунище. Най-вече – в сметище за човекоподобни. Време е за връщане на софийското жителство. Но за това – по-нататък. Та ето я изцепката на този бозав, намръщен кандидат-старшина от Русенско, който – оказа се – е актьор. Опазил ме Господ! Добре, че не ходя по настоящите карагьозчийници на милиционер-социализЪма. Достатъчно ги обикалях на младини. Нагледах се и се наслушах на селенѝята по Станиславски под покривите на „храмовете“ на комунистическата Мелпомена. Инкубатори на проститутки за големците от ЦК на БКП и на педерасти.

 

Genug!

 

 

 

 

 

Ето ви го този – още един такъв – прищипан читак, истински текезесар с характерно телосложение на колхозник. Това нещо смята, че сме… недисциплинирани. А нашенецът отдавна е станал нихилист. Държавата, настанена зорлем на неговите територии, го прави такъв. По-рано не е бил. Даже е проливал кръвта си за нея. Понеже е притежавал земя, средства за производство. Бил е независим. Сам е решавал съдбата си своята и на семейството си. И се е усещал свободен в родината си България.

 

 

 

Партията твърди, че детската смъртност сега е

само сто и шейсет на хиляда,

докато преди революцията била триста – и така нататък[5]

 

 

 

Следващият болшевишки негодник, който ще ви говори, също повтаря тъпанарщините, които научава не по служебен път – макар от десетилетия да е коджа началник. А ги чува от телевизиите. Този комунистически боклук също твърди, че – цитирам: „сега умират старците“. Стори го в събота, 22 март 2020 година. И той е учил и практикува медицина!

 

Чуйте какво плещи този тъпанар. И му кройте капа. Освен, ако не принадлежите на неговата, на тяхната порода – на комунягите, фашагите, ционистките изверги.

 

 

 

 

 

Дай Боже този малоумник, който е по-голям от мен с едва половин година, но прилича на дядо, да пукне и то колкото е възможно по-скоро. Той е част от огромната организация на официалната медицинско-фармакологична мафия, която е обучена да ни затрива.

 

Който не вярва, да прегледа моите телевизионни предавания с хомеопатите доктор Атанас Гълъбов, автор и на книгата „Световната конспирация срещу здравето“, и инженер Лазар Поповски. Първият е специализирал медицина и в Белгия. А вторият е истински холистичен лечител. А не дипломиран убиец, като тези отрепки, които „церят“ заблудените овце с отровни хапчета. Както в казармата. В нея, капитан-докторът ни даваше – присъждаше – ацетизал – за всичко. Това е произвеждана и днес фалшива местна имитация на аспирин, която сега използват само за туршии. Но капитан-докторът ни я даваше и за главоболие, и за болки в гърлото, и за затруднено дишане и за… навехнат крак.

 

Комунизмът е страшно нещо. Невероятно зло! Той ражда и отглежда само престъпници – убийци, грабители, човекомразци. Които са и галфони – тъпи, необразовани вещества. Нечовеци. Другарят Олег – типично българско име – беше опроверган от баш фатмак-генерала с най-дебелите лампази, изживяващ своите 30 дни слава, членът на БКП товарищ Мутафчийски. Чието малко име се старая да не запомня. Гнус ме е. Но той ви е достатъчно известен. Защото е един от тримата ръководни старшини с големи плочки по пагоните. Главните фатмаци Радев, всъщност Замфиркьов, товарищ Борисова и този Мутафчийски. Говори се, че имат общ фризьор… Въпросният фатмак-комплексар Мутафчийски изрече истината:

 

 

 

 

 

И не само тук е така.

 

 

 

 

 

Записът е от 29 март 2010 година. Много неща отдалечават Русия от планетата Земя. Но точно товаедва ли. Същото е положението на Запад. И там, и тук, ни лъжат, че умират възрастните хора. Да, естествено е през по-дългия си живот те да са натрупали повече хронични заболявания. Един грип, една пневмония или дори много силна настинка е възможно да ги доведе до летален край, казано на „щадящия“ медицински език. И тъкмо това става тук и сега. Чуйте свидетелството на един от тях – корумпираните убийци, които поставят фалшиви диагнози и извършват напълно ненужни операции за пари. Този е удостоен с най-високата възможна милиционер-башибозушка титла – „академик“. Но в случая е откровен. Показанието му е от неделя, 30 март 2020 година:

 

 

 

 

 

Напомням: част от нещата, които ви представям, бяха разиграни в един и същ ден – неделя, 22 март 2020 година. Дъртият посерко Олег също не може да скрие диалектния си говор, е бил заместник-министър на свързания със Съветите Genosse Шимон Мадридски. Но той е и страхливец. Чуйте:

 

 

 

 

 

Този подлец – само му вижте краченцата и патъчкитесъщо вижда „свит юмрук“. Всички ги избива на военщина. Но този носител на чисто „българскотоиме Олег го е шубе да изрече името на онзи престъпен министър, члена на БКП Радослав Гайдарски с малко име „професор“. По онова време другарят Гайдарски беше в съдружие с алчно червената фашистка мафия във Видинско. В нейните редици блестяха Александър Лилов, митрополит Дометиан – все ченгета при това, Михаил Миков и прочие болшевишка сволоч.

 

 

 

Дали контролът на партията над миналото не отслабваше,

почуди се той, само защото свидетелство, което вече не съществуваше,

някога бе съществувало?[6]

 

 

 

Ала кой сътвори и разпространи вируса? Какво отслабва имунната ни система? Каква е целта? И „конспиративни теории“ ли са това?

 

 

 

 

 

Няма как да съчувствам на толкова тъпа, проста, безобразно недодялана комунистическа престъпница като старшината от БКП и ДС Бойка Борисова. Нека тази долна, подла слугиня на юдеокомунистическия псевдо елит да бъде проклета до девето коляно!

 

Чудя се на едно: Защо никой не допуска лесното разпространение на вирусите чрез пътуващи, посредством безпилотни самолетидронове, даже ако са играчки, или дори – самолети, изпълняващи граждански полети. Какво пречи пакет, съдържащ нищожно количество от съответен вирусен щам, да бъде хвърлен в кошче за боклук в станция на метро, на железопътна гара или даже – на улицата или на някое шосе?

 

Но сега искам да обобщя. Едни от най-известните световни вирусолози заявиха, че този вирус не се предава по капков път. Разпространява се чрез пипане. Най-лесно – от гладки повърхности. Тоест – парите не са най-масовото средство за зараза с вируса. А те ни карат да носим маски. Които се замърсяват и започва авто заразяване.

 

Второ, ако не съм прав, как ще разтълкувате следния видеозапис, моля?

 

 

 

 

 

Поповете са без маски. Този сваля своята. Фатмакът, комунистическото изпражнение, загърнато в униформа с генералски пагони, целува гладка стъклена повърхност. Моля, разяснете на мен несведущия вашето доверие към тези долни измамници. Няма да отварям дума за това как такива като негочленове на БКП, съветски възпитаници и агенти на комунистическите репресивни служби, като другаря Симеон Николов Димитров,  сътрудник на Шесто управление на Държавна сигурност за борба с идеологическата диверсия с псевдоним „Симеонов“ – тоест – борец против всяка религия; как тези, които преследваха християните, станаха най-върли… „християни“. Истински зилоти. Едва ли не – фанатици. Разпространители на вируса на безпрекословното подчинение на фарисеите и тяхната на синагога чрез псевдоучението на фарисея Шаул от градчето Тарс. И на създадената от него по заповед на синедриона фалшива църква, нямаща нищо общо с Исус, наречен СпасителяХристос.

 

Според мен – пак казвам: по моемуняма как тези комунистическо-ченгесарски мизерници в раса, униформи, закичени с титли и удостоени от господарите си с власт, да притежават достойнство. Смятам, че дори нямат право на живот. Те са измет, пепел, която следва да бъде изрината и отмита, ако искаме свестните, хората, човеците, да живеят.

 

Както посочи Пол Крейг Робъртс в нещо като рецензия за книгата на Даяна ДжонстънКръгове в мрака: Спомени на една наблюдателка на света“,[7] главната героиня Антифа установява, че „в западния свят законните национални интереси на народите са отъждествявани с расизъм и фашизъм. Корпоративният глобализъм изисква отворени граници. А левицата е преминала на страната на глобализма. И е станала още по-пламенна в принудителното налагане на отворените границиЛевицата изостави работническата класа и антивоенните си действия. Днес левицата е настроена в защита на войната с цел, да наложи „човешки правана ръководители, за които се твърди, че са диктатори. Като безмилостно бомбардира техните народи. И по този начин произвежда бежанци. Като същевременно маркира като свои стадата от имигранти, които, формирани в тълпи, се насочват към агресоритезападните страни.

 

Самозвани морални цензори като Антифа осъждат омразата. Докато безкрайно силно мразят онези, които осъждат.[8]

 

Затова не бързайте да ме съдите. Аз напълно справедливо ненавиждам не само своите, но и вашите врагове. И отдавна съм ги осъдил. А вие обръщайте бузите си – тези на мутрите или на задниците – все едно.

 

Нима не усещате как постепенно всичко важно на света преминава в ръцете на правителствата? Тоест, социализЪмът завладява дори държави, които вие – не аз – смятате за… „капиталистически“. Горещо препоръчвам да изгледате отново предаването ми от 29 март 2020 година. И особено – откъса от интервюто с покойния Еърън Русо, на когото властите помогнаха да замине за отвъдното без време. Дори аз, който съм го гледал поне 50 пъти, си припомням важни неща. Забравя се…

 

Проникването на милиционерщината заедно със социализма е неизбежно. Те вървят ръка за ръка. Кой още да ви го каже? Гари Алън, Владимир Буковски, Еърън Русо, Джералд Селенти, Дейвид Айк, моя скромност – кой още?

 

 

 

Взе учебника по история за деца и погледна портрета на Големия брат,

с който започваше книгата…

Накрая партията ще обяви, че две и две правят пет,

и ти ще трябва да го повярваш.

Рано или късно тя неизбежно щеше да го направи:

изискваше го логиката на позицията й[9]

 

 

 

Ето ви поредният представител на най-явните, неприкритите изпълнители, осъществители на ужасната конспирация – заговора за превръщане на Народна република България в опит закапиталистическадържава. В която на почти никой от старите, пред деветосептемврийски капиталисти, да не бъде върнато – реституирано – нищо. А от средите на БКП, БЗНС и службите за партийна сигурност да бъде изкуствено произведена нова прослойка на псевдо капиталисти. На фалшиви, неуки и неумелипредприемачи“, които да загробят родината ни. Следващият мръсник, когото ще видите, плещи почти същото като актьора Донев.

 

 

 

 

 

Добре е да повторя съвсем кратък откъс от видеозаписа. Защо? Ами, за да оставим този алчно червен отпадък сам да представи своите убеждения. Ако изобщо някога е имал такива.

 

 

 

 

 

Но кои са анархолибералите? Какво представляват те? Да чуем обяснението на товарищ Виталий Третяков с второ малко име Професор. Той е декан на Висшето училище по телевизия при Московския държавен университетМихаил Ломоносов“. Завършил е журналистика. Цял живот е работил в сферата на пропагандата. С милиционерската титла „професор“ е преподавал във Факултета по международна журналистика на МГИМОМосковский государственный институт международных отношений. Това е прословутата школа за кадри на КГБ, която са завършили, както действащия руски външен министър Сергей Лавров и назначените за милиардери Владимир Потанин, Алишер Усманов, Александър Лебедев, Игор Кесаев, Дмитрий Мазепин, Сергей Саркисов, Анатолий Ломакин, така и маса тукашни добичета от обора на БКП – осиновеният син на Георги ДимитровБойко, Петър Младенов, кумецът му Андрей Луканов, генерал Любен Гоцев, министърът на външната търговия при Живков, другарят Христо Христов, агент на съветските служби с псевдоним „Илича“,  Жан Виденов, Ирина и Филип Бокови, близките до Филип Димитров бивш „демократичен“ посланик във Вашингтон Огнян Пишев и Иво Инджев, агент „Ивайло“, Валентин Златев от село Правец и „ЛУКойл“…

 

Виталий Третяков е член на КПСС. Твърде вероятно е да е свързан с КГБ. Бил е близък със съветския еврейски олигарх Борис Березовски. Искам да кажа, че е достоверен източник.

 

 

 

 

 

Ето какъв е всъщност въпросният тукашен мерзавец, който твърди, че еанархолиберал. Тоест – краен либерал, либерален екстремист. На думи излиза, че е болшевик, комунист, отричащ държавата и нейната роля. А на практикаобратнотоетатист, завършен комуняга. Иначе, как ни поучава да сме дисциплинирани и да спазваме заповедите на правителството. Казано точно – на държавата. И то, без да ги обсъждаме. Колко „либерално“!

 

Схващате ли двойния стандарт, лицемерието? Всички комунисти са такива. А този отпадък е тотален продукт на тоталитарната държава. Тавтологията е умишлена.

 

Другарят се казва Красимир и е син на милиционерския прислужник Банчо Дачев от Троянско. Обаче се е пръкнал в Свищов. Притежавам снимка от 1979 година, която няма как да ви покажа, понеже ателиетата за скениране са затворени. Тя е от посещението на едно превъзнасяно от мафиотите дуо на тогавашната Световна филателна изложба Филасердика“. Говоря за комунистическите изроди Георги Иванов Какалов  комунист и агент на Държавна сигурност с псевдоним „Николов“, и вече пукналият, слава Богу, негов командир, членът на КПСС и човек на КГБ Николай Рукавишников.

 

 

 

Партията не можеше да бъде свалена отвътре.

Нейните врагове, ако имаше такива, нямаше как да се обединят,

нито дори да се намерят.

И да съществуваше легендарното Братство,… бе немислимо

неговите членове да могат да се съберат, освен по двама или по трима[10]

 

 

Като служител на отдел „Реклама“ в Държавното търговско предприятиеФилателия“ бях командирован в пресцентъра на изложбата. И трябваше да взема по няколко думи от изродите съветски космонавти. На фотографията се вижда и този другар – Красимир Дачев от Свищов. С едновременно щастлив и грижовен вид той охраняваше двамата неуспели космически бродяги. И не даваше муха да кацне връз тях, камо ли някой навляк като мен. Беше със същата прическа – канадска ливада. Когато по-късно животът ме сблъска с ченгетата след бягството на Наумчо Шаламановбях вторият в този опит за държава, узнал за това – зърнах ченгетата от Шесто със същите прически. И още нещо твърде любопитно. Тогава те носеха тънки, приличащи на шлифери черни кожени палта. С каквито по-късно се появяваха по площадите комунягите и ченгетата от СДС. И на първо място съветския другар Иван Костов и Муравей Радев.

 

Оказа се, че въпросният другар Красимир Дачев, бивш лекоатлет, е завършил право. Още със записването на студентите, приети в тази специалност, Държавна сигурност ги е вербувала. Знам го от лично признание на самоковски адвокат, направено в присъствие на 5-6 души.

 

Вижте тази книга. Специално си я набавих, за да не сбъркам някой факт. Нейна авторка е една перхидролена пачавра на име Светослава. Знаехме я от единствената някога телевизия като Стаева. После стана Тадаръкова и „изгряваше“ в Нова и в другите медийни бардаци на ЦК на БКП и Държавна сигурност. Сега е Рудолф и пак е удобно настанена в телевизия на ЦК на БКП, предоставена за коландрене на най-фалшивото ВМРО, това на каракачанската кучка, позната като агент „Иван“.

 

За мен тази книга би могла да служи като готов обвинителен акт в евентуален съдебен процес срещу другаря Дачев. Но това са блянове. Тук никой не желае промяна. Статуквото допада на всички. Кютят, слушкат, хапват и пийват… И вЕрват на отпадъците, на червените боклуци.

 

 

 

 

 

Сега ми кажете: Кога другарят Милен Цветков е бил искрен? Когато преди седем лазарника обясни на Жорето Жеков какво представляват нашенциовце, които желаят да останат такива – стадо. Или днес, твърдейки, че… „не сме овце“? И то пред кого? Пред най-големия нагаждач и гъзолизецСашко от Троян. Чийто баща милиционер, според любимата му колежка КуРвалезич, местните наричали Дико Куката“.

 

 

 

 

 

Това представляват любимците ви. Такива са. Очаквате да узнаете истината от тях безсъвестните мекотели с неустойчив пол и променливо поведение според конюнктурата?

 

От вече показаната ви книга на другарката Светослава узнаваме, че още след като получил диплома за правист – опазил Бог – другарят Красимир Дачев станал шеф на програмата за полета на космонавта офицерско ченге Георги Какалов. Който поради неудобство от фамилното му име ви е известен като Иванов. Сега ще препусна из биографията на Красимир Дачев. Защото той не ми е основна тема, Просто сам се закачи

 

 

 

Същевременно, в съответствие с принципите на двумисълта,

партията учеше, че пролите[11] по природа са непълноценни същества

и трябва да бъдат държани като животните в подчинение

с помощта на няколко прости правила.

Всъщност за пролите се знаеше твърде малко[12]

 

 

 

Интересно е, че в цялото повествование на Тадаръкова или както се казва сега тази издънка на милиционер-социализЪма – авторката, другарят Дачев неистово се стреми да отхвърля всеки намек за негови връзки с Държавна сигурност. Набляга, че кандидатствал за член на БКП. Но не го приели, понеже някой си намерил някакъв дефект в миналото на родителите му. Глупости на търкалета. А го направили коскоджамити шеф на програмата за първия полет на тукашен космонавт?! Да разправя тези врели-некипели на старата ми шапка…

 

Дачев с гордост разказва, как станал любимец на Тодор Живков и Пенчо Кубадински. Но също така дясна ръка на Исмет ШабанСтария Фатик. Откъдето му тръгнала картата

 

Първата му съпруга Мая Здравкова Наничкова вече носи фамилното име Озтюрк. И преподава вътрешна архитектура и дизайн в Турция.

 

Втората му жена е вече покойната, слава Богу, тлъста оперната певица, също членката на БКП Христина Ангелакова, по-голяма от него с близо 4 лазарника. Признак на дегенерация. С нея Красимир Дачев живял в Италия. При социализЪма, в който уж му отказали да го приемат в БКП?! През цялото време безпрепятствено обикалял света.

 

И сега внимавайте. През 1984 година Красимир Дачев заедно със Стоян Сталевсин на покойния юрист Живко Сталев, министър на външните работи в служебното правителство на БКП начело със Стефан Софиянски, дългогодишен дипломат и агент на Държавна сигурност с псевдоним „Маринов“, бил изпратен да учиамериканско право и правни институции“ в Залцбург, Австрия.[13]

 

Тук върлува милицията, която прибира от улиците посред бял ден и затваря безделниците“ в т. нар. андроповки. Започва Възродителният процес. А Дачев и Сталев са проводени в капиталистическа Австрия, за да изучават американската правна система?! Как ви се струва? От какъв зор? Какво са знаели по-равните далеч преди промените? И от Москва ли дойде заповедта задемократизиранетона комунистическата система или от някъде другаде?

 

Но не, според Дачев, Държавна сигурност нямала пръст в това. Тогава кой? Може би КГБ?

 

За краткост, забележете: През периода от 1990 до 1997 година Дачев е шефКорпоративни финанси“ в „Международна банка за търговия и развитие“ и консултант на: „Нестле“ – Швейцария, „Америкън Експрес“ – САЩ, „Америкън Ийгъл Корпорейшън“ – САЩ, „СРС“ – САЩ. През 1997 година създава „Група технология на металите Ангел Балевски холдинг“ АД, обединявайки в нея редица производствени предприятия от металообработващата индустрия, като плевенските „Алуком“ АД, „Вапцаров“ АД и „Метаком“ АД, както и „Осъм“ АД – Ловеч, „Центромет“ АД – Враца и „Свилоза“ – Свищов.

 

Да припомня, че Ангел Балевски беше несменяем гаулайтер на тоталитарната БАН. Като добър разказвач на вицове Тодор Живков го беше допуснал в своя най-тесен кръг от приближени, наричан „малкото кафе“. Досега Красимир Дачев е съдружник с друг червен бандит – Кирил Домусчиев.

 

През ноември 2004 година го правят заместник-председател на Българската търговско-промишлена палата. Като неин представител участва в комисии и работни групи към Министерството на финансите и Министерството на икономиката на България.

 

Фука се със снимки със своите приятели Андрей Луканов, Илия Павлов, Георги Първанов, Сергей Станишев, Стоян Денчев, Бойка Борисова, Пламен Орешарски, братя Бобокови, Петя Славова… Прословутата къща на Баневи всъщност е изградена от Красимир Дачев. После той я шитнал на първия братовчед на Любица Кулезич, другаря Николай Банев, член на БКП и висш кадър на Хасковския окръжен комитет на ДКМС. Дачев притежава комплекс от къщи в Гърция. Прави се на „великпредприемач. А подобно на свинаря на БКП, пловдивското чудо Георги Гергов, е затънал до гуша в гигантски кредити. Като всички от тази порода, например Баневи, Васил Божков, Миневи, Арабаджиеви, и той е бушон, който рано или късно ще изгори.

 

 

 

Партията, естествено, твърдеше, че е освободила

от робство всички проли.

Преди революцията те били жестоко експлоатирани от капиталистите,

умирали от глад и от побоища, жените били принудени

да работят във въгледобивните мини

(в интерес на истината, жените и сега работеха там),

шестгодишни деца били продавани да работят във фабриките[14]

 

 

 

И този червен боклук не само ни съди и съветва. Ами преститутки от сорта на Гочето Любенов му предоставят трибуна да се прави на Кашпировски.

 

 

 

 

 

И после ми плямпайте, че комунизмът си е отишъл. Чешете си езиците и пръстите с разни ваши фантасмагории зачестни комунисти“ и не до там почтени партийци. Другари идиоти, та като фон в предавания на основната телевизия – днешната Кошлуковизия, сега виждаме мутрите на дъртите водещи, Татовите любимци. И даже самия му зет – „Батето“, мъжът на „Каката“!

 

Защо не изпитвате към тези мафиоти, членове на престъпната организация БКП, свързани с Държавна сигурност – за Дачев съм сигурен – същото, което и аз? Знаете ли, бих ги драл живи. Наистина. Първо щях да организирам внучетата на Шахо Циганина да открият и да докарат семействата и всички техни близки роднини. След надлежни разпити и признания за техните престъпления, особено за незаконното им забогатяване, направени пред телевизионна камера и съответно записани, бих ги накарал да се съблекат. И заедно с останалите поне половин милион престъпници като тях – убийците и грабителите на българския народбих прекарал тези мерзавци, подлеци, злодеи, чисто голидибидюс –  барабар с роднините им, в шествие из София, окръжните и останалите градове. Най-големите комунистически гангстери бих затворил в клетки в нещо като зоологическа градина за алчно червени фашистки, болшевишки клозетници. С разрешение посетителите да им хвърлят храна, даже отровна.  След достатъчно време, през което повечето нашенци биха могли да ги зърнат, оцелелите щях да изпратя на доживотна каторга. Да млатят с чуковете, докато могат. Да се валят в собствените си изпражнения – мръсни, долни, сатанински клозетници. А техните западни приятели да ги снимат и гледат.

 

Тяхното място е в каторгите. Където за първи път в живота си да се трудят. Да работят в селското стопанство. За да ни хранят. По 12 часа на денонощие, с високи норми и солидни наказания за неизпълнението им. Бичът на Шаховите внучета да плющи върху техните гърбове, колчем изправят глави. Така ще започнат да изкупуват греховете си. Макар, че няма да платят цялата заслужена цена за своите престъпления и за зверствата и грабежите на предците си.

 

Те и техните майки и бащи, баби и дядовци, братя и сестри, унищожиха без време повече от 222 000 честни, достойни и трудолюбиви българи. Строителите на България. Но това е нищо в сравнение с всичко, сторено от тях на селянитенай-свободната прослойка, превърната в тъпи, мучащи роби. Тези изверги отнеха земята и останалите средства за производство на поне половината нашенци. За да ги направят полуграждани, скъсали връзката си със земята. В полуработници, получиновници. Всъщност – в нещо като полупроводници, които може и да станат цели, както прокламираше „титанътна комунистическата глупост Тодор Замфиркьов – станал Живков, от село Правец, Орханийско.

 

Пиша тези редове, защото не мога да ви ги изрека, гледайки ви в очите. Скъпо е. За да мога да обнародвам по-голям обем, трябват 500 лева годишно. Не мога да си позволя този лукс. Затова се върнах към публикациите. Нищо, че подобно на доста несъвършения ми – меко казано – опит за телевизионно предаване в домашни условия, този жанр има по-малко успех. Ако не бяха свалили предаването от YouTube – щеше да се радва на още зрители. Но все така – шепа, нищожен брой. Тъй като масовият тукашник, освен, че е тъп, е и мързелив. Единственото, което иска, е да се забавлява. И то, ако може, по най-лесния начин, който му е под ръка. Той е толкова примитивен, че никога не се е интересувал от истината. Затова му е най-удобно да гълта лъжите от най-леснодостъпните източници. От официалните медии, които не са нищо друго, освен пропагандни оръдия, изстрелващи фалшиви новини и инсинуации. И от „мрежатаYouTube, с която е свикнал.

 

Велико!

 

 

 

Бунт беше да размениш поглед, да промениш тона на гласа си

и най–много да прошепнеш някоя дума[15]

 

 

 

В някакъв „форум“ прочетох откровението на един такъв – от „умните и красивите“. Беше написал – цитирам дословно: „Загубихме шоуто на Слави.“ Повтарям – дословно. За този „интелигент“, може би даже „интелектуалец“, загубата е това – представлението на уйчиндолската курва и нейните ратаи. „Просветен“, „образован“, „схватлив“ и… с мнение. И с претенции да го изрази публично. На всяка цена.

 

Споменавам това, защото навън е зима. Развихрилата се вихрушка пред прозореца на помещението навява снежинките със сила сякаш е януари. Но не е. Пиша тези редове в Деня на журналистиката1 април. А ни очаква истинската пандемия икономическата. Задава се глад. Следователно – мор. Тогава да му мислят старците

 

През това време ще пробутат на слисаното население генно модифицираните храни. А може да се окаже, че пестицидите са полезни. Борят се с коронавируса. Да не излезе, че нацистите са спасили еврочифутите?

 

Пропускаме прекрасния пролетен сезон. Хора с хронични заболявания преждевременно ще си отидат от този свят поради обездвижване, липса на чист въздух и живителни слънчеви лъчи – най-сигурния враг на вирусите. Но стадото ще продължи да слуша и да се подчинява. И да обича комунистите си, вместо да ги помете барабар с преторианската им гвардиямилиционерите, военнитеДаже, когато те – например Бойка Борисоваругаяткомунистите. Самообиждат се. Няма значение, маха с копитце овцата, която не се разпознава като такава.

 

Даже времето негодува от това смляно и сдъвкано население от страхливи потурнаци. При съботната ми обиколка из пазарите зърнах многократно повече млади същества от ужким мъжки пол с всевъзможни маски на зурлите, отколкото жени. Спирам се на това, понеже двама посетители на „Диагноза“ ме попитаха дали може да се направи нещо? Възможна ли е промяна?

 

Отговорът ми е категоричен: Не, невъзможно е. Циганите, които срещнах по улиците и сергиите не носеха маски. Част от тях ме познават от години. Държим се съвсем дружелюбно едни към други. Само като ме видяха, две млади циганки ми рекоха, че не вярват на нищо от показваното и изговаряното по телевизиите. А аз им отвърнах, че са прекрасни. Те не вярват на старите снимки и видеозаписи от Италия, с отвратителните сюжети: редици от ковчези, пренасяне на ковчези и т.н. Още по-малко – съвсемна колоните военни камиони, може би отиващи на учение. Но представяни като разхождащи дървени пардесюта?! Повечето от тези фотографии и видео репортажи са отпреди години. Циганите се усмихват снизходително и си гледат живота така, както го разбират.

 

Не мога да река същото по адрес на овчето стадо, което има претенции да е съставено от някакви „мои сънародници“. Не, драги мои. Вие сте мангали. Вие, чалгарските боклуци, се оставяте да бъдете облъчвани с измами, тиражирани от пропагандата на официозите. И им вярвате. Поглъщате медийната отрова и продължавате да се заразявате с комунизъм. Че и коментирате, на всичко отгоре.

 

Погледнете броя на посетителите на разни предавания, сайтове и блогове. И ги сравнете с този на интересуващите се от „Диагноза“. След това – с изключение на стотина-двестата, за които често говоря – изобщо не смейте да се смятате за хора. Защото не сте. Вие сте нищожества. Долни твари. Покорни клозетници, готови да бъдат бѐсени от властниците и то с въженца, които сами си носите от къщи. Понеже, подобно на онази дрипа от русенско, която приемате за… „актьор“, смятате, че „има хора, които решават, и има хора, които се подчиняват в тая държава“. Иначе казано – каквото за всички, това и за гол Хасан. „Комисията казва, щабът казва, това е!“ – заявява пачаврата, наречена Камен Донев. Наистина досега не знаех за съществуването на този парцал.

 

Вие сте плужеци като него. Роби на изроди и изверги. Още не мога да се излекувам от онази гледка на уродливи карнобатски михлюзи, протестиращи в защита на арестувания от своите техен господар Миньо Стайков. Този червен десарски екскрементен червей, който едва ли е завършил и средно образование. Което беше задължително някога, впрочем. Тоест, едва ли е постигнал минимума от изисквания за „хармонично развита личност на социализЪма“!

 

Не, това не са хора. Не са човешки същества. Тези са фекалии. Всички комунисти, земеделци, всякакви партийци, са зло. Постъпвайки в партиите, те са се съешили със сатаната – метафората за върховното зло. И то – като пасивни партньори в акта. Досега няма нито едно доказателство той – Луциферда се е променил. С други думи, всички партийци са прихванали злото. Разнасят и разпространяват заразата с него. Колкото по-бързо чифутският елит ги измете от лицето на земята, изхвърли ги в канализацията, толкова по-добре. Най-малкото – няма да задръстват чак толкова отходните тръби

 

 

 

Във времена на всеобща измама изговарянето на истината

е революционно действие[16]

 

 

 

Някои от вас ми изпращат връзки към видеорепортажи и снимки, показващи как и западняците се тълпят в магазините и изпразват щандовете с тоалетна хартия. Обаче толкова долни твари, такива боклуци в човешки образ, колкото виждам тук, няма никъде по света. Даже на Островите Зелени нос или в Буркина Фасо. Вие, чалгарците, сте най-големите отрепки на този свят. И според мен – повтарям: според меннямате никакви основания да претендирате, че имате право да живеете. Защото само мърсите прекрасния свят, сътворен от Бог за хора, а не за гои – долни бъзливи добичета. Но Господ си знае работата

 

Наясно какво ще последва. Този пък кой е? За какъв се мисли?

 

Свикнал съм. “Trans penem mihi est” – „През оная ми работа е“, както рекъл Гай Юлий Цезар на римските сенатори.

 

Само за онези съвсем малко на брой посетители наДиагноза“, които освен, че й вярват, изпитват и необходимост от нея, ще обясня. И не ме интересува кой за какъв ме смята. Изобщо. Погледнете няколко реда по-нагоре – към репликата на Цезар.

 

Вече споделих истината с вас. А тя е, че бих драл живи всички партийци от пролетта на 1944 година до този момент. На първо място – номенклатурните кадри на БКП, БЗНС и техните подразделения след 9 септември 1944 година и след 10 ноември 1989 година.

 

Освен това бих драл живи и пачаврите, които дават думата на всички тези фатмаци, доктори, на милиционерите, на бъзливците, увили своето шубе и мързел във военни униформи, на „професорите“ и „политолозите“, на „социолозите“. На цялата тази измет, издокарана в човешки вид. Да, да – пачаврите като Кошлуков и Любенов, например. И всички останали. Покажете ми само едно телевизионно предаване, радио-програма или печатно издание, което да не принадлежи на ЦК на БКП и да не е зависимо и контролирано от все още действащата и то още по-подмолно Държавна сигурност. Тези червени интернационалисти, завършени боклуци в привидно човешки образи, е възможно да виреят само в нужник, сред своите – клозетните червейчета. Защото са такива – клозетници. И ето – това е факт. Те са уважавани членове на клозетното общество. Те минават за… „съвършени“. Тях слушат, а не умните, подготвените, нормалните и честните хора. Те, свестните, остават затикани в кьошетата на това… „общество“.

 

Не е ли възможно да проумеете, че всички тези гнусавци, които ви командерят, трябва да бъдат изтрити от лицето на земята? Те не са просто безполезни твари. Те са изключително вредни и опасни. Изобщо не ги е еня нито за възрастните, както лъжеха първоначално, нито за младите. За никого. За тях важното е да пълнят гушите си и те да са добре. Комунисти.

 

Комунист не означава нищо друго, освен зъл, безмилостен, егоистичен и алчен нарцис. Готов и да убива в името на собственото си добруване. Задачата на всички тези – някои дори не могат да го осъзнаяте да съсипят онези значителни части от световната икономика, които интернационалното комунистическо Братство, прочутият един процент свръхбогати, още не е докопал. На водещите се „доктори“ да обясня – може някой да им го предаде. Слава Богу, те ще бъдат сред първите жертви на изкуствения интелект. Най-късно до десетилетие – най-късно – вече няма да има потребност от тях. Ще ги заместят машини. По този начин световното правителство ще регулира още по-лесно количеството човешко население на планетата.

 

Какво ще правите след извънредното положение? При вече видимия скок на безработицата, при намалените доходи и увеличените цени? Колко от вас ще закъсат така, че живеейки на ръба на оцеляването да се разболеят от други, по-трудно изцерими страдания?

 

Истинската медицина не поставя пациентите на конвейер. Всеки организъм е специфичен и изисква специални, конкретни грижи. Холистичната медицина е посветена на това. Първона обучението как хората да ценят и пазят здравето си. Понеже това е задача на самите тях, а не на други. И второ – когато се налага – на откриване на причината за заболяването на конкретния човек. За да бъде премахната, заедно с произтичащите от това поражения на други органи. Което означава пациентът действително да бъде излекуван и върнат към нормалния за него начин на живот. Ако тези доктори с фуражки и каскети, до един текезесари, бяха холистици, щях да ги браня. Но те са прости, банални, примитивни комунисти. Отучили се да попържат. Което е единствената разлика между тях и бащите им.

 

Също така не мога да разбера каква сила кара преобладаващото мнозинство от туземни чалгарци да се мъчат да изразят мнение в разни „форуми“ и „социални мрежи“? Последните са ми непознати. Но съм жив и нямам проблем. И телефон нямам.

 

 

 

Може и да беше вярно, че сега обикновеният човек е по-добре

материално, отколкото преди революцията.

Единственото свидетелство за обратното бе немият протест в костите,

инстинктивното усещане, че условията, в които живееш,

са непоносими и някога трябва да са били по-добри[17]

 

 

 

Обаче понякога срещам идиотите да обсъждат писмено и вербално – в кабеларките с отворени телефонни линии – всевъзможни теми. Тези низши твари, без значение дали са с някакви дипломи, официални занятия и длъжностипостове, „разбиратот всичко. Нито за миг не са в състояние да допуснат, че съществуват хора, които са по-умни от тях. И са далеч по-ерудирани. Имам предвид шепата истински мъдри и образовани люде, а не снобите. Онези, които, щом им се повреди водопровод, викат водопроводчик. Ако се налага да иззидат или измажат стена, не запретват ръкави, а се договарят със зидари. Когато водят дела, не се защитават сами, а се доверяват на адвокати. И така нататък, ако схващате какво искам да кажа.

 

Всеки човек, ако е такъв, е ценен с нещо. В своя исторически опит човешкият род е стигнал до разделението на труда като многократно по-ефективната форма на производство и всякакви други дейности. Има хора, които от младини са се самоизграждали като политици, писатели, композитори. Не ми опонирайте с изродщините в интернет, препредавани и от долнопробни медии, в които момиченца от ТКЗС изпълняват прясно съчинена от тях имитация на народна песен с актуален текст за карантината. Нито опитите за хумор на случайници, които не познават граматиката, а се напъват да стъкмяват текстове, чието предназначение не само не е за обнародване. А е вредно и за изливане в нужниците. Пълно е с такива. И вие не сте изключение.

 

Вместо да зачитат качествата на можещите в областта на управлението, анализирането и осмислянето на политиките, уменията за взимане на решения на знаещите и можещите това, всякакви чукундури изливат в публична среда помията, съдържаща се в техните малки мозъчета. Въобразяват си, че могат всичко – разбират от медицина, но и от физкултура. Смятат, че щом са сменили батерията на чешмата в кухнята си са квалифицирани водопроводчици. Познават миналото на човечеството отчитанките по история, писани от комунета и ченгета по специално зададена програма за затъпяване на населението. Същото се отнася и за останалите сфери. Достатъчно е да послушате малко „гениалния“ потомствен комунист Михаил КонстантиновГлавния малък мозък, и всичко ще придобие формата на фарс. Освен другото, той окачестви Корнелий Нинов от БКП-СДС-БСП като „хубава жена“.

 

Да пази Господ! Не е само от годините. Имаме работа с изграден манталитет на комунист. Невъзможно е комунистът да има схващане за естетика като хората, човеците. Той е дегенерат по дефиниция. Но, ако разпитам 1000 души, най-малко 990 ще определят Главния малък мозък на народната република Мишо Константинов като образец на ум и ерудиция. Плюх си в пазвата. Да не се окаже, че тримата фатмаци са прави да ни делят на млади и възрастни.

 

 

 

 

 

Та тези, които не могат да издържат на странния си вътрешен напън за намиране на изява, и показват рогата си публично, може би си въобразяват, че наистина знаят и могат всичко. Даже, да изкопаят гробовете си след като пукнат. Впрочем, защо ли горят труповете на починалите от каскетния вирус? За да не можем да узнаем дали са си отишли, благодарение на него? Понеже никой патоанатом не може да направи аутопсия на шепа пепел след кремацията. А сигурни ли сте, че броят на заразените и умрелите е верен? Какво ви дава основание да смятате, даже да вярвате, че жителите на земята наброяват 7,6 милиарда души? Може би фактът, че никога не са ви лъгали?

 

Същите тези „умни и красивикомунистически перекендета, които затлачват форумите с екскрементите, произвеждани от техните малки мозъчета, са изявени „бунтари“. Силни народни трибуни и „революционери“. Но готови само навъстанияв интернет. Не очаквайте от тях да предприемат някакви действия. Нито – да се присъединят към евентуален бунт. По правило те са тъкмо онези, които най-съвестно носят замърсените маски на мутрите си и стриктно спазват заповедите на тримата фатмаци, на всяка власт.

 

 

 

Но ако имаше някаква надежда, тя беше в пролите[18]

 

 

 

 

Те са представители на онези 8 милиона тукашни шушумиги, които винаги са били готови да си носят въженцата, ако властта им нареди това. За да не се охарчва като ги беси. Същите, които са минавали на поклонение пред покойния цар Борис ІІІ в синагогата „Александър Невски“. А сетне по три пъти се прекланяха пред лайнените останки на правешко-каскетната принцеса Людмила. И нямаха нищо против НДК да се нарича Народен дворец на културатаЛюдмила Живкова“.

 

Техните наследници са най-разцъфналите мимози на нагаждачеството. Боклуци, за които в нашата махала взаимно се учехме, че нямат място под слънцето. Впрочем, да подчертая, че ако имах власт, щях да върна Закона за софийското жителство. Той не е въведен от комунистите. През 1943 година столичният кмет инженер Иван Иванов внесъл предложението за този акт. И то било одобрено и въведено в действие с подписите на министър-председателя Богдан Филов и на цар Борис ІІІ. Искам да кажа: Кой, откъдето е. Марш от София на долната селенѝя. На този проклет текезесарски провинциализъм, който я превърна в клоака. В сметище на боклуци в човешки вид. Чиба!

 

Та споменатите колхозници, въобразяващи си, че имат някаква стойност, „бунтуващи сев интернет срещу нищо, защото нямат никаква кауза, са най-големите шубелии, избиващи комплексите си със своето неграмотно, долнопробнотворчество“. Те са като поповете, които никога няма да запретнат раса на народната нива. Говорят едно, а вършат друго. Христос ги е проклел. Но вие, червени отпадъци, не четете. Поне веднъж отворете „Евангелие от Матей“ и прегледайте неговата 23-та глава. Колкото и да е лош и не съвсем достоверен преводът, все може да схванете нещичко от истината. То е като при лотариите. Някой понякога печели

 

Боклуци. Измет! Не ви бива за нищо. Не сте способни да вършите смислени, полезни неща. Да се трудите усърдно и упорито. Това не е за вас. Имате се за повече от другите. И макар зад гърба ви да няма нищо, освен празнота, смятате, че можете да поучавате хората. Повтарям: не клозетниците, подобни на вас, а човеците.

 

Вие сте интернетни мишоци, насрали се от страх още с пръкването си, заедно с отвратителните ви майки. Не само преобладаващата част от това население, а почти цялото човечество е съставено от такива революционни интернетни мишоци. И отдавна съм се убедил, че онези, които разполагат с цялата власт над човешкия род, имат право да го прочистят. Друг въпрос е, че не Те трябва да са чистачите. Защото са по-долни, по-отвратителни, по-лоши и по-големи гадове и от интернетнотореволюционномнозинство. Това са хазарите, духовните наследници на лабътците. На онези, които в древността нашите предци са прогонвали със силата на меча и копието, за да прочистят земите си от тази смрад в човешки образи. Същото вършили и римляните. Но и те сгрешили и проявили милост, за съжаление. Та заразата от тази духовна чума, епидемията от талмудският тиф да порази средновековните хазари, отделили се от българите. Явно Бог ги е разделил от нас, защото те са проказа, от която човечеството не може да се отърве. И затова сега ще плати с живота си.

 

Имам още за споделяне от собствения си карантинен опит, който започнах да трупам от шестгодишната си възраст. Обаче се отказвам. Ще помисля…

 

За да не кажете, че не съм полезен, ще предупредя: Който има селски имот, годен за обитаване, нека го пази. В рамките на около пет до седем години е възможно да се окаже убежище. Макар не за дълго. А сега, ако се вслушате в мен, ви препоръчвам: Всеки ден пийте по една чаша сребърна вода. Апаратчетата за нейното производство не са толкова скъпи.

 

Намират се още достъпни като цена средства за повишаване на имунната система и опазване от болести. Но не е моя работа да ви занимавам с тях. Имате си доктори, все пак, нали? Всекиму според вярата.

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За връзка с автора:

ifandiev.diagnosa@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

От сърце благодаря на всички досегашни дарители.

 

 

 

Този и за кой ли път – специално за щедростта на Огнян А. М. от Радомир, Иван Д. М. от Плевен, Тихомир М. Т. от Стара Загора, Цветан Т. Т. от Ловеч, Кристина С. Л. от София, квартал Владая, и чрез PayPal на Атина Т., Михаил Т.

 

 

Бог да ви въздаделично на вас, и на всички, които помагат за съществуването на сайта! Също така – да закриля всички добри хора. И да ги води към истината, сиреч – към свободата.

 

 

Моля, извинете за нахалството, но за да се получават дарения независимо по какъв начин, е необходимо изписването на четирите имена на получателката:

 

 

Светла Кирилова Хайтова – Ифандиева.

 

 

Адресът за дарения чрез пощенски или телеграфни записи е:

 

1463 София, ул. „Адриана Будевска“ № 2,

Светла Кирилова Хайтова-Ифандиева.

 

 

Признавам, надявах се, че поне половината от регистрираните посетители са съмишленици. И биха подкрепили тази медия с 50 стотинки или 1 лев месечно. Уви…

За улеснение, в страницата за дарения вече прилагам и адрес за изпращане на пощенски записи.

 

Сметката е така устроена, че не мога да известявам имената и броя на дарителите по банков път.

 

Съдейки по сумите, за себе си съм сигурен, че повечето дарители са едни и същи хора, които искрено помагат за съществуването на тази медия. Няма как да издържа дълго по този начин. Никой от тези благородни сърца не е длъжен на останалите, нито на мен.

 

Повтарям, че сметката е направена така, та да не се узнава нищо, в т.ч. броят, имената, адресите на дарителите и изпратените суми. Понякога научавам само броя на постъпленията от страната и чужбина и то само благодарение на ласкавото отношение на служителките.

 

Истина ви казвам: за да продължи да действа тази медия, е необходима вашата щедрост. Не преувеличавам. И няма как това да става с доброволните пожертвования само на едни и същи предани читатели.

 

Преди известно време в „Агора“ един анонимен подлец и клеветник ви посъветва: „Не хранете Ифандиев!

 

Изглежда мнозинството послуша съвета му.

 

 

Не желая никой да ме храни“. Но не съм в състояние да работя по 12-14 часа дневно, без моят труд да намери поне елементарна материална оценка. Пък и обикновено безплатните неща не са качествени.

 

В интерес на истината, с парите от вашите дарения успявам не само да поддържам сайта, който премина на по-висока такса, но и да си платя сметката за достъп в интернет. Може би още някои съвсем дребни неща. Толкова.

 

Преди доста време един от вас, който не се крие – чудесният специалист по английски език, преводач и преподавател Петър Коритаров, ми изпрати прилична за моите разбирания сума 50 лева. Когато предложих да я върна, защото ми се стори прекалена, той ми писа, четова е най-изгодната сделка в живота му“. Защото срещу тези „нищожни пари“ получаваогромен обем информация“.

 

 

Явно само шепа приятели на медията мислят така. Регистрираните посетители са повече от 1300. Гастрольорите са поне още толкова. Дори половината от редовните да са злонамерени, остават 650. Всеки от тях да внася по 1 лев месечно10 до 12 лева годишно, бих могъл да продължа. Това ще рече отказ от един не скъп вестник на четири седмици.

 

Не става… Но ще се боря, докато мога.

 

Явно няма необходимост от такъв тип публицистика. Истината вълнува малцина. Има по-важни неща…

 

Не съдя никого. Изцяло приемам, че вината е в мен, защото не откликвам на злободневието.

 

Признавам, че ми е късно да се променям.

 

Въпреки всичко, съобщавам, че можете да изразите щедростта си като изпращате малки суми на един пощенски адрес и на две сметки с един и същ титуляр, обявени в рубриката „Даренияпод главата на сайта или вдясно на основната страница, както и по пощата чрез запис на посочения адрес.

 

 

Достатъчно е да натиснете този бутон (позиция) и цялата информация ще се покаже.

 

 

Неудобно е, но поради преследванията няма друг начин.

 

 

По-добре е повече хора, и по разбираеми причини имигрантите, да помагат с малки суми, отколкото обратнотомалцинас големи.

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОСТЪП ДО ПРОЕКТОЗАКОНА ЗА ДЕКОМУНИЗЦИЯ

 

 

 

Всеки, който прояви желание да разполага с копие от текста на Проектозакона за декомунизация, може да го прочете или придобие от online:

 

http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0

 

 

 

 

 

 

 

ГЛЕДАЙТЕ В ИНТЕРНЕТ

 

 

Побързайте да гледате видеозаписите на старите издания на предаванетоДиагноза с Георги Ифандиев“, защото вече ги изтриват.

 

В YouTube от online:

 

http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2&suggested_categories=25&page=3

 

И във VBOX7 от online:

 

http://vbox7.com/tag:%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2

 

Записите са достъпни благодарение на усилията на Юри Комсалов от Скандинавия и на Марко П. от Великобритания.

 

 

 

 

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ УТОЧНЕНИЯ

 

 

Ако размерът на текста ви затруднява и използвате търсачката Google, отидете в менюто горе на страницата, спрете върху третата възможна позиция отляво надясно и щракнете (кликнете) върху нея – ViewИзглед. Щракнете (кликнете) веднъж, за да се отворят възможностите. След което слезте надолу до седмата възможна – ZoomУвеличение, и изберете процента, с който да увеличите размера на страницата, без да я повреждате. Препоръчваме 150 процента.

 

Ако щракнете (кликнете) върху която и да е илюстрация, тя се увеличава. За да я върнете в предишния й размер, натиснете върху хиксчето“ в горната лява част на илюстрацията.

 

Ако щракнете (кликнете) върху номер на бележка под линия, автоматично ще попаднете на нея. За да се върнете в текста, моля, щракнете (кликнете) отново върху същия номер, но на бележката под линия.

 

Вече спокойно можете да четете всички публикации. Достатъчно е да влезете в някоя страница, например в „Диагнозите ми“, и горе вдясно да намерите бутона „Назад“. Натискате го (щраквате, кликвате върху него) и всички публикации се показват.

 

 

Системите за форуми работят по следния начин:

 

 

Има категории и всяка от тях има един или повече форуми. Във всеки един форум се пускат теми (posts), които хората дискутират.

В нашия случай, няма нужда от излишно категоризиране. Ето я структурата за момента:

 

 

Форум: „За сайта“:

 

 

Описание: „Тук можете да споделите Вашата градивна критика относно сайта и да докладвате грешките, които сте открили в него.“

 

 

Форум: „За предаването“:

 

 

Описание: „Тук можете да обсъждате проблемите, посочени в статиите. Какво е Вашето мнение? За или против? Защо?“

 

Форумната система, която ползваме, има екстрата да създава нова тема в момента, в който Вие пуснете статия. Активирано е. Също така има възможността за показване на профил на човек или пък за редактиране на собствения.

 

 

  • Как да създадете нова тема във форума?

 

 

Отидете в страница „Агора“. След което изберете в кой форум ще пишете – да речем избирате „За сайта“. Зарежда се нова страница в която ще видите бутон „Нова тема“. Оттам писането на тема е ясно.

 

 

  • Как да редактирате профила си през форума?

 

 

Отидете на страница „Контакти“. Има директна връзка „Редактиране на профила“.

 

 

 

 

[1] Джордж Оруел – „1984“, Профиздат, София, 1989 г., Първа част, 1.

[2] Вж. Силвия Николова – „Няма опасност коронавирусът да дойде у нас: Главният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев успокои, че няма опасност да стигне до нашата страна“, в. „Монитор“, monitor.bg, София, 21 януари 2020 г., online: https://www.monitor.bg/bg/a/view/njama-opasnost-koronavirusyt-da-dojde-u-nas-186489

[3] Bona fide – латински: който не мами, искрен, честен, не фалшив, добронамерен.

[4] Джордж Оруел – „1984“, Профиздат, София, 1989 г., Първа част, 7.

[5] Пак там.

[6] Пак там.

[7] Вж. Diana Johnstone – “Circle in the Darkness: Memoir of a World Watcher”, Clarity Press, Inc., Atlany\ta, GA,  2020 г.

[8] “A light in the Darkness” by Paul Craig Roberts, Paul Craig Roberts Institute for Political Economy, paulcraigroberts.org, Panama City Beach, FL, Tuesday, March 31, 2020, 2020 г., online: https://www.paulcraigroberts.org/2020/03/31/a-light-in-the-darkness/

[9] Пак там.

[10] Пак там.

[11] Проли – съкратено от пролетарии. Простолюдие.

[12] Пак там.

[13] Вж. – Светослава Рудолф – „Лица за милиони: Красимир Дачев“, Ciela, София, 2015 г., стр. 60-62. Книгата е в библиотеката на автора.

[14] Пак там.

[15] Пак там.

[16] В оригинал: “In  times of universal deceit, speaking the truth is a revolutionary act.” Израз, приписван като написан или изговорен от Джордж Оруел. Което не е вярно. Досега никой не е открил автора на тази мисъл.

[17] Джордж Оруел – „1984“, вече цит. съч., Първа част, 7.

[18] Джордж Оруел – „1984“, вече цит. съч., Първа част, 8.

 

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...