Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

ИДВА ЛИ ПРОЛЕТТА НА БЪЛГАРСКОТО ПРОГЛЕЖДАНЕ?

 

 

 

КОЛКО ГОДИНИ ТРЯБВА ДА МИНАТ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ВСИЧКО У НАС Е ТЕАТЪР

 

 

 

Отдел „Пропаганда и агитация“ на ЦК на БКП е авторът на пошлите пиески с политико-икономически сюжети

 

 

 

 

ДО

Г-ЖА МЕГЛЕНА КУНЕВА[1]

 

 

Госпожо Кунева, обръщаме се към Вас чрез медиите, защото и Вие ни уведомихте по този начин за напускането на НДСВ. Този ход според нас е непочтен. Защо не го направихте, докато бяхте депутат, министър в две правителства и еврокомисар, иззбрана и посочена от НДСВ? Правите го сега, когато НДСВ не е на власт, но докато беше, консумирахте власт, привилегии и облаги, без да се замисляте. Това ли са Вашите „ценности“? Защо ни лъжехте на предизборните срещи?

Ние, 53 членове на Сдружение „България на гражданите“ от град Пещера, напускаме, защото имаме други разбирания за морала и принципността в политиката[2] – когато си пил от един кладенец е грозно и непочтено да плюеш в него.

Желаем Ви успех в новото Ви домогване към властта. Жалко за онези, които ви повярват, защото един ден и тях ще изоставите по същия начин, ако това се налага, за да се устроите във властта. Призоваваме честните хора от Варна, Шумен и Пловдив, които заблудихте, че няма да правите своя партия за лична консумация, да напуснат също.

 

 

Георги Господинов Иванов

Нели Веселинова Крушарска

д-р Димитър Мандев

и още 49 членове на сдружението от гр.Пещера[1] Докато се обръщате към комунистите и ченгетата по този начин, вместо с правилното „другарю“, нищо не може да се очаква от вас.

[2] Моралът на авторите на писмото личи дори от това, че са се присъединили към организация, оглавявана от снахата на комунистическия убиец Иван Пръмов. През 1953 г. лично той дава заповед на милиционерите в Пловдив да стрелят „на месо“ по стачкуващи тютюноработнички. Споменават се 12 жертви – напълно невинни жени, борещи се за правата си и за насъщния.

 


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...