Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3] 4
Автор Заглавие:Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 2, 2013, 06:04

Имах един връстник,с когото някога заедно тръгнахме на училище.Не можа да премине първи клас.Толкова зле беше,че и елементарни въпроси на учителката ни го затрудняваха.Разбрах,че основното образование е избутал със зор и започнал работа.Беше станал стругар и то доста добър.
Ончо99,не се тормози с написаното от Ифандиев! Явно не е за твоите възможности.

Veni
Pro
Публикации: 107
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 3, 2013, 03:15

Цитат от oncho99 на September 2, 2013, 01:07
А сега излиза,че не само аз не знам кой е този Бог за който говорите , но и самия вие май не го познавате точно или това е някаква ваша абстракция.

Здравейте oncho99,
Навремето пишех в този форум, но когато веднъж изразих религиозните си виждания (подобни на вашите като че ли), а по-точно - несъглсие с някои материали, линкове към които беше дал друг участник, господин Ифандиев ме оприличи на шабес-гой. Каквото и според него да означава това, то няма абсолютно никакво отношение към мен. От тогава спрях изявите си тук, но с интерес продължавам да следя политическите анализи на водещия. Бъдете здрав!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 3, 2013, 10:51

Това е частна медия. Моя. Нейното название съдържа името ми.
Тя е територия, свободна от комунизъм, социализъм, фашизъм, нацизъм, либерализъм – изобщо – от идеологическите фрагменти на ционизма и насаждания от тази крайно националистическа теория, превърната в практика, интернационализъм. Тя е предназначена за личности, за хора нормални, без психически отклонения и без комплекси, незасегнати от индоктринация, и с отворено съзнание. Единственото място, в което се съобщава истината, цялата истина и нищо освен истината. Нещо, което нито една друга медия в този провален опит за държава не може да си позволи.

За мен приемането на Стария завет, на Талмуда, Кабала, на насажданите от фарисея Шаул от град Тарс антихристиянски правила, както и останалите антихуманни доктрини, произлизащи от ционските „мъдреци“, са ядрото на ционизма. Тоест – нямат място в тази – повтарям – частна медия.

Освен това те имат пряка връзка с комунизма. А той е строго забранен на тази територия. Не крия, че ако разполагах с власт, щях да инкриминирам всички и всичко, което има допирни точки с тази човеконенавистна религия, а още повече – с нейната терористична практика.

На всичко отгоре от доста време завършвам всяка своя публикация със следното обръщение:

Другарки и другари комунисти, ченгета и прочие интернационална смрад,

Когато почувствате, че ви сърбят ръцете, за да оставите следи от вашата наследствена простотия и простащина в тази медия, най-добре се върнете към самото начало на настоящата публикация. И си припомнете уводното обръщение.

Едва тогава решете, дали да пристъпите към изпълнение на скверните си намерения.

От мен да знаете, че още древните са постановили:

“Nomina stultorum scribuntur ubique locorum” – „имената на глупците висят по стените“.

Хората, човешките същества, даже що-годе приближаващите се до тях троглодити – получовеци, го разбират.

Останалите са рожби на сатанизма.

От най-големия електронен сайт в света – нюйоркския “The Huffington Post”, който от няколко години е притежание на кмета на „Голямата ябълка“, еврейския милиардер Майкъл Блумбърг, тръгна инициативата за връщане към нормалността на читателските отзиви в медиите. Всеки, който иска да дава мнения, трябва да се регистрира с всички свои данни – от име и адрес, до номер на социална застраховка.

Не, това не е въвеждане на повсеместно проследяване. Никой не кара никого да тиражира схващанията си. Щом е доброволно и държи да го прави, да носи отговорност за онова, което е написал. Това е равенство пред закона – част от свободата.

Напълно приемам този подход. Тъй като макар и доста рядко помествам свои мнения в три лондонски всекидневника, винаги се подписвам с фамилното си име.

Всъщност, на Запад тази свинщина, типична май единствено за местната милиционер-комунистическа кочина, е невъзможна. Тамошните редактори са направили така, че нито един цинизъм, обидна дума, израз на лична злоба и омраза, да не може да се промъкне в електронния вариант на изданието. Уви, тук болшевизмът не е помръднал. И болшевиките са си тук и са все същите... Така ще бъде и занапред. Съжалявам.

Понеже нормалността включва да избягвам места, които не са ми приятни, просто не ги посещавам. Без известие от някого, че си заслужава, не влизам в местни сайтове. Нито гледам телевизиите, които смятам за мизерни разпространителки на долнопробна пропаганда. Има достатъчно Техни, но далеч по-професионални електронни медии от тези на туземните комунисти.

Яде ли се нещо, което не харесва на онзи, дето го консумира? Нормалният човек не посяга към лошото, горчивото, неприятното, нали?

Онзи, който го прави, има различни от естествените, от обичайните мотиви. Но не му стиска дупе, да ги признае. Защото е зависим и е плод на лошо дърво.

А Бог е постановил на истински вярващите християни: „… Не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. И тъй, по плодовете им ще ги познаете.“

Нашият народ, когато е бил такъв, е установил, че „крушата не пада далеч от дънера“.

Никой от демонстриращите своята наследствена простотия, провинциална наглост и дебелащина в тази медия, не е обяснил причините, поради които нарушава нормите на приличието. Тези навярно неземни твари демонстрират своите корени в злото, сатанинската среда, в която са израсли. Това са „лоши плодове на лоши дървета“. Което означава, че следвайки Божието право и наставления, трябва да ги отсечем и хвърлим в огън.

Надявам се, че ще дойде ден, когато въведената от “The Huffington Post” практика ще се превърне в закон и тук.

За да се сбъдне заветът на нашия Господ Бог Исус Христос: „Прави на другите това, което искаш другите да ти правят.“

Амин!

Нормалните, свестните, човеците са разбрали. Останалите „да допълнят, прочее, мярата на бащите си“! Тоест, да вървят при сатаната.

Бог е отсъдил така.

Гост
Новак
Публикации: 2
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 3, 2013, 11:39

Г-н Ифандиев тези глупусти от bai_pasko ли ги научихте, или ви идват от вътре?.Колкото до болшевизма не се ли осъзнавате че проповядвате яростен болшевизъм прикрит чрез антикомунистическо говорене?Кой търси класовия произход и до такава степен че да отговарят до четвърто коляно?Кой иска забрана на свободното слово като използва опита наМайкъл Блумбърг и кой издига едно мнение, като единствено вярно? Кой постоянно обижда народа си като ''мърша'' и ''недозрял'', неглижира всички десиденти и фаворизира други хора със съмнителен авторитет? И накрая - трудови лагери за повече от половината българи.Да не говорим за омаскаряването на националните ни герои позовавайки се на съмнителни и изкарани извън контекста данни.Това сте вие Ифандиев прочетете си публикациите.Жалко за тези няколко читатели които се вързват на приказките ви.Пази боже сляпо да прогледне.А това че идват във медията ви няма нищо по джентълментско от борбата срещу комунизма.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 3, 2013, 12:03

Другарю velko, "храбрецо".

Мнения на вещества като вас изобщо не ме интересуват.

Но на вас не ви достига кураж, за да отговорите на питането: Що щете тук? Какви са мотивите ви? Кой ви изпрати?

От какъв зор ви вълнува колко са читателите? Какъв е произходът на този странен интерес, меко казано?

Болшевизмът е в заседнал дълбоко в душата ви. Вие не слушате Божието слово и напътствия. Не спазвате Господните правила и разпоредби.

Колко добре личи духът на сатаната. Такива като вас настояват да не се делим на комунисти и антикомунисти.

А за останалото е необходимо четене, другарче. Доста издирване на извори, източници и тяхното осмисляне.

Кои са вашите "национални герои"? С какво право говорите от името на нацията? Посочете ми "националните герои" на Англия, Франция, Люксембург, Испания, Белгия, Холандия... Тези народи са вървели напред, без подобни "герои". Водела ги е вярата в Бога. А Той, Господ, е постановил, да не вярваме на други богове и да не си създаваме кумири.

Не случайно вашите "национални герои" бяха идоли на комунистическите терористи - атентатори, шумкари, масови убийци, милиционерски садисти...

Аз не ви се натрапвам, другарче. Вие нахлувате в това пространство и обиждате не само мен, но и свестните читатели. Може да останат само десетина, но за мен те ще бъдат умни, ерудирани и достойни хора. Личности, които търсят истината, и не се страхуват да я узнаят. Повтарям: вашето мнение не интересува никого от почтените люде - българите.

Вие сте обикновен натрапник. Което издава съответните ви корени, минало и настоящи задачи. Нищо друго.

А понеже личи колко ви е акълът, да ви обясня, че думата "дисидент" обозначава "другояче мислещ вътре в някаква организация". У нас - в БКП.

Да, нямам нищо общо с дисидентите. И не се осмелявайте да правите намеци по отношение на българи, които с поведението и участта си са доказали, че има и достойни нашенци.

Защото позорът ще падне не само върху вас.

Гост
Новак
Публикации: 2
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 3, 2013, 17:07

Уважаеми г-н Ифандиев аз ви давам преки доказателства за вашето болшевишко мислене на база вашите писания вие ми отговаряте със заклинания.Така можете да убеждавате Николова nikolov kirilov но не и останалите.За вас комунистите е характерно да подценявате хората.Съжалявам че сте пропуснали времето, но то е във вас и вие сте във времето.Това познато ли ви е?И накрая- опитайте се да се промените. Не е много късно.....

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 3, 2013, 17:54

Не, „храбрецо“ velko.
Не показвате нито едно доказателство. Тъкмо обратното. Това за заклинанията безсрамно сте го изплагиатствали от мен.
За последен път се включвам, защото виждам, че е безсмислено. Все едно споря с радиото… Да не кажа с онази вещ, която е повърнала преди вас, по израза на госпожа Николова.
Има два начина комунистите да бъдат победени.
Първият е описан от д-р Георги Михов Димитров – Гемето, който като техен съюзник е опитал жилото и меда върху собствената си гърбина. Цитирал съм го многократно, но нищо не е достигнало до съзнанието ви. Защото ли сте лишен от такова, или целта ви е друга, както не само подозирам, а направо личи. Във всеки случай, не е почтен начин за вадене на хляба. Но животът си е ваш…
Вторият метод е пасивната съпротива – неучастието.
Какво предлагате вие? Нищо.
Абсолютно нищо. Само да жалим комунягите и техните наследници.
Другарче, нямате представа, че тук не само четат, но и помагат наследници на комунисти. Но прозрели греховете на предците си и съзнателно поели пътя на разкаянието.
Но тези достойни хора не претендират за нищо. Понасят тегобите на живота и вършат добрини, за да спестят наказанията за потомците си, ако е възможно.
Защо никой от тях не ме упреква? А не са малко.
Да оставим вас. За да не троша и без друго оскъдното си време.
За пореден път споменавам: Не ми е необходимо да споря с издънки като вас. Обичайте си комунистите, подлагайте им се, слугувайте им и им живейте, колкото искате. Но защо се мъчите да убедите основната публика на тази медия, която е хилядократно по-интелигентна и ерудирана от вас – личи по съдържанието и грамотността – в нещо, което и вие не сте в състояние да формулирате?
В какво се опитват да ни убедят онези, които или отстояват Стария завет, или имитират, че го правят? В това, че хората от ХХІ век не бива да вярват на науката и на постиженията на човечеството.
Хората стъпиха на Луната, но ние трябва да приемем за истина началните стихове на приказката за недоразвити отпреди 2400 години.
Историята доказва, че никога не е имало никакви „евреи“ или „израилтяни“. Поне не такива, каквито са описани в т. нар. Стар завет. Нашите древни извори ни отварят очите за истината. Обаче не – ние ги отхвърляме и държим на чифутското.
Тук стигаме до онова нещо, което се е изкашляло преди вас. Неговият любимец Костов нареди приемането и ратификацията на Конвенцията за малцинствата. И гордо обяви от трибуната на Народното събрание, че „погребва българския национализъм“.
Наложи се старият вече Дянко Марков, от неговата парламентарна група, да излезе и да му заяви в очите, че се срамува от угодническата му циганщина.
Същият Костов иска Възродителният процес да бъде обявен за… геноцид?!
Едва ли ще намерите друг автор, който така да защитава правата на мюсюлманите. Но убитите стотина души и болшевишките изродщини през четиридесетте (единствен аз ги споменавам), през седемдесетте и осемдесетте, не изпълват състава на престъплението против човечеството, наречено геноцид.
И ето къде изведнъж двамата с онзи предмет, достатъчно неграмотен, за да лъсне, че е милиционерче, изведнъж се сбилжавате – сливате се. Любовта към чуждото и преди всичко към евреите, израелците и т.н.
Прозрачно е. Но също така е долно.
Досега, „безстрашни“ новопредставлений velko, не сте отговорили на най-елементарния въпрос: Що щете тук?
Вие мазохист ли сте, че се подлагате на такова самоизтезание? Ненормален ли сте? Само съвършено луд човек би си причинявал подобни неприятности. При това претендирате, че го правите редовно.
Какво съм виновен аз за това? Вземете мерки.
Кое ви кара да търсите изява? Това също е психически проблем – доста сериозен. Но аз не съм лечител.
При драскащия преди вас страданието е чисто милиционерско, ако разбирате какво искам да кажа. Да не би да сте друга същност на въпросното или сте негово подобие? Защото през пролетта коджа голям милиционерски началник ми намекна за него – бедното. Почти в прав текст ми го каза: „Май е наше момче…“
За вещества като вас (понеже не вярвам да сте същество) не важат никакви аргументи. Начина, по който обиждате редовни посетители издава две неща:
Първо, че внимателно следите сайта и посетителите в него. Запомнили сте имена.
Второ, че за разлика от поне 800 души от цял свят, които ми пишат и на електронната поща, нито приемате, нито предавате. Това е отличителна черта на милиционерите.
Онези със Стария завет са същите. Каквито и доказателства да извади човек, даже лекции на израелски историк показах на видеозапис, няма значение. Те са издигнали стена пред съзнанието си и са направо невменяеми.
Ако проблемът ви е професионален – това ви е работата, което доста убедително личи от изявите ви – ще ви понасяме, какво да правим. Докато няма закони против идиотите.
Ако е от природата ви, не сме виновни. Но също няма къде да идем. Писал съм – идиотът е непобедим. В това число и вие.
На останалите: Съжалявам. Това представлява милиционер-комунистическата кочина България. Моля, не се връзвайте на плоските им номера. Те са за аматьорско цирково представление в изгорял милиционерски участък.
На velikov. Макар с изявите си да не заслужавате, мога да помогна, ако ми пишете. Видеото е с обем 122 мегабайта и е възможно да мине по електронната поща. Не знам.
Същото се отнася и за всички други, които имат желание да го видят.
Жалка е причината за спирането му. САЩ реагират така, както навремето СССР и Живковата милиция.
Колко тъжно, че съм вярвал в тях! Това е от невежество. Но поне си го признавам. И се старая да наваксам. За разлика от вас, другарю „смелчага“ velko. Който сте се регистрирали преди часове, а знаете имената на редовните читатели, познавате техните мнения…
Твърде елементарно. Това може да е допустимо и даже нормално за вашето милиционерско равнище. Но не и за редовните посетители на медията. Обаче те са великодушни хора и няма да се засегнат.
Пък и как да се обидят от нищожество?...
Накрая. Издателят ми твърди, че има засилен читателски интерес към преиздаването на книгата ми „Името на звяра“. Предлага да пусне второ издание.
Смятате ли, че си струва?

nasko
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 3, 2013, 18:06

Прав си, Жоро.На тези им личи.Те постоянно са в сайта ти.Зает човек,с работа,няма време да се занимава с такъв тип животински прояви.Така ни дебнеха навремето.Бъди здрав.Ще се чуем и видим някой ден.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 3, 2013, 19:39

Естествено,че има нужда от второ издание,г-н Ифандиев!Хайде,ще чакаме с нетърпените!Само това да се чува!
Ако можеше да издадете и други ваши книги,за които сте споделяли,щеше да е двъж пъти по-хубаво!!!

Menti-
samozablud-
kov
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Исус Христос и евреите, Исус Христос и светът
на: September 7, 2013, 02:15

Здравейте
Искам да попитам какво мислите за тайнствата в Православната Църква? Реално общуване с Бог ли са или самозаблуда с помощ от Лукавия?
Харесвам сайта и избрах името си като отражение на действителността и закачка с приятели ментета и лъжци, извисени духовни революционери сътрудници аскети и офицери с пагони и пистолети.
Задавам въпрос чистосърдечно и не вярвам, че Бог ни е оставил, по-скоро ние сме оставили Бог. Понеже говорите за Христос, за Църквата, за Духовното и за днешното време където лъжата е ценност или границата уж е изключително деликатна? Лъжата е лъжа и има духовни закони, това са елементарни факти и проста логика, но на кого да вярвам, всеки претендира да казва истината и интерпретира духовността по собствения си мироглед?

Страници: 1 2 [3] 4
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.113 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...