Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2 3
Автор Заглавие:Срам,огорчение и съжаление
boiu
Pro
Публикации: 138
Пост Срам,огорчение и съжаление
на: June 20, 2012, 23:48

"От сърце благодаря на всички дарители. Досега те са общо 27, петима от тях – имигранти."

Срам и съжаление чувствам за всички българи освен тези 27/двадесет и седем/!!!!!!!!!!!!!!
А аз се надявах дори и за книгите на Ифандиев да помогнем за да се отпечатат!
За нищо не ставаме!
Продължавайте да си чешете езиците дами и господа!
Жоро,зарязвай ни!
С огромно съжаление :Вл.Бойчев

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 00:51

Здравей, драги Владо, и как си?
Благодаря ти за всичко. Как да ви зарежа? Да не съм ви осиновил? Както писах, вината е в мен. Просто подобна публицистика не е необходима. Какво да се прави?
Досега отхвърлях предложения за работа и сътрудничество на разни вестници. За да опазя името си. Само преди месец собственик на що-годе известна телевизия ми предложи да говорим за мое предаване. Не откликнах. Поне трима души, които влизат в този сайт, познават цялата ми кореспонденция с него.
Сега просто ще зарежа чистофайничеството. Няма да направя компромис със съвестта си, но все пак трябва да помагам с нещо на семейството си. Засега няма да престана да пиша, но вече не и с това усърдие. И без друго не малко приятели и близки ме обявиха за луд, задето толкова се вживявам. Просто така съм възпитан и устроен и не мога другояче.
Без да сме се виждали, съм те приемал за приятел. Както и доста други хора, с които от години поддържаме кореспонденция.
Рано или късно нещата и в тукашните медии ще се променят, както на Запад. От две години лондонският „Таймс“ в интернет е с платен достъп. Не може да се прочете и ред, без заплащане. От началото на май „Ню Йорк Таймс“ позволява отваряне само на 10 публикации месечно, без значение от жанра и обема. Нататък – само срещу заплащане.
От този месец почти всички коментари и по-важните кореспонденции на телавивския „Аарец“ също станаха платени. Предстои подобни мерки да предприеме и английския „Дейли Телеграф“. Така е в германски и френски издания. Започнаха да посягат на торент-сайтовете, защото Холивуд закъсва финансово.
Искам да кажа, че и тук няма да се размине. Щом хората могат да дават левчета за макулатура – печатарски брак, каквито всъщност са печтните издания, ще се наложи да се бръкнат и за що-годе по-качествена журналистика и публицистика в интернет. Опитите за безплатни вестници се провалиха. На Запад никой не уважава продукт, който бива раздаван, а не продаван. Знам го от опит.
В момента всички печатни издания са на ръба на оцеляването. Продължаващото обедняване ще повлияе върху банките и на онези фирми, които си позволяват лукса да се правят на издатели на наш гръб. Предстои нова криза не само у нас, а преди всичко в Европа. След изборите в САЩ ще има пореден трус. Когато такива империи се разпадат, земята около тях неизбежно трепери. Което поразява почти всичко.
Опитвам се да излагам фактите, да търся причините за тях и да давам прогнози. Няма как да съветвам всекиго поотделно как да постъпи в един или друг случай. Но когато човек е предизвестен за едно или друго събитие, може да се подготви и да го посрещне по възможно най-безболезния начин. Стига да има акъл.
Добре, това не се цени. Или аз не се справям. Наясно съм, че народ не бива да бъде обвиняван. През последните 70 години нашият преживя колкото други за четири-пет века. Това промени мирогледа му. Хората не разбират, че наистина намаляваме с по шест души на час. Какво да направя?
Явно сънародниците ни ще опознават променящия се свят и напълно новата обстановка в страната, както го правят малките деца – емпирично. Ще се опарват, порязват, ожулват и т.н. Когато проумеят какво става всъщност, ще бъде прекалено късно.
Споменаването на варварите пред портите не е метафора. Те отдавна са вътре в крепостта. И не се нуждаят от коня на Одисей. (Впрочем онзи ден футболен коментатор го обяви за автор на... „Илиада“, което показва мащабите на масовото духовно падение, част от което е неграмотността и ниската обща култура. Това беше една от целите на Интернационала. Братството познава поговорката: Прост народ, слаба държава...)
Още веднъж ти благодаря. Поздрави на теб и семейството ти. Както и на всички добронамерени читатели.
Желая ви прекрасно лято и Бог да ви пази!

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 13:31

ЗДРАВЕЙТЕ,ВСИЧКИ,КОИТО ВЛИЗАТЕ ДА ЧЕТЕТЕ,ЗАЩО ГО ПРАВИТЕ,ЗА КАКВО ВИ Е,ЩОМ НЕ ПОМАГАТЕ С ЕДНО -ДВЕ КАФЕТА НА МЕСЕЦ,ТОЛКОВА ЛИ ЕТРУДНО ТОВА,ТОЛКОВА ЛИ Е СКЪПО?!ЗА МЕН ТОЗИ САЙТ Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА ИСТИНАТА,АЗ ТУК НЕ СЕ ЧУВСТВАМ САМ! А ВИЕ??? ПРИЯТНО Е ДА ВИДИШ ,ЧЕ ИМА И ДРУГИ ХОРА НА ТОЗИ СВЯТ КОИТО ИМАТ СЪЩИТЕ МИСЛИ,ЧУВСТВА И СТРЕМЕЖИ КАТО ТЕБ,ТОВА ДАВА СИЛИ,ПРАВИ ТЕ ЖИВ! САМОТАТА ОБЕЗВЕРЯВА,ОБЕЗКУРАЖАВА И НАКРАЯ УБИВА И НАЙ КОРАВИЯ И СМЕЛИЯ!!! ТОВА ЛИ ИСКАТЕ!?
ДА ПРАВ Е Г-Н ИФАНДИЕВ У ВСЕКИ ОТ НАС СЕ КРИЕ МИЖИТУРКАТА, ВЪПРОСЪТ Е КАКВО ПРАВИШ КАТО ГО ОСЪЗНАЕШ !? ПЕРВЪРНАХА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ В МИЖИТУРКИ,ОТНЕМАЙКИ ИМ НАДЕЖДАТА ЧЕ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ,УБИВАЙКИ ЕСТЕСТВЕНОТО ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ ЗАЛОЖЕНО ВЪВ ВСЕКИ,ПРАВОТО НА СВОБОДЕН ИЗБОР,НЕУСЕТНО И НИЕ СМЕ ВЪЗПИТАНИ ТАКА!Е ХАЙДЕ ДА ГО ПРОМЕНИМ,ПОГЛЕДНЕТЕ В ОГЛЕДАЛОТО,ЗАПОЧНЕТЕ ДА ТЪРСИТЕ И КАТО Я ОТКРИЕТЕ Я СМАЧКАЙТЕ!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 16:08

Мило червено момченце, върви да се цериш. Или потърси Костов. За теб той е равнозначен на божество. Може да ти помогне. Тук нито има кой да ти съчувства, нито някой ще ти подаде ръка. Тя работата е в гените ти... Иначе доброто, което Костов стори, вече говорят членовете на неговата файтонна партийка. По заповед от Интернационала другарят агент на ГРУ - чети показания, момче, ако изобщо можеш, превърна червената номенклатура в капиталистическа класа. Тоест - запази я. На всички е известно, че от комунист капиталист не става - това е тежко увреждане на генетично равнище, да не говорим за начина на мислене и отсъствието на морал. Ти, болен продукт на милиционерсоциализЪма, няма как да проумееш тези неща. Плод си на лошо дърво. А Сам Бог ни е завещал да ви хвърляме в огън. Сега вродената алчност на номенклатурата доведе страната и народа до разорение, непознато в историята ни дори след войни. Не случайно хората, които Костов излъга на митингите, днес го проклинят. И клетвите им взеха да го стигат. Но това е друга тема. Аз не желая да участвам в нея.
Мило момиченце, прочети написаното от svetoslav7474 и ако изобщо успееш да осъществиш връзка между главния и гръбначния си мозък (съмнявам се, че ги притежаваш; те са характерни за хората, за човешките същества) се запитай що щеш тук? Или някой ти се отблагодарява с коматче и лещена чорбица?
Много мъка има на тази земя, моето дете. Лошо е че сатаната те е създал такова. Ала какво да се прави? Сърди се на предците си, не на мен и на почтените люде, които посащават тази медия. Повярвай, няма да намериш съмишленици. Върви другаде и то с добро. Да не те пръждосаме.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 17:41

"Браво" на Костов! Хайде пръждосвай се от тук!

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 18:38

Цитат от на June 21, 2012, 16:20
Чадо на сталинизма,на кого да продаде Костов предприятията,след като бяха тотално задлъжнели и разграбени?И при положение,че нямаше купувачи.Нали не си мислиш,че ти трябва да приватизираш.Приватизират тези,които имат пари.Тези,които инвестират после в предприятията.Някой се провалят,но други успяват.Повечето успяват.Тези,които се провалят продават бизнеса си.Костов прави приватизация на касова основа,а не на идеологическа.Костов никой не е излъгал.Спаси България на 2 пъти при фалитите и.

Човек се храни седнал на маса и поднася храната към устата си. Само комунистът и животното не го знаят и навеждат глава към паницата.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 18:46

Цитат от на June 21, 2012, 15:33
Менелаевич,почнал си и собствените си глупости да триеш.Това говори за невротично шизоидния ти психиатричен статус.В тази рубрика бях написал,че Европейската комисия и Евро парламента трябва да се закрият.Също така бях написал,че трябва да се стимулира онлайн търговията.По този начин ще се увеличи благосъстоянието на едно семеиство с 4000евро годишно.Трябва да се сключат договори за свободна търговия с Канада,Сингапур,Индия и други.Да се намалят регулациите.Регистрирането на патент в САЩ е 10 пъти по евтино отколкото в Европа и това трябва да се промени.Подозирам,че Менелаевич ме трие,защото го разкривам,че е некомпетентен и хората ще го разкрият.Менелаевич мрази истината.Обективната истина.Кога той ги е писал тези неща?Само знае копи-пейст.И да преписва като папагал.И този се гласи да управлява държава.

Изчезвай от този сайт, пиши в страницата на БКП-Драгалевци при твоята приятелка Елена Костова, партийка секретарка и с дъщеря водеща отЛичен живот, ако разбираш какво имам в предвид.

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 19:04

Цитат от Ivailo Indjev на June 21, 2012, 18:26
Здравей Жоро!!!
Виждам,че си го закъсал и се молиш за някакви 400-450 лв.Не ти отива да си просяк.За това ли ни учиха в ДС.Ти написа много хули по мой адрес,но аз ти прощавам,нали сме колеги.Дълго време ни обучаваха за анализатори и между-народници.Знам,че ти е криво,че не си напреднал,но така е в живота.Има обективни и субективни причини.Обективните са,че съм от по-прогресивно семейство за разлика от теб,а субективните са само в теб Жоро.Много суетност,грандомания,завист и много плагиатство.От всички твои статии,като махнеш цитатите остава-нула.Не,извинявай остава името ти.За повече тежест прибавяй и агентурното си име.Говорехме с колеги за теб и те се чудеха защо така се провали.Започнал си много силно,давал си богата оперативна информация за много хора.Добре играеш ролята на анти-комунист,но нещо с религията не ти се получава.Там трябва истина,която е непозната за теб .Няколко пъти те назначавахме в наши телевизии-СКАТ,ЕВРОКОМ,но ти не се справяш.Повече от гостите ти са наши хора,което е много добре,но им се караш,сърдиш се ,че не са на твое мнение.Други от гостите пък са психично болни.Привиждат им се всеобщ потоп,отравяния.Добре ,че колегите ти съчиниха поредната легенда около твоето сваляне от ефир,за да можеш да продължиш с анти-комунизма.Гледам,че си заел позиция ,като петел на го.но.Не можело нищо да изкарат за теб??????Явно не си толкова аслан,защото продължаваш,"поне аз не знам да са ме вербували".
Жоре,дай делово по въпроса.Предлагам да пишеш в моя блог.Ще ти давам повече от тези мизерни суми,които искаш.Ще си почиваш и ще си бъдеш анти-комунист.Не мога да те оставя,защото на едни и същи служби сме се клели и служили.Помисли,доволен ще останеш и книжките ти можем да издадем.
Твой колега Ивайло

Инджев,

спри да клеветиш Адаша. Аз съм само на 24 години, но смея да твърдя, че предаванията на Георги Ифандиев "Между редовете" и "Диагноза" (бих добавил и Безкомпромисно. От блоговете ми допада този на Янко Янков) са най-стойностните в целия ефир на България. Фактите, които изнася моят приятел Жоро, няма къде другаде да ги чуеш, защото това е единствената свободна трибуна на словото. По въпоса за гостите, считам, че те са истинският елит на нацията. Категорично не съм съгласен, че повечето от гостите в "Диагноза" са психично болни, за мен те са справедливи точни и ясни. Трябва да се изтъкне и факта, че Георги Ифандиев винаги се позовава на източници и се аргументира. Следователно не може да става и дума за "плагиатство" , защото си противоречиш. Това, че фактите не ти изнасят, не е мой проблем. Аз искам предаването на Адаша да стане Всекидневно.

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 19:08

Цитат от Ivailo Indjev на June 21, 2012, 18:26
Здравей Жоро!!!
Виждам,че си го закъсал и се молиш за някакви 400-450 лв.Не ти отива да си просяк.За това ли ни учиха в ДС.Ти написа много хули по мой адрес,но аз ти прощавам,нали сме колеги.Дълго време ни обучаваха за анализатори и между-народници.Знам,че ти е криво,че не си напреднал,но така е в живота.Има обективни и субективни причини.Обективните са,че съм от по-прогресивно семейство за разлика от теб,а субективните са само в теб Жоро.Много суетност,грандомания,завист и много плагиатство.От всички твои статии,като махнеш цитатите остава-нула.Не,извинявай остава името ти.За повече тежест прибавяй и агентурното си име.Говорехме с колеги за теб и те се чудеха защо така се провали.Започнал си много силно,давал си богата оперативна информация за много хора.Добре играеш ролята на анти-комунист,но нещо с религията не ти се получава.Там трябва истина,която е непозната за теб .Няколко пъти те назначавахме в наши телевизии-СКАТ,ЕВРОКОМ,но ти не се справяш.Повече от гостите ти са наши хора,което е много добре,но им се караш,сърдиш се ,че не са на твое мнение.Други от гостите пък са психично болни.Привиждат им се всеобщ потоп,отравяния.Добре ,че колегите ти съчиниха поредната легенда около твоето сваляне от ефир,за да можеш да продължиш с анти-комунизма.Гледам,че си заел позиция ,като петел на го.но.Не можело нищо да изкарат за теб??????Явно не си толкова аслан,защото продължаваш,"поне аз не знам да са ме вербували".
Жоре,дай делово по въпроса.Предлагам да пишеш в моя блог.Ще ти давам повече от тези мизерни суми,които искаш.Ще си почиваш и ще си бъдеш анти-комунист.Не мога да те оставя,защото на едни и същи служби сме се клели и служили.Помисли,доволен ще останеш и книжките ти можем да издадем.
Твой колега Ивайло

Ех, Ивайло, простака си остава простак! Само това ли можете от ДС? Като си толкова сигурен и твърдиш,че заедно са Ви учели защо не продкрепиш думите си поне с едно доказателство? Едва ли ще можеш да го сториш, но завистта и умразата Ви личи от далече. Сигурен съм,че ако имахте тази възможност отдавна да го бяхте сторили? Лично аз, ако имам възможността някой ден да Ви срещна на улицата лично ще се погрижа да ти благодаря подобаващо, та и роднините Ви, да не те познаят. Относно блога Ви кой ли го чете? Разбира се само глупаци празноглавци като теб самият. Повярвай ми аз не съм Жоро Жеков и при мене вдигнатия Ви пръст няма да върви, а ще Ви го навра от зад и ще Ви карам хубаво да го олижите преди да Ви цеминтирам краката, защото главата Ви отдавна е цеминтирана и я ползваш единственно за носене на шапка. Много силно се надявам да се срещнем и да отърва България от една долнопробна масоно-еврейско изчадие на сатаната и без това никой няма нужда от вас.

Сега по същество, няма как да не признаете,че като са Ви учели в школите на ДС не сте научил нищо, понеже мозакът Ви е гладък като плонедр и няма никакви гънки по него. Няма как да докажете,че това не е така, щом като допуснахте да лъсне на светло твоят агентурен псевдоним? Значи много, изключително много слаб ученик сте бил, факт. Презираш нас вярващите и чисти хора,защото не можеш да ни манипулираш и да бъдеш като нас. Не можеш да се примериш,че има чисти и неопетнени хора запазили съвестта си чиста и неопетнена които не се вързват на масоно-еврейските Ви постановки. Няма нищо човешко във Вас, затова и не можете да усетите болката и тъгата в думите на Георги Ифандиев, в неговите изводи и становища, защото отдавна сатаната е превзела мисловните ви клетки, ако въобще съществуват в празната Ви глава. Колкото и да се напъвате, никога няма да можете да достигнете нивото на което се намира Жоро! Ще Ви се, да бъдете като него, така уважаван и статиите да Ви се четат като неговите, но нито имате капацитет да напаишете поне една смислена статия, примерно как Ви вербуваха за какви облаги се продадохте..... Едва ли друго смислено може да напишете, повярвайте ми, цялото агентурно минало да изложете на показ, пак няма да имате толкова читатели колкото има Георги Ифандиев. За това ще се моля на Бог да Ви дари с това което заслужавате теб, твоето семейство и поколението Ви, просто не трябва да замърсявате въздуха и околната среда с подобна измет като Вас.......

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Срам,огорчение и съжаление
на: June 21, 2012, 19:24

Цитат от Tihichko на June 21, 2012, 19:08

Цитат от Ivailo Indjev на June 21, 2012, 18:26
Здравей Жоро!!!
Виждам,че си го закъсал и се молиш за някакви 400-450 лв.Не ти отива да си просяк.За това ли ни учиха в ДС.Ти написа много хули по мой адрес,но аз ти прощавам,нали сме колеги.Дълго време ни обучаваха за анализатори и между-народници.Знам,че ти е криво,че не си напреднал,но така е в живота.Има обективни и субективни причини.Обективните са,че съм от по-прогресивно семейство за разлика от теб,а субективните са само в теб Жоро.Много суетност,грандомания,завист и много плагиатство.От всички твои статии,като махнеш цитатите остава-нула.Не,извинявай остава името ти.За повече тежест прибавяй и агентурното си име.Говорехме с колеги за теб и те се чудеха защо така се провали.Започнал си много силно,давал си богата оперативна информация за много хора.Добре играеш ролята на анти-комунист,но нещо с религията не ти се получава.Там трябва истина,която е непозната за теб .Няколко пъти те назначавахме в наши телевизии-СКАТ,ЕВРОКОМ,но ти не се справяш.Повече от гостите ти са наши хора,което е много добре,но им се караш,сърдиш се ,че не са на твое мнение.Други от гостите пък са психично болни.Привиждат им се всеобщ потоп,отравяния.Добре ,че колегите ти съчиниха поредната легенда около твоето сваляне от ефир,за да можеш да продължиш с анти-комунизма.Гледам,че си заел позиция ,като петел на го.но.Не можело нищо да изкарат за теб??????Явно не си толкова аслан,защото продължаваш,"поне аз не знам да са ме вербували".
Жоре,дай делово по въпроса.Предлагам да пишеш в моя блог.Ще ти давам повече от тези мизерни суми,които искаш.Ще си почиваш и ще си бъдеш анти-комунист.Не мога да те оставя,защото на едни и същи служби сме се клели и служили.Помисли,доволен ще останеш и книжките ти можем да издадем.
Твой колега Ивайло

Ех, Ивайло, простака си остава простак! Само това ли можете от ДС? Като си толкова сигурен и твърдиш,че заедно са Ви учели защо не продкрепиш думите си поне с едно доказателство? Едва ли ще можеш да го сториш, но завистта и умразата Ви личи от далече. Сигурен съм,че ако имахте тази възможност отдавна да го бяхте сторили? Лично аз, ако имам възможността някой ден да Ви срещна на улицата лично ще се погрижа да ти благодаря подобаващо, та и роднините Ви, да не те познаят. Относно блога Ви кой ли го чете? Разбира се само глупаци празноглавци като теб самият. Повярвай ми аз не съм Жоро Жеков и при мене вдигнатия Ви пръст няма да върви, а ще Ви го навра от зад и ще Ви карам хубаво да го олижите преди да Ви цеминтирам краката, защото главата Ви отдавна е цеминтирана и я ползваш единственно за носене на шапка. Много силно се надявам да се срещнем и да отърва България от една долнопробна масоно-еврейско изчадие на сатаната и без това никой няма нужда от вас.

Колега, просто другаря Инджев няма доказателства и затова пише глупости. Инджев се ядосва, че е разкрит. Затова се прави на по-голям католик от папата. Както се казва в една латинска мъдрост "Дай ми фактите и аз ще ти дам правото". По същия начин по БНТ преди време гостуваше една псевдо астроложка пишеща книги, с по бързи темпове от Шекспир, лъже и заблуждава населението в България. От една страна твъди, че астрологията е наука, но от друга страна споменава, че не се взима на сериозно. Същевременно "творбите" й струват над 20 лева, което за българските стандарти са много пари.

Страници: [1] 2 3
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.127 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...