Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Срамувам се
Penko
Новак
Публикации: 10
Пост Срамувам се
на: October 19, 2011, 16:17

Пак ставам инициатор на нова тема "Срамувам се". По почина на другаря майор Деянов и другаря Станишев и сие, които много се срамуват, предлагам и ние да се посрамуваме от тях. Аз например днес се срамувам ето от това - http://www.blitz.bg/news/article/120587. И думите на г-н Ифандиев, че лошо дърво ражда лош плод, за съжаление, се потвърждават с пълна сила.
Моля, колеги съфорумци, не се срамувайте и вие да изразите вашия срам, гняв, а защо не и погнуса.

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : Срамувам се
на: October 19, 2011, 16:58

Идеята ти е чудесна!такива дървета трябва да бъдат показвани и да служат за назидание!

freeman
Начинаещ
Публикации: 38
Пост Отговор на : Срамувам се
на: October 19, 2011, 23:37

Както е речено, „Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?” и "По плодовете им ще ги познаете". Що се отнася до т.нар. правосъдие у нас, предполагам сте гледали предаванията с И. Кръстилова и бившия председател на полицейския синдикат във Видин. Аз знам няколко потресаващи истории за несъществуващото правосъдие тук, но се сещам за една доста по-обикновена, случила се с българска лекарка преди няколко години - вещо лице в многобройни експертизи. Същата многократно изпраща експертните си мнения до прокуратурата, но се оказва, че там никой не ги чете! Капката, която обаче преляла чашата на нейното търпение и я накарала да напусне милата ни татковина, дошла от една съдийка. При участие в експертиза с няколко нейни колеги, прокурорът идва пиян-залян и едва фъфли. Лекарката става и заявява, че няма да участва в този фарс, заради което е глобена от съдийката в размер на 2 работни заплати! А пияният аморален изрод - той, разбира се, е прокурор и него "правосъдието" не го пипа. Такива са очевидно и по-голямата част от прокурорите и съдиите в България.

dominus810-
321
Новак
Публикации: 6
Пост Отговор на : Срамувам се
на: October 20, 2011, 01:17

Мен ме е срам от част от преподавателите в университетите. Само поради факта, че носех на врата си християнско кръстче, осветено в български православен храм, един, който се води "председател на маговете" в България и на когото не желая да споменавам името, ме късаше методично и безпощадно всеки път, щом се явявах на изпит. Това ми беше последен държавен изпит. Случи се преди пет години. Още нямам диплома. Добре, че се ориентирах към други - по-малко заплатени, но по-нормални поприща.

Срам ме е също от многобройните оплаквания на редица англоговорящи потребители на Youtube, който е собственост на Google, за зачестили случаи на изтриване на отделни, дори и цели секции от клипове. Все клипове, които не са незаконни и не нарушават морала и добрите нрави. На мен лично ми бе отказано да си ползвам профила и да създавам нов, без каквито и да било обяснения или мотиви. Държа да отбележа, че съм се старал да спазвам добрия тон и да не обиждам никого във въпросния сайт.

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : Срамувам се
на: October 20, 2011, 15:44

ДОМИНУС НЕ МУ СПЕСТЯВАЙ ИМЕТО!!!

Penko
Новак
Публикации: 10
Пост Отговор на : Срамувам се
на: October 20, 2011, 17:49

В долупосочения клип ще видите двама представители на шумкарско-болшевишкия елит един срещу друг. Ситуацията на пръв поглед е комична или поне така ни я представят. За мен лично е отчайващо трагична, защото именно такива пошли бурлески на нашенския елит се разиграват пред очите ни вече няколко десетилетия, а за съжаление и ние ставаме участници в тях. И отново се сещам за лошото дърво и плодовете му. Вижте и преценете.
http://www.btv.bg/videos/smiah/video/648338078-Sasho_Dikov_vs_Lyuba_Kulezich.html

KanAsparuh
Новак
Публикации: 17
Пост Отговор на : Срамувам се
на: October 21, 2011, 00:51

ГЛЕДАХ ВИДЕОТО!КАКВО ДА КАЖА!АБСОЛЮТНИ БОЛ6ЕВИКИ-ПРОСТАЦИ...ПОЗНАТИ ДО БОЛКА.ЗАТОВА НЕ ГЛЕДАМ ТВ ОТ ГОДИНИ.ТОЛКОВА СА ЖАЛКИ...И НАИ ТРАГИ4НОТО ,4Е ТЕ САМИТЕ НЕ ГО ОСЪЗНАВАТ И СЕ МИСЛЯТ ЗА...НЯКАКВИ ИСТИНСКИ...А СА ТОТАЛНО ЗАВЪРШЕНИ..ОЛИГОФРЕНИ...ИСТИНСКИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ОЛИ гоф РЕН!СЯКА6 ЕДНА МАИКА ГИ Е РАЖДАЛА-ОТ ПОНЕ 200 ГОДИНИ НАСАМ

KanAsparuh
Новак
Публикации: 17
Пост Отговор на : Срамувам се
на: October 21, 2011, 01:05

ЗДРАВЕИ ДОМИНУС!Не се учудвам 4е са те изключили от феисбук.Аз също преди време пишех мнения след всеки талмудистки-холивуд филм и не обиждах никого.Просто пишех истината.обаждаха се все едни и същи хора ,дори в 3-4 посреднощт.винаги готови и винаги на пост.никога с аргументи и в.инаги с ли4ни неуместни нападки.аз с аргументи и истини-те със стандартните комуниси4ески лафове-луд,фа6ист,вземи си лекарствата,ти да не живееш на марс и тн
В краина сметка ме изклйу4иха от вси4ки саитове-арена,п2п,замунда-без диалог и без аргументации,само за6тото съм атакувал свещените им крави-евреите-ционисти.така е.не се у4удваи и не се кахъри.щом са те изключили,значи си на правия път!!

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.076 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...