Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2
Автор Заглавие:Бдителни граждани
Penko
Новак
Публикации: 10
Пост Бдителни граждани
на: October 19, 2011, 01:36

Наричам тази тема така, по име на вече съществуващ американски сайт. Предлагам на всички съфорумци и на г-н Ифандиев тук да обсъждаме събития, срещи, изказавия и други прояви на властимащите, които ни карат да се замислим и съответно да наострим бдителността си и да си помислим дали пък не ни пращат за зелен хайвер. Започвам с едно събитие от събота 15.10, което събуди моята бдителност. На среща между Кристалина Георгиева, Аню Ангелов и военни г-жа комисарката обяви, че държавата /разбирайте ние данъкоплатците/ дава 250 хил. лв за някакъв Център за извънредни ситуации към военна академия "Г.С.Раковски". Комисарката дръпна една реч за зачестилите в последните години природни бедствия, как трябва всички да сме готови за подобни ситуации, как този център е спешно необходим и дори обяви, че и министерството на Дянков щяло да се обучава там. Аню също измрънка някакви подобни слова, демек въпросният център е силно необходим. И на човек веднага му минават определени мисли през главата. Първо, съвсем доскоро у нас съществуваше Главна дирекция "Гражданска защита", чиято дейност беше точно да се бори с природните бедствия и аварии. От 01.01.2011 обаче тази дирекция беше закрита, с цел съкращаване на разходи, и беше прикрепена към ГД "Пожарна безопасност", която след промените се трансформира в ГД "Пожарна безопасност и гражданска защита на населението" /ГДПБГЗН/. Като чух за тези 250 хил.лв, веднага си помислих - защо ги дават на военната академия, а не на въпросната ГДПБГЗН с цел подобряване и осъвременяване на базата, което е съвсем логично. Споделих тези мои размисли с близките си, но те ми казаха, че не разбирам и сигурно така трябва. По време на срещата между комисарката и военните, в един момент госпожата така се увлече да обяснява колко е необходим този Център за извънредни ситуации, че, без да се усети, каза, че Центърът ще се бори с терористи, екстремисти, анархисти и други подобни. И на мен този път чрвената лампичка ми светна. Центърът няма да е за никаква борба с природните бедствия и защита на населението, а ще тренира за борба и справяне с граждански бунтове, размирици и въобще недоволни хора. С една дума, виждайки какво става по света, управниците ни вземат превантивни мерки, с нашите пари, как ще усмиряват недоволството ни, ако все пак решим да го изразим по улиците и площадите.

dominus810-
321
Новак
Публикации: 6
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: October 19, 2011, 04:16

Моето мнение е, че са им подшушнали да копират в умален мащаб така нареченият " Патриотичен Акт" в САЩ. Тероризмът е гнусна форма на отнемане на живот и съсипване на обществено имущество в големи мащаби, за постигане на някаква извратена цел. Мисля, че точно този тип заплаха няма да се случи в България. Лошото е, че довеждането на милиони наши сънародници под прага на мизерията, всяването на страх в инакомислещите и прогонването на можещите от нашата родина, може да се разглежда като терор в широкия смисъл на думата.

Не харесвам анархистите, още по-малко пък екстремистите. Никога техните действия не са довеждали до нещо добро. Винаги съм смятал, че анархията е най-болезнения и пряк път към диктатурата. Но съм твърдо против принципа "Щом не е като нас - значи е против нас."

И за да не съм съвсем извън поставената тема, смятам, че една нормална държава няма нужда от специализиран съд. Това първо е признание, че сегашните съдилища не могат да се справят изцяло със задълженията си и второ - в Конституцията на Република България изрично е посочено, че извънредни съдилища не се допускат.

Извинявам се, че съм лаконичен и коментарът ми може да се стори някому твърде елементарен, но съм само тридесет годишен и нямам натрупаният необходим житейски опит.

freeman
Начинаещ
Публикации: 38
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: October 19, 2011, 23:14

След като ви е известно от какво семейство идва Кри-СТАЛИНКА Георгиева, и след като знаете, че цялото комунистическо котило и ДС продължават да са на власт и да решават съдбините на България, чудно ли ви е, че има подобно решение?! Още повече, че тези интернационални безродници никога не са служили на България и българския народ и интереси, а стремежът на "елита" да наложи Нов световен ред изисква създаването на специални сили за борба с недоволните граждани по света и съответно задействат угодническите подизпълнители във всяка държава.
Строежът и подготовката на лагери в САЩ са започнали "официално" още с декрет на Р. Рейгън. но се държат в тайна и медиите пазят мълчание по въпроса, което не е чудно, като се знае кой ги притежава. Войниците, които участват в разгръщането им вероятно са уведомени, че строят "казарми". В операцията са замесени Белият дом, ЦРУ, Американският комитет за сигурност и висшето военно ведомство, а кодовите наименования на тези проекти са "Cable Splicer", "Rex-84", "Gorden Plot". Според проучванията на вече покойния Никола Николов, в щата Арканзас, в града на бившия президент Клинтън, е била създадена школа за обучение на 300 бъдещи коменданти за тези лагери. Американската армия има и нов наръчник и правилник за обучение и се подготвя не само за водене на военни действия навън, но и за такива в страната и да потушава бунтове. Още преди около 30 г. Уилям Пабст, американски патриот, завежда дело срещу американското правителство за това, че не обявява официално подготовката на лагери (което показва, че още преди мандата на Рейгън този план е влязъл в действие), за кого се правят те, както и за това, че използва американска войска срещу собствения си народ. Федералният съдия признава обвиненията, но прекъсва делото по технически причини. Пабст обжалва решението на съдията, като обвинява американското правителство за построяването на лагерите и за потъпкването на конституционните права на американските граждани.
В България колцина са тези, които надигат глас?!

Ето ви два линка по темата, където става дума и за "патриотичния акт", както и за концентрационни лагери и т.нар FEMA (Federal Emergency Management Agency).
http://www.greatdreams.com/concentration_camp_plans.htm
http://sianews.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1062

Понеже четох, коментара на Penko за мнението на близките му, се сещам за покойния вече Григорий Климов и "Княза на този свят" - предполагам сте я чели, но, ако не сте, препоръчвам ви я, заедно с другите му книги. В случай, че не можете да намерите двете, които са излизали на български, можете да си ги дръпнете всичките свободно от неговия сайт на руски. Главният герой Максим Руднев прави едно много точно заключение, което илюстрира случая. Проблемът е в това, че сигурно 99% от нормалните хора не могат да разберат менталитета и същността на дегенератите, които са се набутали във властта и са готови на всичко, за да я задържат и да бъдат на върха. И така - тези нормални хора, които не изпитват болезнената жажда за власт (и пари) на всяка цена и затова не я разбират, с безкритичното си мислене и поведение подкрепят тези дегенерати, домогващи се до власт и богатство с всички възможни средства, като не могат да схванат, че мерки, които са насочени срещу тях самите и ограничаване на различните им свободи, се маскират под формата на благовидни инициативи

А що се отнася до т.нар екстремисти, анархисти, терористи и т.н. - те не се различават особено от комунистите. Самите комунисти по света са извършвали и продължават да вършат екстремистки и терористични действия. Но под този знаменател властта иска да вкара и нормалните хора, които искат да живеят в един по-справедлив и добре устроен свят, но без диктат и без тоталитаризъм.

Penko
Новак
Публикации: 10
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: October 21, 2011, 02:14

Не искам да ставам параноично мнителен, но някои политици като Янето съвсем откровено започнаха да си признават кой им е спонсорът. Не че има нещо лошо в откриването на работни места в град като Радомир, обаче таква откровеност ме плаши. И г-н Ифандиев пак ще излезе прав, че Израел под формата на инвестиции и финансови стимули за местната ни западнала икономика, се опитва трайно да се настани тук. Между другото, израелците се опитаха в началото на 80-те години да направят този номер и в Англия /не цяла Великобритания/, но англичаните се усетиха и приеха разни закони, с които да ги ограничат. И което беше най-куриозното, местните английски евреи бяха най-много против настаняване на израелци в страната. Изгледайте клипа и преценете. По Канал 3 имаше доста по-разширен репортаж, особено как Янето обяснява колко икономически развита държава е Израел, но не можах да го открия в Интернет. За справка - Израел е на 50-то място с 28 473 долара БВП на глава от населението, ние сме на 89-то място с 13 500 долара БВП на глава от населението. Янето обаче пламенно обяснява, че Израел е една от първите икономики в света /но това е на репортажа на Канал 3/.
http://izborite.bnt.bg/component/content/article/24-elections/elections-2011/738-2011-10-20-19-30-07

freeman
Начинаещ
Публикации: 38
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: October 21, 2011, 10:47

Във връзка с написаното от Penko напомням следното (със съкращения от news.bg от юни 2009 г.):
Българо-израелски екип е поел денонощно охраната на лидера на РЗС Яне Янев, съобщи пресцентърът на партията.
Услугата от израелска страна се предоставя под формата на безвъзмездна помощ със съдействието на бившия шеф на МОСАД ген. Дани Ятом, а от българска страна е сключен договор с частната охранителна фирма „Авангард секюрити" за сума от 3000 лева със срок до 5 юли.
😎
Безвъзмездна помощ от МОСАД?! 😎

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: October 23, 2011, 19:29

Здравейте, как може тези от номенклатурните медии да говорят, че цяла България е на избори, като дори и по техните манипулирани данни гласувалите са под 50% !? удължават времето за гласуване, лъжат че има огромни опашки пред изборните секции... и какви ли не хватки само и само да прикрият малобройността си. Червени боклуци, мислят си че някой им вярва вече освен номенклатурата им.

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: October 25, 2011, 04:55

Да ве някой знае ли каква е избирателната активност. До сега маи не са я казвали официално

Penko
Новак
Публикации: 10
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: October 31, 2011, 23:39

Тук пускам линк към една статийка. Може вече да е известна на някои от вас, но все пак я пускам. Методи Андреев казва в прав текст кой управлява България.
http://bolgari.net/metodi_andreev:_masonite_upravliavat_bylgariia_-el-420.html

freeman
Начинаещ
Публикации: 38
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: November 1, 2011, 01:15

Цитат от Penko на October 31, 2011, 23:39
Тук пускам линк към една статийка. Може вече да е известна на някои от вас, но все пак я пускам. Методи Андреев казва в прав текст кой управлява България.
http://bolgari.net/metodi_andreev:_masonite_upravliavat_bylgariia_-el-420.html

Неслучайно наричат масонството "изкуствено еврейство". 😎 Контактувал съм с такива, които не са там заради изгодата, и са споделяли, че масонството е превзето от хитреци, мутри, нагаждачи и изобщо всякаква дегенератска пасмина, която по братски си върти далаверите и се подпомага в делата дяволски. Същото е и в тайните служби и т.нар. "ТАНЦ" 😎 Служи се на лични и партийни интереси, но в по-широк план - на интернационалните дегенерати, за които Г.И. редовно говори. 😀

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Бдителни граждани
на: November 1, 2011, 11:15

Привет, едва ли има "хора " които да са там и да не е заради изгодата. Просто това звучи смехотворно.... Попитай ги тогава защо са там? Аз лично дори не желая да разговарям с подобни деградирали дори не мога да ги нарича хора. Няма нищо човешко в тях.... Подлоги винаги ще се намерят,поради това,че отдавна духовността,вярата е превзета от фарисейските боклуци окупирали целия свят. Колко много истина има в тези думи: ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ, ЛИХВАРИТЕ ОТ ХРАМА!! Ала колко хора разбират кое е храма. Инак търговците и лихварите обсебели целия свят и всяко едно събитие, това се знае и е видно с просто око стига човек да може да вижда......http://ww.vbox7.com/play:18c341a4

Страници: [1] 2
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.093 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...