Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2]
Автор Заглавие:Малко критика
BuddhAllah
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : Малко критика
на: November 2, 2011, 21:58

Здравейте г-н Ифандиев! Поздравления за всичко, което правите и нека имате силата да продължите още дълго време!

Моята забележка е следната - това че не може да се копира от сайта не е непреодолимо, просто иска малко повечко време, от това да натиснеш копи + пейст. Разбирам Ви, че желаете да е по този начин, но молбата ми е да оставите поне карето с източниците да може да се копира, защото става много изнервящо да въвеждаме всеки знак поотделно (а те понякога са над 100 :). Ако това означава да направите допълнителни разходи, недейте - и без това от отдавна съм дал доверието си на Вас :). Знам че не е редно така, но нали трябва да вярваме, че има и хора, които ги е грижа и служат единствено на Истината!

Поздрави от Видин и нека Светлината огрее всички ни, час по-скоро!

svetoslav8-
0
Начинаещ
Публикации: 36
Пост Отговор на : Малко критика
на: November 2, 2011, 22:15

Ако ползвате firefox, този плъгин позволява селектирането на текст на такива сайтове. Инсталирайте го, в опциите сложете отметка на "Disable page cut/copy/paste/text-selection handlers" и махнете всички останали отметки. Трябва да цъкнете срелкичката горе в дясно за да може да селектирате текст. Много по-лесно би било уеб дизайнера просто да махне този скрипт но ... явно не иска.

Страници: 1 [2]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.063 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...