Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3]
Автор Заглавие:Относно бъдещето на сайта през следващата година!
boiu
Pro
Публикации: 138
Пост Отговор на : Относно бъдещето на сайта през следващата година!
на: February 10, 2012, 21:55

Цитат от nimitev на February 10, 2012, 18:01
Здравейте приятели,
Влизането в сайта с абонамент ще спре,защото Иван Занев все някога ще се появи.Важно е страницата да продължи да съществува.Затова призовавам всички почтени читатели да подкрепим това съществуване със скромни дарения.Аз вече го направих и дарението ми е повече от скромно.Но сега се чувствам по- добре,защото тези дребни левчета ще отидат по предназначение,а не в чужди джобове,както е с SMS-те.Дано сте ме разбрали правилно!

Николай Митев

Ето това е приказка на място!
Отдавна се каня да повдигна този въпрос,но не ме бива в писането.
Нека се опитаме поне малко да помогнем финансово този човек.
Доколкото знам от него до сега се е събрала сумата от 170лв. от SMS-те а от предаването не получава нищо!!!Книги скоро не е издавал ,не може да се пенсионира при сегашните условия,в предаването е споменавал,че на дъщеря му и пречат да си намери работа - ума ми не побира как я кара тази ЧОВЕК?!!!А като знам какви боклуци какви пари прибират от помощи, дарения,телевизионни и всякакви други предавания и игри......
Обявеното дарение в сайта е добра идея ,но /без да съм песимист/няма да свърши добра работа.Едно че е сложна процедурата на регистрация по системата Pay Pal /имам в предвид , че обикновения,честен,достоен и по възрастен българин който има 2 левчета в джоба и иска да дари едно от тях няма как да го направи,могат само по младите също честни и достойни,които могат да работят с Интернет и влизат в сайта,но те пък не разполагат с такива финансови възможности че и да даряват /,второ -даренията не са постоянен доход.
Затова се обръщам към всички Вас и особено към тези които са по близки и се познават лично с г-н Ифандиев,да разговарят с него и да му предложат да обяви в сайта и задължително в предаването, адрес на който чрез пощенски запис да се изпращат даренията.А още по добре би било ако се събират средства по този начин и се обяви ,че са целево за издаване на нова книга-сам ми е споменавал че става въпрос за някакви си 3000лв.Така ще можем да научим още нещо,а той има още какво да пише и става въпрос за по гарантиран и постоянен доход.
Накрая се обръщам към Вас г-н Ифандиев,моля да бъда извинен ако с тези мои редове съм засегнал Вашата чест и достойнство.Всичко което съм написал е продиктувано не от съжаление и милосърдие а от огромно уважение към Вас и труда Ви.
Бог да Ви помага!
Вл.Бойчев

Страници: 1 2 [3]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.043 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...