Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2]
Автор Заглавие:За "неуспеха" и Георги Ифандиев
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 12:28

Здравейте и благодаря.
Нямам никакво намерение да подпомагам ръководената от ционистите интернационална шпионска мрежа Facebook. Не натрапвам мнението си никому. Предложения като вашето все повече ме убеждават, че няма смисъл от усилията ми и е най-добре да изчезна от т. нар. медийно пространство. Сложих на масата цялата истина и няколко конкретни неща. Вместо да обсъдите тях, винаги знаете повече. Ваше право. Но аз не съм "вашия" човек. Цялата работа пак опира до това - да не си мръднете пръста. Свободата, братче, ала у дома, поднесена на тепсия... Съжалявам. "Не нам", два пъти го пише на Руския паметник. Не съм длъжен никому. "Демокрация", братя и сестри. Имате избор, говорители - дала БКП. Онзи ден, след предаването, Георги Котев, който е напълно зависим от агент "Ивайло", взе да ме убеждава как всеки имал право да се променя. Може да сте прави. Аз не отричам това право, но да се променят там, на дъното, където бяха честните хора; в задните редици, а не все начело. Ченгетата могат да се променят, но аз да не се докосвам до тях. Мой принцип. Не карам никого да го следва. Вие какво мислите, че съм някакъв мекушав човек, който чака "спасение" от вас? Хайде де!

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 12:43

И така да е истината за фейсбук, какво пък толкова ако това творение се използва с добра цел?!Изобщо, прав сте, но и както е видно сега, днес, не са ни оставили никакви неконтролирани възможности за информация!?
А за Котев, как е станало, че е контролиран от инджев?Че то излиза, че има ли днес някой публично проявен, да не е контролиран от нещо си и някого?!Ами ако сме така категорични в разбиранията си за досег само до кристално чиста материя и разум, то как да стане, да не би да трябва всички да летим с параплани и да беседваме във въздуха?!

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 12:47

Конкретни неща, плюс това, поне аз не бих обсъждал с вас, поради простата причина, че нямам с какво да съм несъгласен.А единствено, също желая тези неща да достигат до колкото е възможно повече търсещи ги.Мисля, надявам се, да не сте така предубеден към толкова скромни желания!?

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

Victor
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 19:57

Здравейте,
Това което може да се направи е в "Donate" да изпишете номер на банкова сметка и който има желание и финансова възможност да помогне. Идеята не е моя, видях я от сайта на "ФорумЪт", вероятно изпитващ същите затруднения. „Свестните у нас считат за луди! И преди, и сега”!

boiu
Pro
Публикации: 138
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 6, 2011, 19:26

Срам,срам и пак срам!!!!Срамувам се ,че държа да се нарека БЪЛГАРИН, срамувам се за моите приятели,за моите познати ,за непознатите които срещам по улицата!!!!!Невъзможно но факт-едва 90/деветдесетина/ българи Ви четат!!!Напълно съм съгласен с Тихичко.Приятелю все едно че си стенографирал моите неизказани мисли за Жоро и си ги стенографирал.Ти си един много свестен човек!
Жоро,обръщам се към теб-имаш пълното право това стадо да го оставиш и да се занимаваш само със себе си.Но ако ти се откажеш не виждам кой друг ще се наеме с тази непосилна задача,да води слепците към спасителния бряг.Не всеки е роден за това.Не всеки може да бъде толкова честен истински и природно надарен.
Бъди здрав и Бог да ти помага!

kamen
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 6, 2011, 19:32

Огромна празнина почувствах когато спря излъчването по скат.
Намерих този сайт и изпитах чувство,че съм срещнал стар приятел.Чел съм книги от хиляда писатели поне.Ифандиев ми е най-интересния днес.Да е жив и здрав да пише,че ми минаха черни мисли.

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 6, 2011, 23:47

Или сме идиоти и дебили или жалки срахливци. Едва 58 са потребителите, които искат този сайт да го има. Надявам се, че някои са забравили за анкетата и до края на седмицата ще гласуват.

Гост
Новак
Публикации: 14
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 9, 2011, 21:20

Причината да не се посещава сайта само комерсиална.Интернет е пазар а уеб-сайта е сергията или дизайна на сайта е опаковката а публикациите съдържанието.Рекламите ни учат да преценяме според опаковката.За да го посещават повечко хора сайта първо трябва да изглежда добре,да бъде регистриран в GOOGLE и другите търсачки(аз влизам в сайта като набера адреса в адрес бара .В гугъла има само далечни връзки при който се изнервяш да ги следваш докато се добереш до самия сайт). Трябва също така да е добре оптимизиран(достатъчное да е добре описан в мета таговете,да има търсачка за гогъла,и да има връзки със скапаните социални мрежи).Не че съм голям разбирач ,но сайта е правен на WORDPRES смяната на облика може да стане само с един клик(http://wp.smashingmagazine.com/2008/01/08/100-excellent-free-high-quality-wordpress-themes/ или просто ако се напише free wordpress themes а най добре е Г.Ифандиев да изгледа няколко урока как се работи с тази система в самият им сайт ,много са полезни освен това ще го направи независим и няма да му се налга да се занимава с разработчици.Системата е направена човек сам да си изгради сайта само като следва опътването,ако има желание и свободно време де :)).Също така хората като влезнат в един сайт се разкарват на там насам и ако няма нищо интересно или информацията е една и съща си казват"пфф баси сайта".Менюто например може да изглежда по следния начин "НАЧАЛО(тук ще излизат последните постове),Преди Новините(тук можете да правите кратки коментари върху последните или по интересните новини ,както ено време ако не се лъжа:),Диагнози(тука ще са старите постове),Свят(тука може да пускате интересни статии от български или чужди сайтове или само линкове
,) ,ФОРУМ,КОНТАКТИ)" има си уеб стандарти ,които никак не са за пренебрегване ..и така външноста привлича ,същноста задържа интереса.Само като види човек този фон и тази светлосиня рамчица а и пунктирана линия която разделе постове и прочие 🙂 . А що се однася до плащането на хоста в http://www.superhosting.bg/ има много добри оферти и за около 60,70 лева една година хост плюс регистрация в гуглето(това не реклама на сайта .Нямам акции там .Просто давам акъл :)) и така ,ако ми остане време да си рефрешна познанията по -Wordpress мога и аз да помогна в изграждането на сайта.Не обещавам де:).Но няма какво да губите толкова г-н Ифандиев .Никой не ви кара всеки ден да бъхтите да мислите и да пишете статии.Просто трябва да подходите малко по практично и да приложите малко маркетинг.И тъй след извесно време ще дойдат и рекламодатели .Може и да сте против комформизма и комерсиализма но така става в интернет.Сайта е продукт ,как ще го преставите или продадете си зависи изцяло от вас. Ами хайде със здарве ... 🙂

svetoslav7-
474
Pro
Публикации: 134
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 10, 2011, 02:27

НЕУСПЕХА НЕ Е МНОГО СИГУРЕН.ПО СКОРО НА САЙТА ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА КАТО БИЗНЕС НАЧИНАНИЕ,ЗНАМ ЧЕ РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА ИСТИНАТА НЕ Е БИЗНЕС,ПРОСТО ТАКА СТАВАТ НЕЩАТА В НАШИЯ СВЯТ.БЕЗ РЕКЛАМА НИЩО НЕ СТАВА ,НО ТЯ Е СКЪПО НЕЩО.ЗА ТОВА НАЙ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ Е ПРЕДЛОЖЕНИЯТ ОТ Г-Н ИФАНДИЕВ:РЕКЛАМА ОТ УСТА НА УСТА.ДА РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ ЛИНКОВЕ КЪМ САЙТА ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН.И ВТОРОТО НЕЩО СЛЕД РЕКЛАМАТА Е ВРЕМЕ,ЕДИН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ,ПРЕЗ КОЙТО ДА ВЛЕЗНЕШ НА ХОРАТА В УСТИТЕ,ДА ЗАГОВОРЯТ ЗА ТЕБ.СЛЕД КАТО МИНЕ ДОСТАТЪЧНО ВРЕМЕ СЕ ОТСЯВА КЛИЕНТЕЛАТА.ЩЕ ИМА ДОВОЛНИ,НЕДОВОЛНИ,БЕЗРАЗЛИЧНИ И Т.Н. И НА КРАЯ СЕ ВИЖДА ДАЛИ ИДЕЯТА И ИЗПЪЛНЕНИЕТО РАБОТЯТ.ДА ТАКА СТАВА ПРИ НОРМАЛНИТЕ БИЗНЕС НАЧИНАНИЯ(НЕ ОБИЧАМ ДУМАТА "БИЗНЕС",НО ТЯ Е НАЙ-ПОДХОДЯЩА),ЗА ТЕЗИ ЗАД КОИТО СТОЯТ МНОГО ПАРИ И ЦЕЛИ СТАВА ПО ДРУГ НАЧИН.СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ РАЗСЪЖДАВАМ ТАКА КОМЕРСИАЛНО,НО ТАКА Е В ЖИВОТА.А НА МРЪНКАЧИТЕ ИСАМ ДА РАЗКАЖА НЕЩО:ЧЛЕНУВАМ В РИБОЛОВЕН КЛУБ В ИСПАНИЯ,НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО,ЧЛЕНСКИЯТ ВНОС Е 60 ЕВРО,НО Е САМО ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА ОРГАНИЗАЦИЯТА ОТ ТАМ НАТАТЪК НИКОЙ НЕ ОЧАКВА И ЕДНА ВОДА ДА ГО ПОЧЕРПЯТ,НОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ ПЛАЩАТ "ALTA"-ПЪРВОНАЧАЛНА ЕДНОКРАТНА ВНОСКА ПЛУС ГОДИШНАТА,ЗА КОЛЕДА ПОКАНАТА ЗА БАНКЕТА ГЛАСИ ГОРЕ-ДОЛУ СЛЕДНОТО:ДАТА, ЧАС, В ЗАЛАТА НА КЛУБА, КУВЕРТ 7 ЕВРО, БИРАТА БЕЗПЛАТНА НОСЕТЕ СИ САНДВИЧИ ИЛИ МЕЗЕТА........... НЯМА РЕСТОРАНТИ,ПОСЛЕ ДИСКОТЕКИ,ПИЯНСТВО И Т.Н.ТА ТАКА СА СВИКНАЛИ,ТАКА Е РЕДНО,И НЕ СА ОБЕДНЯЛИ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО,ЗАЩОТО ЗА ДА СИ ДОСТАВИШ ДУШЕВНО УДОВОЛСТВИЕ,ДА СЕ ПОЧУВСТВАШ ЩАСТЛИВ ТРЯБВА ДА СПРЕШ ДА МИСЛИШ ЗА ПАРИТЕ,ЗАЩОТО ТЕ В ТАЗИ ОБЛАСТ НА ЖИВОТА НЯМАТ НИКАКВА СТОЙНОСТ И ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ. ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ ВИ И ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ!

Страници: 1 [2]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.099 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...