Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2
Автор Заглавие:За "неуспеха" и Георги Ифандиев
Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 3, 2011, 21:33

Привет, Жоре!
Прочетох статията от днес 3.12.2011г. която сте написали. Съгласен съм с всичко което сте написали,само с това не мога да се съглася,че това начинане е неуспех. Нима е неуспех това, да активираш толкова много агенти на ДС - да тръгнат срещу Вас и медията, да изрекът толкова много помия, лъжи,обиди и да впрегнат доносници, агенти, подлоги срешу Вас.Та дори и съдебната система. Това не е неуспех, това е достойно за уважение! Много хора, си нямат понятие какви усилия са нужни на човек, за да постигне всичко това което Вие направихте за нас. Само лаиците които са свикнали всичко да им се поднася на готово не могат да оценят това което Вие сторихте за нас. Много пъти съм се питал, как успявате да запазите умът си чист, след толкова несгоди и безсъние! Това не е ден, не е два, това е ежедневие.....Не искам ни най-малко да Ви лаская, но това е самата истина. Отдавна Вие сте мой пътеводител в живота и много отдавна не чета никакви други статии в интернет пространството, не защото не мога, а защото не искам.- Отдавна не гледам и ТВ - следях предаването предимно в интернет и ще изпълня вашето желание, повече няма да качвам предаването Диагноза в интернет пространството, въпреки, че някак свикнах с това и ще ми липсва. Бих направил всичко по силите си, този сайт да продължи. За мен лично това не е сайт, това е моето семейство и аз призовавам всички Българи, - нека всеки един от нас, който има възможност, да отдели 20 лв. от бюджета си и да ги изпратим на Вас - за да посрещнете подобаващо Коледа и този сайт да продължи! Това е най-малкото което можем да сторим за Вас и нека не забравяме,че утре можем да помогнем на друг от нас ! Нали сме едно семейство, все пак този сайт е за нас ! Уверявам Ви, Жоро заслужва много повече от това, нека оценим неговия труд. Може да сме малко но сме хора, с морал и достойнство - винаги ще бъдем до Вас!

Всеки който има възможност да отдели от бюджета си 20лв. да пише тук.

п.п. Жоре знам,че трудно ще приемеш подобно нещо, ти заслужаваш дори много повече от това, моля те бъди така добър напиши номера на електронната си карта, за да може всеки които ИСКА и има възможност да стори това!

Поздраваи на всички и Бог да закриля вашите мирни домове!

boris_an
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 3, 2011, 21:46

И аз гледах предаването "он-лайн" по интернет, ако не можех чаках Tihichko2000 да качи записи в интернет.
Също бих отделил 20 лв за Жоро.
Дали ако изпратим десетина sms на 1092, няма да се получи ?!

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 00:00

Привет, boris_an! Благодаря ти сърдечно! Нека Жоро си каже мнението по този въпрос. Все пак предполагам,че от есе-месите удържат по-голямата част, а по-малката част остава лично за него.
Нали целта е да помогнем лично на него, той го заслужава! Това което той направи е за всички нас ! Нека и ние му помогнем и го дарим с малко топлина,радост,загриженост, разбиране и подкрепа в този труден момент.

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 09:59

Съгласен съм с всичко, което предложите като помощ за продължаване дейността на сайта.Измислете начина и ако искате да го гласуваме!?Моето мнение е, че много от причините да няма посещаемост са други и от различно естество.Като и страхът е сред тях.С времето това ще се изясни и нещата ще се променят.

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

Tzvety
Новак
Публикации: 2
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 10:32

Аз също съм съгласна с горните предложения. Дори, ако се наложи да подкрепим сайта и с по-голяма сума, защото може да се окаже желаещите да дарят да са по-малко от тези, които го посещават.Предлагам всички, които искат да окажат помощ, да пишат във форума. А крайното решение, разбира се, ще бъде на г-н Ифандиев.

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 11:13

Най-малкото, което можем да направим в този момент е дадем някаква, макар и нищожна, в сравнение с това, което заслужава, финансова подкрепа на г-н Ифандиев, който се опитва да събуди българския дух.
Тук някои споменаха думата страх. За мен най-големият страх е нещата в нашата страна да продължават както досега.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 11:15

ТОВА НЕ Е ПРОСИЯ, НИТО ИЗНУДВАНЕ

Здравейте всички,

Благодаря за вашето ласкаво отношение към моя скромност и за отзивчивостта ви.
Моята цел не е да прося пари или да ви изнудвам. Постарах се да ви убедя, че имам право да прекратя поддържането на тази медия, както и да настоявам за спиране на „качването“ на записите от едноименното телевизионно предаване в интернет. До 31 декември т.г. няма пречка то да бъде гледано там.
През ума ми не е минавало да наказвам вас, които с парите си ми гласувате доверие. След като се оказва, че интересът към сайта е толкова голям, ви моля да престанете да мислите за моето битие. А да положите старания истината да стига до повече хора. С други думи, от една страна, да разпространявате вестта за съществуването на електронния вестник „Диагноза с Георги Ифандиев“. От друга, да атакувате с писма вашите кабелни разпространители с желание за включването на програмата на телевизия „Евроком“ в техния пакет, включително „Булсатком“. Да си смените доставчика на телевизионен сигнал, от трета. И да пишете статии, когато чувствате, че имате какво да кажете, за да ги публикувам в сайта.
Това е всичко. Останалото ще дойде във вид на резултати от предстоящото гласуване през идната седмица. Въпреки, че вече предчувствам изхода.
Още веднъж ви благодаря. И се моля Бог да ви помага!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 11:26

ЗДРАВЕЙТЕ ОТНОВО,

Явно не се изразявам добре. Затова, колкото и да ми е неприятно, ще обясня разпределението на парите от вашия абонамент. Компанията-доставчик на тази услуга твърди, че автоматично превежда в държавния бюджет 0,40 лева от вашите 2,40 лева във вид на ДДС. Останалите 2 лева се разпределят в пропорция 60 на сто за фирмата и 40 процента за мен. С други думи – получавам 80 стотинки от вашите 2,40 лева. Ако ги изтегля по някакъв начин, неизбежно съм длъжен да внеса 10 на сто – 0,08 лева, във вид на данък върху дохода ми... Чисто остават 0,72 лева за моя милост. При сто абонати това прави 72 лева месечно. Такъв усреднен хонорар ми предлагат седмичниците на Недялко Недялков и други само за един коментар и то с поне пет пъти по-малък обем. Като твърдят, че няма да пипнат и дума, без да съгласуват редакцията с мен.
Увеличаването на таксата би довело до пълнене на гушите на червените фирми и на антидържавния бюджет. Ще речете – същото ще стане и ако нарасне броят на абонатите. Да, но поне истината ще достига до повече хора.
Няма компании, които да успяват извън опеката на другарите. Но никой от нас не е престанал да си купува храна, да речем. Аз поне четири пъти съм си сменял доставчика на телевизионен сигнал, само и само да гледам Жоро Жеков например. Толкова ли е скъпо? Прекалено голяма тегоба ли е?
В края на краищата всеки решава сам. Кой съм аз, за да ви съдя – опазил ме Бог, да имам претенции към вас или да ви съветвам?
Искрено съм трогнат от вашето толкова мило отношение към мен. За човек, свикнал да бъде отхвърлян, това наистина означава много.

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 11:54

Мисля си, след като наистина имате право, че нашите пари пак ги лапат редицата комуняги.Не е ли практично да си направите един профил във Фейсбук, където да приемате за Приятели само уважаващите труда ви, чрез заплащане на тримесечна или полугодна вноска по сметка?Колко му е да опитате и това?Ако гледахте филма за Марк Зукърбърг, вероятно ще се сетите, че предстоят сериозни размествания в начините за владеене на информацията и ползването й!?Изобщо, съветвам ви да отделите внимание на Фейсбук!?

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

Victor
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Отговор на : За "неуспеха" и Георги Ифандиев
на: December 4, 2011, 12:26

Още едно потвърждение по темата: http://www.blitz.bg/news/article/123817
За тези и подобните на тях има и може всичко.

Страници: [1] 2
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.112 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...