Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3]
Автор Заглавие:Предложение до админа.
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 12:56

Здравейте и благодаря за вашето разбиране и отзивчивост. Засега изобщо не става дума за увеличение на стойността на абонамента. Всеки автор има желание трудът му да достигне до повече хора. Въпросът е до това какво се очаква от човек, който върши всичко - абсолютно всичко, сам. Затова едноседмичното гласуване ще започне в понеделник. Въпреки че системата дава дефекти и изглежда може да се гласува повече от един път. Ако е така, моля, не постъпвайте така.
Още веднъж благодаря за подкрепата. Повярвайте, тя означава много за мен.
Както пожелаха някои от вас, ще поместя ценоразпис на част от книгите си. Предупреждавам: не се изненадвайте от някои антикварни цени. Те съответстват на онези, които и аз плащам, за да изпратя на познати зад граница. Не задължавам никого да купува. Време е да се откажем от мисленето на милиционер-социализЪма и да започнем да ценим труда си. Впрочем, за това става дума в този момент и тук.

rastef
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 15:03

Виждам и други предложения за абонамент което е добре. Направете допитване за месечен абонамент.Може да го комбинирате с допитването за седмично издание. Тук не става въпрос за пари, а да продължи.

BuddhAllah
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 16:11

Здравейте г-н Ифандиев!

Ако Вашата работа беше да завивате по 5 гайки на ден, срещу заплащане, да го изискваме от Вас, но Вие сте творец (или поне имате в по-голяма степен способността да отразявате светлината на Твореца). Нужно е вдъхновение, вътрешен порив за това, което правите. Аз в никакъв случай не бих изисквал от Вас да пишете всеки ден срещу абонамента, който съм платил. Напротив, предпочитам да пишете тогава, когато сте усетил, че има какво да напишете. Не по задължение, а според онова което е трудно да се определи или опише с думи - което идва отвътре! Надявам се, че такъв начин на "работа" би Ви позволил и други ангажименти, с които да обезпечите и съществуването на Вашето семейство и в материалния свят.

Благодарен съм, че Ви срещнах, чрез книгите, публикациите и малкия екран. Вие вече оставихте следа в моята личност и дори да стане така, че срещите ни с Вас да оредеят или прекратят изцяло искам да знаете, че Ви желая безкрайно щастие и по-скоро да станем свидетели на един свят, съграден от истина, взаимопомощ и по-близък до Бог.

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 17:06

Ето, последния постинг е идеално конкретен.Бъдете така здрав, че да го оцените окуражаващо!И нека повече да не изпадате в униние!Плюс това не друг, а точно вие знаете и най-добре, защо ние, уважаващите ви читатели, сме сега толкова малко!?

Погледнете и това: http://www.svobodata.com/page.php?pid=7430&rid=29#comments
Надявам се да го коментирате?

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

dmitev
Новак
Публикации: 16
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 19:33

Здравейте г-н Ифандиев,
Има хора, които всеки ден дават по един лев и повече за вестници, които са истински парцали, а 2.40 на месец им се струват непосилни. Това е ненормално. Явно не става въпрос за парите. Прав сте, че нашенци са с промити мозъци и това е страшно. А това, че живеем в див и варварски комунизъм, го разбраха и уличните кучета, само българите не схващат и гласуват, защото нещо зависело от тях. Смях. На миналите кметски избори в една от общините в областта, където живея спечели БСП. За зам.-кмет беше назначен кандидатът за кмет на земеделците. На тези избори в друга община за шести път спечели БСП, а за зам.-кмет е назначен кандидатът за кмет от ГЕРБ. И въпреки това, все още има хора, които се вълнуват от избори и се заблуждават в някаква многопартийна система.
Жалко ще бъде да закриете сайта, който е един прозорец към истината, но решението е Ваше и аз Ви разбирам. Дори и с по-малко публикации да остане ще бъде добре. Знам, че има хора, които искат да го четат от чужбина, но не могат да се абонират. Аз не разбирам от компютри, но сигурно има някаква причина за това. Бъдете жив и здрав и нека Бог да е с нас!

boris_an
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 3, 2011, 21:31

Здравейте!
Аз съшо смятам, че този сайт не трябва да се закрива. Абонаментът задължително трябва да се повиши. И статиите, ако бъдат запазени в същата дължина, може да се разредят. Или пък да бъдат по кратки. Виждаме колко много материали трябва да се прочетат, за създаване на една статия. Също така записи от предаването "Диагноза", може да вървят тука, естествено срещу заплащане, и ако е технически възможно.
Впрочем какво ще ни пречи, ако изпратим няколко sms, за един месец?!
Бог с всички и късмет!

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 4, 2011, 10:10

Преди доста време Сугарев в сайта си СВОБОДАТА.КОМ също поиска спонсорство.Там май и досега има публикувана банкова сметка.От един момент спря да говори за пари и се видя, че спонсори са му станали "Отворено общество".Питам сега, какво да правим, когато манипулаторите винаги намират пари, а всеки говорещ истина трябва да бори мизерията.Любопитно е, как така, такива като ченгетата Инджев, Стефанов, Кеворкян, Парамов, Тошев, Бочаров...намират и толкова много зомбирани читатели?Ифандиев е прав, че това е отчайващо и срамно за който и да е народ.Оказва се, че "наште хора" са в огромната си част наистина лесно манипулируем матрял!В този смисъл, тук почитаемите тази Ифандиева Истина, и пет човека да останем, би трябвало да го подпомагаме с необходимото за да не спира работата си!?

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

zelenajabk-
a
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 11, 2011, 02:38

Здравейте всички. И аз смятам, че сайтът не трябва да се закрива. Може да си поръчваме предавания записани на диск след като се определи цена. Наистина темите и представянето им са с качеството на лекции и ние за да се образоваме, ще се учим дистанционно, но това си има цена. Разгледайте и тази възможност. Определете цената и да започваме да се учим. Понякога гледаме записите на предаванията няколко пъти. Има неща които трябва да се слушат и четат бавно и внимателно. Но тези записи ако искаме да ги споделим с някого и се окажат изтрити какво правим тогава? Но въпреки всичко, ще очакваме развитие. Знанието е сила!
Бъдете жив и здрав !

Страници: 1 2 [3]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.121 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...