Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2 3
Автор Заглавие:Предложение до админа.
Гост
Новак
Публикации: 5
Пост Предложение до админа.
на: November 30, 2011, 07:28

Ако е възможно сложете опция за оставяне на коментари под статиите на Ифандиев. Нека водещият да може да вижда оценките на неговите читатели за статиите, които пише.

Valentin G
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 1, 2011, 01:10

Вече има тема за предложение.Възможно ли е отговорите на темите да са в дървовиден режим.По удобно и прегледно е.Някои форуми,АБВ например ползват отдавна дървовидния режим.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 1, 2011, 01:26

Излишно е. От 1 януари тази медия престава да съществува. Обясненията очаквайте в събота.
Това е предупреждение да спестите толкова скъпите ви 2,40 лева, с които "забогатях". Защото през целия декември ще я поддържам, както досега. Но който се абонира на 2 декември, няма да може да ползва пълен месец.

wildcat
Начинаещ
Публикации: 42
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 1, 2011, 18:10

Г-н Ифандиев, едва ли някой от потребителите на този сайт мисли, че сте "забогатял" от нашите 2,40 лв. Поне аз мисля, че те едва ли Ви покриват разходите за да ни дадете информацията, която няма да чуем и прочетем в другите медии. Ако някой е хвърлил такива обвинения срещу вас, то той е от онези, които искат да Ви обезкуражат. Аз самата също съм разочарована от малкото потребители. Това показва колко е важна Вашата работа. Главите на болшинството от сънародниците ни са претъпкани с лъжи в резултат на дългогодишната пропаганда на БКП и нейните деривати. За краткото време, в което съществува вашето предаване и този сайт много трудно може да се промени мисленето, но семенцето вече е посято. Каквото и да се случи вече няма да е същото. От тук аз черпя знания за да развенчавам митовете на БКП, които са парализирали мисленето на тези, които имат единствено достъп до ефирните телевизии. Трудно ще ми бъде без Вас.

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 1, 2011, 19:27

Защо е този отбой сега г-н Ифандиев?Ами разбира се, че ще ви провокират разните изроди.Защо обръщате внимание на това.Бях убеден, че сте вече свикнал на подобни провокации.Тази сума е нищо, в сравнение с това, което ни давате като информация.Това, че хората, участващи като абонати са малко, със сигурност е само от страх.Да, страхуват се, защото преследването на знаещите и говорещи истината, пак е явно и осезаемо.Ако пък е въпрос на определена нужна сума за съществуването на сайта, лично аз предпочитам и доста по-високи вноски за абонамент, защото нямам възможност да боравя с книги.И този ви вариант ми е идеален.
Ако ви притискат по някакъв начин, споделете.Защото и моето семейство е подложено отдавна на рафиниран административен натиск, плюс отскоро и на типично тоталитарно мутрешки.Сега очаквам да видя и т.нар. нови властници, как ли ще се държат с нас и правата ни.Но както се и очакваше, първите индикации са лоши.

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 1, 2011, 19:42

Бъдете търпеливи и изчакайте събота. Никой няма право да ми се сърди. Идеята беше на някогашни зрители на телевизионното предаване. Повярвах им, сгреших, загубих пари, заробих се за стотина лева месечно... Няма да влагам повече. Особено, след като мога да печеля двойно повече седмично, но не го правя, защото държа на душата и съвестта си. Това няма никаква стойност тук. Прави са Петър Гогов и Янко Янков. Все повече се убеждавам. Има сайтове, в които всичко е безплатно, "велико", онова, което се очаква... Аз нямам място, не съм необходим. Не се сърдя, а си признавам провала. Казвал съм: явно не разбирам света и нещата, които стават в него. Изглежда нашенци живеят чудесно и нямат нужда от "песимист", който само ги разтройва. Повтарям: Това е предупреждение: Не се абонирайте повече, защото онези, които го сторят сега, няма да могат да ползват цял месец.

Pigmalion
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 2, 2011, 00:18

Аз пък го разбирам г-н Ифандиев.Наскоро ми се случи нещо много неприятно,не съм го споделяла с аудиторията тук,нито с Г.Ифандиев на електронната му поща.Няма да го направя и сега,защото ще го огорча допълнително,само ще повторя:разбирам защо иска да се оттегли.
Напълно прав сте,г-н Ифандиев,в България останаха единици,които вместо тикви,имат глави на раменете си.Пожелавам на Вас и семейството Ви,въпреки подлостта и ударите,да посрещнете Рождество с топлина и светлина в душата.

niknoman
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 2, 2011, 02:59

И в цяла България няма поне един достоен спонсор за сайта? И извън България ли няма? Не сме народ а,мърша.
Хак ни е и комунизма и демографския срив,по-добре да я няма тая олигофренска нация.Господ си знае работата,ще ни затрие да не цапаме земята.Жалко за усилията на Ифандиев,а няма по-интелигентно журналистическо писане
до сега в нашите медии.Жалко и за нас-отново в лайната...

mallechko
Новак
Публикации: 17
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 2, 2011, 16:19

Надявам се поне от време на време да пускате по някоя статия примерно във"Форумът" и най важното да имате сили и възможност да издадете поредната си книга.Предложете на Пламен Янакиев да отвори сметка с която евентуално да подпомогнем следващия ви труд.Сайта много ще ни липсва,но не искам да ви разубеждавам,защото уважавам чуждото мнение,макар да не го споделям в случая,но предполагам имате сериозни причини за това.Бог да ви пази и се надявам да изкачате по често в медийното пространство,макар и появите ви да са епизодични,винаги е огромна привилегия да чуем вашето мнение!

mallechko
Новак
Публикации: 17
Пост Отговор на : Предложение до админа.
на: December 2, 2011, 16:22

Хрумна и и друга идея,можем да правим предварителни заявки за евентуални ваши следващи книги и така може да сте сигурен че приходите до известна степен ще са гарантирани.За съжаление виждам че сайта и предаването са обречени,но ако престанете и книги да пишете със сигурност разбирам че И НИЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ:(

Страници: [1] 2 3
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.112 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...