Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Христос Воскресе... или може би не воскресе?
Гост

Публикации: 59
Пост Христос Воскресе... или може би не воскресе?
на: May 3, 2024, 11:15

Здравейте, г-н Ифандиев,

Как сте? Пиша от името на всички йоловци, които за добро или за лошо сме само един. Надявам се че не ме зачислявате под общ знаменател с агент Йолов /Георги Фотев/. Съжалявам, че Ви занимавам с глупости. Така или иначе почти никой не пише тук, реших да си упражня граматиката и правописа, които правилно отбелязахте в предишни предавания, че ми куцат на моменти.

Мой приятел с инициали К. Щ. ми донесе, че сте ме споменали в новото предаване. Взех си две седмици отпуска, за да го изгледам цялото. Преди всичко ще си позволя да контрирам зрителя, който Ви изпрати двете снимки. Според мен изглеждате чудесно за възръстта си. Изобщо нямате вид на болен човек. Телесната слабост не е задължително да бъде признак за някакво заболяване. Не твърдя, че нямате такова. Вие си знаете най-добре.

Относно това как изглеждам аз: Никога не съм бил суетен и не съм обръщал особено внимание на външния си вид. Също така не съм фотогеничен. А снимката към псевдовестника, за който обясних на Жеков, че не е мой, ми я направиха едни украински деца, които по този начин събират дарения. И аз реших да използвам това, за да покажа как се движа по улиците на град Сталин, без да се притеснявам от нищо. Някои ми се смеят, други ме гледат злобно, но още никой не ми е налитал на бой. За мен е чест да дразня комунягите, към които не принадлежа по никакъв начин. Споменавал съм и тук, че при хипотетична декомунизация бих съдействал за осъждането на комунистическите ми роднини. Само ще подчертая, че в моя род, доколкото ми е известно, няма второ поколение комунисти. Т.е. липсва унаследяване на комунистическата идеология. Единствено изключение може да се каже че е брат ми, защото членува във филиала на БКП - Демократична България.

Ще отбележа още няколко факта за себе си, не от егоцентризъм, а защото такава е истината. Не съм роден в Никопол и кракът ми никога не е стъпвал в този град. Не твърдя, че сте лъжец. Приемам, че сте се объркал. Родният ми град, както писах, е Оряхово. Въпреки че съм роден в този вековен град, смятам себе си за селянин и с гордост го заявявам, когато някой ме попита. Нося селски дух и съм краен индивидуалист. Преди години споменавахте, че най-свободната прослойка в обществото са селяните. Към момента живея в град Сталин по принуда, а не защото толкова много ми харесва тук. При първа удобна възможност ще се преместя в селото, в което учих до 8-ми клас, за да си направя малка ферма за натурално чисти храни, колкото да мога да свързвам двата края. За целия си престой в Сталин никога не съм заемал управленска длъжност и никой не ме е уреждал на работа с висока заплата. "По-нисък съм от тревата и съм по-тих от водата." Единствената ми по-сериозна изява е носенето на тениската на Българска Антикомунистическа Партия, в която дори нямам право да членувам. Но и като краен индивидуалист не се бутам никъде. От чисто любопитство веднъж бях попитал Жеков дали мога да членувам в БАП, ако се откажа от цялото си наследство, което и без друго не е много, а и в преобладаващата си част е натрупано преди комунизма. Прадядо ми Йоло е бил среднозаможен търговец на волове и от него ми е къщата на село.

Между другото и аз съм болен от неизлечима физиологическа болест, която ми е предадена по наследство от комунистическия ми баща, а пък на него от некомунистическия ми дядо, който е починал в болница след докторска грешка, т.е. убит е от некадърен комунистически касапин.

За Ваше успокоение ще добавя и това че твърдо съм решил да нямам деца, по същата причина поради която и Жеков няма. Не желая да оставям роби след себе си. Няма да мога да ги погледна в очите, когато стане време да им обясня в какъв свят са се родили и какви мъки им предстоят. Така че повече йоловци няма да има, не се притеснявайте!

И накрая ще добавя, че не съм изгубил уважението си към Вас. Оценявам и съм благодарен за огромния труд, чрез който вършите едно изключително благородно дело - да стимулирате критичното мислене у хората, което е извънредно важно за изграждането на свободно и независимо общество. Жалко, че у нас въобще няма никакво общество, а мислещите хора са изключения. За да докажа уважението си към Вас, споделям последното видео, което качих във втория си ютюб канал /първият ми беше премахнат/.

Пожелавам Ви здраве и Ви моля да не занимавате зрителите с Йолов и йоловци! Не си заслужава.

Поздрави,
Веселин Йолов

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 634
Пост Отговор на : Христос Воскресе... или може би не воскресе?
на: May 3, 2024, 16:36

Здравейте, драги Йолов,

Благодаря Ви.
Постъпихте достойно. Ценя и уважавам това.
Да приема ли, че между нас всичко е наред?

Не зная от точно какво заболяване страдате. Дано горчивата чаша Ви отмине.
Що се отнася до моето, на 8 май, ако изкарам дотогава, може и да разбера. Перспективата не е никак обвадеждаваща. Но съм достатъчно стар, за да приема присъдата си спокойно.

Вие, по-младите, бъдете здрави и се дръжте точно така - с достойнство.

Най-искрени благопожелания от мен.

Жоро Ифандиев

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 634
Пост Отговор на : Христос Воскресе... или може би не воскресе?
на: May 16, 2024, 00:44

Здравейте всички, и как сте?

Засега слуховете за моята кончина се оказват преувеличени, макар и не силно.

Затова съобщавам, че в рамките на следващите 4-5 дни можете да очаквате новото предаване.

Никъде не прочетох едно ваше мнение за предаването. А рубриката „Агора“ е за това.

Поздрави.

Жоро Ифандиев

Венци-
слав-
Васил-
ев
Напреднал
Публикации: 82
Пост Отговор на : Христос Воскресе... или може би не воскресе?
на: May 17, 2024, 15:07

Здравейте,
Само колко ,,справедливо и хуманно”.
http://www.bgonair.bg/a/4-world/345497-politsiyata-vav-frantsiya-zastrelya-vaorazhen-mazh-podpalil-sinagoga

vnv69@mail.bg

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.036 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...