Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Изопачена история
Гост

Публикации: 36
Пост Изопачена история
на: May 11, 2023, 10:52

Здравейте г-н Ифандиев,

Бих искал да споделя с Вас и аудиторията, нещо изключително неприятно свързано с нашата история на българи. По-долу изпращам две връзки към предаване на телевизия Скат (бяха ми изпратени за щастие, гледам да се пазя от подобни медии) от вчера (10.05.2023 г.). Просто пример, затова как древната история на народа ни е съчинявана по желание на "професорите" с пагони от БКП или техните наследници.

Ще отнеме много редове, за да изброя всичките глупотевини (извинявам се за думата), но зрителите на Диагноза могат да се "насладят" и преценят сами. Само ще отбележа, че Харалд Харман в "Загадката на дунавската цивилизация: Откриването на най-старата високоразвита култура в Европа" пише за цивилизации на повече от десет хиляди години, който са уседнали тук. Тоест те са били заварени, а не мигрирали. Това е човек, който не е българин, тоест той няма интерес да говори истината за историята ни, а професионално изтъква факти.

Пожелавам Ви искрено крепрко здраве и още много хубави моменти г-н Ифандиев. Радвам се, че Ви виждам на екран. В тези "интересни" времена имаме нужда от Диагноза.


Поздрави и успех!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 622
Пост Отговор на : Изопачена история
на: May 20, 2023, 10:48

Здравейте,
Нямам представа кой е изтрил видеозаписите. Най-вероятно е дело на платформата. Няколко пъти предупреждавах, че са съгласни, ако плащам доста повече. Съжалявам.
Писах им и ги върнаха. Не желая да ги коментирам. И записите, и платформата. За първите нямам и време.
Но искрено благодаря на зрителя.

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.03 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...