Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2 3
Автор Заглавие:Гласът на истината
Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Гласът на истината
на: October 13, 2011, 10:32

Едно истинско предаване в което се говори истината и това дразни масоно-еврейските ционисти,фашисти,глобалисти,комунисти..... За съжаление натискат е голям срещу Георги Ифандиев, съчуствам му и ми се иска да помогна до колкото имам възможност и с каквото мога. Нямам представа на какъв натиск е подложен,но се възхищавам и ще дам всичко от себе си за да се чува ГЛАСЪТ НА ИСТИНАТА! Защото истината ще ни направи СВОБОДНИ!

Поздрави на всички и нека Бог да закриля вашите мирни домове!

Resen
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 13, 2011, 17:53

Здравейте, приятели!
Предаването е много интересно, и аз го следя от самото начало 20 юни 2011г.
Ако пропуснете някое предаване можете да го гледате в интернет страницата aha.bg в секцията Видео.
Изписвате в търсачката Георги Ифандиев, и там излизат всички предания от 20 юни до ден днешен.
Но трябва и да се ргисрирате като потребители в сайта aha.bg , ако искате да го гледате.
Другият вариант е сайта vbox7.com , но там предаванията не са пълни.
В смисъл записани са първите 30 минути или вторите 30 минути.

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 14, 2011, 14:24

Здравейте Съмишленици обичащи истината!
Предаването Диагноза трябва да продължава образователната си програма, защото има още много заблудени и объркани хора. Не знам как да помогна на Приятеля Г.Ифандиев, но едно е ясно, ще дам всичко от мен за да разпространявам истината, която излиза от неговото перо и ум.
От всички сайтове в интернет излъчващи Евроком телевизия само от този може да се гледа за сега http://linkovi.free.bg/Evrokom.html . Приятел от Германия ми каза, че : GUBJAT SE PREDAVANIJATA NA IFANDIEV V GERMANY !!!...? Натискът е голям. Това е моята колекция със стари излъчвания на Диагноза ако искате да си припомните предавания, можете да си ги свалите или гледате от тук http://www.vbox7.com/collection:339473 целите предавания.
Бъдете здрави и БОГ да ви пази.

vuychoto
Новак
Публикации: 18
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 15, 2011, 21:30

Г-н Ифандиев, толкова време чакахме появата на този сайт, какъв youtube, vbox и прочее...Ами просто качвате всяко излъчено вече по Евроком предаването на този сайт и се приключва. Тъй като е сложно (изисква се много място на сървъра) да се архивират по този начин всички предавания, поне може да се съхраняват 8-10 предавания от месеца. С други думи по-новите подменят по-старите и така ще има винаги всички актуални предавания налични, без да се налага всеки път като следователи да търсим на кой сайт е качено дадено предаване. Това, че интернет сайтовете предаващи он-лайн излъчванията на Евроком правят всякакви номера за да не можем да гледаме"Диагноза" е ясно, затова единствения начин е следния: някой, който е към Евроком и получава ТВ сигнала на Евроком да записва на видео-плейър предаването, да го конвертира в FLV (интернет) формат и да го качва на този сайт. Само така ще се реши въпроса с митарствата по разни наши и чужди сайтове. Г-н Ифандиев, вие знаете, че да казваш истината (не само в тази страна) си е жива война с могъщите тайни сили дърпащи конците на целия свят. Ето защо, докато все още допускат някаква свобода в интернет, това е единственото убежище, което ни е останало. Да го използваме докато все още може. Моля ви г-н Ифандиев обсъдете въпроса с уеб администраторите на сайта "Диагноза" и дано приемете това мое предложение. Всичко останало ще бъде ходене по мъките.

Най-накрая доживяхме! Честито!!!

Иван
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 17, 2011, 11:50

Здравейте всички,
Наистина отдавна очакваме този сайт, но като всеки сайт той се нуждае от поддръжка. А и малко трудно се ориентирам в някои рубрики, но ще се оправя. Идеята да се качват тука предаванията е добра. Аз понеже имам ангаживенти почти от началото записвам всички предавания и ги имам на плейъра. Мога да ги запиша на дискове, но не знам как се форматират в интернет формат и качват на сайт.Защо рубриките "вашата диагноза" и тяхната диагноза" са празни и как се пише там? А и сега като пиша мога да редактирам само последния или първия ред-не мога да докарам курсора до всяко място в текста. Това сигурно може да се оправи. Или се дължи на Моцилата?

vuychoto
Новак
Публикации: 18
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 17, 2011, 20:04

Иване, това, че имаш записани предаванията е чудесно, защото аз например не получавам сигнала на ТВ Евроком. Конвертирането на видео файловете от плейъра ти в FLV или МР4 (интернет) формат става много-лесно с помощта на съответни конвертиращи програми. Веднъж конвертирани, файловете могат да се качват на сайта само от администратора на сайта. Най-лесно големи файлове се прехвърлят от компютър на компютър чрез Skype, където няма ограничение на размера на обменените файлове.

Ако имаш нужда от друга информация или съответните конвертиращи програми, просто ми пиши на vuychoto@gmail.com и ще изясним въпроса.

А иначе има разни технически недомислици при HTML и CSS кодировката на страниците на сайта, но това засега наистина са бели кахъри. По-важно е да се реши въпроса предаванията да са достъпни до максимален брой хора, особено тези, които нямат тв Евроком.

Най-накрая доживяхме! Честито!!!

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 18, 2011, 00:12

Привет на всички! Иване ако си успял да запишеш предаването от 17,10,2011г. напиши на ЛС или на Tihichko@abv.bg никът си aко ползваш skype . Ще ти бъда много благодарен защото аз не успях да го запиша цялото предаване разбира се не по моя вина.....

Поздрави и на всички и нека Бог да закриля вашите мирни домове!

boris_an
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 18, 2011, 14:58

Здравейте!
Гледах предаването Диагноза по интренет. http://tv.club-bg.org/?page=tv&chan=27.
Към 20.55 бъгнаха сайта. Пробвах на linkovi... , но и там същото.
http://bg-media.free.bg/evrokom_tv_online.html - изтрит.
Сигурно е от лошото време.
Кога повтаряха предаването ?

freeman
Начинаещ
Публикации: 38
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 18, 2011, 18:04

Това предаване е наистина единственото, което дава място на свободното слово. Надявам се Георги Ифандиев още дълги години да е жив и здрав и да го гледаме в ефира с неговите гости, но още повече се надявам тези предавания да имат събуждащ ефект върху колкото се може повече българи - у нас и по света, защото времето изтича. Аз лично съм бил свидетел няколко пъти на прекъсване на предаването от различни разпространители. Онлайн тв канала снощи също се бъгна след петнадесетата минута. Който може, да ги записва и качва във vboxa или другаде, откъдето могат да се свалят, защото от руския аналог на ютуб не могат да се даунлоудват. Добра идея е да се качват и тук. Аз бях останал с впечатлението, че и в този сайт ще могат да се гледат на живо, но може би има някаква техническа пречка за това да не става засега, а може би и финансова.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Гласът на истината
на: October 19, 2011, 00:35

Здравейте и как сте?

Благодаря за Вашите мнения и преди всичко за ласкавото Ви отношение към мен. Щедри сте.
Моля Ви, имайте малко търпение. Аз съм лаик, сам съм и засега успявам само това. Прав е freeman - причините са и финансови. Ала кой е добре в наши дни?
За мен следващата крачка ще бъде монтирането на субтитри върху видеозаписи. Имам приличен архив. Мога да го споделя.
Що се отнася до предаването и неговото качване, може би няма да се наложи. От два вестника ми съобщиха, че "Диагноза" липсва от програмата на телевизията за понеделник, 24 октомври. Но дори да остане, засега нямам сили да го качвам сам. Не притежавам техника за запис, а също и умения.
Впрочем ще бъде и малко егоистично както към зрителите, които не желаят да се абонират, така и към телевизията. Съгласиха се на този вариант на "Диагноза" с надеждата, че повече кабелни оператори ще включат програмата на "Евроком" в пакетите си. Което ще рече повече приходи. Засега новите договори са едва два или три...
Още веднъж благодаря на всички Вас. Приемам претенциите Ви за напълно справедливи. Високо ценя Вашите предложения. Засега обаче, мога толкова.

Бог да Ви благослови!

Жоро Ифандиев

Страници: [1] 2 3
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.097 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...