Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Пропаганда в действие
Гост

Публикации: 8
Пост Пропаганда в действие
на: May 12, 2022, 15:39

​Здравейте г-н Ифандиев,

надявам се да се възстановите бързо от прекарания инсулт и Ви пожелавам много здраве, защото сте гласа на истината, който не бива да заглъхва.

Изпращам Ви пожеланията си, както и връзка към предаването "ДЕНЯТ с В.Дремджиев" от 11.5.2022. Не съм запознат с миналото или семейството на съществото, което беше гост, както всъщност и с произхода на водещият, но не се съмнявам, че те са от правилен произход.

Гледайки предаването, което беше мъчително и провокирано от любопитството ми действие, но за щастие кратко видях как всъщност работи пропагандата. До момента само бях чел. За мое огромно разочарование ми го изпрати човек, за който имах друго мнение.

Започвам да ставам голословен, а не това е целта. Още веднъж, най-искрени пожелания за бързо възстановяване и отлично здраве. Не спирайте с прекрасната си будителска дейност, а ние ще помагаме.

Успех!

Гост

Публикации: 8
Пост Отговор на : Пропаганда в действие
на: May 12, 2022, 15:59

Нека да добавя, че наистина наследствеността има видим израз по лицата на хората. Убедих се в това след като прочетох книгата на Чезаре Ломброзо, след като чух за нея в предаването Ви, но и след като последвах връзката, която Ви изпратих.

Доста тъжно, но все пак истина.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 614
Пост Отговор на : Пропаганда в действие
на: May 18, 2022, 10:01

Здравейте, драги „Гост“,

Благодаря за мнението и видеозаписа.
Изненадан съм, че не знаете. Но другарят Дремджиев е осветен с документи като агент на Държавна сигурност. Международник от „Народна младеж“, през епохата на класическия милиционер-социализъм – до 10 ноември 1989 година – безпроблемно обикалял западния свят с командировъчни в джоба.
Събеседникът му прилича на жена, но не е. Тя е от онези същества, които се бръснат като Кончита Вурст. Детенце на номенклатурно чедо, което е било назначено за кинорежисьор. Една от най-идеологическите сфери. Което продължава да е така. Чуете ли режисьор, сценарист, актьор и прочие, знайте – има връзки с невидимата с просто и неподготвено око стара, но действаща Държавна сигурност. Това нещо се изживява като ментор. Поучава ни. Но не обяснява защо не се връща тук, „за да влее младежките си сили в изграждането на новия социалистически строй в Народна република Чалгарска Номенклатурия“.
На никого не му пука. Даже хора, които с присъщата ми наивност смятах, че ме разбират, на моя страна са, се оказаха поглъщащи тази марксист-ленинска отрова.
Казвате – да продължа. Защо?
Оставих да измине седмица преди да Ви отговоря. Нито едно друго мнение. Никаква подкрепа от всякакъв възможен вид.
До 10 дни ми предстои да заплатя най-голямата такса за годината. Чудя се да го направя ли? Ако не го сторя, на 4 август „Диагноза“ ще изчезне от интернет. Напълно.
Даже пощенската ми кутия е празна. Нямам съмишленици. На тълпата й е уютно и така – с комунистите тройкаджии и дечицата им тройкаджии начело. А аз се задъхвам.
Вярвайте, не е лесно без подкрепа. Човек разбира, че усилията му са лишени от смисъл. Въпросът не опира чак толкова до онези 300-350 лева средно месечно, които получавам. Но част от които харча, за да я има „Диагноза“.
Разберете ме правилно – не се оплаквам. Всекиму заслуженото.
Още веднъж благодаря. Дано оцелявате, защото най-вероятно този опит за държава ще бъде погълнат от по-силна съседка. И това навярно ще стане в рамките на следващите десетина, максимум петнайсет години.

Гост

Публикации: 8
Пост Отговор на : Пропаганда в действие
на: May 18, 2022, 11:23

Здравейте г-н Ифандиев

Аз съм "гост". Казвам се Емил. Бях Ви писал на електронната поща mejdu_redovete@abv.bg.
Сякаш сте прав и наистина няма смисъл да се продължава, защото тълпата е тълпа. Густав Льобон я е определил доста по-детайлно от мен. Скоро започнах трийсетте си години и също се замислям какъв е смисъла да се продължава с този опит за държава. Може би всъщност, опит за свят. Просто все още изпитвам гняв, когато видя какво се случва. Имам предвид, както последните три години, така и последните двеста години. Все пак всяко стадо си заслужава овена щом не е способно да го премахне.

Попадам все по-често на канали в платформата Ютюб (която е ужасяващо олицетворение на западния свят и съм наясно как се отнесе с Вас), както и сайтове, които коментират събитията в света и задават въпроси, но никъде не срещам пълнотата с която Вие го правите. Продължавам с подкрепата си към Вас, въпреки всичко и колкото и скромна да е тя и се надявам, като удавник да продължите.

Относно съществата във видеото, което Ви изпратих. Абсолютно убеден съм, че те, представлявайки професиите си, както и себе си са част от структурите, които ни задушават. Не помня лесно имена и някой факти, затова не споменавам имена в този случай. Тези и подобните им имат само едно място, но за съжаление не са там. Вината е и донякъде наша разбира се.

Поздрави и успех!

Гост

Публикации: 8
Пост Отговор на : Пропаганда в действие
на: May 18, 2022, 11:25

Само да добавя, че съм регистриран в сайта, но името ми не излиза на публикациите.

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.057 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...