Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 9 10 11 [12]
Автор Заглавие:ДИАГНОЗА 2015
Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: January 1, 2016, 22:35

Честита Нова Година, г-н Ифандиев, Владо и приятели на Диагноза!
От сърце ви желая здраве - физическо и духовно!
Мир и любов в домовете ви!

boiu
Pro
Публикации: 138
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: January 2, 2016, 21:49

Поредното видеодоказателство за това,че тук се изнася само
истината и нищо друго освен истината.
Потвърждение за това какво казва в последната си публикация-и не само,
Г.Ифандиев за религията ,църквата,поповете,светото кръщение и светената вода.
А пък и нека започнем годината с усмивка,нали е лечебна!
http://vbox7.com/play:00d7f1a3fc?pos=src

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: January 3, 2016, 23:08

http://iankov.blogspot.bg/2015/12/489702-349430122015.html

SAKEV_1970
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: January 10, 2016, 16:55

ЧЕСТИТО ПРИШЕСТВИЕ ХРИСТОВО! Честита Нова Година -2016 начална година от 28 годишен цикъл в Българския календар ,ако не се лъжа! Пращам едно видео като честитка за Вас и всички ваши съмишленици дано всички са здрави, с късмет и по- мъдри през 2016! Не бях писал досега тъй като цялата минала година се борих с болестта на много близък човек ,но при липса на здравеопазване в този опит за Държава болестта победи!
https://www.youtube.com/watch?v=sPY4E_RqGpI%5Burl%5D%5B/url%5D

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: October 27, 2016, 15:13

Първото дело, заведено от настоящата болшевишка диктатура в чалгарска Номенклатурия срещу политическия затворник на комунизма Янко Янков, за покушение върху стъкло на прозорец от зданието на посолството на Конфедерация Швейцария у нас, е насрочено за понеделник, 31 октомври 2016 година, от 15 часа.
То ще се проведе в зала на Софийския районен съд, помещаващ се в сградата на бившата Селскостопанска академия, с официален адрес булевард „Драган Цанков“ № 6. Тя е достъпна и от т. нар. Римска стена – всъщност отоманска.
Янко Янков, обявен през 1986 г. от „Амнести Интърнешънъл“ за политически затворник Номер 1 на комунистическия режим у нас и Номер 3 в Европа, е обвинен в… „дребно хулиганство“. Нищо не пречи да го изкарат и… „терорист“.
Призовавам всички, които обичат свободата и отстояват правата на човека и гражданина, да се съберем в дворчето пред входа на съда, за да присъстваме на този съдебен фарс. Аз ще бъда там около 14:45 часа.
Който има възможност, нека дойде. За да им дадем да разберат, че макар да ни отстрелват един по един, можем да проявим чувство за съпричастност и взаимопомощ.
Не го правете само заради Янко Янков, а преди всичко заради вас и бъдещето на Отечеството ни, поробено от интернационалната комунистическа сган.
Би било полезно, който знае как и има възможност, да разпространява това съобщение през следващите дни във всички достъпни електронни медии.
Бог да закриля Янко, истината и свободата!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: November 1, 2016, 12:07

В понеделник, 31 октомври 2016 година, само един читател се отзова на моя призив. За мен беше удоволствие да се запозная с господин Методи Ангелов. Благодаря му от сърце. Беше излязъл от работа, та заедно да подкрепим Янко Янков по време на делото срещу него, заведено от посолството на Конфедерация Швейцария. Беглите ми впечатления са, че господин Ангелов е интелигентен и мислещ млад мъж, който притежава достойнство и се стреми да го отстоява. Безспорно има сърце и чувство за съпричастност, което съвременните комунета наричат „емпатия“ – „на чист български“. Иначе за мен това беше поредното доказателство за тоталната апатия, обхванала всички. Както и за пълната непотребност на такива като Янко и мен. Няма защо да се лъжем – установих го отдавна. Стотици хиляди си търсят белята при комунистическо-милиционерските чалгари на „Орлов мост“. Уви, знам го. Наясно съм и защо е така. Но засега нямам намерение да спирам с това, което смятам, че мога да върша най-добре – да поддържам тази медия.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: December 25, 2016, 19:15

На онези, които вярват в нашия Бог,

ЧЕСТИТО ПРИШЕСТВИЕ ХРИСТОВО!

Пожелавам ви здраве и дълголетие, да давате и получавате обич, и да не се отървете от берекет.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: October 18, 2018, 18:44

Здравейте всички.
Едва ли някой ще погледне тук. Но опитвам – за всеки случай.
В YouTube е обнародвано новото ми предаване. В сайта това се оказа невъзможно. Блокиран е7 Изпраща ми следното:
Diagnosa.net is protected!
We have noticed an unusual activity from your IP: 5.53.174.193 and your access to the site is blocked.
Съветва ме… да подиря помощ. Нещо, което сторих преди час. Успех? Никакъв.
Искам да кажа, че който желае, може да гледа предаването на адрес:
http://www.youtube.com/watch?v=CfgZ7FIPhmA
Влизат в дома ми. Умишлено оставят явни, набивайщи се в очите следи – предмети. Сега и това. Отделно – пречките от YouTube. Взе да ми дотяга…
Поздрави и най-добри пожелания на всички.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: October 18, 2018, 18:55

Здравейте отново.
Нещата бяха оправени.
Очаквайте утре – 19 октомври 2018 година, ново предаване.
Благодаря на всички. Естествено – най-много на онези, които правят така, че да имам работа. Тоест – тази медия да съществува.
Бог да Ви въздаде!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2015
на: November 8, 2018, 21:20

Здравейте и как сте?
Благодаря за вниманието на почтените зрители. Пропускам преобладаващия брой от посетителите – комунисти и ченгета – назначени „капиталисти“, „политици“ и преститутки.
Поднасям своите извинения, задето не се запознавате достатъчно пълно с личността на Реймънд „Рей“ Макгавърн. Бях подготвил уводна част към видеосвидетелството му. За съжаление съм съвсем сам, без ничия ни най-малка помощ. Като изключа програмите за обработка на видеозаписи, редовно дарявани ми и поддържани от чудесния Юри Комсалов от Норвегия. Но, ползвайки ги, върша всичко сам.
Така се стигна до там да пропусна монтирането на въпросното въведение. Не казвам, че Рей Макгавърн го заслужава. Като всяко ченге, служило на комунистическите власти, за мен той е престъпник. Цели 41 години Макгавърн е бил служител на ЦРУ. Това е еквивалентът на съветското КГБ. Разликите са незначителни. Трудно може да се претегли коя от двете служби е била по-отвратителна и окървавена. Общо 27 лета Рей Макгавърн е бил във вътрешния кръг на Белия дом като помощник на президентите Ричард Никсън и Роналд Рейгън – комунисти и комунистически агенти, и на Джордж Буш-старши. Още докато последният – бивш директор на ЦРУ, архипрестъпник, замесен в убийството на Кенеди – беше вицепрезидент на Рейгън, Макгавърн всяка заран му е поднасял доклад, наречен „Равносметка на националното разузнаване“, изготвян от специален отдел на ЦРУ по данни от шпионските служби и федералното правителство. Вече четвърт век Макгавърн е от другата страна – срещу елитите и техните диктаторски режими. Арестуван, бит, той не се предава. И продължава да разкрива мръсотията, в която е затънал официален Вашингтон. През май, когато Тръмп назначи урудливата злобарка Джина Хаспъл за гаулайтерка на ЦРУ – американското КГБ, именно Макгавърн разкри, че тя, завършена садистка, е била в основата на изтезанията на военнопленници в затворите в Ирак, Куба, Полша и Румъния.
Сам съм и страдам от остър недостиг на време. Ако издържа, стига все още да намирам смисъл, ще опитам да разкрия отвратителните мутри на западните комунистически елити и на техните преториански гвардии от тайните служби. И не само.
За съветските знаем много. И сам аз никога не съм очаквал нищо добро от СССР или Русия. Западът ми дължи целия мой живот и този на семейството ми вече четвърто поколение. От два века този Запад е комунистически и човеконенавистен. И няма сила, която да ме спре да изяснявам това. Разбира се – по законен начин.
Иначе, все така „посещават“ дома ми неканени, когато нас ни няма в него. И натрапчиво оставят следи, за да разберем – съпругата ми и аз – че ни следят. Но не са в състояние да ни поставят под техен контрол.
Може и да са силни тук, на този свят. Но нямат никакъв шанс в следващия. Тях ги оправя само подобното. Сталинизъм се лекува със сталински методи. Няма друг начин. Приемате ли го или не, истината е такава.
Просто исках да поясня какво бях подготвил и да поднеса своите извинения.

Страници: Първо << 9 10 11 [12]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.154 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...