Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Питане.
Ivan-
Todorov
Новак
Публикации: 4
Пост Питане.
на: March 9, 2014, 18:15

Има ли начин да се излезе от това ЕО ..... или както ние си го знаем Европейски Социалестически Съюз. - пропускам Рто защото вече републики няма.

Ivan-
Todorov
Новак
Публикации: 4
Пост Отговор на : Питане.
на: March 11, 2014, 19:40

Европа въвежда трети пол
Станишев мъмрил 11 депутати от БСП, че не подкрепят промяната
Публикувано: 11 март 2014, 07:47 | Обновено: 11 март 2014, 07:47
Разпечатай
прочитания: 5673 | коментари: 46
Брюксел, Белгия

Европа въвежда трети пол. Макар че докладът "Естела" за ранно полово обучение не беte приет при повторното гласуване в Европарламента на 10 декември 2013 г., на 4 февруари е приета резолюция в ЕП за правата на новия пол. Създаването на трети пол има две подкатегории - транссексуални и интерсексуални хора, които имат права на мъжете и на жените. Траннсексуалните са хора, сменили оперативно своя пол. Интерсексуалните с вродени полови белези на мъж или на жена. Приетата резолюция дава картбланш за изготвяне на "пътна карта на ЕС срещу хомофобията и дискриминацията заради сексуалната ориентация и половата идентичност". Според резолюцията Еврокомисията трябва да ги включи в термина "пол" и да ги въведе в специална директива, която ще им гарантира равни възможности с мъжете и жените. Синдикатите ще са длъжни да ги защитават.

Предстои Еврокомисията и Световната здравна организация да да премахнат хомосексуалността от списъка на психическите разстройства. България и другите страни, които все още не са приели гей браковете ще бъдат "Насърчени" да обменят "добри практики с държавите", където това вече е факт. Ако директивата се приеме, хомодвойки, сключили брак в други страни от ЕС ще имат право да осиновяват деца и у нас. С тази резолюция ще се отпускат пари за обучение на полицаите, следствените служби, съдиите.

Преди седмици в нашия парламент беше внесено предложение за въвеждане на еврорезолюцията в Закона за защита на дискриминация, но то бе отхвърлено. Поне 11 депутати от БСП са били мъмрени от лидера си Сергей Станишев, че не подкрепят промяната, която според запознати, отваря врати за гей браковете, пише "Телеграф".

"Европарламентът признава наличието на дискриминационни практики с тази резолюция", обясни Моника Писанкънева, която следи правата на хората с различна полова ориентация. На друго мнение е Веселина Савова, която създаде инициативен комитет "За защита правата на християните". Тази резолюция отрича естествеия ред на нещата, твърди Савова. Според нея, тя "приравнаява сексуалната ориентация като определящ принцип, каквито са например расата и етносът. Противоестественото поведение се приема като ценност. С приемането на подобни резолюции на практика се предопределя в каква насока да се развива европейското законодателство, а оттам и законодателството на държавите членки," допълни тя.

Савова казва, че се въвежа терминът "сексуална ориентация" вместо "Сексуална ориентация съобразно естествената полова принадлежност. И започва законодателната защита на правата на този трети пол." Според нея целта е да се въведе "Сексуално малцинство", "Народ и "общност", след което започват да действат механизмите за защита на човешките права. Очаква се и становище на Светия синод. /БЛИЦ
-
-

Моля коментирайте това безумие.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : Питане.
на: March 28, 2014, 16:46

Здравейте, г-н Тодоров.
Извинете, някак си съм пропуснала да видя навреме темата, която предлагате за коментар.
Запозната съм с някои публикации и видеоматериали за т.н. " Пътна карта на Европа" и за ЛГБТ.
Дори скоро имахме гости, включително млади хора - та стана дума и за това.
Както и очаквах всички бяха възмутени, но позициите им се изчерпваха с мнението - " да, прекалено е, но да правят каквото искат, стига да не ни натрапват различността си и да не ни пречат.."
А точно това е страшното, и на това разчита Братството.
Отказът или неспособността да се прозре невидимото - мотивите, които стоят зад тези уж благовидни, макар и скандални предложения.
Такъв е случаят и със законопроекта за " закрила на детето" - по-скоро законопроект за отнемане на детето.
Вероятно знаете какво е Ювенална юстиция - изродена до " защита правата на детето".
Държавата в лицето на социалните служби постепенно изземва функциите и правата на родителите, в името правата на детето. И последствията ще бъдат ужасни.
Без разбиране на Задкулисието, човек няма как да има обективна представа за случващото се в света.
Целта далеч не е само да се оправдае ориентацията на ЛГБТ, да се гарантират правата им, както и тези на децата в "риск".
Главното е да се разбият семействата, традиционните и морални ценности, явяващи се сериозна пречка по пътя към "Новия ред".
Какво написах? По пътя ли?
Та не живеем ли вече в него?

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 630
Пост Отговор на : Питане.
на: March 28, 2014, 16:55

Драга госпожо Николова,
Моите искрени поздравления!
Да имаше повече като вас...

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 630
Пост Отговор на : Питане.
на: March 30, 2014, 13:49

На 2 април, сряда, от 20 часа, в предаването „Диагноза с Георги Ифандиев“ ще гостува вторият български рок-групар Иван Милев – Малкият Бъндарак. С брата на Димитър Милев – „лорд Бънди“, ще обсъдим темата:

„Рокндролът – порив към свободата. Как комунистическият режим ограби младостта на най-малко две поколения българи?“

Кои успяха в местния чалга-рок? Защо до ден днешен продължава налагането на пошлите и евтини шлагери на пишман рокаджии като „Сигнал“? А приспособленци като Кирил Маричков минават за „морални ментори“…

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.068 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...