Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 22 23 24 [25] 26 27 28 >> Последно
Автор Заглавие:ДИАГНОЗА 2014
nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: August 15, 2014, 13:03

Драга г-жо Николова,
Разбирам много добре тревогата и болката,които изпитвате.Но...това е останало от нас българите!За да съм по-ясен,ще Ви разкажа един епизод от не толкова далечното минало: Беше пролетта на 1990 г.Страната се тресеше от митинги,стачки и какво ли не.Живеехме с надеждата,че идва нещо хубаво и не ходехме,а направо хвърчехме по улиците.По радиото течеше разговор със слушателите и водещата.Темата беше: как страната е в разруха и ще може ли да се възстанови?Думата взе един явно по-възрастен господин,който каза горе-долу следното:
"Да,колкото и да е трудно,икономиката все някак ще потръгне,селското стопанство и то някак ще се възроди.Екологията- и тя все ще се възстанови в някаква степен.НО АЗ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ - КАК ЩЕ БЪДЕ ВЪЗСТАНОВЕНА НРАВСТВЕНОСТТА НА БЪЛГАРИТЕ?"
Този човек още тогава е бил наясно с духовния упадък на населението населяващо тази територия.
А ние с Вас и приятелите на тази медия да показваме постоянно,че не се числим към тази пасмина!
Николай Митев

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: August 15, 2014, 13:48

На г-н Николов искам да кажа,да не съжалява,че не е "по курорти".За себе си съм наясно,че те са създадени освен за нечии печалби,също така и за деформиране на ценностите у хората и за подържане на егоизма им.Мислите,че като отидете на някакъв курорт и там ще се чувствате добре и ще Ви хранят екологично и хигиенично?Не ме карайте да се смея!Нагледал съм се на пациенти с тежки гингивити непосредствено след такива почивки "all inclusive" /дано съм го изписал правилно/.
Мога да отида на курорт винаги,но не го правя.Точно сега съм се сврял в приземния етаж на селската ми къщичка,защото е хладно.И от тук ви пиша тези редове.А зад мен,на плочите се е опънал котарака ми Пипо и дреме.Не е глупав,знае къде да лежи. "Кръстих" го на името на един италиянски футболист,на когото симпатизирах от времето,когато се състезаваше за Ювентус - Филипо /Пипо/ Индзаги.Като него е бързак и повратлив. Освен това е и "бианконер".Хайде,майната им на курортите!
Николай Митев

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: August 15, 2014, 15:28

Прав сте, г-н Митев,

Достатъчно е човек да смени обстановката. Но и това е свързано със средства.

Сутринта срещнах възрастна съседка от квартала. Стискаше в ръка кофичка мляко.
Попитах я, как е? А отговорът и ме разтърси:- Сега няма да ти кажа как съм. Но ако някой ден чуеш, че са ме намерили на плочките пред блока, да знаеш - не съм паднала. Скочила съм.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: August 16, 2014, 13:47

Здравейте,
Не ви питам как сте. Личи.
Доста тъжно. Но нима заслужихме друго?
Повтарям: Когато Господ реши да накаже тежко някого, първо му взима акъла.
Колко сте вие, които представлявате част от сивото вещество на тази бивша нация? И чува ли ви някой? Колкото чуха Ерик Кантона. А той беше почти световно известен все пак...
Ние сами гоним щастието. В такъв случай защо да се сърдим на другите? Публикацията, която госпожа Николова ни предложи, е многозначителна. Но тя е само поредният епизод от постепенното завладяване на България. А всички не можем да имигрираме. Пък и там, където мнозина мечтаят да отидат, са подредили своите страни за себе си, а не за нас. Освен това и те започват да закъсват. Който е жив, след десетилетие ще бъде зрител на трагична картина и на Запад. По данни на ЦРУ прогнозата за превръщането на белите "американци" в малцинство е "оптимистична". Няма да е през 2022, а през 2020 година!

Как да ви успокоя, когато тукашното население е безобразно изостанало и гузно. Тежко заразено е с комунизъм. До гуша е оцапано с неговите престъпления. Баба, дядо, родители, роднини... Много кръв и мъка има на тази територия, поразена и то тоталната неправда.
Затова стадото не ще и да чуе за декомунизация и нов старт при равни първоначални условия.
Прав е господин Митев. Идва моментът всеки да се превърне в котарака Пипо. Но не всички са прозрели навреме, че това ни очаква. Ако нямат подготвени условия за това?...
Тогава следва мисълта, минала през ума на съседката на госпожа Николова. Това е някакъв изход, но едва ли е добър.
Пак казвам: Сами сме си виновни. И мислете за това, което ние с господин Митев вече сме уредили - къщи на село. Дойде време, в което гражданите трябва да поемат по обратния път. Защото не бива да забравяме, че в килера на всеки от нас има по един чифт цървули... Даже и в моя. Макар писмената история на рода ми да обхваща повече от 750 години. (Симеон не може да се похвали с толкова.) Но все някога някой от далечните ми предци е обработвал земята и е отглеждал добитък.
Ако не намерим обратния път към този бит, сме загубени. До преди 4 години аз се учех... Може отново да ми се отвори възможност. Знае ли човек? Нали се готвех тъкмо за това?
На младите ще им прозвучи фантастично и глупаво. Но животът преминава като миг. Колкото повече годинки трупате, толкова по-забързан е неговият ход...
Бог да ви поживи и да ви дава сили.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: August 16, 2014, 13:52

Здравейте и как сте?

Обръщам се с молба за съдействие.
Търся да закупя кирилизирана клавиатура за компютър KME Kx-7101.
Точно тази и никаква друга. Ще обясня защо.
Тя притежава бутони за “Copy” и “Paste”.
Те са мой постоянен инструмент във всекидневната ми работа. Но са най-важни при „качването“ на материалите в интернет. Тогава тази клавиатура става безценна.
Разбира се, иде реч за това, ако някой от вас познава вносители или търговци на периферни устройства за компютри, да попита.
Би ми свършила работа и всяка друга кирилизирана клавиатура, която разполага с въпросните бутони.
Тъй като моделът е стар, знам, че е трудно да бъде намерен. За мен се оказа непосилно. Но нали знаете – надеждата умира последна. Може някой от вас да е в състояние да ми помогне.
Повтарям: да закупя.
Поздрави и Бог да ви пази.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: August 17, 2014, 19:33

Когато казвам,че бройката е важна,ми кажете,ако 100 човека идат пред парламента,започнат да развяват транспаранти за декомунизация,или надписи с призиви,Ифандиев и Жеков във властта,какво влияние могат да окажат?НИКАКВО!Най-много да ги изпоарестуват и да си навлечат подигравките на сеирджиите.
А ако не са 100,а 50 или 100 000?Тогава,ще е съвсем различно.Имам предвид истински протести,на хора,които знаят какво искат!Жеков е прав в случая,както и аз съм на мнение,че без кръв и насилие,няма да мине!
Да се подхожда цивилизовано към хора,които никога не са имали общо с цивилизацията,абсолютно не си струва!
Ние,че сме си виновни,сме виновни.Явно наводненията никой не уплашиха и може би трябва да стане по-голям апокалипсис,вследствие на мисленето на повече,та по този начин да проумеят,че с това мислене се замозатриваме!
Мисленето му е майката,както и просвещението,образованието!
Това е мое мнение,с което не ангажирам никой!
Лека вечер на всички!

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: August 27, 2014, 21:39

Успех през новия сезон,г-н Ифандиев!

SAKEV_1970
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: August 28, 2014, 01:03

Цар Борис III умира неочаквано след кратко боледуване в 16:20 следобяд на 28 август 1943 г.ЧЕРЕН,ЧЕРЕН ДЕН ЗА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ !!! ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА СТРАНАТА МИ ! БОГ ДА ГО ПРОСТИ , МАЙ И БЪЛГАРИЯ !!!
ВЕЧЕ 71 ГОДИНИ СТРАНАТА СЕ ГЪРЧИ В ПРЕДСМЪРТНИ СТОНОВЕ -ДАВАХА И " РСО" ,КОМУНИЗЪМ И ДРУГИ ОТРОВНИ ЛЕКАРСТВА СЕГА Я ЛЕКУВАТ С ПЕРЕСТРОЙКА . ДОРИ СИНЪТ МУ ГО ПРЕДАДЕ , А НАРОДА ТОЙ Е ВЪВ ВЕРТИКАЛНА КОМА!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: September 4, 2014, 18:14

http://www.eurocom.bg/predavania.php?id=19

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : ДИАГНОЗА 2014
на: September 4, 2014, 18:58

Диагноза с Георги Ифандиев 04.09.2014
http://rutube.ru/video/0d1f3f9e803baf1a9770ebbefe7b26a0/

Страници: Първо << 22 23 24 [25] 26 27 28 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.126 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...