Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Един интересен филм на Фостър и Кимбърли Гембъл
onitbg
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Един интересен филм на Фостър и Кимбърли Гембъл
на: January 6, 2014, 14:30

Първо да пожелая да е честита новата 2014г., много здраве и успехи за всички доброжелателни посетители на тази медия и най-вече на създателят й!

Случайно попаднах на този филм с превод на руски и мисля че си струва да се види - дори и като илюстрация на това че има и други хора които мислят може би по-различно от "матрицата"... http://www.youtube.com/watch?v=55AdvVbR-Fw ... и ако някои го оприличават като утопичен, мисля че той по-скоро е опримистичен...... а според Вас?

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Един интересен филм на Фостър и Кимбърли Гембъл
на: January 6, 2014, 15:11

Здравейте всички, и как сте?

Преди всичко
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН
на всички, които празнуват на Йордановден и на Ивановден.

Моля, приемете моите най-искрени благопожелания.
Всеки от вас, с чийто електронен пощенски адрес разполагам, ще ги получи и на него.

Драги onitbg,

Благодаря за проявената активност. Но явно не следите редовно публикациите в тази медия. Още преди няколко месеца използвах откъси от филма "Преуспяване" - "Thrive", на продуцента и режисьора Фостър Гембъл. На практика - почти половината от него.
Както отбелязах тогава, Фостър Гембъл е наследник на единия от основателите на познатата и у нас интернационална корпорация "Procter & Gamble". Затова не може да отиде по-далеч и да подири корените на проблемите. Въпреки това филмът е достатъчно честен и хвърля обилна светлина върху теми, които обсъждаме тук. Жалкото е, че нашенци приемат по-лесно, с отворени обятия, чуждестранните продукции. На това предстои да се спра в новата кратка поредица, която започнах току-що. Естествено, в нейния край, в погледа към България през 2014 година.
Но да се върна на филма. Той е преведен достатъчно добре на български. Притежавам го със субтитри, които лично съм монтирал. Всеки, който пожелае, може да ми пише и да го поиска. Ще се разберем за начина, по който може да го получи. Разбира се, напълно безвъзмездно и с моите най-добри чувства.
Все пак ви благодаря за това, че не сте безразлични, драги onitbg.
Пожелавам на всички да бъдат по-активни и да споделят свои истории, които обогатяват и допълнително оцветяват публикациите тук. Както например стори г-н Георги Донев, ако сте прочели неговия разказ, и си го спомняте. Или г-н Николай Митев...

На всички още веднъж пожелавам чудесна 2014 година.
Бог, както и да го наричате, неотлъчно да бъде с вас!

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.056 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...