Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:22-ри ноември 1963г.
nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост 22-ри ноември 1963г.
на: November 23, 2013, 00:13

И аз си спомних този ден.Бях седемгодишен първокласник.Току-що ми бяха купили първата автоматична писалка - "Победа - 63",с резервоарче за мастилото.Много и се радвах.Баща ми слушаше ББС на един стар радиоапарат и от там чух,че Кенеди е убит.
...спомних си и големия порцеланов кастрон,с който баба ни носеше кисело мляко от близката бакалия.Все още имаше истинско животновъдство.Понякога ме водеше с нея и ми купуваше по една вафла от 5 стотинки.А леля Катка бакалката,преди да ми я даде ме караше да и пея за "Кольо бързака,с куцото магаре".
Николай Митев

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 632
Пост Отговор на : 22-ри ноември 1963г.
на: November 25, 2013, 14:24

Здравейте и как сте?

Благодаря на всички за вниманието към сайта. Специално на г-н Стоян Кирилов от Париж по повод на призивите и останалото. Както вече посочих, въпреки моята признателност, съм длъжен да споделя, че подобни апели са лишени от смисъл. От тях не следва нищо. Затова е най-добре да си знаем чергата и всеки да се простира според нея.

Това обръщение е със съвсем друга цел. Моля за извинение, но следващата публикация ще се забави. Нямам представа с колко. Причината?

Вече трети ден спират електрозахранването в нашия квартал. Което ме наведе на спомените, за които писах в последната засега публикация.

Днес цяла сутрин нямаше ток. Използвам пролуката до следващото спиране, за да ви помоля за извинение.

Но междувременно това ме предизвика. И ще се постарая да поместя още утре – 26 ноември 2013 г., поредната си констатация за онова, в което превърнаха българския народ; за пълната несъстоятелност на „протестите“ на „хубавите и умните“; за справедливото отношение на някои към остатъчните българи като към гои – гяури. Аз бих казал – нищожества, серсеми. Който пожелае, нека провери значението на последната дума.

Ще илюстрирам сивотата на нашето падение със свидетелства в напълно контрастна тоналност. Те разкриват бавното, но вече забележимо осъзнаване на хората в западния свят.

Ние нямаме нищо общо с него. Тук господстват малоумието (виж по-горе), духовната и интелектуалната нищета, страхът и комунистическите свинства, чийто израз са зачестилите псевдонационалистически демонстрации на бабитлък. Те са добре планирани от същите тайни сили, свързани с алчно червената фашистка номенклатура и нейните господари от Ротшилдовия ционистки Интернационал.

Тези престъпници внимателно направляват и контролират осъществяването на своя проект за отвличане на вниманието и за разделението ни по една ос, която е съвсем различна от същинските причини за нашето дередже. Не случайно медиите популяризират тези отвратителни прояви, като осветяват и двете уж противопоставящи се страни. А народните маси – тълпите – все така се доверяват на подлеци и негодници, които изобщо не милеят за българщината.

Да си признаем: ние сме мизерници. Онези, които си въобразявате, че са противници на комунизма – червения фашизъм, или ви бъдат натрапвани като „националисти“ – всякакви, са най-прикритите протагонисти на интернационалния комунизъм. Бог да ни е на помощ!

И така, моля за търпение. Предстои още доста, преди да успеят да ме откажат.

Впрочем, в петък по телефона се е обадил единият от собствениците на „Евроком“. Съобщил на съпругата ми, че кабеларката е спечелила и второто дело срещу СЕМ, заведено заради наказателния акт, поради който свалиха предаването „Диагноза“ от нейната програма. Сам признал, че на практика това е моя победа.

Не се гордея с нея. Това не беше моя битка. Но от допира ми с един от съставите на Софийския районен съд, за който имам свидетели – най-малкото Георги Жеков, Стоян Тенев и Георги Д. – останах с впечатлението, че все още се срещат и що-годе почтени юристи, служещи на справедливостта.

Те са тъй малко, че едва се забелязват.

Нищо. Напред и нагоре, пък да видим!...

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.051 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...