Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 3 [4]
Автор Заглавие:Промени по сайта
Гост

Публикации: 61
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: December 29, 2023, 13:39

Зравейте.
Уш си написах името пък пак съм излязал като Гост. Опитах се да публикувам двете писма тук , но не стана, затова ги качих на фейсбук профила си. https://www.facebook.com/photo?fbid=887245919854820&set=pob.100057082604867 и https://www.facebook.com/photo?fbid=887245833188162&set=pob.100057082604867

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 634
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: December 30, 2023, 02:36

Здравейте,
Няма как да прочета Вашите писма. Не ползвам така наречените социални мрежи. Нямам и телефон - никакъв. Едва ли през последните десетилетия на тази територия има по-преследван човек от мен. Преследван от недокоснатите другари комунисти, безенерасти и техните преторианци. Нямам достъп до много сайтове, понеже не желая да ме проследяват.
На Вас случва ли Ви се да изключите компютъра си, а след няколко часа да го заварите включен, със син екран и часовник? Ако се излъжете да натиснете някакъв бутон, който Ви предлага актуализация, с инсталираните Ви програми - софтуер - е свършено. Налага се презареждане. Но аз вече съм гърмян заек. Преди две вечери жена ми ме извика, за да изключа компютъра си, който... бях изключил отдавна. Описаното събитие беше факг. Моят компютърен "цар", който първоначално не вярваше, но два-три пъти ми презареди машината, ме е научил - изключване от щепсела.
Весели празници.

Гост

Публикации: 61
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: December 30, 2023, 14:51

Здравейте.
Хванете някой с фейсбук профил като Пламен Анакиев и ще стане, иначе бих могъл да ги преснимам и да ги кача, като снимки на някой хостиг. Навремето подържах един сайт, гледам още се мъдри в нета, но това за което исках да ви известя в двете писма съм го написал в поста си от 23 декември. Преди да публикувам предния си пост от вчера дори бях си качил и снимка. Ни снимка ни име, та обръщам се към хакерите който барникат компютъра Ви, поне да ми напишат името.
Алекси

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 634
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: December 31, 2023, 11:42

Здравейте,
Дори не умеете да поздравите по човешки. Но за това, съответно, е необходимо да сте човешко същество.
Направи ми впечатление твърде дефинитивният тон, с който направо ми заповядвате какво да направя. Тогава, на свой ред, нека Ви попитам: Ръцете ви в задника ли са, та не се можете да изпратите едно писмо, написано, както трябва, на адреса на моята действаща електронна поща?
А хакерите? Те отдавна не ме занимават. По-неприятно беше, когато откраднаха около половината от малката ми колекция с картини, скулптури и икони. Тъпо ми е и сега, когато крадат книги от библиотеката ми. Обикновено през лятото, когато ни няма. С това не се свиква.
Но вие сте лотофаги. Имам предвид - всички чалгарци, дори домашните ми. Скоро, до края на януари, това ще приключи и ще остана сам със себе си. Така се чувствам най-добре. Всякакви контакти с туземното население, нямащо нищо общо с българите, ми причинява неудобства.
Вие, лотофагите, никога не схванахте как да различавате доброто от злото, приятеля от врага. И ето, аз станах Ваш враг. И заключихте съзнанието и кесиите си. За 300-400 лева, които ми изпратихте напоследък, няма повече да плащам такси и да се поболявам от работа.
Признавам: Невероятно ми се иска да Ви напсувам - всички: на бог, на майка, баща, баби, дядовци, даже камъните ви да прокълна. Сигурен съм, че ще се почувствам по-добре.
Накрая, когато не сте оставили, не пипайте. От години не съм виждал и чувал нито Пламен Анакиев, нито Жоро Жеков... Впрочем, от новото Жеково „Безкомпромисно“ узнах, че "съм тъпанар". Буквално. Защото вярвам, че Янко Янков беше антикомунист. Нейсе. Късно ми е да се променям...
Нямам близък, който да не ме е предал. Ей сега ми се иска да ви напопържам едно хубаво, както само ние, българите, умеем. (Сърбите са се научили от нас.)
Поне ще река: Майната ви. До десетилетие ще изпукате барабар с децата и внуците си. Никога не говоря и пиша празни приказки.
Току-що чух случайно, превъртайки програмите на телевизора, как един историк аматьор навря там, където трябва, историците Ви. Стана в програмата на милиционера главен сценарист на Славчо Тутсито по телевизийката на ТИМ. Вие живеете в една измислена, умело опакована и подхвърлена Ви реалност.
Е, опитах да Ви разказвам истината и станах Ваш враг.
Вървете на майната си.

И ето как ме копират вашите вечни любимци, за които ценности като нравственост, морал, са само временни понятия. Използват ги при нужда. Сами преценете дали по голяма или по малка нужда. Вот вам:

https://afera.bg/%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d1%81%d1%8f%d0%ba%d0%b0%d1%88-%d0%b5-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d0%bd-2023-%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d0%b2-%d1%84%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b8/

Страници: 1 2 3 [4]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.043 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...