Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2 3 4
Автор Заглавие:Промени по сайта
Гост
Новак
Публикации: 14
Пост Промени по сайта
на: September 21, 2013, 21:20

Здравейте,

Казвам се Иван Занев.

На първо място благодаря на всички които поддържат този сайт - кой с пари, кой с хардуер, кой с морална и духовна подкрепа. Вярата на господин Ифандиев и неговата непрекъсната, усърдна работа малко или много засегна и мен в изключително положителен аспект. А той винаги ме е посрещал с усмивка и думите: "Здравейте и как сте?"....независимо от това в какво материално положение го заварвам. 🙂

Сега по същество.

Като най-болен проблем намирам изявите на няколко потребителя в Агора. Предприети са мерки - не лично срещу потребителите - а мерки които да повдигнат качеството на информацията в тази част от системата. За да се постигне най-висок ефект, ще Ви помоля да игнорирате "гнилите" потребители. Не слизайте на тяхно ниво. Само така можем да се справим с тях.

Като следващ - струва ми се че рубриката "Усмивката Лекува" за много от Вас би била полезна. А в момента тя е празна.

Спомням си че имаше потребител който се дразнеше от невъзможността за клик с десния бутон на мишката по статиите. Това ще обсъдим с господин Ифандиев.

Изпращайте ваши материали за "Усмивката Лекува".
Изпращайте градивна критика - свързана с технически промени по сайта - какви са Вашите желания?

E-mail адрес: support@diagnosa.net

Или отговаряйте в тази тема.

kurt
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: September 27, 2013, 08:59

Здравейте г-н Занев.Ето Ви едно предложение.Преди да създаде собствен сайт,г-н Ифандиев публикуваше във "ФорумЪт".Та там имаше опция с едно кликване статията да се преобразува във файл за разпечатване(принтиране).Естествено без видеоклиповете,каквито тогава там нямаше.Това е много удобно за две групи от читатели - такива ,които нямат интернет или пък имат някакъв проблем със зрението , който ги затруднява директно да четат от екрана и предпочитат хартиен носител.Лично аз имам познати от втората група,на които съм разпечатвал статии за четене.По този начин още повече читатели ще се докоснат до истината.Прочее ще бъде чудесно ,ако и тук статиите могат да се принтират.
Поздрави.

Гост
Новак
Публикации: 14
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: September 28, 2013, 21:29

Здравейте,

Това е изключително полезна идея. Ще бъде направено.

Венци-
слав-
Васил-
ев
Напреднал
Публикации: 82
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: October 1, 2013, 20:45

Здравейте, г-н Занев!

Защо линка, http://diagnosa.net/comments/feed, който представлява RSS-емисия на всички теми и коментари в тази медия и който ползвам на мобилния си телефон за краткост не работи от десетина дни.
Надявам се, че проблема ще бъде отстранен.

Поздрави!!!

vnv69@mail.bg

Гост
Новак
Публикации: 14
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: October 12, 2013, 04:57

Моля, ползвайте тази препратка: http://diagnosa.net/wp-content/plugins/mingle-forum/feed.php

За момента. На по-късен етап ще оправим и другата препратка.

Гост
Новак
Публикации: 14
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: October 17, 2013, 17:56

Забележка: Ако имате проблеми с потребители във форума, моля ви докладвайте на support@diagnosa.net . Чета го всеки ден. Недейте да им отвръщате - смисъл няма.

youry
Pro
Публикации: 259
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: October 25, 2013, 17:48

Здравейте г-н Занев.
Ще ви помоля да ми отговорите на един въпрос ако имате време, възможност и желание.
Възможно ли е, както сте направили линк за качване на филми от YouTube да има и възможност да се качват филми и от RuTube? На вас няма да обяснявам защо, вие се досещате сигурно.
Дали ще струва нещо?
Благодаря.

Весел-
ин-
Йолов
Начинаещ
Публикации: 33
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: October 27, 2013, 13:25

Здравейте, г-н Занев! Признавам, че аз бях потребителя, който се дразнеше от невъзможността да се публикува в "Усмивката лекува". Дразнил е силно казано, въпреки че наистина бях използвал точно този глагол. Благодаря Ви, че сте уважил моето мнение.
Сега имам друго предложение, което за мен е изключително важно. Основната идея на сайта е да показва истината на тези, които искат да я знаят. Но е ограничен от това, че е само на български език. Българите, които искаме да бъдем свободни, сме много малко. Но имам много хора по света, за които този сайт може да бъде полезен. За това предлагам да направите следните подобрения:
Да преведете сайта на английски (нямам предвид статиите) и да поставите бутонче за смяна на езика.
В "Диагнозите ви" да се публикуват статии на английски.
Да се създаде форум, в който да се пише на английски.
След тези промени може да популяризираме Диагноза във форуми на английски. По този начин ще се привлекат повече съмишленици от други страни.
Дори и да не вземете под внимание предложението ми, Ви благодаря, че отделяте от времето си, за да поддържате сайта и да помагате на г-н Ифандиев.
Всичко хубаво!

e-mail: veselin.yolov@gmail.com skype: veselin.yolov

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 634
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: November 4, 2013, 12:02

Здравейте и как сте?

Моля ви, влезте в страницата „Диагнозите ви“. Нека всеки се изправи сам пред спомена за Съвестин и собствената си съвест.

kurt
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Промени по сайта
на: January 30, 2015, 03:26

Здравейте,г-н Занев.Обръщам се къв Вас, макар да не съм сигурен, че посещавате редовно сайта,с една молба.Тъй като често ми се налага да ползвам търсачката-не на форума,а на сайта-за да си припомням забравени неща от прочетеното-та тази" търсачка" е изключително неудобна.Пробвайте да напишете в нея някоя ключова дума-напр. някое име,което търсите и се е срещало в статиите.Ще ви отвори най-малко 10-на статии,които дори и по диагонал, трудно ще прегледате.Не е ли възможно при ползване на търсачката,ключовата дума в предложените за отговор статии, да бъде маркирана с някакъв цвят(както е в автомобилните форуми напр.)-така човек по-лесно и по-бързо ще намери това,което търси...

Страници: [1] 2 3 4
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.069 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...