Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2]
Автор Заглавие:За старите говеда и новия обор
Румен-
Недял-
ков
Новак
Публикации: 10
Пост Отговор на : За старите говеда и новия обор
на: September 17, 2013, 22:50

😎 😎 😎

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : За старите говеда и новия обор
на: September 22, 2013, 18:47

Драги inko, благодаря че посещавате тази медия.
Разбира се, имате право да мислите така. Но, моля ви, не отричайте моето да смятам, че трябва да се следват Божите заповеди и човешките закони.

Понеже тукашните псевдохристияни всъщност изповядват юдаизма, би следвало да изпълняват втората заповед на Яхве-Йехова. Тя съдържа следното:

„Аз съм Господ, Бог твой, Бог ревнител, Който за греха на бащи наказвам до трета и четвърта рода децата, които Ме мразят, и Който показва милост до хилядно коляно към ония, които Ме обичат и пазят Моите заповеди.“

Комунистите и ченгетата не мразеха, а забраняваха вярата в Бога и преследваха вярващите.

Освен това Сам Исус Христос е отсъдил:

„Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.
Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън.
И тъй, по плодовете им ще ги познаете.“

И още нещо е оповестил моят Господ Бог:

„Не мислете, че дойдох да донеса мир на земята; не мир дойдох да донеса, а меч; защото дойдох да разлъча човек от баща му, и дъщеря от майка й, и снаха от свекърва й.
И врагове на човека са неговите домашни.
Който обича баща или майка повече от Мене, не е достоен за Мене; и който обича син или дъщеря повече от Мене, не е достоен за Мене; и който не взима кръста си, а следва подире Ми, не е достоен за Мене.“

Човешкият закон постановява наследяването на активите и пасивите. Комунистите натрупаха имането си чрез престъпления. Техните деца поеха активите им, както е посочил моят млад приятел Жоро Джелебов. Редно е да понесат отговорност и за пасивите.

Доказателствата за това, че Господ ги наказва, са толкова много. Излагал съм солидна част от тях. Като започнете от Тодор Живков и дъщеря му, която не доживя 40 и стигнете до Велизар Енчев, чийто син се самоуби с пистолета на престъпния си баща, и Румен Ралчев, когото съм споменал. Двамата сина на Роза Коритарова, чието име също се мъдри в материала, умряха. Тя е сама и не съвсем на себе си. Единият от синовете й ми беше съученик в 11 клас.

Преди малко ми изпратиха и това, което е поредното доказателство за висшата Божия справедливост:

http://www.blitz.bg/news/article/222572

Повтарям: Ваше право е да не сте съгласен и да живеете по правила, които сам сте избрал. Но, от друга страна, мое е да изповядвам вярата си в Господ Бог Исус Христос и да изпълнявам Неговите, а не човешките – попските – разпоредби и заръки.

Посочил съм източника на информацията си. Такъв ми е обичаят. Това, откакто те са окупирани от комунистите, не е познато. Затова имаме политпросветници, вместо учени. Достатъчно е да щракнете (кликнете) върху съответния номер, оцветен в синьо, и системата сама ще ви отведе до източника. Там има връзка – link – с оригинала. Отново въпрос на щракване…

Що се отнася до съществото, което се подписва „костовистчето“, не му обръщайте внимание. То е болно и освен това изкарва заплатата си по този начин. Предстои тази възможност да се бори по недостоен начин за стомахчето си, да бъде отрязана.

Вчера, събота, 21 септември 2013 г., го нямаше, понеже е било на гей парада. Цяла година се заканваше, как това ще е кулминацията на дните му. Хвалеше се как миналата година американският посланик поканил лично Иван Костов и Асен Агов, но то, бедното, не могло да спастри някой лев и да се включи, та да се запознае с кумирите си. Тоест – да наруши първата Божия заповед.

Сега е забелязано как се мъчело да се добере до хомосексуалния заместник-посланик на САЩ. Иначе ме известяват, че все виси пред съветското консулство във Варна, откъдето е.

Не му се сърдете и не му обръщайте внимание. Бедното, то е сираче, изоставено и отгледано по сиропиталищата. То е доказателство за това колко вярна е Божията максима, че е невъзможно „лошо дърво да дава добри плодове“.

Моля, не го проклинайте. Господ си знае работата и ще му въздаде.

Приятен ден на всички.

И Честит празник на независимостта!

Страници: 1 [2]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.049 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...