Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Михайлов срещу Ифандиев
Георг-
и-
Ивано-
в
Начинаещ
Публикации: 35
Пост Отговор на : Михайлов срещу Ифандиев
на: May 19, 2013, 12:00

Случайно да не си и ти mihailov, и да си един "човек" в две еднакви лица?

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Михайлов срещу Ифандиев
на: May 19, 2013, 20:02

Боже! Защо не се махнете от тук и да ръсите помията си във фейсбук, калдата и ред подобни ционитски форуми които умишлено наричате социални. Тук няма нищо социално, тук има нормални хора които не са отвикнали да ползват това което Бог ни е дарил, умът за разлика от вас. До някъде ви разбирам, гледате да не загубите привилегията с която партията ви е дарила. Без труд и много усилия, най-вече умствени, само с писане на лъжи,ругатни,епитети да си докарвате доходи. Не се хабете, тук няма да срещните съмишлиници нито ще хванат декиш вашите лъжи. Затова по-добре докладвайте на вашите водeщи офицери, да ви променят партиините поръчения.Не ставате за нищо.....

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Михайлов срещу Ифандиев
на: May 28, 2013, 05:22

Каквито и каламбури да съчинява,каквито и псевдоними да си измисля - копоят си остава копой!

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Михайлов срещу Ифандиев
на: May 28, 2013, 20:52

nike,niki,mihailov=костовистчето!!!
Другия път опитай с Ленин,Сталин,Червенков,Замфиркюф-Живков,Брежнев!Като теб,изпаднали от конвейера на посредтвеността и пошлостта!Жалък си,ти и всички като теб!Както само вие го можете,другари!!!

Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Михайлов срещу Ифандиев
на: May 31, 2013, 14:38

Вие не разбирате че на този свят има и ЛЮБОВ!

Stoian-
Kirilov
Новак
Публикации: 8
Пост Отговор на : Михайлов срещу Ифандиев
на: May 31, 2013, 16:46

Другарчета, селски просяци, сбърканяци, които толкова „смело“ се подписвате с niki, nike, mihailov и прочие ченгесарски псевдоними, хайде престанете да ни продавате милиционерските номера на вашите старшини.
Кажете им съответно: „Другарю старшина, онези в „Агора“ на „Диагноза“ не ни искат. Гонят ни. Викат ни „чиба“ като на кучета. А ние не сме псета, другарю старшина. Ако продължим да се държим така, сами ще приемем, че сме долни помияри.
Затова, другарю старшина, преместете ни другаде. Нека с някаква различна задача си изкарваме прехраната. Ние ли сме най-лошите?“
Така речете на началниците си, пишленца малки. И се пръждосайте. Че сте психично увредени, страдате от всякакви тежки заболявания, произвели са ви сатанистки изроди, а не човеци, е видно и ясно.
Вие не сте човешки същества. Сто пъти ви се каза: Никой тук не ви желае. Вие сте за затвора и за Карлуково, взети заедно. Затова бягайте от този сайт. Пръждосвайте се! Марш! Вървете при майките и бащите си на „Позитано“, в Партийния дом; при Костовичката в Драгалевци, при д-р Николай Михайлов в лудницата на Четвърти километър, откъдето са го изпуснали, при Волен, при Станишев, при Жорж, при Вуцата… Но не и тук. Нямате място сред нормалните, почтените хора, в обществото на Българите.
Колко пъти да ви обясняваме, повредени болни болшевици, тъпанари и проституки, екскременти на съветско-живковия милиционерсоциализъм, че нямате място тук. Прав е Веселин: Ако можехме да ви докопаме, щяхте да цвърчите като мишленца, пишочета мънички, дребни душички, неродени от майка, а изакани от съветската мечка.
Хайде, дим да ви няма!
Господин Ифандиев, какво стана с тероризма по интернет в МВР или ДАНС, не помня? Атакувайте тези оръфляци, нищожества, отрепки! Джигера им трябва да извадите, на тези болшевишки изчадия с местна циганска закваска.
А междувременно, по-често пускайте водата. Имам двама приятели тук, в Париж. Като влязат, се хващат за главите. И понеже не са си идвали от петнайсетина години, питат: „Това ли остана от българите?“
Ами това – комунистическите цървули, които са чифутска направа. Екскрементите на болшевиците – туй то.

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.061 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...