Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2
Автор Заглавие:Гости на Милен Цветков
stifen
Новак
Публикации: 4
Пост Гости на Милен Цветков
на: May 6, 2013, 13:43

С интерес видях-изслушах мислите на господата Жеков и Ифандиев. Лично не одобрявам постоянното наричане на ББ - в женски род .Е, един, два пъти може, колкото джумбуш да стане. но вече е досадно.Но повод за това ми включване е друг : Стана въпрос, че докато героичния гръцки народ е воювал за свободата си, ние сме се записвали масово в БКП. Да сме били оставили настрана английската намеса - е, как така да я оставим? България беше под съветска окупация, СКК беше под пълна съветска доминанта - и българите криви? Нека не се клеветим сами - горянското движение, селските бунтове - бяха едни от най-масовите и продължителни в цяла Източна Европа. Но за тях мълчим - мълчим и досега. А поляците създадоха цяла филмова индустрия за своята Армия Крайова

Георг-
и-
Ивано-
в
Начинаещ
Публикации: 35
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: May 6, 2013, 16:16

Цитат от nike на May 6, 2013, 15:58
Първо,Жеков и Ифандиев не са господа,а завистливи другари.Второ,Жеков е освен психиатрично болен,а и див и невъзпитан.Ифандиев поне е по-кротък.Естествено,че основната разлика е,че нас съветският ботуш ни е тъпкал,а гърците не.Комунизмът е привнесен отвън в България.Танковете на Червената армия го привнасят,но идва на подготвена почва.През 1943г умира цар Борис Трети и много хора скърбят.През 1949г умира комунето Георги Димитров и пак много хора скърбят и се прекланят пред изстиналата му мърша."Не народ,а мърша"-пише Славейков.Вместо да отидат и да се изходят върху изстиналата тиква на Георги Димитров,те плачат и скърбят.Има отделни личности(Гологанов и Мутафчиев,които Жеков спомена) и други знайни и незнайни герои,които са се борили с оръжие в ръка срещу червената клоака,но повечето българи са свикнали да оцеляват в дребнодушен режим.Свободата за повечето нашенци и преди и сега е някакъв скъпоструващ градски каприз и не са готови да се борят за нея.И все пак терорът е тотален и смазващ от страна на комунистите.Даже полякът Йежи Бузек наскоро е заявил,че,ако хората знаеха какъв терор са преживели българите през комунистическото робство,то нямало да ни считат за най-верният сателит на Москва.

За другото съм съгласен, но за това, че господата Жеков и Ифандиев били завистливи другари не е така - нито са завистливи, нито са другари(в смисъл комунистически другари, защото думата другар не е обидна).

Румен-
Недял-
ков
Новак
Публикации: 10
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: May 6, 2013, 20:34

До независтливата другарка Гуменка (nike) от пост 2;

На всяка клавиатура за писане съществува един клавиш. Той се различава от всички останали с по-големия си размер. Няма да сбъркаме ако кажем, че размерът му (с малки изключения) е 1/5 в сравнение с по-малките, буквени клавиши. Понякога, на въпросния клавиш са изписани латински буквички, които в съчетание образуват думичката 'space', т.е. разстояние, пространство. Целта на въпросния клавиш е да осигури така нужното разстояние при изписването на думи и съчетаването им в изречения, както и след точката в края на изречението. Отлично разбираме, че по-горното ’помагало’ няма да направи писанията на другарката Гуменка по смислени, но се надяваме да станат поне по визуално-поносими.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: May 7, 2013, 18:55

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!

От сърце благодаря на всички, които ме поздравиха със Светлия празник на надеждата, на вярата във вечния живот, както и с имения ми ден.
Бог да ви въздаде!

За първи път от години не изпратих поздравления до всички свои кореспонденти. Случиха ми се разни неща, едно от които е неканено, тайно посещение в дома ми. Без самовнушения, безспорно, доказано.
Не става дума за набег на крадци, а на далеч по-зли същества – комунистически милиционери от неразпуснатите служби на тоталитарния режим.
Ще го преживея, но го имайте превдид. Разбирате какво искам да кажа.
Бог да поживи всички добри хора! Търсете се. И ако се разбирате, подавайте си ръце.
Подлеците, клеветниците, идиотите, подставените лица, които изпълняват поръчки, вън!

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: May 8, 2013, 21:02

Г-н Ифандиев,можете да бъдете сигурен в едно,че вие не сте незабелязън!Може малко хора да споделят мненията ви,но съм сигурен,че малко или много следят,какво казвате,когато ви поканят в някое предаване и какво пишете тук!Дразнят се,защото вие им бъркате в раните,вие ги изобличавате и най-гадното за тях е,вие не просто говорите и голословничате,като други,а го показвате и доказвате с книги,документи,интервюта,когато имахте предаване,както и с видеоматериали!Уверявам ви,че сте им трън в очите,защото освен всичко,вие стърчите много над тях,с интелект,смелост,ерудиция,култура,а такива много малко хора притежават!
Успех във всяко едно нещо с,което се захванете!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: May 10, 2013, 09:06

ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ!
Здравейте всички. Здравейте, драги г-н Николов.
Сполай ви!
Най-добри пожелания към всички свестни хора.
Бог да ви поживи!

kurt
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: December 5, 2013, 17:45

Вчера 4.12. в предаването на Милен Цветков беше поканен и Георги Жеков.Трябва да видите изкривените от злоба физиономии на Минчо Христов и Огнян Стефанов , когато им каза истината "право куме в очи".Пробвах да дам линк,но нещо не се получи...

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: December 5, 2013, 19:08

Вижте това изказване на Георги Жеков и как Истината дразни комунягите назначени в БНТ.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: December 5, 2013, 20:59

Ха-ха,ами така,ще е,в"СВОБОДНА БЪЛГАРИЯ"!Дори се видя от първите редове,едно сбъркано младо човече,как подплясва и се усмихва иронично,когато Жеков спомена за семейството на ЧЕХЛЬОТО-"ПРЕЗИДЕНТ"!
Но евала на Жеков,че използва всякакви начини,за да им го казва и уж да отвори очите на останалите!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Гости на Милен Цветков
на: December 6, 2013, 03:47

Часът е 2:30 в петък, 6 декември, Никулден.
Честит Имен ден на всички, които празнуват.

Пиша, тъй като блокираха сайта и не мога да качвам материали.
Работя от 10:15 часа на 5 декември, четвъртък. Представяте ли си какво ми е.

Моля за извинение.
Очаквам намесата на Иван Занев.
Взе да става досадно, меко казано.
А иначе, в материала, който не успявам да публикувам, придружен от 9 видеозаписа, разкривам що за "свобода" има в западните медии - с два конкретни примера.
Уви.
Дано нещата се оправят.
Не очаквам съчувствие, но няма как да не река едно: Язък за труда ми.

Успешен и приятен петък.

Страници: [1] 2
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.086 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...