Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 3 [4]
Автор Заглавие:Словоблудстване
Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: August 30, 2013, 17:27

Какви доказателства има 4е маршал Неи е бил подкупен от Ротшилд

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: August 30, 2013, 19:38

Не разполагам с данни за подкупване на маршал Мишел Неѝ, първи херцог на Елинхен и първи принц на Москва.

Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: August 31, 2013, 10:58

Благодаря за честният отговор.Просто не е имало как да се случи въпреки че разсъждавайки а ла хрониките на Ст.Цанев има логика-например Ней толкова отчаяно се е хвърлял срещу противника сякаш непременно е искал да умре.Под него падат 3 коня.Вярно е и че той прави грешки без заповед на Наполеон атакува с кавалерията без поддръжка на пехотата.Т.е битката при Ватерлоо не е добра във воената му биография.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: August 31, 2013, 11:57

Здравей.
Моля да ми извините, но другарят Стефан Цанев е последният автор, на когото бих се позовал. На всички отгоре е и страхливец. Но това е друга тема.
Не съм специалист по войни и битки. Чел съм и съм приел за меродавно мнението на западни изследователи. Повечето от тях смятат император Наполеон за слаб стратег и за чудесен тактик. Обаче почти единодушно оценяват изявите на френските войски край Ватерлоо за тактически провал.
Почти никой не задълбава и не търси причините за това на практика необичайно поведениее, особено на обърканите връзки, а в някои случаи - и неподчинение.
Дъглас Рийд и още неколцина автори се спират и на тях.
Приятен ден.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: August 31, 2013, 19:29

Извинявам се,че ще се изкажа много встрани от започнатата от вас тема,но не мога да скрия отвращението и погнусата си от политизирането на концерта на Роджър Уотърс!За съжаление,нямам средства да ходя на подобни концерти,бил съм само веднъж,но това е друга тема.Гледам навсякъде по сайтове,снимки на някакъв голям червен надпис-ОСТАВКА,който е бил изписан на концерта!Имам всичките албуми на Пинк Флойд,без соловите на Роджър,знам че музиката им е дълбоко социална и политическа,с което ги адмирирам,но те го изразяват някакси по друг начин!На кой олигофрен въбще е била мега и гига слабоумната идея,да се проваля такъв спектакъл с подобна низост?Да дойде един път този човек,чакан от толкова много хора от толкова години и изведнъж да се появи някакъв нелеп надпис,който има нещо общо с нашата си кочина и прогнила система!!!
Не знам,как хората,които са били там,са приели това нещо,но предвид и цената на билетите,да бях там,щеше да ми остане една горчилка от това!Дали въобще,самия Роджър е знаел,за какво става въпрос????
СПОР НЯМА,КОИ СА НАЙ-ГНУСНИТЕ,НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНИТЕ.......НАИСТИНА НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ДУМИ ДА ОПИША ТАЗИ МЕРЗОСТ!ПО ТАКЪВ НАЧИН ДА СЕ ОПОШЛЯВА ЕДИН ТАКЪВ ГРАНДИОЗЕН СПЕКТАКЪЛ!!!!

Страници: 1 2 3 [4]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.057 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...