Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2 3 4
Автор Заглавие:Словоблудстване
Stoian-
Kirilov
Новак
Публикации: 8
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: April 24, 2013, 20:29

Колко тъп трябва да е някой, за да напише подигравателно: „Тачър и Рейгън довели до деиндустриализация чрез приватизация“?
Отговорът е: Невероятно тъп – като неизчипкан милиционер пето поколение!
Ами от години печатът на Запад обсъжда тъкмо това. А напоследък се изнасят страхотни факти, които доказват колко вярно е всичко.

Но да оставим нещата тук. Все пак в страните от тази част на Европа има държави – със закони и правила. Няма пълна справедливост, но доста сериозна. Често хвърчат глави на министри, депутати и др. – в преносен смисъл. Уточнението е специално за „никитата“. Защото те са продукт на милиционер-огнеборските школи. Завършени тъпанари. Пето поколение все пак! Правете сметка – бащи и майки, дядовци и баби и т.н. – все комуняги и старшини.

Да погледнем какво стана в България? Добре или зле, но тя беше индустриална страна и точно г-н Ифандиев неведнъж е анализирал това и то обективно. Какво се случи след приватизацията, осъществена от другаря Иван Костов и неговия национален отбор по комунистическо рушителство? Нищо! Нищо не остана.

Тези синове и дъщери на БКП, надянали сини ленти, ръководени от Луканов и бандата му, премина като безбрежно ято скакалци над България. След тези милиционери имаше само отпадъци, от които циганите се изхранваха.
Ето ви деиндустриализация чрез приватизация.

Тези милиционери и пожарникари, които са изпратени тук в сайта, са прекомерно тъпи, за да го разберат.

Не забравяйте как ги обучават в диверсионни действия.

Благодарение на viggen сме запознати с методите на комунистите, които са назначили тук тези агресивни, но малоумни и малограмотни „никита“ и подобна милиционерска паплач. Не насърчавам писането с псевдоним, но наистина дължим на viggen това:

Протокол на работна среща на доброволческа група за влияние към Оперативното бюро на Националния съвет на Младежкото обединение в БСП, февруари 2013 г..
Кирил Добрев, син на министъра на МВР Николай Добрев, крадец, лъжец, контрабандист – началник на „никитата“, взима думата:

„Другари,…
Както вече споменахме, тъй като в интернет е осигурена анонимност, ограничения като премерено поведение няма. Трябва да удряме безкомпромисно в най-неочакваните точки за нашите противници. Ако в обществото има усещане, че даден политик от управляващите е честен - изкарвате го лъжец и крадец, ако някой има добро семейство, обвинете го, че има любовница, ако има титла професор, обвинете го че е некомпетентен, а дисертацията му преписана, ако води скромен начин на живот, внушавайте, че има милиарди в швейцарски сметки, и т.н. Нищо не е неприемливо, нищо не е цинично, използването на нецензурни думи също не е проблем.
Дори и коментарите ви да не се приемат от случайно четящите ги, те ще се трупат като негатив към вашата фалшива самоличност, но и към истинската самоличност на атакуваните субекти. Основната цел е да се предизвикат пукнатини в имиджа и да се породят съмнения към тях. В този аспект трябва да сме търпеливи и настойчиви както капката дълбае камъка. Втората насока по която трябва да работите е да се създава всеобщо впечатление за безнадежност и мизерия. Това няма смисъл да го обяснявам, ясно е че всички подобни негативи се трупат на гърба на управляващите. Декларирайте съжаление към трудния живот на пенсионерите, приравнявайте живота в България с този в страни от третия свят, декларирайте склонност към емиграция и т.н. Тези неща и друг път сме ги говорили. Третият аспект по които трябва да работят доброволците е защита от така наречените "лоши" коментари за партията и политици от БСП.
Значи, практиката показва, че влизане в спор по същество не е добра тактика. Проучванията показват, че най-добре работещата тактика е бързо да бъде изтикан коментара назад в списъка с коментарите. Времето напредна, за съжаление имам важна среща след 15 минути и ще трябва да ви напускам. Ще ви бъда благодарен да прегледате този документ, които обаче нямате право да изнасяте. Документа съдържа проучвания за поведението на интернет потребителите, кои са най-популярните интернет медии, а на последната страница са синтезирани изводите от проучването, които биха били много полезни в нашата работа.“

Благодаря на viggen с препоръката да не се страхува и да се появява достойно, с името си. Какво ще Ви направят, viggen? Това са помияри. Приемат кокалчета от всяка ръка.

Прилагам и линка, който имах благоразумието да запазя. Не помня кой, но някой насочи вниманието Ви към този постинг. Помнете го и оставете помиярите да помиярстват по Кирил-Добревски, тоест по милиционерски и комунистически.

http://rustocks.blog.bg/politika/2013/02/21/eto-kak-sa-instruktirani-drugarite-net-aktivisti-na-bsp.1055954

„Никита“, поздрави на Елтимир. Как е жена му днес? Да не е поумряла отново, а?

Да ви кажа, че до Москва и целия СССР пускаха с обикновения паспорт, тукашния. Много сте тъпи! Бива, бива, ама чак толкова не съм допускал.

Сега идете на рапорт и вечерна проверка. И да се завивате нощес, че утре пак работа ви чака – в полза на БКП, ДС, КГБ – не знам как е сега, СССР – изобщо Путину. Имате план да изпълнявате.

Г-н Ифандиев, последната Ви статия е чудесна. Както винаги. Поздравления.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: April 25, 2013, 18:44

Г-н Ифандиев,време е за проветряване!Пак завоня на запотени и вмирисани текезесарски кочове!!!!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: April 25, 2013, 18:49

Здравейте, г-н Николов. Не им обръщайте внимание. По-горе е спомената програмата, която изпълняват. И началниците им са известни. Това са злобни, незадоволени, необразовани, елементарни и най-вече бъзливи същества. Влезте им в положението и ги зарежете.
Нека се давят в соса на собствената си омраза.
Нали ние нямаме нищо общо с тях? И слава Богу.

Георг-
и-
Ивано-
в
Начинаещ
Публикации: 35
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: April 25, 2013, 21:07

Моля Ви се г-н Ифандиев изтрийте всичко на тези провокатори(като ники,,,), защото само объркват хората и някой започват да си мислят че той е прав, което не е така. Крайно е, и ще ви обвинят че го изтривате защото е прав, но той само обижда... Само разединяват хората, и без това сме се събрали малко хора, поне да няма паразити!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: April 25, 2013, 22:55

Здравейте, г-н Иванов. Речено, сторено.
Приятна вечер.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: June 13, 2013, 11:56

Здравейте,
Запознайте се с мнението на един български учен за грандиозната измама " глобално затопляне".
Интервюто е старо/2012г/, но все така актуално.
http://www.glasove.com/katya-georgieva-globalnoto-zatoplyane-e-izmama-18940

GerganaM
Новак
Публикации: 3
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: June 13, 2013, 17:07

nasko, а ти какво изучаваш?
Ако си разбрал, сподели. Въпросът е много важен. Ако те мързи да споделяш, огради се с етични граници и преразгледай позицията си спрямо хората.
Включвания от този род са безплодни.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: June 13, 2013, 21:38

Ако е вярно,че няма глобално затопляне,тогава тези кадри с разтапящите се ледници измама ли са?
Защото си го дават,как огромен къс от даден айсберг или каквото и да е друго,пада във водата.Това как да го разбирам тогава?

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: June 14, 2013, 09:04

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Словоблудстване
на: June 14, 2013, 09:15

Драги Веселине,
Моля ви, не вървете по пътя на най-малките усилия. Оставете мен - от години представям истината за тези неща. Преди време стоте най-изтъкнати и признати специалисти в тази област написаха отворено писмо до ООН, в което обявиха "глобалното затопляне" за измама.
Ако се върнете няколко месеца назад, ще се убедите, че чрез интервю с американския историк Уебстър Тарпли демонстрирах: Човечеството е преживявало периоди на затопляния и застудявания. Човекът представи факти.
Аз също помня подобни години, които поради късата си памет хората смятат за аномалии.
Например настоящата година прилича на 1970-а. Тогава на 24 май в София валя сняг! Пролетта беше точно толкова напоителна...
Нищо ново под слънцето.
Моля, не падайте до подземното равнище на комунетата, които се пъчат с типичните за тях тъпанарщина, невежество, пръскат лъжи и клевети, както са ги учили техните родители сатанисти. И не престават да внушават страх, да заплашват. Това са им вменили. Толкова могат.
Не забравяйте, че те са вещи, предмети. А истинските хора се интересуват от истината, търсят я, анализират и осмислят фактите...
Поздрави на всички свестни посетители.
Понеже забелязах поредната клевета уж от един "писател", следва да хвърля известна светлина:
Не иде реч за човешко същество, а за зеленчук - краставица. "Писателят" е нещо, което май не е завършило дори гимназия. Израснало е с Илийката Павлов и е било пиколо на нявгашния хотел "София" - сега "Радисън". Сещате се как ги назначаваха на тези места, посещавани от "мили хора" като Али Агджа, да речем.
Това му е помогнало да обмени полени с представителка на туземните племена от Западна Африка, та да се появи малка черна краставица.
После таратореният зеленчук е "търгувавал" с валута - мамел е хора с т. нар. кукли и пр. - край "Магурата". За което е лежал в затвора - подчертавам: като криминален.
Нищо повече от комплексирана краставица, отдавна нарязана на салата от нормалните хора. А комунистите не са такива,нали?
Зеленчукът е лично засегнат поради собствената си непочтеност. Нямам никакво намерение да обяснявам неговата непочтеност, свързана със суета и Държавна сигурност в лицето на офицера Енчев - по онова време водещ в алената телевизийка на Лукановия телохранител, ченгето-кредитен милионер Георгий Агафонов, зовяща се "Седем дни".
Може краставицата и да е изквичала като настъпена пришка. Знае ли човек?
На това са го научили червените домати от мазетата на милицията.
Докъде ще стигна, ако обръщам внимание на всеки плевел?...
Просто ги стъпквайте или прескачайте.
Освен това препоръчвам всеки, който изпитва непреодолим стремеж да упражнява тук своето безкнижие, аналфабетлъка си, преди това да прочита уводните предупреждения на всяка публикация. Те гласят:
"Добре дошли в медийния диагностичен център. Това е територия, предназначена за личности, за хора без комплекси, незасегнати от индоктринация, и с отворено съзнание."
Идиотите, които преобладават на тази територия, и партият целенасочено провожда, за да мърсят медията, няма как да проумеят горните слова.
Не ги съдете. Те не са виновни. Всичко е въпрос на произход. Каквите предците им - червени, злобни, мразещи лъжци-сатанисти, такива и те. Крушката не пада далече от дънера...
Когато срещнете фъшкия, не стъпвате в нея, нали?
Затова прескачайте празнословиията, измамите, обидите и клеветите на фекалиите, които ония служби пускат тук чрез своите вещи. И бъдете човеци. Проявявайте хуманизъм и снизходителност.
Те толкова могат - предмети...
Както сме се разбрали, аз периодично ще пускам водата, за да попадат на мястото им - в канализацията. Само ако сте част от нея, ще обръщате внимание на гнусотиите, които пръскат тези лейки на милиционер-социализЪма.

Страници: [1] 2 3 4
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.102 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...