Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 7 8 9 [10] 11 12 13 >> Последно
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: October 26, 2013, 16:51

Най-новото предаване на Георги Жеков може да гледате оттук.

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: October 27, 2013, 13:01

Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 3, 2013, 15:47

За съжаление г-н Ифандиев напълно се е изчерпал.Напоследък няма и спорове.

Stoyan-
Kirilov
Новак
Публикации: 12
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 3, 2013, 20:01

Затова, поради “изчерпването”, през последния месец броят на посетителите се удвои. А навсякъде го цитират. Преди малко Стефан Цанев буквално декламираше откъси от статии на г-н Ифандиев.
Умирате от злоба, че все още се намират достойни българи, истински личности, хора с ерудиция и самочувствие, които могат да отварят очите на масите. На които, ако знаеха за тях, щяха да ни завиждат и на Запад.
В момента във Франция едва ли ще намерите мислител от величината и с размаха на г-н Ифандиев.
Пукайте се комунета и ченгета. Няма как да победите истината.
Хора, тя ще ви направи свободни.
Г-н Ифандиев – хвала и поклон пред вас!
Не им забелязвайте, въпреки че те знаят какво правят.

Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 4, 2013, 10:22

Съдете сами ако имате глави на раменете си
ttp://profit.bg/news/Kak-zhiveyat-dnes-naslednitsite-na-familiya-Rotshild/nid-87947.html

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 4, 2013, 12:02

Здравейте и как сте?

Моля ви, влезте в страницата „Диагнозите ви“. Нека всеки се изправи сам пред спомена за Съвестин и собствената си съвест.

Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 7, 2013, 10:47

Броят на милиардерите в долари е достигнал нов рекорд през 2013 година след силен растеж в Азия. Това сочи публикувано вчера изследване на швейцарската банка UBS и института Wealth-X в Хонконг.

Към юни тази година на планетата има 2170 милиардери, което е с 0,5 на сто повече спрямо година по-рано. Размерът на тяхното богатство е нараснал с 5,3 процента между юли 2012 година и юни 2013 година, посочват в комюнике авторите на изследването, цитирано от Франс прес и БТА.

Азия е регионът, където се наблюдава най-голямо увеличение - 18 нови милиардери за една година. Регионът отчита и най-бързия темп на нарастване на самото богатство - с близо 13 процента.

Северна Америка е регионът, в който богатството на милиардерите продължава да бъде най-голямо в цял свят, но с този темп Азия може да я изпревари до пет години. От началото на финансовата криза през 2009 година кръгът на милиардерите включва 810 нови членове.
Сумата на авоарите им оттогава е нараснала над два пъти до 6,5 трилиона долара (4,8 трилиона евро) или "достатъчно, за да финансират бюджетния дефицит на САЩ до 2024 година", отбелязват авторите.

Според документа 60% от супербогатите са натрупали състоянието си сами, а 40 на сто са го наследили или са оползотворили предадените им авоари. Защо не виждам Ротшилд с неговите трилиони както пише г-н Ифандиев?

Stoyan-
Kirilov
Новак
Публикации: 12
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 7, 2013, 15:01

До HICI, другар.
Другарю HICI и онзи, който се крие зад абревиатурата. Може и да сте онези.
Няма как да сте по-различен. Изключено е да разберете статиите на г-н Ифандиев. За вас те са непреодолимо интелектуално препятствие. Да си представяме обратното, е утопия.
Защото, както многократно е обяснявал г-н Ифандиев, вие сте плод на родителите си. Също така – на съответното родно място, школо и пр. Не може да се очаква нещо свястно да произлезе от лумпенизирана среда. Да поясня, защото едва ли сте наясно със значението на думата: на създания, лишени от собственост. От което следва – от самочувствие, от трудови навици, от естествения стремеж към усъвършенстване и напредък. С една дума – комплексари.
Вие сте това, което вашите родители и средата са изградили. Затова нямате съвест и съзнание, а милиционерска наглост. Вашите основни източници са БЛИЦ и подобните им. А това, че не четете редовно и внимателно статиите тук, е плод на милиционерския ви мързел. Ако греша – на първото.
Затова не сте запомнили, че Ротшилдови са извън класациите. Никой не знае с точност какво притежават.
Във Франция те имат замъци по-големи от Лувъра и Версай. Всички са наясно, че държат цялата банкова система и печата, вече и телевизиите. Никой не се съмнява в това. Известно е, че най-могъщите инвестиционни фондове също са техни. Имат акции във всички отрасли на индустрията. Държат цялата търговия със злато и скъпоценни камъни, производството на вина и скъпи сирена. Инвестициите им в земеделието са публична тайна. Техни са едни от най-скъпите хотели не само в Париж, но и на Лазурния бряг (туристическия бранш). Вложили са огромни пари в съседна Швейцария. Месят се в работата на правителството. Не се крият, понякога се хвалят с тези неща. Даже посолството на САЩ се намира в сграда, която е тяхна собственост.
Какво ви говори това? Лично на вас – едва ли нещо. Говоря само за френските Ротшилдови, които са най-малко пет-шест разклонения и са като октопод.
Но французите приемат тази действителност. По-рано се чудех защо. От доста години ми е ясно. Особено след като по препоръка на приятели в София си купих декодера, за да гледам предаванията на г-н Ифандиев в пловдивската телевизия, да чета книгите и статиите му – истинско университетско образование.
Те, французите, просто живеят материално добре. Да, да, все още. Равнището на културата им спада и повечето не се интересуват от такива проблеми. Но ще ги стигне, ама след време, когато няма да съм жив. В това отношение хората си приличат навсякъде по света. Докато не опре лично до тях.
Французите са големи егоисти и са затворени в себе си. По-рано ние не бяхме такива. Отличавахме се със задружност, образувахме общности. Докъде е стигнала тази страна на бившите ми сънародници не успях да проверя при посещението си преди няма и месец. Но предполагам упадъка и в нея.
HICI, ако ползвахте поне английски език – най-лесен е – щяхте да прочетете нещо повече не от българин, а от изворите, които той ползва. Но го прави прекрасно и достойно за благородна завист.
И щяхте да изгледате някой и друг филм в интернет. Поне това сега е възможно. Във Франция благотворителността на това разбойническо семейство Ротшилд, което защитавате, е свързана изключително с насаждане на еврейщината и подкрепата за Израел. Тук доста хора взеха да мърморят за тези работи. А франсетата не са като нас. По-еркек са. Да ги видите, когато си изтърват нервите или някой ги насъска. Няма страх, полиция, милост. Бият, трошат, палят… През войната добре са се разправяли с техните евреи.
Понеже отдавна живея сред тях, по-възрастни хора са ми разказвали истински спомени, които нямат нищо общо с учебниците по история. Затова след войната толкова лесно се спогодиха с германците. Ама вие сте с промити мозъци.
Затуй в България положението е неспасяемо. Всичко е фалшиво и за пари. Невъзможно е да стане и онова, което препоръчвам – да се поограмотите. Вие сте рожба на Ротшилдовата система. Вижте си псевдонима. Какво се крие зад него? Опитвате се да ни кажете нещо ли? Нещо като алтън чьоп, както навремето говореха възрастните в махалата?
Господин Ифандиев редовно припомня, че поради твари като вас България е на това дередже. Вие сте огромна тълпа от генно объркани, невъзпитани, прости, недодялани човекоподобни – трудоваци в отпуск.
Преди месец най-сетне си дойдох и видях точно това – едно към едно. Поразително е! И побързах да избягам обратно в Париж. Ами вие сте се доизродили. Върнали сте се далеч по-назад от онази 1997 година, когато, след Иван-Костовите назначения на болшевики и действията му в полза на големите комунисти и ченгета, за втори път и окончателно напуснах родината си. Стар емигрант съм, моето момче или момиче. Но се бях излъгал и се върнах през 1992 г. Бързо изтрезнях. Как не? За всеки истински софиянец беше видно, че комунистите не бяха помръднати.
Същества като вас и вашите родители, умни, колкото Тодор Живков, Б.Б., Жан Виденов, Костов, Станишев или Доган, и за зла участ водещи се българи, затриха чудесната ни България. Новопостроените ви мостове падат. Защо? Това е символично!
Защото сте тъпи и необразовани, моето момче или момиче, много сте тъпи. Долни сте. Това представлявате – безмозъчни тъпанари. Като кучето на Павлов сте. Повечето животни са над вас – интелектуално.
И сте подли, гадни, гнусни, бъзливи – гномове на милиционерщината, която се е загнездила дълбоко у вас. Невъзможно е джуджетата да израснат и да станат великани, титани. Не става, проумейте го. И си блъскайте малоумието във вашата среда – сред гномовете.
Ето защо нищо не се променя в България. Поради вашето изобилие. Вие сте смрад, която оформя една отвратителна, отблъскваща, гнусна среда.
Господин Ифандиев обяснява с търпение и подробно, като за ученици от средна ръка, но от моето време. Вие сте безнадеждни двойкаджии. Няма как да го разберете. Върнете се към началото и не се сърдете на мен или на г-н Ифандиев, а на своите предци.
Това представлявате. Грозни, недодялани, навъсени, агресивни чудовища! Изроди! Страшна картина! Все едно попаднах в парижките предградия за цветнокожи. Ужасни сте. Изравнили сте се с циганите. На тях сте заприличали.
Намери се един достоен и изключително ерудиран човек, който да ви отваря очите. А вие, вместо да му миете краката и после да пиете водата, се чудите как да го охулите, да омаловажите невероятния му труд. Това не е характерно за човеците. Не е.
Въпреки комунистите и социализма, моето поколение беше запазило поне част от човешките си черти. Те са изчезнали, стопили са се. Сега даже възрастните са се променили в отрицателна посока. Ако можете да се видите отстрани, ще повърнете. Но дали тази човешка реакция се е съхранила в извратената ви биология? Вие сте дегенерати, моето момче или момиче. След като ви видях, се успокоих. И жителите на Западна Европа отново ми се струват хора.
Как ви го каза г-н Ифандиев? Вие сте „стадо свине, обладано от бесове“! Нищо друго не представлявате. Видях го с очите си. Опитах го на място. Чух го с ушите си. След моето посещение французите, които презирах, се издигнаха в очите ми. Сравнени с вас, те са нежни, възпитани и даже интелигентни.
Вие не сте даже стадо прасета, а нечестиви духове, изпуснати от бутилката. В нея можете да бъдете върнати само със сопата. И за жалост няма да го извършат хора като господата Ифандиев, Жеков, Янков, Гогов, останалите автентични антикомунисти, а ще го сторят чифутите с помощта на своите подчинени еничари (ползвам най-новата публикация тук). Напълно го заслужавате.
Язък за шепата българи. Вие сте гои, животни, зверове. Вас само камшикът ви оправя. Бич му е майката, як лобут ви трябва. И пак е съмнително, че ще ви дойде акълът. Понеже сте изгубили душите си. Липсва ви образование. За възпитание при вас изобщо дума не може да става. Връзката ви с българщината е прекъсната. Нямате корени, заровени в здрава народностна, човешка почва. Това заварих и то беше страшна гледка. Думите ми са слаби, за да я опиша.
Единствената ми печалба от завръщането в родината е, че повече не изпитвам никакво съчувствие към вас. Даже смятам, че ви е малко. Той и г-н Ифандиев го потвърди – много има да отнасяте. Дано не ви пускат и на Запад, та да не довършите отдавна започналото ни замърсяване. Който е имал свяст, вече не е в България.
Малцината годни ще бъдат примамени с пари. Ще останат само такива като вас. Както казва г-н Георги Жеков на онези, с които се унижава да разговаря по площадите: „Вие и за тор не ставате.“ Това сте. И не е въпрос на надменност, а на трезва оценка.
Срещнах съученици. Физически развалини, задръстени от догми. Ни приемат, ни предават, както се изразявахме някога. Някои от онези, които се позапазиха нравствено, ме изумиха. Костовисти от ярко болшевишки тип – чиста проба ленинци. Никакви аргументи не са в състояние да пробият бронята, с която са обковали мозъците си. Знаят своето. Нямат капацитет „да стоплят“ нещо друго, различно. Истината не ги интересува. Знаят своето. Със спринцовка не можете да пробиете идеологическата им защитна обвивка. „Бегай от тука, бе“, ми казваха. Трагедия.
Комунизъм, който изобщо не е с обратен знак! Но не могат да го осъзнаят. Изчерпани са. Напълно са изхабени. Не са в състояние да мислят. Не търсят причината, а бранят своята болшевишка правда, затворени в пропуканите си „идейни“ черупки. Жалка работа.
Моят поглед е по-ясен, трезв и обективен. Тъй като е отдалече и отстрани. Откъснат е и във времето, а това е много важно. Защото е на човек, който не е привикнал с цялата простащина, градена толкова усърдно. Вие сте типичен неин представител – паметник на комунистическия примитивизъм.
Хайде сега вървете при вашите комунист-милиционерски източници, а най-добре – при баща си сатаната. Там ви е мястото. Дали той ще ви позволи да мърсувате на воля и да разнасяте простотията си така, както го правите на това място?
Това е територия за интелигентните и непредубедени хора – човешки същества. Не е за вас. Престанете да я цапате.
Известно ми е какво ще последва. То е естествено следствие от гореизложеното.
Бог да ви пази, г-н Ифандиев. Пожелавам го и на малкото ни съмишленици.
Хора, българи, които влизате тук с неопетнена съвест, с отворено съзнание и със стремеж за знание. Вие сте остров на разума, на човещината, на морала и благочестието в кочината, която опозорява името на родината ми – България.

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 8, 2013, 17:42

Силно ,точно и емоционално!
Е,малко по лесно е ако не си във
всекидневен допир с тези и това настояще .
Жалко ,че не си в България.
Тя има нужда от такива хора.
Поздрави на всички свестни люде посещаващи тази
територия , уважаващи неоценимия труд
на създателя и ,Г.Ифандиев.
А към тези които "и за тор не стават",им заявявам ,че
нямат да имат втори шанс ако сега не използват златната
възможност да четат и се образоват.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 8, 2013, 21:57

Другарю HICI,явно сте като 90%овце,които гледат и осъзнават,това което им изнася,или както каза г-н Кирилов,просто нямате умствения потенциал да го осъзнаете.Така е"по-добре"нали,гледаш и и вярваш на официалнтиге извадки,анкети и класации!За съжаление,не означава,че като опаковката е лъскава и съблазнителна,отвътре е същото,в повечето случаи е точно обратното!Задал ли сте си въпроса,защо в последните поне 10 години,всяка техника се произвежда,я в Китай,я в Малайзия,я в Индия,я в Тайланд,я в Мароко и защо въпреки"кризата"милиардерите,именно в онзи район са се увеличили за 2012г.Не ви и трябва да знаете,нали?Важното е да сте наплюскан,добре облечен,да имате в къщата си най-новите техники и обзавеждане и така до края на света,както се казваше в един много любим на вашата наносна прослойка от БКП филм!Това е важно за вас,нали?Майната и на истината,правдата и справедливостта!На това научихте хората,за тези 70 години ИГО!
Вярно,постигнахте целта си.Халал да са ви и алчността,и лакомията, и простотията, и гьонсуратлъка!
Оставете г-н Ифандиев,10 живота да изживеете,няма да стигнете нивото му!Както неведнъж съм казвал,такива като него се раждат,не веднъж на десетилетие или столетие,а на ХИЛЯДОЛЕТИЕ!В България е само той,а в света са още няколко и това е!Ето затова,той е съкровище и световно богатство,което трябва да почитаме и уважаваме повече и от близките си дори!Само дълбок поклон,пред него!
С пожелание за приятни събота и неделя на вас г-н Ифандиев и останалите,които влизат тук!!!!!

Страници: Първо << 7 8 9 [10] 11 12 13 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.108 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...