Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 5 6 7 [8] 9 10 11 >> Последно
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 25, 2013, 14:37

НОИ най-после признаха това,за което отдавна четем в Диагноза:http://www.novini.bg/news/157887-%D0%BD%D0%BE%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B0-%D1%87%D0%B5-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D1%84%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%82.html

Гост
Новак
Публикации: 16
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 26, 2013, 10:03

Г-н Ифандиев последната диагноза е блестяща.Анализирайки пътя на Иво Прокопиев към парите мисля че ще се очертае най-точната картина на прехода в България.Разбира се и мястото на Иван Костов-Циганина което е съществено от гледна точка на на една пагубна за България политика на прехода.Лично аз не съм съгласен с поставянето на Ж.Желев в една редица с останалите.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 27, 2013, 19:48

По повод на последната ви статия,г-н Ифандиев,видеоматериалът,в който се казва,че българите са мързеливи.
Бих добавил,че аз отдавна съм стигнал до този извод.Но най-неприятното в случая е,че това в пълна сила се отнася за младите(уж бъдещето на тази страна).Но нещото,което недоумявам е,че все нямат работа,а не излизат от кафенетата и баровете.А знаем особенно на тези кефенета с меката мебел,че всичко е поне наполовина по-скъпо от по-скромните и обикновенни,а за баровете,няма какво да говоря,кракът ми не може припари там.
Единствените неща,за които се сещам,е че тези младежи имат богати родител,или са на кредит,или имат роднини в чужбина!Прави са и хората от видеоматериалът,само кафенета,чалготеки и купони са им в главата.Аз не си спомням,от кога не съм сядал на кафене,стигам само до кафеавтомата,където кафето със сметана е 50ст.
Бира вкъщи,и щом от бакалийката до нас е 1лв.не ми се мисли за баровете!
В радиус от местоработата ми има 2 луксозни ресторанта.И аз,който бачкам по 12 часа,не мога и да си помисля за ресторант,а пръдльовци по на 20 години с гаджетата под ръка,напарфюмирани,наконтени,изтупани....не може да се говори с тях.Не завиждам на никой,но след като работя,ми се струва,че е много логично,да имам възможността 2 или 3 пъти в месеца и аз да се поглезя малко,обаче не и в НРБ.Никога през живота си не съм влизал в ресторант,освен на сватби и войнишко изпращане,но това беше в детските ми години.Ходил съм,но в гостилничка в центъра на Пловдив,с омазани покривки,както и да е....Баща ми беше взел заплата,връщайки се вкъщи,ни каза да се стягаме,защото отиваме на ресторант....Бооожеее гостилницата ни се е струвала,като ресторант,това пак в детските ми години.От тогава не сме си и помисляли да се храним навън,пък за ресторант,да не говорим.
Да така,в днешно време младите ги интересуват 2 неща:какво е заплащането и работното време.Дори и да работят на черно,не им дреме,важото парата да пада,или както се изразяват други,пачки да се правят!!!
ШОК,УЖАС И КОШМАР!На родителите им пък въобще не им пука!
Дано другарите и другарките,да са доволни от това,в което превърнаха България и населението й!
Деградирали отрепки,научени да чакат,все някой да им помага,да чакат наготово,ако може да е по-лесно,по тънката лайсна,между капките,да се отчита и имитира дейност,пък вали-гърми то си тече!
Дойде ли петък или последен ден,преди дълга поредица от празнични-почивни дни,се изсулват поне 2 или 3 часа,преди да е дошъл края на работния ден!
Прословутото трудолюбие на българина ли?Да ама само по времето на Царство България!След 9-ти,мързелива,немърлива,чакаща наготово лентяйска шайка от доказани престъпници,дребни джебчии,пияници,неграмотници,завистливци,алчни и мразещи,фанатизирани мародери,гледащи на кръв!
С първата половина от коментарът ми,не искам нито да се оплаквам,нито да завиждам или злобея срещу някой,това е самата истина!Мисълта ми е свързана с видеоматериалът и с абсолютната несправедивост,хора като мен,работещи на график,независимо дали е делник или празник,а и не само аз естествено,въобще всичко що се труди честно и изкарва хляба честно,а да нямаме пари за елементарни човешки неща и да живеем,като бели хора!
Но така е,заради 90%поклонници на комунягите,и малкото останали нормални хора,страдаме заради тях!!!!
Лека вечер и приятни почивни дни на всички!

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 28, 2013, 09:57

Безпощадно прав сте в съжденията си,драги г-н Николов! По-голямата част от т.нар.българи вече са мързеливи.И това наистина е резултат от последните 70 години безумен социализъм. В селския имот,който купих преди три години, хвърлям огромно количество физически труд.Справям се с кирка,лопата,мотика,мистрия,маламашка,шпакла,електрожен,ъглошлайф,бормашина,винтоверт,циркуляр и т.н. И се гордея с това,въпреки че тези неща трябва да ги може всеки един мъж.Не е някаква "философия".
Намери се,обаче една комшийка,която дойде специално, за да ми каже,че няма да "отнеса нищо със себе си"!
А тя и мъжът и са хора,които ги "мързи, та ги гъза боли"! И ако може,така отнякъде да им падне нещо на аванта.И тези хора са възпитали поколение!
Повече няма какво да добавя.
Бъдете здрави,всички добронамерени читатели на "Диагноза"!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: October 8, 2013, 18:54

Здравейте! Гледайки видеото с откъси от руски телевизионни предавания, си спомних за едно интервю с Гр. Климов от 2009г. В него се коментира Елцин и неговата банда управници. Както ще се убедите то с пълна сила важи и за нашенските дегенерат-губернатори, които усърдно години наред изпълняват пъкления план на Братството. http://literaturensviat.com/?p=28068

Г-н Ифандиев,
Сполай за труда Ви!
Не знам как се чувстват другите читатели на Диагноза, но мен дълго ме "държи" и тревожи прочетеното.
Бог да Ви поживи!

Гост
Новак
Публикации: 16
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: October 9, 2013, 08:34

Г-жо Николова най после си признахте че сте фен на Путин и Жириновски.Като правите комплименти на г-н Ифандиев не мислете че заблуждавате някого.Или просто сте повърхностна.....

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: October 9, 2013, 12:53

Ех, драги ми inko и stoiko, колко мъка има по този свят!
Добре, че най-сетне поне единият от вас е признал: „Мисля че тази медия не е за нас.“
Първо, нормалните хора, които имат достойнството, познанията и смелостта, да изразяват мнението си, се подписват със своите имена. Така постъпвам, но в електронните издания на британските вестници. Тъй като туземните не ме интересуват.
Вие сте долни страхливци. А тази медия не е за такива.
Второ, добре би било другарят inko, който е отявлен привърженик на комуниста и марксиста Желю Желев, да обясни как достигна до заключението, че госпожа Николова е „фен на Путин и Жириновски“?
Първо, уточнявам: Не съм виждал очите на госпожа Николова.
Но от тук насетне, нека направя кратък анализ на трите реда обвинения на inko, издържани в типично милиционерския „литературен“ жанр „донос“.
Другарю, „храбро“ подписващ се с “inko”, вие сте неграмотен и не сте българин. (Кой истински българин би приел Желката?)
Думичката “fan” навлезе в английския език през шейсетте. Тя произлиза от “fanatic”. На „умници“ като вас предложих да я замените с българското „зап“ – от „запалянко“. Понеже се беше завързал спор за дължината на думите. По тази логика трябва да се окажем от българския, тъй като той е „по-дълъг“ с около 25-30 на сто от английския! А подобни съкращения са типични за двете съветски държави – СССР и САЩ.
Та „фен“, както се изразяват масовите отродени малоумници у нас, е в мъжки род. Питайте ченгето Владко Мурдаров, който подобно на вас двамата, е подписвал доносите си не с истинските си имена, а с дадения му от Държавна сигурност агентурен псевдоним „Драган“.
Така че, ако не бяхте илитерат, щяхте да напишете „фенка“. Ама кои са преподавателите ви в милиционерските школи?...
Ако сте поне малко мъж – навярно сте или комуняга, или отроче на такъв – сиреч активен или латентен хомосексуалист, сте длъжен да обясните „сложността“ на вашите съждения, довели ви до извода че госпожа Николова е „фен на Путин и Жириновски“. Защото моя скромност не успява да достигне „висините“, който полетът на вашата „мисъл“ е „покорил“.
На другаря stoiko мога да кажа, че самото костовистче призна – писало е тук, скрито зад повече от сто псевдонима. Правейки се на различни лица. Едно от тези фалшиви имена е било това, с което се представяте в своето „юначество“. Тоест – най-вероятно вие сте самото костовистче, но „под вънкашност чужда и под име ново“. Доказва го фактът, че винаги се появявате, след като се отвори дума за него – вашия кумир, главния циганин.
Само че, вече притежава инструмента за проверка. Вярно ще ми струва малко средства и време, но съм в състояние да ви елиминирам. Да го забелязвате?
Постоянно питам: Каква сила ви кара да посещавате място, което ви е чуждо, „не е за вас“, по признанието на единия от вас – червените вещества. Защото вие не сте същества. Съществото е доста по-висша форма на Творението, което е резултат на хилядолетия – на много поколения – еволюция. Дегенерацията, която личи от вашите долнопробни изяви, е резултат на деволюцията – обратното развитие.
За пореден път питам: Когато не харесвате една храна и не сте в безизходица, консумирате ли я? Посещавате ли враждебни територии, където е ноторно известно, че могат да ви напердашат?
Тази медия наистина не е за вас. Тя е за съмишленици, без значение какви представи градят вашите недоразвити мозъчета за тях. Все ми е едно как твари от вашия сорт ще квалифицират „Диагноза“. Нито какво мислят за мен. Дали сте живи или не, няма никакво значение за моя милост. Пиша го без да изпитвам каквото и да е съчувствие или усещане за грях. За мен такива като вас не съществуват. Даже, ако сами поемете към геената, това ще е вашата първа мъжка постъпка в оканите ви животчета.
Вие и подобните ви докарахте тази прекрасна страна до настоящето дередже и завличате нейния някога прекрасен народ към морето, за да се удави. Пейзажът след вашите 70 години безчинства тук е виден за всеки, който има сетива и отворено съзнание за възприемане на истината.
Ала поне веднъж в мизерното си битие на нищожества постъпете достойно и пояснете: Що щете тук? Кой ви изпраща? Какво дирите, да не употребя по-циничен израз?
Навремето тате, Бог да го прости, ме учеше: „Където не си оставил, не посягай!“
Хайде да го кажа откровено: Вие сте прогнили червени боклуци. Друго не можете. Единственото, на което сте способни, е подлост. Слушкате началствата и пръскате омраза към останалите.
Поради ниската степен на вашето развитие, често не сте в състояние да възприемате реално окръжаващата ви действителност. Не осъзнавате причинно-следствените връзки, обуславящи действия и събития. Нито можете да осмислите същността на силите, които ги възбуждат и направляват. И това ни обрича на безбъдеще.
Затова комунистите нито за миг не бяха помръднати, даже разклатени в техните властови тронове. А паяците от Държавна сигурност и техните малки все така плетат мрежата, в която са ни хванали и ще ни изядат досущ като мухи. “A spider and a fly” – това е синдромът на глупака, който генетично е обречен да стане храна на по-силните и хитрите.
Малцината останали, които сме като елитен клуб с ограничен достъп – няма как да го проумеете и ще сметнете за самохвалство – сме жертви на вашата изконна тъпота и нравствена низост.
Поне имаме възможността да обменяме познания. Нещо, с което нито разполагате, нито притежавате качества да придобиете, нито ви стига дързост да сторите. Вие сте сиви вещества. Ние не ви пречим да обитавате вашия униформен свят. Не нарушаваме рахатлъка ви.
Ето защо ще ви призова с цитат от Кърт Вонегът:
„Ние не пикаем във вашите пепелници, затова не хвърляйте угарките си в нашите писоари!“
Преведено на единствено познатия ви език: Чиба!
Толкова!

Весел-
ин-
Йолов
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: October 9, 2013, 13:15

От много време не бях писал тук, защото не исках да си губя времето с безмислени спорове и обсъждане на невъзможни за осъществяване идеи. Но сега просто не можах да се сдържа. Чудя се къде остана дженталменството тези дни. Що за мъже могат да са хора, криещи се зад псевдоними или галените си имена, нападащи словестно интелигентни дами по форумите. Не стига това, ами и клюкарят по-между си. Поне да имаха смелостта да си напишат фамилиите, както са сторили тези, които нападат. Но уви това е положението. В днешно време жените са повече мъже от "мъжете". Може би се намираме във време на преход от патриархат към матриархат.
Относно теорията за относителността, тя доказва какво представлява материята, а именно тя е синтезирана енергия. Ако обърнете формулата последния начин (e=mc^2 <=> m=e/c^2), получавате че в малко количество материя се съдържа огромно количество енергия. Айнщайн първи прозрял, че е възможно тази енергия да бъде освободена чрез разпад на атомите. За това учените са знаели за възможността да бъде произведена атомна бомба и са започнали проекта Манхатън и варианта му в Германия A-bomb.

e-mail: veselin.yolov@gmail.com skype: veselin.yolov

Весел-
ин-
Йолов
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: October 9, 2013, 13:26

Здравейте, господин Ифандиев. Изпреварихте ме :). Радвам се, че споделяте моето мнение. Всичко хубаво Ви пожелавам и да продължавате в същия дух. Тъй като се смятам за един от малцината, за които се трудите, Ви обещавам, че в най-скоро време ще подкрепя финансово вашата/нашата медия. Бог с Вас!

e-mail: veselin.yolov@gmail.com skype: veselin.yolov

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: October 9, 2013, 14:15

Здравейте, драги господин Йолов, и как сте?
Благодаря за достойнството и мъжеството.
Спирам до тук с обсъждането на онези...
По повод написаното за енрегията. За пореден път изтъквам, че съм абсолютен лаик. Но ми се случи щастието да имам за приятел един от най-известните по света ядрени физици, моя съученик и почти брат д-р Стефан Плачков. Поради брака на майка му с французин, той завърши Парижката политехника и се отдаде на науката. Един от ръководителите на САКЛЕ - допреди десетилетие най-големият в Европа научен център за ядрени изследвания.
Беше първият българин, работил в CERN - още преди 30 години.
Преди шест месеца, при поредното си гостуване, надълго ми обясняваше онова, за което говорите. Да, точно така е. Обаче...
Даже такива учени, като моят приятел, не са готови да възприемат постиженията на хора извън Системата. Déjà vu - това се опитвам да кажа.
Да, всичко е енергия. Моят приятел е наясно, че елементарна по обем частица притежава толкова енергия, колкото е необходима на човечеството. Въпросът е как да бъде освободена по безопасен начин и да бъде впрегната в работа.
Ето къде се намесват хора извън официално признатите научни среди. А тези с униформите отказват дори да ги изслушат.
Преди два дни Боб Гелдоф - не знам дали сте наясно кой е - обяви на международна конференция на младежки организации, че през 2030 година човечеството ще загине. Звучи несериозно. Не се доверявам на апокалиптични "видения" като неговото. Обаче той е масон и навярно са му поставили задача да ни съобщи нещо.
А Те имат достъп до всички научни открития. Може и да подготвят нещо, свързано с онзи "златен милиард", ако разбирате какво имам предвид.
Ако не господстваха, благодарение на въглеводородната цивилизация, Те отдавна щяха да въведат новите, не струващи нищо енергийни източници. Ала как да ни държат в подчинение?... И да определят съдбата на човешкия род?
Представяте ли си какво би станало, ако хората използваха напълно безплатна енергия или такава, която им коства стотинки? Каква степен на свобода е това?...
Поздрави и най-добри пожелания.
Бог да ви пази!

Страници: Първо << 5 6 7 [8] 9 10 11 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.13 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...