Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 >> Последно
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 19, 2013, 15:59

Моля ви,

не обръщайте внимание на тези вещества. Колкото и да е неприятно, утре ги давам на съответния отдел за борба срещу тероризма в интернет. В момента телефонът на шефа не отговаря.

Наясно съм, че няма да обърнат особено внимание на такъв като мен - изконен враг на милиционер-комунистите. Но въпреки това съм длъжен да опитам. Да видим...

А вие, моля ви, се правете, че не ги забелязвате. Все едно ги няма, не са повърнали тук, както съвсем точно се изрази веднъж госпожа Николова.

Знам, че е трудно. Обаче това извращение на сатаната, което първо се подписваше с "Янко Янков", а сега с "Политикономистър", е проникнало, пробивайки системата. Явно няма друго занимание. Може пък това да му е работата. Глистите също се хранят.

Нямам сили всеки 2-3 минути да трия простащините му.

Най-вероятно е "техен продукт", както при предния подобен случай намекна шефа на отдела.

Затова, прескачайте него и подобните му. За избавление следва да разчитаме на Господ...

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 19, 2013, 20:04

Желая ви успех,г-н Ифандиев,срещу това НИЩО!!!Дано най-накрая го сложат на мястото му!
Такива като него,освен воняща дворна клоака,друго не могат да бъдат

Гост
Новак
Публикации: 16
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 6, 2013, 09:50

Последната публикация според мен е много важна от гледна точка на най-новата ни история.Вие сте първият г-н Ифандиев който започва тази тема.Иван Костов и неговият режим е един от лошите моменти определящи негативното развитие на България в икономическата област.Г-н Ифандиев се спря на идеологическите и политически нюанси.Ще обърна внимание само на два аспекта:1.Приватизацията-с кято бе унищожена българската индустрия.2.Унищожаването на българските банки -с което за дълги години се обрекохме на зависимост от чуждестрания капитал.Тези два аспекта ако някога от някой бъдат анализирани ще се види как напрактика бе унищожено зараждащото се предприемачество а от там и възможноста България да стане икономически фактор не само на Балканите.

Гост
Новак
Публикации: 16
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 6, 2013, 13:15

Без да се обиждаме, колко български банки има в България?И къде отиват печалбите?.Отделно без собствени банки трудно може да си проведе национална политика за развитие на предприемачеството.А тези нека да са 650 000,повечето са РМД, което е доказано че е груба грешка.Вследствие на това над 150 000 предприятия са отишли в небитието.

Гост
Новак
Публикации: 16
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 6, 2013, 14:11

Извинявай но много си елементарен.Не е важно дали са български юридически лица важно е кой е собственика защото той взема основните решения-останалото го прави банковия надзор но той има само регулаторни функции.Колкото до успешните сделки -има много много от тази с твоя приятел Гад Зееви.За да се създава предприемачество трябва кредитен ресурс и рисков капитал където чужденците нямат никакво намерение да отделят.Опитай се да мислиш с главата си а не на база своите предпочитания.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 6, 2013, 21:02

Драги inko, не се унижавайте да се занимавате с нещото, което мърсува тук под псевдонима "костовистчето".
Нали знаете, че всяко населено място си има идиот.
Този сайт си има изрод.
Никой не му обръща внимание. Хората го прескачат, както се прескача екскремент. Докоснете ли го, ще се изцапате. Впрочем, то е точно това.
Никой не знае що за вид е, има ли пол, как се е появило на този свят...
Обаче никой не се съмнява, че е пуснато умишлено тук от комунистическата милиция, която до ден днешен никога не е разпускана.
Пиша ви по друг повод. Правил съм телевизионно предаване за банките.
Експерти осветлиха, че тук почти няма чуждестранни банки. Повечето са на БКП-ДС.
Те ползват чужди названия по договори за франчайз. Известни финансови институции им дават правото да ползват тяхното име. Срещу това, без да си мръднат пръста, получават милиони...
Впрочем, основите на това бяха заложени тъкмо по време на управлението на архинегодника Иван Костов.
Темата е дълга и не ми се занимава с нея.
Само погледнете къде работеше по-голямата му дъщеря. Не знам дали това продължава.
Също, кой е начело на същата банка - бившата външнотърговска. Арменският инженер-химик е работил както за ДС, така и за КГБ. Бил е съдружник с Мартин Голдсмит - Заимов. Тя е мътна и кървава, както казва народът.
А на предмета, който сега ще ме залее с цинизми, непознати дори за хамалите от циганската махала, просто не обръщайте внимание. Все едно го няма.
За хората, посещаващи този сайт, даже мравката или убиеца са по-висши от него, от то.

Гост
Новак
Публикации: 16
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 6, 2013, 22:19

Защо Славчо Христов/разбирай Иван Костов/подари СИБАНК на Цветелина Бориславова.Да не би случайно Валентин Златев да е казал на Бойко Борисов къде е отишла комисионната на Лукойл?За БУЛБАНК г-н Ифандиев го каза по-горе,а парите каита бяха получени са съразмерни с неразпределената печалба.Това най добре го днае агента на ДС Чавдар Кънчев но той се е покрил много яко.Така че нервни господине, още един път те съветвам да мислиш със собствената си глава.От тези 14 банки+1, само 3 фалираха останалите бяха фалирани по времето на Иван Костов и неговото протеже Светослав Гаврийски-сега директор в Алианц. Колкото до франчайзинга мисля че по тази схема е само Алианц банк.Асет банк, Инвест банк, и Тексим едва кретат.Друг е въпроса с БУЛБАНК, но според мен там ако има игра, това е същия Костов.Историята рано или късно ще се произнисе за зловещата роля на Иван Костов -основният виновник за несъстоялият се преход.

Гост
Новак
Публикации: 16
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 7, 2013, 16:43

Или си се объркал или ти се губят пасажи.През 1996 бяха поставени под особен надзор и фалирани по времето на Костов.Стегни се малко .Уж си специалист по икономика и патоанатомия пък правиш такива грешки.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 7, 2013, 20:41

Г-н Ифандиев,благодаря ви за поздрава,в края на последната ви статия!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: September 10, 2013, 22:07

Здравейте, преди няколко дни случайно попаднах на това интервю, и днес след последната Диагноза се сетих за негоhttp://podmosta.bg/syria/ - нефт..,природен газ.., пари.., и унищожаване на християните.......

Страници: 1 2 3 [4] 5 6 7 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.1 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...