Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6 >> Последно
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 15, 2013, 01:52

Другарю Павел Велков, ако изобщо се казвате така.
Вие сте лъжец.
Пламен Анакиев никога не е подавал и молба за членство в БКП.
Той не е християнин, но вярата е нещо лично и изобщо не е ваша работа. Ща разкрия малко: вярва в Бог Тангра, Който е Бог Отец. Но вие и подобните ви няма как да проумеете това. Ако ходите на черква, попадате в "страната на Авраама и Якова". Ако не, в тази на Ленина, Сталина, Тодора Живкова, Луканова, Костова, Б.Б....
Никога не се е гаврил с християнството, най-малко пред камера.
Достатъчно е възпитан.
С тази църква бих се гаврил и аз. И го правя. Тя няма нищо общо с християнството.
А вие наистина сте лъжец.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 15, 2013, 10:17

Обясних. Контакти са възможни между хора, не между човешки същества и други видове - животни, зеленчуци...
Повтарям, пък ако насреща си имам човек, ще ме разбере. Ако не, ще изтече в канализацията.
Човешкото същество, ако не е от подвида комунистически троглодит - незавършено и мучащо, препъващо се в думите - се представя с име и лик.
Останалото опира до ангажимента да трия. Не е приятно, но пък и не отнема кой знае колко време.
Който разбрал, разбрал. Имам предвид човек...

kurt
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 15, 2013, 11:20

Здр.Алекси,ето ти видеосвидетелството http://www.youtube.com/watch?v=O53yX_s52Ig -предаването е изключително интересно,става въпрос за древните български обичаи,за Нардукан,планетата Нубиру,ледниковите епохи на земята и т.н.В началото действително има реплика на г-н Пл.Анакиев за "християнството",но само няколко изречения по-нататък става ясно какво се има предвид-обида е т.нар. юдеохристиянство,инфилтрирано от синагогата чрез измамата Стар завет и дейността на Савел-т.нар."апостол"Павел - неща които редовните читатели на тази медия добре знаят- и наистина ако Господ Исус Христос се яви отново на Земята едва ли би станал християнин.Така че др.Велков или Великов ,казвайки една полуистина просто манипулира...

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 15, 2013, 11:45

Цитат от pavel velkov на August 14, 2013, 22:40
Казвам се Павел Велков и съм автор на постинга,където пише,че Пламен Анакиев е потомствен комунист.Знам го от предаванията на Георги Жеков.Пламен Анакиев твърдеше,че християнството е обида в предаването "Диагноза" на 30.12.2011г.Това го пиша на Алекси.Нямам нищо общо с написаното в по-горният постинг от моя.Написано беше от човек с подобна на моята фамилия,но мисля,че беше Великов.Надявам се Ифандиев да прави разлика между Велков и Великов.Сигурно ни е помислил за един и същи човек.Това,което съм написал е 100% вярно.Всеки може да го провери.

В случая става дума или за глупост и от там за невъзможност да се осмисли чутото/ в цитираното предаване/ в дълбочина, или за типична ченгесарска манипулация. Иначе всеки добронамерен,мислещ зрител би разбрал че днешното християнство няма нищо общо със завета на Христос и с Неговото учение, с това, което Той е проповядвал. То е изкривено. Прав е г-н Ифандиев - "..при едно Пришествие Христос би се
борил с най - ортодоксалните християни, които всъщност обслужват други интереси." Изгледах отново с удоволствие цялото предаване. Г-н Ифандиев, сполай за труда Ви!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 15, 2013, 15:11

Здравейте, постът от 12.01ч е христоматиен пример за езуитщина и манипулация. Както е написал по-горе г-н Ифандиев, контакти са възможни между хора. 1. В 11.45 никъде не съм цитирала г-н Анакиев, така че няма как да съм " сложила" думи в устата му. 2. За Velkov/Velikov "репликира"= "сконфузено започна да мънка". И 3. потомствен комунист не означава единствено и само,че си потомък на комунисти. Но кой да знае, или както му отърва? .....Приключвам с тази тема.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 16, 2013, 11:44

Другарят Павел Великов, изписващ името си на кирилица и с малки букви - явно похват, преподаван в милиционерските школи, се е регистрирал преди три дни. Явно съвсем умишлено, за да трови обстановката. И той трябва да се храни...

А гулията velikov да си контактува с краставицата. Даже не може да ме накара да смръща вещи. Клетници. Милиционер-болшевишка смрад. Изроди, които си пълнят шкембетата благодарение на своята низост. Като клеветят, тиражират лъжи и обиждат.
Ще оставя тази конска земна ябълка да пошава още малко, колкото да изпроси от старшината паница леща и коматче. Иначе цялата работа струва... секунди. Натискане на клавиш и го няма, изчезва.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 16, 2013, 15:47

Другарю Велков, ако името ви изобщо е такова.

Изтрих ви, понеже тази медия не е за вас. Не е по интелектуалните ви възможности. Нито съответства на злобата, която таите в душата си.
Вие не знаете значението на думите. "Потомствен комунист" ще рече "комунист, който е членувал в БКП по наследство". Примерно - и баща му е бил организиран престъпник. Често пъти - и дядото. Вече се нароиха и такива, чиито прадядовци са членували в БКП.

Търсете си поприще другаде. Всяка публикация започва и завършва с обяснения за кого е предназначена тази частна медия. Тя е територия на свободното слово, но не и на анархистичното словоблудство.

Така кажете на водещите си офицерчета. И вървете да развявате съдраните си болшевишки гащи другаде. Тук няма да бъде възможно. Освен ако не престанете да се обаждате.

Марш при гулията! Чиба!

Тук е за хора, ча човеци.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 16, 2013, 18:57

Другарче, земна ябълко - гулия, преди да те изтрия, ще те попитам:
След като си "разочарована", що щеш тук?
Кой и защо те праща?
Само ненормалните ходят там, където не им е приятно, понеже не могат да го осъзнаят.
Какво те интересува кой съм? Приеми, нищожен подземен корен, че съм възможно най-лошият и най-лъжещият човек на света. Но все пак - човек, а не гулия, ряпа, коренище.
Какво ти влиза в работата колко души ще четат моите публикации?
Не ти харесва, не е за теб, съдържат само "лъжи" и "измами"... Ами напусни, махни се.
Или има нещо друго, което те човърка, тласка, принуждава, а, долен червен боклук? За амониевата селитра и лейката с водичка за отглеждането ти ли иде реч? А, ряпо?
Няма кого да впечатлиш тук. Ако се намери такъв, той не би вълнувал нито свестните хора - човеците, а още по-малко мен.
Върви другаде да демонстрираш злобата, омразата, лошотията и неграмотността си.
Чиба!

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 18, 2013, 19:15

Г-н Ифандиев,направете си страница във фейсбук.Всъщност вие имате,но се поддържа от друг.В такава страница такива.......(трудно ми е да намеря думи за тоя костовак,който продължава да овонява тази медия),та в подобна страница,ще можете да го блокирате.Другия вариант е наистина да вземете мерки,и то по-сериозни!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 18, 2013, 21:49

Това е сатанизмът. И стилът на kostovistcheto, който не може да бъде сбъркан с друг.
А да използваш псевдоним "Янко Янков"... Това човешкото съзнание няма как да го проумее.
Но комунистът, ченгето не са хора...
Изтривам го.
Не само ме е гнус от тези дегенерати. Срам ме е, че този и подобните му може да се смятат за човеци, за равни на Homo sapiens.
Отврат.
Господ си знае работата. Пътник е. Обзалагам се.

Страници: 1 2 [3] 4 5 6 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.126 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...