Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 15 16 17 [18]
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: February 17, 2014, 18:36

Аве "костовистчето" незнаеш ли че Васко Кунчев е бил монах който се е размонашил, а за нас християните това не е пример за подражание . Ти може да си атеист - богоборец - чифут , талмудист , комунист и тъпанар но няма как да знаеш, че християните неможем да имаме за пример, такъв човек като Левски. Размонашването е предателство към Бога - Левски точно това е направил - размонашил се е . Ти си го имай за идол, ама ние неможем да направим такава грешка. Кланяй му се, пали му свещи и ще си останеш същия буклук какъвто си сега.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: February 17, 2014, 18:53

Драги Алекси,
Ако Вие сте с профила във Facebook, първо да Ви благодаря.
Второто, което искам да съобщя е, че поразиха сайта. Не мога да кача поредния материал. Моля за извинение. Чакам намесата на Иван Занев.
Третото е за Кунчев. Той двукратно е бил замонашван и два пъти се е размонашвал.
Вуйчо му - игумен на близкия манастир, е подирил помощ и спасение за него от Найден Геров - по онова време руски консул в Пловдив и щатен шпионин на същата империя.
Това да беше...
Кунчев едва завършил гимназия - около три години след випуска си.
По-страшното е, че в четата на Панайот Хитов е рязал глави. От него са се научили шумкарите. Сам Хитов го пише.
В новите издания това е премахнато от редактора Николай Хайтов.
Пак същата комунистическа Хайтова ръка е изтрила и епизода от биографията на Кунчев, дело на Захарий Стоянов, в която е описано, как Васил Иванов искал да убие самия Раковски.
Но и това не е всичко. Пари, дрехи, убийства, грабеж на банка...
Колко заповеди за убийства на невинни хора, отказали да дадат пари за конспирацията, му е издал? Описан е случай, в който убиват "чорбаджията". Но невръстният му син става свидетел и Кунчев заповядва да ликвидират и него. Така и става.
Колко свещеници и монаси е затрил!...
Срам и позор за нас.
Не случайно Бог ни наказва.

Весел-
ин-
Йолов
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: February 17, 2014, 19:02

Здравейте, г-н Ифандиев!
Не искам да Ви казвам какво да правите, но няма смисъл да се занимавате с тези изроди. Аз лично като видя, че пише "Гост", "kostovistche", "komunistche" или някакъв друг псевдоним, просто не прочитам малоумните им творения. Ако са хора, ще си напишат истинските имена. Сигурно Ви е дошло до гуша от тях, но според мен игнорирането им е по-добрият вариант. Като разберат, че никой не им обръща внимание, може и да спрат да им плащат.
Относно интервюто с концлагеристите, които за мен са истински герои, те грешат за това, че нямало смисъл. Ако търсят смисъла в крайната цел, може би наистина няма такъв. Но според мен смисълът е в самата борба. Хората не се раждат свободни, а с дълг. Даже с два. Един към предците си и още един, който е по-важен, към следващите поколения. Аз не съм искал да се родя като роб в НРБ, но това е станало, защото тези преди мен не са си платили дълга, за да съм свободен. Ако и ние спрем да го плащаме, комунизмът ще бъде неизбежен, а след него и краят на човечеството. А с това ще се загуби по-големият смисъл - този на съществуването ни като вид, който Господ ни е възложил.
Много ще се радвам, ако в някое от следващите предавания покажете и докажете какви всъщност са били "националните" икони. Пък който не понася истината, да не гледа Диагноза.
Бог да Ви пази.

e-mail: veselin.yolov@gmail.com skype: veselin.yolov

Гост
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: February 17, 2014, 20:32

Ърскин Колдуел написа на времето "Пътуващия проповедник".Едва ли Ифандиев е чел тази творба пък и да беше я чел едва ли щеше да се разпознае.С няколко думи този проповедник е един хитър и безкрупулен човек който си покрива на гърба на простите вярващи нуждите от всякакъв характер.Като гледам Николова, Веселин Йолов, Алекси, Николов, защо си представям тази вярваща обладана от проповедника да стене "Обичам господа бога"?Някой ще попита- защо се занимавате с Ифандиев на кого пречи?Един от тези вярващи да се осъзнае пак е нещо.Не мога да си представя най-некадърният журналист до каква степен е завъртял главите на тези хорица че се изразяват" ...който не понася истината да не гледа Диагноза". Осъзнайте се бе хора, или чакайте да ви нахранят с поредната порция духовна помия, щедро изхвърляна от Ифандиев.

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: February 17, 2014, 21:30

Здрасти Бат Герге и как си - аз съм Алекси с фейсбук-профил https://www.facebook.com/aleksiBG , ако не бях аз Иван Занев от давна да беше ма затрил от сайта ти. Аз - както съм казвал и друг път - създадох страницата във фейсбук с твоето име и твоята снимка https://www.facebook.com/pages/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%98%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2/136370289767282 и секи път кат пуснеш поредната диагноза я публикувам там за да се разпространява сайта ти и сега предаването. Знам от теб, че Левски се е размонашвал два пъти, ама ако му го бях казал това на ''историка'' дали щеше да му пука или да разбере нещо . Неговата задача е друга да плюе, истината не го интересува. Такива кат него отдавна са получили вече своята награда .Жив и здрав да си и продължавай се така да отваряш очите на хората . Аз съм строител - моята работа е да прая къщи - твоята е да се ровиш в архивите и да отваряш очите на хората. Който не вярва на Божия Син да вярва на Левски - негова си работа

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: February 17, 2014, 21:43

Здравейте, драги Алекси. Още веднъж благодаря.
"Умникът", който се прави на "doktor" е въпросният предмет, който от две години мърсува тук. Дори не си е направил труда да научи правописа на псевдонима, който е избрал, сиромах.
Плащали им по десет лева, казват. Но днес другарят Валентин Костов се беше напъхал в профила ми в YouTube. Пак той е с останалите псевдоними. Занев не може да ги изтрие, горкият.
Нищожеството има задача. Низша твар - неодушевено. Няма как да вярва в нещо.
Не беше се представяло като "istorik". Все сатаната се изявява чрез него. Защо се хаби с латиница, като не знае език?... Глупаво е да се пита, когато иде реч за пън.
А Вие да жив и здрав, за да строите къщи. Няма по-благороден труд от този на земеделеца и строителя. Той е от Бога.
Поздрави на всички и Господ да е винаги с вас.
Лукавият е с тях - тези с псевдонимите, които подобно на Яхве се плашат да излязат на светло.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: February 17, 2014, 21:49

Здравейте, драги г-н Йолов. Прав сте, но понякога човек има нужда от развлечение. Когато тахтаба сама се напъха под подметките му. Тази се оказа поредната с нищожни възможности - безмозъчна. Сал за десетте лева..
Поздрави.
Другото? Спорно е това със слуката. Така е, ако човек приеме само този свят за реален. Ние имаме една голяма беда - освен при комунизЪма и след него, тук не е имало глад. Затова масовият идиот вярва в догмите за някакво "робство". За да продължава да бъде идиот, значи е природно тъп. Което го прави ограничен и умствено ленив. Защо да проверява, да узнава, щом може да го погълне смляното - като гардже.
Тъкмо на това разчитат медиите на старата чорлава и зла гарга БКП. Смилат им безумията и те минават за... история. Нищо друго няма значение, след като нещо е изречено по телевизията.
А от червените безмозъчни тъпоъгълници не бива да ни пука. Те са за стотинките - за по една шкембе чорба. Може да нямат души, но имат търбуси...
Господ ги съди. Ние не се запретнахме. Затова плащаме.
Бог с Вас!

youry
Pro
Публикации: 258
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: February 17, 2014, 22:09

Така се назначаваха и продължават да се назначават :
банкери, бизнесмени, политици, директори, водещи и т.н.............. няма изисквания за образование, конкурси, интервюта.........
Обикновен комунизъм! Важното е да си НАШ ЧОВЕК!

Страници: Първо << 15 16 17 [18]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.076 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...