Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 10 11 12 [13] 14 15 16 >> Последно
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 10, 2013, 17:14

Най-новото предаване на Георги Жеков може да гледате тук.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 12, 2013, 20:00

Мисля,че Жеков неправилно ги нарича-РОБИ!Робите все някога се опомнят,това тук няма опомняне,това са си живи-МЪРШИ!Те искат да са такива!Някой да им казва,да определя вместо тях,да ги командва,да изпълняват без да мислят!Какво им пука за причините и за кой работят,важното е далаверката да върви,пачка да пада!
Не се заемат с нещо,ако няма келепир!Дори и тълпа не е,тълпата я обединява нещо,макар и негативно понякога!
ЧИСТО МЪРШАВО ОВЧЕ СТАДО,мислещо за поединичното си ОЦЕЛЯВАНЕ,да има нещо в тарбуха,да е облечен,ценностната система е за баллъците,или както мен неотдавна ме нарекоха,баламурник(доколкото си спомням)!

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 17, 2013, 12:12

Все още съм под въздействието на предишната Диагноза: Комунист означава престъпник!Ще добавя: и изрод!
Гледах три пъти видеосвидетелството на някогашния милиционер Венцислав Ангелов и съм потресен от казаното.Въпреки,че бях дочувал нещо подобно,но ...само дочувал.Признанията и покаянието му правят чест.И отлично съзнава,че той и младите му колеги са били манипулирани и надъхани да извършат тези зверства.
ОТ КОГО? От висшестоящите над тях изроди-комунисти,битуващи до ден днешен самодоволно,осигурили и внуците си върху нещастията на нормалните хора.
Неволно се сещам за едно изказване на т.нар. етнически турчин Адем Кенан ,основал някаква етническа партия.Въпросното интервю беше направено на прага на дома му от една репортерка на ТВ СКАТ преди около 5-6 години.Изказването беше,цитирам дословно:" Българският народ е народ от изроди!"
Прав е ,но до някъде.Изроди са само българските комунисти и техните подлоги,приели да им служат.Не и нормалните хора,които за жалост от много години насам вече са малцинство.

Николай Митев

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 18, 2013, 21:09

Едва ли някой от посещаващите сайта на г-н Ифандиев е виждал на живо Сергей Антонов.Аз съм го виждал тогава когато беше под "домашен арест" след промяна на мярката му за неотклонение.Бяхме на състезание в Рим и както винаги с нас имаше и "водач" обикновено от службите или от номенклатурните кадри.Та този водач чрез посолството уреди срещата.Бяха го настанили в една гарсониера мисля на 4-ти етаж.Пред входа пазеше карабинер.Карабинер беше с нас в асансьора и карабинер на етажа.В гарсониерата беше Антонов и сестра му.Тя беше дошла да го гледа от България.Готвеше му и се грижеше за него.Беше много слаб,трудно говореше,ръцете му трепереха.Постоянно повтаряше,че иска да си е в България.Нито дума не каза,че е невинен.След срещата,която продължи около 10 минути си тръгнахме.След това между нас си говорехме,че някой има интерес този човек да не говори,да не каже истината.Чудехме се дали са италианците или нашите,но след като видяхме снимката му на "Сан Пиетро" в деня на атентата вече бяхме убедени,че са нашите.Посетихме и посолството по молба на тогавашния посланик или негов заместник.Искаха да им помогнем да почистят двора,да окосят тревата,да съберат сухите клони.Просто никой от работниците не искаше да го прави.Не можеха да си намерят кой да го свърши,а работещите там в посолството българи бяха с по две леви ръце.Все номенклатурници и все мързеливи.След като свършихме почистването в което нито един от работещите в посолството българи не участваше ни направиха нещо като коктейл.Те си пиха и ядоха а ние пазехме режим.Жалка картинка беше и когато започнаха да пеят патриотични песни а този посланик ни подканяше и нас да пеем.И тогава и сега аз бях сигурен,че нашият Антонов е бил в час с атентата.Дали е казал нещо на италианците или не никой не знае.

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 19, 2013, 16:37

Благодаря ти г-н Донев за споделената информация.
Нека и други свестни хора посещаващи сайта ,ако
имат спомени, които са в потвърждение/и не само/на публикациите-трудовете
на г-н Ифандиев нека ги споделят-няма лошо!
Вл.Бойчев
п.п.Присъединявам се,подкрепям и съм на същото мнение като на
г-н Митев

boiu
Pro
Публикации: 137
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 21, 2013, 20:12

Цитат от статия в ДИАГНОЗА от 12.12.2011г.
„Според същия източник западни бизнесмени и икономисти смятат настоящия руски президент Дмитрий Медведев за главна пречка пред осъществяването на тези сделки досега. Руски коментатори се шегуват, че хвърленият от Ротшилдови зад решетките Ходорковски е „попаднал на хора и е станал човек“. И прогнозират, че предстои неговото освобождаване посредством намесата на „независим“ съд в Страсбург, Лондон или Ню Йорк. И припомнят, че някога оглавяваната от видния еврейски комсомолски деятел корпорация „Юкос Петролиъм“ притежава лиценз за добив на 70 на сто от нефтените находища на Руската федерация.[9]”

Новина от 20.12.2013г.
http://www.vesti.bg/sviat/evropa/kak-i-zashto-beshe-pomilvan-mihail-hodorkovski-6001324

Едно от малките доказателства, които представят колко качествени са публикациите в ДИАГНОЗА !
Едно от доказателствата за това какво представлява-Висококачествена световна журналистика!

Поздрави на теб Жоро и на всички добри хора уважаващи себе си и твоя труд!

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 22, 2013, 11:36

Драги г-н Донев,
Споменът от срещата Ви с употребения и ненужен никому вече Сергей Антонов,ми напомни за мой познат,доста по-възрастен от мен,който няколко години след "промените"заболява сериозно,отключвайки страхова невроза.Все още е жив,но е като сянка,трудно се движи и почти не излиза от дома си.Преди 10.11.1989г. е бил на ръководна длъжност.
Преди 2-3 години в сайта "Форумът" беше публикуван списък на огласени доносници от ДС. Там срещнах и неговото име,придружено с рождената дата,родното място и псевдонима му.Тъй като работя с личните данни на много хора,съм сигурен,че лицето е същото.Признавам,че бях изненадан,защото в разговорите,които водехме заставаше на твърди антикомунистически позиции.
Моето мнение е,че човекът се е сринал психически,защото е имал съвест.Вероятно е имал деяния,от които се срамува и това не му дава покой.Така мисля аз.
Имам наблюдения и върху други хора,който стават зависими от алкохола.
А за гьонсуратите,които не спират да се изявяват по медиите,всички знаем.За тях не ми се говори.Те са изроди.
Та относно Сергей Антонов смятам,че или се е сринал психически сам,или е сринат и "заметен",за да не се разприказва.За мен по-вероятно е второто.
Николай Митев

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 22, 2013, 15:45

Безкомпромисно от декември 2013-та.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 24, 2013, 19:51

Встрани от горните коментари.Желая ви весело прекарване на Бъдни вечер,г-н Ифандиев!!!:)

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 25, 2013, 00:30

В момента по Канал1 вместо да дават филм за Раждането на Божия Син - дават филм за евреиската курва Естир - явно в тая телевизия не работят християни

Страници: Първо << 10 11 12 [13] 14 15 16 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.122 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...