Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: Първо << 9 10 11 [12] 13 14 15 >> Последно
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: November 25, 2013, 14:24

Здравейте и как сте?

Благодаря на всички за вниманието към сайта. Специално на г-н Стоян Кирилов от Париж по повод на призивите и останалото. Както вече посочих, въпреки моята признателност, съм длъжен да споделя, че подобни апели са лишени от смисъл. От тях не следва нищо. Затова е най-добре да си знаем чергата и всеки да се простира според нея.

Това обръщение е със съвсем друга цел. Моля за извинение, но следващата публикация ще се забави. Нямам представа с колко. Причината?

Вече трети ден спират електрозахранването в нашия квартал. Което ме наведе на спомените, за които писах в последната засега публикация.

Днес цяла сутрин нямаше ток. Използвам пролуката до следващото спиране, за да ви помоля за извинение.

Но междувременно това ме предизвика. И ще се постарая да поместя още утре – 26 ноември 2013 г., поредната си констатация за онова, в което превърнаха българския народ; за пълната несъстоятелност на „протестите“ на „хубавите и умните“; за справедливото отношение на някои към остатъчните българи като към гои – гяури. Аз бих казал – нищожества, серсеми. Който пожелае, нека провери значението на последната дума.

Ще илюстрирам сивотата на нашето падение със свидетелства в напълно контрастна тоналност. Те разкриват бавното, но вече забележимо осъзнаване на хората в западния свят.

Ние нямаме нищо общо с него. Тук господстват малоумието (виж по-горе), духовната и интелектуалната нищета, страхът и комунистическите свинства, чийто израз са зачестилите псевдонационалистически демонстрации на бабитлък. Те са добре планирани от същите тайни сили, свързани с алчно червената фашистка номенклатура и нейните господари от Ротшилдовия ционистки Интернационал.

Тези престъпници внимателно направляват и контролират осъществяването на своя проект за отвличане на вниманието и за разделението ни по една ос, която е съвсем различна от същинските причини за нашето дередже. Не случайно медиите популяризират тези отвратителни прояви, като осветяват и двете уж противопоставящи се страни. А народните маси – тълпите – все така се доверяват на подлеци и негодници, които изобщо не милеят за българщината.

Да си признаем: ние сме мизерници. Онези, които си въобразявате, че са противници на комунизма – червения фашизъм, или ви бъдат натрапвани като „националисти“ – всякакви, са най-прикритите протагонисти на интернационалния комунизъм. Бог да ни е на помощ!

И така, моля за търпение. Предстои още доста, преди да успеят да ме откажат.

Впрочем, в петък по телефона се е обадил единият от собствениците на „Евроком“. Съобщил на съпругата ми, че кабеларката е спечелила и второто дело срещу СЕМ, заведено заради наказателния акт, поради който свалиха предаването „Диагноза“ от нейната програма. Сам признал, че на практика това е моя победа.

Не се гордея с нея. Това не беше моя битка. Но от допира ми с един от съставите на Софийския районен съд, за който имам свидетели – най-малкото Георги Жеков, Стоян Тенев и Георги Д. – останах с впечатлението, че все още се срещат и що-годе почтени юристи, служещи на справедливостта.

Те са тъй малко, че едва се забелязват.

Нищо. Напред и нагоре, пък да видим!...

Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 2, 2013, 11:14

Ифандиев, забрави Ротшилд и прави анализи както в последната Диагноза.И не оплювай големите българи от историята и днес нашите съвременници.И за тебе говорят че си агент, но комисията по досиетата казва че не си.Затова не се сърди на д-р Тренчев че те е осъдил.И се пише Кременчуг, а не Кременчук.Какво не прави преписването.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 2, 2013, 11:47

За сведение- Кременчук - на украински. Ама кой да чете?
Кременчуг - на руски /втори майчин език на червените еничари/

Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 2, 2013, 12:16

Това говоря.Не трябва да се преписва.Пусти навици!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 2, 2013, 12:44

Другарю "храбрец" HICI, мен ме оставете.
Откакто съм се родил ,отрепки като вас, изпълзели от обществената помия, обучени в омраза, подлост и предателство, все мърморят нещо по адрес на моя скромност и семейството ми. И все анонимно или зад гърба ми. Ама все пак приказват. Значи поне ме забелязват. Има ме, тук съм. Написаното или изреченото от мен боде очите ви.
Вие помислете за себе си, ако имате с какво. Личи, че сте лишен от тази възможност. Словесното ви буксуване издава, че не сте Homo sapiеns, а вариант на Гинко Пружинко - механична играчка в ръцете на създателите си от най-долното ниво на репресивните тайни служби, които охраняват Номенклатурия. Но нито аз, нито читателите на тази медия са виновни за това. Сърдете се на създателите си.
Дано все пак за миг да осъзнаете, как окаяното ви битие на този свят преминава в сивото еднообразие между входа на храната и нейния изход. Никой не ви забелязва. Няма кой дори да обели дума за вас. Така и ще изгорите - като вощеничка-менте, която циганите продават на тройно по-ниска цена по пазарите. Даже на вашето погребение няма да има кой да ви помене, камо ли да изрече едно "Бог да го прости". Най-малкото, понеже вашият бог е друг. Човеците усещат и странят от такива.
Затова ще изчезнете в онази неизвестност, от която сте изпълзяли.
"От блудство сте родени... Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата. А понеже аз говоря истината, не ми вярвате... Който е от Бога, той слуша...
Змии, рожби ехиднини, как ще избегнете осъждането за в геената?"
Дано ви е уютно в духовната нищета, сред която сатаната ви е пръкнал, и в която ще изтлеете - все така неизвестен и никому непотребен, както досега.

Накрая, да обобщя. Личи, че сте от късната реколта на милиционерските школи. Затова не знаете, че цитатите се преписват - едно към едно. Ако в тях има някаква намеса, е задължително тя да бъде посочена. Затова са такива - цитати. При мен, за по-голяма яснота, та дори най-тъпите да разберат, са обнародвани в курсив.
Явно има по-ниско ниво и от "най-тъпите". Поради споменатите по-горе причини няма как да знаете значението на думата "цитат". То е: "Точна, буквална извадка от текст."
Сейчас поняли, дорогой советский товарищ?
Или са ви необходими още разяснения?
Хората, които редовно влизат в тази медия и четат публикациите, не са длъжни да си губят времето с червени отпадъци като вас. Стойте си в милиционерското тресавище.
Or go to hell, казано на език, който е недостъпен за нищожествата, рожбите на милиционер-социализЪма, каквито сте вие и подобните ви.
"You fill indeed the measure of your forefathers!"
И да не забравите да предадете нашия привет товарищу Костову, Ивану Йордановичу.

Гост
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 2, 2013, 15:56

Жалки мисли на един жалък човек.Отпадъци, тресавища, милиционерски школи, нищожества- голям логически арсенал няма що.Истината Ифандиев че всичко при теб е полу-полукултура полупиене и въобще полуживот, както е казъл поета.И това е генезиса на твоите провали в живота.А колкото до твоят любимец Иван Костов- по-принцип съм съгласен.За цитатите не споря-ти си майстор преписвач но защо не видях цитат от украински.И стига им мъти главите на тези хорица-Николова, Николов-току виж и те са започнали да мислят че Ротшилд им е виновен.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 2, 2013, 23:47

Мило дете, "смело" наричащо се HICI,

Вие сте обикновено нищожно простаче. Типичен плод на социализЪма. Напоследък наспорихте. Затова си отиваме...
Даже в своята неприязън се обръщам към вас в учтива форма. Уви, при твари от вашия сорт - помията на милиционер-социализЪма - това е невъзможно. Липсва капацитет - по наследство и в резултата на отглеждането в червената кочина.

Другарче,

досега не сте обяснили коя сила ви тласка да четете неща, които са ви неприятни? Дали изобщо умеете поне това? Или ви диктуват. И вие само изливате простотията си - по навик.
Нито споделяте от какъв зор проявявате "загриженост" за някого? След като от грамотността ви личи, че не сте в състояние да се справите с нещо по-сложно от тесла.
Дете, посъветвах ви, вървете при баща си - сатаната. Тук е за човеци - с имена, лица, достойнство.
Какво означават тези неща, вие - гяволетата - няма как дори да назнайвате.
Болно ли сте, детенце? Или имате някакъв друг мотив?
Плащат ли ви или просто си мразите - всички и всичко. Макар да не сте прочели даже "Винету", нещо ви боде и разнасяте невежеството си на определени места. Или го пръскате навсякъде с безметежната волност, присъща на същество, което не знае какво върши.
Прочее, простено да ви е. Вие сте мъртво, но не го осъзнавате.
Няма как. С какво?
То е ген, възпитание, образование...
Бог да Ви прости, миличко.

GeorgeDone-
v
Напреднал
Публикации: 90
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 4, 2013, 23:58

Преди известно време писах,че не ме интересува какво мислят за мен т.н."доброжелатели".Пропуснах да добавя,че просто не им обръщам внимание и не ги удостоявам дори и с най- малко внимание.Забравям ги.Те не заслужават да бъдат запомнени,още повече,че няма и с какво да бъдат запомнени.За да имаме шанс като народ да оцелеем мисля,че ще трябва да си отговорим всеки за себе си и всички заедно на основния въпрос за декомунизацията.Авторът на проекто закона/ако има кой да го предложи и кои да го приемат/ го е написал ,но колко са го прочели и колко са съгласни с него?Аз съм съгласен.Бройте ме ЗА.Всичко друго е агония и отлагане във времето на окончателното затриване на територията с име България.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 5, 2013, 00:13

Здравейте, драги господин Донев, и как сте?

Благодаря.
Напълно прав сте.
Ще опитам да се сдържам.
Не се оправдавам, но хвърлям огромен труд и време. А отзивите тук са дреболия. Нямате представа какви "мили" писма получавам.
Не съм обучаван на хладнокръвност, както онези - сещате с в кои школи.

Но повтарям: Прав сте.

Бог да Ви въздаде и да помага на всички съмишленици и на добрите хора.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: December 5, 2013, 00:16

Очаквайте в петък, 6 декември, Никулден:

ПО ПОВОД НА ЕДНО ПИСМО:

СЪГЛАСНО ЗАКОНА КОМУНИСТ ОЗНАЧАВА ПРЕСТЪПНИК – ТОВА Е

Страници: Първо << 9 10 11 [12] 13 14 15 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.099 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...