Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2] 3 4 5 >> Последно
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 6, 2013, 01:01

Благодаря ви и на двамата. Едва сега е почти напълно възстановена. Може - изцяло.
Липсваха параграфи - нови редове, както и илюстрации. Огромен труд и мъка...
Но няма да ме спрат.
Тази вечер още веднъж удариха, но с помалки поражения - дурхшус - въздух, и т.н.
Бог да ви поживи!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 6, 2013, 11:05

Цитат от Veselin Nikolov на April 5, 2013, 18:56
Нека някой да каже,дали има проблем с регистрацията!През 20 дена ми се налага да я подновявам!Дори вчера като го направих,днес трябваше на нова сметка!Каква е тая работа????
Не се косете г-н Ифандиев,за да го правят,значи сте им трън в очите и,че не сте незабележим!
Голямото ми желание е да се снабдя с повечето ви книги,ако е възможно с всичките,дори и с тези,които сте приключил наскоро!Преди време търсих пак по книжарниците,но нямаше,всъщност имаше,но тази я имам!От тогава не съм търсил,защото знам какъв,ще е резултатът!Веднъж ви изпратих писмо на ел.пощата ви,но ми върнаха писмото!Ако може по някакъв друг начин да стане,ще е много хубаво!
(Без да съм нахален),но може би някаква телефонна връзка.Готов съм направо от вас да ги купувам!

За върнатото писмо..
Вероятно адресът не е бил коректен.
Ето го - mejdu_redovete@abv.bg
Нямам проблем с регистрацията/засега/.
Хубав ден!

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 6, 2013, 21:18

Здравейте Николова!Видях книгите,но не са всичките,а и не знам дали могат да се поръчват!
Благодаря ви за ел-пощата!

nimitev
Напреднал
Публикации: 62
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 12, 2013, 05:35

Според официалната историография България е спасила близо петдесет хиляди евреи по време на Втората световна война. Сега,когато България е в СМЪРТНА криза защо богатата държава Израел не спаси толкова българи,нуждаещи се от животоспасяващи операции,за да върнат жеста?Или да финансират лечението им в клиники по света,тъй като израелските са най-скъпите!!!

kurt
Начинаещ
Публикации: 31
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 10, 2013, 00:14

Четейки последната статия от г-н Ифандиев за "протестите" забелязах линка към последното предаване "Безкомпромисно" на Георги Жеков.Доста е дълго-повече от 3 часа...Части от него е използвал и автора.Търсейки в нета информация за Г.Жеков,попаднах на следното "интервю"-компромат http://www.blitz.bg/article/17597 .Почти съм сигурен ,че е лъжа всичко в него,знаейки още повече ,че с г-н Ифандиев са приятели.Но червейчето на съмнението е подло нещо,затова моля ви тези ,които го познават,опровергайте този пасквил.За комунистическата отрова трябва да има и противоотрова...

SAKEV_1970
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 10, 2013, 06:25

КУРТ СПОРЕД МЕН Е НОРМАЛНА КОМУН. ЛЪЖА.ЗАЩО? Г-Н ГЕОРГИ ЖЕКОВ Е РОДЕН 22.07.1965 ГОДИНА ,МАЙКА МУ Е ИЗСЕЛЕНА 1963 И СЕ ОМЪЖВА МЕЖДУ 1966/67,КОЕТО ГОВОРИ ,ЧЕ Е БИЛ НА 1-2 ГОДИНКИ .ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ПСИХИЧЕСКОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЖЕНАТА ,ЧЕ ДА РОДИ ПОЧТИ СЛЕД 2Г. ОЗНЧАВА ЛИ , ЧЕ, Г-Н ЖЕНОВ Е РОДЕН ПРЕДИ БРАКА.ДРУГО ТЯ Е ИЗСЕЛЕНА 1963Г. ЗА АНТИ-ВЛАСТ РИТОРИКА УЖ ,ПЪК ХВАЛЕЛА ГАГАРИН ПРЕЗ 13 април 1961 г., КАКВА ПОЛЯРИЗАЦИЯ ЗА ДВЕ ГОДИНИ И СЕ ОМЪЖВА ЗА УЧИТЕЛ ПО РУСКИ ТОЧНО. МНОГО ФАКТИ НЕ СЛЕДВАТ ХРОНОЛОГИЧЕСКИ И ЧОВЕШКИ .ПО СКОРО ПРЕПИСВАЛ Е ОТ МНОГО ИНСТРУКЧИЦИ ДРУГАРЯ - СПЕЦИАЛИСТ!!!
ПОНЕ ТАКА МИСЛЯ АЗ!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 10, 2013, 10:26

Здравейте и ка сте?

Извинете, но не ми е приятно обсъждането на Жоро Жеков. Има място, където това може да става - след предаването "Безкомпромисно" в YouTube съществува територия за коментари, въпроси, дискусии...
Моля ви, не заприличвайте на онези долни твари - гои, зомбита на милиционер-социализЪма, които съвсем умишлено и целенасочено тровят тукашната атмосфера с омразата, злобата и клеветите си. Зад мимикрията на "антикомунизъм", който е поръчан от милиционерите, те тиражират клевети и безсмислици. Често става дума за младежи от долнопробни семейства на комунисти и фатмаци. Тяхната вродена глупост и отгледана низост е очевадна, но понякога хваща декиш. Зависи от умствената почва, върху която попадат семената на злото, които те хвърлят.
По същия начин, както е посочил "SAKEV_170", фактите в препоръчаната публикация си противоречат. Но колко са хората, които се замислят и анализират?
Това е един от основните прийоми на сатанистите - да охулят нечия сестра, пък после засегнатият да върви да обяснява, че е един на мама и татко, или пък има брат...
Така че, моля, всички въпроси относно други хора, отнасяйте до тях. Не случайно прецизно посочвам източниците на информацията, която ползвам. Което в този опит за държава не означава нищо.
Лечителят на трупове Кочо Тренчев ме осъди, защото се е "засегнал" от цитат в моя книга, с източник, пунктуално изведен под линия. При това цели три години след нейното издаване... Те, другарите, са всесилни. Защото коландрят тази територия, дадена им на изполица от техните интернационални господари - финансовия синедрион.
Затова и мишоците им - бездушни вещи, които "храбро" се крият зад жалки псевдоними, намират почва. При действаща държава, в която законът господства, отдавна щяха да са голи и боси, да просят за къшейче хляб или да търкат затворническите нарове.
Уви, не случихме на родина.
По-скоро, попаднахме в периода на нейното пълно унищожение. След дни - на 28 август, ще се навършат 70 години, откакто Майка България гасне в агония.

SAKEV_1970
Новак
Публикации: 19
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 11, 2013, 10:14

Искам да поднеса извиненията си за нетактичността да обсъждам с други- трети лица(Г-н Жеков) в присъствието на домакина на това пространство.Получи се неловко и неуважително към Вас-Г-н Ифандиев от моя страна, за което се извинявам!
Но сметнах , че напатките срещу г-н Жеков са толкова плоски ,кухи,елементарни даже-като за соц. интилигенция!
Осъзнах , че бях подведен от другарите и паднах на тяхното ниво едновременно обиждайки Вас и делото Ви!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 11, 2013, 11:19

Здравейте и как сте,

Проблемът не е във вас. Напротив. Просто наистина е неетично. А освен това Жоро Жеков има място, където всички въпроси, отнасящи се до него, семейството му, до неговите схващания и дейност могат да бъдат зададени.
Поздрави на свестните хора и пожелания за хубави, весели и смислени дни напред.
Бог с вас!

Алекс-
и
Напреднал
Публикации: 86
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: August 14, 2013, 21:03

даи видео доказателство

Страници: 1 [2] 3 4 5 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.107 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...