Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2 3 4 >> Последно
Автор Заглавие:Последната диагноза на Ифандиев....
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 1, 2013, 19:11

Ех, другарю болшевишки измекяр, колко много мъка им на този свят!
Дано сте заслужил паничката леща. Впрочем във "въображаемата" ДС постите ли? Ако 39-годишният Яне Янев е с памперси, ще призная, че няма ДС.
Любопитно е кой ръководи този опит за държава и вас?...
Останалото е елементарно чувство за нравственост. Впрочем, комунистите са оперирани от него. Затова са приели да бъдат убийци, грабители, джебчии и т.н. А това "Пиер" го върнете на водещия си офицер. Предайте му, че фантазията му е слаба, другарю анонимен "храбрец".
Щом и тук с еддва 700-800 читатели, ви тормозя, явно ви е много неприятно и има смисъл.

Прочее: Чиба!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 2, 2013, 08:44

Здравейте г-н Kirilov, и как сте?
Зарекла съм се да не обръщам внимание на отпадъците в Агора, но Ви поздравявам за "изтърваните нерви".
И понеже споменахте Г.Жеков - в Youtube е качено последното му предаване от 20 март.
Бъдете здрав!

Гост
Новак
Публикации: 8
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 4, 2013, 10:13

Име Презиме Фамилия Дата на раждане Място на раждане Дата на проверката Институция Установена принадлежност Налични документи
ЯНЕ ГЕОРГИЕВ ЯНЕВ 22.04.1971 ГР.САНДАНСКИ, САНДАНСКИ, БЛАГОЕВГРАД 04.09.2007 Народно събрание Неустановена принадлежност
29.06.2009 Народно събрание Неустановена принадлежност

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 4, 2013, 11:11

Ей лудо ли си, сбъркано аборигенско нищо ли – може би най-точно пръдльо, както те нарече Кирилов от Франция, червеноперковче niki, посъветвах те: Върви да овоняваш родната си ченгеджийница. Дали Яне е на 39 или на 42, не е от значение. Вие, фантетата, слухтите около хората. Бегай на Бузлуджа да връщаш стогодишните крави! Човек не знае как да се обърне към вас – момчета ли сте, момичета ли – безполови. Комунета. Сатанистчета.
Другарче, преди година съдът отхвърли иск на Яне Янев за клевета. Някой – не ми е работа да помня всичко за идиотите като агент „Хлапето“ – го беше разкрил като сътрудник на ДС. Янето с червените крави се засегнало. Завело дело, но се оказало, че косъмчето му не е чисто. И съдиите прекратиха делото. С което de facto го огласиха за агент на ДС.
Само такива като него и теб, деца на лукавия, се опитват да убедят хората, че „вече няма комунисти, ченгета“, а „България е процъфтяваща страна“.
Той читателят от Франция добре ти е препоръчал Жоро Жеков. С него би си намерил майстора. Той щеше да ти избие всички наследствени комунизмички от чутурата.
Ако можеш да четеш, все запознай с това, което е поместено на 18 януари 2011 г. в една от лубимите ви газетки „Монитор“. След което – при кравите, червените…

Агент „Хлапето”, „Личко” или „Лудото Яне”

Не минава и ден, без да се пукне някой от балоните му. Но въпреки това всекидневно чуваме поредния брътвеж на Лудото Яне. И една дузина, набедени от него, се налага да опровергават лъжите му. Питаме се, докога ще продължава това издевателство!? И няма ли най–после да го сложат там, където отдавна му е мястото – зад решетките на Четвърти километър.

За да не е все още въдворен на правилното място, има само едно обяснение. И то е, че бившата Държавна сигурност, която създаде криминалния преход, не иска да се даде без бой. И ще използва всяка една от машите си докрай. А Яне ще бъде нейната последна димка.

Това, че човекът, когото наричат Барон Мюнхаузен, е зависим от бившите тайни служби, е вън от всякакво съмнение. Малко известен факт е, че първото му политическо поприще не е в БЗНС (където, увъртайки се около Анастасия Мозер, направи шеметна кариера и след това я предаде), а в структурите на Демократическата партия в гр. Сандански.

Там той се залепил в началото на 90-те години на миналия век. Но лидерите й бързо разбрали от бивши служители на ДС, че е зависим, научили и псевдонимите му „Личко” и „Хлапето”. Бил е вербуван да обслужва тогавашната Транспортна милиция, чиито агенти не попадат под действието на сегашния Закон за досиетата, разказаха от ръководството на Демократическата партия. Заради агентурните му връзки лично покойният лидер на ДП Стефан Савов наредил Яне да бъде изхвърлен от редиците и. Ще припомним, че агентурните имена на Яне вече потвърди и бившият дисидент Николай Колев-Босия, който отдавна има вземане-даване с него и неведнъж е сърбал попарата му.

Само преди няколко месеца лъсна и коя е причината да бъде вербуван сегашният поборник срещу тайните служби – хомосексуалната зависимост. Както е известно, той бе обвинен от координатора за Югоизточна България на РЗС Светослав Стефанов в сексуален тормоз. Станаха известни смразяващи по циничността си SMS-и, както и опити за блудствени действия, с които Яне упражнявал сексуалното насилие. Стефанов е сезирал прокуратурата, както и парламентарната комисия по етика за поведението на лидера на РЗС. Самият той се подложи на детектор на лъжата и е издържал теста, както обявиха в края на миналата година от Института по психология на МВР. Стефанов разказа пред „Монитор”, че се е явил на полиграф по свое желание. Тестът е продължил около 30 мин. И на всички въпроси е отговорил, без да лъже. Бившият координатор призова и Яне да стори същото, но до този момент, въпреки гръмогласните обещания да го направи, той се крие.

Това, че Стефанов е издържал теста, както и нежеланието на Яне да се яви на полиграфа, показва, че лидерът на РЗС отчаяно се опитва да скрие сексуалната си зависимост.

Истината е, че Яне отдавна прави това, което му наредят. И ако навремето то можеше да се прикрие, днес това не може да се случи. Затова лъжите му стават все по-плитки и вече може да разчита единствено на пръските от лайномета.

По-интересно за нас е дали неговата смелост се дължи само на отчаяните му опити да прикрие обратната си ориентираност или на куража, който му вдъхват покровителите от ДС. Ако преди години беше трудно тези тайни връзки да бъдат разкрити, днес вече те са известни на цялото общество.

Ще припомним само как Яне си призна, че на 6 септември 2003 г. е

хвърлил димката в женската тоалетна

на синдикалния дом в Пловдив, където по това време се провеждаше изнесено заседание на НС на СДС. Малко по-късно беше арестуван, но след това всичко се потули и дори той си изкара документ, от който бе видно, че няма нищо общо с този случай. Тогава този „скелет” потъна в гардероба на миналото, но днес изплува отново, защото лъснаха връзките му с „Текезесето от улица „Арарат” и най-вече с един от обитателите там – бившия главен прокурор Никола Филчев.

Покрай димката ще споменем и онази история, когато той нае делтапланери и проведе „активно мероприятие”, като хвърли листовки на нищо неподозиращите социалисти по време на 45-ия конгрес на БСП, състоял се на връх Бузлуджа. Естествено че и след тази криминална и леко налудничава акция нямаше последствия за Яне.

Апогеят на Яне, разбира се, бе по време на червеното управление, когато неговите покровители на практика командваха ДАНС. Яне обикаляше по техни поръчки из страната и раздаваше правосъдие. Беше на косъм

да предизвика и етнически вълнения

когато бе арестуван кметът на Гърмен Ахмед Башев.

Няма как да пропуснем и кампанията на РЗС по време на парламентарните избори през лятото на 2009 година. Стотиците билбордове, мутрите, събиращи гласове за него, и откровените фалшификации останаха незабелязани от тези, които бяха призвани да следят дали се спазва конституцията.

Но днес и това не ни учудва вече. Защото истината за лидера на партията, по известна като „Ред, законност и Държавна сигурност”, лъсна, когато се разбра, че за него няма място в новото управляващо мнозинство. Тогава всъщност се видя и кои са покровителите му. Особено когато в аферата се набърка и обитателят на „Дондуков” 2. След като депутатите на Яне гласуваха против импийчмънта срещу държавния глава, пъзелът се подреди. Всички участници в „Октопода” се оказаха неизменно свързани с бившата ДС. Изплуваха дори мрачни договорки, в които бъдещият президент, а тогава лидер на БСП, „подарява” една таксиметрова фирма срещу уговорката бъдещият й собственик да я използва за следене на политически противници.

А какво да кажем за последните лудории на Яне. Например миналата седмица се оказа, че той е фалшифицирал с помощта на мъртви души, затворници, неживеещи в България, и нищо не подозиращи граждани подписка за провеждане на референдум за Велико народно събрание. Депутати от управляващата коалиция настояват

да бъдат проверени и подписките за евроизборите и за парламентарните избори

Не бихме се учудили, ако се окаже, че и те са фалшифицирани.

Питаме се тогава кой ще се заеме да въдвори лудото Яне. Защо при толкова много набедявания, които той всекидневно прави, магистратите не го погнат. Не искаме да допуснем, че мафията така държи някои представители на съдебната власт, при това на ръководни длъжности, че те осигуряват нужния комфорт на лъжливото овчарче, да прави все още каквото му нареди Октопода. Съвсем естествено е да настояваме по-бързо да приключи този фарс. Не само защото е заплашена държавността, тъй като зад гърба на Янето се видя, че стои най-мракобесната част от бившия комунистически режим. А защото тези хора никога не са искали, а и не могат да се променят независимо от премяната си в капиталистически одежди. И докато мафията не бъде изпратена там, където й е мястото, няма как да бъдат озаптени и нейните политически палячовци.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 4, 2013, 18:56

Шшш ей,къкъв си ти бе??Ники ли се,какъв си бе смешко?Я ходи се крий някъде бе отпадък!!!Ти да не си онова недоразумение"костовисчето",само,че с друго име!!!
Смотльо,вярвай си на твоите другари и не се занимавй с хора,които са на светлинни години от теб!!!
Вън от тук помиьо,ченгесарско-текезесарско-болшевишко-комунистическо-социалистическо нищожество!!!!
Няма да се уморите да клеветите хората!

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 613
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 5, 2013, 18:25

Всички видеозаписи са изтрити!
Целият материал е преработен!
Толкова ли ги дразня?

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 5, 2013, 18:56

Нека някой да каже,дали има проблем с регистрацията!През 20 дена ми се налага да я подновявам!Дори вчера като го направих,днес трябваше на нова сметка!Каква е тая работа????
Не се косете г-н Ифандиев,за да го правят,значи сте им трън в очите и,че не сте незабележим!
Голямото ми желание е да се снабдя с повечето ви книги,ако е възможно с всичките,дори и с тези,които сте приключил наскоро!Преди време търсих пак по книжарниците,но нямаше,всъщност имаше,но тази я имам!От тогава не съм търсил,защото знам какъв,ще е резултатът!Веднъж ви изпратих писмо на ел.пощата ви,но ми върнаха писмото!Ако може по някакъв друг начин да стане,ще е много хубаво!
(Без да съм нахален),но може би някаква телефонна връзка.Готов съм направо от вас да ги купувам!

Никол-
ова
Pro
Публикации: 266
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 5, 2013, 19:04

Веселине, здравей!
Отвори "Книжна диагностика" и виж кои от книгите на г-н Ифандиев те очакват там.
Поздрави!

Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 5, 2013, 23:32

Здравейте и от мен,

сега прочетох най-новата публикация. Всичко е нормално. Успях да видя видеозаписите, снимките са по местата си. Няма никакви проблеми, предаването на Георги Жеков също може да се гледа спокойно. Препоръчвам ви го.
Приятни почивни дни

plamen58
Новак
Публикации: 1
Пост Отговор на : Последната диагноза на Ифандиев....
на: April 5, 2013, 23:57

Здравейте,току що прочетох последната публикация и всичко е наред!Да сте жив и здрав!

Страници: [1] 2 3 4 >> Последно
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.169 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...