Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Бедни, бедни Ифандиев...
Георг-
и-
Джеле-
бов
Pro
Публикации: 153
Георги Джелебов
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: March 20, 2013, 18:01

Другарю Ники,

сбъркал си сайта. Стига си писал глупости спрямо Адаша. Това са клевети, които са подсъдими. Най-конструктивното нещо е Лустрация и Декомунизация. Явно не можеш да четеш и да вникваш в написаното, но това си е твой проблем. Осъзнай се и се извини, ако имаш поне малко съвест. Но не комунистическа съвест, а човешка съвест. Иначе ти ще се окажеш жалък.

NoName
Новак
Публикации: 21
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: March 20, 2013, 18:16

Единствения начин да спре е чрез спиране на заплатата му.За какво и автора на медията си губи времето с такива,вместо директно да ги изтрива и аз се чудя.На други места,щеше да си замине и без отговор.

Георг-
и-
Ивано-
в
Начинаещ
Публикации: 35
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: March 20, 2013, 19:09

Неуважаеми Niki(Николай, Никола,), поне да беше си сложил едно фалшиво име, или вие обичате такива псевдоними, (нещо като Алберт, Телериг, Кардам, Найденов, Ивайло...). Не знам как си забелязал човека, сигурно доста добре го следите. Само кой говори за съсипване на човешки съдби, точно ти, сигурно ти си съсипал не един или два...милиона съдби. Човека прави критика, и на Маркс, и на Енгелс, и на Ленин, както трябва. Как да остане в службите като никога не е бил там, по скоро вие оставете службите(въпреки че бивш агент няма). На твоите колеги сайтовете, пише само "истина", там пишеш "демократично", какъв ти е проблема, живей си живота, и поне се старай да не тровиш въздуха много много. Той ако беше агент Пиер, до сега той щеше да има не милиони а милиарди, ама не левове а долари, нямаше да бъде на това положение.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 611
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: March 21, 2013, 13:40

Здравейте всички и как сте?

Благодаря за интереса и защитата.
Вижте, веднъж сграших с един такъв агресор – архипростак.
Оттогава телефонът на шефа на отдела за борба срещу тероризма по интернет постоянно е на бюрото ми. Дано не се наложи да го използвам.
Знаете ли колко труд и време са необходими за подготовка на една моя публикация?
Как да се занимавам и с подобни нашественици? Пък и ако изтрия подлите му клевети, някой ще реши, че се притеснявам. А нямам никаква, даже най-нищожна причина за това.
Проверяван съм по линията на три вестника и две телевизии. Ако имаха дори буква срещу мен, отдавна да са я извадили. Защо да ме пазят, след като нямам никакво влияние? Та този сайт е отскоро и е сред най-малко посещаваните. Няма даже една реклама за цяр в него. Дори дизайнерът му се плаши да публикува свое рекламно каре на него.
Що за малоумен идиот, параноик и негодник трябва да е някой, за да напише тези доноси и злословия по мой адрес? За да не остане никой, който да не е омърсен ли?
Сега нека ме извинят дамите и онези, които са по-възпитани. Но нима не е известно, че от която и страна да хванете лайното, все ще се изцапате? Този е от редките – закъснял продукт на милиционер-комунистическото изхождане. Жоро Жеков твърди, че Красимир Каракачанов – агент „Иван“, и онези дребни ченгенца край него, са пуснали измислицата за някакъв „Пиер“.
Още при изявите ми в СКАТ ме атакуваше. Даже беше изпратил едни нещастни младежи, за да ме набият. Три вечери разиграваха един и същ пошъл етюд, правейки се на пияни. На четвъртата им рекох, че е време да приключват. Защото, ако човек като мен не е в състояние да отнесе един бой, що за мъж е. Пуснах куфарчето си и то изтрещя върху плочките на тротоара. Опрях гръб във фасадата на сградата и зачаках. Знаех, че ще ме пребият, но и те можеха да отнесат някой и друг удар. Не се правя на герой. Бях уплашен, но не чак толкова много.
Те изведнъж "изтрезняха". Промърмориха някакви извинителни думи и повече не се появиха. Обаче спомеха, че са хора на Каракачанов. Нямам основания да се съмнявам.
Когато бях в „Евроком-България“, за пореден път бях настъпил агент "Иван" и то доста. Квичеше в писма срещу мен като ожулена пришка. Помня как го охарактеризира професор Бъчварова от Милано, близка на Мелпомена „Менча“ Кърничева и Иван „Ванче“ Михайлов. Моите близки не се гордеят от роднинството си с „Менча“. Нито с „Ванчо“. Но това е друга тема.
Важното е, че другарите не спират да мърсуват и да се мъчат да оцапат всеки, дръзнал да им се противопостави. Този анонимен „храбрец“ защо не извади някакво доказателство срещу мен? И защо не се изправи, за да ме „разобличи“, с името и лика си? Та да му взема пари в съда. Няма да са ми излишни. Долна твар - вещество...
Чувам призиви: Покажи документ, че не си ченге.
По-голяма глупост не съм срещал. Защо призоваващите не извадят за себе си? Кой да ми го даде и въз основа на какъв нормативен акт? Да вървят и да търсят. Всеки е невинен до доказване на противното. Така е още от древния Рим.
Когато аз поисках от Софийския градски съд негово разпореждане до всички служби на МВР за разкриване на истината за сътрудничеството на Костадин Тренчев, ми беше отказано. Това е един от мотивите за допускане на иска ми в Страсбург. Нарича се „отказ от правосъдие“. Процедурните нарушения по делото са още много.
Та сега аз апелирам към хулителите ми: Давам ви своето разрешение, даже ви насърчавам, да се ровите и да извадите нещо, каквото и да е, срещу мен. Защото никога и по никакъв начин не съм имал нищо общо с БКП, БЗНС и техните секретни репресивни служби. Както и с нито една чужда.
Аз съм Българин, другарки и другари. А вие? Вие просто сте идиоти.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: March 21, 2013, 14:32

Не мислех да се включвам.
Радвам се, че повечето съмишленици не обръщат внимание на тези жалки и смешни твърдения.
Така и трябва.
Най- добре би било да остане самотен в темата която е пуснал.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: September 4, 2013, 20:00

Ха-ха,колко е добре,че нямам нищо общо с вас,ПРОКАЗО ПОВЛЕКАНСКА!!!
Другия път,кажи на Ротшилд,да дойде веднъж и да ме цуне на едно място намиращо се на юг от кръста и на друго едно място,също на юг,но от пъпа!След това да ми изпрати и щерка му,та поне нея да мога да усвоя!
Хич не се и притеснявайте,г-н Ифандиев,вие мен да му чуете......и най-вече,като ми падне пердето!
Кажи на Ротшилдови,да ти измислят нещо по-разнообразно,че с фекалните си изцепки се изтърка!Както казваше другаря-пиянде Славков-СМЕНИ ПЛОЧАТА,МИНИ НА DVD!
Лека вечер,г-н Ифандиев!

Stoyan-
Kirilov
Новак
Публикации: 12
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: September 5, 2013, 15:54

Господин Веселин Николов,
Обръщам се към вас, понеже единствен още се хващате на просташката милиционерска въдица, която комунягите хвърлят, за да дразнят нормалните хора.
Не виждате ли, че те не засягат никого. Хората четат и все повече разпространяват статиите на господин Георги Ифандиев. Вече има специален блог в Съединените щати, предназначен само за тях.
Нищо не може да влезе в кратуните на тези нищожества. Те са дегенерати. Забележете грамотността им. Обърнете внимание на надрасканото от тези малоумни същества, за които се съмнявам, че са от майка раждани. Това е дъното на падението в Родината ми.
Няма как да засегнат господин Ифандиев. Нито мен. Като ме споменават, се издават, че редовно следят публикациите тук. Това доказва, че такава им е работата. Мизерници. Ченгета. Слухари. Доносници. Фатмаци.
Не виждате ли, че никой друг не им обръща внимание. Само вие. Млад сте, затова. Но престанете.
Те ще се удавят в собственото си слабоумие, простотия и низост.
Както не веднъж е писал господин Ифандиев, годината е 2013-та, а не 1990-та или 1991-ва. Само пълни тъпанари – навярно по наследство – могат да защитават незащитимото. Иван Костов е огромно комунистическо, съветско зло. Но то ни стигна.
Нека изродите изливат свинщината си. Те са се пръкнали в калта и помията на кочината и там ще умрат. Ако изобщо имат мозъчета, те не са по-големи от върха на топлийка.
А в тези кадри Иван Ценов е направо блестящ.
Моля ви, г-н Николов, сдържайте се. Оставете изродите да изтерясват.
Утре е петък и по обичая ни неколцина емигранти се събираме на моабет. Ще се посмеем на небивалата и невижданата простащина на остатъчните костовистчета – каймака на утайката от античовеци, мърсяща нашата земя хубава.
Поздравявам всички съмишленици. Дори да няма голяма надежда, нека живеем поне с тази, че подобни уродства на комунизма ще отмрат.
Нека бъде.

Stoyan-
Kirilov
Новак
Публикации: 12
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: September 5, 2013, 19:53

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2013/08/blog-post_1.html

Stoyan-
Kirilov
Новак
Публикации: 12
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: September 5, 2013, 19:56

Това не е за нещастници, отрепки, костовисти... То е за човеци.
За Божите създания.
Намерих 6 такива сайта.
Костов ли? Костовистчета ли? Свършени са.
Смрад. Бягайте далече от тях. Те са плод на зараза - със сифилиса на комунизма.
Няма лек.
Обречени са.

Veselin-
Nikolov
Pro
Публикации: 208
Пост Отговор на : Бедни, бедни Ифандиев...
на: September 5, 2013, 21:33

Г-н Кирилов,ако сте забелязъл,след като влизате тук,от известно време по-рядко давам коментари тук!
Причината е известна,но не го правя за друго,а заради г-н Ифандиев!Да млад съм,емоционален съм,не понасям несправедливостта,не понасям някой да излива непрестанна помия срещу хора,като господата Ифандиев и Жеков,хора които застават с лицата си и имената си зад тезите си,и хиляди пъти са показвали и доказвали,че може да им се вярва!Нещата,с които имаме леки разминавания за някои неща са нищожно малко!Така да се каже,те са само за цвят!Не мисля,че съм единствения,който се захваща с онова подсъщество!
Но понякога наистина ми идва в повече,когато гледам за каква кочина става въпрос в реалния живот,и когато влезна тук,на място,където трябва да са нормалните и мислещите хора,и се появява някакво деструктивно туморно образувание и разваля атмосферата!Само аз си знам,какво ми коства да се въздържам,от коментари,защото онова нищо,освен да обругава и осквернява по-гнусния и долнопробен начин най-близките на г-н Ифандиев,веднъж се захвана и с моите родители!А тогава наистина ми пада пердето!
Да ме обижда,колкото си иска,(все ми е тая),но да се захваща с майка ми и баща ми......както и да е!
Народа го е казал-Господ горе седи долу гледа!Вярвам,че рано или късно и то,ще си намери майстора и,ще иде в помийната яма,където си му е мястото!

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.076 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...