Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 [2]
Автор Заглавие:Прекрасен сайт.
Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Прекрасен сайт.
на: October 14, 2011, 23:59

Здравейте на всички! Жоре мога да кача втората част на предаването с Георги Стоев в руския ютюб,но трябва да го имам. Друг вариант е, да Ви дам паролата си на ЛС- за този сайт руютюб и да го качите вие.

Поздрави на всички и нека Бог да бди над вашите мирни домове!

vuychoto
Новак
Публикации: 18
Пост Отговор на : Прекрасен сайт.
на: October 15, 2011, 21:54

Г-н Ифандиев, отдавна съм ви казал, че докато интернет все още работи това е единствения начин да се стигне до хората, които търсят и искат да чуят и видят истината. Ето защо предаването по Евроком си е предаване и в това няма нищо лошо, напротив, но интернет и този сайт може наистина да ви направи свободен и независещ от този или от онзи. Идеята да се увеличи абонаментната такса заслужава внимание, защото по този начин ще се генерират повече средства, които ще дадат повече свобода и възможности и на сайта и на вас лично. Най-важното, което трябва да знаете, е че хората, които ви гледат или четат не гледат турските сериали или "риалити" измишльотините а това са все хора мислещи и достатъчно грамотни да имат и използват интернет. Аудиторията на интернет е вашата аудитория! Не се съмнявам, че не си въобразявате, че баба Пена от горно-нанадолнище ви е зрител или фен. Затова съсредоточете се върху истинската си, реална аудитория и смело! Ние съществуваме и сме с вас. Използвайте ни, защото сам е много, много-трудно! Надявам се достатъчно често да четете мненията в този форум, защото дотук видях само разумни, смислени и добронамерени мнения.
Успех и все така!

Най-накрая доживяхме! Честито!!!

Гост
Начинаещ
Публикации: 33
Пост Отговор на : Прекрасен сайт.
на: November 25, 2011, 21:23

.

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Прекрасен сайт.
на: November 26, 2011, 13:16

copy-paste защо не може да се прави?Моля Ви, важно е да могат да се публикуват ваши цитати по теми от други форуми!?Моля също да споделите причината, поради която сайта не работи понякога?

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

KanAsparuh
Новак
Публикации: 17
Пост Отговор на : Прекрасен сайт.
на: December 3, 2011, 14:39

ЗДРАВЕИТЕ ВСИ4КИ ТУК!ИМАМ 2 СЪВСЕМ ОБИКНОВЕНИ МОЛБИ.ПЪРВО --ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ НЯКОИ КОИТО РАЗБИРА ДА МИ ОБЯСНИ НА ОБИКНОВЕН ЕЗИК КАК МОГА ДА ЗАПИСВАМ ОТ ТУК СТАТИИТЕ НА ГОСПОДИН ИФАНДИЕВ--СТЪПКА ПО СТЪПКА.АЗ РАБОТЯ С ФАЙЕРФОКС. ВТОРО- ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ НЯКОИ КОЙТО ЗНАЕ,ДА МИ КАЖЕ,ОТКЪДЕ МОГА ДА ЗАКУПЯ ВСИ4КИ КНИГИ ОТ ПОРЕДИЦАТА СЯНКАТА НА СИОН-ОСВЕН 4ЕТВЪРТА 4АСТ,КОЯТО ИМАМ.МОЛЯ И ГОСПОДИН ИФАНДИЕВ ДА МИ СЪДЕИСТВА ЗА ТОВА. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ТЕЗИ КОИТО БИХА МИ ПОМОГНАЛИ-ПОНЕ СЪС СЪВЕТ АКО НЕ С ДРУГО

Calvinus
Новак
Публикации: 15
Пост Отговор на : Прекрасен сайт.
на: December 3, 2011, 15:03

Да, подобен въпрос и мен ме вълнува.Въпреки, че следя от самото начало лекциите, от първото появяване в скат, също бих си купил всичките ви книги.Ако намерите начин да ми ги изпратите в пакет, като предварително ви ги заплатя, заедно с пощенските разноски, би ме удовлетворило идеално.Ще се радвам да ги имам в библиотеката си, въпреки, че съм запознат със съдържанието и ще чета само пасажи за лична консултация.Ще се надявам също, ако и във времето някои млади хора, търсещи истина, намерят тези книги при мен и ги оценят.Така както и аз някога търсех да чета книги, но предпочитах библиотеките на малцината уважавани от мен по възрастни съграждани, близки, приятели, познати.Досега не бях мислил да правя букинистка колекция, но с вашите книги бих започнал.Т.е. бих се върнал към това, защото въпреки, че виждах пряко как книгата губи позиции, дълго време събирах енциклопедични издания, най-ценните от които ми бяха откраднати.Още ме боли от това.Вашите книги обаче няма да заключвам в красив сандък, както това направих с откраднатите ми.А ще ги държа на видно място.Поне тази свобода вече я има.

http://vbox7.com/play:ma1b41ef56

Страници: 1 [2]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.139 секунди.


Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...