Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

ОТВОРЕНО ПИСМО

 

 

До Министър-председателя

 

До Върховния Съвет на масоните от 33 степен

 

До:

 

ДАНС

Президентството

Министерството на здравеопазването

Министерството на образованието

Народното събрание

Комисията по здравеопазването към НС

Омбудсмана

МВР

Кметство – Столична община

Кметство – гр. Русе

НЗОК

БНТ, БТВ, Нова ТВ

Българските медии

Българската общественост

 

 

 

Отворено писмо от Христо Цанков, гр. Русе

 

е-mail: hi.tsankov@gmail.com

 

 

 

Г-н Министър-председател,

 

На 30.01.2012 г. изпратих молба до ДАНС за започване на незабавно разследване във връзка с отпускането на 2 млн. лева от държавния бюджет за закупуване на ваксини срещу рак на маточната шийка. В своята молба представих неоспорими факти и доказателства за страшните последици от тази ваксина върху живота и здравето на младите момичета и жени по света, а именно 103 официално признати смъртни случаи (неофициалната статистика е в пъти по-голяма) и хиляди тежки странични реакции, довели до тежки хронични заболявания, парализи и инвалидизация! Предвид на тази ужасяваща статистика, настоях в своята молба за обратното изтегляне на отпуснатите от държавния бюджет 2 млн. лева пари на българските данъкоплатци и спирането на ваксината в България.

 

Днес, 01.03.2012 г., точно един месец след подаването на моята молба, са налице следните резултати:

 

Първо, ДАНС не си направи труда да каже дори едно „Благодаря!“ за важните материали, които изпратих на Агенцията, длъжна да пази живота и здравето на българите. Вместо служителите на ДАНС да съберат въпросната информация и да реагират навреме, а те получават доста хубави заплати, тази работа се наложи да бъде извършена от един редови гражданин, без никакво заплащане за отделеното време и труд. Нещо повече, и до ден-днешен не съм получил обратен отговор от ДАНС за вх. номер, под който би следвало да бъде регистрирана моята молба в Агенцията. Тук веднага задавам следния въпрос на Директора на ДАНС: Наистина ли тази Агенция не разполага с никакви секретари, които да извършат необходимите служебни действия, когато се подава молба до ДАНС? Моля Министър-председателя да извърши проверка дали в ДАНС работят секретари, и ако да, защо до ден-днешен не съм получил отговор от Агенцията за вх. номер на моята заведена молба!

 

Макар и да не държа да ми благодарят за получената от мен информация, все пак считам, че е необходимо да бъде спазена елементарна етикеция от рода на:

 

„Г-н Цанков, в ДАНС е получена Вашата молба и е заведена с вх. номер………… ДАНС ще реагира в рамките на нейните компетенции и правомощия“.

 

Второ, в продължение на един месец след моя сигнал, по телевизия БТВ се върти почти всеки ден безочливата реклама на убийствената ваксината срещу рак на маточната шийка, като в рекламата дори се съветват родителите да се консултират с личните си лекари относно начина на поставяне на 3-те дози от ваксината! Г-н Премиер, езикът е беден, за да опише наглостта, дързостта и безочието на отговорните лица и управата на БТВ! Считам, че след подадения от мен сигнал би следвало да бъдат преустановени всякакви реклами на скандалната ваксина, поне докато тече разследването на ДАНС и докато Министерството на Здравеопазването не излезе с официална позиция и обяснения относно въвеждането на HPV-ваксината в България. Всъщност, дали ДАНС е предприела изобщо някакво разследване, така и не е ясно до ден-днешен!

 

Трето, от МС получих писмо с изх. No. 634/11 от 14.02.2012, с което се нарежда на МЗ да извърши проверка и да излезе със становище по подадения от мен сигнал. В това отношение трябва да заявя следното: МЗ е длъжно да извърши проверка и да даде адекватни обяснения за извършеното престъпление срещу българския народ, но тъй като става въпрос за ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, то в такъв случай е необходимо случаят да бъде разследван и от съответните правоохранителни органи! Тук обръщам вниманието Ви, г-н Премиер, върху скандалите с раздадените бонуси и Вашата позиция по въпроса. Наистина, добре прозвуча от ефира на телевизията, когато обявиха, че сте наредили на всички министри да върнат получените от тях бонуси в размер на 100 000 лева, но кой ще нареди да бъдат върнати в държавния бюджет 2 млн. лева пари на българските данъкоплатци, изхарчени безразсъдно и дръзко в тази тежка икономическа криза, за една смъртоносна ваксина?! Следващият въпрос е кой ще върне парите? И какво са 100 000 лева в сравнение с 2 млн. лева?!

 

Четвърто, напълно основателно окачествявам въвеждането на HPV-ваксината в България като ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу българския народ! В светлината на огромния брой смъртни случаи и тежки увреди от тази ваксина, е недопустимо изобщо да се помисли дори за нейното въвеждане, камо ли да се пръскат милиони левове народни пари за нейното закупуване в условията на тежка финансова криза и за облагодетелстването на международната Фармафия и определени продажни политици и подлоги! Освен това, смъртните случаи и тежки увреди от останалите „законни“ ваксини в страната нарастват все повече. Ето един от последните случаи:

 

23 февруари 2012/ Силвия Стоева: Синът ми е с рак на кръвта след ваксинация!

 

http://www.blitz.bg/article/29466

 

http://www.btv.bg/news/bulgaria/zov-za-pomosht/story/2031914301-Da_pomognem_na_Dani_da_prebori_levkemiyata.html

 

Тук е необходимо да подчертая, че България заема едно от последните места (ако не и последното) в ЕС, по отношение диагностицирането и компенсацията на увредени от ваксини бебета, деца, младежи и възрастни. В САЩ и другите страни от ЕС съществуват специални фондове за финансово компенсиране на увредените от ваксини хора, като изплащаните компенсации само в САЩ възлизат на милиони долари всяка година! Но България сякаш не се намира в Европа, а във Африка или някъде още по-нататък! Това е недопустимо, г-н Премиер, и представлява ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу българския народ! Кой сега ще поеме разходите по лечението на този осакатен от ваксина младеж, които възлизат на над 200 000 евро? Би следвало тези разходи да се поемат от Държавата и Министерството на Здравеопазването, а не да се призовава народът от ефира на БТВ да събира дарения! Каква ирония само! От една страна, БТВ рекламира смъртоносни ваксини, от друга страна, призовава народа да събира дарения за лечението на увредени от ваксини хора! Това е безумие, което следва да се прекрати!

 

Но, г-н Премиер, кой ще поеме раходите по лечението на стотиците болни от аутизъм и хиперактивност деца в България, болни от убийствените ваксини на Министерството на Здраве…осакатяването?! Кой ще плати за стотиците умъртвени от ваксини хора в България, чиято смърт е била погрешно диагностицирана като резултат от други фактори и заболявания?! Защото и до ден-днешен в България не е официално признат от Здравните власти нито един-единствен случай на смърт и увреждане от ваксина, за разлика от САЩ, например, където числото на официално признатите смъртни случаи и увреждания, е наистина доста голямо! Затова и ежегодно се изплащат там милиони долари компенсации! Но България, г-н Премиер, не живее в 21 век, а може би някъде в Средновековието! Може би с всяко следващо правителство от времето на промените през 1989 г. България се връща с един век назад! Кажете, г-н Премиер, защо не следвате примера на САЩ в това отношение? Нали САЩ са много добри приятели на България! Изпратиха ни военни части, построиха си военни бази у нас, дават ни акъл и за шистовия газ, за всичко се бъркат в държавната ни политика, само дето са пропуснали да Ви кажат, г-н Премиер, колко милиона долара плащат всяка година на увредените от ваксини хора в САЩ! Но Вие, г-н Премиер, поемете инициативата! Поискайте една официална справка, една елементарна справка… и направете каквото правят в САЩ от доста години!

 

Шесто, на какво основание, г-н Премиер, българските граждани са принуждавани да ваксинират децата си и себе си и им биват налагани различни финансови и други наказания при отказ от ваксинация, в разрез с Българската конституция и Международната конвенция за защита на човека и човешкото достойнство, подписана от България? Напомням Ви, г-н Премиер, че това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ срещу българския народ, за което лично Вие ще носите отговорност в Съдния Ден! В небесния доклад за Вашия живот, срещу Вашето име ще бъде записана присъдата – ВИНОВЕН за геноцид над собствения си народ! Защото сте знаели, г-н Премиер, че никоя институция не може и няма право да задължава който и да било да се ваксинира, а не сте предприели нищо, за да промените статуквото и дори сте допуснали да бъдат глобявани и наказвани по различен начин българските граждани! И тъй като се кланяте на Папата, на поп Максим, палите свещи и целувате икони пред обектива на камерата, нека сега Ви прочета Евангелието и какво казва Свещеното Писание за Съдния Ден:

 

Дан. 7:9 Гледах догдето се положиха престоли, и Старият по дни седна, чието облекло беше бяло като сняг, и космите на главата Му като чиста вълна, престолът Му – огнени пламъци, и колелата Му пламенен огън.

Дан. 7:10 Огнена река излизаше и течеше пред Него; милион служители Му слугуваха, и милиарди по милиарди стояха пред Него; Съдилището се откри, и книгите се отвориха.

 

Отк. 20:12 Видях и мъртвите големи и малки, стоящи пред престола; и едни книги се разгънаха; разгъна се и друга книга, която е Книгата на живота; и мъртвите бидоха съдени според делата си по написаното в книгите.

Отк. 20:13 И морето предаде мъртвите, които бяха в него; и смъртта и адът предадоха мъртвите, които бяха в тях; и те бидоха съдени всеки според делата си.

Отк. 20:14 И смъртта и адът бидоха хвърлени в огненото езеро. Това е втората смърт.

Отк. 20:15 И ако някой не се намери записан в Книгата на живота, той биде хвърлен в огненото езеро.

 

Рим. 14:10 … Понеже ние всички ще застанем пред Божието съдилище.

Рим. 14:11 Защото е писано: –

Заклевам се в живота Си, казва Господ че всяко коляно ще се преклони пред Мене,

И всеки език ще славослови Бога“.

Рим. 14:12 И тъй, всеки от нас за себе си ще отговаря пред Бога.

 

2Кор. 5:10 Защото всички трябва да застанем открити пред Христовото съдилище, за да получи всеки според каквото е правил в тялото, било добро или зло.

 

2Пет. 2:4 Защото, ако Бог не пощади и ангели, когато съгрешиха, но ги хвърли в мрака на най-дълбоките ровове, и ги предаде да бъдат вардени за Съд;

2Пет. 2:5 и ако не пощади стария свят, но опази с още седем души Ноя, проповедника на правдата, когато нанесе потоп върху нечестивия свят;

2Пет. 2:6 тъй също, ако Той осъди на разорение содомските и гоморските градове и ги обърна на пепел, и ги постави за пример на ония, които щяха да вършат нечестие,

2Пет. 2:7 но избави праведния Лот, комуто бе досадил развратния живот на нечестивите;

2Пет. 2:8 (защото тоя праведен човек, като живееше между тях измъчваше от ден на ден праведната си душа, като гледаше и слушаше беззаконните им дела);

2Пет. 2:9 то знае Господ как да избави благочестивите от напаст, а неправедните да държи под наказание за Съдния Ден…

 

 

Един подробен коментар върху Божия Съд в неговите две фази – изследователен и екзекутивен, можете, г-н Премиер, да прочетете в чудесната пророческа книга „Великата борба“, гл. 28, „Съдът“/ „Изследователният Съд“. Можете да прочетете темата и он-лайн, на следния линк:

 

ВЕЛИКАТА БОРБА (3) – Изследователният Съд:

http://www.facebook.com/groups/The.Bible.vs.The.Occultism/doc/355988401107790/

 

 

И така, г-н Премиер, ако човек нарушава земните закони и подлежи на наказание и съд в земните съдилища, колко повече ще отговаря пред Бога и Твореца за своите нечестиви дела, особено за тези, които не са получили справедлива присъда и отплата на земята! Помислете добре, г-н Премиер, и моля Ви, не се кланяйте повече нито на Папата, нито на поп Максим, не им целувайте пръстена или ръката, не палете свещи, нито целувайте икони, още повече когато е на публично място и пред обектива на камерата, защото тези деяния са богохулство срещу Бога и грехове, за които ще отговаряте пред Всемогъщия Творец и Спасител Исус Христос, в Съдния Ден! А това, което го казвам на Вас, казвам го и на Президента и всички министри и депутати, казвам го и на целия български народ! Поклонението на икони и паленето на свещи е идолопоклонство и богохулство!

 

И още нещо, г-н Премиер, не наричайте никой православен свещеник „отец“ или „патриарх“, защото е писано:

 

Мт. 23:9 И никого на земята недейте нарича свой отец, защото Един е вашият Отец, Небесният!

 

Ето защо, г-н Премиер, в светлината на всички изнесени дотук факти във връзка с безпрецедентния скандал за закупуването и въвеждането на HPV-ваксината в България, настоявам за незабавна среща с Вас и Министъра на Здравеопазването, в определено от Вас време и час, като разходите за моята командировка от Русе до София следва да се поемат от МС. Има доста неща, върху които трябва да си поговорим, включително и за фалшивата кампания, подета от някои организации и телевизии, спонсорирани от международната Фармафия, чрез които се налага дезинформация на българското общество по отношение истинските причини за рака на маточната шийка, и се промива мозъка на българските жени.

 

 

А сега се обръщам към Върховния Съвет на масоните от 33 степен в България, т.е. към тайното Правителство на България.

 

Уважаеми г-да Управляващи масони,

 

В дебелата книга (638 стр.) на висшия масон Недю Недев „Българското масонство 1807 – 2007“ има много изречени суперлативи за масонството по света и в България. Там, например, на стр. 446-447, в подзаглавието „Масонският идеал и гражданското общество“ четем един изключително красив пасаж:

 

„Във възходящото си развитие световното масонство става защитник на мира и лоялните отношения между нациите. Присъщият му реализъм го тласка към справедливо и прагматично разрешение на спорните проблеми. Въздигането на парламентаризма и демокрацията като система на управление сблъска масонството с тоталитарните, фашистките и комунистическите режими. То е техен антипод. В този двубой то остана непреклонно и защити ценностите на свободата, частната собственост и търсенето на истината, въздигането на идеята за Всемирно морално братство, изградено на началата на хуманизма.

 

Масонството има заслуга за създаването на Европейския Съюз (бел. – чудно признание) и гражданското общество. С основните си начала: солидарност, любов, мъдрост, сила, които са присъщи на общочовешкия морал, то работи за ново човечество, свободно от злите сили, от алчността, грабителството, насилието, терора и манипулацията. В личностен план ложите работят за освобождаването на човека от скръбта и тревогите. То ратува да извади роба от човека, от неговата скованост. Философията му е конфликтите да не се прикриват, а да се разрешават в рамките на възможното, чрез консенсус и справедливост от законно избрани мандатни институции…

 

Научната конференция на Великата ложа на България „Масонството и съвременният свят“ (29 април 2000 г.) показва загриженост, прозрение и размисъл за настоящето и бъдещето на света. Конференцията бе организирана по случай побратимяването между италианската ложа „Pisacane di Ponza Hod” и ложа „Светлина“, София, хотел Родина. Девизът „Масонството променя представата за света – променете своята представа за масонството“ има за българското общество основополагаща идея. Конференцията със своя диалог показва, че масонството гледа трезво на световните процеси, осъжда пороците, които съпътстват човешкия род, ратува за хуманизъм и братство между народите. Идеалът е равноправие и свободна размяна на традиции, опит и ценности. Конференцията осъди прекомерното монополизиране на материалните средства в едни среди и групи, обсъди възможности и пътища за подобряване на социално слабите, подкрепи младежта и дарованията, защити правата и свободите на индивида и нациите“.

 

Уважаеми г-да Управляващи масони,

 

След всички гореописани суперлативи за масонството в световен и национален план, след неимоверното нарастване на членството и властта на българските масони, моля да ми дадете адекватен отговор на въпроса ЗАЩО нашата родина България продължава да запада все повече и повече, защо официалните власти нарушават все повече действащи национални и международни наредби, защо се потъпкват у нас правата и свободите на индивида (българския гражданин), защо се предприемат репресивни мерки срещу хората, желаещи да си отстояват правата и свободите? Конкретно имам предвид защо българските граждани, които по право и закон не желаят да си ваксинират децата и себе си, са подлагани на репресия от страна на държавата? Защо са глобавяни? Защо се отказва достъп на децата им до детските градини със смешния и жалък мотив, че неваксинираните деца били опасност за ваксинираните?!!! Та нали ваксинираните деца имат имунитет от ваксините! Защо на майките им се отказват полагащите им се добавки за майчинство, ако не са направили „задължителните“ ваксинации на своите малки? Какви са тези „задължителни“ ваксинации при положение, че Международната конвенция за защита на човека и човешкото достойнство гарантира правото на свободен отказ на всеки гражданин от всякакъв вид медицинска интервенция? Защо Здравните власти у нас продължават да лъжат и мамят за ползите от ваксините? Защо не се каже истината на народа за милионите смъртни случаи и увреди от ваксините? Защо телевизиите и масовите медии позорно мълчат, при положение че ВИЕ сте хората, които ги контролирате? Необходимо ли е да изреждам поименно министрите, депутатите и други държавни служители като кметове, зам. кметове, областни управители и т.н., които са от Вашето братство и управляват държавата? Защо в България не се признават увредите от ваксините и защо Здравното министерство не поема разходите по лечението на децата и възрастните, увредени от ваксини? Защо в България няма създаден и до ден-днешен финансов фонд за компенсация на семействата, в които има увредени от ваксини деца? А това са стотици семейства! Защо МЗ и други институции нехаят относно опазването здравето на народа? Нека Министърът на Здравеопазването и кметът на гр. Русе, Пламен Стоилов, да изпратят хора да видят и заснемат със скрита камера как тълпи от ученици и ученички пушат цигари в междучасията пред Английската гимназия в Парка на младежта в гр. Русе! И нито директор, нито учители, правят каквото и да било, за да спрат тази грозна и трагична практика!

 

Но нека се върнем на въпроса с ваксините. Защо, г-да Управляващи масони, в България се харчат милиони левове в ситуация на тежка финансова и икономическа криза, за закупуването на една смъртоносна ваксина, спряна от употреба вече в няколко държави по света? Моля Ви, дайте адекватни отговори! Защо по БТВ продължава да се върти реклама на тази убийствена ваксина? Или може би производителите на Gardasil (Silguard) и Cervarix са платили много добре на въпросната телевизия? Сигурно са им напълнили гушката! Защо все още не са задържани отговорните лица и не са изправени на съд? Защо лицето Лъчезар Иванов, който има голяма вина за закупуването на въпросните ваксини, не е подведен под съдебна отговорност? Или може би той е ваш брат, над когото сте пуснали чадър? Нека сега Лъчезар Иванов да върне 2 млн. лева на държавния бюджет!

 

Има още много въпроси, които чакат своите адекватни отговори, г-да Управляващи масони, но чрез това отворено писмо до Вас се надявам да започнете да действате съгласно горецитираното описание за масонството и да докажете не само на думи, но и на дело, че наистина „защитавате правата и свободите на индивида и нациите“! Моля, докажете, че  масонството „работи за ново човечество, свободно от злите сили, от алчността, грабителството, насилието, терора и манипулацията“!

 

В заключение, ето още няколко красиви пасажа от изключително полезната книга на висшия масон Недю Недев:

 

„Франкмасонството развива взаимна толерантност и уважение, както и правото на лична свобода на съзнанието. Основният лозунг на движението е „Свобода, братство, равенство“. Възникнало като движение на свободните зидари, франкмасонството неуморно работи за интелектуалното развитие на човечеството, за обогатяване на неговата материална и духовна култура“ (стр. 416, глава „Съвременното масонство“, подзаглавие „Степан Ерамян посреща Великия майстор Орефис. Масони ще възраждат българската ложа“).

 

„Американските зидари дават по 2 млн. долара на ден за благотворителност. Годишният ни бюджет е 150 млрд. долара. (!!!) Имаме безплатни болници, центрове за деца с проблеми в четенето. В болницата в Сан Франциско в момента има двама лекари от Румъния. Издържат 18 болници, санаториуми, детски и старчески домове, очни кабинети, центрове за борба с рака. Благотворителността е израз на определена философия. Масоните смятат, че идеалност и рай на земята не може да се създаде. Стремежът им е да облекчат страдащите, нуждаещите се. Тези, които имат, трябва да помислят за тези, които нямат. Всеки трябва да подпомогне подобряването на живота“ (стр. 431, подзаглавие „Върховен съвет на висшите степени“).

 

В светлината на всички тези суперлативи за масонството ПРИЗОВАВАМ българските масони да съдействат за лечението на пострадалия след ваксинация младеж и ако е необходимо, да го изпратят за лечение в чужбина. А преди всичко ПРИЗОВАВАМ за незабавни и активни действия в сферата на Здравеопазването, за осигуряване гарантираните по закон права и свободи на българските граждани и за преустановяване на фалшивите и манипулативни рекламни кампании в полза на ваксините. Също така ПРИЗОВАВАМ за съдействието на Върховния съвет на масоните от 33 степен за излъчването по българските  телевизии на няколко важни документални филма, разкриващи истината за ваксините. Надявам се Върховният съвет да предприеме незабавни действия относно разрешаването на скандала с HPV-ваксината, нейното изтегляне от пазара, наказването на виновните лица, връщането на 2-та млн. лева похарчени пари в държавния бюджет, и преди всичко забраната на тази убийствена ваксина на българския пазар!

 

Следните док. филми,  разкриващи истината за ваксините, могат да бъдат изтеглени от дадените долу линкове, но много по-необходимо е те да бъдат излъчени в ефир по българските телевизии:

 

1. „Нация на ваксините(2008):

 

Торент-линк в Арена:

http://arenabg.com/details.php?id=6069ab6b8f99f762dc95b7c67a7584b0ca038fd9

 

Торент-линк в Замунда:

http://zamunda.net/details.php?id=266667&hit=1

 

 

2. „Произходът на СПИН(2004):

 

Филмът със субтитрите в Замунда:

http://zamunda.net/details.php?id=275636&hit=1

 

Филмът със субтитрите в Арена:

http://arenabg.com/details.php?id=8536a5274be5d01b710d5c679455d7335ae33f1e

 

 

3. „Истината за биологичното оръжие“ (2010):

 

Торент-линк в „Арена“:

http://arenabg.com/details.php?id=c0b1832327bf53c38c681fd832aff35205b69d00

 

T орент-линк в „Замунда“:

http://zamunda.net/details.php?id=248921&hit=1

 

 

4. „Ваксинации на сляпо“ (2008):

 

Филмът със субтитрите в „Арена“:

http://arenabg.com/details.php?id=9f8b1811dc39dc615848826ff1d47214caaa1740

 

Филмът със субтитрите в „Замунда“:

http://www.zamunda.net/details.php?id=235407&hit=1

 

 

А сега се обръщам към Депутатите от 41-то Народно събрание. Уважаеми Депутати, в своята молба до ДАНС от 30.01.2012 г. апелирах за Вашето внимание и съдействие по скандала с отпускането на 2 млн. лева пари от държавния бюджет и въвеждането на убийствената HPV-ваксина в българското Здравеопазване. Един месец по-късно няма налице никакви предприети от Вас стъпки! Това е срам и позор! Ако греша, моля, докажете го чрез факти. Някой от Вас постави ли въпроса за обсъждане в Парламента? Беше ли поискано сформирането на специална парламентарна комисия, която да разгледа този безпрецедентен скандал и да заеме необходимото становище? Кой е отговорен за укриването на информацията, че има 103 официално признати смъртни случаи на млади момичета и жени по света и че няколко държави са спрели употребата на тази ваксина? Кой е оговорен за укриването на информацията, че има хиляди тежки увреди на млади момичета и жени от тази ваксина? Кой ще върне похарчените 2 млн. лева? И съзнавате ли Вие в каква огромна опасност поставяте живота и здравето на хиляди българки с Вашето бездействие?!  Защо в течение на 1 месец след подадения от мен сигнал всички органи, включително ДАНС, бездействат? И доказателството е, че вече цял месец се върти реклама по БТВ на скандалната HPV-ваксина! Това е висша проява на арогантност, наглост и безочие! Ето защо, за пореден път апелирам към Вас за Вашите незабавни действия! И не забравяйте, че носите отговорност не само пред българските граждани, но преди всичко пред Всемогъщия Бог и Създател не небето и земята, Исус Христос, Комуто да бъде чест и слава отсега и до вечни векове!

 

 

С почитание:

 

Христо Цанков

гр. Русе, 03.03.2012 г.

 

skype: hi.tsankov

e-mail: hi.tsankov@gmail.com

facebook: www.facebook.com/hi.tsankov

 

P.S. Моля също така Върховния съвет на масоните от 33 степен да събере дарения от братството за лечението на още един тежко пострадал младеж след ваксинация. Става въпрос за Александър Василев, чието здравословно състояние е критично и чието семейство се нуждае от финансова подкрепа:

 

Александър Василев разказва пред телевизия Европа за своето увреждане от ваксина:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_vN-t-HyV4&feature=related

 

 

Надявам се да получа писмен отговор от Върховния съвет на масоните от 33 степен, според както подобава на организация, чийто „стремеж е да облекчава нуждаещите се и страдащите и да подпомага подобряването на живота“.

 

 

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...