Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

ЦЯЛАТА МЪКА И ЛЪЖА НА СВЕТА – ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ: КАКВО ЗНАЕТЕ И НА КОГО ВЯРВАТЕ?

 

 

 

 

 

 

 

 

Х Р И С Т О С    В О З К Р Е С Е !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добре дошли в медийния диагностичен център. Това е територия, предназначена за личности, за хора без комплекси, незасегнати от индоктринация, и с отворено съзнание. Единственото място, в което се съобщава истината, цялата истина и нищо освен истината. Нещо, което нито една друга медия в този провален опит за държава не може да си позволи.

 

 

 

 

*    *    *

 

 

 

Напоследък всяка статия на лондонския всекидневник „The Financial Times“ започва с призив за материална подкрепа с думите: „High quality global journalism requires investment.“ Което ще рече: „Висококачествената световна журналистика изисква инвестиции.

Всеки да го разбира, както желае.

 

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

 

 

Навършиха се 65 години от Al NakbaКатастрофата на потомците на древните юдеипалестинците. Истинските семити, ако приемем това нямащо нищо общо с историческата истина понятие. Защото всеки достатъчно образован, ерудиран и опитен съвременен специалист по антична история знае: Онова, което наричаме „семити“ е остатък от древната култура на Междуречието, определяна от мнозина като арамейска.[1]

Поредица от изследвания показаха, че надписи и печати, носещи имената на хетските [хиксоските] владетели имаха западно-семитски произходс други думи ханаански. Неотдавнашните археологически разкопки в източната част от делтата на Нил потвърдиха индикациите и заключението, че „нашествиетона хетите [„пастирския народ“, древните българи] по-скоро е бил продължителен процес на имиграция от Ханаан към Египет, отколкото светкавична военна операция.[2]

 

Виждате снимката, получила тазгодишната награда за „най-добра фотография на годината“ от Световната фондация за фотожурналистикаWorld Press Photo Foundation.

Тя е направена от шведа Паул Хансен. Авторът е уловил миг от скръбта на палестинци от ивицата Газа, които носят телата на две техни дечица, току-що убити от израелски ракети. Незабавно обвиниха журналиста, че кадърът е бил… нагласен.

Фоторепортерът, който работи за шведския вестник Dagens Nyheter”, отрече, че е сторил нещо грешно.[3]

Не, това е само един епизод от Al NakbaКатастрофата.

 

 

Israel über alles![4]

 

 

Някой от вас преживявал ли е тъгата, даже мъката, на хора, които даже не е виждал и чувал?

Навсякъде има почтени хора. Убедете се сами.

 

 

http://youtu.be/wW2L28Mjehs

 

 

 

Всеки да възприема и тълкува видяното и чутото според собствената си съвест. Но да не забравя, че това ни очаква.

 

Преди дни Бенямин Нетаняху навести в Москва своя събрат комунист и ционист Володя Путин от КПСС-КГБ. Беше приет в Кремъл като държавен глава, какъвто не е. Такъв е друг антисемит и терорист, другарят Шимон Перес.

Кой на кого е началник, пак отсъдете сами. Но не забравяйте каква е верската принадлежност на 99 на сто от т. нар руски олигарси

 

И още нещо. Военнопрестъпниците Владимир Путин и Бенямин Нетаняху обсъждаха бъдещето на Сирия. Доста по-рано президентът на САЩ, другарят Обама, беше „разчертал червени линии“ в семитската държава. Барак Хюсеинович заяви, че всяко неправомерно прекосяване на тези линии ще предизвика съответната военна реакция на Съветските американски щати.

Израел ги пресече по възможно най-драстичен начин. Извърши въздушни нападения над обекти в Сирия суверенна държава, членуваща в ООН.

 

Нито Обама, нито Организацията на обединените нации реагираха. Pax Judaica

 

Israel über alles!

 

През това време се намериха медии с достойнство, които показаха как представител на избраниците на световната демократична общност“, т. нар. бунтовници, изяждасърцето на убит сирийски войник.

Това е лицето на интернационалната левитскацивилизация“…

 

 

Vox populi, vox dei[5]

 

 

Сега да се върнем към началото, но от нашенския ракурс.

Някога били ли сте в обувките на изповедника, който не е приел рутината и след години практика се вълнува като при първото откровение на непознатия, излял душата си пред него?

Имате ли представа как се чувства човек, който не остава равнодушен към болката на ближния?

 

От години ми се случва и то всекидневно. Няма да намерите нито един човек, когото да съм предал. Преди дни напълно непознати, но звучащи искрено читатели, споделиха своите огорчения, даже безнадеждност. Ще предложа съвсем кратък цитат:

 

Г-н Ифандиев, винаги съм обичала да ви гледам, и чета.Но днес това, което прочетох, и за което съм сигурна, че е вярно, ме разплака… И аз от години… говоря на близки и познати. Малко хора проумяват това,което им казвам. „Ти си луда“ – това е отговорът на повечето. Какво трябва да стане, та народът да проумее цялата тая смрад?

Искам да Ви помагам да събудим повече хора. Но не можеш да събудиш човек, който не иска да си отвори очите.

 

Нито за миг не допускайте, че използвам тази чистосърдечност, за да се самолаская. Нито твърдя, че тя прекалено ме натоварва. Напротив, благодарен съм, че не малко от вас ме приемат с такова огромно доверие.

 

Използвам думите на Ваня,[6] която е една от нас, за да споделя нейното огорчение. Не само нейното, а на много от вас, чудесните читатели на тази медия.

 

Вече не помня откога все се заричам, че ще бъда равнодушен към тегобите на другите. Заслужават си го – казвам си. И все не успявам да изпълня заканата пред самия себе си. Не мога да бъда добре, когато преобладаващата част от моите братя и сестри са зле. А тези мои сънародници, които без да желая, усещам като ближни, не престават да ме разочароват.

 

В т. нар. форум след посредствена публикация за туземните ни избори от местен автор, поместена в лондонския “The Guardian”, прочетох следната констатация: „Победители са точно онези, които всички искат да се махнатолигарсите, корумпираните правителствени чиновници, облагодетелстваните от властта и кукловодите.[7]

 

 

Не е ли напълно естествено да попитам: В такъв случай кое е вярно? Фактът, че на т. нар. български избиратели това им харесва? Или, че няма избори, а назначения, оформяни по този начин? Иначе казано: „Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги отменят.

Да поставя ли точка, която да бъде нещо като присъда над масовата глупост? Или пак някой мозъчен фандък ще рече, че всичко е наред, а аз разпространявам „конспиративни теории“? Докато не изтлее в кушетката си с цялата присъща на процеса гнусотия[8]

 

Но човек не бива да съди прекалено строго. Отминалите избори подсказаха наличието на известно чувство за достойнство и самоуважение у нашенци. По официални данни т. нар. избирателна активност е около 51,33 на сто.

 

Лъжат! Категоричен съм.

 

Преди всичко, необновяваните избирателни списъци гъмжат от „фантоми“. Та според тях, онези, които имат право да гласуват, се равняват на броя на жителите на страната6 545 759 души. Обратното наслучая Флорида“ от президентските избори в САЩ през 2000 г.

В момента у нас не живеят повече от 6 600 000 души. Естествено, другарите вкарват в кюпа и регистрираните с право на глас в чужбина.

От практиката ми на занимавал се с полиграфия мога да твърдя: Скандалът в т. нар. Ден за размисъл беше изфабрикуван. Тъй като е безсмислен. Редовните бюлетини се раздават от областните управи. Те, до една, принадлежат на ГЕРБ. С други думи, манипулациите там са лесни. Още повече, че и МВР е в същите мръсни лапи.

 

В предходна публикация показах колко лесно е да се подправят изборите с протоколите на секционните избирателни комисии. Почти никой не отвори дума за съветския възпитаник и архикомунистически престъпник Петър Кънев, на когото БКП дари веригата от печатници „Демакс“. Те произведоха въпросните протоколи.

 

Освен това кой създаде ГЕРБ? Нали тази гангстерска групировка е продукт на същата БКП и на нейните служби в лицето на уж медийния кръг „Монтерей“. Комунистическата партия се възпроизведе със сто лица! На населението око му не мига кои са били (и са) комунисти, коиченгета, коищатни профсъюзни и комсомолски активисти и т.н.

Едва ли ще намерите друга тъй духовно пропаднала човешка сбирщина, която до такава степен да не вярва в Бога, да не изповядва никакви морални ценности и да загърбва всички разумни принципи. Като същевременно никога не пропуска от съзнанието си римската максима: “Memento mori” – „помни, че си смъртен“.

 

Какво остава насетне? Само едно: “Panem et circenses” – „хляб и зрелища“, както гласи не буквалният, но доста точен превод.

 

А аз троша време и сили. Като добре знам, че е казано: “Canes latrant, caravanna attamen it” – „кучетата си лаят, керванът си върви“…

 

Докато ви залъгват със скандали, които оправдават узаконяването на политическите безчинства, поне в столицата се чака минимум четири дни за… погребение. Съобщават тревожни, но въпреки това зализани данни за катастрофалната раждаемост в страната. Да сте прочели някъде сведения за смъртността? Какво ли ви интересува?

Правилно: Suum cuiqueвсекиму своето

 

Накрая на тази тема съм длъжен да поясня: Другарите винаги раздуват числата за избирателната активност. Тъй като смятат, че тe ги излагат в очите на господарите им.

Нека осветим истината. Даже по официални данни на последните парламентарни избори от 12 май 2013 г. в тях са участвали 45 на сто от населението на България. Истинската избирателна активност не е надхвърлила 35 на сто от българите.

 

Защо тези неща са толкова важни за мен? Господ е обяснил: „Защото каква полза за човека, ако придобие цял свят, а повреди на душата си? Или какъв откуп ще даде човек за душата си?…

Душата не струва ли повече от храната, и тялото от облеклото?[9]

 

Да допълня. Изборите или назначенията на официални, на видими властници, ли са по-важни от душата ви? Като пускате бюлетина за престъпницитекомунистите и ченгетата, мислите ли как я опетнявате?

 

Господарите сториха поне едно добро. Не допуснаха откровените униформени промосковски сталинисти от СКАТ в Парламента. Никой друг не прислужва така усърдно на Кремъл и Анкара, както те. Не вдигнаха бариерата и пред повечето „водачи на протестите“ – откровени прасета на милиционер-социализЪма.

 

Ако перифразираме Бунич: „Предстоящото правителство на България или ще бъде ариергард на преминалата в нелегалност номенклатура, илиавангард на новата номенклатура, излизаща от нелегалност. Не е ясно. Но едно е хубаво – повече никой няма да строи комунизъм в онзи военен стил.

И на това сме благодарни.

 

Крупиетата казват: “Rien ne va plus” – „край на залаганията“.

 

Още при първия свой престой в Париж в дома на руско-френската си съпруга, актрисата Марина Влади, съветският еврейски бард Владимир Висоцки вплете този израз по следния начин:

 

Rien ne va, plus rien ne va

 pour vivre comme un homme, comme un homme,

 comme un homme droit.

 Plus rien ne va pour vivre comme un homme doit.[10]

 

Макар не в изящен превод, то звучи така:

 

Нищо не е както трябва, вече не е,

за да живееш като човек

изправен, по човешки.

Вече нищо не е наред, за да жиееш,

както би следвало да живее човекът.

 

Но понеже „гласът народен е Божи“, както гласи древната максима, нека видим какво предпочита това население.

Ето какво:

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=VogwrVk8UdQ

 

 

 

Ein Führer, eine Partei, eine Nation” – „един вожд, една партия, един народ“!

 

Не бързайте да отсъждате. Напомням да се съобразите поне донякъде с квалификациите на Троцки, с които ще се запознаете след малко. Тогава…

 

Доста преди германския националсоциалистически лозунг той и другарите му болшевики бяха приели, че „Ленин это Партия, а Партия это Ленин“ – „Ленин е партията и партията е Ленин“!

 

Това е изречено от поет – от смятан за интелигент и талант, от Владимир Маяковски?! Тъкмо той сравни хората с лодки… И обяви:

 

Ленин и теперь живее всех живых!

Наше знанье, сила и оружие[11]

 

Когато знанията са затворени между тези граници – на един наследствен еврейски сифилистик, финалът е логичен – настоящия. Но Маяковски предупреди:

 

Партия – это единый ураган[12]

 

Ние не бяхмеотнесени от вихъра“, а от този могъщ ураган.

 

За разлика от Берлин, в Москва лозунгът завършваше така: „Слава Комунизму!

 

Ето какви са убежеденията на поне половината нашенци. Повечето от тях са „образовани“ в рамките на цитираното: „Ленинзнанье, сила и оружие“. Мнозина нямат друго, различно от официално наложеното мнение. Голямото (мургаво) малцинство (не е оксиморон) със сигурностникакво или сходно.

 

Останалите, които си позволявам да приемам като нормални, са шепа.

 

Cest la vie[13]

 

 

Numquam mendacia prosunt[14]

 

 

Какво знаете от историята? Например за Втората световна война? Идеологеми, с които няколко поколения са индоктринирани. Но тези преднамерено, съвсем умишлено насажадани лъжи, хванаха дикиш и продължават да вършат работа.

 

Какво да направя, за да достигна до съзнанието на повече хора? Да ги предизвикам да търсят и да мислят. Колко пъти разкривах, че Сталин и Хитлер били братовчеди? Каквито и доказателства да извадя, даже подробно проучване на американското разузнаване от 1943 година, те биват отхвърляни с пренебрежителното „конспиративна теория“.

 

Неколкократно представих репродукция на рисунка от натура, направена през 1909 г. в дома на виенските Ротшилдови от Хитлеровата учителка по рисуване, еврейката . На нея са изобразени младите Адолф Алойзович Хитлер и Лейба Давидович Бронщейн да играят шах.

Повтарям: през 1909 година! По-късно, за да продаде по-изгодно творбата си, еврейската художничка Емма Льовенщрам, също честа гостенка на Ротшилдови, обявила Троцки за… Ленин. Заради известността на „вожда и учителя на световния пролетариат“…

 

Най-малкото, със сигурност е известно, че през 1909 г. Ленин бил в Швейцария, а Троцкивъв Виена.

 

 

Хитлер и Сталин не били избрани случайно. Непосредствено след края на Първата световна война Интернационалът вече бил наясно, че му е необходима втора. Преди всичко, от Първатаинтернационалните банкери спечелили толкова, колкото от нито един друг бизнес. Както припомня Хенри Форд, не случайно „стара поговорката гласи: „Войната е еврейската жътва.[15]

 

Още през 1942 г., в разгара на битките, американският равин Феликс Менделсон говорел за тях в минало време и с увереност в триумфа на еврейството: „Втората световна война беше водена в защита на основните принципи на юдаизма.[16]

 

Три лета по-рано, в броя на издание „Еврейски критерий“ от 13 октомври 1939 г. е публикувана редакционната прогноза, че „предстоящата световна война ще доведе до унищожението на шест милиона евреи в Източна и Централна Европа“?![17] (Виж илюстрацията.)

Как ви се струва?

 

Тъй като добре познавал и Сталин, и Хитлер, Лев Троцки твърдял, че Сталин е страхливец. „Съюзът с Хитлер беше продиктуван от страха – пред Хитлер и пред народа.

Хитлер създаде своя собствена програма. Какво място заемат „идеите“ на Хитлер в историята на човечеството, това е друг въпрос. Пътят на Сталин е друг. Идеите на Ленин създадоха комунистическата партия. Тази партия завоюва властта. Апаратът на тази партия съсредоточи властта в свои ръце.

Гледам фотографска снимка, на която Сталин и Рибентроп си стискат ръцете. На лицето на Рибентроп има повече увереност. Зад усмивката на лицето на Сталин се крие неувереност и объркване на провинциалист, който не знае чужди езици и се губи при стълкновение с хора, на които не може да заповядва, които не се боят от него.[18]

 

Колко познато! Няма как горната характеристика на „бащицата от Кремъл“ да не предизвиква асоциации с Тато от село Правец, Орханийско, сред по-възрастните. А на всички тя несъмнено напомня по един или друг начин за Желю Желев, Георги Първанов, но най-вече за пожарникар-премиерката Б.Б.

 

Иначе никакви „идеи на Ленин“ не са „създали комунистическата партия“. Това е бил етап от плана за световната революция. Днес, за да не звучи толкова рязко, използват евфемизмите глобализация и нов световен ред.

 

Ала Бронщейн, рожба на Ротшилдови, който откраднал фамилното име на руския дворянин Троцки, съзирал още паралели и зависимости между двамата диктатори. Във всички случаи везните на оценката му се накланяли в полза на фюрера: „Несъмнено е, че мисълта за чистката в болшевишката партия се появи в главата на Сталин във връзка с чистката, извършена от Хитлер през 1934 г. И въобще, Сталин е лишен от творческо въобръжение, от изобретателност, заобиколен е от крайно сиви люде. По този начин явно подражава на Хитлер, който му допада със своята изобретателност и смелост.[19]

 

Когато сравнявате с Хитлер някого от посредствениците, които задкулисните кукловоди от Политбюро на ЦК на БКП поставят, за да правят гимнастически упражнения в официалната, фасадната, си спомняйте за цитираната съпоставка на Лейба Бронщейн. И не си затваряйте очите пред броя на жертвите на двамата.

Във всички случаи, колкото и да са ми неприятни всички престъпници от този сорт, Адолф Хитлер ще изглежда по-симпатичен на фона на Йосиф Висарионович

Както не пропускайте да си спомните, че тези от Политбюро, които разполагат с истинската власт – power, са доверениците на Братството.

Затова „демократичните“ САЩ в лицето на тогавашния държавен секретар Джеймс Бейкър избраха за свой главен антикомунистическипартньор Андрей Лукановтрето поколение комунист!

 

Да допуснете, че Партията ще предаде властта, без да усети дулото на оръжието, опряно в нейното слепоочие, наистина е наивно, съвсем меко казано. Достатъчно е за пореден път да припомня онова признание, направено от тогавашния заместник-министър на вътрешните работи генерал Любен Гоцев, направено на 10 януари 1990 г.: „На 15 януари влиза чл. 1, ние вече не сме управляваща партия, запомнете го това!… [Но] ние [пак] ще служим на Политбюро, но не можем официално, ще искаме разрешение от прокурора, съдия[та].

 

И служат.

 

Тези посредници на Интернационала ползват властта, но не я притежават. Тя винаги е в ръцете на самоизживяващите се като богове интернационалисти от Братствоторожбите на княза на този свят.

 

Да напомня, че през четиридесетте години на ХІХ век майката на петимата братя Ротшилд – ортодоксалната еврейка Гутле Шнапер, заявила: „Ако синовете ми поискат, повече няма да има никакви войни.[20] Струва си да се сещате за това.

 

 

Има предмети в човешки образ, нека ги наречем същества, които с чифутска надменност и комунистическо невежество обявяват всеки, който вади истината на светло, за „луд“. Преди няколко седмици прочетох за себе си в сайта на телевизионното предаване „Часът на Милен Цветков“: „Махнете го тоя ненормалник. На него все комунистите и евреите са му виновни.

 

Няма аргументи, които подобни твари да приемат и признаят за верни. Битките с тях са обречени и затова е по-добре да бъдат отбягвани. Не от слабост, а поради опасността онзи, който ги води по правилата на истината и науката, да се принизи до тяхното подземно равнище. Не са изобретени убедителни доказателства, които да бъдат противопоставени на тропащия с обувка по банката в залата на Общото събрание на ООН съветски генсек Никита Хрушчов.

 

Този преобладаващ тип агресори използват прословутите лозунги на всяка тоталитарна партия, които Джордж Оруел представи:

 

Войната е мир!

Свободата е робство!

Невежеството е сила!

 

Нека припомня, че на 23 август 1939 г., с подписването на Договора за ненападение, познат като Рибентроп-Молотов, комунисти и нацисти станали съюзници.

Те били подготвяни за агресивни войни. Финансирали ги едни и същи скрити, задкулисни сили.

 

Но безспорно комунистическата държава представлява най-голямата тирания в човешката история. Игор Бунич я обрисува с няколко щриха:

 

По своята административна структура СССР почти с нищо не се различаваше от древните деспотии с неограничена власт на владетеля в столицата и със сатрапите в провинцията. Основа на икономиката на страната, както навсякъде, бе добивната промишленост, обслужвана изключително от затворници, броят на които към 1953 година беше достигнал до около 12 милиона души. ГУЛаг, както правилно отбеляза Солженицин, по броя нанаселениетоси се равняваше на средна европейска държава и осигуряваше на страната всички видове суровини, включително и злато, при това практически съвсем безплатно.

Аграрният сектор на империята се обезпечаваше от многомилионната армия колхозници, поставени на по-ниско равнище от крепостните селяни през старите времена на руския абсолютизъм. Селяните нямаха паспорти и без специално разрешение от местнияпомешчик“ – председателя, нямаха право да излизат извън селото си (дори и на пазара). За своя труд те всъщност не получаваха нищо, освен прословутите „пръчици трудодни“, като представляваха резерв за попълване на ГУЛаг и армията. Така вървеше осигуряването на страната с храни и други селскостопански продукти.

 

В строителството всички нулеви и начални цикли се изпълняваха от затворници. Те съставляваха 60 процента от общия брой на работещите в този отрасъл и превишаваха числеността дори на армейските строителни батальони, които също се използваха за робски труд. В обработващата промишленост и в транспорта броят на затворниците бе значително по-малък. Носвободнитеработници, даже висококвалифицираните, получаваха просешка заплата и влачеха жалко съществуване с постоянния риск при най-незначително провинение да се озоват от другата страна на бодливата тел. Във въоръжените сили служеха в мирно време осем милиона души.

Така съществуваше народът, хвърлен в месомелачката на безкрайния терор и в най-страшната в историята на човечеството война.

И така:

 

12 милиона в ГУЛаг,[21]

8 милиона в армията,

30 милиона в колхозите,

40 милиона в промишлеността[22]

 

Ето какво харесва „образованият“, „информираният“ тукашен избирател

 

Чувал съм не малко хора, някои от тях даже нечленували в БКП, да отричат, че у нас е имало концентрационни лагери! Цинизъм, с който не мога да свикна. Това е част от масовата лъжа. Тъкмо на тази всеобща измама е посветена настоящата публикация.

 

И така, в резултат на своята прегръдка, през септември 1939 г. нацисти и комунисти нападат Полша. Връхлитат върху нея от запад и от изток. И за двадесет дни не само й виждат сметката, но и си я поделят.

Масово насадената представа за нацистите е за „крайно десни“. А те атакуват полската държава, понеже била… буржоазна.

 

След това нацистите обръщат дулата на танковете и оръдията си на запад, а комунистите – на север, към Финландия. Обаче скандинавците не само се съпротивляват, но и отблъскват създадената от Лейба Бронщейн-Троцкинепобедима Червена армия“! Съвсем по роднински Фюрерът предлага помощ на Сталин, но „бащицата“ отказва – все пак има гордост. Вестниците обявяват поражението за… временно отстъпление?!

 

Всички комунисти по света удобнозабравят“ тези неща. А още редица факти и събития са направо извадени от историята. Например този, че Хитлер спасява британците и французите. След което, за благодарност, Чърчил действа в полза на нацистка Германия.

Не ви се вярва?

 

На третия ден от нахлуването на Германия в Полша съюзниците Великобритания и Франция, барабар с всички свои колонии и протекторати, обявяват война на Третия райх.[23]

 

Имате ли представа какво следва нататък?

 

 

Хитлер – спасителят на Великобритания

 

 

Това, че четвъртевреинът Хитлер[24] действал в интерес на ционизма, личи от поредица факти. Например, след като за 40 дни прегазил Франция, Вермахтът обсадил остатъците от армията на петлите и притеклите им се на помощ британски части в Дюнкерк, на Ламанша.

 

 

Ако четете официалната история, ще разберете, че обсадата на Дюнкерк е започнала на… 27 май 1940 година. Което е абсолютна лъжа. На практика тя приключва тогава. На тази дата фюрерът позволява на наличните британски кораби почти безпрепятствено да евакуират обсаденитеу в града край Ламанша френски и британски военни части. Фактически Адолф Хитлер спасява почти цялата остатъчна армия на Франция и значителнаот тази на Негово величество крал Джордж V.

 

Когато на 10 май 1940 г. полуангличанинът, полуамериканският евреин Уинстън Чърчил става министър-председател на Обединеното кралство, неговите френски съюзници са на колене. През следващите две седмици на практика цялата им войска е натикана до бреговете на Атлантика в Западна Франция. Остатъците от разбитата армия се събират в и около градчето Дюнкерк.

 

Генералният щаб на Германските въоръжени сили настоява сухопътните войски да влязат в града и да премажат обсадените. Неилюминираните кадрови висши офицери смятали, че водят една истинска война. Те били убедени, че с превземането на Дюнкерк тя ще свърши. Не били наясно, че фюрерът имал нещо друго предвид. Тъкмо той възразил. Хитлер поискал тридневна отсрочка, за да се прегрупират силите. Обосновал се с повреди в техниката, прекъсната снабдителна верига и умора на личния състав.[25]

 

Вятър и мъгла.

Всички млъкнали. Единствено началникът на Луфтвафе фелдмаршал Херман Гьоринг, един от онези в нацисткото ръководство с по-малко еврейска кръв, обаче женен за юдейка, възразил. Той поел ангажимента да срине града от въздуха. Хитлер не позволил.

 

Гьоринг дръзнал да възкликне, че нацисткият водач спасява обсадените врагове. Така и станало.

Оттогава е запазено едва ли не като анекдот звучащото подобно на стенание негово обръщение към Адолф Алойзович: “Warum, mein Führer?” – „Защо, вожде мой?

 

Даже смятаният за един от най-добрите изследователи на нацистка Германия, еврейският историк Уилям Шайрър, е на мнение, че „Хитлер спрял своите бронирани сили пред Дюнкерк, за да спести на Великобритания още по-горчиво унижение“?![26] Той спасил и всички френски войници, заклещени на това място.[27]

От какъв зор? Може би фюрерът, който има неприкрити антихристиянски писания и изказвания, е бил по-християнин и наистина „е обичал враговете си“?

Според тогавашните слухове в щаба на фелдмаршал Рундщедт, заповедта на Хитлер за спиране на напредването и унищожаването на френско-британските части пристигнала там още на 23 май 1940 г. Изуменият генерал Хайнц Гудериан, чиито добре подготвени в СССР танкови части били готови да сравнят Дюнкерк със земята, наистина спрял настъплението.[28]

 

От Англия пристигнали достатъчно плавателни съдове и превозили френските и британските части от Дюнкерк на Албиона.

Един от най-уважаваните британски военни историци, капитан Бейзъл Лидъл Харт, признава, че при Дюнкерк Хитлер имал възможността да плени цялата британска армия. В своята книга „Другата страна на хълма“ той посвещава цяла глава на тази тема. Тя е озаглавена „Как Хитлер победи Франция и спаси Великобритания“.[29] Като разказва за заповедта „Halt!“ – „Спри!“, на фюрера, той цитира германския генерал Фон Блументрит, участник в събитието:

Тогава той [Хитлер] ни удиви, говорейки с възхищение за Британската империя, за необходимостта от нейното съществуване и за цивилизацията, която Великобритания е дала на света. С повдигане на рамене той отбеляза, че създаването на нейната империя беше постигнато със средства, които често бяха груби, но „където има замисъл, има и летящи стружки“. Той сравни Британската империя с католическата църква като каза, че и двете са основни елементи за стабилността в света. Заяви и, че всичко, което иска от Великобритания, е тя да признае германската позиция на Континента. Връщането на германските колонии би било желателно, но не и основно. Дори той щял да предложи на Британия помощ с войски, ако тя се окаже набъркана в трудности някъде…[30]

 

Неосведоменият и изнервен Херман Гьоринг предлага да ликвидира англо-французите от въздуха – с бомбардировачи и щурмови изтребитили. Вместо това, фюрерът го съветва да не допуска рибарски кораби да участват във военни действия?! И Luftwaffe атакуварибарски лодки и гемии!

Невероятни военачалници като генералите Ерих фон Манщайн – всъщност евреин с истинско фамилно име Левински, като на Клинтъновата любовница Люински, Хайнц Гудериан и адмирал Карл Дьониц, са смаяни. Обаче оттогава до ден днешен това бива стоварено върху гърба на Хитлер като негова… „грешка“![31]

Кой идиот би приел това?

 

Да видим и чуем.

 

 

http://youtu.be/TMcaxk4thSg

 

 

 

По онова време“ – разказва вече цитираният Харт, – „вярвахме, че отблъскването на Luftwaffe в „Битката над Британия“ я бе спасило. Това е само част от обяснението, последната част. Истинската причина, която стига по-дълбоко, е, че Хитлер не искаше да завладява Англия. Той отдели малко внимание на подготовката за нахлуването… След кратък импулс да я нападне, той отново се обърна на 180 градуса и прекрати подготовката. Вместо това взе да се готви да нахлуе в Русия.[32]

 

Друг английски военен – капитан Арчибалд Ремзи, се мъчи да оневини фюрера с едно изречение: „Евреинът Карл Маркс формулира, че болшевизмът никога не би могъл да успее, докато Британската империя не бъде окончателно разрушена.[33]

 

Поради неосведомеността си, граничеща с малоумие, и своя болезнен патриотизъм, този автор не проумява, че след Оливър Кромуел империята е в криза. Дори при кралица Виктория, когато се говори, че „над Великобритания слънцето никога не залязва“, тя е разядена от еврейството. Та нали най-успешният премиер от Викторианската епоха е българомразецът Лорд Биконсфийлд, евреинът Бенджамин Дизраели. От края на ХІХ век Англия е второстепенна сила, която отстъпва на Германия, Русия и преди всичко на САЩ.

Хитлер е прав в едно. След Втората световна война гордият Албион е просто остров, който се мъчи да се присламчи я към бившата си колония отвъд Атлантика, я към добрата стара Европа. Днешна Великобритания е дори по-послушен васал на Съединените щати, отколкото беше България на Съветския съюз. Вместо като гордо изправен лъв, карикатуристите взеха да я изобразяват като дресиран циркаджийски пудел.

 

Канадският учен, евреин и бивш ционист Хенри Макоу определя описаните събития като „чудото при Дюнкерк“.[34] Той разказва: „През май 1940 г. британците бяха на ръба на поражението. В Дюнкерк английската армия бе хваната в капан. Вместо да плени англичаните, Хитлер спря своите генерали за три дни, позволявайки на 330 000 мъже да се измъкнат.“[35]

Еврейският автор Луис Килтзър се мъчи да изясни позицията на фюрера: „Кръвта на всеки отделен англичанин е тъй скъпа, за да бъде пролята“ – заяви Хитлер. – „Нашите два народа си принадлежат един на друг расово и като традиции. Това винаги е била моята цел, даже ако нашите генерали не я възприемат.[36]

 

Да спрем за миг. От една страна, Германия и СССР са съюзници. От друга, Франция и Великобританиясъщо. Но вече повече от половин година те са в обявена война срещу Третия райх. Що за милостивост проявявал неговият фюрер?

 

Не мислите ли, че имало нещо гнило, но не в Дания?

 

Ще се опитам да изясня. Но нямам сили и време, за да ви посочвам източниците. Просто ще преразкажа. Който се интересува, ще открие онова, което му е необходимо.

 

 

Чърчил – унищожителят на съюзническия френски флот

 

 

Втората световна война се води с много цели. В своите дневници, които след 1951 г. никога повече не са виждали бял свят, самоубитият бивш военновременен министър на флота и сетнешен на отбраната на Съединените щати Джеймс Форестал е записал на датата 27 декември 1945 г.:

Днес играх голф с Джо Кенеди.[37] Попитах го за неговите разговори с Рузвелт и Чембърлейн от 1938 г. насетне

Той разказа как Чембърлейн заявил, че Америка и световното еврейство принудително са натикали Англия във войната.[38] (Виж илюстрацията.)

 

Братството сътвори мита за холокоста“ – уж изтребените 6 милиона евреи. По този начин Ротшилд и компания хвърлиха вината за това върху европейците и преди всичковърху германците. Веднъж усетили се „гузни“, макар и неоправдано, тези хора сведоха глави и започнаха да приемат всяка Тяхна измислица за реалност, за даденост. И използваха мита за „шоа“ – „катастрофата“, като държавностроителна. Ако не беше тази „измама на ХХ век“, държавата Израел трудно щеше да цъфне върху политическата карта на света.

Не случайно офицерът от нацисткия Вермахт, евреинът Хенеке Кардел нарече „Адолф Хитлер основателят на Израел“.[39]

 

Друга причина за войната са несметните печалби за интернационалните банкери в резултат на кредитите, които воюващите държави теглят. Третата – същото, но за производителите и доставчиците на военна продукция, които са пак същите – интернационалното Братство на финансистите. В това число металургия, машиностроене, текстилна и шивашка, хранително-вкусова, включително селскостопанска продукция.[40]

 

Тези еврейски магнати финансират и подпомагат и двете основни страни, които са планирали първо да се съюзят, а след това да воюват помежду си. И Сталин, и Хитлер, всеки за себе си, са убедени, че ще победят.

Когато в началото на 1941 г. фюрерът започва да изпитва съмнения, че го мамят, изпраща своя най-близък съпартиец и министър на външните работи, евреина Рудолф Хес, за да направи справка в Лондон.

В средата на двайсетте Хес е лежал заедно с Хитлер в затвора. Той запознава своя съкилийник с генерал Карл Хаусхофер – един от лидерите на тайното общество Туле. Макар също евреин, той се прави, че мрази юдеите. От неговите духовни напътствия стартира политическият път на Хитлер.

 

Прочутият британец Арнълд Тойнби, смятан от мнозина за „най-добрия съвременен историк“, е издадал около 2500 страници за произхода и разделянето на човешката цивилизация. Той има шанса в продължение на близо два часа да разговаря с Адолф Хитлер. След срещата ученият излиза с убеждението, че фюрерът е напълно искрен в намеренията си за мир и приятелство с Англия.[41]

 

Затова е и объркването от пролетта на 1941 г. След арестуването на Хес в Шотландия, канцлерът на Германия започва да проумява, че трябва сам да се погрижи за бъдещето си. Но не открива път назад. Планът „Барбароса“ вече е готов и е на бюрата както на лидерите на Интернационала, така и на Сталин.[42]

 

Явно фюрерът започва да се съмнява доста по-рано. Защото само две седмици след като той спасява британците в Дюнкерк, Уинстън Чърчил му връща жеста. Все пак и двамата са ционисти… Той атакува военноморския флот на своята съюзничка Франция и го разгромява. Но по-добре да видите и чуете. Предупреждавам читателките, че става дума за война и стрелби. Трябва известно търпение…

 

 

http://youtu.be/kbzwSK318Us

 

 

http://youtu.be/6v1sQbk5qGE

 

 

http://youtu.be/8GUPo6O2j9Y

 

 

http://youtu.be/rqCOyfM2DO8

 

 

 

Колцина от вас знаехте за тези трагични събития? Когато ви втълпяват небивалици за войни, революции, въстания, бунтове, задавате ли на пропагандистите, които се мъчат да промият съзнанието ви, въпроса: Qui prodest? – Кой има полза?

 

 

Лъжа, изричана достатъчно често, се превръща в истина[43]

 

 

И горният цитат невярно, несправедливо, измамно е приписан на Хитлеровия министър на пропагандата, четвърт евреина д-р Йозеф Гьобелс.

А истината е, че оригиналът принадлежи на полуевреина Владимир УляновЛенин, по майка Бланк.

 

Преди точно 46 лазарника покойният „бийтълДжордж Харисън изпя:

 

Разговаряме за пропастта между нас.

И за хората, които се крият зад стена от илюзии.

Никога не поглеждат истината.

Когато си отидат от този свят,

ще бъде твърде късно за това[44]

 

Отнася се за всички.

 

Странно било поведението на Адолф Хитлер и спрямо вече споменатия фелдмаршал Ерих фон Манщайн. Този наистина славен генерал с истинска еврейска фамилия Левински одобрявал заповеди за убиване на евреи, нанасяли ущърб на армията в тила. Тъкмо поради това се оказал единственият висш военачалник, съден в британската зона.[45]

Та през септември 1941 г., след като командващият на 11 армия (армейска група „Юг“, в която участва Трета румънска армия), генерал-полковник Ритер фон Шоберт се приземява със самолета си в минно поле и загива, Фон Манщайн поема командването на войските в кампанията по завладяването на полуостров Крим. Няма да се спирам подробно на развитието на тази операция. Не това е целта на настоящия разказ. Просто съм длъжен да припомня блестящата стратегическа разработка на опитния военен.

 

Той постепенно овладява хълмистата част – Горы Сапун, спуска се на Юг-Югоизток и преодолява съпротивата на болшевиките при полуостров Керч. Така, след тежки боеве и като прониква през залива Северная, на 1 юли 1942 г. армията на Ерих фон Манщайн превзема главния град на полуострова Севастопол. След падането на тази важна съвременна крепост в ръцете на Хитлер, фюрерът произвежда пълководеца в чин фелдмаршал.

На Манщайн му остава да довърши собствения си план за завладяването на Кримключов стратегически пункт, плацдарм за по-нататъшното настъпление от Юг към Кубан и Кавказ. А оттам – към Каспийско море, Баку и огромните нефтени находища. Военна операция, която навярно щеше да бъде решителният епизод за изхода от най-мащабното стълкновение в историята. Но историята не търпи условното наклонение. В нея не съществува „ако“…

 

Вместо да заповяда продължение и завършване на акцията, съвсем неочаквано и необосновано, фюрерът премества вече закичилия фелдмаршалски пагони Манщайн при Ленинград, сетне при Дон и т.н. С мотива, че желае да се възползва от отличните му качества на стратег. А Крим остава недоовладян и не след дълго Съветите си го връщат. По този начин плацдармът за настъплението на Север-Североизток просто не е създаден и това се отразява върху по-нататъшното развитие на войната.

Дали това е само тактическа грешка на фюрера или представлява част от добре замислен план? Случайно ли главнокомандващият на Третия райх наричал своя Генерален щабмасонската ложаи не му се доверявал?[46] А този щаб бил съставен изключително от образовани, кадърни висши офицери, доказали се още в битките през Първата световна война.

 

Може да не ви се вярва, но военните историци отдавна знаят: В края на 1941 г. фюрерът отказва да влезе в Москва и да реши войната. Дъглас Рийд осветлява:

Размерът на британското и американското богатство, изтекло в комунистическа Русия, когато нейните намерения бяха добре известни, беше изумителен. А това не бяха заеми на хартия или счетоводни транзакции, а стоки и злато. Всичко това беше дадено без обществен надзор и можеше да бъде оправдано единствено, ако бе произвелообщата победа“. Както предварително се знаеше, това не стана.

Забележително е как действията на Хитлер попаднаха в същия шаблон. Ако той бе неспособен да нахлуе на този остров [Великобритания], не си струваше да започва войната, освен ако не желаеше да унищожи Германия. Същото се случи в Москва. (Виктор Кравченко, тогава капитан от Червената армия, в „Аз избрах свободата“,[47] разкрива плячкосването и паниката в Москва между 13 и 18 октомври 1941 г. и казва: „През тези дни германците можеха да превземат Москва на практика без борбаЗащо тогава обърнаха гръб е загадка, която единствено самите германци могат да разкрият за историята.“) Убеден съм, че заповедта за оттегляне беше на самия Хитлер и това отново навежда на мистерията на неговия произход и мотиви.[48]

 

Прекалено „конспиративно“ ли ви се струва? Така е, понеже ленинците прекалено дълго и толкова многократно са ви повтаряли лъжата. Сталин, на когото победата била обещана, примрял от страх и се скрил извън столицата… А фюрерът вече бил издал заповед за изграждането на копие на “Das Kehsteilnhaus” – резиденцията му „Орловото гнездо“ в Баварските Алпи. Но този път в… градчето Барилоче, разположено в аржентинската провинция Патагония[49]

 

Още по-рано дори дучето не издържал. Запазено е негово оригинално писмо до Хитлер с дата 3 януари 1940 г. В него Бенито Мусолини предупреждава фюрера за опасността от предприемането на война срещу западните сили, без да се вземе под внимание заплахата от Съветския съюз от Изток. Като критикува водача на Третия райх във връзка с пакта „Рибентроп-Молотов“ от август 1939 г., италианският вожд го обвинява, че е изоставил каузата на антикомунизма.

 

Мусолини пише: „Не можете постоянно да жертвате принципите на вашата революция заради неотложните тактически нужди на определен политически момент. Усещам, че можете да зарежете знамето на антисемитизма и антиболшевизма, което развявахте в продължение на двадесет години и заради което мнозина от вашите другари загинаха. Както и нямате право да се отричате от вашия завет

Решението на въпроса за вашето Lebensraum[50] е в Русия и никъде другаде… Задачата на Германия е тази: да защити Европа от АзияДопреди четири месеца Русия бе световният враг номер едно. Тя не може да е станала и не е приятел номер едно…

В деня, когато сринем болшевизма, ще се окаже, че сме запазили доверието в нашите две революции. Чак тогава ще дойде редът на големите демокрации, които не са в състояние да надживеят рака, дето ги разяжда и който се проявява на демографското, политическото и моралното поле.[51]

 

През 1933 г. във Великобритания романистът Гилбърт Франкоу пише статия, озаглавена „Като евреин, не съм против Хитлер“.[52] Защо ли?

 

До средата на трийсетте години германците все още въоръжаваха съветите“ – припомня професор Антъни Сътън. – „Чак през 1939 г. Херман Гьоринг взе да протестира срещу тези доставки. Така през двадесетте и началото на трийсетте години никой не беше в състояние да предвиди, че Германия ще нападне Съветския съюз.“[53] Разбира се, без онези, които са замислили целия проект.

Длъжен съм да добавя, че почти никой не споменава Договора от Рапало, сключен на 16 април 1922 г. между съветския комисар на външните работи Чичерин и тогавашния райхминистър, евреина Валтер Ратенау[54].[55] А като следствие от това съглашение и в нарушение на Версайския договор хиляди германски офицери провеждат продължителна подготовка в специално открити съветски школи на военновъздушните, артилерийските и танковите войски.[56]

 

Така например прочутият генерал и началник на Хитлеровите бронирани войски Хайнц Гудериан се учи вКазан! Защо никой не пише и говори за тези неща? Може би, защото националсоциалистите все още не са на власт? Ами през 1935 г. пак ли не са? Защото се появиха сведения, според които някои школи работят даже тогава, когато фюрерът открито нарушава клаузите на Версайския договор и никой от световните политици, от великите сили дори не го и одрасква

Евреинът Коен Рекарт се покръстил и вече не се смята за юдей. Като свещеник, той проповядва. В една от творбите му четем: „Двама от най-големите антисемити на света бяха Карл Маркс и Адолф Хитлер, и двамата евреи по рождение. Няма нужда да представяме доказателства за тяхната омраза към другите евреи. Помислете върху това: най-големите антисемитски системи на света, които доведоха до смъртта на десетки хиляди (милиони) и докараха нещастия на други милиони, се родиха, когато на кормилото им бяха хора от еврейски произход?…

И Маркс, и Хитлер сториха това за своята кауза за световно господство!…

Знаем, че във фокуса на комунизма беше тоталното унищожение на християнството

След като нито Маркс, нито Хитлер опитваха да изградят християнски нации или система за управление, основана на християнските добродетели, те не биха могли да бъдат смятани за християни, съгласно библейската дефиниция… Да се каже, че Маркс и Хитлер бяха християни, както и да се рече, че християните накараха тези еврейски нечестивци да бъдат антисемити, наистина е погрешно и кара разумните хора да се смеят.

Проверете корените на тези клоуни и ще ги откриете дълбоко в Кабалата, в магьосничеството и окултизма. Самите символи на техните нови световни редове са свързани с окултизма. И ако се каже истината, те могат да разкрият повече, отколкото някои желаят да повярват. Защо тези тайни окултни общества, към които принадлежаха Маркс и Хитлер, не бяха заклеймени като източници на техния антисемитизъм и на заразната болест, поразила мозъците им? Не знам и не съм чувал за нито един християнин, за който да се твърди, че е промил съзнанието на Хитлер по отношение на антисемитското му мислене. Тогава откъде той се сдоби с него? Не беше ли от онзи дръвник, който бе негов философ и ментор,… антихриста Фридрих Ницше, един доказано голям вещер[57] и окултист?“

И в Марксовия,[58] и в Хитлеровия режим имаше много евреи. Защо това се споменава рядко? И те не бяха покръстени, както се твърди! Защо се крие, че Хитлер беше евреин по рождение? Не е ли, защото позорът е прекалено голям? Или е понеже е възможно, ако се узнае, поради невежество друговерците да набедят всички евреи, че имат неговото увредено съзнание?[59]

 

В допълнение на горното ще добавя, че в края на ХІХ век Майер Карл Ротшилд, един от наследниците на богатството на фамилията в Германия, пише: „Колкото до антисемитските настроения, виновни са самите евреи и настоящата възбуда трябва да бъде приписана на тяхната арогантност, суета и неописуема безочливост.[60]

 

Дори запален хитлерофил, като руския националист Владимир Истархов, не може да си изкриви душата и признава, че „укриването и фалшифицирането на информацията за Третия райхсе крие не в самата идеология на нацизма, „а в плановете на онези сили, които искаха да използват Хитлер и неговата идеология за свои цели. Тези сили представляваха световната левитска мафия. Те финансираха в най-огромни мащаби и Хитлер, и СталинТе планираха Втората световна война и проектираха тя да протече по техния план за сметка на разликата във финансирането на противниците. А това, че в резултат на тази война ще загинат милиони хора, в това число и евреи, въобще не ги вълнуваше. За тях евреите „в низините“ бяха такъв материал, какъвто и другите народи.[61]

 

Същият автор не отрича и това, че Хитлер и неговата Германска националсоциалистическа работническа партия са рожби на масонските ложиГерманоорден, Рицарите на Светия Граал и накрая тайното общество Туле.[62] А при Прусаков четем, че през 1923 г., малко преди смъртта си, духовният баща на фюрера, активистът на Туле, Дитрих Екарт пише: „Следвайте Хитлер! Той ще танцува, но онзи, който намери музика за него, съм тъкмо аз. Ние го снабдихме със средства за връзка с Тях. Не тъгувайте за мен: аз повлиях на историята повече, отколкото който и да е друг германец.[63]

 

Неонацистите и хитлеролюбците смятат, че под „ТяхЕкарт разбирал някакви „висши сили“.[64] Аз пък съм на мнение, че пред смъртта си масонът се опитвал да разкрие истината. И с онова изтървано „Тях“ имал предвид ционските мъдреци, често назовавани и „левитска мафия“.

Че Те съществуват, признава прословутият равин на Любавичи Менахем Мендел Шнеерсон. Той определя себе си и себеподобните си като „талмудски мъдреци“.[65]

Дори смятаният за „фашист“ Константин Родзаевски признава, че още през 1936 г. харбинското издание „Наш Путь“ нарича фюрера на Третия райх „Каган на обновена Германия“.[66] Защо „каган“, след като тази титла съществува само в средновековната юдейска Хазария?

Независимо от всичко“ – продължава докторът по философия, евреинът Хенри Макоу, – „трябва да разберем, че нашето схващане за Хитлер е силно повлияно от пропагандата. Нещо повече, Хитлер беше създаден, манипулиран и ликвидиран от същата клика от илюминати, която управлява и днешния свят

Хитлер не разбираше, че англо-американският елит беше (и все още е) тясно свързан с интернационалните (т.е. на Ротшилд) финанси. На практика англо-американският империализъм е фронтът за онези семейства, които притежават Банк ъф Ингланд и Федералния резерв.[67] Тези еврейски и нееврейски семейства са свързани чрез бракове и чрез преклонението си пред Луцифер (т.е. франкмасонството). И Рузвелт и Чърчил бяха Тяхна функция. (Всички „лидери“ са.)[68]

 

А какво мислел един от ционистките фюрери? Същото, което и моя милост, само дето го изразил по друг начин: „От началото на Хитлеровия режим Бен Гурион, воден от онова, което биографът му определя като „негова философия… на полезното бедствие“, настоявал, чее в наш интерес да използваме Хитлерза изграждането на наша страна“; „колкото по-жестоко е нещастието, толкова по-силен става ционизмът.[69]

 

Да припомням ли, че едно от най-разпространените разклонения на ционизма проявява силен интерес и участва в италианския фашизъм?[70]Няма никакво съмнение, че през 1940 г. членовете на Бандата на Щерн, като Ицхак Шамир, търсеха съюз с Хитлер, докато защитаваха една национална и тоталитарна еврейска държава.[71]

 

Петилетка по-рано, в писмо от 1935 г. до своя приятел и събрат по вяра Стефан Цвайг, еврейският писател Йозеф Рот прави паралел между расовите структури на ционизма и на националсоциализма: „Един ционист е националсоциалист; един нацист е ционистНе мога да проумея защо желаете да започнете борба против Хитлер, който е малоумен ционистки брат, като използвате този брат-националсоциалист, т.е. ционист, при това най-находчивия от тях. Може би по този начин ще можете да защитите еврейството.

Ала аз желая да защитя Европа и човечеството от нацистите, но и от Хитлеровите ционисти.[72]

 

Стефан Цвайг се интересувал единствено от евреите. Едва ли знаете, но той признава пред българския оперен певец Петър Райчев, че предците му са евреи от Видин и как самият той възнамерява да напише роман за живота на видинския цар Шишман (евреин, син на Сара, станала царица Теодора).[73]

Това показва дълбоко непознаване на българската история. На трона на Видинското царство бил истинският български цар, първородният син на цар Иван Александър, Иван Срацимир.

 

Като определя изложеното като „апогей на патологичния универсализъм“, съвременната ционистка апологетика в лицето на Гершом Шакед намира оправдание за доказания хитлеризъм на ционистите.[74] Никак не е случайно, че през 1942 г. еврейски организации в САЩ създават група за противопоставяне на ционизма. И тя е оглавена от равини. Те се обявяват против всякакъв юдейски сепаратизъм и смятат, че една бъдеща еврейска държава би представлявала тържество на несправедливостта.[75]

 

Не допускам всичкият този театър да не е съдържал известни истини. Самият Мусолини бил обграден от евреи. Сигурно поради доброто възпитание, получено от майка му, за която се говори, че била еврейка, той пропускал еврейския произход на фюрера.

В най-известната книга на Дейвид Ървинг – „Войната на Хитлер“, четем, че фюрерът никога не позволил някой да го види гол, дори медицинският персонал.[76] Странно, но кръстник на фюрера бил покръстеният евреин д-р Блох.[77]

Някои изследователи на Хитлеровите родители“ – припомня един от най-видните дейци на Антикомунистическата лига в Австралия Ерик Бътлър, – „изразиха мнението, че всъщност той беше с частично еврейски произход.[78] По-нататък в книгата си авторът изнася факти, от които може да се съди, че международните финанси се контролират от евреи, които на свой ред някога „ръководеха националсоциалистическа Германия“. Бътлър обяснява, че „интернационалното еврействопроектира да разруши цивилизацията, „както я разбираме сега“, аполитиката на Хитлер беше еврейска политика“, която „подпомогна по-нататъшните намерения на интернационалното еврейство“. Болшевизмът беше еврейски, какъвто бе и самият Хитлер.

 

Хитлер обича англичаните и ненавижда руснаците, защото „са комунисти“. Което е толкова далеч от истината, колкото Земята от Слънцето. Ала пропагандата си върши работата. Нека надникнем отвъд нейните владения. „Защо финансовият елит би желал да унищожи Русия, която бе създал? Отговор ни дава запис от разпита на К. Г. Раковски (всъщност Хаим Раковер) в НКВД през 1938 г.[79] Раковски беше близък с Троцки и бе съветски посланик в Париж… За да контролират Сталин, интернационалните финансисти бяха принудени да изградят Хитлер и нацистката партия. Раковски потвърждава, че еврейските финансисти подкрепяха нацистите, макар Хитлер да не го знаеше [хайде де]… Нашата цел[80] беше да предизвикаме война, а Хитлер бе войната

(Нацистите) получиха… милиони долари, коитоУол Стрийтим изпрати, а чрез Шахти милиони марки от германските финансисти, като по този начин същите издържаха SA и SS, а освен това финансираха избирането им…“ За зла чест на банкерите Хитлер също се оказа непослушен. Започна да печати свои собствени пари!

„Той си позволи привилегията да произвежда пари и не само като банкноти и монети, но и финансови. Пое недокоснатия механизъм на фалшифицирането и го пусна в действие в полза на държавата… В състояние ли сте да си представите какво щеше да стане,… ако това беше заразило редица други държави и бе довело до появата на един период на автархия (на абсолютно самоуправление, което заменя това на банкерите). Ако можете, тогава представете си неговите контрареволюционни функции…“

Хитлер се беше превърнал в по-голяма заплаха от Сталин, който не се бе замесил с пари. Британците нямаше да сключат мир с Хитлер, понеже той беше спрял изнудването му от страна на банкерите. Освен това илюминатите искаха една широкомащабна война, която да срине Европа и разширението на СССР

Който владее миналото, владее бъдещето: който владее настоящето, владее миналото.“ Джордж Оруел.

Победителите пишат историята. Нашето схващане за Хитлер и Втората световна война е предимно еврейската гледна точка

Парадоксално, ала Хитлер беше създаден и манипулиран от банкерите, които хулеше. Той загуби войната, защото не припозна техния дневен ред. [Авторът проявява невероятно неразбиране.] С наивността си той не успя да проумее, че те владеят Англия и Съединените щати. Излиза така, че той сякаш не вярваше на собствената си пропаганда.[81]

 

 

Пазете се от лъжливите пророци

 

 

 

Същата пропаганда, която разказва историята на човечеството и вие продължавате да й вярвате. Затова и съзнанието на мнозинството отхвърля елементарната истина за това, че фюрерът на Третия райх беше етническа, идеологическа и материална рожба на ционските мъдрециинтернационалните банкери. Единственият евреин (освен личният му адвокат и гаулайтер на окупирана Полша Ханс Франк[82] и д-р Дитрих Брондер, на когото ще се позова по-късно), който признава еврейския произход на фюрера сред стотината заглавия, които съм прегледал по темата, е Рон Розенбаум. Той също е убеден, че бащата на Хитлер бил полуевреин, рожба на извънбрачната връзка на Мария Анна и сина на банкер.

 

Сега схващате ли защо Рудолф Хес бил арестуван? След което десетилетия наред го държаха като един единствен затворник в прочутия берлински затвор „Шпандау“. Цели 32 години войници на официално обявените победителки СССР, САЩ, Великобритания и Франция (?!) строго го охраняваха, на смени от по една седмица.

За да не се… разприказва!

 

Накрая, на 17 август 1987 г., в навечерието на промените на Изток, обявиха смъртта му чрез… самоубийство. То беше лишено от всякакъв смисъл. Цели 41 години зад решетките и чак тогава!… Самоубиха го и синът му, станал пастор, твърди същото. Както и адвокатът на министъра на външните работи на Третия райх. Както се изразил: „На 93-годишна възраст той нямаше сили да извърши самоубийство.[83]

 

Но би могъл да проговори, нали?

 

Прочее Химлер също умира съвсем навреме. Самоубива се.

Остават съмненията, че са го самоубили, за да не бъде изправен пред трибунала в Нюрнберг и да спестят разказа му за истината окологазовите камерии крематориумите.

Тогава юдео-масонскотоБратство“, което разпали и проведе една ужасна война заради еврейските интереси и заради себе си, си отдъхва с облекчение. Нали „евреин беше онзи, който каза: „Войните са еврейската жътва“?[84]

Новият еврейски глас говори чрез гласа на оръдиятаТова е новата Тора [Закон] на земята на Израел.[85] Защото, както казва Дж. Дж. Голдбърг: „Евреите не са жертви. Ние сме изпълнителите.[86] Тези, същитеизпълнители“, бързо и качествено заличиха следите си.

 

Нюрнбергските процеси успешно погребаха истината за отношенията в „Братството“ – заключава Чарлз Хайъм… – „За успокоение на „Братството Гьоринг и Химлер се самоубиха, отнасяки със себе си тайната[Доста по-късно и най-пазеният човек на планетата – Рудолф Хес, постъпи по същия начин.] Останалите от конспираторите изкараха целия отреден им свише цикъл. Онези, които се опълчиха срещуБратството“, не бяха такива късметлииДокато оцелелите фигури вБратствотоизплуваха отново, помагайки за формиране на технологията на следвоенното устройство, осмелилите се разкрият гадостите им, бяха ликвидирани.

Водачите наБратството“, които умряха, можеха да спят спокойно в мрачните си гробове. Тъй като техните намерения бяха доведени до край.[87]

 

Колко от тукашните масови комунистически убийци бяха преследвани? Чий наследник се оттегли от живота, както потомците на нацистката номенклатура? Сега проглеждате ли за истинския мотив за подобна „милост“?

 

Те, комунистите, „помагаха за формиране на технологията на следвоенното устройство“…

 

Но не това е най-важното. Далеч по-страшно е, че че лъжат света, а той им вярва. Затова нищо не помръдва.

 

Ако се позовем на Ботйов, ще стигнем до същността:

 

Кажи ми, кажи, бедний народе,

кой те в таз рабска люлка люлее?

Тоз ли, що Спасителя прободе

на кръстът нявга зверски в ребрата,

или тоз, що толкоз годин ти пее:

Търпи, и ще си спасиш душата“?![88]

 

 

Който желае да пребивава в истината, следва непрестанно да настоява за истински медии, честни посредници между реалните факти и публиката. Пътят към освобождението преминава преди всичко през тях.

 

Колко от вас го правят? Досега не би…

 

Защо приемате съществуващите подчинени, лъжливи, слугински средства не за осведомяване, а за измама и оглупяване? Кое ви кара да гледате, слушате и четете техните водещижурналисти“, да бъдете неми, пасивни свидетели на манифестацията на все едни и същи мутри, дефилиращи в тях като гости или коментатори“? Не схващате ли как им градят биографии, лансират ги, правят ги популярни?… Даже онези, които ви пробутват катоопозиционно настроени“, едва ли не за анти“, са напълно дресирани.

 

Какво означава „дисидент“? Несъгласен вътре в самата комунистическа партия или в системата й това. Нито един достоен страдалец на комунизма не се представя така. Срамуват се от квалификациятадисидент“.

Може да съм допускал грешки, представяйки такива добре маскирани издънки на милиционер-социализЪма. Но съм ги представял като дисиденти, а не като борци против комунизма.

Същият, неразграденият, който превърна робството на танка в крепостничество на банката.

 

Защо не водите постоянна борба за честни медии и журналисти? Не питам спокойно, а крещя! Чувате ли гласа ми? Или той е на викащия в пустинята.

Тази носи гордото име на народа, сътворен от БогаБългария. Не успяхме да го опазим и съхраним. Бог да ни е на помощ.

 

 

Навършиха се 65 години от Al NakbaКатастрофата на потомците на древните юдеипалестинците.

 

Тези дни ще бъде поредната годишнина от измамата, наречена „Битката за Дюнкерки унищжонието на френския флот от съюзническите му британски кораби.

 

Мамят ви и то всекидневно.

 

Ето ви поводи да се замислите? Или вече сте се примирили и нищо няма значение за вас?

 

 

 

 

 

 

За връзка с автора:

mejdu_redovete@abv.bg

 

 

 

 

 

ВМЕСТО ПРЕМИЯ, УВИ…

 

 

 

 

 

 

 

Посещавайте и страницата „Диагнозите ви“. Ще се уверите, че има защо. Става все по-интересно. Ще прочетете публикации, които никъде другаде няма да срещнете.

 

 

                 От сърце благодаря на всички дарители.

                 Този път преди всичко на Гергана М., навярно зад граница, и на Владимир Б. от Пловдив.

                 Надявах се, че поне половината от регистрираните посетители са съмишленици. И биха подкрепили тази медия с 2 лева месечно. Уви…

                 За улеснение, в страницата за дарения вече прилагам и адрес за изпращане на пощенски записи.

                 Повече не мога да известявам броя на дарителите по банков път. През последния месец – една имигрантка.

                 Съдейки по сумите, за себе си съм сигурен, че повечето дарители са едни и същи хора, които искрено помагат за съществуването на тази медия. Няма как да издържа дълго по този начин. Никой от тези благородни сърца не е длъжен на останалите, нито на мен.

                 Длъжен съм да известя, че сметката е направена така, та да не се узнава нищо, в т.ч. броят, имената на дарителите и изпратените суми. Понякога научавам само броя на постъпленията от страната и чужбина и то само благодарение на ласкавото отношение на служителките.

                 Истина ви казвам: за да продължи да действа тази медия, е необходима вашата щедрост. Не преувеличавам. И няма как това да става с доброволните пожертвования само на едни и същи предани читатели.

                 Преди известно време в „Агора“ един анонимен подлец и клеветник ви посъветва: „Не хранете Ифандиев!

                 Изглежда мнозинството послуша съвета му.

                 Не желая никой „да ме храни“. Но не съм в състояние да работя по 10-12 часа дневно, без моят труд да намери поне елементарна материална оценка. Пък и обикновено безплатните неща не са качествени.

                 В интерес на истината, с парите дарени напоследък, може би ще успея не само да поддържам сайта, който премина на по-висока такса, но и да си платя сметката за достъп в интернет. Толкова.

                 Преди няколко месеца един от вас, който не се крие – чудесният специалист по английски език и преводач Петър Коритаров, преведе прилична за моите разбирания сума. Когато предложих да я върна, защото ми се стори прекалена, той ми писа, че „това е най-изгодната сделка в живота му“. Защото срещу тези „нищожни пари“ получава „огромен обем информация“.

                 Явно само шепа приятели на медията мислят така. Регистрираните посетители са повече от 700. Гастрольорите са поне още толкова. Дори половината от редовните да са злонамерени, остават 350. Всеки от тях да внася по 1,50 – 2 лева месечно – 18 до 24 лева годишно, бих могъл да продължа. Не става… Но ще се боря, докато мога.

                 Освен това очаквах съдействие – с ваши статии. Вярно, без хонорар. Но нима на повечето останали места плащат за публикации?

                 Явно няма необходимост от такъв тип публицистика. Истината вълнува малцина. Има по-важни неща…

                 Не съдя никого. Изцяло приемам, че вината е в мен, защото не откликвам на злободневието.

                 Признавам, че ми е късно да се променям.

                 Въпреки всичко, съобщавам, че можете да изразите щедростта си като изпращате малки суми на две сметки с един и същ титуляр, обявени в рубриката „Дарения“ под главата на сайта или вдясно на основната страница, както и по пощата чрез запис на посочения адрес.

                 Достатъчно е да натиснете този бутон (позиция) и цялата информация ще се покаже. Неудобно е, но поради преследванията няма друг начин.

                 По-добре е повече хора, и по разбираеми причини имигрантите, да помагат с малки суми, отколкото обратното – малцина – с големи.

 

 

 

 

                  ДОСТЪП ДО ПРОЕКТОЗАКОНА ЗА ДЕКОМУНИЗЦИЯ

 

 

Всеки, който прояви желание да разполага с копие от текста на Проектозакона за декомунизация, може да го поиска на посочения адрес на електронната ми поща. Ще го получи напълно свободно.

 

 

 

 

 

                  ГЛЕДАЙТЕ В ИНТЕРНЕТ

 

Побързайте да гледате видеозаписите на предаването „Диагноза с Георги ИфандиевYouTube, защото вече ги изтриват. Ето връзка (link): http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2&suggested_categories=25&page=3 и във

VBOX7 от: http://vbox7.com/tag:%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2

 

Записите са достъпни благодарение на усилията на Юри Комсалов от Скандинавия и на Марко П. от Карлово.

 

 

 

 

                 ТЕХНИЧЕСКИ УТОЧНЕНИЯ

 

Ако щракнете (кликнете) върху която и да е илюстрация, тя се увеличава. За да я върнете в предишния й размер, натиснете върху „хиксчето“в горната лява част на илюстрацията.

Ако щракнете (кликнете) върху номер на бележка под линия, автоматично ще попаднете на нея. За да се върнете в текста, моля, щракнете (кликнете) отново върху същия номер, но на бележката под линия.

Вече спокойно можете да четете всички публикации. Достатъчно е да влезете в някоя страница, например в „Диагнозите ми“, и горе вдясно да намерите бутона „Назад“. Натискате го (щраквате, кликвате върху него) и всички публикации се показват.

Системите за форуми работят по следния начин:

Има категории и всяка от тях има един или повече форуми. Във всеки един форум се пускат теми (posts), които хората дискутират.

В нашия случай, няма нужда от излишно категоризиране. Ето я структурата за момента:

Форум: „За сайта“:

Описание: „Тук можете да споделите Вашата градивна критика относно сайта и да докладвате грешките, които сте открили в него.“

Форум: „За предаването“:

Описание: „Тук можете да обсъждате проблемите, посочени в предаването и в статиите. Какво е Вашето мнение? За или против? Защо?“

Форумната система, която ползваме, има екстрата да създава нова тема в момента, в който Вие пуснете статия. Активирано е. Също така има възможността за показване на профил на човек или пък за редактиране на собствения.

Как да създадете нова тема във форума?

Отидете в страница „Агора“. След което изберете в кой форум ще пишете – да речем избирате „За сайта“. Зарежда се нова страница в която ще видите бутон „Нова тема“. Оттам писането на тема е ясно.

Как да редактирате профила си през форума?

Отидете на страница „Контакти“. Има директна връзка „Редактиране на профила“.

 

                  Иван Занев, WEB-дизайнър

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[1] Вж. Israel Finkelstein and Neil Asher Silbennan – “The Bible Unearthed: Archaeology’s New Vision of Ancient Israel and the Origin of Its Sacred Texts”, Touchstone Book, New York, NY, 2002 г., стр. 5, 54.

[2] Пак там, стр. 55.

[3] “The best photograph of the year – or a big fake? ws” by Ian Burrell, “The Independent”, independent.co.uk, London, Tuesday, 14 May 2013 г., online: http://www.independent.co.uk/news/media/press/the-best-photograph-of-the-year–or-a-big-fake-8616334.html

[4] Израел над всичко, нем.

[5] Глас народен, глас Божи, лат.

[6] Не мисля, че споменаването на умалително малко име може да бъде прието като предателство.

[7] scubaM10, 14 May 2013 5:17pm, във форума след: “Bulgarians despair of their confused and unstable politics” by Yavor Siderov, “The Guardian”, guardian.co.uk, London, Tuesday, 14 May 2013 г., online: http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2013/may/14/bulgarians-politics-elections

[8] В лайна идваме на този свят, в лайна си отиваме, без извинение за натурализма.

[9] „От Матея свето Евангелие“, гл. 16, ст. 26; гл. 6, ст. 25.

[10] Владимир Высоцкий – “Plus rien ne va”, 1967 г.

[11] Владимир Маяковский – „Владимир Ильич Ленин“, 1924 г.

[12] Пак там.

[13] Такъв е животът, фр.

[14] Лъжата не води до добро, лат.

[15] Хенри Форд – „Интернационалните евреи: Най-наболелият световен проблем“, Издателство „Жарава“, София, 2002 г., стр. 70.

[16] “Statement” by Rabbi Felix Mendlesohn, “Chicago Sentinel”, Chicago, IL, October 8, 1942 г.

[17] Вж. “Review of Events” by the Editor, “The Jewish Criterion”, Pittsburg, PE, 13 October 1939 г., стр. 2.

[18] Леон Троцкий – „Сталин“ в: Ян Грей – Сталин. Личность в истории“; Лев Троцкий – „Сталин“, Издательство „ИнтерДайджест“, Москва, 1995 г. , стр. 358.

[19] Пак там, стр. 358-359.

[20] J. Landowsky – “Red Symphony”, The Plain-Speaker Publishing Company, London, 1968 г., стр. 26; Д-р Йожи Ландовски – „Червена симфония: Протоколите от разпитите на Кристиян (Кръстьо) Раковски по време на следствието в НКВД – януари 1938 г.”, ИК „Огледало”, София, 2009 г., стр. 76.

[21] Държа да подчертая, че това е постоянно поддържана величина при наличието на огромна смъртност. Общо през комунистическите ковцентрационни лагери са преминали около… 60 милиона души!

[22] Игор Бунич „Златото на партията“, Издателство „Прозорец“, София, 1995 г., стр. 165-166.

[23] Вж. John Keegan – “The Second World War”, Pimlico, London, 1997 г., стp. 35.

[24] Вж. Hennecke Kardel – “Adolf Hitler – Begründer Israels”, 2. Auflage, Marva Verlag, Genf, 1978 г., стр. 12, 14, 17, 107, 117; Walter C. Langer – “The Mind of Adolf Hitler: The Secret Wartime Report”, Basic Books, Inc., Publishers, New York, NY, 1972 г., стр. 237;  Susan Griffin – “Pornography and Silence. Culture’s Revenge Against Nature”, Harper & Row, New York, 1981 г., стр. 197-198;  M. Hirsh Goldberg – “The incredible… ironic … bizarre … funny … and provocative in the story of the Jews”, Stein and Day, Publishers, New York, 1976 г., стр. 114;  “Hitler’s Family Secret: A file recovered from the Nazi Archives tells of a Gestapo investigation into the Fuehrer’s murky family history” by Ben S. Swearingen, “Civilization: The Magazine of the Library of Congress”, Volume 2, Number 2, Washington, DC, March/April 1995 г., стp. 54-55  и други, вече посочени източници.

[25] Вж. напр. Jeremy Noakes and Geoffrey Pridham – “Nazism 1919–1945”, Volume 3 – Foreign Policy, War and Racial Extermination, University of Exeter Press, Exeter, Devon, UK, 2010 г., стp. 167.

[26] Вж. William L. Shirer – “The Rise and Fall of the Third Reich: A History of Nazi Germany”, Simon & Schuster, New York, NY, 1960 г., стр. 735.

[27] Пак там, стр. 737.

[28] Вж. Игор Бунич – „Пирът на хищниците: Документална хроника“, НПП „Облик“, София, 1994 г., стр. 134

[29] “How Hitler beat France and saved Britain”.

[30] Basil Liddell Hart – “The Other Side of the Hill”, Pan Books, London, 1983 г., стр. 200.

[31] Вж. Heinz Guderian – “Panzer Leader”, Da Capo Press, Cambridge, MA, 2001 г., стp. 117 и сл.

[32] Пак там, стр. 140.

[33] Captain Archibald Maule Ramsay – “The Nameless War”, Published by the Britons Publishing Company, London, 1962 г., еlectronic edition, стр. 35-36.

[34] “Miracle at Dunkirk”, англ.

[35] “Hitler Didn’t Want World War: Illuminati Created and Manipulated Hitler” by Henry Makow, Ph.D., “The Rumor Mill News Reading Room”, Sunday, March 21, 2004 г., online: http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=46238

[36] Louis Kilzer – “Churchill’s Deception”, Simon & Schuster, New York, NY, 1994 г., стp.213.

[37] Джоузеф Кенеди – баща на прочутите братя с тази фамилия. Единият от тях – Джон, става президент и бива убит. Робърт е главен прокурор и министър на правосъдието – в САЩ това е една длъжност, и също е убит. Едуард стига до сенатор и след като преживява няколко опита за покушение над живота си, се отказва от кандидатура за стопанин на Белия дом.

[38] James Forrestal – “The Forrestal Diaries”, Walter Millis, Editor, E. S. Duffield, Collaborator, Viking Press, New York, NY, 1951 г., ст. 121-122.

[39] Вж. Hennecke Kardel – “Adolf Hitler – Begründer Israels”, Verlag Marva, Genf, Suiss, 1974 г. Преводът на английски език Hennecke Kardel – “Adolf Hitler – Founder of Israel; Israel in War with Jews”, Translated by the Oficyna Wydawnicza “Fulmen”, Warszaw, Modjeskis’ Society Dedicated to Preservation of Cultures, San Diego, CA, 1997 г. е достъпен от online: http://holywar.org/txt/founder_of_Israel.pdf

[40] Вж. напр. Charles Higham – “Trading with the Enemy: The Nazi – American Money Plot 1933-1949”, Delacorte Press, New York, NY, 1983 г.

[41] Вж. Abram L. Sachar – “The Course of Our Times”, Knopf, New York, NY, 1972 г., стp. 154.

[42] Вж. напр. Игор Бунич – „Капанът на Сталин: Документална хроника“, ИК „Прозорец“, София, 1994 г., стр. 149 и сл. Също в множество други източници.

[43] Manoranjan Kumar – “Dictionary of Quotations”, APH Publishing Corp., New Delhi, India, 2008 г., стp. 241. Книгата и страницата са достъпни за четене от online: http://books.google.bg/books?id=N0VKD37eY94C&printsec=frontcover&vq=A+Lie+told+often+enough+becomes+the+truth&hl=bg&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q=lenin&f=false

[44] The Beatles – “Within You Without You”, LP “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, 1967 г.

[45] Вж. David Irving – “Nuremberg, The Last Battle”, Focal Point Publications, London, 1996 г., стр. 450.

[46] Вж. David Irving – “Hitler’s War”, Focal Point Publications, London, 2001 г., стр. 713.

[47] Victor Kravchenko – “I Chose Freedom” – Бел на. Д.Р.

[48] Douglas Reed – “From Smoke to Smother”, Jonathan Cape, London, 1948 г., electronic edition , стр. 67, 169.

[49] Вж. напр. Георги Ифандиев – “There’s No Profitable Business Like Shoa Business …”, „Диагноза с Георги Ифандиев, diagnose.net, София, 16 април 2013 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/theres-no-profitable-business-like-shoa-business

[50] Жизнено пространство, нем.

[51] Department of State, Documents on German Foreign Policy, 1918-1945, Series D, Volume VII, стр. 604-609, Washington, D.C.: U.S. Government Printing Office  в:  “The Journal of Historical Review”, Vol.1 No.4, Newport Beach, CА, Winter 1980 г., стp. 371-376.

[52] “On T. S. Eliot: When Writing Well Is Not Enough” by Norma Rosen, “Congress Monthly”, Washington, DC, July-August, 1989 г., стp. 1015.

[53] Antony C. Sutton – “Western Technology and Soviet Economic Development, 1945 to 1965”, Hoover Institution Press, Stanford University, Stanford, CA, 1973 г., стр. 418.

[54] По-късно убит от своите, защото издава тайната, че ограничен елит управлява света.

[55] Вж. в. “Известия”, брой 102 (154), Москва, 10 мая 1922 г., online: http://www.tuad.nsk.ru/~history/Russia/USSR/1922-1936/rap_dog.htm

[56] Вж. напр. Горлов С.А. – “Военно-учебные центры рейхсвера в Советском Союзе”, “Военно-исторический журнал”, № 6,  стр. 39-44;  № 7, стр. 41-44;  № 8, стр. 36-42, Москва, 1993 г., online: http://www.hrono.ru/statii/2001/sotr_ger.html

[57] В текста е Wicca, келтско магьосничество, вещерство, свързано с почит към изгрева, нещо като “учението” на свързания с НКВД Дъновизъм; тези движения имат допирни точки с фарисейската Кабала – в тях съществуват богиня Земя, бог Ловец и богиня Плодовитост; с култа си на уж “повече от 30 000 години” уикистите се смятат за “предхристияни” и изпълняват “изкуството на мъдреците”; в конкретния случай авторът навярно има предвид масонския произход на националсоциализма от тайните общества “Германоорден” и “Туле”.

[58] Явно авторът има предвид съветския болшевизъм.

[59] “Prophecy Studies From A Messianic View Point: Jews Who Hate Other Jews” by Cohen G. Reckart, Pastor, New Message Board, online:  http://jesus-messiah.com/prophecy/jewish-hate.html;  още подробности във:  Виктор Суворов – “Последната република” и в:  Дьякова и Бушуева – „Фашистский меч ковался в СССР“ – изследване, което не успях да намеря.

[60] Albert Lindemann – “Esau’s Tears. Modern Antisemitism and the Rise of the Jews”, Cambridge University Press, Cambridge, New York, 1997 г., стр. 103.

[61] Владимир Истархов – “Удар Руских Богов”, Издательство ЛИО “Редактор”, Санкт-Петербург, 2001 г., стр. 312.

[62] Пак там, стр. 315.

[63] В. Пруссаков – “Оккультный мессия и его рейх”, Издательство “Молодая гвардия”, Москва, 1992 г., стр. 24.

[64] Вж. напр. Владимир Истархов – “Удар Руских Богов”, Издательство ЛИО “Редактор”, Санкт-Петербург, 2001 г., стр. 316.

[65] Вж. Israel Shahak and Norton Mezvinsky – “Jewish Fundamentalism in Israel”, Pluto Press, London, 1999 г., стр. 59.

[66] Вж. Константин Родзаевский – “Современная иудаизация мира или Еврейский вопрос в ХХ столетии”, Харбин, 1943 г., преиздадена под преднамереното заглавие “Завещание русского фашиста”, ООО “Фэри-В”, Москва, 2001 г., стр. 348.

[67] Банката на Федералния резерв на САЩ (Bank of the Federal Reserve) е частна емисионна банка, която единствена изработва и пуска в обращение валутата на тази страна – доларите, като за „услугата“ прибира по 17 на сто от всеки долар!

[68] “Hitler Didn’t Want World War: Illuminati Created and Manipulated Hitler” by Henry Makow, Ph.D., “The Rumor Mill News Reading Room”, Sunday, March 21, 2004 г., online: http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=46238

[69] Peter Novick – “The Holocaust in American Life”, Houghton Mifflin Company, Boston, New York, 1999 г., стр. 77.

[70] Вж. Георги Ифандиев – „Сянката на Цион“, част ІІ, Издателство „Жарава 2002“, София, 2002 г., стр. 85, 87-89,  91; Георги Ифандиев – „Сянката на Цион“, част ІІІ, том 1, ,ИК “Огледало”, София, 2003 г. стр. 101-129.

[71] Anthony Heilbut – “Exiled in Paradise”, Viking Press, New York, NY, 1983 г., стр. 345;   повече подробности за напъните за съюз между ционисти и нацисти вж. в:  Георги Ифандиев – “Сянката на Цион”, част ІІІ, том 1, ИК “Огледало”, София, 2003 г., стр. 478-505.

[72] Gershon Shaked – “What is Jewish Literature?” в:  Hana Wirth-Nesser, (Edited with an Introduction By) – “Shadows of Identity. A Comparative Study of German Jewish and American Jewish Literature”, The Jewish Publication Society, Philadelphia, PA; Jerusalem, 5754/1994 г., стp. 186.

[73] Вж. Christo Boyadjieff – “Saving the Bulgarian Jews in World War II”, Free Bulgarian Center, Singer Island, USA, 1989 г., стр. 25.

[74] Пак там.

[75] Вж. Thomas A. Kolsky – “Jews Against Zionism. The American Council for Judaism, 1942-1948”, Temple University Press, Philadelphia, PA, 1990 г., стр. 4; още по темата в:  Melvin I. Urofsky – “We Are One! American Jewry and Israel”, Anchor Press/Doubleday, Garden City, NY, 1978 г., стр. 69.

[76] Вж. David Irving – “Hitler’s War”, Focal Point Publications, London, 2001 г.

[77] Вж. Walter C. Langer – “The Mind of Adolf Hitler: The Secret Wartime Report”, Basic Books, Inc., Publishers, New York, NY, 1972 г., стр. 124.

[78] Eric D. Butler – “The International Jew: The Truth about the Protocols of Zion”, Adelaide, Australia, 1946 г., стр. 87.

[79] Стенограмата от този разпит е достъпна от online: http://www.savethemales.ca/000275.html

[80] Не забравяйте, че Раковски е водещ болшевик, но преди всичко евреин.

[81] “Hitler Didn’t Want World War: Illuminati Created and Manipulated Hitler” by Henry Makow, Ph.D., “The Rumor Mill News Reading Room”, Sunday, March 21, 2004 г., online: http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=46238

[82] Вж. напр. Hans Frank – “Im Angesicht des Galgens”, Grafelfing Verlag, Munchen, 1953 г., стр. 330 и сл.

[83] Вж. Roy Conyers Nesbit; Georges van Acker – “The Flight of Rudolf Hess: Myths and Reality”, The History Press, History Press, Stroud, UK, 2011 г., стp. 132; “Bezirk feuert Krankenpfleger von Heß”, “Der Bild”, bild.de, Berlin, 23 der Januar 2009 г., online: http://web.archive.org/web/20090123071358/http://bild.de/BILD/berlin/aktuell/2008/07/24/bezirk-feuert-krankenpfleger-von/rudolf-hess.html

[84] George Pitt-Rivers – “The World Significance of the Russian Revolution”, Basil Blackwell, Onford, 1920 г., стр. 40, online:  http://www.sweetliberty.org/issues/wars/russian_revolution.htm; същото и в:  Nesta H. Webster – “Secret Societies and Subversive Movements”, The Book Tree, Escondido, CA, 2000 г., стр. 367, както и в:  Хенри Форд – “Интернационалните евреи”, Издателство “Жарава 2002”, София, 2002 г., стр. 70.

[85] Norman Bentwich – “For Zion Sake”. Biography of Judas Magnes”, Jewish Publication Society of America, Philadelphia, PA, 1954 г., стр. 131.

[86] “Jews Told to Stop Seeing Themselves as Victims” by Barbara Silverstein, “Canadain Jewish News”, North York, Ontario, Canada, October 30, 1997 г., стp. 5.

[87] Charles Higham – “Trading with the Enemy. The Nazi-American Money Plot 1933-1949”, Delacorte Press, New York, NY, 1983 г., стр. 210, 223.

[88] Христо Ботйов – „Елегия“, в. „Свобода“, 8 август 1870 г.

 

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...