Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

ЛИЦЕМЕРИТЕ И НАГАЖДАЧИТЕ СЕ ОБИЖДАТ ОТ ИСТИНАТА, ЛУКАВИТЕ КРЕЩЯТ, ЧЕ ИСКАТ ПРОМЕНИ, НО НИКОГА НЕ РИСКУВАТ ЗА ТЯХ

 

 

 

 

 

 

 

Добре дошли в медийния диагностичен център. Това е територия, свободна от комунизъм, социализъм, фашизъм, нацизъм, либерализъм – изобщо – от идеологическите фрагменти на ционизма и насаждания от тази крайно националистическа теория, превърната в практика, интернационализъм. Тя е предназначена за личности, за хора нормални, без психически отклонения и без комплекси, незасегнати от индоктринация, и с отворено съзнание. Човеци със съвест и морал, способни да мислят, да се справят с по-пространни, подробни творби, които не са просто четива. Готови да търсят истината, като се запознават с повече факти и сами ги анализират. Не изпитващи потребност от онези злободневни случки и постъпки, с които всекидневно и масово тровят и промиват остатъците от ум, възприятия и свяст. За да стигнат до истината. Тази мултимедия е единственото място, в което се съобщава истината, цялата истина и нищо освен истината. Нещо, което нито едно друго подобно средство за осведомяване не само в този провален опит за държава, не може да си позволи.

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

Напоследък всяка статия на лондонския всекидневник „The Financial Times“ започва с призив за материална подкрепа с думите: „High quality global journalism requires investment.“ Което ще рече: „Висококачествената световна журналистика изисква инвестиции.“

 

В тази мултимедия иде реч за публицистика.

 

The Daily Telegraph”, още много световно известни медии с богати издатели, въведоха платен достъп до електронната си версия с малък и то временно действащ гратис от пет влизания седмично. “The New York Times”, “The Wall Street Journal”, “The Economist”, и доста други, вече – само срещу абонамент.  А “The Guardianобяви, че без дарения от страна на читателите, оцеляването му съвсем не е сигурно.

 

Всеки да го разбира, както желае.

 

Освен това е добре да преглеждате илюстрациите и видеозаписите в текста хронологично – така, както са поместени. Те съдържат допълнителна информация и дообогатяват общото възприятие на обсъжданите теми.

 

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

 

 

Надявам се, че сте наясно: живеем в епоха на измами.

 

Многократно излагах голата истина, че севернокорейският диктатор Ким Чен Ун е завършил средното си образование в Швейцария, в един от най-скъпите лицеи на планетата. Точно така – типично за всички комунисти, които грабят от народите си, за да живеят като императори.

 

За пореден път представям образец за начина на нашето поробване, представено със средствата на изкуствата. В момента тече процес на съсипване, почти фалиране на големи банкив Италия и Германия, например. Спасяват тези частни корпорации с пари от данъкоплатците. Как квалифицирате това? Аз – като обикновен и твърде добре познат комунизъм.

 

 

 

Et communismi est malum[1]

 

 

 

От тази акция следва поредното им окрупняване, концентрация на капитала. Така, както при експеримента с държавния капитализъм с тоталитарна власт на една партия комунистическата, през който преминахме. Днес интернационалната финансова олигархия, евфемистично определяна като глобална, все повече придобива монополно положение. От него произлизат останалите извращения и изкривявания в стопанския, а от него – и в обществено-политическия живот, наричан капитализъм.

 

Ето как кинорежисьорът Коста-Гаврас приключва своя забележителен филм “Le Capitaleот 2012 година, на който е съсценарист заедно с Карим Букерша и Жан-Клод Грумбер:

 

 

 

 

 

Точно така постъпваха всички комунистически диктатори, по които преобладаващата част от гойското стадо изпитва носталгия. Мазохизъм? Може би стокхолмски синдром. Най-добре е психиатрите да дойдат

 

В такъв случай дали ще се изненадате чак толкова, когато узнаете, че „през последните точно шест години Северна Корея е получила от Британия повече от 4 милиона лири стерлинги във вид на хуманитарна помощ, напук на статута на страната като интернационален парий“?[2]

 

Преди малко повече от четири лета разследване на “The Asahi Shimbun[3] – най-големия японски вестник, издаван и на английски език, разкри истината за продължаващите американски военни доставки за крайно репресивния комунистически режим в Северна Корея.[4] Какво чудно? Кой сътвори комунизма и комунистите? Както и останалите чудовищни, човеконенавистни идеологии, и ги приложи в живота?

 

Японските журналисти признават, че страната им разполага със съвсем ограничен достъп до американска разузнавателна информация.

 

Трябва да съществуват множество тайни между Съединените щати и Северна Корея, за които Япония не знае“ – заяви японски правителствен източник.

 

 Сред  тези данни, които Съединените щати отказват да споделят, са и оценките на извършените от Северна Корея ядрени опити.

 

 Не само това. Осведомени кръгове заявиха, че Съединените щати често са грешали по отношение на Северна Корея. В резултат на което са подвеждали Япония и Южна Корея във връзка с ядрения потенциал на КНДР.[5]

 

Никой ли не си спомня, че бащата на настоящия млад диктатор с вид на видиотено глезено дете, другарят Ким Чен Ир, беше ухажван от Запада. През двата мандата на президента Бил Клинтън, без съмнение – съветски агент, другарката Мадлийн Олбрайт – държавна секретарка, тоест външна министърка на САЩ, само дето не се хвърляше на врата на сина навожда слънцеКим Ир Сен, както личи от снимката. Може би в негово лице виждаше активен или латентен лесбия?…

 

През онези години еднополовите връзки намилатаеврейка от Чехословакия, бяха притча во езицах. На младини Олбрайт беше живяла в Югославия. Твърде вероятно по сексуални причини беше намразила западната ни съседка до дъното на кюлотите си. Дали другарката Олбрайт е само менторка на товарищ Ирина Бокова или и нещо повече, може би ще узнаем някога.

 

Нататък в своето цитирано разследване японското изданието разкрива, че макар значителна част от северокорейските ядрени съоръжения да са разположени под земята и да са трудни за откриване, САЩ имат чудесна представа за повечето от тях. Но не споделят дори местоположението им със своите съюзници. Нещо повече.

 

Вашингтон е предупреждавал и дори възпирал Токио и Сеул в техните опити да събират информация за ядрената програма на Пхенян! Изброени са необявени официално полети на американски самолети до КНДР. Както и секретни срещи между американски официални представители с военни, които са дори родствено свързани с комунистическия диктатор Ким Чен Ун.

 

Представени са сведения за разговори между Сидни Сейлър, тогавашен директор за Корея в Съвета за национална сигурност на САЩ, и на Джоузеф ДеТрани, който оглавявал отдела за Северна Корея в кабинета на директора на Националното разузнаване, с правителствени представители на режима в Пхенян. Те са били проведени през декември 2011 г., след смъртта на Ким Чен Ир.

 

Делегацията на Северна Корея е включвала Янг Сонг Таек, заместник-председател на Националната комисия по отбраната и съпруг на сестрата на Ким Чен Ир. Мнозина смятат, че Янг е менторът на Ким Чен Ун, който наследи баща си като лидер на нацията.[6]

 

След тези преговори е настъпила ерата на скритите полети на американски правителствени, шпионски и военни служители до столицата на КНДР. Както и на доставки на американско оборудване и екипировка с военно предназначение на режима в Пхенян.[7]

 

Темата е съществена, но сега няма да се занимавам с подробностите. Ала с риска да досадя се чувствам длъжен да припомня отново, че Ким Чен Ун – настоящият комунистически диктатор на КНДР, не получи своето образование в Пхенян, Москва или Пекин, а вШвейцария. Което няма как да не предизвика много въпроси по отношение на истинския морал и намерения на Запада. Ако младият севернокорейски комунистически ръководител е сатрап, то кой го подготви като такъв?…

 

Та, когато ви запелтечат за „ядрена война“, се сещайте за всички тези факти и обстоятелства. И не се учудвате, че Обединеното кралство е предоставяло помощ на Северна Корея. Обзалагам се, че още го прави. Само не ме апострофирайте с перифраза от последния стих на комунистическия поет: „Какво тук значат някакви си четири милиона паунда?Първо, заради измамата и двуличието. А на второ място, как да повярваме, че сумата не е била много по-голяма?

 

Наскоро болшевикът Рекс Тилерсън, понастоящем държавен секретар на Съветските съединени американски щати, „обвини Иран вобезпокоителни провокации“. Държавният секретар заговори с твърд тон относно преразглеждане на споразумението от 2015 година, което Тръмп нарече „възможно най-лошото“.[8] Тексаският T. RexТиранозавър рекс, както в САЩ наричат кавалера на рускияорден Дружбы“,[9] повтори мантрата на новия вашингтонски комунистически режим, подхваната от „КозаДоналд още по време на неговата кандидат-президентска кампания през 2015 година.

 

 

 

На света съществуват три неща, които

не заслужават никаква милост:

лицемерие, фалшификация и тирания[10]

 

 

 

Да направим бърз преглед на обвиненията. Те са в „продължаващи обезпокоителни провокации за дестабилизиране на Близкия изток“.

 

Иран е водещата държава, спонсорираща тероризма, и е отговорен за засилването на многобройните конфликти, и за подриването на интересите на САЩ в страни като Сирия, Йемен, Ирак и Ливан, и за продължаващата подкрепа на нападенията срещу Израел.[11]

 

Опа! Естествено изникнаИзраел“! Винаги е така. Като имаме предвид, че израелците са едва 8 милиона, защо са толкова важни, че неизменно изплуват уж от нищото? Световен конспиратор ли е Тилърсън, или просто така представят истината, но само, когато Им е угодно. На кои? На интернационалното Братство – на световната комунистическа номенклатура, побрала в своя списък[12]банкери, крупни индустриалци и търговци, включително на оръжие, наркотици и вредни за човешкото здраве фармацевтични препарати.

 

Ала не се ли питате: Какви саинтересите на САЩ в страни като Сирия, Йемен, Ирак и Ливан“, които Иранподрива“? Що щат американците там? Каква работа имат? Ако под „американски интересиразбират тези на Седемте сестри – гигантските петролни компании, да го заявят ясно и открито.

 

Най-жалкото е, че тази пропаганда хваща декиш. САЩ са най-голямата терористична организация в човешката история. Те са главното и свързващото звено във веригата на световната комунистическа революция. Държава, проектирана от интернационалния еврейски банков елит именно за това. Страна, която в своята 240-годишна история е разпалвала и участвала във войни, извършвала е агресии срещу независими държави, разпалвала е въоръжени конфликти и е организирала преврати, общо – повече от 220 на брой![13] И досега разполага с невероятното количество от 800 военни бази зад граница, пръснати по всички континенти.

 

От другата страна е набеденият Иран. Откакто съществува, съвременният вариант на древната Персия не е извършил нито една агресия срещу никоя държава. Освен това е наложително, когато някой твърди небивалици, да положи поне малко усилия за тяхното подкрепяне с факти. Тъй като никой никога след 1948 година, непосредствено след обявяването на неговото основаване, не е нападал Израел. Изключението е едно тогава. Всички други войни в Близкия изток са предприемани от Израел или са подпомагани от ционистката марксистка, фашистка, нацистка държаваидеологически, финансово и материално, с военни специалисти, с помощ в тила с логистика, както наричат това днес.

 

Впрочем, досущ както по-рано във военния речник бяха навлезли съветски термини катостиковка“ и „стиковане“, „сумка“, „тарелка“ и прочие, които са ми познати лично от казармата. От време навреме чувам употребата на някои от тези думи и днес.

 

Без ни най-малко съмнение съветски, а след разпада на СССР руски агент, Тилърсън би могъл да бъдекавалер „Ордена Ленина“, подобно на други чуждестранни комунистически дейци. Понеже навремето това беше най-високото съветско държавно отличие, заменено от Орден Дружбы“, чийто носител тексаският товарищ T. Rex вече е. При това наградата му е била връчена лично от президента на Руската федерация, неговия обичен приятел,[14] а защо не и водещ офицер, Путин, Владимир Владимирович. (Вижте илюстрацията.)

 

Ако Съветският съюз не се беше разпаднал, товарищ Тилерсон, Рекс Уeйнович, щеше да застане редом с такива несъветскивождове и учителина световния пролетариат, като Георги Димитров, Долорес Ибарури, Хо Ши Мин, Фидел Кастро, Тодор Живков[15] Всички те – кавалери наОрдена Ленин“! И този „демократ“, заемал най-висока ръководна длъжност в руска фирма, получавал заплата от Москва, да сочи с пръстврагове на Америкаи да обвинява? Ресто! Не просто безнравствено. Отвратително.

 

Като част от дълъг лист с обвинения той критикува намесата на Иран в сирийския конфликт и неговата подкрепа за президента Башар ал-Ассад.[16]

 

Безочлива проява на откровен комунистически цинизъм. Иран е поканен от законно и демократично избраното правителство на Сирия. САЩ не са, но са в Сирия. В нарушение на всички валидни и уж действащи международни правни норми. Не е без значение да отбележа, че тамошните избори бяха признати като свободни и демократични от Запада. Също така, че настоящият президент не е учил в СССР, а в Англия. Не е получавал заплата от Кремъл и не е въртял далавера с него, както повечето американски политически и държавни дейци. Като започнете от Хенри Кисинджър и Бил Клинтън, минете през Барак Обама, и стигнете до Майкъл Флинт, Доналд Тръмп, и самия „тиранозавърРекс Тилърсън.[17] (За последния вижте илюстрацията.)

 

Изтеклият документ от 2001 г. идва от корпоративния регистър на Бахамите. Той е един от онези 1,3 милиона архивни единици, предоставени от анонимен източник на германския вестник Süddeutsche Zeitung. Регистърът е публичен, но подробности от личните данни на отделни директори обикновено са недоокомплектувани или изобщо липсват.

 

Макар да няма нищо неприятно относно този директорски пост, той не е бил докладван преди. И е възможно да повдигне нови въпроси за връзките на Тилърсън с Русия преди едно евентуално бурно негово изслушване от Комисията за чуждестранни отношения на Сената на САЩ. В неделя [18 декември 2016 г.] Exxon заяви, че след като през 2006 година Тилърсън е станал главен изпълнителен директор е престанал да заема директорския пост [в руската фирма].[18]

 

Тези връзки не са просто непочтени. Тяхната тайнственост издава други отношения под повърхността на световните събития, които медиите ни представят. Освен всичко друго, те дават възможност за разшифроване на цялата измама, криеща се в дълбините на световната политика и икономика. За умните и незадръстените хора те са средство за обяснение на ставащото в действителността и за осмисляне на истината.

 

Само че има още нещо, оставащо скрито зад думите. Иран е пред президентски избори. Враждебно отношение от страна на Вашингтон е възможно да радикализира обществеността. И да помогне на по-крайните – разбирайте – по-религиозните от всички 1680 кандидати за поста. Точно толкова. Тайните служби отстраняват някои. Например – професор Махмуд Ахмадинежад. Бившият президент е любимец на ортодоксалните антиционистки евреи. Но е смятан за голям неприятел на Израел. То кой ли не е?…

 

Кой ли ще се възползва от антииранската риторика на тексаския T.Rex, нюйоркскияпаток“ и тяхното безхаберие?

 

Освен това, единствено малоумните и крайните политически бояджии, супер нагаждачите, каквито са тукашните представители на московската пета колонакомунистите и ченгетата, не са наясно: талибаните от религиозните училища в Пакистан, Ал-Кайда и Осама бин Ладен бяха и са продукт на американските шпионски служби. Семейството набившиятерорист номер едно беше в делово партньорство с това на президентите Джордж Бушбаща и син. Даже по време на атентатите от 11 септември, организирани и извършени от Вашингтон, старият Буш е закусвал в компанията на един от Бин-Ладенови. Неоспорими факти.

 

Също така Ислямска държава е създадена от Съединените щати и е подпомагана финансово от техните свободолюбиви“ и „демократичнисъюзници Саудитска Арабия, Катар, Израел… Не, Иран не беше вдъхновител и организатор на така наречената Арабска пролет, както се изразяват комунистите по света. Тя беше дело на Интернационала, чиито главни ръководители се намират в Британия, Франция и Германия. А основните им доверени лица и посредници в САЩ и Русия.

 

Добър или лош, харесва ли ни или не, Башар ал-Ассад е по-демократично избран президент на Сирия в сравнение с американскияпатокДоналд. Тръмп получи близо 2,5 милиона гласа по-малко от своята конкурентка Хитлери Клинтън. И въпреки това го настаниха в Белия дом. Въпрос на… „демокрация“.

 

Не е ли по-добре да си представим следната картина. Някому не допада настоящият американски държавен глава. Обявява го за тиранин, военнопрестъпник, изверг и какъв ли не още. Езиците по света предоставят богати възможности за избор на квалификации от този род. Чрез притежаваните от него влиятелни медии внушава на т. нар. световна общественост неслучили се събития, неизвършени убийства и небивали трагедии.

 

И този някой, който не харесва другаря Тръмп, започва да формираопозиционнисили вътре в САЩ. Финансира ги. Обучава и въоръжава техни бойци. Даже им изплаща заплати… Представя ги като „бунтовници“, а те всъщност са добре платени наемни убийци, soldiers of Fortuneвойници на съдбата, казано по американски. Вършейки всичко това ръка за ръка свсепризнатите демократични режимив Риад, Доха, Анкара и т.н.

 

После начева изпращането на самолети и войници на американска територия. Сетне предприема нападения по въздух и суша вътре в самите Съветски американски щати, както режимът във Вашингтон си позволява това в Сирия.

 

Какво ще речете? Да добавя ли войните в Афганистан и Ирак? Не съм ли говорил и писал, че при своето повяхване и разпад всяка империя върши огромни поразии? Не станахме ли свидетели на съветската и по-малката югославска? Колко хора загинаха при тяхното сриване? Половин милион или повече? Явно на някои не им стига. Тяхната кръвожадност е неразривно свързана с алчността им за пари и власт.

 

За пореден път Робърт Фиск поднесе донякъде правдив анализ. Кореспондентът за Близкия изток на лондонския кагебистки всекидневник „Независимият“ – “The Independent”, направи важни, и все пак – не съвсем пълни констатации и обобщения.

 

 

 

Демокрация ли? Ядрена заплаха ли?

 

 

 

Уводът обобщава глобално тиражираните лъжи, че Башар ал-Ассад е виновен за всички убити в Сирия400 000 или 450 000, или 500 000. Докато ООН твърди: общо 100 000 загинали. Както навярно редовните читатели си спомнят, предложих коментара на израелския шпионин Яков Кедми относно тези трагични преброявания.

 

Фиск пояснява, че „твърденията за отговорността на Ассад за всеки един умрял лежат върху приказките, четой започна войната. В неговия случай, това означава, че арестуването и изтезанията – а при един инцидент твърдение за единично убийствона група ученици, които бяха изписали върху стени на сгради в южния град Дераа графити против режима, беше искрата, разпалила избухналите масови опозиционни демонстрации и последвалото въоръжено въстание, което разкъса Сирия. Що се отнася до Дераа, Ассад разбра сериозността на събитието. Той уволни градския управител и проводи своя заместник-външен министър Файсал Мекдад, за да се види със семействата. Доста късно.

 

В ерата на арабските революции обичайните изтезания вече не можеха да бъдат извинени. И когато огромни тълпи от предимно мирни демонстранти бяха нападнати от въоръжени сили и милиции, Сирийската война нямаше как да бъде спряна. Но за разлика от тунизийския и египетския режим, чиито авторитарни властници избягаха в Саудитска Арабия и в египетска болница, Асад се сражаваше. Той обяви война натероризма“, заявявайки, че неговите врагове са платени и въоръжавани от Запада – което беше вярно в най-голяма степен. И че е в действие заговор за неговото сваляне от власт, което беше самата истина. И тогава пристигна Ислямска държава.

 

Оттогава се появи и все повече нарастваше слухът, че Ислямска държава също е продукт на войната на Ассад. И на всичко отгоре, че пак той е виновен за извършваните от нея масови убийства и прерязване на гръкляни в Сирия. Което, разбира се, е глупост.

 

Ислямска държава беше създание, родено от нахлуването на Буш-Блеър в Ирак. Ислямска държава беше пряка последица от нашата брутална окупация на Ирак. Смразяващите кръвта действия на Ислямска държава са отговорност на онези двамадълбоко вярващихристиянски господа, които решиха незаконно да нахлуят в друга суверенна държава под фалшиви претенции и предлози. И чиято престъпна авантюра доведе до смъртта на близо половин милион иракчани – по достатъчно чудат начин същият брой на мъртвите сега бива приписван на Ассад от неговите най-яростни врагове.

 

Но думата „отговорноствъвежда друг поглед към събитията. Кой бешеотговоренза Сирийската война? Семейството на Ассад, чиято диктатура се простира назад чак до 1971 година, може да бъде обвинявано за създаването на държава, чиито присъщи (и недемократични) дефекти някой ден щяха да залеят страната с масово насилие. Отделни актове на потисничествоклането в Хама през 1982 г., например – биха могли да бъдат дефинирани като военни престъпления. Макар че враговете на режима избиваха сирийски официални представители и техните семейства[19] по същото време, когато американците (светецът Рейгън) бяха повече от щастливи да позволяват на Хафез ал-Ассад да изтребва своите врагове от Мюсюлмански братя.

 

Да се върнем в историята. Първата световна война беше предизвикана – съвсем буквалноот убийството на ерцхерцог Фердинанд в Сараево. Но никой не твърди, че Гаврило Принцип беше отговорен или не гообвиниза избиването на 17 милиона души

 

И стигаме до Втората световна война – което ще рече опасно пътешествие в пространството на недоизясненото. В този най-ужасен от всички титанични конфликти в историята бяха убити между 60 и 70 милиона мъже, жени, деца. И да, обвиняваме Хитлер и казваме – да, той и неговите нацистки грабители действително бяха виновни за Втората световна война от 1939 до 1945 година. И това би било правилно. Но то навярно би изключило китайците, които бяха нападнати и окупирани от японците. Империя, чиято война започна през 1937 г. И разбира се, Съветският съюз беше нападнат от нацистите през юни 1941 г., след като се радваше на почти двугодишен възмутителен съюз с Хитлер. А САЩ се включиха във войната едва, когато японците връхлетяха Пърл Харбър през декември 1941 г. След като американците се бяха наслаждавали на две години изгоден обогатяващ ги неутралитет. Но тогава Хитлер обяви война на Америка – не по заобиколен начин – като така се присъедини към военните престъпления на Япония

 

Ала сетне стигаме до отделни събития. Германските рейдове, нападенията над Варшава, Ротердам, Лондон, Белград, отново Варшава… Всички – военни престъпления. А след това стигаме до Кралските и Американските военновъздушни сили, които сринаха Дрезден. Чиито изключително цивилни жертви – наред с още по-големия брой в огнената буря над Хамбургтрябва да бъдат поставени лично в ръцете на маршал „Бомбардировач“ сър Артър Харис. Той знаеше, че ако изгорите средновековен град, избивате цивилни жители – с десетки хиляди. Но продължи и ги изпепели.

 

По време на Blitz-а от 1940 г.[20] той заяви, че „те посяха вятъра и сега ще жънат бурята“. А вихрушката на Харис раздра германските градове с огнена буря. Тъй че, дали едно военно престъпление заличава друго военно престъпление? Дали престъпният облак над Хирошима и Нагасаки отхвърля престъплението на покварения имперски режим, който Япония наложи толкова жестоко в окупираните от нея територии?

 

Затова нека сега се върнем внимателно, уплашени, към Близкия изток. Когато Саддам Хюсеин употреби газвърху своя собствен народв Халабджа, той избиваше, както всички знаем (но искаме да забравим), кюрдите, които се свързваха с неговия ирански враг, с когото Саддамовият Ирак се беше хванал гуша за гуша. Това не може да оправдае подобна злина. Архивите от съдебните процеси след обесването на Саддам доказаха, че той е знаел какъв ще бъде физическият ефект от газа. Саддам искаше жителите на Халабджа да страдат преди да умрат.

 

Фактът, че не той лично хвърли газа върху кюрдския град, не го освобождава от отговорност. Още повече, че ние бяхме готови да освободим от отговорност военните престъпления в Косово, заради които Слободан Милошевич беше обвинен в Хага. Защото вярваме не само в обвинението, но и в отговорността. Въпреки че Харис е мъртъв отдавна, бихме казали, че макар той да пое отговорността за Дрезден, не беше обвинен. Обвиниха Хитлер, „който пося вятъра“. Той се оказа виновният. По този начин ние заравяме дълбоко в земята мрачния свят на съдебните процеси за военни престъпления.

 

А сега ни казват, че Башар ал-Ассад трябва да бъде изправен пред съд за да отговаря за военни престъпления. И лидерите от региона също би трябвало да бъдат отговорни според международния закон. Това включва не само регионалните арабски диктатори – мога да се сетя само за саудитските принцове, които трябва да застанат на подсъдимата скамейка заради военните престъпления в Йемен. Въпреки че – давам ви думата си – те са недосегаеми, сигурни и не подлежат на никакъв подобен изход. Това трябва да засегне лидерите на много по-обширните, по-богатите западни страни.

 

И така се връщаме обратно, напълно естествено, до забъркалите кашата, messieurs[21] Буш и Блеър. Фактически, постоянният припев на Блеър – че „ниене бяхме толкова лоши, колкото Саддамсе превръщаше в негова мантра всеки път, когато му повдигаха обвинения за извършването на престъпление или агресия. Саддам беше виновният. Той беше отговорният.

 

И сега всеки може да използва тази линия. Башар не е толкова лош, колкото Ислямска държава, може да кажете – макар неговите врагове да са по-близо до това да отстояват, че е. И никакви баасистки[22] убийци не се опитват да избиват цивилни в Париж, Брюксел, Лондон, Санкт-Петербург или в САЩ. И тук трябва да си спомним, че когато Amnesty International показва подробности за обесванията в затворите на Ассад, то само няколко години по-рано самите Буш и Блеър лично заповядваха цивилни да бъдат изтезавани в същите тези два затвора (заедно с техните сателити в Египет, Мароко и Либия) по време на прочутата им политика напреход“. Специално за Британия, ще е добре да се припомни, как един от главните противници на Кадафи беше изпратен далеч от Триполи за доза от продължителни мъчения и затвор. А не бяхме ли влюбени в Саддам, когато нападна Иран през 1980 година? Въпреки че знаехме как по онова време той бесеше своите врагове на масови бесилки в затвораАбу Гариб“. Институция, върху която впоследствие ние поставихме нашите ръце на палачи, изтезаващи хора.

 

Да, това е доста отчайващ въпрос. Тази далавера с обвинение и отговорност, и вина и отговорност. И военни престъпления. Путин също не е съвсем чистичък. Украйна. Севастопол. Бомбардирането на Алепо. Но онова, от което се нуждаем, са доказателства. Не анонимни чиновници и неназовани разузнавателни източници. Нито всички онези комедианти на журналистическата сцена. Нито от мъртвите, чийто брой набъбва с разлика от 100 000 трупа. Нека си спомним, че тридесетте хиляди мъртви от нацистките бомбардировки на Ротердам в Нюрнберг излязоха около 900 души (все така ужасно, но не и съвсем същото число).

 

Тогава защо за малко не свалим пръсти от спусъка на ракетите? Не се въздържаме от холивудски авантюри наспециалните части“ и не страним от онези, които обичат Майката на всички бомби? Защо не намираме юристите и съдиите, и чиновниците от правосъдието и международните полицейски следователи, и съдебните институции, които бяхме събрали още преди края на Втората световна война? Защо не издирваме доказателства?

 

Кои са убийците? Кои им издаваха заповедите? А това не означава да търсим единствено онези, които издаваха заповеди на убийците в Сирия. То означава – тук не споменавам кралете и принцовете от Персийския заливче ние трябва да открием кой наистина стои зад Ислямска държава? А това, предполагам, е въпросът на това десетилетие.[23]

 

Залагам главата си, че никой от главните виновници няма да бъде споменат, камо ли изваден на светло или пък – дай Боже, ама надалиизправен пред съд. Не бъдете като автора на горните редове. Той вярва всправедливосттав Нюрнберг. Един зле организиран съдебен фарс, в който главният еврейски прокурор Робърт Джаксън бил учил само четири семестъра право.

 

Никой друг американски правист, повтарям: никой съдия, прокурор или адвокат, държащ на своята честност, авторитет и уважаващ правото, не се съгласил да изпълнява тази роля на пионка в ръцете на Интернационала. Явно още е било възможно. Вече не е.

 

 

 

Изпедепсахме нашите оръжия, а нашата съвест е заспала,

и усилихме идеите си, за да се оправдаваме, сякаш е нормално,

че продължаваме да сеем разрушение, болка и смърт[24]

 

 

 

Както твърде песимистично, но всъщност съвсем реалистично заключи почтеният британски изследовател от еврейски произход Чарлз ХайъмТе, интернационалните банкери, Братството, турят пепел на всичко. Разпалиха две световни войни, чиито пламъци изпепелиха повече от 60 милиона души, предимно европейци и главно християни. И какво?

 

Нюрнбергските процеси успешно погребаха истината за контактите на Братството. Шахт,[25] който беше по-посветен във финансовите връзки от повечето германски лидери, изнесе едно забележително представлениемайтапеше се, заяждаше се и заливаше с презрение своя главен прокурорРобърт Х. Джаксън.[26]

 

Обвиниха го в планиране на войната, докато той само искал да служи на неутралната политика на помощниците на Братството. Разбира се, беше оправдан. Ако бе предпочел да каже истината, щеше да разголи подробностите на заговора. Обаче само веднъж по време на целия кръстосан разпит той загатна, че знае нещо по тези въпросикогато призна сложността на транспортирането на австрийското злато до Берлин. Никога през дните, през които беше на свидетелската скамейка, не го попитаха за Банката за международни разплащания[27]

 

За удобство на Братството Гьоринг и Химлер се самоубиха, като отнесоха със себе си тайните, които Чарлз Бедо, Уилям Роудс Дейвис, Уилям Еайз от „Стърлинг“ и Уилям С. Фариш[28] вече бяха заровили в гробовете си. Джеймс Форестал също приключи своя живот със самоубийство.[29] През 1949 г. той се обеси, като скочи от прозореца на стаята си във военноморската болницаБетезда“ във Вашингтон. Вестниците съобщиха, че крещял как евреите и комунистите пълзели по пода на стаята му, като се опитвали да го унищожат.

 

Останалите от заговорниците преживяха изцяло отредените им земни дни.

 

Онези, които се противопоставиха на Братството, не бяха такива късметлии… Докато оцелелите фигури от Братството отново разцъфтяха, като помогнаха да бъде оформена основата на следвоенната технология [на управление и финанси]. А онези, които дръзнаха да им се опълчат, бяха свършени. Лидерите на Братството, които бяха починали, можеха да спят комфортно в гробовете ситехните мрачни цели бяха постигнати.[30]

 

Не се втренчвайте като Робърт Фиск в Джордж Буш и Тони Блеър. Те са лакеи. Техните господари се крият в грамадните си разкошни замъци, които даже кралете не са можели да си позволят. Показват се единствено в среди на себеподобните си.

 

Те са истински затвореното, недостъпно и непристъпно елитно общество от умопобъркани мизантропи, алчни свръх егоисти, отявлени убийци. Не непосредствените палачи, а постановяващите унищожението на милиони. Говоря за евгениците, изконното зло на скритите от погледите ционски мъдрециинтернационалните банкери, производителите на оръжия, в това число хранителни и фармацевтични, търговците на смърт.

 

Сред мимолетните споменавания и намеците на Фиск ми липсват не само Те – властелините на света. Няма ги имената на най-висшите Техни прислужници, основните осъществители на ужасите от Втората световна война, завършили с атомните взривове в двата всеизвестни японски града. Липсва Сталин – най-жестокият масов убиец. Отсъстват неговите ибрикчии Франклин Делано Рузвелт и Уинстън Чърчил. Не се вижда фокусиране върху „ядренияХари Труман.

 

Ето как всякога ни проектират един единствен образна Адолф Хитлер.

 

Демократите“ – все комунисти и масони, повече или по-малко авторитарни мегаломани, непрестанно прибягват до обвинения във фашизъм и нацизъм. Как един път не ги чух да посочат някого като комунист! Този факт не издава ли, по-скоро – не доказва ли, че крайната цел на тези човеконенавистни фигури е именно комунизмътвърховното, окончателното зло. То означава едно: поробването на човешкия род?

 

В края на 2016 година оповестиха данните за военните разходи. Индия е изместила Русия и Саудитска Арабия и вече заема четвъртото място в тази „престижнакласация на сеячите на смърт. На върха с непостижимите за останалите 622,03 милиарда долара са САЩ.

 

Милите миролюбивиамериканци, които уж повече нямаше да бъдат световни милиционери, харчат за военщина повече от останалите 9 държави, оформящи челната десетка, взети заедно, че и доста отгоре. Тази деветка – общо 548,59 милиарда долара. Което означава всички те плюс с около един път и половина на военния бюджет на Британиятретата в подреждането.

 

Ето как изглеждаше класацията на военните разходи на 14 декември 2016 година:

 

1) САЩ622,03 милиарда долара; 2) Китай191,75 милиарда; 3) Британия53,81; 4) Индия50,67; 5) Саудитска Арабия48,68; 6) Русия48,44; 7) Франция44,34; 8) Япония41,68; 9) Германия35,75; 10) Южна Корея33,47 милиарда долара.[31] (Вижте илюстрацията.)

 

Страните от второ до десето място са изразходвали общо 548,59 милиарда долара. Със 73,44 милиарда по-малко от челните Съветски американски щати, „най-миролюбиватадържава на земята.

 

Петте страни-членки на Съвета за сигурност на ООН все така запазват водещите си места в производството и износа на оръжие. Непосредствено след тях се нарежда Израел. Каква Северна Корея, какъв Иран? Размахват ги като плашила. Масовите западни идиоти лапат въдицата, примиряват се, слушкат и обедняват

 

Suum cuique.

 

Нека ви поднеса мнението за „миролюбиетона САЩ на бившия афгански президент Хамид Карзай, който преди да бъде поставен като вашингтонска марионетка на най-високото кресло в Кабул, работеше за известна американска фирма.

 

През декември 2001 г. САЩ планират издигането на власт в Афганистан на бившия служител на също често споменаваната петролна компания  Unocal[32] Хамид Карзай. Той става „времененно изпълняващ длъжността президент“. Ала по неписано правило временните неща са най-постоянни. Вестник “Chicago Tribune” припомня как „САЩ и Пакистан помогнаха за установяването на талибаните с надежда да допринесат за стабилността на този опустошен от войната регион и да го превърнат в по-сигурен за проекта за тръбопровод. Unocal излезе от сделката след терористичните нападенията над посолствата на САЩ в Кения и Танзания, които бяха свързани с терористи, базирани в Афганистан.[33]

 

Изявлението на Хамид Карзай е направено в интервю за телевизия “Al Jazeera”, дадено на 15 април 2017 г. То е по повод на хвърленото в Афганистан по заповед на „КозаДоналд бомбено чудовище, наречено „Майката на всички бомби“.

 

 

 

 

 

Възможно е по някакъв начин днес Хамид Карзай да е извоювал своето избавление от оковите на сътрудничеството с американците.

 

На мен ми е известен един способпубличност. Всичко на светло. Опасен, защото изнудват със заплаха за живота или съдбата на най-близките роднини. Хамид Карзай преживя този рекет – основното оръжие на вербовчиците. Убиха по-малкия му брат Ахмед Уали Карзай. За него се мълвеше, че е замесен както в далаверата с наркотици, така и с ЦРУ.[34] Двете са свързани като Сиамски близнаци.

 

Няма нормален човек, който да се е сблъсквал с меда и жилото на империалиститебританци, французи, руснаци и съветски, американци, в по-малка степен испанци, холандци и белгийци, и да не е вдигнал ръце, да не е вил от отчаяние до небесата.

 

 

 

Frailty, thy name is Donald Trump[35]

 

 

 

На финала, за десерт, „патокът Доналд, чийто курник е Белият дом, ни разигра сценката от 1963 година и Карибската криза. В разговор го бях предвидил. Казах, че този път американците ще нахлузят валенките на Хрушчовите съветски другари. Познах.

 

След като проводи самолетоносач, съпровождан от армада от различни военни кораби, Тръмп осъзна, че е надскочил ръста на своите компетенции и възможности. И седмица по-късно разпореди флотилията да свърнене в U-turn, както се изразяват американците, вместо да рекат „на 180 градуса“. А да поеме някъде към Япония… Определени негови британски съюзници определиха акцията катоgaffe” и „опасна буфонада“.[36]

 

Напомнянето към президента на САЩ: по-добре е да не греши мисия и местонахождение на цяла военноморска групировка на самолетоносач заради мошеническа ядрена държава“, ми дойде малко в повече. Бях чел и огласявал признанието на Никита Хрушчов в неговите мемоари, как СССР нямал ни най-малко намерение да напада САЩ.[37]

 

И ето ви сега, съвсем в клин и в ръкав, четем:

 

Търканията с комунистическия режим, ръководен от диктатора Ким Чен Ун, ескалираха, след като беше казано, че той може да осъществи редовните ежеседмични ракетни тестове. И след предупреждението, че в резултат на американските военни действия би могла да избухнетотална война“.

 

Междувременно вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс предупреди Пхенян да не подлага на проверка решението на Доналд Тръмп. Докато страховете от военен конфликт нараства заради придобиването на ядрени оръжия от Северна Корея.

 

Независимо от статута на страната като свирепа държава, официалните статистически данни, цитирани отThe Daily Mail, показват, че през 2015 г. 740 000 лири стерлинги са били изпратени от Британия на Северна Корея за финансирането на проекти за помощ. А според докладите, Министерството на външните работи е било твърдо решено да продължи с подаянията.[38]

 

Кой беше външен министър на Обединеното кралство? Филип Хамънд, който понастоящем върти финансите му. Тогава министър-председател не беше ли Дейвид Камерън?…

 

Та когато ви заплашват сядрена война“,[39] е добре да се усещате и да си задавате въпроса: Qui benefacit animae?[40]

 

Преди две години един от по-големите братя на Ким Чен Ун уж инкогнито отиде в Лондон, за да присъства на концерта по случай 70-годишнината на любимия му английски изпълнител Ерик Клептън. Охраняваха го униформени и цивилни милиционери от британските специални служби.[41] (Вижте илюстрацията.) Ако на вас ви се струва нормално, на мен – хич. Както и цялото лицемерие, сред което битуваме.

 

Например, има-няма 24 месеца, откакто твърде близкият до семейство Ротшилд лондонски всекидневник “The Financial Timesотправи неприкрито послание към западните правителствени ръководители и делови кръгове. Който разбира новоговорадвусмислиетона интернационалното Братство, е схванал.

 

Под заглавие: „Путин все още има приятели на Запад“, изданието даде да се разбере, кой стои зад гърба на набедения за кремълскиимператор“.[42] (Вижте илюстрацията) Та някои да не изживяват илюзии за евентуално връщане към веднъж завинаги отминалото противостоене. То пречи на бизнеса на онези, които ръководят света. А дали Путин е цар“?[43] Могат да го прилагат временно с тактическа цел. За да не лъснат мутрите на истинските играчи.

 

Ротшилдови отдавна са дали да се разбере, че царете, действащите императори и крале, са музейни експонати. Да, в двора на Кремъл имаЦар пушка“ и „Цар колоколь“ – оръдие и камбана. Британската кралица има право на ежегодно тронно слово. (Дума дупка не прави.) И на дворци, начин на живот и други луксозни излишества, които не е в състояние да си позволи сама. Всички останали монарсида абдикират, когатосветото банково семействоразпореди.

 

В противен случай Техните медии раздухват настроения за отцепване и независимост на Шотландия, Каталуния, Баския, Венеция, Южен Тирол, Тексас, Калифорния, Хонг Конг, Макао… Но не само това. Някои са застрашени дори от попадане зад решетките. Питайте зетя на новия и стария испански крал.[44] Преди два месеца го осъдиха en prison un peu[45][46]

 

Аристократите също плачат… Така се говори…

 

Макар да се съмнявам, че в действителност се намират такива.

 

Годината е 2013-а. Във Вашингтон се провежда обсъждане на ситуацията в света с оглед на данни за осъществени връзки между извънземни цивилизации и земния т. нар. елит. Носят се слухове за вече съществуващ нов световен ред, устремен към единно правителство. Разговорите са с половин уста, в шепи. Както беше у нас при милиционер-социализЪма.

 

Пред така наречената Гражданска комисия застава уважаваният Пол Хейлиър. На 6 август му предстои да закръгли 90 години! Възраст, на която, ако знаеш тайни, можеш и да проговориш. Подобно на Филип Корсо, някогашният съветник по въпросите на националната сигурност на американския президент Дуайт Айзенхауер.

 

Полковник Корсо, офицерът от Военното разузнаване на САЩ, разкри единството на разузнавачите по света в рамките на необявен шпионски Интернационал. Също – факта, че на американците им е било забранено да спечелят Войната в Корея, за да не навредят на глобалния комунизъм. Човекът, предоставил на корпорации в родината си възможността да разработят в обратен ред намереното след катастрофата на извънземен кораб край градчето Розуел, щата Ню Мексико, на 4 срещу 5 юли 1947 година. На това дължим и компютрите

 

Преди да се запознаете с подбраните откъси от изявите на Пол Хейлиър, е добре да узнаете нещичко за него.

 

Той съвсем не е случаен човек, а извънредно високопоставена фигура в интернационалната политика. Бил е най-младият депутат в Парламента на Канада. През 1963 г. става министър на отбраната. За онези, които имат понятие от политика, е ясно: един от ключовите постове във всяко правителство. Двойно по-важен в онзи период на Студената война, тъкмо след края на Карибската криза. Със сигурност илюминиран масон, една от най-доверените фигури на Братството в канадския обществен живот.

 

Пол Хейлиър е участвал в ръководствата на Либералната и на Прогресивната консервативна партия. Той е създател на трета Канадска партия на действието. Ала най-същественото е, че той е най-дългогодишният и все още действащ член на Privy CouncilСъвета на посветените. В това отношение изпреварва даже принц Филипсъпруга на британската кралица.[47]

 

Става дума за тайни структури, обикновено в монархиите, които са свързани пряко с владетелите. Работят за тях и се отчитат пак само на тях. В момента такива Съвети на посветените Privy Councils, нещо като мъдреци, съществуват в Бутан, Бруней, Канада, Дания, Ямайка, Норвегия, Холандия, Тайланд, Тонга, Уганда, Великобритания и Нова Зеландия.

 

 

 

Новият световен ред е факт,

световната революция напредва

 

 

 

И така, в края на май 2013 година, Пол Тиъдър Хейлиър, СП,[48] свидетелства пред Гражданското изслушване за разкриване във Вашингтон. Моля, внимавайте кога, при зачекването на кой проблем, бива прекъснат.

 

 

 

 

 

 

 

Това беше преди четири години. Ето неговото по-прясно продължение. Първо, през 2015-а, а сетне – през миналата 2016 година.

 

 

 

 

 

Такава фигура разказва откровено толкова страшни неща! Да допускате, че толкова високопоставен човек в отлично здраве и с акъла си е ненормален“ или „прави пропаганда“, е налудничаво.

 

Обратното проектиране е описано подробно в спомените на военния разузнавач, полковник Филип Корсо. След двата мандата на президента Дуайт Айзенхауер, в чийто екип от съветници по въпросите на националната сигурност е бил, го назначили в Пентагона. Там се е занимавал точно с това обратно проектиране, станало възможно благодарение на останките от катастрофата на извънземен космически кораб край Розуел.[49]

 

Това обратно проектиране представлява разгадаване на непознат готов продукт. И разработването на неговото производство отзад напред – от края към началото. Корсо е предоставил не малко неща на частни корпорации, които днес отричат. Разбираме ги. Но на извънземните и на това обратно проектиране дължим микрочиповете, следователно – компютрите и преносимите телефони. Също така – лазерния лъч, жилетките, предпазващи от куршуми и т.н.

 

Тъпите и грозните“ – комунистите, ченгетата, соросоидите, русофили и американофили, някакви евро-атлантически недоразумения със следи от алчно червено фашистко мляко около свитите им от злоба устни, нечовеците, подигравателно обявяват тази истинска история законспиративна теория“. Имат се за нещо повече и от Пол Хейлиър, да речем?! Поради вроденето си слабоумие не са в състояние да схванат, че се надсмиват над собственото си невежество и нищожност.

 

Ето какво публикувах преди три и половина години:

 

Понеже гнойта на юдейския комунизъм и либерализъм е заляла континента, тя ще удави народите, които от памтивека го обитават.

 

Затова все по-малко негови изконни жители не вярват в т. нар. демократични ценности. Засилват се забежките към познатите клопкикомунизма и нацизма, което, както знаете, е почти едно и също. И двете са творения на ционските мъдреци“. Само дето първото е по-голямото зло.

 

Ще отречете ли, че от години и многократно предупреждавам: Подготвят нашата земя хубава за резервна Палестина. Няма значение кого възнамеряват да заселят тук.

 

В момента се извършва пореднотосанитарно етническо прочистване около Израел. Броят на бежанците от Сирия от март 2011 г. насам отдавна надхвърли 2,5 милиона души само в съседните Йордания, Ливан, Турция, Ирак и Иракски Кюрдистан – новата автономна област, обособена след кървавата авантюра на Джордж Буш-младши, Дик Чейни, Доналд Ръмсфелд и господарите им.[50]

 

Според данните на Комисията за човешките права на ООН само в региона – държавите, граничещи със Сирия – официално 2 224 539 души са приети като бежанци. От тях 2 140 465 са регистрирани като такива, а други 84 074 очакват да бъдат вписани. Това са данните към 15 ноември 2013 г. Но картината е динамична в най-нечовешки смисъл…[51]

 

Поне още 2 милиона души са разпръснати вътре в самата Сирия. Предполага се, че значителна част от тях също ще подирят закрила зад граница.

 

Никой не отчита нелегалните бежанци. Досега не съществува обобщена статистика на онези, които са намерили убежище в кавказкия регион, в страните от Персийския залив и Северна Африка. Още по-малко – в Европа. Като зле действащият разпределителен център еу нас.

 

В рамките на действителността, а не на конспиративните теории, които официалните власти разпространяват тук, на Стария континент и по света, помислете върху следното: Случайно ли назначиха представителката на Световната банка и на комунистите в България, другарката Сталинка Кристалина Георгиева, за еврокомисар по въпросите на бедствията и авариите? Тъкмо тази мъжкарана с вид на болшевишки чекист от двайсетте се занимава с бежанците. Без да носи никаква отговорност пред европейските данъкоплатци!

 

Докато морето от сирийски бегълци заливаше Близкия изток, Кавказ и България, Западът мълчеше като биян гъз, както се изразяват в Габровско. Сега, щом първата вълна го застигна, взе да квичи подобно на настъпена пришка. При това поточето от сирийци, които са се завтекли към западната част на континента, е съвсем различно от пороя, изсипващ се тук.

 

Значителна част от тези т. нар. бежанци, прииждащи от Турция у нас, не са сирийци и това е добре известно. Северните съседи на Сирия не се отнасят ласкаво към нещастниците, принудени да напуснат бащините си огнища, за да спасят своя и живота на семействата си.[52]

 

Онези сирийци, които достигат страните, западно от уж бившата Желязна завеса, носят бижута от скъпите магазини в Бейрут. Разполагат с по няколко добре заредени кредитни карти и дисаги с валута. Носят маркови облекла и очилаGucci”. Жените са добре поддържани, гримирани, с маникюр. Чантите им са пълни с каталози и рекламни брошури за обиколки на Средиземноморието с луксозни морски лайнери и за ваканции в скъпи курорти.[53]

 

Какво общо имат те с горките прокудени, тънещи в нечистотия край Харманли или в столичния квартал Овча купел? Та нашите прекрасни българки могат да бленуват разкоша, с който тези „бежанкиса свикнали. И нямат намерение да се откажат от него.

 

Западът става все по-отблъскващ с лицемерието и двойните си стандарти. Тамошните политици все по-често оправдават собствения си провал с “peril of the East” – „източната заплаха“. В началото беше The Polish plumberполският водопроводчик. В страни като Великобритания, Германия и Ирландия той беше превърнат в нарицателно, в плашило, символизиращо опасността от варварите“, напиращи да нахлуят откъм бившия съветски блок.

 

 

 

Всички правителства обвиняват другите в коварство,

интриги и амбиции, като средство за възбуждане на въображението

на своите народи, и да ги подтикнат към враждебност[54]

 

 

 

В момента вампирът е олицетворяван от българите и румънците. Все едно те са пред портите на съвременния Рим… Когато са необходими квалифицирани специалисти – доктори, инженери, стоматолози, компютърни програмисти, медицински сестри, всичко е оцветено в розово и те са добре дошли.

 

Но датата 1 януари 2014 г. е изобразявана като едва ли не началото на своеобразен Армагедон. Цялата кампания е гарнирана с неприкрит расизъм и сегрегация, особено спрямо циганите. Обаче за пореден път вината бива прехвърляна от болната върху здравата глава.

 

Някои публикации в пресата съдържат закъснели и не съвсем ясно изразени констатации за все по-големите прилики между Европейския и Съветския съюз. Тема, която прогоненият в Англия писател-дисидент Владимир Буковски например, разви още в началото на хилядолетието. А през 2006произнесе истинска обвинителна реч пред евродепутатите. В нея освети тайните връзки на интернационалния елит. И показа къс от скритата престъпна мрежа, която все повече ни задушава. Но влиятелните средства за масова манипулация на съзнанието се направиха, че не го забелязват. Както моя милост в този провален опит за държава.“

 

В средата на април тази година финансовият гуру насвещения“ за туземните ни комунисти американски президент Роналд Рейгън, икономистът Пол Крейг Робъртс, коментира задаващите се буреносни облаци, в които съзря опасност за цялото човечество. Смятаният за „баща на Рейгъномиката“ упрекна, даже иронизирасветовнатаобщественост и нейното малоумие. И даде точна оценка на ставащото в Белия дом:

 

Незаинтересуваността и безгрижието на западния свят са забележителни. Не само американците си позволяват мозъците им да бъдат промивани от CNN, MSNBC, NPR, The New York Times и Washington Post. Така постъпват и техните двойници в Европа, Канада, Австралия и Япония, които разчитат на пропагандата, произвеждана от военната машина, представяща се като медии. http://www.bbc.com/news/world-us-canada-39573526

 

Западнителидери“, което ще рече куклите от единия край на конците, дърпани от могъщите групировки на частни интереси и от държавата в държавата,[55] са също толкова безгрижни и безотговорни. Тръмп и неговите дубликати в Американската империя трябва да не проумяват, че предизвикват война с Русия и Китай. Освен ако са психопати.

 

Един нов глупак в Белия дом замени стария глупак. Новият глупак изпрати своя държавен секретар в Русия. За какво? За да връчи ултиматум? Да отправи още фалшиви обвинения? Да се извини за лъжите?[56]

 

Разбира се, че става дума за унилата визита на носителя наОрдена Ленин“ – пардон – наОрдена на дружбата“, тексаския T.Rex Тилърсън в Москва. За видимото клякане и на двете страни пред онзи „кабал“ – клика, ако щете финансово-промишлен картел, за който говореше другият ПолХейлиър. Впрочем, думата “cabal” е навлязла в английския език от германския еврейски диалект идиш. От него – и в съвременния иврит. Това е изкуствено създаден еврейскиезик, произведен преди около столетие.

 

Най-точно значение на думата „кабал“ е „тайна политическа клика или фракция“. Да обяснявам ли, че „клика“ и „фракцияозначават малобройна група, обединена от общи интереси. Обикновено „фракциятае отломка от по-голяма група.

 

На идиш, а следователно и на иврит, думата е „кабала“. Най-мистичното еврейско учение, отричащо монотеизмаединобожиетосе нарича тъкмо така – Кабала. Нумерологията, която все повече прониква и у нас, за да промива съзнанието на хората с равинските измами и глупотевини, е част тъкмо от Кабала.

 

Буквалният смисъл на това слово е „приемане“ или „традиция“. Тоест – възприемане на обозначените в юдейските писания, на практика в Талмуда и в Кабала, тайни еврейски тълкувания на живота и законите. Когато автор от ранга на Пол Крейг Робъртс използвакабал“, то не е случайно. Има нещо предвид. Незабавно ще илюстрирам твърдението си. Обсъждайки московската мисия на Рекс Тилърсън, авторът пита:

 

Дали той ще каже на Лавров, че в действителност не е искал да изрече онези мръсни лъжи, които избълва спрямо Русия? Но ционистките неоконсерватори са го заставили да стори това. Че наистина не е отговорен. Просто е инструмент в ръцете на Англо-Ционистката империя?[57]

 

Може някой да не е чувал, че Сергей Лавров е руският министър на външните работи. Той е завършил прословутия МГИМОковачницата на кадри за КГБ и съответно – съветската дипломация. Днес тя вече се нарича руска, но не е кой знае колко по-различна. Той, както всички останали възпитаници на института, където и да се намират, са подчинени на един и същ кабал. Лавров е бил в една група с Ирина Бокова. Вижте къде се намира тя и кройте капа на световния ред. Не пропускайте другите им връзки.

 

Бокова е близка с бившата държавна секретарка на САЩ Мадлийн Олбрайт. По време на своята кампания като кандидатка за поста генерален секретар на ООН, тя беше поверила цялата пропаганда на свекървата на Челси Клинтън. Ако сте забравили, иде реч за дъщерята на Хитлери и Бил Клинтън. Тя, сватята им, е еврейка. Каквито са и споменатите двама. Другарката Хитлериоткрисвоите еврейски корени по линията на рода Родъм, едва по време на своята кандидат-президентска кампания през 2008 година?! Вервайте…

 

На свой ред за Уилям Джеферсън Клинтън, познат и като Били Лъжеца, се твърди, че е незаконен син на наскоро заминалия при баща си в геената Дейвид Рокфелер.[58] Според твърденията на лондонския всекидневник “The Daily Mirror”, допреди четвърт век собственост на Робърт Максуел, „Бил Клинтъне пристрастен към секса, защото майка му го изнасилвала, когато бил дете“. Съпругата на бившия президент Хилъри е направила изявленията през 1999 г. Но едва сега те са публикувани в нова книга на журналистката Лусинда Франк, носителка на наградата Pulitzer.[59] (Вижте илюстрацията.)

 

Също така съм показвал как 14-годишният Бил Клинтън се ръкува с президента Джон Кенеди. Родителите му не са били в състояние да го издържат в такова престижно и скъпо училище. В такъв случай кой е плащал масрафа? Дали не е бил Дейвид Рокфелер?

 

По подобен начин съм представял как през 1998 година, наЧервения площадв Москва, Михаил Горбачов представя на гостуващия американски президент Роналд Рейгънобикновения минувачВладимир Путин и неговиясин“. (Вижте илюстрацията.) Володя Владимирович има две дъщери. Нима допускате, че Националната служба за сигурност и Централното разузнавателно управление на САЩ не са знаели това?

 

Ако се окаже, че е било така, остава да реагираме като във вица по старата телевизионна реклама на шоколадСвоге“. В нея „швейцарски експертпробва продукта, произведен в градчето край Искъра. И възкликва: „Чудесно! Швейцарски? Не? От Своге?“ В анекдота следваше нецензурният израз: „Да се таковам у експерто!

 

Така вербуват и подготвят кадрите си, отрано и отдалече. Първо ги поставят под някаква зависимост. После ги съблазняват. Устояващите на изкушение просто биват изнудвани и заплашвани. Елементарно на пръв поглед, нали?… И все заради комунизма, ако щете – социализма.

 

Двадесет и седма глава от „Спомените“ на Дейвид Рокфелер е озаглавена „Горд интернационалист“. В нея тарторът на семейството признава своите връзки с Фидел Кастро. Не отрича, че е „част от тайна кабалистка организация, действаща срещу интересите на Съединените щати“. Ругаеидеологическите екстремисти“, към които навярно спада и моя милост. Защото те „характеризират моята фамилия и мен катоинтернационалисти“, заговорничещи с други такива по света, за изграждането на по-взаимосвързана глобална политическа и икономическа структурана единен свят, ако щете. Ако обвинението е в това, признавам вината си и се гордея с нея.[60]

 

Нататък свръхбогатият масон разкрива част от заслугите си за връзките между САЩ и СССР. Обвинява онези, които държат на морала, задето „не забелязват, че имаше фундаментални подобрения в обществата по целия свят и специално в Съединените щати. Те са резултат от глобалната търговия, подобрените комуникации и засиленото взаимодействие на хора от различни култури. Популистите рядко споменават тези позитивни последици, нито могат убедително да обяснят как така постигнахме забележителен икономически растеж в Америка и възможна ли беше нашата политическа експанзия без тези неща.[61]

 

Позовавам се на тези факти, за да разберете, че не става дума за конспиративни теории“. Попитайте американците и останалите народи по света до колко са доволни от секретните планове и действия на Рокфелерови и останалите от Интернационала, оглавяван от Ротшилдови? След като знаете всичко това, по-лесно ще разберете смисъла на следващите видеосвидетелства. Но преди всичко помислете какъв е в момента „забележителният икономически растеж в Америка“. И кой, в противоречие на установеното и действащо международно право, й позволява тази „политическа експанзия“.

 

Познатият ви еврейски музикален и кинопродуцент Еърън Русо узнал 11 месеца предварително за събитията на 11 септември 2001 г.! И от кого? От НикълъсНикРокфелередин от овластените представители на прочутата фамилия от най-доверени лица на Ротшилдови.[62] Понастоящем точно този Ник осъществява връзките между семейството, тоест – Братството, и комунистически Китай.[63] Никълъс Рокъфелър, както е правилното произношение на името му, членува в клуба Билдерберг“, в Тристранната комисия, основана от чичо му Дейвид, както и в Съвета за чуждестранни отношения.

 

А настоящият наемател на Белия дом?

 

Когато гледате президента и правителството във Вашингтон, европейските правителства, специално идиотите в Лондон, канадският и австралийският кабинет, можете да се възхищавате на тоталната тъпота назападните лидери“, продължава Пол Крейг Робъртс. – „Те се молят за настъпването на края на света.

 

А преститутките са на работа, придвижвайки се към края на живота. Огромен брой хора на Запад биват подготвяни за своята смърт. Да разберат това им пречи тяхното нехайство и безгрижие.[64]

 

Това и нищо друго представляват тълпите, гойските стада, както съвсем справедливо ни квалифицират евреите. Затова с готовност, телешки възторг и овча примиреност едновременно, приемат простотиите, изричани отлидерите“. Ще припомня какво са говорили и какво вършат сега. Като започна, естествено, с най-новия и смятан за всевластен, товарищ Тръмп, Доналд Джонович.

 

 

 

Pour la gloire dun idiot[65]

 

 

 

Ето какво приказваше той през октомври 2016 година, дни преди президентските избори в САЩ:

 

 

 

 

 

Половин година след горните бръщолевения избраният от „патокаДоналд и подчинен нему главен прокурор на САЩ Джеф Сешънс, който по конституция е и министър на правосъдието, заяви нещо съвсем различно от твърденията на шефа си във Флорида миналия октомври:

 

Сега арестуването на основателя на WikiLeaks Джулиън Асанж е приоритетна САЩ, е заявил главният прокурор Джеф Сешънс.

 

Часове по-късно CNN съобщи, че властите са подготвили обвинения срещу Асанж, който понастоящем се крие в еквадорското посолство в Лондон.

 

По време на кандидат-президентската си кампания Доналд Тръмп щедро възхваляваше website-а. „Обичам WikiLeaks, рече той веднъж на митинг. Ала неговото правителство напада с различен тон.

 

Запитан, дали за правосъдното министерство е приоритет да арестува Асанжведнъж завинаги“, Сешън заяви на пресконференция в Ел Пасо, щата Тексас: „Ще предприемем усилия и вече сме направили стъпки по отношение на всички изтичания на информация. Това е проблем, който преминава отвъд всичко, което ми е известно. [А то не е много.] Разполагаме с професионалисти, които са в бизнеса със сигурността на Съединените щати от много години. И те са шокирани от броя на изтеклите сведения. Като някои от документите са твърде важни.“

 

Той допълни: „Тъй че – да, това е приоритет. Вече започнахме с първите си усилия. Както и да се развият нещата, ще търсим начин да натикаме някои хора в затвора.[66]

 

Дни преди да изтече мандатът му, доскорошният президент Барак Обама амнистира редник Челси Манинг. Той би следвало да излезе от тъмницата през месец май. Дали няма да му се случи случка? Където и да се намират, в която и страна да са се пръкнали и да са отгледани, комунистите са зли, надменни и мразещи. Никога не служат на хората, а на своите господаритерористите, екстремистите от крайната левица. Което ще рече – на банкерите и продавачите на смърт. Като непременно се нагаждат така, че и техните интереси да бъдат напълно защитени.

 

Народите кучета ги яли

 

На 28 февруари 2017 година, месец след като „КозътДоналд настани масивните си седалищни части връз креслото в Овалния кабинет на вашингтонския масонски Кремъл, в Конгреса на Съветските американски щати той изчурулика на живо, а не в социалната мрежа „Чурулик“ – “Tweeter”, следното:

 

 

 

 

 

След още четири седмици всичко изречено беше забравено. Обратният завой е факт. За Тръмп Америка остана назад. Той изведе и без друго съществуващият там crony capitalismшуробаджанашки, връзкарски капитализъмна още по-високо ниво. Освен своя чифутски зет, настани и своята еврейска щерка Иванка в Белу Кућу.

 

Агресиите, традиционни за съветските империи московската и вашингтонската, се завърнаха във всекидневието ни. А аз плюя в пазва и се кръстя: Опазил Бог руски крепостни да ни освобождават“, американски сатанисти, мошеници, „да ни разказват истината“ и да нидемократизират“, западноевропейски лицемери да ни учат на морал и справедливост.

 

Това го живяхме. Благодарение на интернационалното Братство все още битуваме в същата комунистическа смрад. Не съветският генсек, а американският държавен секретар дойде тук специално, за да назначи роденият в Москва трето поколение комунист Карлович заантикомунистически партньор и дори приятел на Запада“.

 

Няма как да простя никому не само това, а целия комунистически проект. Той е еврейски, талмудски по зародиш и идеологическо съдържание, по характер. Ръководен е от еврейските главатари в Лондон и Париж. Но го осъществяват псевдо християнските ционисти от всички краища на земята. Най-вече – от Западна Европа, превърната в етно-религиозен миш-маш.

 

А ако Тато Правешки не успя да ни натика като шестнадесета република на СССР, неговите наследници го сториха. Сега сме последната дупка на кавала в новия Съветски съюз, европейския. Досущ като стария, той е ръководен от неизбирани от никого, а назначавани комисари. Много от тях, начело с председателя на Европейската комисия и външната министърка, са членували в комунистически и социалистически партии. Комунизмът не лази, нито пълзи, а с бързи крачки се е устремил и завладява Западна Европа. Влачи след себе си бедност и разруха.

 

Ала какво рече товарищ Тръмп – това курве на курветатаотносно някаква факла? Не каза ли, че „всяко американско поколение предава факела на истината, свободата и справедливостта в една непрекъсваема верига от миналото до настоящето“?

 

Коя и чия истина? Тази на революционните масони, много от които, като типични психопати, са били откровени хомосексуалисти?

 

 

 

Триумфът на психопатите

 

 

 

Не е ли известно, че всеки комунист е активен или латентен хомосексуалист, както го е формулирал работилият за ЦРУ американски психолог Григорий Климов? В комуниста тлее нещо сбъркано по рождение. Като някакъв скрит лоцман жаждата за власт и за изяваболната амбиция, нарцисизмът – води тези хора не само към грехопадението, но и към дегенерацията. Те са осъзнати или неосъзнати садисти. Поради тяхната психика или зависимост от миналото често пъти идентичната ръководна среда превръща тези техни дефекти в предимство, осигурява им различни високи постове.

 

От друга страна, обикновено садизмът е свързан с хомосексуалността пълна или частична, явна или скрита, латентна или потисната. Това е нещо като откуп, който дяволът на дегенерацията взима за властта, за славата и величието.[67]

 

Чия свобода, след като почти сто процента отбащите основатели“ на американската империя са били робовладелци. Някои са притежавали стотици африканци. Разпореждали са се с тях като с предмети. Наказвали са ги по всевъзможни най-жестоки начини. Даже са убивали тези нещастни хора за щяло и нещяло.

 

Тазисвободали, водеща началото си от еврейските търговци на роби? Та днес милицията в САЩ убива безнаказано, когото реши. Занданите са пълни с дребни нарушители с тъмен цвят на кожатаафроамериканци и латиноси. А улиците на американските градове се изпълват с демонстранти, издигащи лозунга, че и животът чернокожите има стойност!

 

Сега в САЩ могат да ви осъдят на 20 години затвор за нищо. Само заради това, че сте били на неподходящото място в неподходящото време. Показах такъв случай в епизод от документален филм. Майка на четири деца е зад решетките за две десетилетия, понеже била в дома на свой братовчед, когато полицията нахлула и го арестувала за притежание на наркотици. Холивудската актриса Сюзън Сарандън го изнесе пред обществото. Но то мълчи…

 

Това ли е „факелът на справедливостта“, за който гръмогласно пледира ДоналдПатокаТръмп?

 

Сега този факел е в нашите ръце“ – каза той. – „И ние ще го използваме, за да осветяваме света.

 

Олеле-мале! Благодаря. Thank you. Осветявайте си разпадащата се комунистическа империя.

 

Но кой е бащата на всички тези факлоносци?

 

Луциферносителя на светлината;… странно и загадъчно име, дадено на Духа на Мрака. Луциферсинът на Утрото.[68] Точно той ли носи Светлината и със своя блясък и величие заслепява посредствените, сладострастните или егоистичните души? Без съмнение![69]

 

Не е ли редно да погледнем какво представлява истинският comrade Доналд Тръмп – това чудо на фризьорското изкуство. Изрусено, прикриващо плешивостта си копие на нашенската банкянска мома, за която бях перифразирал Шекспировия израз „непостоянство, твоето име е Б.Б.“!

 

Предлагам подборка от различни медии. Коментарите и оценката оставям на вас и съвестта ви.

 

 

 

 

 

Обикновен комунизъм от Сталинов номенклатурен тип! Отлично познат на моето поколение и на другите преди него и малко след това. Така живееха другарите, а ние кретахме и креехме

 

Барак Обама и Хитлери Клинтън по нищо не отстъпват на КозаДоналд. Същите алчни крипто комунисти, трупащи тлъстинки, измервани с огромни имения и в десетки милиони долари. Но оставащи слуги. Богати, ама ратаи.

 

 

 

 

 

Прислужниците са за това – да слугуват. Кой ги избира, подготвя и държи в подчинение? Онези, които притежават световното богатство. А местните имитации на Техните ибрикчии от разроилата се БКП са чираците на Техните лакеи от рода на Барак Хюсеинович Обама и Хитлери Родъмнова. И за какво?

 

Властта, глупако, и парите! Това е девизът на всички комунисти. А както е известно на хората с всичкия си, комунист и морал са несъвместими понятия, антоними.

 

Да, да, тук си имаме достатъчно ярки и красноречиви примери за това. Ето неколцина, чиито очи ще изтекат от жадно втренчване във властта, та алчно да захапят кокала на всяка цена:

 

 

 

 

 

 

 

Това представляват те – комунетата, ченгетата, сатанинската смрад в човешки образ. Ако перифразираме Бердяев-Бердичевски, можем да заключим, „сатаната често обича да се превъплъщава в образа на ангела на света, на патриот“.[70]

 

Дегенерати.

 

 

 

Светът трябва да бъде устроен като сигурно място за демокрация;

мирът в него може да бъде вкоренен

върху проверените основи на политическата свобода[71]

 

 

 

Страх от демокрацията друса целиядемократиченЗапад. Понеже е комунистически. А комунистите, както е известно, най-много се страхуват тъкмо от народа и евентуалната негова власт демокрацията. Нищо, че фабрикуват варианти на неосъществимото понятие – „народна“, „реална“, „пряка“…

 

Тъкмо последнатареферендумът, ги плаши най-много. Пролича след миналогодишия плебисцит в Британия относно оставането или напускането на Европейския съюз. Победи БризходътBrexit. Същата врява чухме след 16 април 2017 година – датата на допитването до турския народ за промените в конституцията.

 

Още неизтекъл Великденският ден, най-силен вой надигнахадемократите“ – либералните, консервативните, социалистическите, даже… уж националистическите партии в Европа. Съзряха някакъв клуб на диктаториhere, there and everywhere,[72] както изпяха “The Beatles“. В Пхенян, Вашингтон, Анкара и Москва. (Вижте илюстрацията.) Тъй като Доналд Тръмп и Владимир Путин поздравиха Реджеп Тайип Ердоан за успеха на референдума. А Ким Чен Ун е добавен по дефиниция, както се казва.

 

Пропуснати са управниците в Будапеща и във Варшава, от две-три години насам прикачани традиционно към авторитаристите. Първият – поддържащ добри отношения с Путин, а вториятобвиняващ кремълджията за убийството на брат си, президента Качински.

 

Струва си да припомня как люксембургският пияница Жан-Клод Юнкер, членувал във Френската комунистическа партия, прероден като „либерал-демократ“, тоест – социалист-меншевик, продължител на сталинизма, в качеството си на главен комисар на Еврокомисията, посреща унгарския премиер Виктор Орбан.

 

 

 

 

 

Обаче за кой ли път „демократитев Европа и САЩ проявиха двоен стандарт и угоднически подход според келепира. Не забелязаха тирани и деспоти в Пекин, Риад, Доха, Баку, Алжир, Кабул, Тунис, Рабат, Луанда, Манила, Киев, Манама, Сана, Минск, Бужумбура, Хавана, Киншаса, Кайро, Джибути, Астана, Сана, Багдад, Виентян, Триполи, Найпидо, Пном Пен, Абу Даби, Душанбе, Бангкок, Ханой, Хараре, Мускат, още поне десетина африкански държави, да не отварям приказка за Бандар Сери Бегаван, столица, която повечето от вас навярно не са чували, но е нещо като Монблан на сатрапиите.

 

За властващителиберал-демократидиктатори са само онези, които не са с тях, не ги слушат, не следват техните единствено правилни възгледи, съвети и решения. Даже им опонират и „имат наглосттада се опитват да провеждат самостоятелна политика в интерес на своите народи, доколкото това е възможно и е така. За тях свобода е дума, не означаваща нищо друго, освен идеологическо понятие, използвано за манипулиране. Демокрациятатоже.

 

Нека припомня, че в Конституцията на САЩ, която започва с „Ние, Народът“, думатадемокрацияне съществува. Няма я. Липсва. Не е употребена нито веднъж. Всеки може да се увери. Защото макар и масони, онези, които са я съставяли, наричани „бащите на Америка“, са били наясно, че демокрацията е диктатура на мнозинството. Начинът на приложението й в нейния така наречен представителен вид в самите Съединени щати доказа, че не е изключено тя да се превърне в тирания на малцинството. Така е в момента. През 2000 година бяхме свидетели на същото. В двата случая за президенти бяха назначени загубилите изборите, съответно Доналд Тръмп и Джордж Уокър Буш.

 

Британецът Дейвид Айк е достатъчно известен коментатор на събитията по света, но разглеждани от тяхната опака – тоест истинскастрана. Той наднича зад кулисите и под повърхността на онова, което медиите представят. И го изнася на светло. Поднася го на публиката, отворила съзнанието си, жадна за правдата. Живее достатъчно добре от издаването на книгите си, изнасянето на лекции с платен вход. Харесва някому или не, той понякога бива канен в големите телевизии. Макар и маргинално, присъства на медийния пазар в родната си Англия и в САЩ с общо около 410 милиона потенциални потребители.

 

Достатъчно познат, той е гражданин на държава, претендираща да е класическият стожер на демокрацията, капитализма и свободата на словото. Вижте какво му се случва в нейната столица, буквално пред Парламентацитаделата на съвременния парламентаризъм с всички произлизащи от него „демократичниекстри, да го река така.

 

 

 

 

 

Това представлява метрополията на днешнатадемокрация“ – Обединеното кралство Британия и Северна Ирландия. Толковасвободносе живее под скиптъра на Нейно нищожество Елизабет ІІ и обрязаните й наследници.

 

 

 

Искаме свят, в който животът е закрилян, а неговото качество

бива обогатявано за всички, не само за привилегированите[73]

 

 

 

За западните така наречени политически лидери и за техните глашатаипреститутките, сталинизмът е чудесен нов световен ред. В него всяка жаба си знае гьола. Но без да има ни най-малък шанс да вдигне поглед нагоре, за да зърне щъркела, който се готви да я отнесе в гнездото си, за да нахрани своите малки. Или, притежаваща качества, събрала сили, да опита да напусне блатото.

 

Това е регламентирано и заковано неравенство. В него политици и журналя се държат като политически коректна испанска Инквизиция от епохата на нейния „велик еврейския лидер Томас Торкемада. Всички са грешни, само те – „великите инквизитори“ не са. Прави са, когато съгрешат дори, както през трийсетте години на миналия век беше формулирал правилото комунистически поет.

 

Всяко действие, което нарушава всевластието и комфорта на днешните Йосиф-Висарионовци по планетата, бива сравнявано с нацизма. Ще скъсат гласните си струни да квичат, че се задавафашистка вълна“. Дори да е вярно, най-важни са причините за нейната поява и силите, които поддържат. Всичко друго наподобява тукашната безумна носталгия по милиционер-социализЪма, при който някои бяха по-равни.

 

Вместо да е в затвора, членът на БКП, генералът от Държавна сигурност Георги Милушев, началник на прословутото Управление за безопасност и охрана УБО, е милионер. Партията му предостави да развива търговия с битова техника. Заедно със своя зет въртят веригата от магазиниЗора“. Населението пазарува от нея и не свързва своите действия с отсъствието на морал. Приело е мирогледа на Инквизицията, на партиите по света, до една комунистическидругите са виновни.

 

Милушев, престъпник според постановлението на закона, вади на показ другата нравственост“ – бездушието, алчността и еврейската претенция за избраност на комунистическата върхушкаалчно червената, истински фашистка мафия. За някои от нейните многобройни представители – легион – даже не сме чували.

 

Ярък пример за наглостта на богопомазаните в НРБ, който Милушев никога няма да забрави, е култовото писмо на „бойния другар“ на Живков от отряда „Чавдар“ и бивш военен аташе в Москва о.р. генерал-майор Борис Тошков. В навечерието на 10 ноември пенсионираният партизанин, който днес е на 97 години, поискал лично от Живков народната власт да му внесе без мито чисто нов Мерцедес дизел. Активният борец бил готов да си купи необходимите за целта долари и даже определил курса, по който да го направи 65 стотинки за долар.[74] Тошков обаче съвсем не е бил единственият любител наекстритена капитализма. А вдъхновението за това произтича от безобразията, вършени от членовете на семейството на самия Живков.

 

Георги Милушев си спомня за душевните терзания на диктатора след визита в Западна Германия, по време на която той е бил придружаван от внучката Евгения. При посещението им в заводите на „ФолксвагенЖивков се сдобива със скъп джип, а Евгениясъс спортна кола. Всъщност Живков първоначално се противопоставя на желанието на внучката си да получи лъскавия автомобил с мотива, че по протокол той не ѝ се полага. След многократни натяквания надетето“ обаче диктаторът се съгласява то да получи скъпата играчка“, но срещу заплащане (по нереалния валутен курс на БНБ заправоимащи“ – б.а.). „Отидох при Живков, а той отвори касата и извади парите за колата на Евгения без забележки“, свидетелства Милушев. Пак по изрично указание на Живков и с пари от бездънната му каса е закупено и лъскаво западно возило и за внучето Тошко. Скъпи западногермански коли огряват и сина му Владимир и зетя Иван Славков. В своите мемоари Славков пише и за друга своя транспортна придобивка отнародната власт“: тъй като често лети със струващите по 10-15 хиляди долара полети със свръхзвуковияКонкорд“, бившият шеф на БНТ и на БОК се сдобива с почетен сертификат, определящ го като първия българин, ползвал популярната някога сред милионери и аристократи услуга.[75]

 

На самия „спомнящ сис четвъртвековно закъснение и през ум не му минава, че той е произлязъл от същата кочина. През цялото време е бил леко раздразнен, понеже е принадлежал на нейния външен двор, на комунистическата преторианска гвардия, обслужвала баш клозетниците от най-висшата номенклатура. Като всеки от тази порода нечовеци не намира за неморално собственото си забогатяване чрез сделката с Андрей Луканов.

 

Опитно ченге, получило закалка в съответните могъщи съветско-американски структури, Карлович отлично използваше недостатъците в характерите на този вид полезнинищожества. Милиционерът Милушев беше назначен забизнесмен“. А стадото от клозетници не намира това за безнравствено и престъпно. Приема го за успех. Тайно лелее да е на негово място.

 

Специално отглеждат и му пробутватлидери“, „спасители“. Гоите се хващат за техните пешове, за да установят колко хлъзгави са те. И с каква бързина тези пореднимесиисе изплъзват, загърбвайки обещанията си и забравяйки пред кого са ги сричали. Дължат отчет единствено на своите чорбаджии.

 

Вот вам, товарищи, пример от тукашната политическа непрокопсия. В различията сидвама са по-меки и съвършени нагаждачи, третият, червен земеделец, се прави на радикалнегодниците, които ще видите и чуете, са еднакви в своята непочтеност и нагла безцеремонност.

 

 

 

 

 

Щом неморалното, незаконното, извратеното се превърне в приемлива обществена норма, съответната група – род, племе, народняма бъдеще. Тъй като невидимата върховна сила, ръководеща делата и на земята, не допуска окончателната победа на злото.

 

Да вярвате, че има демократичен комунист или социалист, е все едно да сте сигурни, че съществува дървено желязо. А бактерията Treponema pallidumбледа спирохета, предизвикваща сифилисаможе да се облагороди до лекарство против малоумие, може би…

 

Ето, удря часът на Милушев и той пропява. Нищо, че менторът му отдавна е в геената. Той има политико-икономически наследници. Тези фигури, за чиято действителна роля не знаем, дърпат невидимите конци на мафиотите.

 

Така, както камбаната заби за ямболското милиционер-комунистическо московско чудо Сашо Рем-Вяхирев, кой знае защо назовавано Дончев“. Ще пътува, бъдете сигурни. Въпреки принадлежността му къмМултигруп“, където говорител му беше Волен Кобзон. И независимо, че е кумец на Богдан Будзуляк член на КПСС, свързан с КГБ, бивш генерален директор на съветското държавно предприятие „Севергазпром“. От 1989 година втори човек в Газпром“.

 

Западнитедемократи“, родоначалниците и крепителите на този виднародна демокрация“, държавен капитализъм със сталинистки тоталитарен режим на ръководство, не само подхранваха системата на шуробаджанашката корупция, наричана и „по втория начин“. Охотно и с лекота я възприеха. Сега Западът се тресе от скандали за незаконно придобито богатство и влияние. Погледнете само ставащото във Франция и САЩ. Опитайте да надникнете под маската на Европейския съюз новия СССР, за да видите истинската му мутра.

 

 

 

Те ще установят нов световен ред и ще ви натикат

на последната редица, номерирани и жигосани[76]

 

 

 

Тези структури имат общи сайбии. Те са събрани в кръга, представящ се под различни наименования – например Билдерберг, Тристранна комисия, Римски клуб… Върнете се към Пол Хейлиър, ако щете. Нима този виден ренегат на глобалния елит не завърши с това, че „всички големи медийни предприятия принадлежат на Билдерберг“? На финала на земните дни някои такива, запазили зрънце съвест, получават просветление.

 

Например в своя последен миг на този свят масонът Йохан Волфганг фон Гьоте извикал: “Mehr Licht!Поискал още светлина! Какво ли е зърнал в тунела, водещ към отвъдното?[77]

 

Задайте си въпроса: Защо все наследниците на комунистическите големци или на техните ратаи заемат ръководни постове, а за вашите те остават непостижими? Възможно ли е дете на обикновен работник, земеделец или редови представител нанародната интелигенцияда стане вицепрезидент на Световната банка, както СталинкаКристалинаГеоргиева, да речем? Какви качества притежава, кой ги е забелязал и я е издигнал? Но за нея не представляваше проблем да бъде и еврокомисарка.

 

Обяснението е простичко: тя е комисарка по наследство. Каква друга да е, след като се е пръкнала в семейство на баща шумкар, активен борец, удостоен с правото да заема ръководна длъжност без висше образование? Комунистка, свързана със секретните служби на диктатурата, тя има тези, а не други интелектуални или Бог знае какво предимства пред насплебеите. Ако проследите видеозаписи на някои от изявите, ще откриете твърде семпла, безлична, непривлекателна женица, която крие своята вродена плахост зад груба агресивност, типична за мачовците, даже не за мъжете изобщо.

 

Това представлява цивилизационна война на живот и смърт.

 

Вижте например, как чрез политиката и медиите обществата могат да бъдат доведени до катастрофи. Няма да ви карам да обръщате взор към Близкия изток. Там по-ожесточена или привидно затихваща, войната бушува прекалено дълго. Обаче погледнете Европа и Америка. Вижте що стори интернационалният елит с тях. Какво остана от Запада, белким люлката на съвременната цивилизация?

 

Сякаш някакъв свръх способен илюзионист вади силните картикозоветеот ръкава си. Представители на елита, каквито без съмнение са Доналд Тръмп, Марин Льо Пен, Найджъл Фараж и останалите, с речите си и внушенията в тях противопоставиха средната класа срещу онази високопоставена среда, която рекрутира, обучи и назначи самите тях за нови фалшиви месии. Не ме разбирайте неправилно. Старите са още по-отвратителни. Във всички случаи е по-добре Льо Пен, отколкото Макрон. Но животът често доказва, че изборът напо-малкото зло“  е по-вреден.

 

Така „антиелитарните представители на елита настройват хората: средна класа против останалите, бедни срещу богати, християни против мюсюлмани, цветнокожи срещу бели, жени против мъже, млади срещу възрастниМакиавели и неговият постулатdivide et Impera” – „разделяй и владей“, са живи, актуални, действащи. Ако решите да изследвате поведението на политиците, ще откриете един и същ диригентски метод в оркестрирането на омразата. Проследите ли неговия произход, неминуемо ще стигнете до 1 май 1776 година, до еврейския йезуит Адам Вайсхаупт и Ордена на илюминатите в Бавария. Та впоследствие, преследван и стигнал до просешка тояга, да го зърнете приютен от Майер Амшел Ротшилд.[78]

 

Тръмп еКозът“, който този скрит илюминатски, което ще рече юдеомасонски и комунистически, елит извади от колодата с политически карти, за да прецака американците. Но не само, а и света. Сега наред е Макрон във Франция, в която непривлекателният лик на Марин Льо Пен е размахван като плашило.

 

Казват, че в политиката няма място за морал. Но също така – за култура, тоест – за цивилизовани отношения. Какво представлява тя тогава? Терен за изява на сатаната? Случайно ли е, че в нея лумпуват[79] примитиви от сорта на Р.Р., Б.Б., Ц.Ц., които се възхищават от правешкия каскет. Ово сви знамо, е ниво; о томъ не сумня.[80]

 

Вижте, за какъв морал можем да говорим, когато Марин Льо Пен прогони собствения си баща от партията, която той основа? Нямам предвид тази политика, която представлява война против културата, цивилизацията.

 

Ето ядемокрацията“, каквато са я съчинили илюминатите, Ротшилдови и интернационалното Братство на банкерите. Тоталитарна власт – безмилостно твърда или перфидно мека, скрита зад колективната физиономия и решения. Този политически колхоз никога не носи отговорност. Докоснете ли неговатадемокрацияили фигури, не пръстите ви, цялата ваша ръка ще изгори! Вярвайте на патилото…

 

Тези дни, буквално минути след като Териза Мей обяви насрочването на извънредни общи избори на 8 юни того, пак социалистите и либералстващите изквичаха като настъпени мазоли. Статия на познатата ви comrade Ан Пъркинс, силно ревнуваща товарищ Мей, се появи в лейбъристкияСтражът“ – “The Guardian”, около минути след оповестяването на уж демократичния вот. Тя е озаглавена „Това не са общи избори, това е държавен преврат членовете на парламента имат задължението да спрат Териза Мей“![81]

 

Умишлено съм поместил часа на появата на публикацията. Териза Мей приключи обръщението си около 12:15 часа според британското времеизмерване.[82] ЛондонскиятThe Daily Telegraphобнародва видеозаписа на нейната реч в 12:19 часа (1:19), както е видно от илюстрацията. А материалът на comrade Ан Пъркинс беше поместен в 12:38 часа. Сиреч – 9 минути – повтарям словом: девет минути, след края на събитието! Може да прозвучи нескромно, но както казваше шахматният гений Боби Фишър, защо да крием истината? Дори аз не съм в състояние да напиша толкова голям текст за девет минути. За човек това е непосилна задача. Физически е неосъществимо. Може би за робот

 

Което издаваше солидна предварителна подготовка. Как човек да не свали шапка пред Ротшилдови? На тях Европейският съюз вече не им е необходим. Изходът от него Brexit трябва да успее на всяка цена. Както не веднъж съм припомнял, още преди седемлетка, каквито бяха соцплановете в СССР при Хрушчов, баш майсторът на фамилията Джейкъб Ротшилд и сър при това, се беше обзаложил за разпада на новия СССР със столица Брюксел. На първо място – за края на неговата единна валутаеврото.

 

Докато слухът, че единната валута едва се крепи на един крак, цинично се разпространява сред някои от политиците и общества в еврозоната“ – продължава публикацията, – „влиятелният финансист използва мълвата като предпазна мярка. През юли “RIT[83] скъси със 7 на сто своята нетна позиция [в евро]… Което е със 128 милиона лири [около 200 милиона долара] по-малко.[84] (Вижте илюстрацията.)

 

Повече от два месеца продължи обстрелът на тежката медийнаартилерия“  на Албионацентралните вестници и телевизии, взел на прицел умовете на хората. Съзнанието на публиката беше добре обработено. По няколко пъти всяка седмица се появяваха публикации, внушаващи, че ако има общи избори, консерваторите ще постигнат разгромяваща победа стлъсто“, „трицифрено мнозинство“.[85]

 

Ходът, предприет от Териза Мей, наподобява подадената оставка от Б.Б. миналата есен в чалгарска Номенклатурия. Докато сметката на банкянската лесбийка беше направена без кръчмаря, едва ли тази на върлинестата „майкаТереза на британската нация ще се окаже същата. Час след публикацията на товарищ Ан Пъркинс интернет се задръсти отпрогнози. А аз знам със сигурност кой е победителят. Неговото име е, той е… семейство Ротшилд.

 

Тази отвратителна паплач не е губила никога от 1789 година насам. Да припомня ли Наполеоновите войни, предизвикани от тях и приключили с прочутата история на окончателното им забогатяване след битката при Ватерлоо? Или победата на Британия над САЩ през същата 1815 година. Сформираният от тяхевропейски оркестър“ и победоносните за фамилията руско-турски войни, американската Гражданска война с повече от 650 000 жертви, Японско-Руската, двете световни войни и последвалите ги въоръжени конфликтичовешки трагедии до наши дни!

 

В действителност всички партии до една са филиали на глобалното комунистическо движение – на Братството намегаломаниаците, преследващи властта“. Тъй като „комунизмът или по-правилно – социализмът, не е движение на потиснатите маси, а на икономическия елит“.[86]

 

Комунизмът е заговор на супербогатите срещу целия свят и на първо място против средната класа. Комунизмът е глобалната цел на сатаниститеКомунизмът е една от рожбите на ционизма. Комунизмът е средство и крайна цел на ционизма.[87]

 

Когато знаете това, няма да е трудно да разберете пълното отсъствие на съвест, морал и милост във фигурите, олицетворяващи глобалния болшевишки елит. Нито ще се учудвате на тяхната бездуховна еластичност, на липсата на характер, на гъвкавостта им. И няма да се изненадвате от двойните стандарти, които прилагат.

 

 

 

Всичко, станало преди, ще бъде заличено,

а новото – манипулирано[88]

 

 

 

Да се върнем към репликата на Доналд Тръмпобичам WikiLeaks”. Как реагираха неговите съпартийци, когато я изрече? Глътнаха си езиците или ги прехапаха. Сега, когато внезапно съвсем същата организацияWikiLeaksбеше обявена за вражеска, не можете да спрете пороя от обвинения, гневни реплики и обиди по адрес на нея и създателя й.

 

Републиканските политици изразиха своята ярост, обвинявайки Асанж в предателство, а самият Тръмп каза на някакъв интервюиращ го: „Мисля, че е безобразие. Смятам, че трябва да има смъртно наказание или нещо такова.[89]

 

Как се връзва това „обичам WikiLeaksс последното? ЗадемократитеАсанж има само задължения, но не и права.

 

Все още вярващи в „хакери, подкрепяни от Русия“, преститутки захапаха президента, припомняйки на ленинистите белодомовци, че само преди 7-8 месеца те реагираха с възторг, „когато WikiLeaks публикуваше email-и от Националния комитет на Демократическата партия и предизборния екип на Хилъри Клинтън. Тръмп и неговите приближени грабеха разкритията, с удоволствие ги цитираха в речите си, повдигайки обвинения с циничен опортюнизъм.

 

Сега, когато са на власт, тяхното отношение изглежда се е обърнало напълно в посока на републиканската правоверност. В реч през миналата седмица [след 16 април т.г.] в Центъра за стратегически и интернационални изследвания във Вашингтон Майк Помпео, директорът на ЦРУ, заяви: Време е да наречем WikiLeaks с истинското й име: недържавна враждебна разузнавателна служба, често насърчавана от държавни актьори като Русия.“

 

Той допълни: „Джулиън Асанж няма никакви свободи съгласно първата поправка. Той е отседнал в едно посолство в Лондон. Не е гражданин на САЩ.[90]

 

Стана ли ви ясно? Който не е гражданин на американската комунистическа империя, провеждаща политика на държавен тероризъм, няма права и не може да бъде свободен. Да ви напомня една религия, постановяваща „богоизбран народ“? Северноамериканските съветски щати са именно товаеврейска марксистко-ленинска държава, унищожаваща средната класа, изнасяща революции с типичните за тях масови убийства и опустошения. САЩ все по-бързо се доближават до военния комунизъм от Сталиновите времена.

 

Думата „демокрацияне се споменава нито веднъж в американската конституция. Но там, в първата комунистическа страна на земята, строят някакъв вид „демокрация“. И я изнасят далеч зад границите на Североамериканския съветски съюз Съединените американски социалистически държави, неправилно наричани у нас „щати“. Онези, които не я харесват, получават заслуженото. Понеже от своето възникване до ден днешен САЩ са ръководени единствено от илюминати, ако ви е по-удобно – революционни масони, комунисти.[91]

 

Работата е в това, че всички тези революционерите по правило са всякакви психопати, психотици и невротици, които са задвижвани не от любовта, равенството и братството, за които всички те крещят, а от тъмни фройдистки комплекси, където комплексът за власт е главната движеща сила.[92]

 

Преведено на нормален език извратени и хомосексуалисти, те подхождат педерастки към останалите: „На ти врагче бомбичка, да умреш.

 

Известно е какви са революционерите.

 

Колко прав е бил Владимир Буковски, когато през 2011 година в своя лекция, изнесена в Грузия, обяви, че в Европейския съюз ще има ГУЛаг.

 

В Британия проектът вече е в ход.

 

Затворниците екстремисти ще бъдат държани визолационни центрове“ вътре в затворите“ – ни осведомиха неотдавна. – Планът за отделяне назатворените заради подриване на редае следствие от специално разследване за разпространението на ислямския екстремизъм в занданите.

 

Първите три от тези изолационни центрове – известни като „джихадистки пандизи“ – ще бъдат отворени в близките седмици в затвора на Нейно величество с най-строг режим Франкланд. Ще ги последват още два други

 

Затворените за подриване на реда ще бъдат преместени в изолатор от типазатвор в затвора“, ако са замесени в планиране на тероризъм. Или ако се смята, че представляват заплаха за националната сигурност – лично, или чрез опити за влияние върху уязвими затворници.

 

Центърът ще бъде отделен физически от останалите килии, дворове и помещения за свиждане. Обучени и предани служители ще се заемат сразлични интервенции“, включително задължителни програми за дерадикализация.

 

Министърът на затворите Сам Гайъма обяви: „Всяка форма на екстремизъм трябва да бъде ликвидирана, когато бъде открита. И е правилно, че изолираме онези, които представляват най-голяма заплаха, с цел да ограничим тяхното влияние върху другите затворници.[93]

 

Това е тържество на сталинизма на британска почва. Съобщението напомня отчет, подписан от Антон Югов, Мирчо Спасов, Георги Цанков или полковник Никола Томовгаулайтерите на комунистическите концлагери у нас. Мои приятели политически затворници са прекарали години в такива изолатори. Описват ги като гробове, в който фактически заравят живи хора.

 

За властите в тоталитарни режими като западните набеждаването в престъплениякато описаните е фасулска работа. Да, ще има ГУЛаг в Европейския съюз. Тяхната поява е неизбежна. Тя напълно отговаря на духа на господстващата идеология на юдаизма и на суровата пуританска жестокост.

 

Пуританите вярваха, че пренасят в Америка истинското християнство, както е постановено от Бог, по-точно – както е записано в Стария завет. Те също така вярваха, че имат божествена мисия в Америкамясто, специално посочено от Бог да станеновия Израел“, един теократиченград върху хълм“.

 

Джон Уинтроп, първият губернатор на Масачузетс, прозря, че може да прехвърли принципите на националността, установени в стария Израел, във фирмата Massachusetts Bay Company,[94] без никаква необходимост от обяснение. Това доведе пуританите до тълкуванието на Писанието по един крайно претенциозен начин, който даваше на тяхната държава и общество възвишения статут на един нов Израел. Старият завет беше въведен пряко, ако не и изключително, в правната система на Нова Англия.[95]

 

МасачузетскиятКодекс на свободатаот 1641 г. постановява, чеако след законно предявено му обвинение някой човек има или почита който и да е друг бог, освен Господ Бог,[96] трябва да бъде убит.“ Освен това смърт се предписваше за вещерство, богохулство, убийство, содомия, хомосексуалност, изневяра, прелюбодеяние и отвличане. Старозаветните текстове бяха прекопирани директно в книгите със закони на Нова Англия. Най-забележителният и известен случай за съдебно извращение в прилагането на закона в Нова Англия са екзекуциите на салемските вещици.

 

Пуританите гледаха на себе си като на богоизбрани хора, заменили народа на Израел. Никъде това възприятие не се виждаше толкова ясно, колкото в отношението на пуританите към истинските, коренните американци. След като пуританите се смятаха за богоизбрани хора, заключиха, че имат право да отнемат земята от индианските варвари. Плодът на пуританското богословие беше брутален. Те приеха за своя мисия да покръстят тези „ханаанци“. Когато не успяваха, беше приемливо да ги изколят в името на Христос.[97]

 

В наши дни вършат същото в името надемокрациятаи, разбира се, на Израел. Ако погледнете родословията само от последните 150 години на ашкеназките евреи“ – самозванците, които съставляват най-малко 95 на сто от всички псевдо евреи на планетата, ще откриете, че всички те – до крак, произлизат от необятните територии на някогашната Руска империя. Предимно от нейните западни части, които днес са в състава на Полша, Украйна, Литва, Белорусия, Латвия, Естония и на Руската федерация. Но също така от Кавказ и отвъд негов Азия, чак до Ташкент.

 

Какви юдеи като произход, що за вярващи?… Талмудисти, „проклето фарисейско семе“, „змии“, както ги наричал Исус Христос.

 

Много от тези „евреи“ са имигрирали първо в САЩ. А след това са се преселили в Израел. Ашкеназките евреи от Централна и Западна Европа са имали същата съдба. След падането на Хазарската империя се преселвали на запад. През ХХ век много от тях били принудени от нацистите да заминат за Палестина. За да бъде създаден съвременният Израел. Той няма абсолютно никаква връзка историческа и кръвна с просъществувалата по-малко от век като самостоятелна държава, наречена Юдея. Тъкмо това, а не друго, представлявало така нареченото окончателно решение на еврейския въпрос, с което се спекулира непрестанно, прекалено и в непоносими размери. А всеки опит за неговото научно доказване с документи и свидетелства бива подлагано надемократичнирепресии, често завършващи с фатален изход за дръзналите.

 

 

 

Тъкмо репресиите създават революционния дух на свободата,[98]

а сатаната ликува в образите на „националисти“, „либерали“,

социалисти, неоконсерватори – изобщо – комунистически дегенерати

 

 

 

Век след основаването на колонията Нова Англия – днешния щат Масачузетс, там и в околните британски колонии се заселили множество членове на тайни общества. Революционно настроени, ръководени от Европа, те използвали всяко възникнало недоразумение или проблем като повод за предизвикване на вълнения и размирици. Така се стигнало до бунта срещу Англия заради непризнаването на тяхната валута и за повишаването на данъците върху доставките на чай.

 

Прословутото „чаено тържество“ – “tea party” – прераснало в революционна вакханалия на всякакви извратеняци робовладелци и прелюбодейци (Бенджамин Франклин, Томас Джеферсън, Джеймс Медисън, Джон Рутлидж…), хомосексуалисти (Джордж Вашингтон, Пиер Шарл ЛАнфан, Аликзандър Хамилтън, Чарлз Адамс, Джон Лоурънс, Жилбер дьо Мотие – маркиз дьо Лафайет, Уилям Руфус Дивайн Кинг[99]…)[100] – „психопати, психотици и невротици, които са задвижвани не от любовта, равенството и братството“. Така, постепенно, с търпение и упоритост този илюминатски елит от неоизраелци превърнал Нова Англия в нов Израел“. А след Първата световна войнав нов световен ред.      

 

Днес французите са на път да бъдат обзаведени с такъв дегенерат. Най-вероятният им президент, 39-годишният Еманюѐл Жан-Мишел Фредерик Макрон (последният да затвори вратата), бивш министър на икономиката, промишлеността и числовите проблеми в социалистическото правителство на премиера Манюѐл Вал,  е тъкмо такъв. Женен е за Брижит Мари-Клод Трогньо. Булката може да му е майка.[101] (Вижте илюстрацията.) Когато Макрон се е раждал, тя е била на… 24 години и 8 месеца. И от три летаомъжена за… банкера Андре Люи Озиѐр, на когото родила три вече пораснали деца.

 

Впрочем, Макрон също е билбанкер. Досещате ли се къде? Разбира се в “Rothschild & Cie Banque”, „където бил високо ценен и бързо натрупал малко богатство. Сетне, през 2012 г., с избирането на президента Оланд, настъпи неочаквана промяна в неговата кариера: той напусна Ротшилд, за да стане заместник-генерален секретар в двореца Elysée. Когато през 2014 г. Манюел Вал стана вторият по ред министър председател на Оланд, с инструкции да дерегулира френската икономика [необичайна задача за социалисти], катапултираха Макрон в икономическото министерство

 

През 2015-а, няколко дни след като Оланд подчерта, че Макронуважава неговия авторитет и власт“, министърът отцепник атакува данъка върху богатствотоцентрален принцип на социалистическата фискална политика от самото му въвеждане през 1989 г.[102] Междувременно лидерите на партията се подиграваха на неговата неопитност и недостатъчна подкрепа от левицата. И оценяваха неговата електорална тежест на 6 процента.

 

Непоколебим, икономическият министър обяви, че формира свое собствено политическодвижение“, наречено En Marche! – „Да вървим!“, „отворено за всички с прогресивни схващания“ и „насочено към младите гласоподаватели“. Миналия август той започна да обикаля френските ваканционни курорти, призовавайки за подкрепа за неговото намерение „да придвижи напред политиката на страната, нейната култура и идеология“. В края на месеца обяви, че подава оставка. А през ноември постави началото на своята кандидат-президентска кампания, която трябва да е подготвял тайно, още когато е влязъл в правителството

 

Макрон не само раздели социалистите. Той ги замени.

 

И така, как този очевидно изолиран и недостатъчно финансиран индивид успя да стори всичко това за толкова кратко време? Ясно е, че зад кулисите Макрон има могъщи поддръжници. А ключът за разгадаването им е заложен в малко обсъждания факт, че преди няколко години той беше разпознат като член на les Gracques – дискретна лявоцентристка групировка за оказване на натиск, съставена предимно от влиятелни изпълнителни шефове на корпорации и бюрократи на високи държавни постове.

 

Те са социалисти, настроени в полза на пазара, които отдавна са напуснали Социалистическата партия. Много от тях са негови énarquesсъстуденти (възпитаници на ENA[103]). А всяка стъпка от кариерата на Макрон може да е била направлявана от тях. Забелязан като умен и привлекателен студент, Макрон първо е бил настанен в престижния държавен Финансов инспекторат, след което е бил преместен при Ротшилд, за да придобие делови опит (и парична подкрепа). А след това е бил поставен като бомба с часовников механизъм във външния кръг на Оланд, където търпеливо е цъкал, докато е станало възможно да бъде наместен в ядрото на правителството на Вейл.

 

Миналия август той най-накрая се задейства и експлодира в перфектния момент, за да нанесе максимум щети на Оланд, Вал и останалата част от предизборния екип за президент на социалистите. Въздигането на Макрон притежава всички белези на класическа тайна операция на ENA, основна част от обичайните похвати на énarques. Той е човек, обучен по циничен начин, по който са подготвени и всички други водещи бюрократи в страната.[104]

 

Вече повече от четвърт хилядолетие системата на Ротшилдови действа перфектно, без засечки. Не като добре смазан швейцарски, а като най-съвременен ядрен часовник. Тя е базирана на човешките слабости. На първо място – на алчността. Така старият Майер Амшел започнал да продава обещания за повече пари на хартия. При подбора на своите роби, Ротшилдови разчитат на дефекти в характерите. Твърде често вербуват дегенерати. Един от белезите на израждането е разликата във възрастта на съпрузите. Тема, на която съм се спирал.

 

Така например Жени, съпругата на Карл Маркс, внук на равин с истинско име Мордехай Леви, била с четири години по-голяма от него.[105] Много преди да стане лорд Биконсфийлд, Бенджамин Дизраели, потомък на италиански сефаради и по двете линии, се оженил за богатата вдовица Мери Ан Луис, с моминско име Евънс. Тя се оказала само… 12 години по-стара от своя втори съпруг. Тези двама били избраници на Ротшилдови.

 

Лондонският представител на прословутата банкова фамилия Нейтън Майер Ротшилд (1777–1836) бил родствено свързан сбащата на научния комунизъм“. На 22 октомври 1806 г. той се оженил за наследницата на едно от най-известните еврейски семейства на Албиона Хана Барент-Коен (1783–1850). Нейните родители Ливай Барент-Коен и Лидия Дайъмантшлайфър[106] били първи братовчеди. По бащина линия съпругата на Нейтън Ротшилд Хана, се явявала правнучка на основателя на фамилията Барент-Коен. Един от техните синовеСалъмън Дейвид Барент-Коен се оженил за Сеъръ Брандес. Двамата били прабаба и прадядо на Карл Маркс.[107] На практика Мордехай Леви се оказал трети братовчед с внуците на Нейтън Майер Ротшилд.

 

Жената на ЛенинНадежда Константиновна Крупская, всъщност еврейка с фамилно име Фишберг,[108] била две години по-възрастна от него. Първата съпруга на Лейба Давидович Бронщейн, по-известен като ТроцкиАлександра Лвовна Соколовская, била с десет години по-голяма от него. Когато се оженил за нея, Бронщейн-Троцки бил едва на19 години. Жената на друг еврейски болшевик и революционер Яков СвердловКлавдия Тимофеевна Новгородцева, се родила девет години преди него.

 

Тук конкубинката на банкянската Брижит Бардо, потомствената еврейска комунистка и тайна милиционерка Цветелина Бориславова Карагьозова, също е по-голяма от Б.Б. Размяната, извършена от двамата между своите брачни партньори, може да служи като емблема на дегенерацията и безнравствеността.

 

Обратното също е валидно. Голямата разлика във възрастта на брачната двойка, при която съпругът е значително по-стар, също говори за дегенеративност.

 

Майката на Адолф Хитлер била с 23 години по-млада от баща му! Което също не е съвсем нормално, нали? Та нейният съпруг би могъл да й бъде баща. Сталин бил чак четвъртото оживяло дете на родителите си. Неговата майка се омъжила, когато била на 16, за 24-годишен мъж.

 

Съветският кинорежисьор Андрей Кончаловски, който безпрепятствено работеше в Холивуд, а сега живее в Италия, доколкото ми е известно, е роден от майка, пръкнала се десетилетие преди баща му. Но кой беше бащата? Сергей Михалков имал претенции да произхожда отдворянски род. Обаче цял живот усърдно обслужваше комунистите. Той е автор на текста и на първия химн на СССР, заменил Интернационала, и на настоящия. Което показва пряката наследствена връзка между политическата система на СССР и на сегашна Русия. От 1950 г. членувал в КПСС. Направили го герой на социалистическия труд, лауреат на Ленинска и на три Сталински премии. А след товадемократичните комунистина Горби го декорираха и с ордена на Свети Андрей Първозванний!

 

Два примера са върхът в това.

 

Бащата на Иля НиколаевичНиколай Василиевич Улянов (дядото на Ленин по бащина линия) по-късно се оженил за собствената си дъщеря Александра Улянова, която била с 25 години по-млада от него. И се сдобил от нея с четири деца, като последното – Иля Николаевич [бащата на Ленин], дошло когато бил на 67-годишна възраст.[109]

 

Вторият пример е от самите Ротшилдови. Най-малкият от петимата синове на Майер Амшел, изпратеният да основе парижкия клон на фамилията Яков (Джеймс), се оженил за своя племенница, дъщеря на брат му Заломонсъздателя на виенския филиал. Той едновременно бил неин съпруг ичичо?!

 

Още малко. На свой ред синът на споменатия Заломон РотшилдАнселм Саломон, взел за жена своя първа братовчедка, дъщеря на чичо му Натан Нейтън.[110] А роденият в Лондон Нътениъл дьо Ротшилд (1812-1870), четвърти син на създателя на британския фамилен клон, сключил брак със своята парижка братовчедка Шарлот дьо Ротшилд (1825-1899), дъщеря на споменатия му чичо Джеймс Майер (Яков), основателя на банкатаDe Rothschild Frères“, и на Бети Саломон фон Ротшилд (1805–1886), негова леля по две линиикато дъщеря на дядо-чичо му Заломон Майер фон Ротшилд (1774–1855), и като съпруга на Джеймс Майербрат на неговия собствен баща

 

Съпругата на настоящия наемател на Белия дом, словенката Мелания Кнавс, е 24 години по-малка от него. Доналд Тръмп има някаква обсесия от манекенки и то с източноевропейски произход. Първата му жена беше чехословачката Ивана Зелничкова. Последва шумен развод и втори брак на „Коза“ с актрисата Марта Мейпълс. През 2005 година дойде третият брак на Тръмп с Мелания, погерманчила фамилното си име на Кнаус. На сватбеното тържество в Палм Бийч, щата Флорида, са присъствали много от известните светски фигури. Сред тях – Хитлери и Бил Клинтън, понастоящем „врагове“.

 

У нас Волен Кобзон май е по-дърт от своята тъща, майката на жена му Деница Гаджева. Той е 26 лазарника по-стар от съпругата си. Любопитно е, че не се беше женил до петдесетата си година. Като истински Тартюф се прави на вярващ християнин. Но в нарушение на църковните канони, съжителства без брак, като Ленин, с майката на сина си. На свой ред тя е била интимна приятелка на бившия му доведен син Димитър Стоянов, с когото се явяват баджанаци

 

От една страна, ето го антихристът, съчетан със сатаната… Той е онова, което наричаме дегенерация, т.е. израждане, психическо заболяване и полова извратеност. Това е, така да се каже, туземно израждане от заобикалящата среда. Затова Бердяев-Бердичевски твърди, че който се е родил от този съюз, ще управлява света[111]

 

Не всяка реакция, най-незначителният опит за обсъждане на такива проблеми – да го река честно: на дегенерациятабиват посрещани на нож от съвременнаталибералнапреса: „лява“, „центристка“ и „дясна“.

 

 

 

Войната срещу християнството и Божествения ред

 

 

 

Например, по отношение на странния, меко казано, брак на евентуалния френски президент Еманюел Макрон, незабавно беше издигната познатата ни ционисткажелязна стена“. Видите ли, темата е недопустима, табу. Защо ли? Понеже има връзка с нормалността и християнството. Затова.

 

Целта е в рамките на войната срещу Бога и неговото учение да се насаждат всякакви извратености. Кого обслужва тази необявена битка срещу Бога и реда, който е постановил на земята? Нима не знаем кои са богороците, революционерите?

 

Журналист от лондонскияThe Daily Mail” се запитал: „Как мога да очаквам думата ми да бъде възприемана насериозно“, пише Иън Мойр, правещ се на вътрешния глас на Макрон, „ако те мислят, че съм мамино момченце с жена, която е 25 години по-стара от него?[112]

 

Зарежете стилистиката и граматиката. И тамошните преститутки са грамотни“, колкото тукашните. Обърнете внимание на подхода къмсвободатана всеки да изразява мнението си, независимо какво е то. Поне това постановяват два наднационални международни документа, които са задължителни за спазване във всяка страна-членка на ООН и Европейския съюз.

 

Реакцията на преститутката Зоуи Уилямс беше обичайната за всички комунисти по света, които не търпят чуждо мнение. Без да са преживявали нашенската продължаваща трагедия под болшевишкия ботуш. За пореден път използвайки темата, за да всява страх от някаква задаваща се „фашистка вълна“, тя предупреждава:

 

Сърцето иска, каквото иска.“ Това са сбъркани времена и всички ние трябва да се борим с фашисти.[113]

 

Кой да се бори с комунизма и комунистите, победоносно шестващи по планетата, това е въпросът? Той не е Хамлетов. Съдържа призив и предизвикателство към инстинкта за оцеляване на хората. Иначе, редовните читатели са наясно: комунисти, фашисти, нацисти, либерали, неоконсерватори…, представляват едно и също. Всички са ционисти или техни слуги. Огромно зло, надвиснало над човешкия род!

 

Зачест“ на редакцията на „свободниявсекидневник, всвободнатаБритания, всички неудобни мнения на читатели бяха изтрити. Когато твърдя, че на Запад отдавна няма свобода на словото, проверете и се убедете сами. Например от илюстрацията. Понеже става дума за постоянна практика. Ако сега живеехме в тоталитарната държава на Живков и живковци, щяхме да бъдем подложени на същото.

 

Което идва да покаже само едно: Днес на Запад има далеч по-малко свобода в сравнение с Източна Европа. С намаляването на материалното охолство, което е факт; с подмяната на етническия състав на населението в Европа; с нарастването на новоевропейците, готови на всичко заради къшея хляб, който по техните родни места им беше отнет от силите на интернационалния терористичен комунизъм; тамошните жители ще разберат дали кон боб яде и магаре тръни сере. Тоест, как съществувахме в условията на милиционер-социализЪма под ботуша на техните съветски съюзници.

 

И хак да им е!

 

СистематаРотшилддейства безотказно. Но вие не вярвайте. Това са „конспиративни теории“. Аз само си плещя, за да се намирам на работа…

 

Любопитно е, че 64-годишната Брижит Трогньо, съпругата на Еманюел Макрон, е била преподавателка в… йезуитско училище. Тъкмо там, като ученик, той я срещнал за пръв път.[114] Настоящият папа Франциск е член на този орден, свързван с Адам Вайсхаупт и илюминатите

 

Диалектиката е един от инструментите на илюминатския комунистически елит. Най-общо казано, Те ви представят злото, според Тях, като теза. Тяхнотодобро“ – като антитеза. Та в лутаницата да ви вменят, че съществува единствено възможно решение. И то пак е Тяхното – предложено като синтеза. И народните маси го приемат, понякога и без да викатура!“. Примирени върху принципа „ела зло, че без теб още по-голямо зло“.

 

Не мога да приема никаква класация на злините. За мен способът не просто е порочен, а е гибелен. Той сякаш отвява здравия разум и го заменя с безразличие. Неговият висш израз е отказът от мислене. Ето как всяка лъжа може да подмени истината. Затова са медиите на билдербергитеда повтарят измамите, да ги развиват и тълкуват. Накрая от това се ражда гигантска лъжа, която увредените човешки маси възприемат като истинабезалтернативна и неоспорима.

 

По този начин повече от три четвърти столетие ни караха да смятаме, че СССР е най-голямото зло. Не, че това не беше вярно в най-значителна степен. Друго имам предвид. С несвобода и безпросветност отклоняваха вниманието ни от другите зли творения на Интернационалазападните.

 

От няколко години се връщаме към старото русло. В края на миналата година обявих, че според мен, за пореден път разделят човечеството. А на нас, на повечето източноевропейци, отново е отредено място в лоното на Русия. Този път – навярно и на Турция.

 

Достатъчно добре ви е известно мнението на Доналд Тръмп за Русия и Путин. Бравурно, стигащо до апология, то остана назад, в съвсем близкото минало. Днес листът на историята е бил обърнат. А с това движение се е променила и Доналд-Тръмповата позиция. Сега, постепенно, образът на врага за кой ли път възкръсва в представата за Русия. Онези, които дърпат конците, знаят истината. Понякога някои техни аргати също я изтърват. Най-вероятно от глупост

 

Да припомня, че един от създателите на Тристранната комисия, левият десен товарищ Збигнев Бжежински, заяви:

 

Русия вече не е комунистическа държава в общоприетия смисъл“.[115]

 

Освен това предшественикът на Ангела Меркел, Герхард Шрьодер, е на ясла в Кремъл. Тукашните Сашо Рем-Вяхирев и Валентин Златев са негови бледи копия. А оцелелият син на отиващия си вицепрезидент на САЩ, съветския агент Байдън, Джоузеф Робинетович, е съуправител на украинската държавна газово-петролна компания “Burisma Holdings Limited”. Другият бос е полският комунист и бивш премиер на страната Александър Квашневски.

 

На този фон, съвсем очаквано, навярно в подходящото време, приличащият на коняр от американския Юг нов министър на отбраната на САЩ отиде на посещение в „законно“ и „по правилатаокупирания от подчинените му Афганистан. Едва ли Хамид Карзай му се е зарадвал.

 

Но при срещата си със своите донеотдавнашни колеги по униформа и братя по безумие и оръжие, половин година по-малкият от мен comrade и ex-General Джеймс Матисузна“ от генерал Джон Никълсън, как „няма никакво съмнение, че Русия осигурява оръжия за талибаните“.[116] Факт, в чиято достоверност изобщо не се съмнявам. Московският военнопромишлен комплекс работи. Неговата продукция следва да намира пласмент. Обаче, любопитни са няколко неща. Първото оставям за след съвсем мъничко. То е най-важното, главното, в основата на останалите.

 

Сега питането ми е до това: Кой поема масрафа? Кои са платците? Руската икономика повече не е в състояние да подарява. Не, че не може. Просто не иска да прилича на СССР. Бяха от неговото отвратително изображение. Върнете се малко назад към откровението на другаря Бжежински.

 

Не е само той. Хенри Кисинджър сто пъти го е повтарял. Даже след скандалите с Майдана в Украйна, подбудени от САЩ[117] и надзиравани от дружинната ръководителка в съветски пионерски лагер Виктория Нюланд, чието име на руски би звучало Победа Новоземская. Да, била е и пионерска ръководителка, и преводачка на траулер в СССР. Имало е и нещо повече[118]

 

Преди година и половина едно от най-крайните издания на неоконсерваторите, списанието “The National Interest” – „Националният интерес“ (как така, след като като комунисти, те са интернационалисти), призна:

 

Кисинджър настоява, че ние започнахме с това променяне на историята: с поредицата от събития, които доведоха до отстраняването на украинския президент Виктор Янукович, в отговор на което Путин изпратималките зелени човечетав Крим.[119]

 

Бай ви Хенри, роден с името Хайнрих, винаги е твърдял, чеРусия е част от европейската цивилизация“.[120] Не е крил и отричал прекрасните си отношения с настоящия наемател на Кремъл.

 

Още един мит е развенчан, но няма кой да чуе. Нито иска. Слаба ми е фантазията. Затова няма как да си представя, че тукашните комунисти и ченгета, днешни „демократи“ и „евроатлантици“, дори писали и издавали книги срещу империалиста Роналд Рейгън“, го познават по-добре отбащата на рейгъномиката“.

 

Широко разпространен мит е, че президентът Рейгън спечели Студената война като прекърши финансово Съветския съюз с надпреварата във въоръжаването“ – писа заместник-министъра на финансите по онова време Пол Крейг Робъртс. – „Като човек, който беше замесен в усилието на Рейгън да сложи край на Студената война, отново се оказвам в положението да поправям миналото.

 

Рейгън никога не е говорил за спечелване на Студената война. Приказваше за нейното приключване. Други служители в неговото правителство са изричали същото и Пат Бюкенън[121] може да го потвърди.

 

Рейгън искаше да сложи край на Студената война, не да я спечели. Той говореше за онези „ужасниядрени оръжия. Смяташе, че съветската икономика е в толкова голямо затруднение, за да издържи на надпреварата във въоръжаването… „Звездни войнибеше предимно реклама. (Без значение дали Съветите вярваха в заплахата от надпревара във въоръжаването, или не, американската левица със сигурност вярваше и никога не преодоля това.)

 

Рейгън нямаше никакво намерение да господства над Съветския съюз или да го съсипе. За разлика от Клинтън, Джордж У. Буш и Обама, той не беше контролиран от неоконсерваторите. Рейгън уволняваше и преследваше неоконсерваторите в своето правителство, когато те действаха зад гърба му и нарушаваха закона.

 

Съветският съюз не рухна заради Рейгъновата решителност да сложи край на Студената война. Падането на Съветския съюз се дължеше на твърдолинейните комунисти, които вярваха, че Горбачов разхлабва примката около комунистическата партия толкова бързо, че се превръща в заплаха за съществуването на СССР. И го поставиха под домашен арест. Именно държавният преврат на твърдоглавите комунисти срещу Горбачов доведе до издигането на Елцин. Никой не очакваше разпада на Съветския съюз.[122]

 

Всичко е вярно, без усилията натвърдоглавите комунисти“. Началото на края на СССР е било поставено пред очите на моето поколение и по-големите от него. Но как в началото на седемдесетте години можехме да знаем това? Даже западните интелигенти, разполагащи със свобода, не успяха да разберат процесите, ставащи под повърхността на показваното от медиите.

 

 

 

Cest le monde à lenvers[123]

 

 

 

Рейгън съвестно е изпълнявал задължението си да бъде комунистически агент. А Горбачов? Помислете, кой имаше полза от появата на Борята Елцин? При неговата власт възникнаха олигарсите – изключително евреи. А цялата съветска, а след това и руска администрация, се оказа окупирана от американски институции, мозъчни центрове, фондации и други неправителствени организации.

 

Звездните войниса били съвместна операция на ЦРУ и КГБ заради собствените им бюджетидоходи. И това съм изяснявал. Но…

 

Но като се върнем към Афганистан и руските доставки на оръжие за талибаните, можем да заключим: Значи някой се бърка в джоба, но кой? Най-вероятно самите американски данъкоплатци в комбинация със саудитците, може би и катарците… А защо не и някои западноевропейци. Ако съм прав, излиза, че част от Запада плаща, за да могат неговите войници да загиват от руски оръжия.

 

Има още нещо. Русия е с шестия военен бюджет. Вече сте наясно с реалната картина в сферата не на живота, а на смъртта. Но, ако погледнем с отворено и ясно съзнание, изчистено от идеологеми, ще проумеем, че тази индустрия на смъртта осигурява живот на някои. На работниците в държавите производителки на средства за убиване. Ето ви я отново диалектиката

 

И така, руската търговия на оръжие с талибаните е представена катоочевидно повторно ангажиране в Афганистанската война“. Другарят „генерал Джон Никълсън заяви, как той „не би опровергал“, че московската намеса включва предоставянето на оръжия на талибаните.

 

Той говори в Кабул заедно с Джеймс Матис, министъра на отбраната на САЩ, който каза, че Америка има нужда да се противопостави на Русия заради нейните действия в Афганистан, където Съветският съюза се сражаваше и загуби една кървава война през осемдесетте.

 

Ще се заемем с руската дипломация“, рече г-н Матис. – Ще го правим, където можем. Но ще се изправим срещу Русия, където тя прави обратното на международното право или отрича независимостта на другите страни.[124]

 

Изобщо не е необходимо да сте русофил или някакъв подобен, за да се възмутите от цинизма на американския другар. Няма да се връщам към въпросите за това, кои и къде сътвориха комунистическата идеология. Що за сили бяха онези, които формираха болшевишките терористични пълчища? И след като ги хранеха, обучаваха и насъскваха, финансираха техния поход за свалянето на руския император и налагането на комунизма в най-обширната страна на земята. Това е изяснено. Само идиотите го отричат.

 

Тук въпросът има друга страна. Става дума не за една, а за две войни в Афганистан. Да, СССР никога не е зачитал суверенитета на страните, предадени му от Запада. Обратното е точно толкова валидно. Все пак Москва не дръзна да нахлуе, където би могла да накърни западните интереси, особено американските. Войните в Корея и Виетнам се водеха по взаимно съгласие, ако не знаете. Все заради пустия военнопромишлен комплекс.

 

Както стана ясно от думите на бившата американска марионетка Хамид Карзай, тъкмо САЩ не зачита независимостта на другите народи и държавите им. Така е, почти откакто са се появили върху политическата карта на света. Някой да ги е канил в Афганистан, Ирак, Сирия, Либия…? Но те са там, нали? Какво „международно право“?…

 

Сега стигаме да главния, най-важния проблем. От него тръгва всичко, свързано с прословутите ислямски ученициталибаните. Кой и защо ги създаде? Припомних ви, че преди да стане президент, Доналд Тръмп обвиняваше Хитлери Клинтън и Барак Обама, задето са сътворили Ислямска държава. Сега да чуем признанието на въпросната другарка Клинтън, направено през 2010 година, когато тя беше държавна секретарка – първа дипломатка – на САЩ.

 

 

 

 

 

Как ви се стори? Но товарищ Клинтън, Хитлери Родъмновна, не е споделила само това. Преди четири лета канадският икономист Мишел Чосудоуски, професор в Университета на Отава,  поднесе изненадата. Тя беше такава, понеже човечеството има способността бързо да забравя.

 

Най-добре чуйте и вижте:

 

 

 

 

 

Сигурно ще се намерят идиоти, които да повярват, че СССР епадналзаради изгубените милиарди доларив Афганската авантюра на Брежнев, подтикван от шефа на КГБ Юрий Андропов. Познавам слабоумни, нееруди и увредени от милиционер-социализЪма, които още смятат, че Тато е паднал заради смяната на имената на мюсюлманите. Или понеже системата не издържала икономически. Глупости на кубчета… Решението е било взето още през седемдесетте. ЧететеДиагноза“, червени калпазани, тъпи лицемери!

 

Професор Чосудоуски уточнява, че по време на това интервю бившата първа дама е била кандидатка за президентка. Значи става дума за 2008 година.

 

Онова, което Хилъри не споменава, е, че никога през последните 36 години[125] САЩ не са преставали да подкрепят и да финансират Ал-Кайда като средство за дестабилизиране на независими държави. Това беше „една твърде добра идея“, казва Хилъри. А тя и днес остава добра идея:

 

Достатъчно обилно е документирано, че Ислямска държава и Ал-Нусра Муджахедин са рекрутирани от НАТО и от турското висше командване с подкрепата на Саудитска Арабия и Израел.

 

По-важният въпрос е:

 

Би ли трябвало кандидатка за президент откровено да признава, чение създадохме Ал-Кайда“, без да изрече и дума предупреждение или на съжаление, да стане президентка на САЩ. Да не говорим за убедеността на Хилъри да разпали ядрена война срещу Русия, ако, и когато стане президентка на Съединените американски щати.[126]

 

Две лета и половина по-късно, отново в разгара на Хилъри-Клинтъновата предизборна кампания за главния пост в Белия дом, професор Мишел Чосудоуски заяви още в заглавието на своя поредна статия, че „Хилъри е опасна за Америка и света“.

 

Глобалната война против тероризма (ГВПТ[127]) е водена от Съединените щати“ – посочи ученият. – „Тя не е насочена срещу Ал-Кайда. Тъкмо обратното: „Глобалната война против тероризмаизползва въоръжените терористи от Ал-Кайда като свои пехотинци.

 

Политическият ислям“ и налагането на „Ислямска държава“ (формирана от Катар или Саудитска Арабия) е неразделна част от външната политика на САЩ.

 

Америка е терористична държава.

 

ГВПТ е сатанински инструмент за завладяването на света. Неговата цел е да дестабилизира суверенни държави и да натрапвасмяна на режима“.

 

Наследникът на Клинтън в Държавния департамент Джон Кери е в пряка връзка с Ал-Нусра, организация, принадлежаща на Ал-Кайда в Сирия, изцяло превзета от терористи и финансирана от САЩ и техните съюзници.

 

Тъжна ирония е, че Джон Кери не само е съучастник в масовите убийства, извършвани от Ал-Нусра. Той е в драстично нарушение на антитерористичните закони в САЩ. Ако те биваха прилагани и спрямо политици на високи постове, Джон Кери щеше да бъде смятан зазаподозрян в тероризъм“.

 

Нова нормалност? Ал-Нусра е в черния списък на терористичните организации, а държавният секретар излива пари и оръжия към Ал-Нусра. Подкрепата на американското правителство за бойци на Ал-Кайда в различни страни е добре документирана. В този свят, обърнат наопаки, с краката нагоре, господстват лъжите: Протагонистите наГлобалната война срещу тероризма“ и „Задължението за защитаса терористи.

 

Това са напълно установени и завършени отношения, омагьосан кръг: Тези, които водятГлобална война срещу тероризма“ в името надемокрацията“, са онези, които поддържат и финансират терористични организации, създадени от самите тях.[128]

 

Cest le monde à lenvers.

 

 

 

Всяка мъка и страдание в името на убежденията ми,

в защита на човешките права, приемам с готовност;

заради тези неща някои ме мислят за луд[129]

 

 

 

На Запад ругаят Русия, защото там медиите са собственост държавата. И със значителна доза право, макар това отдавна формално да не е така. Но каква е картината всвободния свят“?

 

Например в САЩ – „авангарда на либерилизма и прогреса“ – медиите са монопол на 5 големи корпорации с неколцина еврейски собственици. Този медиен пейзаж е доста по-страшен. Тъй като – първо, частният монопол почти винаги е по-алчен и жесток от държавния. Но по-важното – въпросните компании са част от революционния комунистически Интернационал, основал СССР и неговото сегашно продължение.

 

Нещо по-ужасно и опасно: истинските собственици на тези корпорации са реалните притежатели и господари на самите Съединени американски щати. Техните предци са замислили американския проект като начало на реалния комунизъм. И само малоумните не знаят, че в тази пропаднала страна върлува ръководна алчно червена ционистка мафия. Впрочем, същите сайбии владеят не само Русия, а също Китай, Австралия, Япония и почти цяла Европа.

 

Даже канадецът Мишел Чосудоуски, икономист, изследовател на обществените процеси и университетски преподавател, както и почти всички хора, не успяват да свържат двата края на омагьосания кръг“. И да прозрат истината за комунизма. Възприемат го елементарно, даже примитивно. Смятат, че той е само там, където комунистите са на власт. Без да осъзнават, че тези овластени явни комунисти са марионетки.

 

От другия край на конците на тези чучела стоят истинските комунистинай-богатите. Онзи един процент, който притежава 52 на сто от всичко на света. Ако бъдем честни – и хората.

 

Защо учени, мислители, публиката, всички, не се понапънат да проумеят фактите по-задълбочено? Да не гледат само ставащото на повърхността. Това е целта на конспираторитеинтернационалните комунистически господари, устремени към единно световно правителство. И това не е измислица, а истината. Те изкривяват действително ставащото по планетата. Медиите са тяхното оръжие за всеобщо поразяване на съзнанието, а не за масово осведомяване.

 

Лъжа ли? Но защо хората не проумяват истината? Защото тя е скрита зад доктрини, внушавани от медиите.

 

Доста от редовните читатели на тази медия знаят, че споделям дефиницията на комунизма, която през 1990 г. направи покойният руски философ и писател Александър Зиновиев в парижкия вестник “Le Figaro”:

 

Тези, които погребват комунизма, смятат, че желанията им са реалност. Ако свързваме комунизма с марксизма и комунистическите партии, тогава краят на комунизма е дошъл. Но комунизмът е типобществена формациясъс закони, обусловени от живота в комуна“. Където доминиращата обществена връзка е тази нашефи неговите подчинени, без да има обществена необходимост, само по нареждане. Веднъж установена, тази организация може да съществува без компартия, без марксистка идеология и дори с многопартийна система.[130]

 

Ще я припомням, докато и последният идиот, нахлул в тази медия, проумее действителната картина на живота ни. (Изключвам клозетниците – знаете кои смятам за такива.)

 

Ако не е вярно, защонашите вчерашни инквизитори“, както покойният Илия Минев определяше комунистите, дето „бяха възпитаници на Москва“, се прегръщат с онези във Вашингтон, Лондон, Париж, Берлин, Рим, БрюкселЧервената армия нахлу в нещастната ни страна с разрешението и под одобрителните погледи на нейните СъюзнициВеликобритания и САЩ.

 

Изобщо, от съветските братя заимстваха повечето изтънчени методи на мъчения и обработка“ – писа Бай Илия, завършил френски университет. – „Нашите инквизитори бяха възпитаници на Москва. Нямаше нито един, който да не е минал през нейната школа. Нито един! Изключвам, разбира се, обикновените старшини, които ще те ударят отляво-отдясно. За това не е необходимо да минаваш специално обучение.[131]

 

И това остана неразбрано. Самият Илия Минев изживя огромно разочарование от Запада. Беше отхвърлян от неговите представители у нас, които се сдружаваха с ръководните дейци на БКП и Държавна сигурност. През 1990 г., на връщане от САЩ, още на летището го пресрещнала служителка на американското посолство на име Шийла Байтман. Естествено – еврейка, какъвто беше тогавашният и е настоящият посланик на Западен Израел Съветските американски щати. „Посъветвалаго да не се занимава с политика, защото е… „фашист“. За това са свидетелствали не само пред мен, но и в телевизионното ми предаване политическите затворници Петър Гогов и Николай Галев.[132]

 

Това, което ние винаги сме казвали, се потвърди, а именно, че комунистите наричат фашист всеки, който е техен противник, без разлика кой е той и какво е направил.[133]

 

Никой не допусна Илия Минев до политиката. Никога. Изкараха го… „антисемит“, „инициатор на кървави погроми срещу евреите“.[134] Ако влезете в статията за него в „Уикипедия, свободната енциклопедия“, ще се натъкнете на множество подобни обвинения.

 

Например, как „в статията си „Войната срещу пречупения кръст“ от 1994 г. Илия Минев обвинява евреите за началото на Втората световна война; разсъждава върху соларната символика на свастиката, обвързвайки я и със средновековната българска държава, питайки „какво обаче имат юдеите против светлината и против всички люде, които зачитат всекидневно изгряващото слънце и неговия символ“; и оповестява, че смъртта на 6 млн. евреи вследствие на холокоста е мит. Според Минев има изследвания, които потвърждават, че внито един немски концлагер не е имало газови камери“, а напротив – те били поставени в лагерите по американски и съветски заповеди след края на Втората световна война. Същата година Минев публикува и друга статия, отричаща холокоста, обвинявайки тогавашния американски президент Бил Клинтън, че е станал жертва на съветска фалшификация на историята, покланяйки се пред жертвите на нацизма в Освиенцим.[135]

 

Дали заради това не посегнаха на живота му, както смятат негови близки приятели? Ако изнесеното е вярно, не разбирам, каква неистина е посочил Илия Минев? Всичко е било така, както той го е поднесъл. Не виждам нищо, неотговарящо на истината в изложеното от Бай Илия, Бог да го прости. Той се изповяда:

 

Казвал съм го често – всяка мъка и страдание в името на убежденията ми, в защита на човешките права приемам с готовност. Заради тези неща някои ме мислят за луд. И сигурно така изглеждам в очите на тези, които никога не са познали ада на затвора.[136]

 

Ще цитирам Вазов:

 

Лудите, лудите те да са живи![137]

 

Друг един е написал:

 

Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита

 

Знаете ли как завършва първият български романПод игото“? Кое е последното изречение в него? Ето как:

 

Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира.[138]

 

Когато някой ме посъветвада си пия хапчетата редовно“ – типична комунистическа попържнями иде да му припомня, да пази лудите. Тези луди. И винаги се сещам, че няма смисъл. Обяснява се на човек. Такива са клозетници[139]

 

Разпространяването на лъжата за някакъв „холокост“, замасово избиванена самозвани евреи“ – хазари от Руската империя, приели юдаизма, извършвано с парите и изфабрикуваните от фарисеитеравинитерелигии, е завладяло историята и настоящето на човешкия род. Преди това, пак благодарение на своето богатство, натрупано най-вече по нечестен начин, равините са превзели света. Един от методите на това завладяване е прилагането на принципа devide et impera” – „разделяй и владей“. Тяхната дейност, включваща разпалване на войни, тероризъм, включително като държавна политика, и по този начин подчиняваща човечеството на тяхната сатанинска воля и идеология, следва да бъде криминализирана.

 

Ipso jureпо силата на закона!

 

Всеки, който отстоява, тиражира, рекламира тази измама, да бъде изпращан зад решетките. Иначе тези изчадия на сатаната ще превърнат земята в най-отвратителното място във вселената, а човеците в роби.

 

Как е възможно смешна на пръв поглед държавица, като изкуствено и незаконно сътворената, носеща името на дявола Израел, да принуждава 80-милионната Федерална република Германия непрестанно да пада на колене пред нея? Преди дни военнопрестъпникът Бенямин Нетаняху отказа да приеме и да се срещне с германския министър на външните работи Зигмар Габриел, пристигнал в Тел Авив.

 

Източници от самия кабинет на министър-председателя потвърдиха, че срещата, насрочена за 5 часа след обяд, няма да се състои. Щабът на министър-председателя разпространи заявление, относно отказа на Нетаняху да се срещне с Габриел.

 

Политика на министър-председателя Бенямин Нетаняху е да не се среща с дипломати, които посещават Израел, но се виждат и с организации, обиждащи войниците от Израелските отбранителни сили и се стремят да ги подведат под съдебна отговорност като военно престъпници, се казва в него. „През ума на тези дипломати няма и да мине да се срещат в САЩ или Британия с представители на организации, които призовават за съдебно преследване на американски или британски войници.[140]

 

Комунистическата канцлерка на ФРГ Kamaradin Меркел, Ангела Доротея Хорстнеровна, замълча като наакана, каквато е. Лидерката на най-голямата европейска икономика сведе главичка и преглътна. С което призна подчинението на страната й на марксисткия, расистки режим в Израел.

 

 

 

Комунизмът е глобалната цел на сатанистите[141]

 

 

 

Докато Нетаняху унижаваше Германия, съветската агентка Меркел беше заета да отбранява Иванка Тръмп, съветничката на американския президент Доналд Тръмп, коятопо случайносте и негова дъщеря. По аналогия можем да я наречем американската ЛюдмилаДвете участваха в среща на жени-лидерки, проведена в Берлин. Както съобщи лондонскиятThe Independent”:

 

Ангела Меркел изглеждаше много объркана, когато Иванка Тръмп възхваляваше отношението на своя баща към жените. Госпожа Тръмп заяви, че нейният татко вярва: жените могатда вършат работата добре, колкото всеки мъж“.[142]

 

По време на тирадата й публиката в залата дюдюкала и я освирквала. А товарищ Меркел се видяла в чудо. Докато остарялата, но не пропускаща възможност да покаже прелестите сиКристин Лагард, шефката на Международния валутен фонд, се забавлявала. А холандската кралица Максима се притеснявала[143] (Вижте илюстрацията.)

 

По същия начин преди четири лазарника Меркел преглътна разкритията, направени от Едуард Сноудън за това, че NSAНационалната служба за сигурност на САЩ, е подслушвала не само нея, а всички важни фигури във ФРГ. Тогава, през юни, в Берлин и цялата страна се проведоха масови протестни демонстрации, премълчани от канцлерката. (Вижте илюстрацията.)

 

Такава е съдбата на прислужниците. Териза Мей подкрепя всяка тъпотия, изречена или предприета от Доналд Тръмп. А той действително превърна глупостта в оръжие. Чудя се, дали във Вашингтон не гидерат“, както навремето Хрушчов беше дралТато?

 

Déjà vu

 

Scientia est potentiaзнанието е сила. Ако се образовате, ще установите как ви лъжат. И още нещо. Те владеят силата. Защо и как? Чрез парите, търпението и постоянството си, което родителите вече хилядолетие възпитават у своите наследници успоредно с чувството за превъзходство на тяхната верска секта и омразата към всички останали хора. Девизът им е:

 

Gutta cavat lapidem non vi, set saepe cadendo![144]

 

Побеждават с могъществото на паритесветовните – които завладяха. Освен това с всепроникващото тихо оръжие, наречено „медии“, което притежават. И благодарение на вродената човешка доверчивост и наивност на гоите – хората.

 

Време е и евреите да извървят своятаVia dolorosa”.[145] Ако не искат да се примирят и преклонят пред истината, това да стане vi et armis със сила и оръжие. Те крият своята сила. Нашата да бъде явна – както учи Бог. Защото той обявил, че не е дошъл да донесе мир на този свят, а меч. Понеже vi victa vis estсилата се побеждава със сила. Такъв е via sacra свещеният, верният път, завещан ни от Господ. Не евреите и злото, което носят в себе си, да ни преследва, а ние тях. Навсякъде и по всяко време.

 

Няма друг начин. За да се справим със злотоюдаизма, еврейството и онези, които го налагат – наследниците на фарисеитеравините и банкерите, единия процент, владеещ вече 52 на сто от богатствата на планетата. Сред тях се срещат мнозина, които не са родени евреи, но са по-юдеи и ционистирасисти, човекомразци, от някои фарисеи.

 

Никога не забравяйте: Еврейството е лъжа, заблуждаване, лицемерие и лукавство, интригантство и сатанизъм. Но на първо място е комунизъмсветовен ред, в който всички се подчиняват на нищожна на брой върхушканоменклатурна класа на господари, узурпатори. Постигнали превъзходството си с измами и коварство.

 

Разбира се, вие ни обиждате“ – писал преди повече от 89 години роденият в Румъния чифут Маркъс Илай Равидж, станал първо американски, а сетне френски поданик. Те са скитници. Това и означава „евреин“ – ибрю, Hebrew. Просто бродяга.

 

Равидж се препитавал с писане на книги, които не са оставили никаква следа в която и да е литература. Бил биограф на Ротшилдови. Накрая, преди повече от половин век избавил света от себе си. От френското алпийско градче Грас отпътувал направо към геената, при баща си сатаната. Но през зимата на 1928 година поместил гнусотиите си в еврейското списание Векът“, излизащо в САЩ. Къде другаде, ако не в тази юдео-комунистическа държава, приютила най-много чифути? Даже повече от хазарите, населяващи Израел.

 

Добре е, че ми казватене е така“ – продължил с лъжите си наглецът. – „Ала нека не губим никакво време за отричания и оправдания. Знаете, че го правите. И аз го знам. А ние се разбираме. Със сигурност някои от най-добрите ви приятели са евреи и не само. А знам също, че не ме включвате лично – „менкато който и да е отделен специален евреинкогато се нахвърляте върху нас по общоприетия ви начин. Понеже съм, е, толкова различен, не знаете ли. Толкова добър, като един от вас. Някак си това малко изключение ме тласка към признателност. Но да не му обръщаме внимание сега. Вие не харесвате онзи агресивен, уверен, отракан, материалистичен характер. С една дума – онези, които толкова много ви напомнят вашите собствени преуспяващи братя. Ние с вас се разбираме перфектно. Не тая нищо против вас.

 

Благословена да е душата ми, не виня никого, задето възненавижда другиго. Онова, което ме заинтригува относно това антиеврейско занятие, доколкото сте се захванали с него, е пълното отсъствие на решителност у вас. Толкова сте уклончиви и заобикаляте тази работа. Поднасяте такива фантастични и прозрачни извинения. Изглежда изпитвате толкова ужасно страдание от вашата стеснителност, че ако изпълненията ви не бяха гротескни, щеше да бъде дразнещо.

 

Не е заради това, че сте аматьори: вършите го вече петнадесет века. Като гледа и слуша вашите детски извинения, човек[146] трябва да добие впечатлението, че сами не познавате себе си и не разбирате за какво е всичко това. Възмущавате се от нас, но не можете да кажете ясно защо

 

Не преди чак толкова много години обикновено чувах, че ние сме манипулатори на пари и комерсиални материалисти. Сега се нашепва оплакването, че нито едно изкуство, нито една професия не е защитена от еврейското нахлуване.

 

Ние сме, ако повярвате, едновременно силно привързани към рода си, изключителни и неприспособяващи се, защото не сключваме смесени бракове с вас. А освен всичко друго, ние сме кариеристи, и амбициозни, и заплаха за вашата расова цялост и непокътнатост.

 

Нашият стандарт на живот е толкова нисък, понеже ние създадохме вашите бедняшки квартали и изтощаващата ви промишленост. А толкова много от нас се качиха върху главите ви и ви прогониха от вашите най-добри квартали за живеене.

 

По време на война ние се измъкваме от нашите патриотични задължения, защото сме пацифисти по природа и традиция[147]

 

Ние сме едновременно основателите и главните привърженици на капитализма, но и основните подбудители и извършители на бунта против капитализма.

 

Със сигурност, в историята няма други като нас по гъвкавост.

 

А, ох! Почти забравих причината на причините. Ние сме високомерни и твърдоглави хора, които никога не приеха християнството. И сме престъпен народ, който разпъна неговия основател.

 

Но ви уверявам: вие сте самозаблуждаващи се. Не ви достига себепознанието или характера да се изправите почтено пред фактите и да признаете истината. Вие обиждате евреина, не защото той разпъна Исус, както някои от вас изглежда смятат. А понеже той го роди. Вашата действителна свада с нас не е, понеже ние сме отхвърлили Христос. А защото ви го наложихме!

 

Вашите необосновани, произволни и противоречиви обвинения срещу нас не са къс от злината в нашето историческо престъпление. Обвинявате ни, че сме предизвикали революция в Москва. Да предположим, че признаем обвинението. Какво от това? Сравнено с онова, което Павелевреина от Тарсизвърши в Рим, руският катаклизъм е почти улична разпра.

 

Вие вдигате огромен шум и ярост заради прекаленото еврейско влияние във вашите театри и кина. Много добре: съгласявам се, че вашето оплакване е добре обосновано. Но какво е то в сравнение с нашето зашеметяващо влияние във вашите църкви, в училищата ви, във вашите законодателства и правителствата ви, и в самите мисли и идеи, които обмисляте всеки ден?…

 

Погледнете за малко назад и вижте какво стана. Преди 1900 години бяхте честна, безгрижна езическа раса. Почитахте многобройни богове и богини, духовете из въздуха, в бързо течащите потоци и в горите. Безсрамно се гордеехте със славата на голите си тела. Извайвахте образите на вашите богове и на измъчената човешка фигура. Изпитвахте удоволствие от схватките по полята, на арената и на бойното поле. Войната и робството бяха постоянни, твърди институции във вашите системи.

 

Забавлявайки се по хълмовете и в долините из обширната природа, приехте да разсъждавате върху чудото и загадката на живота, и поставихте основите на естествените науки и философията. Културата ви бе благородна, чувствена, несмущавана от социална съвест чрез никакви сантиментални въпроси за човешко равенство. Кой знае, колко велика славна съдба можеше да бъде вашата, ако ви бяхме оставили сами.

 

  Но ние не ви оставихме на мира. Хванахме ви за ръка и смачкахме хубавата и благородна сграда, която бяхте изградили. И променихме цялата посока на вашата история. Завладяхме ви, както никоя ваша империя не е покорявала Африка или Азия някога. И постигнахме всичко това без армии, без куршуми, без кръв или безредици, без никакво насилие. Направихме го единствено с неустоимата мощ на нашия дух, с идеи, с пропаганда.

 

Направихме ви желаещите и безсъвестни пратеници на нашата мисия по целия свят, до варварските раси на земята, до безбройните неродени поколения. Без да разбираме напълно какво ви причиняваме, вие станахте доброволни агенти на нашата расова традиция, пренасящи нашата религиозна традиция в неоткрити краища на земята.

 

Нашите племенни обичаи са станали сърцевината на моралния ви закон. Законите на нашия клан доставиха основната канава на всички ваши внушителни[148] конституции и правни системи. Нашите легенди и народните ни приказки са свещеното познание, което тананикате на вашите невръстни дечица. Поетите ни напълниха вашите църковни песнопения и молитвени писания. Нашата национална история е станала задължителна част от учението на вашите пастори и свещеници, и учени. Нашите царе, държавниците ни, нашите пророци, воините ни, са ваши герои. Нашата древна мъничка страна е вашата Свещена земя. Националната ни литература е Свещената ви Библия. Онова, което нашите хора мислеха и преподаваха, се превърна в сложната плетка на вашите речи и традиция. Тъй като никой сред вас не може да бъде наречен образован, ако не е запознат с културното наследство на нашата раса.

 

Еврейски занаятчии и рибари са вашите учители и светии. С неизброими статуи, изваяни с техните образи и безбройни катедрали, вдигнати в тяхна памет. Една еврейска майка е вашият идеал за майчинство и женственост. Еврейски бунтаро-пророк е централната фигура във вашето религиозно богослужение. Ние гътнахме вашите идоли, отхвърлихме расовото ви наследство и ги заменихме с нашия бог и традиции. Никое завладяване в историята не може ни най-малко, даже смътно, да се сравнява с тази наша метла, с която ви завладяхме.[149]

 

Следва въпросът:

 

Как го постигнахме?[150]

 

И неточен отговор за някаква „случайност“. А аз ще река – благодарение на нашата глупост.

 

 

 

Талмудизмът се превърна в средновековната синагога,

а тя стана съвременното равинство;[151]

така фарисейският квас представлява тържество на сатанизма,

разпространяван от античността от Палестина по света

 

 

 

 

Кой ни е виновен? Защо допускаме да ни мамят, да изопачават даже истината в нашата вяра? Накара ли ни някой да приемем техните постулати и внушения за върховна, божествена истина? Защо търпим това да продължава, подчинявайки се на църквата, сътворена от техния фарисей, споменатия „евреин Павел от Тарс“, всъщност Шаул, който избивал първите християни. За да няма свидетели на Божието чудо. И на тяхното върховно престъпление – богоубийството.

 

Къде са лъжите? На първо място в твърдението, че евреите са „раса“, а Старият завет е тяхната „история“. Сам авторът признава, че това е „литература“, сборник с „легенди и народни приказки“.

 

Що за хора сме, та с такава готовност приемаме лъжата – „фарисейския квас“, както го е определил Исус Христос? Защо се поддавате на масовата психоза и нахълтвате в черквите така, както по-рано – в ОФ-клубовете? Не усещате ли, че поповете промиват мозъците ви, още щом зинат за първото слово. То не е Божието, а сатанинското. Приказват ви за Аврамчо и Сара, за Давид и Соломон – все небивали, а литературни герои. Откраднати при това. Правят го мрънкайки, неразбрано.

 

Знаете ли, че преди да се появят Евангелията, са се размножавали и разпространявали писмата на фарисея Шаул, наричан Павел? В тях се смесва дочутото от него чрез разкази на други хора за онова, което е учел Христос, с вехтозаветните измами. ШаулПавел останал верен на юдаизма, на неговите традиции и обичаи. Четете „Деянията на апостолите“. Както обикновено, при наличието на много истини, хората се объркват. И предпочитат най-лесно смилаемата. Тя изисква най-малко усилие. А Дядо Славейков е уточнил:

 

Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време.[152]

 

Е, оставили сме чифутите да работят за нас“…

 

Съвсем не случайно един от Ротшилдовите биографи, другарят Маркъс Илай Равидж, споменава думата „пропаганда“. Това е така. И тя, еврейската, е комунистическа. Само комунистите дават лесни отговори на сложни въпроси. Така, предлагайки на неграмотни и полуграмотни маси безкрайно и скучно четиво, фарисеите разчитат повярвалите да приемат тяхнатаистина“. Което и става.

 

Какво още не е вярно? Не веднъж съм изтъквал и доказвал, че Исус Христос не е евреин, а Бог. Пратеник на друга, далеч по-високоразвита цивилизация, ако щете. Бог няма народност. Не принадлежи на никой етнос, нито на този свят. Освен, ако не е князът муБог е универсален, на всички.

 

Даже да приемем приказката за неговото земно пришествие чрез раждане от непорочна девица, минало без свидетели, според писанията, следва да знаем: Мария не е била еврейка, а сирийка, арамейка. Потомка на античните българи от Бал-Истан, днешна Палестина. Както и единадесет от всички дванадесет апостоли. Не друг, а единственият евреин сред тях, е предал своя Учител. За да бъде заместен от друг, по-вреден и лош за човечествотофарисея убиец на свидетели и на първите повярвали в Христа, възприет като… „апостол Павел“.

 

Не съм в състояние да проумея безумието на два милиарда души и то в двадесет и първото столетие. Епоха на почти неограничен достъп до информация и на изумителни технически постижения, произлизащи от нея и свързани пак с нея.

 

Да се върна към началото.

 

Да, наследствено режисьорът Константин Гаврас принадлежи към левицата, даже към нейното комунистическо крило. Баща му е членувал в Гръцката компартия, но след Гражданската война синът му е предпочел Париж, вместо Москва, Прага, Букурещ или СофияГаврас е бил асистент на Рене Клер по време, когато цялата западна интелигенция, но най-вече тази в САЩ, Франция и Италия, ни предаваше, подкрепяйки комунистическата утопия и нейното реално олицетворениеСъветския съюз.

 

Да изброя ли фигурите, които удряха рамо на най-ужасното чудовище в човешки образЙосиф Сталин, и промиваха мозъците на западните жители? Нека започна с Франклин Делано Рузвелт и Уинстън Чърчил. Да спомена писатели от ранга на Нобеловия лауреат Ърнест Хемингуей, Хърбърт Джордж Уелс, на Ромен Ролан, Хайнрих и Томас Ман, Кристофър Ишърууд, Жан-Пол Сартър, Луи Арагон и съпругата му Елза Триоле,[153] Андре Стил,[154] Пиер Ерве, Алън Гинсбърг, художници като Марк Шагал и Пабло Пикасо, Фернан Леже, Ренато Гутузо, Андре Фужерон, актьорите Ив Монтан, Жан-Луи Трентинян, политически дейци, философи и журналисти – Бъртран Ръсъл, Херберт Маркузе, Мишел Фуко, Бернар-Анри Строс, Ървинг Кристъл,[155] Филип Солер, Юлия Кръстева

 

Но Гаврас е прочут юдеофил,[156] който с филми и политически изявления осъжда привидениетоантисемитизъм“.[157]

 

Исус Христос не само осъдил юдеите. Проклел техния елит. Тук псевдо християните от Шаул-Павловата антихристова църква, начело с масоните екзарх Стефан и митрополит Кирил – впоследствие патриарх, назначен от ЦК на БКП, „спасявалиевреи. От кого и какво?

 

Както с явна ирония посочва френският консерватор, писател и публицист Ервѐ Рисѐн, „люшването на Сталин къмантиционизмазапочна през 1948 година, след създаването на държавата Израел, подкрепяна главно от Съединените щати. Едва тогава евреите постепенно бяха изхвърлени от висшите сфери на съветската власт

 

Беше неизбежно евреите на Запад да осъдят СССР и комунистическите държави в Централна Европа. Във филма „Признанието[158] (Франция, 1970) Коста-Гаврас показва безкрайните разпити, на които бил подложен „невиненционист в Прага през 1951 г. Както добре знаем, евреите никога не са виновни за нищо; по-скоро, те винаги са невинни.[159]

 

Докато тукхристиянитенагъваха агнешко, набиваха козунаци и варени яйца, за даотбележатВеликден, а не Възкресението на Христос, на Запад извадихановидокументи захолокоста“. Те, моля ви се, щели дапренапишат историята“.[160] Как? Катоотхвърлятдоказателствата на историците ревизионисти, които с половин вековен труд изобличиха най-голямата измама на ХХ век“.[161]

 

Евреинът Сталин, заобиколен изключително от евреи, включително охранителите и докторите му,  наистина свърнал и ги погнал. Обяснявал съм защо. Обаче преди товазаповядал на съветските окупационни войски в Полша да построят газовата камерав концлагера Аушвиц.[162] (Вижте илюстрацията.)

 

Оттогава тя е туристически обект за танатофилите. Служи за промиване на мозъци, набивайки в главите на примитивните екскурзианти лъжата заизбитите 6 милиона евреи“?! От тяхпо-рано4,5 милиона именно в този трудов лагер. От 1989-а – 1,5 милионапак там. Без промяна в общата бройка!…

 

През това време еврейски гангстерски отреди избивали невинни германциповече от 1,5 милиона за две години. Само заради етническия им произход.[163] И за това съм писал. Споменете ли го, лошо ви се пише.

 

Основателят на WikiLeaks Джулиън Асанж не отсега е “враг номер едно“, както размахва юмруче директорът на ЦРУ, комунистът стипично американскотоиме Помпео. Още преди седем лазарника го обвиниха вотричане на холокоста“. Сякаш това е най-ужасното престъпление на света, както е в действителност. Той отговори с изнасяне на факти заеврейски заговор“ на  еврейскидраскачи“ срещу него.И специално посочи вестник The Guardian”.[164]

 

Едва няколко дни назад интернационалната организация „Репортери без граница“ – РБГ, свързана с консултантски договор с ООН, обяви своята нова класация на държавите според индекса на свободното слово. В доклада на организацията се говори за „небивала заплаха“. Обсъжда се политическата ситуация в света, най-вече – в западните страни. Споменава се за нарастващо посегателство на този вид свобода. Освен това се говори за все по-честото и всеобхватно на запушване на устите на изричащите истината и биещите тревога.

 

 

 

Господството на несвободата в лоното на измамата:

лицемерие и двойни стандарти под формата на

„политическа коректност“ и битка срещу „език на омразата“[165]

 

 

 

Не ще се занимавам с тукашното дередже. То е ясно. По-добре да видим какво става с „великите стожери на свободата и демокрацията“.

 

САЩ падат от 41-во до 43-то място, докато Британия също се свлича с две местаот 38-мо до 40-то…

 

Най-новият индекс на РБГ за свободата на медиите отбелязва опасността от критична точка на медийната свобода, особено във водещите демократични страни

 

Близо до дъното на класацията, Китай и Виетнам са описани катонай-големите затвори за журналисти и блогъри“ на земното кълбо.[166]

 

Което въобще не пречи наводещите демократични странида въртят далавера с двата авторитарни и дори тоталитарни комунистически режими. Да не се лъжем: Китай и САЩ са една държава. Пекинската диктатура владее около една пета от икономиките на европейските държави. Най-силно е нейното присъствие в Британия, Франция, Швеция, Италия… Това е разбираемо.

 

Как се връзват нестихващите претенции за свобода, граждански права, позитивно мислене, атаките срещу някакъв „език на омразата“, с единния фронтвсички срещу Марин Льо Пенвъв Франция? И с подкрепа отдемократичниевропейски комунистически режимиБритания, Германия, Холандия

 

Някога ни втълпяваха, че „идеята за единния фронтевлогна другаря Георги Димитров в теорията на научния комунизъм. „Приносна твар с шестокласно образование?… Приемайки и прилагайки това „постижениенавожда и учителя на българския народ“, Западът ще прокопса – няма що…

 

За втори път наблюдаваме тази „политическа коректност“. Предният беше срещу бащата на Марин Жан-Мари Льо Пен.

 

Никой не измерва лицемерието, двуличието, не прави класации по тези показатели.

 

Например, необходимо ли е да ви припомням как цялата миналогодишна предизборна кампания на американския патокДоналд премина под знака на размахания пръст. Първокъм елита и наднационалните корпорации, които – цитирам по памет:[167]експлоатират и ограбват американските трудещите се и ликвидират средната класа“.

 

На второ място – към президента Барак Обама, който „не е годен за този пост“, както и спрямо подкрепящата го Демократическа партия на САЩ. След това – към Хитлери Клинтън, която е „престъпничка“, и към нейнатасемейна машина“, искаща „да открадне изборите“.

 

Тръмп непременно отделяше време и енергия, за да обвини и обругае имигрантите. Сякаш населението на САЩ е съставено единствено от арийски кореняцируси и синеоки. Не пропускаше да удари мексиканците. Закани се на НАФТА и обяви, че страната му ще напусне споразумението.

 

Идваше ред и за външнополитически изявления. В гастролите си възхваляваше Владимир Путин и искаше Съединените щати да другаруват с Русия. Предупреждаваше, че НАТО, тази „остаряла организацияможе да пострада, ако останалите страни-членки не си плащат масрафа за участието в нея. Смяташе, че Америка няма друга работа в Близкия изток, освен да защитава своянай-верен съюзник Израел“. Сирия и Башар ал-Ассад нямаше да го интересуват. Те са „проблем, който сирийският народ трябва да реши“, твърдеше Тръмп. Не забелязваше Северна Корея

 

Най-сетне настъпвашевинагивреме и за атаки срещу Китай. Комунистическата държава беше обвинявана, че се занимава с парични манипулации. Умишлено и икономически необосновано поддържа нисък курса на валутата сиюана, та с евтиния си износ да съсипва производството в САЩ. Самооценявйки се като „супер преговарящ“, „храбрият патокДоналд се закани да постави Пекин на мястото му.

 

Някъде около петдесетия ден от своето президентстване той си плю на сурата. Върна думите си назад. Извъртя гъзицата, както казват във Видинско, и забележете каква песен запя:

 

Малко след като беше избран, г-н Тръмп обвини Китай, задето не прави достатъчно, за да стегне юздите на Северна Корея. И загатна, че САЩ могат да предприемат едностранно действие.[168]

 

Какъв обрат! Нищо не е.

 

Но в пространно интервю с Reuters от Овалния кабинет г-н Тръмпкойто по-рано този месец се срещна с г-н Си [Дзинпин]сподели, че китайският президент „със сигурност не иска да гледа безредици и смърт“.

 

Той е много добър човек и аз го опознах твърде добре. Той обича Китай и обича китайския народ.[169]

 

Това е изречено от онзи, който бива представян залидер на свободния свят“. И сам се взима съвсем на сериозно за такъв?! Авъзхвалява“, както отбеляза лондонската държавна медия BBC, един комунистически сатрап!

 

Дали като фарс, но историята действително се повтаря.

 

Министър-председателят на залязващата Британска империя, евреинът Лойд Джордж не криел възхищението си от фюрера на Третия райх. Смятал го за „изключителна личност“, „спасител на страната си“, „германски Вашингтон“… „… Хитлер владее сърцата и умовете на Германия.[170]

 

Сравнете тези слова с гореизложеното мнение на Тръмп относно китайския комунистически диктатор. Да отбележа, че в класацията на Репортери без граница за свободата на словото Китайската народна република заема предпредпоследното място. Какъв „свободен свят“, що за негов „лидер“!

 

Що засвободна“ и „демократичнадържава е Франция, която съхранява в специален мавзолей останките на Наполеон Бонапарт – този Сталин или Хитлер на ХІХ век? Дали няма да видим как наново строят мавзолея на Георги Димитров и поставят гробищна пръст в урна, за да има къде да се покланят бъдещите млади поколения – чавдарчетата, пионерчетата, комсомолците на новия световен ред?…

 

Какво представляват твари като близнака на Тръмп, британско-руско-турският продукт Борис Джонсън, чиято сестра наскоро стана членка на Либерал-демократическата партия. За всеки случай. Широк портфейл от семейни политически инвестиции. Та Боря Джонсън – пак според Британската радиоразпръсквателна корпорация, но и много други „световнимедии, е заявил:

 

Би било много трудно за Британия да откаже на САЩ, ако те поискат нейната подкрепа за друг военен удар над Сирия.[171]

 

Свободен свят“ ли? Това си е банална най-долна и унизителна васалщина от правешки тип!

 

Ала въпросът е: Накъде отиваме?

 

Мислещ „лявлондонски коментатор сравни покойния американски президент Роналд Рейгън, досега смятан задесен“, с типично социалистическата радикална испанска партияПодемос“. Момчето не знае истината за комунистическата същност на съсипителя на социализЪма“. Може би повечето от вас не биха могли да открият приликитекъде беше Рейгън, къде са младежите отПодемос“! Любопитно е в какво този автор намери сходствата?

 

Обобщено – в подхода и резултатите.

 

Първият беше краен защитник на това, пазарът да бъде оставен да създава хаос; вторите са, отчасти, бунтовници против тази догма. Но и двата субекта дефинираха своите противоположни философии по един и същ начин: с надежда, оптимизъм и делегиране на власт. Рейгън спечели с огромно мнозинство два избора; докато за по-малко от две години след създаването йПодемос“ – макар и още не в управлениетостана една от трите основни партии в Испания.

 

Бегъл поглед върху резултатите от допитванията до общественото мнение установява, че за всеки прогресивно мислещ човек, понастоящем разговорът за надежда и оптимизъм означава заблуда и отрицаниеПодходът на пораженците е да мислят, че е твърде късно и хората вече са взели решение.[172]

 

Иначе казано – примирили са се. А това е най-опасното. Като изключим и израза „прогресивно мислещ човек“, характерен знак за комунистическо увреждане на съзнанието.

 

Кандисването веднъж завинаги, че нищо не зависи от нас, някой друг решава собствените ни съдби – на всеки един от нашенци; уповаването само на Бога или на съответната партия, която е част от единственатакомунистическата; отказът комунизмът и комунистите във всичките им разновидности да бъдат възприети като първостепенно, основополагащо зло, да бъдат осъдени и отстранени от обществения живот; ето кое ни води не към дъното, а към края.

 

Не е възможно едновременно да търпите провалили се идеологии и пишман политици, безнравствени продажници, опортюнисти, доказани пачаври, да ви ръководят толкова години, и да храните надежди. Няма как.

 

С поведението и изявите си всички, които през последните близо осем десетилетия биват допускани до важните длъжности, без изключение, са потвърдили: престъпници и негодници са. Няма какво да допринесат, освен окончателното ликвидиране на този сбъркан опит за държава. Да ви водят към гибел, а вие послушно да ги следвате. Вашата кротост е самоубийствена. Нежеланието ви да запретнете ръкави, за да оправите живота си без тяхноменклатурата, наброяваща не повече от милион и половина безлични кариеристи – съвсем.

 

Заедно можем, но предварително отхвърляйки тези малоумни злосторницикомунистите, партийците. Нека го кажа иначе: като обединение на съмишленици по главните проблеми на българите бихме могли. Което изисква отказ от егоизма, егоцентризма, алчността. И съпричастност в името на общото благо на всички индивиди – съвместно и по отделно.

 

Отчаянието е възможно най-лошият съветник.

 

Това, което ще напиша, може да прозвучи декларативно, даже тезисно. Но какво значение имат обвиненията, ако е вярно и сочи изхода?

 

Не изхвърлим ли фарисейщината от душите, съзнанието и живота си; не се ли сборим и преборим вакханалията на хазаро-юдейската лудост, ще изгубим най-близките и семействата си. След тях – квартала, населеното място, страната. После – Европа и цялото културно наследство, което древните българибелите хора – са оставили по планетата.

 

Това ли е мечтата ви? Онова, което желаете и се стремите да постигнете?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Възможно е по технически причини публикациите да се забавят временно. Може би даже с един месец. Но това няма да е краят на тази медия.

 

Най-вероятно от края на месец май или началото на юни тя ще продължи да действа. Ако възникне непреодолимо препятствие, наесен.

 

 

 

 

 

 

За връзка с автора:

mejdu_redovete@abv.bg

 

 

 

 

 

От сърце благодаря на всички досегашни дарители.

 

 

Този и за кой ли път – специално за постоянната щедрост на Владимир Симеонов от Железница, Георги Т. Г. от с. Обединение, Великотърновско, Лидия С. и Методи А. А. от София.

 

 

Моля, извинете за нахалството, но за да се получават дарения независимо по какъв начин, е необходимо изписването на четирите имена на получателката:

 

 

Светла Кирилова Хайтова – Ифандиева.

 

Бог да ви въздаделично на вас, и на всички, които помагат за съществуването на сайта! Също така – да закриля всички добри хора. И да ги води към истината, сиреч – към свободата.

 

 

Признавам, надявах се, че поне половината от регистрираните посетители са съмишленици. И биха подкрепили тази медия с 50 стотинки или 1 лев месечно. Уви…

За улеснение, в страницата за дарения вече прилагам и адрес за изпращане на пощенски записи.

 

Сметката е така устроена, че не мога да известявам имената и броя на дарителите по банков път.

 

Съдейки по сумите, за себе си съм сигурен, че повечето дарители са едни и същи хора, които искрено помагат за съществуването на тази медия. Няма как да издържа дълго по този начин. Никой от тези благородни сърца не е длъжен на останалите, нито на мен.

 

Повтарям, че сметката е направена така, та да не се узнава нищо, в т.ч. броят, имената, адресите на дарителите и изпратените суми. Понякога научавам само броя на постъпленията от страната и чужбина и то само благодарение на ласкавото отношение на служителките.

 

Истина ви казвам: за да продължи да действа тази медия, е необходима вашата щедрост. Не преувеличавам. И няма как това да става с доброволните пожертвования само на едни и същи предани читатели.

 

Преди известно време в „Агора“ един анонимен подлец и клеветник ви посъветва: „Не хранете Ифандиев!

 

Изглежда мнозинството послуша съвета му.

 

 

Не желая никой да ме храни“. Но не съм в състояние да работя по 12-14 часа дневно, без моят труд да намери поне елементарна материална оценка. Пък и обикновено безплатните неща не са качествени.

 

В интерес на истината, с парите от вашите дарения успявам не само да поддържам сайта, който премина на по-висока такса, но и да си платя сметката за достъп в интернет. Може би още някои съвсем дребни неща. Толкова.

 

Преди доста време един от вас, който не се крие – чудесният специалист по английски език, преводач и преподавател Петър Коритаров, ми изпрати прилична за моите разбирания сума 50 лева. Когато предложих да я върна, защото ми се стори прекалена, той ми писа, четова е най-изгодната сделка в живота му“. Защото срещу тези „нищожни пари“ получаваогромен обем информация“.

 

 

Явно само шепа приятели на медията мислят така. Регистрираните посетители са повече от 1300. Гастрольорите са поне още толкова. Дори половината от редовните да са злонамерени, остават 650. Всеки от тях да внася по 1 лев месечно10 до 12 лева годишно, бих могъл да продължа. Това ще рече отказ от един не скъп вестник на четири седмици.

 

Не става… Но ще се боря, докато мога.

 

Явно няма необходимост от такъв тип публицистика. Истината вълнува малцина. Има по-важни неща…

 

Не съдя никого. Изцяло приемам, че вината е в мен, защото не откликвам на злободневието.

 

Признавам, че ми е късно да се променям.

 

Въпреки всичко, съобщавам, че можете да изразите щедростта си като изпращате малки суми на един пощенски адрес и на две сметки с един и същ титуляр, обявени в рубриката „Даренияпод главата на сайта или вдясно на основната страница, както и по пощата чрез запис на посочения адрес.

 

 

Достатъчно е да натиснете този бутон (позиция) и цялата информация ще се покаже.

 

 

Неудобно е, но поради преследванията няма друг начин.

 

 

По-добре е повече хора, и по разбираеми причини имигрантите, да помагат с малки суми, отколкото обратнотомалцинас големи.

 

 

 

 

 

 

 

 

ДОСТЪП ДО ПРОЕКТОЗАКОНА ЗА ДЕКОМУНИЗЦИЯ

 

 

Всеки, който прояви желание да разполага с копие от текста на Проектозакона за декомунизация, може да го прочете или придобие от online:

 

http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0

 

 

 

 

 

 

 

ГЛЕДАЙТЕ В ИНТЕРНЕТ

 

Побързайте да гледате видеозаписите на старите издания на предаванетоДиагноза с Георги Ифандиев“, защото вече ги изтриват.

 

В YouTube от online:

 

http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2&suggested_categories=25&page=3

 

И във VBOX7 от online:

 

http://vbox7.com/tag:%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2

 

Записите са достъпни благодарение на усилията на Юри Комсалов от Скандинавия и на Марко П. от Великобритания.

 

 

 

 

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ УТОЧНЕНИЯ

 

Ако размерът на текста ви затруднява и използвате търсачката Google, отидете в менюто горе на страницата, спрете върху третата възможна позиция отляво надясно и щракнете (кликнете) върху нея – ViewИзглед. Щракнете (кликнете) веднъж, за да се отворят възможностите. След което слезте надолу до седмата възможна – ZoomУвеличение, и изберете процента, с който да увеличите размера на страницата, без да я повреждате. Препоръчваме 150 процента.

 

Ако щракнете (кликнете) върху която и да е илюстрация, тя се увеличава. За да я върнете в предишния й размер, натиснете върху хиксчето“ в горната лява част на илюстрацията.

 

Ако щракнете (кликнете) върху номер на бележка под линия, автоматично ще попаднете на нея. За да се върнете в текста, моля, щракнете (кликнете) отново върху същия номер, но на бележката под линия.

 

Вече спокойно можете да четете всички публикации. Достатъчно е да влезете в някоя страница, например в „Диагнозите ми“, и горе вдясно да намерите бутона „Назад“. Натискате го (щраквате, кликвате върху него) и всички публикации се показват.

 

 

Системите за форуми работят по следния начин:

 

 

Има категории и всяка от тях има един или повече форуми. Във всеки един форум се пускат теми (posts), които хората дискутират.

В нашия случай, няма нужда от излишно категоризиране. Ето я структурата за момента:

 

 

Форум: „За сайта“:

 

 

Описание: „Тук можете да споделите Вашата градивна критика относно сайта и да докладвате грешките, които сте открили в него.“

 

 

Форум: „За предаването“:

 

 

Описание: „Тук можете да обсъждате проблемите, посочени в статиите. Какво е Вашето мнение? За или против? Защо?“

 

Форумната система, която ползваме, има екстрата да създава нова тема в момента, в който Вие пуснете статия. Активирано е. Също така има възможността за показване на профил на човек или пък за редактиране на собствения.

 

 

  • Как да създадете нова тема във форума?

 

 

Отидете в страница „Агора“. След което изберете в кой форум ще пишете – да речем избирате „За сайта“. Зарежда се нова страница в която ще видите бутон „Нова тема“. Оттам писането на тема е ясно.

 

 

  • Как да редактирате профила си през форума?

 

 

Отидете на страница „Контакти“. Има директна връзка „Редактиране на профила“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[1] Комунизмът е зло, лат.

[2] Вж. “UK ‘gave millions in foreign aid’ to North Korean regime now threatening nuclear war” by Jack Maidment, Political correspondent, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Tuesday, 18 April 2017 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/18/uk-gave-4-million-foreign-aid-north-korea-past-six-years/

[3] „Утринно слънце“, яп. Не предизвиква ли у вас асоциации с Аврора – Aurore – Зора?

[4] “Left In The Dark: Secret U.S. military flights carried officials, equipment to N. Korea” by Yoshihiro Makino, Correspondent, “The Asahi Shimbun”, ajw.asahi.com, Osaka, Japan, February 15, 2013 г., online: http://ajw.asahi.com/article/behind_news/politics/AJ201302150067; “Left In The Dark: N. Korea assessments hampered by limited or bad U.S. data” by Yoshihiro Makino, Correspondent, “The Asahi Shimbun”, ajw.asahi.com, Osaka, Japan, February 15, 2013 г., online: http://ajw.asahi.com/article/asia/korean_peninsula/AJ201302150084

[5] “Left In The Dark: Secret U.S. military flights carried officials, equipment to N. Korea” by Yoshihiro Makino, Correspondent, “The Asahi Shimbun”, вече цит. съч.

[6] Пак там.

[7] Пак там.

[8] “Iran nuclear deal: Rex Tillerson accuses Tehran of ‘alarming provocations’: Secretary of state talks tough to launch a review of the 2015 agreement that Trump called the ‘worst ever’” by Reuters, “The Guardian”, theguardian.com, London, Thursday, 20 April 2017 г., online: https://www.theguardian.com/world/2017/apr/20/iran-nuclear-deal-rex-tillerson-accuses-iran-of-alarming-provocations

[9] Орден на Дружбата“ – най-високият руски орден, присъждан на чуждестранни граждани. (Вж. „Указ Президента РФ от 30.09.2012 N 1342 „О награждении государственными наградами Российской Федерации иностранных граждан“, КонсультантПлюс, consultant.ru, Москва, 2017 г., online: http://www.consultant.ru/cons/cgi/online.cgi?req=doc;base=EXP;n=540221#0) Някога това беше „Орден Ленина“ – „Орденът на Ленин“.

[10] Фредерик Уилям Робъртсън или Робъртсън от Брайтън (1816–1853) – британски протестантски богослов, обявен за блажен. (Ratna – “It’s Not About You”, Pan Macmillan, Basingstoke, Hampshire, England, 2016 г., 10.)

[11] “US accuses Iran of ‘alarming provocations’”, BBC News, BBC, bbc.com, London, Thursday, 20 April 2017 г., online: http://www.newsjs.com/url.php?p=http://www.bbc.com/news/world-us-canada-39649683

[12] Номенклатура означава списък.

[13] Вж. не съвсем пълен списък на изброеното в: “Timeline of United States military operations”, from Wikipedia, the free encyclopedia, en.wikipedia.org, San Francisco, CA, last modified on 9 April 2017 г., online: https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_United_States_military_operations

[14] „Нещо повече, по-рано Тилърсън заяви: „Имам много близко приятелство“ с Путин, като е познавал руския лидер вече повече от 15 години.“ (“Putin presents new US Secretary of State with Order of Friendship”, “Katehon”, Russia News Now, Latest Russian News From Non-Mainstream Sources, katehon.com, Moscow, Tuesday, 13 December, 2016 г., online: http://katehon.com/news/putin-presents-new-us-secretary-state-order-friendship)

[15] Вж. „Категория: Кавалеры ордена Ленина“, материал из Википедии — свободной энциклопедии, Википедиs, ru.wikipedia.org, Wikipedia, San Francisco, CA, последнее изменение этой страницы 30 октября 2013 г., online: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F:%D0%9A%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D1%8B_%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0 Имената са подредени по азбучен реда и по фамилии. За всяка буква съществува отделна страница.

[16] “US accuses Iran of ‘alarming provocations’”, BBC News, BBC, вече цит. съч.

[17] Вж. “Leak reveals Rex Tillerson was director of Bahamas-based US-Russian oil firm: Documents from tax haven will raise more questions over suitability of Donald Trump’s pick for US secretary of state” by Luke Harding and Hannes Munzinger, “The Guardian”, theguardian.com, London, Sunday, 18 December 2016 г., online: https://www.theguardian.com/us-news/2016/dec/18/leak-rex-tillerson-director-bahamas-based-us-russian-oil-company

[18] Пак там.

[19] От ислямистката организация Мюсюлмански братя, която по-късно американците превърнаха в официална египетска партия и проводиха за неин лидер и даже легитимно избран президент Мохамед Морси, гражданин на САЩ, чиито синове са с тамошни паспорти и живеят охолно в „демократична“ Америка.

[20] Blitzkrieg – светкавична война. Тактически прийом, разработен от Германското върховно командване, за връхлитане върху врага с огромни по размер военни формирования, които да осигурят такова превъзходство, че военните действия да приключат в рекордно картки срокове. С този метод германците превземат и окупират Западна Европа – Белгия, Холандия, Франция, Норвегия…

[21] Господата, фр.

[22] Арабска социалистическа партия Баас, основана на 7 април 1949 г. в Сирия от християнина Мишел Афлак и мюсюлманина сунит Салах ал-Дин ал Битар. Двата били последователи на Заки ал-Арзузи, който бил атеист, но се твърди, че имал еврейски корени.

[23] “It is not just Bashar al-Assad who is ‘responsible’ for the rise of Isis” by Robert Fisk, “The Independent”, independent.co.uk, London, Thursday, 20 April 2017 г., online: http://www.independent.co.uk/voices/assad-syrian-war-syria-mother-of-all-bombs-who-is-responsible-a7692366.html

 

 

 

 

 

on 7 April 1947 as the Arab Ba’ath Party by Michel Aflaq (a Christian), Salah al-Din al-Bitar (a Sunni Muslim), and the followers of Zaki al-Arsuzi (an atheist) in Damascus,

[24] Папа Франциск. (Vigil of prayer for peace: Words of Holy Father Francis, Saint Peter’s Square, Saturday, 7 September 2013 г., Libreria Editrice Vaticana, w2.vatican.va, Vaticana, 2017 г., online: https://w2.vatican.va/content/francesco/en/homilies/2013/documents/papa-francesco_20130907_veglia-pace.html)

[25] Банкерът на нацистите Хялмар Шахт, състудент на Франклин Рузвелт, приятел на тукашното царско семейство, присъствал на сватбата на Симо Мадридски по собствените признания на лидера на политическата партия НДСВ.

[26] В действителност Робърт Джаксън не бил завършил висше образование. Учил няколко семестъра право и помагал в адвокатската кантора на баща си. Тъй като нито един от върховните съдии на САЩ не се съгласил да изпълни мръсната поръчка, евреинът Джаксън кандисал да се прави на главен прокурор в Нюрнберг.

[27] Тази интернационална перачница на мръсни пари със седалище в Швейцария действа и днес. Създадена е, за да прикрива финансирането на нацистите от САЩ и Великобритания, което продължило до края на Втората световна война.

[28] Банкери и предприемачи, които търгували с нацистите. Например Уилям Роудс Дейвис бил в петролния бизнес. Авторът разглежда подробно неговата активност в търговията с нацистите, която не спряла през цялата война. Повечето от тези бизнесмени били евреи.

[29] През войната е министър на флота, а след нея – на отбраната. В дневниците си издава, че лидерите на световното еврейство са разпалили Втората световна война. Споделя свои разговори по темата с Чембърлейн и други световни политици. След инцидента край Розуел, щата Ню Мексико, разкрива връзките с извънземни. Това е било достатъчно, за да бъде ликвидиран. Обявяват го за… „луд“, което е обичайна практика на интернационалния комунистически елит. Заключват го насила в стая на дванадесетия етож на Военноморската болница „Бетезда“ в близкия до Вашингтон щат Вирджиния. Една заран го „намират“… самоубит. „Хвърлил се“ от прозореца на болничната стая. Но падайки, успял „да заобиколи“ козирката високо над партера и тялото му било открито… под нея?!

[30] Charles Higham – “Trading with the Enemy: The Nazi – American Money Plot 1933-1949”, Delacorte Press, New York, NY, 1983 г., стр. 222-223. Книгата е в архива на автора.

[31] Вж. “India’s Outgunned Russia And Saudi Arabia To Become The World’s Fourth-Largest Defense Spender” by Manu Balachandran, Quartz, India, “The Huffington Post”, huffingtonpost.com, New York, NY, 14 December 2016 г., online: http://www.huffingtonpost.com/entry/india-defense-spending_us_5851c427e4b0732b82feda61

[32] Съкращение от “Union Oil Company of California” – „Обединена петролна компания на Калифорния“. Тя престана да съществува през 2005 година, когато беше придобита от “Chevron”. По този начин Братството заличава следите на своите огромни престъпления и свързаните с тях юридически и физически лица.

[33] “Pipeline Politics Taint U.S. War”, “The Chicago Tribune”, Chicago, IL, Monday, March 18, 2002 г., online: http://pqasb.pqarchiver.com/chicagotribune или от online: http://www.wanttoknow.info/020318chicagotribune.html

[34] Вж. напр. “Karzai Family Secrets: One is branded a druglord; the other a corrupt tycoon—critics say President Karzai’s brothers undermine Afghanistan. Both respond exclusively for the first time.” By Gerald Posner, “The Daily Beast”, thedailybeast.com, The Newsweek/Daily Beast Company LLC, New York, NY, 28 September 2009 г., online: http://www.thedailybeast.com/articles/2009/09/27/heroin-kingpin-or-hero.html

[35] Непостоянство, твоето име е Доналд Тръмп. (Перифраза на стих от: William Shakespeare – “The Tragedy of Hamlet, Prince of Denmark”, London, between 1599 and 1602 г., Scene II. A room of state in the castle. Enter King Claudius, Queen Gertrude, Hamlet, Polonius, Laertes, Voltimand, Cornelius, Lords, and Attendants, online: http://shakespeare.mit.edu/hamlet/full.html)

[36] Вж. “Donald Trump’s North Korea ‘armada’ gaffe was dangerous buffoonery” by Richard Wolffe, “The Guardian”, theguardian.com, London, Wednesday, 19 April 2017 г., online: https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/apr/19/donald-trump-north-korea-armada-gaffe

[37] Вж. Никита Сергеевич Хрущев – „Время. Люди. Власть.“ (Воспоминания), Книга 2, часть 4, Информационно-издательская компания „Московские Новости“, Москва, 1999 г., Глава – Четырехсторонняя встреча в Париже,  online: http://www.2lib.ru/getbook/11996.html Книгата е в архива на автора.

[38] “UK ‘gave millions in foreign aid’ to North Korean regime now threatening nuclear war” by Jack Maidment, Political correspondent, “The Telegraph”, вече цит съч.

[39] Вж. напр. “Nuclear war has become thinkable again – we need a reminder of what it means: As Trump faces down North Korea, it’s alarming to think that most of the world’s nuclear warheads are now in the hands of men who are prepared to use them” by Paul Mason, “The Guardian”, theguardian.com, London, , online: Monday, 17 April 2017 г., online: https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/apr/17/nuclear-war-has-become-thinkable-again-we-need-a-reminder-of-what-it-means

[40] Кой има полза?, лат.

[41] Вж. 005 – Video – Kim Jong un’s ‘Brat pack’ Brother Jets in to London for Eric Clapton Concert, в: Георги Ифандиев – „Мазохизъм: Животът сред пропагандата на „демокрацията“ е като сопата на тоталитаризма, но допада на мнозина – Част 7 – 2“, „Диагноза с Георги Ифандиев“, diagnosa.net, София, 2 юни 2015 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D1%85%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-9 или от YouTube от online: https://www.youtube.com/watch?v=tqWfF19GupI

[42] “Russia’s Vladimir Putin still has friends in the west” by Philip Stephens, “The Financial Times”, ft.com/cms, London, April 17, 2014 г., online: http://www.ft.com/cms/s/0/0bfe4044-c490-11e3-8dd4-00144feabdc0.html#axzz36UTWXilY

[43] Вж. “Russia’s Vladimir Putin still has friends in the west” by Philip Stephens, “The Financial Time”, ft.com, London, April 17, 2014, online: https://www.ft.com/content/0bfe4044-c490-11e3-8dd4-00144feabdc0

[44] Вж. “Spanish royal family fraud case: first evidence against King Felipe VI’s brother-in-law: An accountant and co-accused has provided written testimony of how Princess Cristina’s husband allegedly creamed off millions of euros” by agencies, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, 3 July 2014 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/spain/10944554/Spanish-royal-family-fraud-case-first-evidence-against-King-Felipe-VIs-brother-in-law.html

[45] На малко затвор, фр.

[46] Вж. напр. “Brother-in-Law of Spain’s King Sentenced to Prison in Fraud Case” by Reuters, NBC News, nbcnews.com, New York City, February 17 2017 г., online: http://www.nbcnews.com/news/world/brother-law-spain-s-king-sentenced-prison-fraud-case-n722376

[47] Вж. “Current Chronological List of Members of the Queen’s Privy Council for Canada”, Privy Council Office, pco-bcp.gc.ca, Ottawa, Ontario, Canada, 2013 г., online: http://www.pco-bcp.gc.ca/index.asp?lang=eng&page=information&sub=council-conseil&doc=members-membres/chronolog-eng.htm

[48] Член на Съвета на посветените – неофициална титла, но даваща право да бъде продължение на името във вид на съкращение: Paul Theodore Hellyer, PC.

[49] Вж. Филип Корсо — „Денят след Розуел: Бивш служител на Пентагона разкрива шокиращи правителствени тайни за дълго укриваното присъствие на НЛО“, Том 1 и 2, ИК „Огледало“, София, 2009 г.

[50] Вж. “Syrian Refugees: A snapshot of the crisis – in the Middle East and Europe”, Eropean University Institute, Florence, Italy, November 2013 г., online: http://syrianrefugees.eu/; “Over 60,000 Syrian refugees in Iraq: UN” by Agence France Presse, “Arab News”, arabnews.com, Jeddah, Saudi Arabia, Sunday, 9 December 2012 г., online: http://www.arabnews.com/over-60000-syrian-refugees-iraq-un

[51] Вж. “Registered Syrian Refugees”, Syria Regional Refugee Response, Information Sharing Portal hosted by UNHCR, Geneva, Switzerland, November 2013 г., online: http://data.unhcr.org/syrianrefugees/regional.php

[52] Вж. напр. “Syrian Refugees May Be Wearing Out Turks’ Welcome” by Sean Carberry, NPR, npr.org, Washington, D.C., March 11, 2012 г., online: http://www.npr.org/2012/03/11/148327930/syrian-refugees-may-be-wearing-out-turks-welcome

[53] Вж. “Rich refugees pay thousands to flee war-torn Syria in luxury” by Ruth Sherlock, and Carol Malouf in Beirut, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Friday, 15 November 2013 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10450787/Rich-refugees-pay-thousands-to-flee-war-torn-Syria-in-luxury.html

[54] Томас Пейн (1737–1809) – роден в Англия американски философ, политик и революционер, един от „бащите основатели“ на САЩ. Сред ранните пропагандисти, смятат, че е използвал внушения за постигане на целите на осъществяването на комунистическия проект в Северна Америка. (Thomas Paine – “Rights of Man”, Dover Publications, Inc, Mineola, NY, 1999 г., стр. 94.)

[55] Използван е изразът “Deep State”, който буквално означава „дълбока държава“. Обаче той е навлязъл в политическия речник в смисъл на невидима държава под повърхността на видимите събития, случки, процеси и явления. Истинската власт, която определя политиката и командва правителствата. Някои изразяват мнение, че това е термин от „теорията на конспирацията“. Но той все повече се налага. Понеже хората, включително малко по-честните икономисти, политици, анализатори и коментатори не са слепи. Те виждат реалността по-добре от масовата публика, омайвана и замайвана от пропагандата във всички нейни форми – от откровените измислици, така наречените фалшиви новини, през полуистините, обратните тълкувания на истината, до забавленията със съмнителна стойност, за да не употребя по-силен израз. Имам предвид продуктите на масовата култура: от телевизионните сериали, през безсъдържателната, просташка музика, до евтината развлекателна литература и даже до порнографията.

[56] “Is That Armageddon Over The Horizon?” by Paul Craig Roberts, Paul Craig Roberts Institute for Political Economy, paulcraigroberts.org, Panama City Beach, FL, Wednesday, April 12, 2017 г., online: http://www.paulcraigroberts.org/2017/04/12/is-that-armageddon-over-the-horizon/

[57] Пак там.

[58] Вж. 004 – Video Bill Clinton’s Rockefeller Origins Explored, в: Георги Ифандиев – „Мазохизъм: Животът сред пропагандата на „демокрацията“ е като сопата на тоталитаризма, но допада на мнозина – Част 6“, „Диагноза с Георги Ифандиев“, diagnosa.net, София, 15 май 2015 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%BC%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D1%85%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0-7 или от YouTube от online: https://www.youtube.com/watch?v=cADXpvxVBS8

[59] “Bill Clinton ‘was addicted to sex because mum abused him as a child’: The former president’s wife Hillary’s made the allegations in 1999 but they are only now published come in a new book by Pulitzer Prize-winning journalist Lucinda Frank” by Christopher Bucktin, “The Daily Mirror”, mirror.co.uk, London, 24 July 2014 г., online: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/bill-clinton-was-addicted-sex-3909380

[60] David Rockefeller – “Memoirs”, Random House Publishing Group, New York, NY, 2003 г., стр. 405. Книгата е достъпна за четене от online: http://books.google.bg/books/about/Memoirs.html?id=rViuAAAAIAAJ&redir_esc=y

[61] Пак там.

[62] Вж. напр. “Rothschild and Rockefeller: their family fortunes: As a Rothschild trust prepares to buy a stake in the Rockefeller empire, how have these two dynasties managed to hold on to their wealth for so long?” by Harry Mount, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, 30 May 2012 г., online: http://www.telegraph.co.uk/finance/9300205/Rothschild-and-Rockefeller-their-family-fortunes.html

[63] Вж. видеозапис от новини на Китайската телевизия, в които е отразено делово посещение на Ник Рокфелер в КНР през 2007 г. Той е пълният мустакат мъж с тъмен костюм. (“Nick Matzorkis & Nicholas Rockefeller on TV News in China”, YouTube, online: http://www.youtube.com/watch?v=6moHq9aP6Ow)

[64] “Is That Armageddon Over The Horizon?” by Paul Craig Roberts, Paul Craig Roberts Institute for Political Economy, вече цит. съч.

[65] За славата на един идиот, фр.

[66] “Arresting Julian Assange is a priority, says US attorney general Jeff Sessions” by David Smith in Washington, “The Guardian”, theguardian.com, London, Friday, 21 April 2017 г., online: https://www.theguardian.com/media/2017/apr/21/arresting-julian-assange-is-a-priority-says-us-attorney-general-jeff-sessions

[67] Григорий Климов – „Протоколы советских мудрецов“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Краснодар, 1995 г., стр. 44. Книгата е в библиотеката на автора.

[68] На Аврора – Aurore. Това било и названието на парижкия вестник, в който крайно левият писател Емил Зола публикувал статията си „Аз обвинявам“, защитаваща Алфред Драйфус и еврейството. А след Октомврийския метеж през 1917 година Ленин и неговата хомосексуална еврейска болшевишка шайка въвели легендата за крайцера „Аврора“, който с топовен изстрел срещу Зимния дворец възвестил „утрото на светла ера“. Тукашният комунистически поет съзрял в това „факела на нова вера“. (Вж. Христо Смирненски – „Червените ескадрони“, 1920 г.) Има си крушка опашка, както е казал народът ни.

[69] Albert Pike – “Morals and Dogma”, published by the Supreme Council of the Thirty Third Degree for the Southern Jurisdiction of the United States Charleston, Charleston, SC, 1871 г., стр. 322. Книгата е в архива на автора.

[70] Вж. Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Издательство „Пересвет“, Краснодар, 1999 г., Электронная версия, Киев, 1999 г., стр. 24.

[71] Уудроу Уилсън (1856–1924) – първият американски президент напълно зависим от могъщото еврейско лоби. Тъкмо той и с тази реч натикал Америка в Първата световна война, водена заради интересите на интернационалните банкери и за предоставянето на Палестина от британците на ционистите, станало през същата година с писмото на външния министър, евреина Артър Балфур, до Уолтър Ротшилд, ръководител на Ционистката федерация на Британия и Ирландия. То се превърнало в… международно-правен докумен и норма?! (Woodrow Wilson, War Messages, 65th Cong., 1st Sess. Senate Doc. No. 5, Serial No. 7264, Washington, D.C., 1917, Washington, DC, 2 April, 1917 г., стp. 3-8, online: https://wwi.lib.byu.edu/index.php/Wilson%27s_War_Message_to_Congress)

[72] Тук, там и навсякъде, англ. Песен от албума „Въртележка“ – “Revolver”, Parlophone Records, London, 1966 г.

[73] Изабел Алиенде – американска писателка, родена в Чили. Нейният баща е бил първи братовчед на сваления с държавен преврат и убит президент Салвадор Алиенде. (“Subtitles and Transcript” by Isabel Allende, TED Blog, ted.com, New York City, January 2008 г., online: https://www.ted.com/talks/isabel_allende_tells_tales_of_passion/transcript?language=en)

[74] За сведение на по-младите и на забравилите, по онова време „на черно“ доларът вече беше започнал да става по-скъп от 4 лева. Курсът на незаконните сарафи – все ченгета – тръгна от 2 лева за долар в началото на шейсетте години. Мина през 2,50 лева и закова твърдо на 3 лева през седемдесетте. В началото на осемдесетте скочи до 4 лева за долар. От 1985 година започна да се катери. За последен път купувах през 1988 година – за видекасетофон от „Кореком“ – по 6 лева за долар. Не от чейнджаджия, а от докторка, завърнала се от арабска страна. През цялото време жената трепереше от страх. Макар да я беше довела моя близка. После американската валута скочи до 12 лева!… Наистина ли милиционер-социализмът ви се струва привлекателен?

[75] Николай Цеков – „Нагли и алчни: „бароните“ на НРБ“, по публикацията работи: Елка Василева, “Deutsche Welle”, dw.com, Bonn, неделя, 23 април 2017 г., online: http://www.dw.com/bg/нагли-и-алчни-бароните-на-нрб/a-38549197

[76] Антъни Личионе – съвременен американски поет и писател. (“Quotes About Abolish”, Goodreads Inc, goodreads.com, Santa Monica, CA, 2017 г., online: http://www.goodreads.com/quotes/tag/abolish)

[77] Вж. “Die  letzte Krankheit Goethe’s” beschrieben und nebst einigen andern Bemerkungen über denselben, mitgetheilt von Dr. Carl Vogel, Grossherzogl. Sächsischem Hofrathe und Leibarzte zu Weimar, “Journal der practischen Heilkunde”, , 1833 г., стр. 15, 16 и сл., online: http://www.staff.uni-giessen.de/gloning/tx/1833cvog.htm

[78] Вж. Dr. John Coleman – “The Rothschild Dynasty”, Global Insights Publications, Hayden, ID,, 2006 г., стр. 34-35. Книгата е в архива на автора.

[79] Лудуват, но по-точно мърсуват, видински диалект.

[80] Всички знаем, че това е нивото; няма никакво съмнение за това, сръбски.

[81] “This is no general election, it’s a coup – MPs have a duty to stop Theresa May” by Anne Perkins, “The Guardian”, theguardian.com, London, Tuesday 18 April 2017, 12.38 BST, online: https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/apr/18/general-election-coup-mps-theresa-may

[82] BST – съкращение от British Summer Time, което ще рече британско лятно време. Иначе казано – час преди Гринуич, защото не променят времеизмерването според нулевия меридиан. То остава константа. През зимата британците и португалците са по него. През лятото – час по-рано.

[83] Съкращение от Rosslyn Capital Partners. Както съм разкривал, у нас същият Джейкъб Ротшилд, баща на Нат, действа чрез „Рослин Капитал Партнърс-България ООД – София“ (Подробности в: Георги Ифандиев – „Европа е устремена към своя упадък“ – Част 8, „Диагноза с Георги Ифандиев“, diagnosa.net, София, 5 юли 2012 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0-%D0%B5-%D1%83%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D1%8F-%D1%83%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D1%8A%D0%BA-%D1%87-9) С помощта на този троянски кон и на още няколко фирми фамилията полека-лека изкупува България така, както преди повече от 130 лета взе да пазарува Палестина от местните жители – потомците на древните юдеи, погрешно смятани за араби.

[84] “Lord Rothschild in $200 Million Bet Against Euro: Report” by Holly Ellyatt, Assistant News Editor, CNBC, cnbc.com, Englewood Cliffs, NJ, Monday, 20 August 2012 г., online: http://www.cnbc.com/id/48721839/Lord_Rothschild_in_200_Million_Bet_Against_Euro_Report

[85] Вж. напр. “Labour obliterated and a fat majority for the Tories: The results if we had a general election now” by Martin Baxter, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, 24 February 2017 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/02/24/labour-obliterated-fat-majority-tories-results-had-general-election/; “Labour obliterated and a fat majority for the Tories: The results if the general election happened now” by Martin Baxter, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, 18 April 2017 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/18/labour-obliterated-fat-majority-tories-results-general-election/

[86] Gary Allen with Larry Abraham – “None Dare Call It Conspiracy”, Concord Press, Seal Beach, Ca, 1971 г., стр. 32. Книгата е в архива на автора.

[87] Владимир Истархов – „Удар Русских Богов“, Издательство ЛИО „Редактор“, С.-Петербург, 2001 г., стр. 190. Книгата е в библиотеката на автора.

[88] Антъни Личионе – съвременен американски поет и писател. (“Quotes About Abolish”, Goodreads Inc, вече цит. съч.)

[89] “Arresting Julian Assange is a priority, says US attorney general Jeff Sessions” by David Smith in Washington, “The Guardian”, вече цит. съч.

[90] Пак там.

[91] Вж. напр. “Masons and the Making of America: Before you read Dan Brown’s The Lost Symbol read the fascinating true history of the Masons in America” by Mitch Horowitz, Contributor, “U.S. News & World Report”, usnews.com, New York, NY, September 14, 2009 г., online: https://www.usnews.com/opinion/articles/2009/09/14/masons-and-the-making-of-america

[92] Григорий Климов – „Протоколы советских мудрецов“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Краснодар, 1995 г., стр. 189. Книгата е в библиотеката на автора.

[93] “Extremist prisoners to be held in ‘separation centres’ inside jails: Plan to separate ‘subversive prisoners’ follows official inquiry into the spread of Islamic extremism inside prisons” by Alan Travis Home affairs editor, “The Guardian”, theguardian.com, London, Friday, 21 April 2017 г., online: https://www.theguardian.com/uk-news/2017/apr/21/extremist-inmates-to-be-held-in-separation-centres-inside-prisons

[94] Обща фирма за търговия със стоки, получила през 1629 година от английската корона специална грамота за дейност и привилегии с цел да колонизира не чак толкова обширна  област в източната част на Северна Америка, днешните САЩ, наречена Нова Англия. Група пуритани, предвождани от този Джон Уинтроп, я превзели на бърза ръка. Тяхната цел била да установят религиозна общност в един „нов свят“. Така през 1630 година възникнала Massachusetts Bay Colony – Колонията в залива Масачузетс. Само за десет години, с притока на още пуритани, преследвани в „стария свят“, колонията се разраснала като брой на жителите и по територия. През 1640 година повече от 20 000 пуритани населявали Бостън. Съгласно своя собствен закон те се смятали за… израелци.

[95] New England – една от първите британски колонии на „новооткрития“ материк, наречен Америка. Около 1600 година френски, холандски и английски търговци започнали да се заселват там, търгувайки с местното коренно население. Продавали му метални и стъклени предмети, текстилни изделия. В замяна получавали кожи на ценни животни, като бобри например. Не след дълго тези силно вярващи в Стария завет псевдо християни започнали да унищожава т. нар. индианци и природата, на първо място – животинските видове. Това минавало под девиза „цивилизоване на диваците“. Което довело до почти пълното изчезване на истинските американци. Прилагайки изключителна жестокост, европейските заселници, повечето от долен произход, много от тях престъпници, издирвани от закона, както и някои аристократи, отхвърлени от обществото, формирали държава по вехтозаветен образ и подобие. Страна, в която господства примитивизмът, законът на джунглата – насилието и безчестието. Ето ви го „новият Израел“. Достатъчно е да прочетете страшните приказки за Исус Навин и овчарчето „цар“ Давид и неговите наследници. Брат спи със сестра си. Друг го убива, а после гони и ликвидира собствения си баща… Поучително и възпитателно. Това представляват САЩ.

[96] Яхве или Йехова – название на едно от еврейските божества, както е записано в Стария завет. То се плашело от светлината и живеело под земята. Сиреч – имаме работа с почитане на сатаната.

[97] Ken M. Schmidt – “Not Afraid To Tell the Truth”: Exposing Apostasy and the Conspiracy of Silence in the last days!”, Xlibris Corporation, Bloomington, IN, 2011 г., стр. 518.

[98] Боби Сандс – Робърт Джерърд Сандс (1954–1981) – ирландец, изповядващ отделянето на родината му от Обединеното кралство. Член на Ирландската републиканска армия. Хвърлен зад решетките за „притежаване на оръжие“. В знак на протест срещу произвола на британските власти в затвора обявява гладна стачка. По време на тази акция е избран за депутат. Пише поезия. Умира в затвора. (“Bobby Sands MP”, Bobby Sands Trust, goodreads.com, Belfast, Northern Ireland, 2012 г., online: http://www.bobbysandstrust.com/bobbysands)

[99] Първият хомосексуален вицепрезидент.

[100] Вж. напр. “15 Gay Founding Fathers and Mothers” by Jacob Ogles, “The Advocate”, advocate.com, Los Angeles, CA, January-February 2017 г., online: http://www.advocate.com/arts-entertainment/2017/1/18/15-gay-founding-fathers-and-mothers#slide-10 Двумесечното списание, което има малък тираж на хартия, но огромна посещаемост в интернет, е смятано за изключително меродавно по отношение на хомосексуалистите и останалите твари с полови извращения, т. нар. LGBT – съкращение от lesbian, gay, bisexual, and transgender: лесбийки, педерасти, бисексуални и междуполови – хермафродити.

[101] Вж. “Brigitte Macron: la femme d’Emmanuel Macron, la carte com’ du couple”, par La Rédaction, Linternaute.com, Boulogne-Billancourt, Mis à jour le 19 avril 2017 г., online: http://www.linternaute.com/actualite/personnalites/1199177-brigitte-macron-la-femme-d-emmanuel-macron-la-carte-com-du-couple/

[102] От президента социалист Франсоа Митеран, бивш нацистки колаборационист.

[103] Съкращение от École nationale d’administration – Национално училище по администрация, фр.

[104] “Who’s behind the mysterious rise of Emmanuel Macron? Until recently, he had no visible record of political commitment. But he might be about to destroy the Socialist party” by Patrick Marnham, “The Spectator”, spectator.co.uk, London, 4 February 2017, online: https://www.spectator.co.uk/2017/02/whos-behind-the-mysterious-rise-of-emmanuel-macron/

[105] Вж. Григорий Климов – „Протоколы советских мудрецов“, Издательство „Советская Кубань“, вече цит. съч., стр. 55, 129.

[106] Diamantschleifer – Диамантшлайфер – произлиза от занаята, те били ювелири, шлифовали диаманти, нем.

[107] Вж. Barent Cohen, c. 1710, Marriages: N, Children: Levi Barent Cohen * 1747 to Lydia Diamantschleifer, Salomon David Barent Cohen to  Sara Brandes, GeneAll.net – Barent Cohen, online: http://www.geneall.net/U/per_page.php?id=318477

[108] Буквално – Рибнопланинска, нем.

[109] Владимир Солоухин – „При свете дня“, Москва, 1992 г., цитирано в: Владимир Истархов – „Удар русских богов“, издателство ЛИО „Редактор“, Санкт-Петербург, 2001 г., стр. 37. Книгата е в библиотеката на автора.

[110] Вж. напр. Dr. John Coleman – “The Rothschild Dynasty”, Global Insights Publications, Hayden, ID, 2006, стр. 5, 60. Книгата е в архива на автора.

[111] Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, вече цит. съч., стр. 18.

[112] “Ditch the outrage over Macron’s marriage age gap – we all have fascists to fight: The reaction to the age disparity between the French presidential hopeful and his wife proves one thing: endemic ageism and sexism are alive and kicking” by Zoe Williams, “The Guardian”, theguardian.com, London, Tuesday, 25 April 2017 г., online: https://www.theguardian.com/world/shortcuts/2017/apr/25/macron-marriage-age-gap-french-presidential-ageism-sexism

[113] Пак там.

[114] Вж. “Sex and the French Elections” by Pamela Druckerman, “The New York Times”, nytimes.com, New York, NY, February 2, 2017 г., online: https://www.nytimes.com/2017/02/02/opinion/sex-and-the-french-elections.html?_r=0

[115] Вж. 007 – Video – Socialist Menshevic Dr. Zbigniew Brzezinski About ‘Non-Communist’ Russia and Trilateral World, в: Георги Ифандиев – „There’ve been good times. There’ve been bad times. I have my share of hard times, too. But i lost my faith in the world, ‘cause there always have been only better times for the miscreants“, „Диагноза с Георги Ифандиев“, diagnosa.net, София, 8 декември 2016 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/thereve-been-good-times-thereve-been-bad-times-i-have-my-share-of-hard-times-too-but-i-lost-my-faith-in-the-world-cause-there-always-have-been-only-better-times-for-the или от YouTube от online: https://www.youtube.com/watch?v=DH0RBTev_FE

[116] Вж.  напр. “US general in Afghanistan says there is no doubt Russia is providing weapons to Taliban” by Barney Henderson, New York, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Monday, 24 April 2017 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04/24/usgeneral-afghanistan-says-no-doubt-russia-providing-weapons/

[117] Вж. напр. “U.S.-Russia Relations: What Would Henry Kissinger Do?” by Graham Allison, “The National Interest”, nationalinterest.org, Washington, D.C., September 28, 2015 г., online: http://nationalinterest.org/feature/us-russia-relations-what-would-henry-kissinger-do-13953, “The Russian Question: Moscow may no longer be a superpower, but its revanchist politics are unsettling the international order. How should Donald Trump deal with Vladimir Putin?$ by Niall Ferguson, “Foreign Policy”, foreignpolicy.com, Washington, D.C., December 23, 2016 г., online: http://foreignpolicy.com/2016/12/23/the-russian-question-putin-trump-bush-obama-kissinger/

[118] Вж. „Сбитый фокус“, в гостях: Виктория Нуланд, помощник госсекретаря США, Ведущие: Алексей Венедиктов, Леся Рябцева, „Эхо Москвы“, echo.msk.ru, Москва, время выхода в эфир: 2 июля 2015 г., 22:05, 2 июля 2015 г., online: http://echo.msk.ru/programs/focus/1577738-echo/

[119] “U.S.-Russia Relations: What Would Henry Kissinger Do?” by Graham Allison, “The National Interest”, вече цит. съч.

[120] Пак там и в много други източници, отразяващи изявите му.

[121][121] Консерватор и американски патриот; журналист, коментатор; съветник на президентите Ричард Никсън, Джералд Форд и Роналд Рейгън, посочени от уж дясната Републиканска партия. В края на втория мандат на Рейгън беше директор по връзките на Белия дом. Обявен за „антисемит“ и „отричащ холокоста“. Няколко пъти се кандидатира за президент. През 2002 година създаде списанието “he American Conservative” – „Американският консерватор“, в противовес на комунистите, обявили се за неоконсерватори, които превзеха Белия дом при двамата президенти Буш – баща и син.

[122] “What is Henry Kissinger Up To?” by Paul Craig Roberts, “Foreign Policy Journal”, foreignpolicyjournal.com, December 29, 2016 г., online: https://www.foreignpolicyjournal.com/2016/12/29/what-is-henry-kissinger-up-to/

[123] Това е светът, обърнат наопаки, фр.

[124] “US general in Afghanistan says there is no doubt Russia is providing weapons to Taliban” by Barney Henderson, New York, “The Telegraph”, вече цит. съч.

[125] Напомням, че статията е от 2013 година. Можем да добавим още три, за да стане: „никога през последните 39 години“.

[126] “Hillary Clinton: “We Created Al Qaeda”. The Protagonists of the “Global War on Terrorism” are the Terrorists” by Prof Michel Chossudovsky, “Global Research”, globalresearch.ca, The Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal, Canada, 1 June 2013 г., online: http://www.globalresearch.ca/hillary-clinton-we-created-al-qaeda/5337222

[127] Global War on Terror (GWOT).

[128] “Hillary is a  Danger to America and the World” by Prof Michel Chossudovsky, “Global Research”, globalresearch.ca, The Centre for Research on Globalization (CRG), Montreal, Canada, October 11, 2016 г., online: http://www.globalresearch.ca/hillary-clinton-we-created-al-qaeda/5337222

[129] Илия Минев (1917–2000) – български патриот, син на заможен производител на вино, завършил висше образование във Франция. Завърнал се, за да помага в семейните дела, когато България е била истинска и то приветлива държава. Арестуван, инквизиран, един от тримата най-дългогодишни политически затворници на комунистическия режим у нас. Първи основател на антикомунистическа организация преди промените на 10 ноември 1989 г. – Независимото дружество за правата на човека. Преследван и пребиван от милиционерите, отхвърлен американците и Запада. (Иван Гаджев – „Непримиримият: Илия Минев – от първо лице и другите за него“, Институт по история на българската емиграция в Северна Америка „Илия Тодоров Гаджев“, Издателска къща „Гутенберг“, място на издаването не е посочено, 2003 г., стр. 144. Книгата е в библиотеката на автора.)

[130] Сюзан Лабен – „Тайният план за завладяване на Европа“, Издателство Монархическо-Консервативен Съюз, София, 1993 г., стр. 60.

[131] Иван Гаджев – „Непримиримият: Илия Минев – от първо лице и другите за него“, Институт по история на българската емиграция в Северна Америка „Илия Тодоров Гаджев“, Издателска къща „Гутенберг“, вече цит. съч., стр. 144.

[132] Вж. „Диагноза и Георги Ифандиев с Петър Гогов и Николай Галев 06.01.2012 – TV Rip by Youri, YouTube, February 27, 2015 г., online: https://www.youtube.com/watch?v=m5FK4GNhs1Y

[133] Иван Дочев – „Шест десетилетия борба против комунизма за свободата на България“, Издателство „Пигмалион“, Пловдив, 1995 г., стр. 183.

[134] Вж. Иван Гаджев – „Непримиримият: Илия Минев – от първо лице и другите за него“, Институт по история на българската емиграция в Северна Америка „Илия Тодоров Гаджев“, Издателска къща „Гутенберг“, вече цит. съч., Бележка на стр. 36.

[135] „Илия Минев“, от Уикипедия, свободната енциклопедия, bg.wikipedia.org, последна промяна на страницата на 6 февруари 2017 г., online: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%B2

[136] Иван Гаджев – „Непримиримият: Илия Минев – от първо лице и другите за него“, Институт по история на българската емиграция в Северна Америка „Илия Тодоров Гаджев“, Издателска къща „Гутенберг“, вече цит. съч., стр. 144.

[137] Иван Вазов – „Под игото“, Част втора, Глава XV. Новата молитва на Марка.

[138] Иван Вазов – „Под игото“, Част трета, Глава XVI. Гибел.

[139] Малки бели червейчета, пръкнали се и оцеляващи единствено в среда на екскременти. Думата е моя. Тя се важи за комунистите, социалистите, фашистите, националсоциалистите, либералите, неоконсерваторите и неолибералите, зелените и прочие измет, поддържана идкуствено от синедриона – интернационалното братство на еврейските банкери, производители на оръжия и търговци със смърт.

[140] “Netanyahu Cancels Meeting After German FM Refuses to Snub Israeli Leftist NGOs: Netanyahu won’t meet with diplomats who meet with groups that slander IDF soldiers, his bureau says; Sigmar Gabriel refuses to take PM’s call after demand he cancel meeting with anti-occupation groups” by Ofer Aderet and Barak Ravid, “Haaretz”, , Tel Aviv, Tuesday, April 25, 2017 г., online: http://www.haaretz.com/israel-news/1.785594

[141] Владимир Истархов – „Удар Русских Богов“, Издательство ЛИО „Редактор“, С.-Петербург, 2001 г., стр. 190. Книгата е в библиотеката на автора.

[142] “Angela Merkel looks very awkward when Ivanka Trump praises her father’s record on women” by Emily Shugerman New York, “The Independent”, independent.co.uk, London, Tuesday, 25 April 2017 г., online: http://www.independent.co.uk/news/world/americas/ivanka-trump-angela-merkel-talk-comments-awkward-moment-video-a7702011.html

[143] Пак там.

[144] Капката копае камъка не със сила, а с постоянство, лат.

[145] Улицата в създадения от античните българи град Йерусалим, по която, който смазаният от бой и унижения, увенчан с трънен венец наш Господ Бог Исус Христос изминал, носейки кръста към лобното място – Голгота. Оттогава “Via dolorosa” е символ на мъки и страдания.

[146] Евреинът в никакъв случай не е човешко същество, а сатанинско изчадие – комуняга, клозетник, най-низшата и долна твар, мърсяща земята. Не  е и гой. Това е прекалено възвеличаване за чифута. И червей му е много!

[147] Което, щом вярват на Стария завет, категорично не отговаря на написаното в него. Библията е каталог на войните и насилието. При това – все юдеите водели войни срещу другите народи. А техният бог им обещавал да изчисти населението на териториите, които ги насъсквал да завладяват. Извън тези фантасмагории, историческа истина е, че хазарите са били твърде войнствено племе. Печелили са доста сражения и войни. Което означава, че самозваните „евреи“ изобщо не са „пацифисти по природа и традиция“. Тъкмо обратното. Обаче, изживявайки се като по-висши от останалите хора, отказвайки да влязат в родствени връзки с народите, които са ги приели, бидейки сметкаджии, винаги служещи на силните на деня, а накрая и като подпалвачи на войните през последните две столетия, те са действали в разрез с интересите на страните, в които са живеели. Предавали са англичаните, французите, австрийците, германците и руснаците – всички. Не случайно навсякъде ги мразят.

[148] Възможен е и преводът като „августейши“, „царствени“.

[149] “A Real Case Against the Jews” by Marcus Eli Ravage, “The Century”, Illustrated Monthly Magazine, Vol. 115, No. 3, New York City, January 1928 г., стp. 346-348. Фотокопие от публикацията е в архива на автора.

[150] Пак там, стр. 348.

[151] Louis Finkelstein – “The Pharisees: The Sociological Background of Their Faith”, Volume I, The Jewish Publication Society of America, Piladelphia, PA, 1938 г., стр. хxi.

[152] Петко Р. Славейков – „Не сме народ“, 1875 г.

[153] Елла Юриевна Кагана – еврейка, проводена от болшевиките във Франция. Сестра на Лиля Юлиевна Бринк, любовницата на Владимир Маяковски. И двете – агентки на ГПУ-НКВД.

[154] Носител на Сталинска награда.

[155] Смятан за един от родителите на неоконсерватизма.

[156] Вж. “Amen’ director no stranger to controversy” by Peter Ephross, JTA, jta.org, New York, NY, February 13, 2003 г., online: http://www.donate.jta.org/2003/02/13/life-religion/features/amen-director-no-stranger-to-controversy; “French resistance: Costa Gavras: ‘My mother used to say stay away from politics, because my father went to prison: But we can’t not be involved. By not taking a position, you take a position’”, Interview by Maya Jaggi, “The Guardian”, theguardian.com, Saturday, 4 April 2009 г., online: https://www.theguardian.com/film/2009/apr/04/costa-gavras

[157] Вж. напр. “Master of the political thriller, filmmaker Costa-Gavras shines in Berlin” by Jochen Kürten, “Deutsche Welle”, , Bonn, 18 January 2017 г., online: http://www.dw.com/en/master-of-the-political-thriller-filmmaker-costa-gavras-shines-in-berlin/a-37167868

[158] “L’Aveu”, 1970 г.

[159] Hervé Ryssen – “Understanding the Jews, Understanding Anti-Semitism”, Translated by Carlos Porter, Lulu.com, Raleigh, North CA, 2014 г., стр. 41.

[160] Вж. напр. “Opening of UN files on Holocaust will ‘rewrite chapters of history’: Archive used in prosecution of Nazis reveals detailed evidence of death camps and genocide previously unseen by public” by Owen Bowcott Legal affairs correspondent, “The Guardian”, theguardian.com, London, Tuesday, 18 April 2017 г., online: https://www.theguardian.com/law/2017/apr/18/opening-un-holocaust-files-archive-war-crimes-commission

[161] Вж. Arthur R. Butz – “The Hoax of the Twentieth Century: The Case Against The Presumed Extermination Of European Jewry”, Theses & Dissertations Press, Chicago, IL, 2003 г., достъпна в pdf от online: http://vho.org/dl/ENG/Hoax.pdf

[162] Вж. Arthur R. Butz – “The Hoax of the Twentieth Century: The Case Against The Presumed Extermination Of European Jewry”, Theses & Dissertations Press, вече цит. съч.; Germar Rudolf – “Lectures on the Holocaust: Controversial Issues Cross Examined”, Theses & Dissertations Press, Chicago, IL, 2005 г., достъпна в pdf от online: http://vho.org/dl/ENG/loth.pdf; Germar Rudolf  – “The Rudolf Report: Expert Report on Chemical and Technical Aspects of the “Gas Chambers” of Auschwitz”, Castle Hill Publishers, Hastings, England, 2001 г., достъпна в pdf от online: http://vho.org/dl/ENG/trr.pdf; The Leuchter Report: The End of a Myth”, , Samisdat Publishers Ltd., Toronto, Ontario, Canada, 1988 г., цялата книга в pdf от online: http://www.vho.org/aaargh/fran/livres2/rapport1e.pdf Книгите са в архива на автора.

[163] John Sachs – “An Eye for an Eye: The Untold Story of Jewish Revenge Against Germans in 1945”, Basic Books, New Yoru, NY, 1993 г. Книгата е в библиотеката на автора. Джон Сакс беше евреин, американски журналист. След неговото документално изследване въз основа на полски архиви, на разговори с мъченици и инквизитори от еврейските концлагери в следвоенна Полша, на бърза ръка му видяха сметката.

[164] Вж. “WikiLeaks’ Assange accuses journalists of Jewish conspiracy” by Marcy Oster, JTA, jta.org, New York, NY, March 2, 2011 г., online: http://www.jta.org/2011/03/02/news-opinion/world/wikileaks-assange-accuses-journalists-of-jewish-conspiracy

[165] Владимир Истархов – „Удар Русских Богов“, Издательство ЛИО „Редактор“, С.-Петербург, 2001 г., стр. 190. Книгата е в библиотеката на автора.

[166] “Press freedom near ‘tipping point’ in leading democracies – RSF” by Alasdair Sandford, “Euronews”, euronews.com, Lyon, Wednesday, 26 April 2017 г., online: http://www.euronews.com/2017/04/26/press-freedom-near-tipping-point-in-leading-democracies-rsf

[167] Нямам време и желание да се ровя в собствения си видео архив. Какво остава за този в интернет. Всяка предизборна реч на Тръмп съдържа елементите, които сега изброявам.

[168] “Trump praises China’s Xi over handling of North Korea”, BBC News, BBC, bbc.com, London, Friday, 28 April 2017 г., online: http://www.bbc.com/news/world-asia-39741671

[169] Пак там.

[170] Joachim Remak, Editor – “The Nazi Years: A Documentary History , Prentice-Hall, Upper Saddle River, NJ, 1969 г., стp.80, 81, 82.

[171] “Johnson: Difficult to say ‘no’ to Syria strike”, BBC News, BBC, bbc.com, London, Thursday, 27 April 2017 г., online: http://www.bbc.com/news/uk-politics-39730685

[172] “Labour can’t turn it around by peddling misery. It must exude hope” by Owen Jones, theguardian.com, London, Thursday, 27 April 2017 г., online: https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/apr/27/labour-wont-win-peddling-misery-must-exude-hope-attlee-reagan-podemos

 

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...