Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

ЕДИНАДЕСЕТО: ДА ЛЮБИТЕ ЕДИН ДРУГИГО И НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ВОДАЧИ СЛЕПИ ДА ВИ ПРЕДВОЖДАТ – Част 2

 

 

 

 

 

AVE, IVDÆA! MORITURI BULGARI TE SALUTANT![1]

 

 

 

 

 

 

 

Добре дошли в медийния диагностичен център. Това е територия, свободна от комунизъм, социализъм, фашизъм, нацизъм, либерализъм – изобщо – от идеологическите фрагменти на ционизма и насаждания от тази крайно националистическа теория, превърната в практика, интернационализъм. Тя е предназначена за личности, за хора нормални, без психически отклонения и без комплекси, незасегнати от индоктринация, и с отворено съзнание. Единственото място, в което се съобщава истината, цялата истина и нищо освен истината. Нещо, което нито една друга медия в този провален опит за държава не може да си позволи.

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

Напоследък всяка статия на лондонския всекидневник „The Financial Times“ започва с призив за материална подкрепа с думите: „High quality global journalism requires investment.“ Което ще рече: „Висококачествената световна журналистика изисква инвестиции.“

Всеки да го разбира, както желае.

 

 

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

 

 

 

Докато отвличат вниманието ни с несъществени неща, правят бита ни непосилен и ни разделят по незначителни признаци, интернационалната левитска мафия ни довършва. Кой да забележи? Стадото се лута между съдраната кесия, риалити форматите, псевдо протестите, анадолските сериали и латиноамериканските сапунени опери, примесени с местна халтура и застигащи се цунамита от отрицателни новини. Даже Кашпировски изчезна и няма кой да приспи овцете с: „Еднозатворете очи. Две, отпуснете се. Три, не мислете за нищо

 

Те, масите, и без друго са забравили за тази най-висша човешка функциямисленето

 

През това време глобалистите действат.

 

 

Напред към „светлото бъдеще на България“ като нова Палестина

 

 

В изкуствено предизвиканата суматоха около мораториума за удължаване на забраната чужденци да купуват земя, сред уподобените студентски вълнения, чиято причина е лишена от смисъл, и логично преминаващи като фарс, покрай все по-тежките всекидневни грижи, едно посещение остана почти незабелязано. Няколко медии му отделиха оскъдно внимание. Онази, която до неотдавна се водеше „негова“, май едва го забеляза! В нея всичко се изчерпа с мимолетно споменаване в новините…

 

Защо е толкова важно, пък не са зачели визитата. И кого имам предвид?

 

Като тих и не блестящ метеор през София премина американският милиардер Ронал Лаудер. Всъщност в САЩ произнасят името му Лоудър, но ще запазя тукашната транскрипция, добила гражданственост.

 

Представиха го като „бизнесмен, филантроп, любител на изкуството“. По разбираеми за този вид медии съображения наченаха с това, че „състоянието на американския предприемач се оценява на почти 4 милиарда долара“.

 

Откъде ги натрупа? Под крилото на левитския Интернационал след Втората световна война неговата майка – Есте, на иврит Естередна от най-злите и всяващи ужас героини в литературната продукция Вехт завет, и баща му Джоузеф, на бърза ръка изградиха парфюмерийно-козметичната империя, носеща нейното име – „Estée Lauder”. Днес тя далеч надхвърля тесните граници на бранша, посветен на разкрасяването.

 

За да добиете по-ясна представа за какво иде реч, нека изясня що за лица фигурират в настоящото управително тяло на корпорацията – Съвета на директорите, на „Estée Lauder Companies Inc.”.

 

Шарлийн Баршевскиеврейка с корени в Полша; Роуз Мари Браво – уж италианка, но от еврейско потекло; Еърин Лаудер; Джейн Лаудер; Леонърд Лаудер; Уилям П. Лаудер – излишно е да споменавам техния произход… Но преди всичко трябва да посоча Лин Форестър, лейди дьо Ротшилдглавна изпълнителна директорка на холдинговата компанияE.L. Rothschild”, която притежава съвместно със своя… трети съпруг, познатия на редовните читатели сър Евлин Робърт дьо Ротшилд

 

Нека пак някой рече, че „навсякъде ми се привиждат Ротшилдови“…  Такива вещества са тъпанари, безумци и измет в човешки образ, замърсил и разорил прекрасната ни Татковина!

 

Тук никой не спомена главната длъжност на Роналд Лаудер, нито обърна внимание на биографиите на придружаващите го комунисти и алчно червени фашистки ченгетаистински антисемити. Сам той „съзря“ някакво „светло бъдеще за България“.

 

Преди да ви запозная по-подробно с всичко това, нека видим и чуем как представиха госта в една от телевизиите на синедриона.

 

 

 

 

 

Защо „филантропиТЕ“ от този сорт даряват все на 134 училище в София, което опозорява името на загиналия на фронта поет и български офицер Димчо Дебелянов? Елементарно, другари! Защото в этой советской школе преподают иврит. Що-годе истинските софиянци я знаят като „еврейското училище“. А тези с по-стари корени и българска свяст – като „йешивата“ – юдейската семинария.

 

 

Келепирът като еничарство или членство в БКП – характерна черта от психологията на масовия нашенец[2]

 

 

За жалост и наш позор, някои нашенци, претендиращи да са „българи“, дават децата си там, защото можело да станат „по̀ така“… Познавам две семейства, поддали се на материализмаеничарството.[3] Те са продължители на онези, които преди 300-350 години тикали момченцата си в еничарския корпус, за да се „издигнат“. Тъй като еничарите заемали постове по върховете на отоманската власт, чак до министър-председателските възглавници – тези на великия везир.[4]

 

Началниците и офицерите на тези момчета, наречени аджемоглани,[5] отбират и отделят най-хубавите и най-сръчните. Тях настаняват в сараите на султана и ги учат да пишат и говорят турски или пъкна военни игри. От тях султанът произвежда еничар, капуджии, бейове, паши, чауши, спахии, санджакбейове.[6] Те са най-видните в двореца и в турските земи; изпълняват според длъжността си всички служби, отнасят се с народа като с добитък. Принадлежат на султана, който е бич и наказание за света

 

Броят на еничарите, които султанът ден и нощ държи при двора си, е около 10-12 хиляди. Това са най-добрите му хора, обучени и упражнени с всякакво оръжие, с пушки, лъкове, саби, копия и други

 

Това са войници, градени от християнските земи и родени от християнски родители. От целия народ [на Отоманската империя – общо 62 етноса] никой не е по-свободен от еничарите, никой няма право да им заповядва или да им стори нещо

 

Това са най-добрите войници на султана и всички са родени от християни, а не от турци.[7]

 

Не случайно по някое време този процес, започнат като насилствен, вид робство по нашите земи и сред българитесъбирането на момчета за еничарския корпусбил задействан и от другата страна.[8] Намирали се християни, не само сред българите, които давали момчетата си в еничарските училища. Защото това им осигурявало високо положение и качествен живот в бъдеще. Нямаме представа дали родителите са се надявали и те да се облагодетелстват от това.

 

Но защо всички се втренчвате само в отоманското еничарство? Защо не се върнете към закъснелите никласици“? Прочетете „Пази Боже сляпо да прогледа“ от Алеко Константинов. И когато стигнете до финала, в който някогашното българско момченцеРисту“, чието име било „Христо“, вече като „негово високоблагородие Христофор Петрович Белокровский затръшне ядосано врататапод носа на родния си баща – „Петко Белокръвчанина“, който живеел в едно село в Северна България“, няма как да не си посипете главите с пепел.

 

И неминуемо ще изречете: „Пази боже сляпо да прогледа!

 

Защото еничарството е манталитет

 

Ала в Отоманската империя цялата работа приличала на членството в съвременните партии и особено в комунистическата през периода 1944-1989 г. Майки и бащи възпитаваха децата си така, че за тях влизането в служещата на чужди, антибългарски интереси организация, да изглежда най-привлекателното нещо на този свят. Да бъде трамплин към кариерата им на еничари. Защото съвсем както отоманците, болшевиките набираха елита на своята държава единствено от редиците на еничарския корпусБългарската комунистическа партия.

 

Но тя беше далеч по-безмилостна и терористична организация от еничарските полкове.

 

В това ционистите са забелязали своя шанс. И отдавна кроят планове за превръщането на страната ни в резервна Палестина. Прочее, от години те, чрез своята пета колонаеврейските организации и техните местни филиалифракциите на БКП с абревиатури БСП, СДС, ДС, ДПС, НДСВ, и останалите партии, изкупуват земи по тези места.

 

Доскоро бях единственият, който насочваше прожектора към тази опасност. Забелязвам, че вече се намират и други. Нищо, че ме цитират, без да се позовават на източника. Ако е в полза на българщината, да им е простено.

 

А посещението на Роналд Лаудер съвсем не беше случайно. Той пристигна, за да даде инструкции за по-нататъшното въплъщение на ционистката програма в живота“, казано на езика на комунистическите агитатори. Тъй като заема един от най-високите постове в интернационалната еврейска мрежа.

 

От 10 юни 2007 година до ден днешен Роналд Лаудер е президент на Световния еврейски конгрес (СЕК)! Организацията е основана през 1936 г. в Женева, с цел да е сред координаторите на насилията, извършвани от нацистите и комунистите над евреите в Европа, с цел принудителното им имигриране в Палестина. Такъв е бил предсмъртният завет на Майер Амшел Бауер или първия Ротшилд

 

Както разкрива американският юрист и историк Джордж Уошингтън Армстронг, последната воля на основателя на най-богатата фамилия в света всъщност олицетворявала стремежа на еврейството за установяване на световно юдейско царство. Според съдия Армстронг, малко преди смъртта си през 1812 г. Майер Амшел Ротшилд основал фондация с част от собственото си съкровище. Нейната цел била „издигането на еврейската раса и установяването на световна еврейска империя. Основните принципи на фондацията били тайната, задължителното опазване на цялото й имущество, завещанието към наследниците му и техните потомци, да преследват в организацията само интересите на общността и че фондацията трябва да бъде управлявана от най-големия син, освен ако мнозинството от наследниците не реши друго…

 

Нямаме представа за размера на богатството на основателя [на фондацията] към датата на смъртта му през 1812 г., нито знаем сегашния му обем. Но е очевидно, че то представлява около една пета от богатството на света.[9]

 

Пред участниците в Двадесетия ционистки конгрес, проведен година след основаването на СЕК, през август 1937в Цюрих, тогавашният президент на Световната ционистка организация, а сетне пръв президент на Израел Хаим Вайцман, преразказал своето изявление пред британската комисия за надзор на Палестина, оглавявана от херцог Пийл:

 

Заявих пред Британската кралска комисия, че… надеждата на шестте милиона европейски евреи бяха съсредоточени в имиграцията. Попитах: „Можете ли да отведете шест милиона евреи в Палестина?“ Сам отговорих: „Не.“…

 

Възрастните ще умратТе са прах“, икономическа и морална пепел в един жесток свят[10]

 

Не коментирам откъде е знаел всичко, което все още предстояло?…

 

Не от вчера ние, българите, сме обречени да се превърнем в прах“, икономическа и морална пепел в един жесток свят“. Жалко за онези, до чието съзнание тази небивала в историята ни заплаха не достига. Какво пък, ще отсъдя според Римското право: „Suum cuique” – „всекиму заслуженото“. 

 

В реч пред Сената на САЩ, произнесена на 25 април 1939 г. сенаторът Джерълд Най направил преглед на поредица от книги, озаглавени „Следващата война“. Серията била „под редакцията на човек, чието име е световно признато като един от британските авторитети. Той е не друг, а капитан Лидл-Харт, свързван с лондонския The Timesписател и военен специалист [също така и шпионин], признат в Европа.[11]

 

Един от томовете носел многозначителното название „Пропагандата през следващата война“. Негов автор бил някой си Сидни Роджърсън.[12] Сенаторът Най цитира откъс от книгата, в който се пояснява, че по онова време – месеци преди началото на Втората световна война, не било известно на чия страна ще застанат САЩ. Окончателното решение щяло да стане ясно в резултат нанашата“ – британскатапропаганда. Но всичко зависело от друга сила

 

Останаха евреите. Беше установено, че световното еврейско население възлиза на приблизително 15 000 000, но не по-малко от 5 000 000 са в Съединените щати; 25 на сто от жителите на Ню Йорк са евреи. По време на Голямата война [Първата световна] ние подкупихме тази огромна американска еврейска общност с обещанието за еврейско национално огнище в Палестина. Дължим това на Лудендорф[13], който нанесе майсторски удар върху съюзническата пропаганда. Това ни позволи не само да се обърнем с призив към евреите в Америка, но също така и към евреите в Германия.

 

Те „са подкупили тази огромна американска еврейска общностс обещание за Палестина? А с това са купили и могъщата столична еврейска преса, както и администрацията на [Уудроу] Уилсън.

 

Това не е моят език, нито аз го твърдя…[14]

 

Нататък става ясно, че плановете за нова световна война датират от десетилетия. А както подчертава съдията Джордж Армстронг, отлично познаващ конституцията на родните Съединени щати:

 

Америка не е демокрация и никога не е била. И да не дава Господ някога да стане. Тя е република, чиито властови пълномощия са ясно дефинирани от Конституцията. Като се позовава на пропагандата на британското и германското правителство по време на Първата световна война, авторът [сенаторът Джерълд Най] правилно отчита:

 

Повтарям, че е немислимо подобна кучешка борба между неамериканци да бъде позволена отново в Съединените щати.“

 

Наистина е „немислимо“, но точно такава пропаганда се води в момента от евреите във вестниците и киното, както и във всички техни радиа. Тя трябва да бъде потушена, даже ако се наложи да затворим всички тези медии.[15]

 

 

Интернационалните еничари

 

 

Джордж Армстронг разкрива същността, мащабите и лицата на заговора за предоставяне на Палестина за основаване на еврейска държава. Обвинява конкретно Жеробоам Ротшилд, сър Филип Сасуун – също от еврейска банкерска фамилия, и вече известния ви Бърнадрд Барух. Някой да е чувал за този Жеробоам Ротшилд? Не?

 

Той бил роден през 1885 г. във Франция и станал известен под името Жорж Мандѐл. Работел като журналист, а в кабинета на Жорж Клемансо̀ станал министър на вътрешните работи. С негова помощ Клемансо̀ контролирал пресата и профсъюзите по време на Първата световна война.

 

През 1934 г. назначили Мандѐл за министър на съобщенията. Бил сред най-гръмогласните и влиятелни защитници на военен съюз със СССР. За да може Франция да контролира нацистка Германия, както смятал. Опълчил се срещу Мюнхенската спогодба. Десните го обвинявали в насаждане на омраза и пропагандиране на разпалването на война. По някое време разкрили неговите… еврейски корени.

 

Той се оказал роден под името… Жеробоам Ротшилд! Отгледал го Клемансо̀ и то като свое дете.[16]

 

Но съдията Армстронг не спира до тук. Той документално доказва как споменатите „трима евреи“ с помощта на куп други, представлявали „финансовото могъщество на семейство Ротшилд“. Създали редица интернационални организации, като например Международния съвет по труда. И заключава:

 

Те дадоха Палестина на евреите; и без нашето членство учредиха Лигата на нациите и Световния съд.[17]

 

За да стигне до най-мрачното и песимистично заключение, което – забележете – е обнародвано през 1940 година. Но със сигурност авторът е стигнал до него преди това. А то гласи:

 

Сега Америка еПалестинана евреите. Те не искат да бъдат селски стопани и занаятчии. Това не са занимания, подходящи за тях. Предпочитатгоитеда вършат подобни работи, а самите те да живеят сред тях, да търгуват с тях и да ги манипулират със своите парични системи.

 

Установяването наеврейското домашно огнищене беше свързано с изхода от световната  война нито с мирния договор с Германия. Арабите бяха наши съюзници и се биха рамо до рамо с войниците на нашите партньори от Антантата. Това беше хладнокръвен, неоправдан и незащитим грабеж, извършен от [евреина] Лойд Джордж, [и напълно зависимите от евреите] Уудроу Уилсън и Жорж Клемансо̀, под натиска намъдреците.“[18]

 

Не, драги мои, Роналд Лаудер не идва тук като филантроп, какъвто изобщо не е. Като президент на Световния еврейски конгрес той има ангажименти. Освен това вече четвърт век действа неговата ФондацияРоналд С. Лаудер“. Какви цели може да преследва, освен същите като всички останали така наречени неправителствени организации, финансирани от подобни нему – например СоросовотоОтворено общество“, Хелзинският комитет,  и т.н.?

 

Легион![19]

 

Една от тях им посвети цяла книга, като ги определи като „експертите на прехода“.[20] И освети мръсните им комунистически мутри. Друга, напълно непозната авторка, заслужено ги наречеплатенитеборциза публичност и демокрация“.[21]

 

Става дума за едни и същи фигури, които с лекота преминават от комунизъм към настоящия неустановен точно какъв експеримент с държавно устройство. И са готови да вървят нататък – като в пионерската песничка – „и няма край на шир и длъж“… Те винаги са отгоре. До един произхождат от престъпни болшевишки фамилии и неизменно плуват на повърхността съвсем като екскременти. Ами понеже в действителност представляват тъкмо това.

 

Само че фигури от ранга на милиардера Лаудер не общуват с тях. Поне не го правят видимо. Неговите пълномощници са не по-малко комунистически като произход и лични биографии. Но далеч по-високопоставени в ционистките организации. В края на краищата, какви да бъдат? Нали крайната цел на целия този нов световен ред е налагането на кибуцизма на планетата? А кибуц означава комуна.

 

В края на тази публикация ще представя пълнометражен документален филм, който проследява целия зародиш на болшевизма и болшевиките от недрата на интернационалната еврейска банкова система. Показах го на части, но изтриха всички мои видео свидетелства. Не съм наивен. Но въпреки всичко ми се ще даже идиотитенай-малоумните и индоктринирани с комунистическите догми твари, които случайно или системно посещават тази медия, поне веднъж в жалкия си животец да се замислят

 

Къде минава разграничителната линия между нас и западните общества? Първата е, че там поне имаше такива. Даже днес се забелязват остатъци от тях. Някъде – доста солидни. Тук ликвидираха нашето още преди 70 лазарника. Секирата на червените палачи го обезглави и то бързо загина.

 

Втората отлика е в материалното благосъстояние. Ситият, задоволеният човек може и да се отпусне, да не се плаши, да усети свободата и да започне да мисли. Гладният, който ежеминутно трепери за насъщния, е неспособен на това. Малкото изключения потвърждават правилото.

 

Третото е пустата свобода. Ние приличаме на освободените американски роби. Разкопчаха прангите ни наготово и сега не знаем къде да си денем ръцете, избавени от оковите. За мозък и съзнание не отварям приказка. Те, интернационалното Братство в лицето на местните комунисти, оперираха народните маси и ги оставиха без тези органи. Сега те се щурат безсмислено насам-натам. Та винаги да опират до лъжливи пропагандисти и да избират водачи слепи. Тъй като тези измамници могат да ги съблазнят с нещо. Истинските, честните, способните, знаещи пътя, не разполагат с изкушения.

 

Ще демонстрирам разликата. Преди две години показах следващите видеозаписи в една кабеларка. Не след дълго свалиха предаването ми от екран. А държавен орган, наречен Съвет за електронни медии, който не е нищо друго, освен атавизъм от живковизма, подло заведе съдебно дирене не срещу мен, а против телевизията.

 

Но нека припомня повода, тъй като причината е по-всеобхватна: За цялостно творчество, както се изрази единият от собствениците на медията. И добави въпроса: „Защо ти трябваше да закачаш евреите?

 

Което ме върна 2500 години назад към една старозаветна фантасмагория, която е достатъчно красноречива. В нея се разказва как персийският цар обезглавил своя най-доверен човек справедливия български министър-председател. Разбира се, в т. нар. Библия той е обявен за… „македонец“.[22] След което настъпили празници в противниковия – истински вражеския лагер:

 

У иудеите пък имаше тогава осветление и радост, веселба и тържество.

 

И във всяка област, във всеки град и всяко място, дето стигнеше заповедта на царя и повелята му, биваше радост у иудеите, веселба, гощавка и празник. И мнозина човеци от народите в страната станаха иудеи, защото ги бе обзел страх пред иудеите.[23]

 

Започваме с изява на израелския президент Шимон Перец от 10 октомври 2007 г. в хотел „Хилтън“ в Тел Авив пред еврейски бизнесмени. И продължаваме с една американка, имигрирала в Израел. Там поела определени ангажименти. След което е основала фондация в Европа, но не с еврейско, а с гръцкото название – „παιδεία“ – „Пайдея“, което ще рече… „образование“. Схващате ли връзката с визитата на Роналд Лаудер. Да видим и чуем.

 

 

 

 

 

Зарязвам официалния комунист Шимон Перес. Той никога не е крил, че е такъв.

 

 

Западните човеци и местните шушумиги – гоите

 

 

Какво стана в Швеция и тук? Другарката Барбара Спектъреврейка от САЩ и гражданка на Израел, свързаната с Моссад ционистка, беше изритана от скандинавското кралство. Тя твърди, че сама го е напуснала. Сочи с пръст: „Шведите се страхуват да говорят по тези теми.

 

Тази служителка на сатаната нагло обвинява своите донеотдавнашни домакини в липса на искра или Дух“?! Така е изписала думата – с главна буква. Изобщо, спазвам всички особености на нейния правопис, издаващ пренебрежение и ненавист спрямо гоитешекеците и шикшитеневерниците, неевреите. На турски – гяурите.

 

Ако ви кажат, че двете подчертани слова – гой и шикшане са обидни, „вервайте“! Покойният преподавател в Университета на Тел Авив професор Израел Шахак разказва за „творбата“ „Насладите от идиша“ от някой си Лио Ростън.[24]

 

Тази безгрижна книга, публикувана за първи път в САЩ през 1968 г. и преиздавана многократно,… е нещо като тълковник на думите на идиш, често употребявани от евреи или дори от неевреи в англоговорещите страни. Като допълнение към подробната дефиниция и повече или по-малко забавните анекдоти за всяка вписана дума, които илюстрират нейното приложение, е даден също и произходът [етимологията] й, като се посочва (като цяло съвсем акуратно) езика, от който думата е дошла в идиш и нейното значение на този език…

 

При статията за думата „шикша“ обаче – женската форма на шайгетс[25] – авторът представя оригиналната дума на иврит „шекец“ (или нейната транслитерация – шекеш). И определя значението й на иврит като „позор“, „петно“. Както всеки, който говори иврит, знае добре, това е гола лъжа. Издаденият в Израел „Съвременен иврито-английски речник на Мегидо“[26] дефинира правилно „шекец“, както следва: „нечисто животно“; „гнусно създание“; „ненавист“; „погнуса“; „несретник“; „жалък човек“; „необуздан младеж“; „младеж-неверник“ [„неевреин“].[27]

 

Равинът Едуин Фрийдлънд обяснява, че: „Самият исторически произход на думата шикша е поучителен… Еврейската дума шакайц [шекец] означава ненавиждам, гнуся се, съвършено се отвращавам. В Библията постоянно се срещат предупреждения човек да не яде или приема в къщата си шикутц (съществително от мъжки род), което буквално ще рече отвратително нещо.[28]

 

А всеки почтен евреин, който говори иврит, ще ви разкрие, чешикшаозначавакурва“, „проститутка“, извинете ме за грубия, но точен език. С тази дума евреите обозначават нашите жени. Толерантно, нали?

 

Равините-издатели внимателно цензурират думата шикша. Особено в публикациите на английски, пък и на другите езици.

 

В [английския] „Речник на жаргона и идиомите на идиш“ например думата „шикша“ просто е преведена като „нееврейско момиче“ (ала същата се употребява и като „нечестиво“ или „диво“ еврейско момиче.[29]

 

Е, защо се обиждате от турското гяур“, а ви става благо на душите, колчем чифутите ви наричатшекецилишикша“, даже с обобщаващото „гоим“ – множествено число на „гой“, което ще рече „добичета“?

 

Повтарям: евреите знаят най-добре. Йоси Клайн Халеви не крие, че „шикша“ означава „нееврейско момиче, на което приляга мръсната дума на идиш, съответстваща науличница“, „кучка“.[30]

 

А съпругата на губернатора на Масачузетс Майкъл Дукакис, еврейката Кики, си спомня как веднъж като дете в синагогата жените одумвали някоя, като я наричали „шикша“. Уж на идиш думата означавала „нееврейско момиче“.. Обаче щом я чуела, бабата на Кити слагала показалеца пред устата си и казвала: „Ш-шт!“ Сетне плюела в пазвата си.

 

Едва след време бъдещата госпожа Дукакис установила, че това бил суеверен жест от рода на „да не чуе дявола“. Нямало по-голяма обида за едно еврейско момиче от това, да го нарекат шикша.

 

Не е шикша. Тя е еврейка и по двете [родови] линии!“ Баба никога не разбра, че мама е само полуеврейка, а ние със сестра ми имахме неверническа кръв. Мисля, че това щеше да я убие.“[31]

 

Какъв расизъм! Но гоите, шекеците и шикшите търпят. И обичат своите хулители. Понеже, видите ли, те били… „богоизбрани“?! Ей, хора, вече е ХХІ век, събудете се и покажете поне мъничко човешко достойнство и българска свяст! Та тъкмо тези са господарите на колониалните ни управници, които лишиха държавността от смисъл!

 

 

А чифутката Барбара Спектър от ликвидираната в Швеция ФондацияПайдея“ продължава да обижда скандинавските ни събратя:

 

Когато опитате да разговаряте за тези неща, повечето „хора“ в Швеция, които са „получили образованиеот държавата и от средствата за масова информация (програмирани и индоктринирани) чрез финансираните от данъците социалистически медии, като SVT & SR, ЩЕ продължат да действат на автопилот“. В действителност няма да имате възможност да споделяте с лицето, пред което първоначално сте повдигнали вашия въпрос. Виждала съм такова „превъртанеу хората. То е нещо, ставащо в ума, но на практика забелязватепревъртанетов очите. Хората с наочници се провалят. Светлината пред тях е включена, нотам няма никой.

 

Стряскащо е, когато не можете да проведете разговор с човешко същество. Изпитвала съм как поредица от „установени“, предварително програмирани фрази или комбинации от думи, бивахаизстрелваникъм мен.

 

Когато се помъчите да стигнете до същността, навлизате дълбоко в тъмна гора от безразсъдство. Прилича на обсебване.

 

Телата на хората сякаш „се огъват“. Поразените взимат връх:

 

Расистка! Нацистка! Антисемитка![32]

 

Повтарям: изритаха другарката Барбара Спектър от Швеция. Първи се надигнаха жителите на няколко малки градчета. Техните общински управи забраниха присъствието на Фондацията Пайдеяв тях. Накрая я принудиха безславно да напусне страната! А тук?

 

Месец и половина преди наследниците не на древните, а на средновековните българи, да наритат чифутската пачавра Барбара Спектър от Швеция, мен ме свалиха от екран. В списъка на позора следва да бъдат включени така наречените „собственици“ на телевизия „Евроком“, другарите Росен Илчев и Злати Златевкомунистически отроци и назначени милионери, близки до другарката ирландска пастирка Росен Плевнелиев. Двамата живеят в къщи от по 280 000 евро (по техни хвалби), построени в „затворен квартал“, от фирма на т. нар. президент.

 

Това е малката беда, ако изобщо е такава. Пиша го със съзнанието, че на тази територия личности като мен и техните усилия не са необходими на преобладаващото гойско стадо.

 

 

Туземните ни дьонмета

 

 

Страшното е, че у нас Фондацията Пайдеядейства, промива съзнанието предимно на младите българчета. Не само това. Изумително е, че в нейното ръководство се мъдри някакъв столичен омбудсман“. Името му е Георги Видиновски и всеки читав българин и човек ще го закачи на своето лично табло на предателството и безчестието.

 

Вторият е съвсем нормално да присъства там. Той е Мартин Заимов, който крие бащините си имена. Татко му е английският журналист, евреин и шпионин Майкъл Голдсмит. Майка му носеше „чисто българското“ име Клавдия. Цялото семейство ползваше номенклатурните привилегии на комунистическата висша класа. Защото принадлежеше на нея.

 

Дядото на Мартин по майчина линия – генерал Владимир Заимов, е разстрелян след съответен съдебен процес като чуждсъветски шпионин, по време на война. Той е обявен посмъртно за „герой на Съветския съюз“. Според официалната история, преди разстрела, разжалваният командир изкрещял: „Съветският съюз и славянството са непобедими! След мене идват хиляди!“

 

Няколко часа по-късно радио Москва призовава: „Българи, паднете на колене!“, и съветската артилерия спря стрелбата си в траурно мълчание… Няколко месеци след това в родните балкани се появи партизанска чета, носеща неговото име.[33]

 

Впрочем, автор на брошурата, от която е взет горния цитат, е бащата на друг масов любимец, тежкия комунистически престъпник Стефан Данаилов.

 

Но преди да се продаде на СССР, на който за пари предава родината си, генерал Заимов и неговият син, подпоручик Стоян Заимов, сами се предложили за сътрудници наГестапо в София. Цялата история е разказана от агента на НКВД, един от създателите на Държавна сигурност, брата на разстреляния с Антон Иванов и Никола Вапцаров, потомственият комунист Стефан Богданов – лежал в болшевишкия концлагер Белене.[34]

 

Мартин Майкъл Голдсмит Заимов, син на британски шпионин, действал под журналистическо прикритие, също има техническо, а не икономическо образование. Но беше назначен от главния циганин за подуправител на БНБчаст от мрежата от централни банки под контрола на семейство Ротшилд. Така е. Техните момчета действат там, където партията и нейните секретни служби ги изпратят.

 

Затова през 1992 г. арменецът инж. Левон Хампарцумянхимик, и евреинът инж. Мартин Голдсмитнеизвестно с каква специалност, регистрират… одиторска фирма![35] Тоест – за финансов надзор, за извършване на… ревизии?!

 

Сега внимавайте. В биографията на „герояХампарцумян четем:

 

В средата на деветдесетте години оглавява департамент [отдел] „Бизнес развитие“ на компанията „Pricewaterhouse-Coopers”, а после се премества в българския офис на „Ernst&Young”. Прекарва 5 години в Канада, работейки като консултант по проекти с Русия.[36]

 

Спомняте ли си онова, което преди повече от век и половина Давид Драш – бившият равин на Париж, разкри, като цитира думите на някакъв виден евреин на име Морел:

 

Какво могат да свършат най-мъдрите мерки на властите във всички страни срещу широкообхватната и перманентна конспирация на един народ, който, като обширна и здрава мрежа се е разпрострял върху цялото земно кълбо и който насочва мощта си, за да обсеби всяко случващо се събитие, стига да е в интерес на името Израел?[37]

 

Тези двамата и останалите от Фондация Пайдея са част от местното разклонение на тази ционистка паяжина, която задушава не само нас, но и човечеството.

 

Как така хрантутник на чифутска шпионска организация ще защитава правата на столичани в качеството си на омбудсман? Невъзможно!

 

Ето и част от останалите майкопродавци, които заради шума на банкнотите са се отказали от род, родина и са загубили своя човешки облик:

 

Георги Казаков – председател на Управителния съвет; Мария Донкова – „програмен директор на Фондация Пайдея от 2003 г.“; Антонина Смокова, Кристина Христова – координаторки;  Маргарита Дишкова – „приятел и експерт на Фондацията“![38]

 

Погледнете илюстрацията. Нима това не са мутри, върху които дегенерацията е оставила дълбоки бразди?

 

Сравнете ставащото тук с онова, което се случи в Швеция с Фондация Пайдея и с нейната ционистка Gauleiterin, другарката Барбара Спектър, която щеше да учи европейците на… „многокултурност“?! Открийте разликите.

 

Има ли човешки същества на тази територия или всички са Homo communisticus?

 

Comrade Роналд Лаудер е от хилядократно по-висока класа. Възкачили са го върху трон от милиарди долари и му е предоставено пълномощието да се намесва в много дела. Участва в ръководните тела на Конференцията на главните американски еврейски организации, в Еврейския национален фонд, основан от Ротшилдови съгласно бащиния им завет, Американската еврейска обединена комисия за разпределение (на пари и други материални блага), т. нар. „Joint”, в еврейското GestapoАнтиклеветническата лига към нацистката еврейската масонска ложаB’nai B’rit” – „Синове на завета“, Еврейската богословска семинария, Университета „Брандайс“ и ФондациятаЕйбрахъм“ – Аврамчо

 

Заедно с братята си финансира Института Лаудер“ към училището „Уортън“. Той е президент на Школата за бизнесЛаудер“ във Виена. На всичко отгоре е председател по финансите на Комитета на Републиканската партия в щата Ню Йорк. Ехе, тежък капиталист отвсякъде! Но и високопоставен ционист, нали?

 

Под чадъра на една от най-могъщите интернационални организации – Световния еврейски конгрес, се е срещал с държавни ръководители и религиозни глави като Ангела Меркел, папа Бенедикт ХVІ, австрийския канцлер Алфред Гузенбауер, италианския президент Джорджио Наполитано, бившия унгарски социалистически премиер Ференц Гюршчани, краля на Саудитска Арабия Абдула, президента на Швейцария Паскал Кушпен… Беше радушно приет от покойния венецуелски социалистически президент Хюго Чавес и от мексиканския му колега Енрике Пеня Нйето. Тук – от експрезидента Петър Стоянов – агент „Виктор“.

 

Издирваният за извършени военни престъпления бивш американски президент, евреинът Джордж Буш-младши, го обяви за „почетен член на делегацията“, която заведе в Йерусалим за честването на 60-годишнината от основаването на държавата Израел през 2008 г. Тържествата нарушаваха установеното международно право. Но кой обръща внимание?

 

 

Israel ist über alles!

 

 

Светът на автомобилния спорт е наясно, че Бърни Екълстън – президентът и основен собственик на веригата от състезания „Formula One”, беше на път да се раздели не просто с поста си, но и със своите акции в предприятието. Има̀ глупостта да възхвалява Адолф Хитлер в интервю за някакъв вестник. Не е вярно. Рекъл само, че „фюрерът задвижил нещата“ в родината си. И другарят Лаудер натисна отборите, пилотите и страните-домакини да бойкотират състезанията, ако Бърни не се извини.[39]

 

Екълстън е от стара коза яре и се опъна. Даже се изрепчи:

 

Жалко е, че те [евреите] не подреждат приоритетитеА имат голямо влияние навсякъде.

 

Сещате ли се как завърши свадата? Ами да, точно така, Бърни Екълстън се извини! Сплашиха го чак до там, че да изрече унизителното признание: „Постъпих като идиот“![40]

 

Ала християнофобът Роналд Лаудер не миряса. През декември 2009 г. той нападна Римокатолическата църква, заради нейното решение да обяви за блажен покойния папа Пий ХІІ. Кой въпреки своите ред героични прояви в защита на хора от различни вероизповедания, в това число и на евреи, и досега е наричан от чифутите Хитеровия папа“. Даже един ционистки угодник на име Джон Корнуол сътвори цяла клеветническа книга, озаглавена „Хитлеровият папа: Тайната история на Пий ХІІ“.[41]

 

От името на Световния еврейски конгрес другарят милиардер заяви, че т. нар. беатификация на папатаби била неуместна и прибързана, докато не бъдат разсекретени и отворени архивите на Светия престол за периода от 1939 до 1945 г.[42]

 

Да сте чули някой християнин или ръководител на европейска държава да се намесва в делата на синагогата? Макар греховете на фарисейските наследнициравините, особено след подчинението им на ционските мъдреци, предвождани от Ротшилдови, да са по-грамадни от Хималаите барабар с Еверест.

 

Слава Богу, този път Ватиканът не отстъпи. Пък и се намериха автори с достойнство, които осъдиха клеветите на ционистите. Не само на въпросния Корнуол или на самия Лаудер, но и на още някои борци за мрачна слава, като например американската изопачителка на историята, еврейката Сюзън Зъкоти.[43]

 

Роналд Лаудер е такъв защитник на израелските интереси, че през 2011 година не се посвени да настоява ционистката държава да бъде приета като равна със западните държави и да стане членка на НАТО![44]

 

Година по-късно напълно неоснователно и несправедливо нападна философа и социолога Йохан Галтунг. Норвежецът се бешеосмелилда изрече някои безспорни истини. Като например, тази за „еврейския контрол на медиите“ и за това, че „шпионската служба Моссад стои зад масовото убийство, което произраелският масон Анрдеас Брейвик извършипрез 2011 г.[45]

 

Но не само личности стават обект на ционистката злоба на Роналд Лаудер. Той напада политически партии. Например третата по значимост в момента в австрийския Парламент – Австрийската партия на свободата.[46] Каква е нейната вина? На витрината – „антисемитизъм“; в действителност – защита на австрийските национални интереси.

 

В мишени на богатия ционистки комунист се оказват и крупни световно известни фирми с традиции, каквато е “Siemens”. Защото търгувала с… Иран?![47]

 

Да не отварям дума за опитите му за намеса във вътрешните работи на суверенни държави като Сирия, Иран, ФРГ, Унгария, Египет… Но пак той не допуска някой извън тяхната общност да обели критична дума спрямо евреин, евреите или Израел. От години отстоявам убеждението си, че лица като Роналд Лаудер следва да бъдат обявени за престъпници по целия свят и да ги изправят пред съответен съд. Освен това за себе си съм уверен, че вместо човечеството да чака своето изтребление от юдеомасонските евгенѝци от този сорт, както предупреждава сър Боб Гелдоф, е по-добре да изчисти планетата от тези мизантропи.[48]

 

Сега, когато се запознаете с фигурите, които са доверените лица на световните ционистки организации и конкретно на Роналд Лаудер у нас, и ако са ви останали съвест и свободолюбие, неминуемо ще поискате тези пълномощници да бъдат осъдени и натикани там, където е мястото на престъпницитезад решетките.

 

 

Западът аленее в ционистко синьо

 

 

Първият, когото съм длъжен да извадя на показ, е другарят Красимир Гергов. Забравихте ли, че само преди две години телевизията bTV, предоставена за коландрене на този келнер от УБО при Държавна сигурност, се водеше собственост на същия… ционистки лидер – на Роналд Лаудер?

 

Каква може да е връзката между това момче, което се мъчи да прикрие своя червен по рождение врат под дебели слоеве брилянтин, лъснало се е като циганче за сватба, както казва народът, и еврейския архикапиталист? Нека разкажа накратко кой е председателят на  Българската голф асоциацияоле! – с изинение.

 

Това 42-годишно ченге е внук на първия комунистически кмет на Правец, родното село на Тодор Живков. Вуйчо на Гергов е небезизвестният генерал от гаражите на УБО Бончо Маринов Бончев. Родният му баща също е офицер от Държавна сигурност. Три поколения Герговидядо, баща и вуйчо, и син и племенник, са членове на БКП! Ехе! Колцина могат да се похвалят с такива роднини и минало?

 

Значи има нещо гнило в Световния еврейски конгрес, щом предпочита и избира подобни същества.

 

Самият Красимир Гергов е завършил „Туризъм, алпинизъм и ориентиране“ във ВИФГеорги Димитров“. Но не товасолиднообразование му е осигурило мястото в УправлениеБезопасност и охранана Държавна сигурност. „Виновнае родата, класово-партийният подход, „правилният произход“!

 

Връзките между интернационалния еврейски елит и местната комунистическа върхушка изтиква редовия член на комунистическата преторианска гвардия до „специализация“ в американската медийна компания CNN в нейната централа в Атланта и Лондон. Навярно истинските антикомунисти или техните деца се бяха свършили, та другарите отвъд Океана са предпочели комуниста трето поколение и тайния милиционер Красимир Гергов?

 

Забравихте ли идентичния случай „Луканов“. Как през февруари 1990 г. държавният секретар на САЩ, „десниятДжеймс Бейкър определи, че: „единствената реална опозиция на комунистите в България е господин Андрей Луканов“.[49]

 

Това е положението, драги мои. Не, не е. Ако се изчерпваше с изнесеното до тук, тамян да им кадим на интернационалните капиталисти и на световните ционисти от ранга на товарищ Роналд Лаудер…

 

В ненадеждния източник, чиято конкретна информация потвърждавам, четем:

 

През 1994 г. Гергов придобива правото за излъчване на американската телевизия CNN за България и създава първата частна национална телевизия в България с програмата на CNN Телевизия Триада. [На мястото на бившата съветска програма „Время“.] Телевизията излъчва ефирно в София на мястото на френската TV5 Monde. Създател е и на първото частно национално радио в България, съвместно с Radio Free Europe (RFE) – РадиоСвободна Европа“, по-късно закрито и променено на Z-Rock.

 

Работи в сферата на туризма и инвестира в голф комплекси в България. Красимир Гергов е смятан за най-влиятелната личност в рекламния и медиен бизнес в България, често е обявяван и за монополист. Той консултира и е собственик на някои от най-големите инвеститори в българския медиен пазар: News Corporation” – компанията, бивш собственик на „Болкан Нюз Корпорейшън“ и настоящ такъв на Fox International Channels Bulgaria (Fox Life, Fox Crime, National Geographic Channel и други) и Central European Media Enterprises – компанията, собственик на bTV Media Group (bTV, bTV Comedy, bTV Cinema, bTV Action, RING.BG). От 2007 до 2009 г. е съсобственик на телевизия TV2 след вливането на негово дружество с CTN. В момента е и съдружник в „Радиокомпания Си-Джей ООД“ – обственикът на радиата N-JOY, Z-Rock, Classic FM, Jazz FM и Melody.[50]

 

През 2009 година създава и оглавява клуб „Дипломация и Бизнес“, в който членуват дипломатите от чуждестранните представителства в България.[51]

 

Благодарим ви от сърце другари сталинисти, „демократичнипредставители насвободниясвят. Халал да са ви туземните ни дьонмета. Колкото ние успяваме“, като ги търпим, стократно повече вие да се не отървете от тяхната сполука“! Дано благините им да стигнат вас, вашите семейства и държави!

 

Това е пожелание от все сърце, от дъното на душата ми, драги сатанисти.

 

Амин!

 

Западът наистина аленее в ционистко синьо.

 

Сега му е времето да продължим нататък с антибългарското ционистко комунистическо нашествие у нас. За кой ли път тревожно бия камбаната:

 

Българи, завладява ни възможно най-злата, най-сатанинската силационизмът. Не бъдете на щрек, а се вдигайтена оружиесрещу нея. Вземете пример от шведите. Прогонете дявола и неговото еврейско олицетворение от свещената българска земя.[52]

 

Има ли кой да ме чуе? А да види официалния репортаж за последното засега посещение на интернационалния престъпник, червения фашист Роналд Лаудер, тук?

 

 

В плен на страха

 

 

 

Преди дни 22-годишен младеж ми писа, че като го прави, примира от страх. Тъй като е сигурен – следят ме. И затова използва своя e-mail адрес от детските си годиниХора ли сте или гойско стадосвине, обладани от бесовете? Колко струва животът на колене?

 

Ето свидетелство за българското унижение. Позорът на онези, които смятате за бъдещетони?!

 

 

 

 

 

Знаехте ли за съществуването на Лаудерово училище в София? А може би вече е изплетена мрежа от подобни йешивиравински семинариииз цялата страна? Не усещате ли как пълзи юдеизацията ни? Не? По същия начин преди 620 години, през юли 1393 г., старопрестолно Търново паднало под османска власт. Предадено от братята Коен. Погледнете старите народни песни. Четете „антисемитите Любен Каравелов, Иван Вазов, Алеко Константинов и останалите…[53]

 

Децата в еврейското училище са принудени да изричат наизустени от тях талмудски слова за тяхната принадлежност към някаква общност, създадена от Фондация Лаудер по света“! Схващате ли колко огромна е опасността от проникването на талмудизма чрез тях? Утре ще ги видите като „лидери“, в различни области.

 

Навремето техните родители благодаряха на братския Съветски съюз“ и лично на другарите Сталин, Хрушчов, Брежнев… Сега наследниците им – на новияголям брат“ в лицето на ФондацияАмерика за България“ и другаря Роналд Лаудер! Чифутизация, което ще рече комунизъм.

 

Прав е бил цар Борис ІІІ – също с еврейска кръв, когато с горчивина отронил, че май само той е българофил

 

Не ви ли смущават тези „дарения“ – много по-точно е инвестицииединствено в еврейското училище? Което осквернява името на копривщенеца Димчо Дебелянов. Пардон – антибългарската комунистическа Организация на евреите в България Шалом направи дарение насирийските бежанци. Но никой от алчно червените чифути не осинови поне едно циганче. Нито отпусна лев на закъсали българи.

 

Никога няма да забравя как по време на Лукановата зима всяка седмица моите съседи евреи отскачаха до Еврейския дом, за да получат помощи във вид на храни. Трудно пренасяха кашоните. Как така до ден днешен този „дом“ за „избраните“ – евреите, продължава да носи името на комунистическия терорист Емил Шекерджийски, който посегнал с оръжие на законната българска власт?

 

През това време българите умираха по опашките за най-елементарно препитание, предизвикани от еврейския комунизъм и конкретно от евреина Андрей Карлович Лукановподаник на Съветската юдейска Хазария.

 

Припомням конкретния случай с майката на боксьорите Кубрат и Тервел Пулеви. Смъртта я покоси на опашка за мляко. И как „българскатавласт остави цели 4-5 часа тялото на жената да изстива, стоварено върху една от сергиите на малкото пазарче в ж.к. „Младост 2“.

 

Нашенци гледаха, изчакваха реда си, и след известно време излизаха с лелеяния хляб и опаковка мляко. Все едно нищо не беше станало. Мизерията на комунизма ликвидира и последните остатъци от нравственост в някога прекрасния ни народ.

 

Сами си отговорете на питанията: Тези поюдейчени ученици, съвременни еничари, ли са нашето бъдеще? Заслужаваме ли правото да продължим напред като нация?

 

Да повторя: Шведите прогониха като мръсни псета дейците на юдеокомунистическата ФондацияПайдея“. Същата, която възнамеряваше да „научиевропейците на… „многокултурност“. А нейната Führerin Барбара Спектър се заканваше, че „Европа повече няма да бъде същата“.

 

У нас тази интернационална юдео-комунистическа или фашистка – то е едно и също – организация, е намерила подходяща почва. А дьонмета с български имена се грижат нейните лоши дървета да дадат плодове. Какви? Ами Господ Бог Исус Христос е постановил:

 

Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове: не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове. Всяко дърво, което не дава добър плод, отсичат и хвърлят в огън. И тъй, по плодовете им ще ги познаете.[54]

 

Останаха ли българи и християни по тези земи?

 

Еврейската ненавист спрямо християните е пренесена през вековете и не знае почивка. Тя продължава и в наши дни. Не помните ли как преди няколко години Соломон Паси напсува: „Майната му на православието!”?

 

А сега да се спрем на главния придружител на comrade Роналд Лаудер, „господинЕмил Кало. Преди време той, по онова време „председател на еврейското дружество в България Шалом и сериозна комунистическа номенклатура, „се изрази в пресата, че: „На митичната раса от посветенине им трябванепълноценната доктрина”, наречена християнство“. Година по-късно, в писмо до в. „Монитор”, отправи още обиди по отношение на християнството.[55]

 

Ако по онова време у нас се прилагаха нормите, които в момента Европейският съюз приема, тези антихристиянски, болшевишки по своята същност нападки, следваше да доведат до съдебно преследване на техния автор. Днес Европарламентът постановява:

 

Не е необходимо да бъдете толерантни или нетолерантни. Това е особено важно, когато се отнася до свободата на словото: не може да се злоупотребява със свободата, за да бъдат оклеветени други групи.[56]

 

Не съм съгласен с това. Може да е модерно, но е жалко. Защото такова схващане е тесногръдо и ограничава стремежа към узнаване на истината. А няма нищо по-вредно от това. Останалото е връщане към тоталитаризма с неговите догми. Слушам как младежи насаждат омраза към хора, понеже „отричали холокоста“. Да, тук, у нас, и то през ноември 2013 година! Защо проявяваме търпимост към тези внедрени милиционери на мисълта, финансирани от чужди, доказано антибългарски фондации?

 

Дениъл Хана е лондонски журналист с консервативни разбирания. Подобно на мен, той смята, че „това са необмислени и смешни твърдения  от типа bien pensant,[57] срещани в интернет: „Не давайте трибуна за изява на фанатиците.“ „Ненавиждам мразещите.“ „Не чета вашия вестник, защото е пълен с предразсъдъци.“ Трудно е да бъдат оборени само с отговора, даден на такива от член на Канадската комисия за човешки права: „Глупаво е да ми казвате какво да мисля.[58]

 

Преди месеци по софийските улици чухме и видяхме кулминацията на този уродлив начин на мислене и изразяване. Хора на всякаква възраст крещяха и издигаха изписани лозунги, които гласяха: „Мразя ви безплатно!“ „Не ми плащат, за да ви мразя!

 

Ето го комунизмът в неговата класическа формаюдаизма. С едно уточнение: При фюрерите на крайно ограниченото по брой, но грамадно като невъздържаност и нахалство местно еврейство, нищо не е безплатно. Както при дьонметата, които пледират, размахвайки продрания флаг на някакъв „холокост“.

 

Тук нещата опират до морал. Има теми, към които не бива да се посяга с окървавени ръце, каквито са горните крайници на потомствения комунист и новообрязан ционист Емил Кало. Нищо, че пред мен самия е твърдял, как вече близо две хиляди години фамилията му се шляе по тези земи. Използвам този глагол, понеже „изобличителятна християнството настоява, че е евреин. А това съществително означава „скитник“ – „ибрю“, “Hebrew”.

 

Щом си чужденец в една страна, просто си длъжен да спазваш нейните закони, да се съобразяваш с традициите й. Ако не ти уйдисва, просто си вдигаш чукалата… Това важи и за представителите на разните фондациипо-рано дружества за българо-съветска дружба, понастоящемскрити зад стократно повече разновидности и фасади.

 

Ето къде трябва да бъде прокарана границата между човешките права и юрисдикцията.

 

 

Още веднъж за историческите измами и за извратените псевдо историци

 

 

Горните примери илюстрират непрестанните добре планирани атаки срещу самосъзнанието на българите като християни. Иначе казано – опитите за лишаването им от един от най-съществените елементи на нашето осъзнаване като обособена нация, която е поставила основите на цивилизацията на белите хора.[59] Без това твърдение да съдържа и мисъл за някакъв расизъм. Тъй като красотата е в разнообразието. А тъкмо ние, като християни и като българи, понасяме постоянни удари по нашето национално самосъзнание.

 

Още в началото на ХХ век преподавателите в Софийския университет Ганчо Ценов и Йордан Иванов начеват своите изследвания, насочващи натам. Доста по-късно, през 1986 г., имигриралият в Канада историк и филателист Георги Сотиров издава своята брошура „Нови елементи към македоно-българската историята“.[60] Чрез проучвания на исторически трудове от древността до Средновековието той също стига до заключението за възможно най-древния произход на българите. Подчертава, че това е пренебрегвано във всички епохи. И като се позовава на съответните източници, доказва: илири, тракипеони (панони), фригийци, мизийци и т.н., витини, мирмидонци (спартанци), македони, келти, скити и т.н. всъщност са българи.

 

Споменатите автори не са разполагали с нашите антични изворивъзможно най-старите на земята, намерени досега. А през десетките хилядолетия на своето съществуванепоне 52българите са били назовавани по толкова много начини, че на практика цялата античност от дълбините на историята до Средновековието е оплодена от тях: като започнете от илирите и траките, самарите (шумерите), минете през хетите (хиксосите, пастирския народ), бейнеките (финикийците, морските хора), пелазгите, сакланите (общите прадеди на българите и барджийцитеперсите), елините, батъшци (вавилонци), етруските, аланите, лабътците (асирийците, арамеите, чийто продукт са юдеите) и стигнете до народите от периода между І и Х век след Христа, част от които са съхранили много от думите и обичаите си и в съвремието, но не се самоопределят като българи.

 

Даже самото название Европа е българско. То има два корена, съдържащи се в легендите. По-непознатият е за „цар на име Еуропа [Европа], който бил владетел на независим регион, наречен Еуропа

 

Европа е част от Тракия край планината Хемус [Стара планина], но няма нищо общо с онзи откъс, в който Юстин [римски историк от III век] говори само за Македония. По мое мнение следва да възприемаме Европа като част от Европия. А тя е провинция на Македония, в която се е намирал град Europus [Европа]. И за който се е говорело, че в него е царувал Еуропус, синът на Македо. Isaac Vossius. Tanaquil Faber[61] е съгласен с него.[62]

 

Историческата истината за Македон и Македония е по-различна, но и това не е малко признание, нали?

 

Става дума за „Билишко-Макиданската държава“, която „обхващала голяма част от Балканите, но постепенно границите на Макидан се свили до пределите на Югозападна Тракия и Северна Гърция.[63]

 

Спорно е дали Македон(ия) е географско понятие или родово, фамилно име? Струва ми се, че първото е по-вярно, понеже хетите се настанили в КапдагАнатолия (Мала Азия) около 3000 лета пр.Р.Хр. Доста далеч преди появата на рода Македон и познатите ви императори Филип (всъщност Балдиу) и Александър (в действителност Аламир). Всъщност техният род е Птолемей и се смятали за потомци на бог Дионисий.[64] А няма читав историк, който да отрече, че Дионисий е бил изконно тракийски бог. Тоест Птолемеите Филип и Александър от Македон били истински илири или по-скоро траки. И в никакъв случай – елини. Ако не е било така, защо са завладявали елините, т.е. своите? Нали са били едно цяло?

 

Излиза, че това е историческа измама, насаждана вече две и половина хилядолетия. Значи въпреки твърденията на нявгашния правителствен историк Херодот, теБалдиу и Аламир от Макидан, ако щетеФилип и Александър от Македонне са се чувствали елини, а съвсем други, различни. Затова предприели завоевателни походи срещу елините.

 

Най-достоверната версия за произхода на топонима Македония срещаме в древните български извори. С огромна сигурност можем да приемем, че названието идва от античното българско Макидан. Така в дълбоката, почти непозната древност, далечните ни предци наричали областта в Агилия на Балканския полуостров. Областта Макидан носи това име в чест на алп-бича (божествената) Умай, която обичала да се появява в образа на вълчица. Та Макидан означава Вълча долина”.[65]

 

Умай била могъща алп-бичабогиня и свята жена, символ на целомъдрието, на утринната заря, на луната и красотата. Тя била жена на алпа (бога) МарСлънцето, и била смятана за майка на много алпибогове.

 

Останала девствена. Според легендите майката на тракийския бог Дионисийнимфа от митичната планина Ниса в Капдаг, също запазила своята непорочност. Освен това самото име на привлекателния, весел и великодушен бог означава син на Бог от Ниса. Почти същото срещаме в историята на Исус Христос и Светата Дева Мария. Дали не става дума за многократни мисии на Божия Син (пратеникМесия, „с мисия[66]) през хилядолетията?

 

Според мен Дионис е по-ранна форма на земно пришествие на Божия син. Съвпаденията са очевидни. Дио, Дионбог, бил роден от любовта между земна девственица и главния бог Зевс. Това станало на планината Ниса, най-вероятно в КапдагАнталия.[67] Затова Дионисбог от Ниса. Изписвали го като Зевс от Ниса. Там, в Анталия, хетитедревни българи, се самоназовавали неси“, „несили“, което съвсем не е доказано.. Тоест – превъплъщение на главния бог. И Дионис, както по-сетне Исус, черпел с вино. Спомнете си Евангелския епизод със сватбата в Канна Галилейска.

 

Няма да спра да търся истинския Христос, живия Бог. Край българското село Градешница, Врачанско, беше намерена оброчна плочица. Да напомня, че все в този край, в разположеното на 43 км северно от Враца село Рогозен, беше открито най-голямото тракийско съкровище, състоящо се от 165 съдаРогозенското съкровище.

 

Учените датират въпросната керамична плочка на около 7000 години или някъде от петото хилядолетие пр.Р.Хр.[68] Ще спестя подробностите около сравненията с други подобни артефакти, открити в Египет и другаде. Защото плочицата от Градешница ги предхожда. Няма да се спирам на разчитането на пиктографския текст върху нея. Нито ще излагам и буквалния превод на отделните изречения. Обединени в своята цялост и преведени на съвременен български език, те гласят:

 

„(1) О, Триединни Боже, който обитаваш в Тракия,

 (2) Свидетелствам Истинно и [обричам се да ти] принасям дарове, велики Божи Сине,

 (3) И само теб [ще] величая, О, велики Боже мой,

 (4) Ти, Който Си в храма Си,[69] [моля] избави ме![70]

 

Както вече е известно, от буквалния превод на пиктографския текст върху Оброчната Плочка,[71] в четвъртия ред на записа пише следното: „Боже, Който Си в храма, бъди ми защита“ (или „Храмът Божий е моя защита“). Това, което излиза наяве при последните изследвания обаче, при търсене на съответните произношения на йероглифите на думите в Египетския език,[72] беше твърде изненадващо! Йероглифът, употребен в Плочката от Градешница[73] (…) и означаващ „Боже, Който Си в храма“ (или Храмът божий), се състои съответно от йероглифа (…) – „Бог“, който се произнася „Нути“,[74] и йероглифа (…) – „Храм“, който се произнася „Орфей“,[75]Ерфей“, и затова може да се преведе едновременно и като име на праотеца Орфей! Именно това произношение е запазено и до днес в Бохарския (Северно-Египетския Коптски) Диалект, който се употребява в литургията на Коптската Египетска Православна Църква![76]

 

Всеки сам да преценява и да коментира. Аз излагам фактите.

 

През различните епохи наричали алп-бичата Умай с много имена. Тя се появила на този свят във вид на малка змия „бал“. Балът излязъл от ухото на нейния баща. Ето защо я наричали „Балада“ – Родена от змия или Змия-майка. Оттук произлиза „Палада“,[77] което обособилите се след хилядолетия елини просто откраднали. Както впрочем присвоили целия Пантеон от древнобългарски богове.

 

Какво да говорим за някакви „евреи“, каквито изцяло липсвали в древността? Нямало такива. Не са съществували.

 

А ние допускаме някакви самозванци, като фашистката Барбара Спектър, да ни поучават. А други, като комуниста Емил Кало, даже да обиждат собствената ни вяра, обявявайки я за „непълноценната доктрина“, наречена християнство“!

 

Откъде накъде?

 

Посочете ми друго място на земята, където това би било възможно. Или народ, освен това профанизирано население, превърнато от комунягите в аморфно стадо, който би допуснал подобна нагла обида.

 

Можем ли да претендираме, че съставителите на т. нар. Библия са откраднали част от нашата история? Да, и то с пълно право и основание. Но понастоящем това ми се струва прекалено претенциозно. Истината е, че самозванитеевреиса произлезли от дедите ни. Древните – от илиро-траките, а средновековнитехазарите, от самите вече назовавани българи. Важно е да се докаже, че става дума за измама и в нея не се съдържа нищо свещено“. Това вече вършат почтените, отдадени на истинската наука археолози и историци в самия Израел.

 

Кой може да приема някакъв фалшификат, наричан „Стар завет“, за достоверен? Само онези, които вярват не в Бога, а в юдейските залъгалки. По този начин приемат лъжата и заблудата като религия. Иначе е открадната част от фолклора на предците ни, и по-специално на онези, които векове преди това завладели Южен Левант. Гърци и евреи нямат нищо общо с описаните събития. Те са приказка, преразказ на станалото с други народи.[78]

 

 

„Антисемитизъм“, обагрен с българска, а не с еврейска кръв

 

 

На това място е време да се върна към 2009 г. За да свържа настоящата агресивна еврейска наглост със случая около онази софийска улица, останала ненаименуваната на проф. Богдан Филов. Един от първите, които скочиха срещу решението на Столичния общински съвет, беше тогавашният приближен на лицето Яковлевич Станишев, бившият съветник на вътрешния министър Румен Петков, близкият доГоцеПърванов и Петър Стоянов бивш председател на Организация на Евреите в България Шалом“,[79] потомственият комунист Емил Аврам Кало.

 

В телевизионно предаване на единовереца му и правоверен агент на Държавна сигурност с псевдоним Алберт“ този другар бурно се гневеше от възможността столична улица да получи името на такъв „антисемит“ като проф. Филов! Макар с него да сме съученици, никога не съм чул Емил да се възмущава от това, че в любимата му държава Израел е издадена пощенска марка в чест на фашисткия терорист Абрахам Щерн с псевдоним Яир. Същият, който през 1940 г. предложи сътрудничество на Мусолини. А когато след съответните консултации с властелините на света дуче го пренебрегна, се обърна към нацистите с програма за съвместни действия в Палестина.

 

Неговата терористична организация „Иргун Цевай Леуми“ се превърна в… израелска армия. Разлика в действията на официалната войска и на Бандата на Щерн“, както наричат групировката на героя“, няма да забележите.

 

За бившия Gauleiter наШаломи за евреите по света това е нормално! А Богдан Филов е страшенфашистиантисемит“?! Ама археологът от Софийския университет е билмасон.[80] Обяснете ми, как е възможно масон да бъде противник на евреите?

 

Да не говорим, че планината от лъжи около т. нар. спасение на евреите у нас, вече 75 години умело крие важни факти. Като например, че Комисарството по еврейските въпроси е било оглавено от евреина по майчина линия Александър Белев.

 

Неговият дядо, близък до еврейския главатар на европейските национал-революционери през ХІХ век, масона Джузепе Мацини, и до подчинения му адаш Гарибалди, и той франкмасон, е носил фамилията Миланези и е въртял аптека в Лом. Още се намират стари ломчани, които помнятеврейската аптекана Миланезидядото наглавния тукашен антисемит“, евреина Александър Белев!

 

Хайде стига! Аман! Enough! Genug! Assez! Сиктир!

 

Министърът на вътрешните работи Петър Габровски, който е внесъл в Народното събрание проекта на Закон за защита на нацията, също е бил масон.[81] Провъзгласеният от комунистите като Емил Кало и родителите имфизически и духовнизакръволокиархифашист“, професорът по финанси Александър Цанков, освен че е бил илюминиран в масонската ложа Заря“, но преминал в друга – „Зора“ („Аврора“)[82] е членувал и в Димитър-Благоевата БРСДП!

 

Даже генерал Христо Луков, убитият от еврейската комунистическа терористка Виолета Якова бивш военен министър, е бил „свободен зидар“.[83] Нищо, че е оглавявал Съюза на българските национални легионикомунистическа организация, изповядвала национални, вместо интернационалниценности“. Нищо, че официално: „Още при първите си стъпки легионерската организация изразява своя антикомунизъм, отричане на либерализма, масонството, интернационализма и пацифизма. Пак още при най-ранните си изяви показва симпатии към италианския фашизъм и към националсоциализма, от които заимства различни идейни постановки, символи, лозунги и терминология.[84]

 

Цитираният автор е дал интервю по повод на книгата си. Изрично го питат:

 

Бил ли е все пак генерал Луков антисемит?

 

Няма запазени документи. Има друго съмнение – той се е занимавал с търговска дейност, може да е работил и за някои фирми с еврейско участие. В това го обвиняват неговите врагове, например ратниците открито го заклеймяват в корупция още в армията.[85]

 

Опа! Какви „ратници“, другарки и другари? Нали значителна част от тях също са били масони и дори в редиците си са имали евреи. Самият им ръководител – т. нар. водач на Ратничество за напредък на българщината, професор Асен Кантарджиев е участвал в масонска ложа.[86]

 

А Христо-Луковата далавера с евреи? Нормално. Кой я въртеше с германските националсоциалисти през трийсетте и през цялата Втора световна война. Как кой? Ами еврейският финансов Интернационал.[87] Братството намери, отгледа и издигна главния световен антисемит“, Kamarade Адлоф Алойзович Хитлер, потомък на виенските Ротшилдови. Пак този „Клуб на 300-е“ го поддържаше. Как да го опровергаете? То е все едно да затъмните слънцето.

 

Но каква е разликата между фашизма, нацизма и комунизма? Степента на жестокост и репресия. За жалост на Емил Кало и съпартийците му, не в полза на комунизма.

 

Няма да се въздържа и за пореден път ще припомня мнението на един от тукашните приети за изследователи на фашизма, марксиста, члена на БКП, първия лидер на СДС и демократичен“ президент Желю Желев:

 

 

 

 

 

Още в навечерието на Втората световна война американският равин Хари Уетън разкрил в щателно укриван трактат:

 

Използвам термина фашизъм, като обхващащ нацизма и комунизма. Тъй като, както ще се убедите, те са едно и също. Всички те означават нов обществен ред и нова философия на живота… Фашизмът не падна от небето, нито беше създаден от Мусолини, Сталин или Хитлер. Фашизмът възникна от определени исторически и икономически условия и имаше определена историческа функция, която трябваше да изпълни…“[88]

 

Но равинът Уетън е изяснил още нещо – комунизмът е основата на всички тоталитарни идеологии и е определен за бъдеще на човечеството. Къде са заровени неговите корени? Еврейският жрец разкрива:

 

Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човекаЕто, с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса.[89]

 

Най-страшната истина за комунистите е, че в България фашизъм имаше само по време на техния режимот 9 септември 1944 година до 10 ноември 1989 г., с някои рецидиви и след това. Доказал съм го. Неоспоримо е.

 

Деспотичната, не познаваща милост комунистическа диктатура, най-точно и всеобхватно отговаряше на всички дефиниции за фашизъм.

 

 

Ционизъм в кърваво червено

 

 

Всички комунисти са и червени фашисти. В това число и другарят Емил Аврам Кало. Техните умове са изпълнени със злоба и жестокост. А ръцете им – на всички, без изключение – са обагрени с българска, а не с еврейска кръв. Най-малкото, поради съучастието в престъпленията на комунизма. Като знаем, че „антисемит означава човек, който е мразен от евреите“,[90] излиза, че довереното лице на Роналд Лаудер, camerata[91] Емил Кало, е комунист, фашист и истински антисемит.

 

Дори професор Милен Семков не е издържал и заявява категорично:

 

Няма автор, изследвал професионално историята на Европа между двете световни войни, който да твърди, че в България е съществувал фашизъм на властС изчезването на мита за български фашизъм задължително изчезва и митът за българския антифашизъм.[92]

 

И това трябва да се има предвид по-нататък.

 

Не се съмнявате, че Роналд Лаудер е супер капиталист, нали? Месец преди да цъфне тук, към септември 2013 г. списание „Форбс“ оценява богатството му на 3,7 милиарда долара. Което го нарежда на 130място сред четиристотинте най-богати жители на САЩ. Като другарят милиардер пада надолу от 118-о място в същата класация през 2012 година.[93] (Вижте илюстрацията.)

 

От какъв зор този класов враг на потомствения комунист Емил Кало е избрал за свой пълномощник тъкмо него? Комунистическите „боговеКарл Маркс и Фридрих Енгелс се заканваха на капиталистите. Прокламираха, че те, като вождове на пролетариата, ще бъдат „гробокопачите на капитализма“!

 

Усещам ироничните усмивки на редовните читатели на тази медия, както и на книгите ми. Пък защо не и на зрителите на някогашните телевизионни предавания, които бяха изцяло мое дело.

 

Живеем в свят на гигантски измами. Медийните манипулатори са истински титани в областта на лъжата. Макар да знам, че не хваща дикиш, няма да спра да ги разобличавам.

 

Но преди това нека се съглася с възмущението, изразено в още един коментар, появил се на Албиона.

 

Точно кога Западът престана да се смята засвободен свят“?“ – кахъри се Джанет Дейли. – „Вероятно, това стана горе-долу с края на Студената война. Когато онова ясно разделение между тоталитарния източен блок, с неговата командна икономика и затворени общества, и атлантическия модел, основан на индивидуалните свободи, дадоха път на обърканата и неясна глобална картинасъвсем сигурно е, че точно тогава изгубихме нашата отговорност и обвързаност със свободата. Може би, защото свободата не ни се струва толкова неизбежно застрашена

 

Кой би допуснал, че само две десетилетия след рухването на онези правителства, чиято власт беше охранявана от позорната армия на тайните служби, западните народи, които триумфираха след онзи разпад, ще бъдат толкова незаинтересувани от масовите проследявания? А безразборното наблюдение на комуникациите между милиони хора ще бъдат посрещнати (почти) без оплаквания?[94]

 

Най-просто е да осъдя западняците: Хак им е.

 

Още преди два века те допуснаха интернационалните банкери да ги превземат. Предадоха се пред техните пари, които не струват нищохартия. Оставиха ги да поробят половин Европа и още една четвърт от останалия свят.

 

Няма да постъпя така макар, че хората в бившия свободен святго заслужават. Тъй като сме изправени пред обща заплаха. И ако не действаме заедно, сме обречени на онзи „златен милиард“, какъвто е планът на разните Роналд-Лаудеровци.

 

 

Не нова Студена война, а напред към социализЪма, който води назад

 

 

 

Права е Джанет Дейли, когато стига до заключението, как „предположението, че всеки трябва да шпионира всички е старо и е остатък от Студената война“. Но съвсем греши, когато смята, че тогава „всички агенти се съмнявали помежду си, че работят за другата страна“. И е уверена, че е необходимо да се успокоим и да престанем да се подозираме.

 

Как? След като самата авторка е забелязала и възприема като „парадоксфакта, чесега ние трябва ревностно да приемаме тесногръдото и нетолерантно натрапване на тираниите, които победихме преди едно поколение. За да се защитим от нихилистичните заплахи, които възникнаха, за да заместят старите, по-предвидими опасности, каквито бяха тези деспотични режими.[95]

 

Тя се пита, дали подслушването на телефона на Ангела Меркел е било наложително? Поради съмнението, чеако тя е разполагала със сведения за евентуална атака от страна на Ал-кайда, не би ги предала на американците? Или възприемаме Германия като ненадежден съюзник?[96]

 

И продължава с доказаното подслушване на папата и Ватикана, чийто конклав някои пропагандатори се мъчат да провъзгласят за истинското тайно световно правителство. А той не е.

 

Коментаторката се вълнува от това, дали Националната агенция за сигурност на САЩ, която е следяла Светия престол, не е участвала в избора на новия папа? Нещо, в което не се съмнявам и неотдавна загатнах чрез косвените признания на скоро напускащия поста си главен равин на Великобритания.[97]

 

Ето как стигаме до най-важното: Анализатори като Джанет Дейли оцеляват, защото поставят точни въпроси, бъркат в раните, но никога не стигат до край до причините. А те се коренят в проекта на един въобразил си, че превъзхожда всички хораелит“, чиято цел е световно господство.

 

Заради това свое намерение същото самозабравило се тайно общество създаде и пусна в обращение антихуманните идеологии. Пак с този умисъл отгледа хомофобски партии и авторитарни лидери, които налагаха тоталитарни репресивни режими и изклаха повече от 100 милиона души.

 

Ето защо световният ционист и свръх капиталист Роналд Лаудер е спрял своя избор на туземния ни комунист и новопосветен ционист, масона Емил Кало.

 

Но не мога да ви спестя обвинението, че вината не е тяхна, а наша. Защото кучето скача според тоягата. И никакви примери за надяване наусмирителни ризина цели народи, като сръбския, да речем, не са валидни. В конкретния случай братовчедите ни, населяващи земите западно от нас, допуснаха да бъдат измамени. А Милошевич във всяко отношение беше далеч повече американски,[98] отколкото съветски човек.

 

Но какво ще рече това? След като е известно, че силата зад едните и другите е една. За пореден път напомням, че който има търпение, ще се убеди в това от документалния филм в края на тази публикация.

 

А Западът, отдавна окупиран от ционистите, взе да аленее в кърваво червено.

 

Затова няма как да отмина връзката на Емил Калоизбраника на Световния еврейски конгрес, с тукашния комунистически садист Антон Югов. Тя не се състои единствено в общото им членство в компартията. Ясно личи и по линията на масовите кланета на българи, извършени от нейните членове през годините.

 

В книгата си „Тодор Живков и личната власт“ дългогодишният най-близък съветник на правешкия диктатор Тодор Замфиркьов-Живковевреинът Нико Яхиел, разказва за дружбата си с бащата на този Емил – другаря АврамБертоКало. Най-приближеният до правешкия диктатор се оказа… агент на израелските тайни служби Моссад. Той си спомня:

 

Берто [Кало], по това време секретар на Георги Чанков, преди Девети ми беше партиен отговорник.[99]

 

Кой е този Георги Чанков?

 

Отявлен сталинист от село Мокрен, Сливенско. Едва завършил основно образование, става ревностен комунист, яростен терорист и жесток убиец. От 1944 г. е член на Политбюро на ЦК на БРП (к). После е министър на вътрешните работи, заместник-председател и първи заместник-председател на Министерския съвет. С една дума – един от най-високопоставените болшевишки сатрапи и съветски довереници. Той е сред идеолозите на мрежата от комунистически концлагери.

 

На Чанков, оказва се, дължим качването на нашия бивш Първи върху стълбата на властта.[100]

 

Пред Народния съд този герой“, чийто секретар бил Аврам Кало, заявил:

 

 „Георги Чанков: Мнението е, че народният съд се държи твърде меко с подсъдимите. Не може ли да бъдат съдени едновременно с физическите убийци?[101]

 

За морала на тези другари можем да съдим и по спомените на сина на дългогодишния висш комунистически функционер и председател на Президиума на Народното събрание Райко Дамянов:

 

През 1957 г. Живков, който се отличаваше с неблагодарност и злопаметност, се разправи с Георги Чанков: временно се съюзява с Антон Югов и [двамата] подлагат Чанков на кръстосани обвинения – не бил съгласувал действията си с другарите от Политбюро, действал авторитарно и на своя глава, крил някакво писмо, което така и не се намерило… Накрая решението е за пълно освобождаване на Чанков от Политбюро и от ЦК. Даже се стига до срамни изпълненияимето му да бъде заличено от всички книги, портретите му да бъдат късани, а съпругата му Йорданка Чанкова (известна партизанка) беше преименувана в Йорданка Николова.[102]

 

Спомнете си Джордж Оруел:

 

Лъжата минаваше в историята и ставаше истина. „Който контролира миналото – гласеше лозунгът на партията, – контролира бъдещето; който контролира настоящето, контролира миналото.“…

 

Историята като стар пергамент се изтриваше и се пишеше наново толкова пъти, колкото беше необходимо. И не съществуваше начин да се докаже, че е била направена фалшификация. В най-голямото отделение на Архивния отдел, много по-голямо от това, в което работеше Уинстън, се трудеха хора, чиято единствена задача бе да издирват и събират забранени и подлежащи на унищожение книги, вестници и всякакви други документи. Броеве на Таймс“, които може да са били пренаписвани десетина пъти поради промени в разположението на политическите сили или несбъднали се пророчества на Големия брат, се съхраняваха в картотеките с първоначалната си дата и не съществуваше никакъв друг брой, който да ги опровергае. Книгите също се събираха повторно, преписваха се многократно и неизменно се преиздаваха, без дори да се спомене, че са били извършени корекции. Дори писмените инструкции, които Уинстън получаваше, и свършеше ли работа с тях, неизменно веднага изхвърляше, никога не съобщаваха, нито дори намекваха, че става въпрос за фалшификация: винаги се казваше, че има пропуски, печатни грешки или неверни цитати, които в интерес на точността трябва да се поправят.[103]

 

По същия начин постъпваше БКП. Не по-различни са методите на пропаганда, изкривяване на истината и промиване на мозъци и в наши дни.

 

 

Кървясали комунисти и техните червени отроци

станаха избраници на „демократичните“ ционистки престъпници

 

 

Петилетка след разправата с Георги Чанков, чийто секретар бил активният борец против фашизма и капитализма Аврам Кало, Живков смаза и Югов. Но независимо, че двамата му патрони вече ги няма, Берто Кало оцеляваЛичният съветник на тиранина Нико Яхиел бди над главата му като орлица!

 

Ето как описва той своя приятел и бивш партиен началник Аврам Калородния баща на близкия не само до архикапиталиста Роналд Лаудер комунист Емил:

 

Среден на ръст, със сини благи очи, мълчалив и спокоен, с бавна походка, той излъчваше доброта и добродушие. [Да пази Господ!] Включил се отрано в антифашистката борба, Кало заедно със своята сестра Лиза и другарката си Естер изпълняваха всеотдайно поръченията на партията. В тежките години на нелегалната борба те бяха верни ятаци и явки на Антов Югов, Георги Чанков, Йорданка Чанкова и други отговорни дейци. По-късно Кало беше интерниран в концлагер в Кръстьо поле, другарката му Естер попадна в затвора след тежки инквизиции, а сестра му Лиза загина като партизанка край село Голец, Ловешко.[104]

 

Ето кои винаги, неспирно са действали срещу българите, българщината и човечността изобщо. Садистите от кръга на масовия убиец Антон Югов се гаврят с нас.

 

Някои ще рекат, че съм краен и мразя. Да разберем мнението на стар ремсист, комунист, агент на ония служби и новопроизведен демократ“ като Радой Ралин. По повод убийството на Райко Алексиев, извършено от бащата на Ирина и Филип Бокови – журналистическия хардлайнер Георги, покойният сатирик се произнесъл:

 

Естествено, ако бащите отговарят за децата си, то децата не отговарят за бащите сиНо ако някои бащи са причинили смъртта на други бащи, редно е техните синове поне да се извинят на другите синове, поне да се извинят… Такива неща у нас, в България, не стават[105]

 

Колко удобно! Защо никой не пита: А в какви условия са се формирали като личности тези синове на убийци? Едва 19-годишен, моят добър познат Георги Константинованархокомунист, попада в преизподнята на комунистическото следствие и оттам в концлагера Белене. Заради „нечуваното престъпление“ – гътнал бюста на бащицата Сталин в градинката, където днес е срамният за нацията ни паметник на Червената армия. За да подкрепя горното си твърдение ще се върна към неговите спомени от концлагера Белене:

 

Към обяд се чу, че на обекта към шпицкомандата се е присъединил и началникът на плевенската ДС [генерал Аргиров]. Отново строиха всички ни. Бяха извадили и карцираните, които се олюляваха от изтощение.

 

Генерал Аргиров беше облечен с яке и голф. Приличаше на хипопотам… Той почти изрева:

 

Не искате да строите карцери? Тогава се пригответе да изкопаете гробовете си

 

И започна да задава един и същ въпрос, сочейки с пръста си случайно попаднали в полезрението му затворници.

 

Ти искаш ли да строиш карцери, бе?

 

Повечето запитани отговаряха утвърдително. Само петима казаха: „Не!“
На всеки от тях Аргиров казваше:

 

– Излез от строя, мръсна гад, и застани тук, с лице към бригадите… Водете ги в карцера! Следобед ще решим съдбата на гадовете

 

След това свитата тръгна към административната постройка, където ги очакваше „малък банкет, организиран в чест на другаря генерали останалите височайши гости на Трудово-Възпитателното Общежитие“. Петимата бяха отведени в подземията на складовете при Йоцов, а нас ни разпуснаха.

 

Откъм импровизираните карцери се чуваха викове. Беше гласът на Йоцов, когото, изглежда, джандарите биеха. В същия момент в тоя кръг на ада през портала влезе някакво дете в къси панталонки. Придружаваше го началникът на обекта, вече старши-лейтенант Йонко. (Пред очите ни „израснаха кадрите на социализма“. Тези, чиято кариера в концлагерите и тюрмите бе започнала при Сталин. Същите, с които сега Хрушчов провеждаше своянов курс на преодоляване на грешките на култаи опитите сида построи нов бардак със старите курви на Сигуранцата“.[106])

 

Детето и палачът прекосиха двора и се насочиха към подземието, откъдето идваха заглъхващите викове на Васил Йоцов. Със Серафимов бяхме на повече от десетина метра от дупката, в която ритаха беззащитната жертва, когато край нас минаха старши-летенантът и детето с късите панталонки, упътени към отворите-отдушници, от които се разнасяха стенанията на нещастния приятел. Някой каза, че това дете е синчето на полковник Томов.[107]

 

Йонко му показваше как се калява стоманата и как е нужно да се постъпва с врага на народната власт“. То приближи до амбразурата на склада, опитвайки се да надзърне в полумрака на подземието. В този момент Йоцов извика: „Убийци!“ А копелето му недносе смееше. Очевидно, след обилния обяд, приготвен от робите на баща му, то изпитваше нужда да сезабавлява. (Един ден то ще стане най-добрият копой сред българските журналисти и кореспондент сред шпионитеТома Томов.)[108]

 

Днес срещам писания на туземни идиоти от всички поколения, които възхваляватгениянажурналистаТома Томов. Най-гнусно ми става от мненията на младежи, за които миналото, възпитанието и зверствата нямат значение. В такива мигове ме обхваща странно спокойствие. Защото съм съвсем наясно, че до четвърт век няма да ни има. А твари от този род напълно оправдават нашето изчезване. Казвам си: Справедливо е и е за доброто на човешкия род. Друго не заслужаваме.

 

„Следдемократичнатаподмяна на част от персонала в бардака – продължава вече достатъчно възрастният анархист и лагерник Георги Константинов, – „това момче [копелето му недно] ще продължи да оглупявамедийнолековерната си публика съсспомениза бащата, чиято кариера пострадала от хуманното му отношение към питомците в затвора на острова.

 

Съдбата ме срещна случайно с него вправителствената болница“, край леглото на агонизиращия и бълнуващ от наркотиците д-р Петър Дертлиев – той боледуваше от рак. Бяхме дошли с Ценко Барев да се сбогуваме с умиращия приятел, когато Томов-„жуниорвлезе в болничната стая. Той беше изпратен от колегите си да преслуша стария социалдемократвече в клинична смърткато го залъгваше, че ще прави филм за героичния му живот. Използвайки човешката суета, Томов-младши искаше да изтръгне и запечата с магнетофона последната блага дума на Дертлиев за палачите му от БКП-БСП.

 

След като разбра кои сме и че можем да развалим сценария“, той побърза да се изниже от раковия корпус. В очите му се четеше омраза и страх. Страхът от все още живите свидетели, които любящият папа не бе успял да озѐмли наШести обект“. Така затворниците наричаха незнайното гробище на острова, за чийто гробарски ритуал Томов-баща беше изложил писмено предложенията си до небезизвестния Мирчо Спасов

 

Очевидно, духовното сродство между детето и бащата бе пълно. Иначе физическата им разлика беше колосална. То навярно беше дело на някой комшия, докато Томов-старши е подривал и подготвял гибелта на британския капитализъм, предвидена още от „най-великия мислител на хилядолетието“ – Карл Маркс.[109]

 

Многозначително и красноречиво е, че след промените“ от 10 ноември 1989 г. същото това болшевишко-ченгесарско копеле“, в буквалния смисъл, прави филми и предавания изключително за Израел и за ционисти. И беше главен редактор на всекидневника „Стандарт News”, собственост на свързания със същата нацистка държава съветски еврейски олигарх Майкъл Чорни (Михаил Шварц)!

 

И той, както и Емил Кало, е добре приет от т. нар. опозиционери и преди всичко от бившия президент Петър Стоянов. Е, преценете дали Радой Ралин е бил прав. Или нашият Господ Бог Исус Христос е отсъдил истински справедливо, когато ни е предупредил и наредил да се пазим от лъжливите пророци“ и от „плодовете на лошите дървета“. Даже – да ги хвърляме в огън![110]

 

Ама де Господ, де комунизирано стадо от изгладнели до освирепяване, обладани от бесове прасета, де вяра в Христа и следване на Неговия завет? За свинете, понесли се в тръс към морето, за да се удавят, и Господ е краен“?

 

Благодарим ви, господин Кало“ – ревяха децата от еврейското училище, което, за да ни опозори съвсем, носи името на Димчо Дебелянов.

 

Може би пък народът прекалява? Нали е казал: „Крушата не пада далече от дънера.“ Преди години братовчедът на крадливата еврейка Надежда Михайлова, днес Нейнски, депутатът от СДС, който изглеждаше пожизнен, прочутият страхливец и конформист Лъчезар Тошев преодоля себе си и се осмели да поиска от БСП да поеме вината на своята предшественица БКП. Плю в пазва и дръзна да го стори от трибуната на Парламента.

 

Тогава синът на убиеца на Райко Алексиев, настоящият дипломат Филип Боков отговори в типичния за болшевиките нагъл афористичен стил: „Поемаме вината с мезета.

 

Максимата гласи: „Кажи кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си.А роднините? Къде остава генът? Също така не е ли съвсем вярно, че в каквато среда си расъл, такъв си станал? И искате да се помиря с тези и подобните им? Да не съм гузен като дисидент или назначен опозиционер“, че да го правя?…

 

Не, да не река никога! „С враг врагуваммяра според мяра,  с благ благувамвяра зарад вяра[111]

 

 

„Хуманизъм“ по болшевишки

 

 

Като съм казал „А“ за Антон Югов, чийто ятак и близък приятел бил бащата на Роналд-Лаудеровия другар Емил КалоАврам или Берто, нека изрека още няколко букви от азбуката на кървавия комунистически терор. Някои са запознати с тези факти, други не. И за първите ще бъде полезно да опреснят знанията си. Та да разказват, ако посмеят, на какви изроди се доверява интернационалната левитска мафия.

 

Обикновено следващият разказ кара косите на нормалните хора да настръхват от ужас.

 

След като се завръща от имиграция, чрез която избягва справедливо наложената му смъртна присъда за противодържавна и шпионска дейност, земеделският водач Георги Михов ДимитровГемето се сблъсква с „лоялността“ и „милосърдието“ на своите съюзници комунистите. И то така, че започва да пари под петите му. По това време – 1945 г., в правителството има негови съпартийци, земеделци. Начело с Никола Петков, те участват в чистките на почтени българи, в негласната ликвидация”, на нашия естествено изградил се елит, за което много пъти съм отварял дума.

 

Обаче, когато около него става съвсем напечено, Гемето дири спасение чрез посолствата на Великобритания и САЩ в София. При успешния си опит за бягство той за кратко намира подслоннищо повече, у своята бивша секретарка Мара Рачева. Двадесет и тригодишната девойка работи като техническа помощничка на министъра без портфейл Никола Петков.

 

Г. М. Димитров остава буквално минути при нея. Тя само го придружава до негов приятел-чужденец. Но на 24 май 1945 г. по заповед на комуниста Антон Юговминистър на вътрешните работи, Мара Рачева е арестувана заедно със семейството на Гемето.

 

С академична прецизност покойният американски професор Чарлз Мозер е описал случилото се с нещастното и напълно невинно момиче. Тоумира на 28 май след зверски изтезания. Официалната версия за смъртта й е, че се е самоубила, скачайки от четвъртия етаж на дирекцията на милицията в София, но за българските условия от онова време подобно обяснение е равносилно на признание, че затворникът е починал по време на изтезания.

 

На 30 май в разговор с министър-председателя [Кимон] Георгиев Барнс протестира срещу това зверство. Георгиев отговаря само, че „вътрешното министерство съжалява, че е починала точно преди да разкрие интересна информация“. По-късно полковник С. У. Бейли – човекът, който прекарва Димитров през съветския кордон до вилата на [американския представител] Барнс – докладва във Форин офис за раните върху тялото на момичето:

 

Лекарят, който при отварянето на ковчега се грижеше за майката на момичето, ме осведоми, че освен раните от огнестрелно и хладно оръжие са установени следните нараняваниякоито трудно могат да бъдат обяснени с падане дори от четвъртия етаж.

 

1. Ноктите на краката са изтръгнати до един.

2. Три пръста от лявата ръка са отсечени при втората става.

3. Двете уши са отрязани.

4. Отрязана е дясната гърда.

5. Езикът е изтръгнат и всички зъби са извадени.

6. От една страна на талията е съдрана ивица кожа, широка около два инча.

 

Искането за изготвянето на протокол, констатиращ тези факти, разбира се, е било отхвърлено.“

 

На 30 май Барнс изпраща във Вашингтон своя информация за състоянието на тялото на Мара Рачева след смъртта й, която в общи линии съвпада с тази на полковник Бейли. Чуждестранните наблюдатели стигат до заключението, че тя е починала по време на изтезания в дълбините на дирекцията на милицията.[112]

 

Как ви се струва? Това дело на човешки същества ли е било? Начело на вътрешното министерство, което вместо да се покае (комунист и съвест?!), „съжалявало, че [девойката] е починала точно преди да разкрие интересна информация“, стоял полуграмотният садист Антон Югов. Лично той издал заповедта за ареста и изтезанията на напълно невинното българско – повтарям: българско, момиче. Негов ятак и приятел бил Аврам Калобащата на моя съученик Емил.

 

Благодарим ви, господин Кало“ – преди дни деряха гърла децата от еврейското училищеДимчо Дебелянов“ в уж българската столица…

 

Специалистът от БАН д-р Тодор Балкански пише за въпросния вътрешен министър, приятел и покровител на семейство Кало:

 

Антон Югов дава заповед за екзекуцията на Атанас Шатев от Црънча, докато е министър на вътрешните работи, после става и министър-председател на Народна република България.[113]

 

Значи Югов е бил рецидивист. По-лошо – знае се, че непосредствено след 9 септември 1944 г. лично е избивал хора в мазетата на милицията. И се е хвалел с това. Така както дългогодишният главен редактор на вестникРаботническо делоГеорги Боков се пъчел (например пред Радой Ралин) какубил с 400 шамараиздателя на вестникЩурецРайко Алексиев![114]

 

Преди 9 септември 1944 г. мечтата на почти всички комунисти е била да изместят тогавашните богаташи. Които освен че били малко, не били толкова заможни. Подобна обърната нравственост е характерна за всички т. нар. революционери. Ето го антихристът, съчетан със сатаната.

 

Той е онова, което в нашите лекции наричаме дегенерация, т.е. израждане, психическо заболяване и полова извратеност. Това е, така да се каже, туземно израждане от заобикалящата среда. Затова Бердяев-Бердичевски твърди, че който се е родил от този съюз, ще управлява света

 

Още в Библията е дадена добра формулировка, че сатаната често обича да се превъплъщава в образа на ангела на света, на либерал.[115]

 

Да вземем за пример всеобщата „иконаХристо Ботйов.

 

Забележете как реагирали „голаците със скъсани потури“, на тъй съблазнителните разкази на завърналия се от Русия Христо Ботйов:

 

Описвал им живота на анекдотичните тогава казаци, как те живеели безгрижно, как крадели хитро и изкусно, как се канели да дойдат в България и хвърлят фереджите на всичките кадъни.

 

Тия са истински хора, които разбират от живот и от тоя свят – говорил той. – Къща, покъщнина, робуване цяла година за парче хляб, треперене над жена и деца са работи смешни и бабешки. Аз като им казах, че ще си дойда да обиколя баща си и майка си, те се хванаха за корема и умряха от смях.

 

– Ах, дявол да го вземе, как аз да се докопам до такива хора, с тях да си умра! – възразил един Ботйов комшия, който си отивал само посред нощ у тях и който биел жена си всеки ден, че нямала късмет.

 

Един кон, една пушка, която се дава от царщината, ето ти покъщнината на казака – продължил Ботйов. – Песни, веселби, рахати, какъвто у нас и чорбаджи Неделчо със своя шиник жълтици не може да види

 

Разказвал им още Ботйов, че само тука, в България, а най-много в Калофер, хората зяпали глупаво в устата чорбаджиите и се бояли от тях, а сиромасите всеки подритвал. В другите земи, гдето той ходил, светът бил съвсем наопаки. Там, напротив, сиромашта била на почит, а богатите, като кърлежи на чужда пот, всеки ги мразел и презирал

 

Е в такава земя да изпаднеш, разбирам да бъдеш като нас фукарѝя! – не можал да се стърпи, но се обадил един от слушателите…

 

Хайдутите и всички горски обитатели – говорил той [Ботйов], – са най-честните в България хора, които най-много милеят за сиромашта.

 

Ах, техният живот е живот! А ниение сме кокошкари и само теглим и да работим сме родени. Оня ми ти войвода брадат и космат, опасан с четири-пет кратуни барут, с фишеци и старо шишене на рамо, повел си момчетата като пилциотгдето премине, трева не расте вече и гората му се покланя.

 

Отиде на овчарското пладнище,[116] дръпне костурата и овчарят засуква скути да коли и върти на шиш най-хубавото шиле. Седнат момчетата около своя баща до главата на някой студен извор, изгърмят с пищовите, па тогава захващат да ядат. Цар и султан? Що е царят при един горски войвода?

 

Това казвал пламенният Ботйов[117]

 

За Ботйов и хайдуците – наричани „революционери“, макар да не вдигнали даже една буна, само се наливали с алкохол, псували властта и крадели, трудовите хора били балъциглупци. Съвсем същото било отношението на шумкаритекомунистическите терористи. Не случайно, след като ограбели мандра, манастир, стадо или селско кметство, шумкарите пеели: „Земята на Ботев и Левски отново е робска земя

 

Въпреки че „поробените и изтерзанитеимали китните къщички с градинки около тях, цветя, плодове, добитък, обработена земя, която богато се отблагодарява за грижите, и като връх на всичкото по три православни църкви на всяка джамия!…[118]

 

Точно както през 1877-1878 година българите не коленичели пред пишман освободителите, така презирали шумците, смятали ги за разбойници, каквито били в действителност.

 

 

За вярата и кожата на българския народ

 

 

За разлика от своите идоли – т. нар. национал-революционери, другарите осъществиха своите блянове. Например Антон Югов се беше настанил в къщата на банкера Марко Рясков. В края на четиридесетте се прочул с оргиите, които вдигал в нея. Прихванал „модатаот съветските болшевики по време на двугодишното си обучение в  Международната ленинска школа.

 

През 1951 г. имал глупостта да закара на едно от джамборетата си оперната певица Нели Карова, която била особено близка с новия вожд Вълко Червенков. Възмутена, тя се оплакала на зетя на Георги Димитров. И Червенков поставил край на Юговия разгул.

 

Ала крушката си има опашка. При комунистите тя е дяволска. По странен начин кръгът се затваря. И то така, че да ни върне към основния герой“ – Емил Калокомунистът, приближен на интернационалната еврейска олигархия.

 

След като финансово-промишленото Братство разпореди промените в европейския Изток, у нас се появиха червените милионери. Сред тях, като най-забогатял, изпъкваше едно борче с прякор „Зъбчето“. То беше синче на един от сервитьорите в ресторанта на ЦК на БКП, когото Държавна сигурност беше издигнала до управител. Но не това го изхвърли върху гребена на вълната, а сполучливият му брак. Защото неуспелият спортист се беше оженил за дъщерята на генерал Петър Чергилановначалника на Разузнавателното управление на Българската народна армия.

 

И като му тръгна една карта… Та стигна до главатар на основаната съвместно от двата основни комунистически кланаЖивкови и ЛукановикорпорацияМултигруп“. Илия Павлов Найденов си хареса къщата, неправомерно обвявана за „Антон-Югова“. След съответен ремонт я превърна в луксозна. А „главният мултак“ на народната република Вежди Рашидов, я окичи с едно „мулти-лъвче“ отпред – май-единствената му скулптурна творба…

 

Сега внимавайте. Когато разстреляха забравилия, че само се води собственик ИлийчоЗъбчетоПавлов, след официалното опело, със знанието и съгласието на софийския митрополит и патриарх Максимагент на Държавна сигурност, заключиха черквата „Света Неделя“. Същата, която 78 лазарника преди това група комунисти, сред които евреи, най-вероятно даже бащата на Анжел Вагенщайн – „абсолютно левият терористРаймонд, бяха взривили. И извършиха масонски погребален ритуал! Сатанински обред в православния храм!

 

Когато телевизиите показаха пространни репортажи от толкова „важнотосъбитие, един отбратята свободни зидари“, които носеха ковчега от солидно дърво с тялото на убития престъпник, се оказаЕмил Аврам Кало. Като представител, някои казват и Велик майстор, но не съм сигурен, на еврейската масонска ложа „Бней Брит Кармел“ в София.

 

Друг въпрос е защо тогава т. нар. православни поповеБотйов ги наричаправославните скотове“ – допуснаха извършването на масонски траурен ритуал в храма Света Неделя“? Досещате се защо – поради същото юдео-масонство, което изповядват. А това означава – поради комунизма, в който вярват.

 

Автомобилният магнат Хенри Форд доказал аргументирано, че: „Навсякъде по света, не само в Русия, комунизмът е еврейски.[119] Аз си позволих да добавя – и антихристиянски. И няма да спестя повторението, за да е пределно ясно:

 

Юдаизмът е комунизъм, интернационализъм, универсалното братство на човекаЕто, с тези духовни оръжия евреите ще завладеят света и човешката раса.[120]

 

Самият Емил Кало от раносе вля в редиците на БКП“. И с помощта на родителите си и със закрилата от страна на чичо си Нико Яхиел обслужваше алчно червената мафия. По-точно казано – бе част от нея. И продължава де е. Почти не крие принадлежността си към масонството.

 

Сега се връщам към проваления от Кало и еврейските болшевики опит столична улица да носи името на големия архитект и университетски преподавател Богдан Филов. Населени места все още са наречени на крупни комунистически престъпници и българомразциДимитровград, Благоевград, Велинград, Димово, Георги Дамяново, Тошевци, Гроздьово… Но на един от основателите на съвременната ни археология – не!

 

Не изпитвам ни най-малки симпатии към политика Филов. Смятам, че не е имал никаква работа в тази сфера на обществения живот. Но говорим за принципи и за истински учен със заслуги към българщината.

 

Жалкото е, че общинските власти, пък и ние самите, се държим като гоистадо, готово за клане.

 

Ще продължа с разяснение за т. нар. концлагери преди 9 септември 1944 г. В тях се работело до обяд. Лагерите са действали от пролетта до есента, зиматау дома! Почти никой не се е оплаквал от условията и храната. Например в лагера Еникьой нямало изворна вода или водопровод. Всяка заран затворници с каруца, натоварена с големи бъчви, напълно свободно отивали до селото, за да налеят от живителната течност. Защо ли не бягали?…

 

Те редовно криели в съдовете за вода хляб, кашкавал, саламЗащото децата в Еникьой гладували. Таконцлагерницитесе грижели за тях, хранели ги. За това свидетелства майката на кинорежисьора ГеоргиДжекиСтойчев в негов документален филм. Жената беше потомствена комунистка. Двамата с баща му бяха активни борци против фашизма и капитализма. Мъжът й бил в лагера Еникьой и разказът е от първа ръка, така да се каже. Сравнете всичко това със следдеветосептемврийския комунистически триумф на ужаса.

 

Отново подчертавам: не хваля Богдан Филов. Но е обидно, че позволяваме подобно отношение към нас, българите. И допускаме чужди, враждебни сили, да се месят в нашите вътрешни работи, да направляват съдбите ни. Жалкото е, че агитка, съставена от „вождове“ като Б.Б. и Иван Костов, някакви самозвани „писатели“ и пр. болшевишка измет се присъедини към юдео-масонския и израелския хор.

 

Ако преадресираме към Емил Кало думите на убития в Лондон писател Георги Марков от писмото му до Любомир Левчев, можем да цитираме:

 

Или да вземем думите ти, че „Богдан Филов е антисемит“. Аз не ще разисквам с теб дали оценката ти за него е вярна, защото ти знаеш много добре, че той не е нито фашист, нито отрепка. Но онова, което ме порази, беше тази експлозия на омразата ти спрямо човек, който е това, което ти не си и не можеш да бъдеш. Ти не можеш да понесеш съществуването на един честен човек, защото той става еталон на собственото ти безчестие и напълно искрено, дълбоко, ти го мразиш. Той е твоето отрицание.

 

Той не те познава, нито ще те познава, но неговото присъствие на този свят смачква болезненото ти самолюбие и превръщамерцедеса“, в който те возят, в твоя катафалка. И ти крещиш думи, които дори последното чираче на Кочетов или остатък от някогашен махленски стражар, не би си позволилЗатова твоята омраза към него е лична и съвсем глупаво се опитваш да се прикриеш зад брадата на Карл Маркс, като се изкарваш за най-предан защитник на правдата и по този начин караш твоето общество да ти хонорува личната омраза.

 

Между впрочем това е много характерно за хората около теб. Те искат предаността да им се плаща, искат идеализмът да им се плаща, искат героизмът да им се плаща, искат да им се плаща загдето вярват“, забравяйки простото правило, че един вярващ не е повече вярващ, след като му се плати за вярването.[121]

 

Колко чини вярата и кожата на българина, на народа ни вече бивш?

 

 

Довереникът на Световния еврейски конгрес – закоравял ретрограден комунист

 

 

Годината е 2010-а. Тя е предпоследна от втория и последен мандат на Георги Първанов като президент на народната република. Нека припомня, че през 2006 г. той го „спечелина балотаж с Волен Сидеров. И след призивите на „деснитеНадежда Михайлова, днес Нейнски (а утре) – СДС, на комсомолската активистка Мария Капон и останалите от тази малка, но богато спретната компания, техните електорални единици да гласуват за члена на БКП, агента на Държавна сигурност и бившия лидер на БСП, другаря Седефчов! Но и благодарение на призива на Иван Йорданович КостовДСБ, за бойкот.

 

Ето как всекидневникът на тандема между израелския гражданин и советский человек Михайл ШварцМайкъл Чорни, и потомствения комунист и агент на ДС, щатния комсомолски деятел Тодор Батков отрази това:

 

Какво правят противниците, когато на терена играе Роналдиньо? Чудят се къде е топката.

 

Този виц, но въввариант Първанов“, си разказваха червените в изборната нощ. За никого не бе изненада, че президентът ще скрие на балотажа топката на Волен. За всички обаче бе неочаквана огромната дясна подкрепа, която получи Първанов.

 

За него гласуваха близо 550 000 души извън традиционния електорат на БСП и ДПС. Анализите показват, че това са младите, висшистите, хората с малък и среден бизнеселекторат, традиционно свързван на предишни избори с десни и центристки партии.

 

300 000 десни подкрепиха държавния глава още на първи тур. Те бяха главно симпатизанти на НДСВ и ГЕРБ, независимо че нито Симеон, нито Бойко Борисов призоваха електората си да пуска за Първанов. Напротив – царят мълча като СКАТ пред балотаж.[122] Борисов пък дори се снима с Неделчо Беронов, за да даде рамо на ОДС. Въпреки че конституционният съдия бе подкрепен и от Петър Стоянов, и от Иван Костов, 16,4 на сто от привържениците на СДС избраха Първанов още на 22 октомври. Това сториха и 6 на сто от симпатизантите на Командира.

 

В неделя Първанов увеличи гласовете си с още 250 591. Според социолозите те също са отдясно. Анализът показва, че 84 на сто от жълтите, 71 процента от ГЕРБ, 52 на сто от сините, 34 на сто от ДСБ, както и всеки втори от гласувалите за Неделчо Беронов и Георги Марков,[123] са подкрепили Първанов на балотажа.

 

Защо десните избраха Първанов? Да се мисли, че президентът е техният човек, е нелепо. В очите на хората, които от 1990 г. гласуват за синята идея, Първанов остава тяхно свързан с БСП. Мозъкът на партията, която направи куп компромиси в името на властта. И която непрекъснато вие гръб по схемата 8:5:3, за да живее тройната коалиция…

 

Десните за първи път направиха това, което се очаква от един мислещ избирател. Два поредни тура те гласуваха не за партия, не за емоция. А за бъдеще. Не пускаха бюлетина „заПърванов. Повечето от тях не дадоха гласа си и „срещуВолен Сидеров. Просто показаха, че мислят крачка напред. С ясното съзнание, че Волен, куцият вариант на Льо Пен, не може да бъде лице на България в Европейския съюз, те загърбиха пристрастията си. И отидоха до урните. Гласуваха ако не с отвращение, то със сигурност със затворени очи и стиснати зъби.

 

Срамежливият вот на десните в неделя бе по-искрен от всичко, което те изприказваха през последния месец за обединение и ново начало. Надежда Михайлова заяви, че ще гласува. Но за първи път отказа да бъде снимана, докато пуска бюлетина. Беше й неудобно камерите да запечатат този момент на необходима изневяра към електората, чието лице и сърце бе години наред. Същото направи и Мария Капон. Елеонора Николова застана пред камерите. Но отказа да съобщи вота си. Нищо, че само два дни преди това призова седесарите да бъдат разумни, да не допускат триумф на Волен и да изберат Първанов. Но и тя стискаше зъби пред урната. Дори Иван Костов, който нахакано обяви в нощта на първия тур, че ще задраска с черен маркер и двамата кандидати, избяга от обективите на балотажа. Бившият министър-председател отлично знае, че бойкотът му бе в разрез на всичко, което е отстоявал като държавник. Остава въпросът как Командираедин умен човек, се гледа в огледалото. Поведението му накара 65 на сто от симпатизантите на ДСБ и 32 процента от гласувалите за Неделчо Беронов да пуснат бюлетина за Волен. Мнозина обявиха след балотажа, че дясното у нас е стигнало дъното, че се е сринало. Не – дъното удариха само старите му лидери. Те показаха, че са изчерпани. Разумният вот на хората с десни убеждения доказа точно обратното – дясното у нас е не само живо. То е разумно. И движи процесите.[124]

 

Какво „дясно“, как „против“, защо „със затворени очи“? Затова сме на съответното дередже – напълно заслужено. „Деснитеса все креатури на БКП и нейните служби за партийна сигурност. По силата на Член 1 на тогавашната Конституция я обявяваха за Държавна.

 

Пък и Волен, какъвто и да е, се явяваше далеч по-приемливият вариант. Макар ситуацията, общо взето, да беше от сорта на, хвани единия, удари другия… Ако бяха реалнодеснии действително независими, разроилите се дейци на Съюза на Държавна сигурностСДС, щяха да проявят безразличие към болшевишкия сценарий. Беше невъзможно, тъй като всички те бяха и са марионетки. А кукловодите им остават скрити зад кулисите на все по-западащия местен обществено-политически театър.

 

Нека припомня, че другарката Надежда е била секретарка на Леда Милевадъщерята на Гео Милев, която беше сред най-висшата алчно червена фашистка номенклатура. Беше омъжена за потомствен член на БКП. Освен това нейният първи съпруг, другарят Камен Михайлов, е агент на Държавна сигурност. Младата булка Надежда Михайлова е прекарала няколко от социалистическите си години в капиталистическия Египет. Там мъжлето й е било подчинено на също комуниста по наследство Михаил Антов.[125]

 

Когато стана министърка на външните работи, другарката Надежда проводи въпросния шеф, но и семеен приятел, за… „десенпосланик в Египет. По време на назначението Михаил Антов членуваше в БСП?!

 

Впрочем, Надежда и Камен Михайлови познаваха покойния Александър Божков, по майка Бакиш, не само от синагогата. Израснал врепресиииз капиталистически страни, завършил Американски колеж в Багдад, самМистър 10 процентабешестрадал“, в сладкозаточениев Либия. Но укриваше една година от своята биография, прекарана в Кайро, редом с Антови и Михайлови.

 

Пропускам „инцидентасъс закупуването от семейство Надежда и Камен Михайлови на гаража на ЦК на БКП барабар с близо 300 автомобила за малко повече от 700 000 долара[126]Демокрация“, „десни“ и „демократи“. Но заради късата памет на мнозинството нашенци си струва да припомня, как след като помогнаха на Първанов за втори път да стане президент, „деснитего нападаха!

 

Как стана тъй, че „Борисов, който дори се снима с Неделчо Беронов, за да даде рамо на ОДС“, изведнъж се „смразис тях. И както беше против Волен Сидеров, цели три лета се радваше на подкрепата на Атака“. Двамата с Волен бяха като сиамски близнаци. Сега пак се „мразят“… Утре може да ги видите прегърнати, редом с Валери Симеонов и дори бившата Сидеровадругарката Капка. Каквото им заповядат…

 

Обратно, точно преди три години, на 11 ноември 2010-а, се появи „новият политически проект“ на другаря Седефчов. Той беше наречен „АБВ“ и го учредиха в НДК.[127] Зад трите начални букви на нашата азбука се криеше претенциозното название „Алтернатива за Българско Възраждане“.

 

Стартът на АБВ бе даден на форума „България на другия ден“ на 11 ноември 2010 г. Сред учредителите на гражданското движение са кметът на Благоевград Константин Паскалев, евродепутатът Ивайло Калфин, земеделецът Борислав Китов [депутат от ОДС], проф. д-р Васил Проданов, Емил Кало, о.р. ген. Красимир Петров, проф. д-р Григор Горчев, Валентин Йорданов, Мариана Тодорова. На форума присъстваха доста от популярните лица на БСП, включително Стефан Данаилов, Мая Манолова и Кирил Добрев, както и други известни личности, сред които Весела Лечева, финансистът Стоян Александров, ген. Михо Михов и синдикалистът Пламен Димитров. Самият Първанов посочи, че проектът е надпартиен.[128]

 

На самия 11 ноември 2010 г., малко преди учредяването на „АБВ“, Емил Кало се появява в сутрешно предаване на БНТ. С уговорката, че не е говорител на президента агент Гоце“. Но е един от 10 души, поканени и инициирани от г-н Първанов, така че сигурно по много и въпроси ние 10-те не сме напълно единодушни.[129]

 

 

Нашенското раздвоение в лапите на червената чума

 

 

Ще оставя да чуете и наблюдавате някои от бръщолевенията на самия червен ционист Кало, пък всеки да преценява за себе си:

 

 

 

 

 

Като „носи отговорност за ромите“, тоест за циганите, да осинови едно чааве. А не като Филип Боков да поема вината с мезе. Без друго децата му са в Съветските американски щатиедна от родините на болшевизма, както ще се доубедите накрая, надявам се.

 

Спрях Емиловата изява до тук. Аман от тези другарки и другари с червено минало и идеологически подплънки“! Все пак питам: Защо представителят на провалилия сеполитически проект“ на агентГоце“ толкова често изрича „дебело подчертавам“?

 

Ако попитате експерти по психология, това показва не толкова неувереност или съмнение в онова, което лицето говори, колкото цялостно съзнание за постоянно тиражиране на лъжи. А изразът „дебело подчертавам, средно интелигентен“, отправен към самия него, издава комплекси. И има защо. Знаем се от 15-годишни

 

Достатъчно е да припомня: „Аз съм заместник-председател на съюза заточно не мога да си спомня“?! Ако това е проява на „интелигентност“, тоест – на умствен капацитет,  тя демонстрира далеч по-ниско равнище от средното. Да сте ръководител и то надържавно-обществен орган“, но да не помните точно на кой?!…

 

След малко ще разберете. Но, дано ви става ясно, що за хубостници, негодни кучи синове изместват кадърните българи от места с важни функции. Затова сме прокопсали, няма що…

 

В допълнение – „имам участие в обществения живот на страната през последните години и аз“. Както и изтъкването, че е член наСъюза на българските писатели?!

 

Иначе „участието в обществения живот на страната“ не се изчерпва само с потрошените от Георги Първанов пари за „АБВ“. Когато за първи път Петър Стоянов заминаваше за САЩ в качеството си на президент, се оказа, че нито „кадърниятму екип, нито Министерството на външните работи, оглавявано от „мислещата тръстикаНадка (определението е на покойния Виктор Пасков),  са успели да му уредят, ако не прием, поне някаква неформална среща със стопанина на Белия дом Бил Клинтън. Но все пак двамата се видяха и здрависаха. Как е станало това?

 

Малко след това наш общ съученик – мой и на другаря Кало, който имигрира в Съединените щати, си дойде за малко. И предаде разказа на самия Емил. Той се похвалил, че в навечерието на визитата му позвънил по телефона лично десният президент Петър Стоянов. С молба, ако може, по линия на еврейските организации да осигури ръкостискането с левия Клинтън.

 

Със самодоволно изражение на лицето Емил Кало изтъкнал, как само за няколко часа всичко било реченосторено. След време излезе, че за пореден път местни евреи-масони са успели да убедят Бил Клинтън да посети София. (Вижте илюстрацията)

 

Какво да сторя, за да ви убедя, че нямаляво“ и „дясно“, нито някакви социалисти“, „демократи“, „либерали“… Всичките ни самозвани „политици“ са продукт на БКП. Западът никога не е имал нищо против комунистите. Обратнототой ги създаде, отгледа, финансира и постави във властта. Изчакайте още малко до филма на финала.

 

В понеделник, 4 ноември 2013 г., водещият се за „консервативен“ лондонски вестник “The Daily Telegraph” помести следната загадка, отправена от популярния на Острова шотландски журналист Алън Маси към читателите:

 

От кого мислите, че е написан този откъсвъпрос с повишена трудност – от кого?

 

„Без да знаем, всички ставаме социалистиА само до неотдавна всички бяхме за свободатаТова приключи; laissez-faire[130] запа̀да и губи популярност; нашето законодателство става все по-авторитарно, благотворителността в него нараства, то обраства с нови задължения и нови наказания, и набира презряна шайка от инспектори, които сега, с бележници в ръце, започват да почернят лицето на Англия. Може да е правилно или погрешно, че не се дразним от това. Но едно нещо е извън всякакво съмнение: Това е социализъм в действие. И най-странното е, че ние едва го познаваме[131]

 

Обзалагам се, че няма как някой да е познал на кого принадлежат тези горчиви слова. Това е чистосърдечното признание на прочутия английски писател Робърт Луис Стивънсън, направено преди120 години! Авторът на статията, която е изградена върху него, завършва с тревогата:

 

Чудя се колко хора се страхуват, че заченатата с добри намерения, наистина филантропска, всеобхватна държава, която създадохме, или позволихме да бъде създадена в течение на поколения, след като Стивънсън подсказа какво ще представлява бъдещето вдругидендържава, за която може и да предпочитаме да мислим, че е произлязла от доброжелателността, характерна за д-р Джекилвсе повече се преобразява и превръща в г-н Хайд?[132]

 

Онези, които не са си направили труда да прочетат издадената и у нас повест на Робърт Луис СтивънсънСтранния случай с доктор Джекил и мистър Хайд“,[133] е добре да наваксат пропуска си. В нея е изобразено раздвоение на личността, при което в едно тяло съществува повече от една индивидуалност.

 

Алън Маси поставя на днешна Великобритания диагнозата дисоциативно разстройство“ – рядко психическо страдание. При него болният смята, че е най-малко две или даже повече личности едновременно. Живее така, сякаш има няколко отделни и то относително трайни идентичности, нямащи нищо общо една с друга. Те последователно контролират поведението на човека. Болестта е съпроводена от увреждане на паметта за всякакъв вид важна информация. И това не се обяснява с обикновеното забравяне.

 

Констатацията на Маси е стократно по-валидна за нашия провален опит за държава. Тукашното пощуряване, направо пощръкляване, което е по-страшно от шизофрения, бива усърдно подпомагано отвън. Когато знаете някои факти, отнасящи се до фигурата на онзи, когото Роналд Лаудер и компания са предпочели за свой довереник у нас, можете да проумеете презрителната ярост, която ме обзема, колчем чуя хоровите викове на дечурлигата от еврейското училище:

 

Благодарим ви, господин Кало.

 

За да бъда разбран още по-добре, позволете да изредя още някои от „емблематичнитемутри на учредителите на провалилото се Георги-Първаново движение „АБВ“:

 

Костадин Паскалев, член на БКП, депутат и кмет на Горна Джумая от БСП, министър в кабинета на НДСВ; Ивайло Калфин – потомствен комунист, министър, депутат и евродепутат от БСП; о.р. ген. Тодор Бояджиев – член на БКП, депутат от БСП, заместник-началник на Първо главно управление на Държавна сигурност, работил в САЩ срещу американците и НАТО; о.р. ген. Михо Михов – член на БКП и БСП, началник на Главния щаб и командващ Военно-въздушни сили, началник на Генералния щаб на Българската армия при управлението на ОДС (Костов, Стоянов-Соколов), посланик в Македония; о.р. ген. Красимир Петров – член на БКП, заместник-началник и началник на Столичната дирекция на вътрешните работи, началник на Специализирания отряд за борба с тероризма, началник на Гранична полиция; Стефан Личев – член на БЗНС, лидер на едно от крилата на разцепилата се земеделска партия, депутат от ОДС, милионер; о.р. ген. Стоян Топалов – член на БКП, председател на Съюза на офицерите и сержантите от резерва и запаса; Спас Панчев – член на БЗНС, заместник-министър на отбраната и депутат от БСП, председател на Съюза на българските филателисти (пред мен и мой кумец е признавал, че е „малко тъп“); Йоан Костадинов – член на БКП, кмет на Бургас от БСП; Весела Лечева – членка на БКП по наследство, депутатка и председателка на ДАМС от БСП; Стоян Александров – член на БКП, финансов министър; Кръстьо Петков – член на БКП, директор на Института по социология, председател на КНСБ, агент на Държавна сигурностПламен Димитров – председател на КНСБ; Димитър Тадаръков – член на БКП, зет на кандидат-члена на Политбюро на ЦК на БКП Венелин Коцев, началник на фонд „Земеделие“, милионер; Йордан Йовчев – заместник-министър на младежта и спорта; Стефан Данаилов – потомствен член на БКП, депутат и министър от БСП; Николай Овчаров – издигнат заради баща му – високопоставен член на БКП, археолог, с малко име „професор“,член на Ордена на рицарите тамплиери; Димитър Иванов – икономист с малко име „професор“, живеещ в Лондон, и още куп знайни и незнайни другари.

 

 

Роналд Лаудер – ционисткото лице на БКП-БСП

 

 

Но само това да беше, както рекъл един вечно оплакващ се… Абевейците се пръснаха във всички страни. Внедриха ги на различни ключови длъжности, също в т. нар. неправителствен сектор, в „бизнеса“…

 

Доста преди да стане един от тях, Емил Кало заемаше ред важни постове. Например този на съветник на министъра на вътрешните работи от БСП в тройната коалиция, Лукановото откритие Румен Петков, известен и като Пикаещия във фонтани.

 

Какво разбира икономистът по образование от вътрешна сигурност? Питайте менторите му. Най-вероятно партията-майка се е погрижила за едно от своите свидни пиленца. Просто е останал без работа…. Така можем да тълкуваме съобщението:

 

Емил Кало е назначен за съветник на министъра на вътрешните работи Румен Петков. Известният общественик [с какво] бе до миналата година председател на Организацията на евреите в България Шалом“…
Емил Кало беше на шесто място в листата на Коалиция за България за евродепутат. Той е завършил икономика
[134] и е д-р по философияБАН. Работил е като икономически директор на в. „Труд“, „Новинар“, „Общество и право“, заместник-председател на Националния съвет за сътрудничество по етнически и демографски въпроси към Министерския съвет [това беше забравил, защото явно е ходел само за да постави подпис под ведомостта], научен секретар на Центъра по наукознание към БАН, член е на Борда а и член на Пленарната асамблея на Световен еврейски конгрес. Емил Кало е от представителите на българската еврейска общност, които винаги са подчертавали изключителните заслуги за спасяването на българските евреи от нацистките лагери на смъртта.[135]

 

А сега? Другарят Емил Кало е президент на World ORT за България.[136]

 

Какво ще рече това? Става дума за глобална еврейска неправителствена организация, чиито корени са в Руската империя. Първоначалното й название било „Общество Ремесленного Труда“. Тя е нещо като ФондацияПайдея“, но в далеч по-грамаден мащаб и с многократно по-солидно финансиране. Тя действа в 100 държави. Основната й задача е разпространяването на някакви еврейска наука“, „култура“, но най-вече – пропагандиране на политиката и постиженията на Израел.[137] Мен ако питате – чиста проба шпионаж в полза на враждебна на българите кауза. Българофобия.

 

Толкова „кадърна“ и „заслужилатвар! Как учениците от еврейското училище да не викат с цяло гърло и в хор:

 

Благодарим ви, господин Кало.

 

Излиза, че суперкапиталистът Роналд Лаудер, който е сто и тридесетият в класацията на най-богатите американци, всъщност е едно от лицата на Българската комунистическа партия, преименувана на социалистическа. Опровергайте ме, ако можете.

 

В първия епизод на тази публикация, състояща се от две части, показах как тукашните евреи са ненавиждали и отричали ционизма. По признанията на потомствения комунист, активния борец против фашизма и капитализма, агента на Щази, другаря Анжел Вагенщайн:

 

Баща ми така си и умря като терорист, който като му кажеш Израел, посиняваше от омраза, защото за него пък беше идентично Израел и ционисти, а той си е посветил целия живот… Има едно поколение евреи-комунисти, които са си дали живота на борба с ционизма.[138]

 

Само че нещата се обърнаха. И какво лъсна, обляно в светлината на действителността? Вагенщайн стана ционист и израелски гражданин. Собственият му син стана капиталист, превърна се в класов врагна баща си![139]

 

Нико Яхиел, най-дългогодишният и най-приближеният съветник на Тодор Живков, излезе агент на Моссад. Оплю диктаторската ръка, която го хранеше повече от обилно.

 

Всички местни евреи, 99 на сто от които са комунисти, а поне 75 процентаактивни борци, както и техните наследници, забравиха, че са били част от режима, обявен със Закон за престъпен.[140] Всеки читав юрист ще ви обясни, че в рамките на прякото участие или на съучастието, равно на първото, членовете на БКП са престъпници.

 

Но те захвърлиха това свое криминално, антибългарско минало зад гърба си, и станаха… „демократи“ и „евроатлантици“. Поради тази тълпа от жадни за власт и слава болшевики, преследваща келепира беозгледно, с всички възможни средства, истинските борци за свобода, политическите затворници, така и не успяха да се появят на светло в т. нар. публично пространство. Какво остава за това, да бъдат забелязани, опознати и приети от маситеот тълпите, без да ме прощавате?

 

Мерзостта на еврейските комунисти беше върховна. Те бяха по-отвратителни и от самозваните „български“ последователи на марксизма-ленинизма. Известно е, че след 1956 година[141] комунистическата диктатура започва да води някаква борба и против ционизма. Виждаме разпоредбите за това в разсекретените документи на Държавна сигурност. Тукашните еврейски комунисти усърдно се включват в битката против ционизма.

 

Днес сме очевидци на обратното. На всичко отгоре – придружено от поредното пренаписване на историята в стил Оруел. От борци не само против капитализма, но и срещу ционизма, понастоящем еврейските комунисти се преобразиха вревностни защитници на ционистката кауза. Какво имам предвид?

 

През 2006 година  тогавашният израелски президент Моше Кацав, който сега изтърпява присъда в тамошен затвор, пристига в България. Как го посрещнаха евреите? Онези, които двайсетина лета по-рано се бореха против ционизма и империализма. Ето как:

 

Президентът на Израел бе посрещнат топло и в софийската синагога, където се срещна с представителите на еврейската общност у нас.

 

Българската еврейска общност винаги е била дълбоко ционистка общност и вие сте не само сред братя и сестри, но и сред горещи привърженици на Държавата Израел, заяви в приветствието си Емил Кало, председател на организацията на евреите в България Шалом“.[142]

 

Кога и по какви причини да им вярваме? Можем ли да установим кога лъжат и изобщо казват ли истината някога? Колко лица имат? А нещо относно броя на личностите в едно еврейско тяло?

 

Започнах с това, че отдавна ни готвят за резервна Палестина. По същия начин оригиналнатадревната българска държава Бал-Истан, откъдето идва и названието на съвременната, днес е населена от бежанци. Но те са такива в тяхната собствена земя, разкъсана на отделени една от друга територии – анклави. Онези, които са познати като палестинци, de facto са преките потомци на древните юдеи. Когато нахлули мюсюлманските пълчища, тези кротки земеделци просто са приели исляма. Нищо повече. Такава е историческата истина.[143]

 

Нямаме представа как се чувстват хора, прогонени от родните си домове и затворени в гета, наречени бежански лагери. Люде, които гледат бащините си ниви отсреща, но не могат да стъпят там. Нямат право на нищо друго, освен да оплакват нерадостната си участ. Повече от половината от тези земи са изкупени от самозваните евреи“ – доброволно или по мутренскис употреба на сила.

 

Години наред израелски или еврейски фирми от други страни изкупуват българска земя, строят не предприятия, а жилищни квартали от т. нар. затворен тип. В тях външен крак не може да припари, ако не е специално поканен. Тук, в България!

 

Вече изпитватеблагинитена безразборното насочване на уж сирийски бежанци към тази разградена територия. Еврейската война срещу българите датира от хилядолетия. Най-малкото – от онзи Х век, когато нашите предци ликвидирали Хазарската империя. Те никога няма да го забравят.

 

Един от техните некороновани „князеЕдмон дьо Ротшилд е надзиравал подписването на Сан-Стефанския мирен договор. Оттогава насам не ни оставят на мира.

 

Те финансираха комунистите чрез заеми с високи лихви от своите банки. Всячески, но скрито, им помагаха. Да напомня ли за чудесните връзки на правешкия каскет с ФРГ и Япония? А по-късно – и с ционистите във Великобритания, представлявани от друг архимилиардер, евреина Робърт Максуел. На тази тема посветих цяла поредица от статии.

 

Сега ще припомня нещо, което също така прекалено бързо беше забравено, както масовите убийства и терорът при милиционер-социализъма, пълното безправие, хроничният дефицит, опашките, подлостта, шуробаджаначеството и доносничеството, промиването на съзнанието

 

През пролетта на 1990 година роденият в Чехословакия еврейски сирак Ян Лудвик Химан Биниямин Хох за пореден път цъфна у нас като световноизвестен богаташ под името Робърт Максуел. Този път влачеше със себе си тълпа забравени знаменитости от развлекателната индустрия – show-business, с извинение – начело с Глория Гейнър и “Boney M”. И вдигна такова грандиозно джамборе на националния стадион Васил Левски“, каквото дотогава не беше виждано у нас. И за кого?

 

Концертът беше част от предизборната кампания на БСП, току що опитала да се измъкне от кожата на злата вълчица БКП и да се вмъкне в руното на кротка овчица

 

Опитвам се да кажа, че всички тези интернационални сили винаги са стояли зад комунистите и тяхната престъпна, репресивна власт.

 

Нека за финал припомня горчивите думи на покойния цар Борис ІІІ, изречени през 1940 г. като пророчество пред британския писател, журналист и публицист Дъглас Рийд:

 

Не, г-н Рийд, на този свят има сили, които не желаят мира и спокойствието на Балканите, където ще се решава бъдещето на Европа. Ала няма как да ги причислите към нито една страна. Това са интернационални групировки, по-скоро наднационални[144]

 

Настина се чудя „колко хора се страхуват, че тази всеобхватна държава, която им позволихме да бъде създадена в течение на поколения,… се преобразява и превръща в г-н Хайд?

 

Едва преди месец и половина посочих:

 

„Само през следващата 2014 година България ще намалее с повече от 400 000 души. Сред тях представителите на други етноси – за такива се възприемат – едва ли ще надхвърлят една пета20 000, предимно мургавелковци.

 

По данни на ЦРУ, към юли 2013 г. населението на България възлиза на 6 981 642 души.[145] По мои – около 6,7 милиона. В двата случая бройката е по-достоверна от тази, представяна от Националния статистически институт в София (НСС): „Към 31 декември 2012 г. населението на България е 7 282 041 души.[146]

 

За по-малко от две години – да приемем 21 месеца от преброяването през февруари до декември 2012 г. – то е намаляло с 82 529 души. От обявените в него 7 364 570 души.[147] Което е доста далече от истината.

 

Разликата с данните на ЦРУ възлиза на цели 300 399 души, с които тукашната статистика е увеличила броя на притежаващите българско гражданство. Усетихте ли?

 

Ето една от възможностите за различията: Американските шпиони се стремят да отчитат реално пребиваващите в България. Онези, които са с постоянно местожителство в страната. Многократно обяснявах, че поради умишлено избраната погрешна методика, НСС ни заблуди с резултатите от преброяването. И представи захаросани числа, които да успокояват, а не да тревожат.

 

Презастраховат се, а няма смисъл. Тъй като тук май на никого не му пука. Най-вече на политиците, които стават и… „държавници“.

 

 

А на вас?

 

 

Дано поне за миг спрете и се замислите: за себе си, за своите потомци, за роднините и близките си, за комшиите, съселяните, съгражданите, за българите, за добрите, милосърдни хора у нас. За начина, по който да се избавим от тези враждебни нам наднационални силивъншни и вътрешни сили, както и за пътищата, по които можем да се измъкнем от тресавището.

 

Няма начин, да няма начин. С комунистиникакъв. Вече 24 години те ни изтезаватТяхната продажна алчно червената фашистка номенклатура. И живеем зле, като приближаваме критичния минимум от българи. Под него ще станем малцинство. Може би тогава ще ни дойде акълът.

 

 

Иде реч за нашите последни дни. Насетне вакуумът на невидимите течения в блатото, в което допуснахме да ни натикат, просто няма да ни предостави повече възможности.

 

Ако наистина помислите и се стреснете, моите усилия ще имат смисъл. За мен и това няма да е малка награда.

 

 

 

А сега, обещаният документален филм. Отворете съзнанието си и му се насладете.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗАБЕЛЕЖКА: За съжаление YouTube наруши ангажимента си. Затова, вместо да видите филма наведнъж, можете да го гледате на тези шест части. Вината не е моя. Но въпреки това моля за извинение и разбиране.

 

 

 

 

Край.

 

 

 

 

 

 

Призовавам ви:

Влезте в страницата „Диагнозите ви“. Нека всеки се изправи сам пред спомена за изчезналото прекрасно българче Съвестин и поне за малко да остане насаме със собствената си съвест.

 

 

 

 

 

 

 

 

За връзка с автора:

mejdu_redovete@abv.bg

 

 

 

 

 

 

 

                 От сърце благодаря на всички дарители.

                 Този път преди всичко на най-редовните дарители: Гено К. от Бургас и на Красимира Н. от Пловдив.

                  

                 Признавам, надявах се, че поне половината от регистрираните посетители са съмишленици. И биха подкрепили тази медия с 1 лев месечно. Уви…

                 За улеснение, в страницата за дарения вече прилагам и адрес за изпращане на пощенски записи.

                  

                 Сметката е така устроена, че не мога да известявам имената и броя на дарителите по банков път.

                  

                 Съдейки по сумите, за себе си съм сигурен, че повечето дарители са едни и същи хора, които искрено помагат за съществуването на тази медия. Няма как да издържа дълго по този начин. Никой от тези благородни сърца не е длъжен на останалите, нито на мен.

                  

                 Повтарям, че сметката е направена така, та да не се узнава нищо, в т.ч. броят, имената, адресите на дарителите и изпратените суми. Понякога научавам само броя на постъпленията от страната и чужбина и то само благодарение на ласкавото отношение на служителките.

                  

                 Истина ви казвам: за да продължи да действа тази медия, е необходима вашата щедрост. Не преувеличавам. И няма как това да става с доброволните пожертвования само на едни и същи предани читатели.

                  

                 Преди известно време в „Агора“ един анонимен подлец и клеветник ви посъветва: „Не хранете Ифандиев!

                  

                 Изглежда мнозинството послуша съвета му.

                  

                 Не желая никой „да ме храни“. Но не съм в състояние да работя по 12-14 часа дневно, без моят труд да намери поне елементарна материална оценка. Пък и обикновено безплатните неща не са качествени.

                  

                 В интерес на истината, с парите от вашите дарения успявам не само да поддържам сайта, който премина на по-висока такса, но и да си платя сметката за достъп в интернет. Може би още някои съвсем дребни неща. Толкова.

                  

                 Преди доста време един от вас, който не се крие – чудесният специалист по английски език, преводач и преподавател Петър Коритаров, ми изпрати прилична за моите разбирания сума – 50 лева. Когато предложих да я върна, защото ми се стори прекалена, той ми писа, че „това е най-изгодната сделка в живота му“. Защото срещу тези „нищожни пари“ получава „огромен обем информация“.

                  

                 Явно само шепа приятели на медията мислят така. Регистрираните посетители са повече от 1100. Гастрольорите са поне още толкова. Дори половината от редовните да са злонамерени, остават 550. Всеки от тях да внася по 1 лев месечно – 10 до 12 лева годишно, бих могъл да продължа.

                  

                 Не става… Но ще се боря, докато мога.

                  

                 Освен това очаквах съдействие – с ваши статии. Вярно, без хонорар.

                 Но нима на повечето останали места плащат за публикации?

                  

                 Явно няма необходимост от такъв тип публицистика. Истината вълнува малцина. Има по-важни неща…

                  

                 Не съдя никого. Изцяло приемам, че вината е в мен, защото не откликвам на злободневието.

                  

                 Признавам, че ми е късно да се променям.

                  

                 Въпреки всичко, съобщавам, че можете да изразите щедростта си като изпращате малки суми на един пощенски адрес и на две сметки с един и същ титуляр, обявени в рубриката „Дарения“ под главата на сайта или вдясно на основната страница, както и по пощата чрез запис на посочения адрес.

                  

                 Достатъчно е да натиснете този бутон (позиция) и цялата информация ще се покаже.

                  

                 Неудобно е, но поради преследванията няма друг начин.

                  

                 По-добре е повече хора, и по разбираеми причини имигрантите, да помагат с малки суми, отколкото обратното – малцина – с големи.

 

 

 

 

 

 

 

                  ДОСТЪП ДО ПРОЕКТОЗАКОНА ЗА ДЕКОМУНИЗЦИЯ

 

 

Всеки, който прояви желание да разполага с копие от текста на Проектозакона за декомунизация, може да го прочете или придобие от online:

 

http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0

 

 

 

 

 

 

                  ГЛЕДАЙТЕ В ИНТЕРНЕТ

 

Побързайте да гледате видеозаписите на предаването „Диагноза с Георги ИфандиевYouTube, защото вече ги изтриват. Ето връзка (link):

http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2&suggested_categories=25&page=3

 

и във VBOX7 от:

 

http://vbox7.com/tag:%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2

 

Записите са достъпни благодарение на усилията на Юри Комсалов от Скандинавия и на Марко П. от Карлово.

 

 

 

 

 

                 ТЕХНИЧЕСКИ УТОЧНЕНИЯ

 

Ако размерът на текста ви затруднява и използвате търсачката Google, отидете в менюто горе на страницата, спрете върху третата възможна позиция отляво надясно и щракнете (кликнете) върху нея – ViewИзглед. Щракнете (кликнете) веднъж, за да се отворят възможностите. След което слезте надолу до седмата възможна – ZoomУвеличение, и изберете процента, с който да увеличите размера на страницата, без да я повреждате. Препоръчвам 150 процента.

 

Ако щракнете (кликнете) върху която и да е илюстрация, тя се увеличава. За да я върнете в предишния й размер, натиснете върху „хиксчето“в горната лява част на илюстрацията.

 

Ако щракнете (кликнете) върху номер на бележка под линия, автоматично ще попаднете на нея. За да се върнете в текста, моля, щракнете (кликнете) отново върху същия номер, но на бележката под линия.

 

Вече спокойно можете да четете всички публикации. Достатъчно е да влезете в някоя страница, например в „Диагнозите ми“, и горе вдясно да намерите бутона „Назад“. Натискате го (щраквате, кликвате върху него) и всички публикации се показват.

 

Системите за форуми работят по следния начин:

 

Има категории и всяка от тях има един или повече форуми. Във всеки един форум се пускат теми (posts), които хората дискутират.

В нашия случай, няма нужда от излишно категоризиране. Ето я структурата за момента:

 

Форум: „За сайта“:

 

Описание: „Тук можете да споделите Вашата градивна критика относно сайта и да докладвате грешките, които сте открили в него.“

 

Форум: „За предаването“:

 

Описание: „Тук можете да обсъждате проблемите, посочени в предаването и в статиите. Какво е Вашето мнение? За или против? Защо?“

Форумната система, която ползваме, има екстрата да създава нова тема в момента, в който Вие пуснете статия. Активирано е. Също така има възможността за показване на профил на човек или пък за редактиране на собствения.

 

Как да създадете нова тема във форума?

 

Отидете в страница „Агора“. След което изберете в кой форум ще пишете – да речем избирате „За сайта“. Зарежда се нова страница в която ще видите бутон „Нова тема“. Оттам писането на тема е ясно.

 

Как да редактирате профила си през форума?

 

Отидете на страница „Контакти“. Има директна връзка „Редактиране на профила“.

 

 

                  Иван Занев, WEB-дизайнър

                  Единствено за отстраняване на технически проблеми:

      support@diagnosa.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[1] Привет, Юдея! Отиващите на смърт българи те поздравяват, лат.

[2] Тези същества нямат право да се наричат българи.

[3] По-правилно йеничарски, йеничари.

[4] Ханс Дерншвам – Дневникът на Ханс Дерншвам за пътуването му до Цариград през 1553-1555 г.“, превод: М. Киселинчева, Издателство на Отечествения фронт, София, 1970 г., стр. 82.

[5] Неопитни, необучени хора – аджамии, тур.

[6] Областни управители.

[7] Пак там, стр. 81-83.

[8] Вж. напр. Акад. Константин Иречек  – „История на българите“, с поправки и добавки от самия автор, под редакцията на проф. Петър Хр. Петров, Издателство „Наука и изкуство“, София, 1978 г., стр. 366-367.

[9] George Armstrong – “The Rothschild Money Trust”, Omni Publications, New York, NY, 1940 г., Preface, стр. 2. Книгата е в архива на автора и е достъпна от online: http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.iamthewitness.com%2Fbooks%2FGeorge.Armstrong%2FRothschild.Money.Trust.pdf&ei=Xr5rUpLaG4jOswaWpIC4Aw&usg=AFQjCNF-HZPejmLk9aRvwVKp2kNfyg7BWA&sig2=K-bmZtcoxTj9RVGkoi11kA

[10] Chaim Weizmann, Barnet Litvinoff – “The Letters and Papers of Chaim Weizmann: December 1931-April 1952”, Transaction Publishers, Piscataway, NJ, 1983 г., стр. 286.

[11] Вж. Congressional Record, 76th Congress, Vol. 84, No. 82, стр. 6597-6604, в: George Armstrong – “The Rothschild Money Trust”, вече цит. съч., стр. 62-63.

[12] Вж. Sidney Rogerson – “Propaganda in the Next War”, Geoffrey Bles, London, 1939 г. Книгата е достъпна за четене от online:  http://books.google.bg/books/about/Propaganda_in_the_Next_War.html?id=hBZCAAAAIAAJ&redir_esc=y

[13] Генерал Ерих Фридрих Вилхелм Лудендорф (1865–1937) – известен пълководец, победител в поредица битки през Първата световна война, като например за Лиеж и Таненберг. Той бил сред идеолозите на нацизма на Адолф Хитлер. Занимавал се с езотерика и даже написал изследвания, в които доказвал, че проблемите в света се дължат на гъста мрежа от тайни общества, организирани от йезуитите, евреите и масоните. Основал организация, наречена “Bund für Gotteserkenntnis” – „Общество за Божествено познание“. През 1930 г., разочарован от връзките на бъдещия фюрер на Третия райх с ционистите, окончателно скъсал с него.

[14] Вж. Congressional Record, 76th Congress, Vol. 84, No. 82, стр. 6597-6604, в: George Armstrong – “The Rothschild Money Trust”, вече цит. съч., стр. 62-63.

[15] Пак там, стр. 64.

[16] Вж. “Foreign News: Testament”, “Time”, New York, NY, Monday, March 12, 1945 г., online: http://content.time.com/time/magazine/article/0,9171,797229,00.html?promoid=googlep

[17] George Armstrong – “The Rothschild Money Trust”, вече цит. съч., стр. 67.

[18] Пак там, стр. 69-70.

[19] „От Марка свето Евангелие“, гл. 5, ст. 3.

[20] Вж. Достена Лаверн „Експертите на прехода“, Издателство „Изток-Запад“, София, 2010 г.

[21] Вж. Светла Василева – „Платените „борци” за публичност и демокрация. Защо ДАНС слага бариера пред информацията за НПО“, „Афера.БГ“, afera.bg, Варна, 9 октомври 2013 г., online: http://afera.bg/mishena/50222.html

[22] Библия, „Книга Естир“, гл. 8, ст. 12.

[23] Пак там, гл. 10, ст. 16-17.

[24] Вж. Leo Rosten – “The Joys of Yddish”, Pocket Books, New York, NY, 1968 г.

[25] „Момче или момък от неверниците“, ивр.

[26] “The Megiddo Modern Hebrew-English Dictionary”.

[27] Пак там, стр. 63-64 или английското издание:  пак там.

[28] Edwin Freedman – “The Myth of the Shiksa” в: Monica McGoldrick, John W. Pearce, Joe Giordano, Ed. – “Ethnicity and Family Therapy”, The Guilford Press, New York, NY, 1982 г., стр. 508.

[29] Fred Kogos – “A Dictionary of Yiddish Slang and Idioms”, Castle Books, New Jersey, NJ, 1978 г., стр. 70.

[30] Вж. Yossi Klein Halevi – “Memoirs of a Jewish Extremist. An American Story”, Little, Brown, and Company, Boston, New York, Toronto, London, 1995 г., стр. 224.

[31] Kitty Dukakis with Jane Scovell – “Now You Know”, Simon and Schuster, New York, London, Toronto, Sydney, Tokyo, Singapore, 1990 г., стр. 55.

[32] “Barbara Spectre – “Swedish” Zionist”, “Why I Left Sweden”, местоположение не е посочено, April 3, 2012 г., online: http://www.whyileftsweden.com/?p=198

[33] Ламби Данаилов – „Стоян Заимов: Биографичен очерк“, Издателство на Българската комунистическа партия, София, 1957 г., стр. 49.

[34] Вж. Стефан Богданов – „Две смърти няма, а без една не може“, Спомени, Издателска компания „K&M“, София, 1991 г., стр. 106-107.

[35] Вж. „Левон Хампарцумян: Ако човек преследва успеха параноично, никога не успява“, сп. „Мениджър“, manager.bg, София, юни 2010 г., online: http://spisanie.manager.bg/broi-140/menidzhmant/levon-hampartsumyan-ako-chovek-presledva-uspeha-paranoichno-nikoga-ne-uspyava

[36] Левон Хампарцумян, Уикипедия, свободната енциклопедия, 9 януари 2013 г., online: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BD_%D0%A5%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%86%D1%83%D0%BC%D1%8F%D0%BD

[37] David Drach, Chevalier P. L. B. – “De l’Harmonie entre l’Église et la Synagogue”, Tome premier, Paul Mellier, Libraire-Éditeur , Paris, 1844 г., стр. 79. Книгата е в архива на автора.

[38] Вж. „Експерти”, соросоиди и think tanks (листа)“, Posted  by  Anonymous Bulgaria, “Anonymous Bulgaria“,  София, 20 август 2013 г., online: http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/08/20/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D0%B8-think-tanks-%D0%BB%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0/

[39] Вж. “F1 boss Ecclestone faces criticism over Hitler comments”, CBS Sports, CBSSports.com, Fort Lauderdale, FL, July 4, 2009 г., online: http://archive.is/ZyTaK

[40] “Jews call on Bernie Ecclestone to resign over Hitler remarks”, “Thaindian News”, ThaiIndian.com, Jayapura, Indonesia,  July 6, 2009 г., online: http://www.thaindian.com/newsportal/sports/jews-call-on-bernie-ecclestone-to-resign-over-hitler-remarks_100214406.html; същото в: “Ecclestone: Outrage ‘probably my fault’”, by The Associated Press, ESPN Formula One, ESPN.com, USA, July 6, 2009 г., online: http://sports.espn.go.com/rpm/racing/f1/news/story?id=4308574

[41] Вж.  John Cornwell – “Hitler’s Pope: The Secret History of Pius XII”, Penguin Books, New York, NY, Toronto, London, 2008 г. Книгата е в архива на атора.

[42] Вж. “World Jewish Congress criticizes Pope’s decision to beatify Pius XII” by JPost.com Staff, “The Jerusalem Post”, Jerusalem, December 21, 2009 г., online: http://www.jpost.com/Jewish-World/World-Jewish-Congress-criticizes-Popes-decision-to-beatify-Pius-XII

[43] Вж. “Pius XII and the Jews: A defense” by David G. Dalin, “The Weekly Standard”, weeklystandard, Vol. 6, No. 23,

Washington, D.C., February 26, 2001 г., online: http://www.weeklystandard.com/Content/Public/Articles/000/000/000/504iizii.asp#

[44] Вж. “Ronald Lauder, Warum Israel Mitglied der Nato werden muss” Von Ronald S. Lauder, “Die Welt”, welt.de, Berlin, 7.02. 2011 г., online: http://www.welt.de/debatte/kommentare/article12470166/Warum-Israel-Mitglied-der-Nato-werden-muss.html

[45] Вж. “Sweden’s Shame” by Ronald S. Lauder, “Project Syndicate”, Prague, New York, August 12, 2010 г., online: http://www.project-syndicate.org/commentary/sweden-s-shame

[46] Вж. “Austrian rightist chief accused of anti-Semitism over cartoon” Georgina Prodhan, Vienna, Reuters, London, August 23, 2012 г., online: http://www.reuters.com/article/2012/08/23/us-austria-rightists-antisemitism-idUSBRE87M0NL20120823

[47] Вж. “Siemens to stop doing business in Iran” by George Frey, AP Business Writer, Associated Press, New York City, January 27, 2010 г., online: http://www.boston.com/business/articles/2010/01/27/siemens_to_stop_doing_business_in_iran/

[48] Вж. “Bob Geldof: The world could end by 2030: The Boomtown Rats star gives doom-laden climate change prediction” by Liam O’Brien, “The Independent”, independent.co.uk, Monday, 7 October 2013 г., online: http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news/bob-geldof-the-world-could-end-by-2030-8864186.html; “Sir Bob Geldof: ‘All humans will die before 2030′” by Greg Heffer, “Daily Star”, dailystar.co.uk, London, 6th October 2013 г., online: http://www.dailystar.co.uk/news/latest-news/342876/Sir-Bob-Geldof-All-humans-will-die-before-2030

[49] Вж. Янко Янков – „Досиетата на ДС (14)“, Писмо №LPC-Euro-Just-18/06.07.2007 г. до Държавния секретар на САЩ, Директора на ЦРУ, Посланика на САЩ в България, посланиците на държавите, акредитирани в България, всички български и чужди медии, 6 юли 2007 г., Ianko Iankov, София, 31 август 2007 г., online: http://iankov.blogspot.com/2007/08/14.html

[50] „Красимир Гергов“, от Уикипедия, свободната енциклопедия, Wikimedia, San Francisco, CA, 23 септември 2013 г., online: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%BE%D0%B2#cite_note-8

[52] Вж. Библия, „Първа книга Моисеева – Битие“, гл. 32, ст. 28-32.

[53] Васил Иванов Кунчев-Левски, Христо Ботйов, Стоян Михайловски…

[54] „От Матея свето Евангелие“, гл. 7, ст. 17-20.

[55] Вж. Волен Сидеров – „Бумерангът на злото“, Издателство „Жарава“, София, 2002 г., стр. 41. Също: Волен Сидеров – „Бумерангът на злото – II част: Властта на Мамона. Кой и как ни ограбва“, ИК „Бумеранг БГ“, 2004 г., Глава – Защо християнството не може да бъде производно на т. нар. Юдаизъм.

[56] “’There is no need to be tolerant to the intolerant’: MEPs discuss the limits of free speech” by Daniel Hannan Politics, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Friday, 1 November 2013 г., online: http://blogs.telegraph.co.uk/news/danielhannan/100244047/there-is-no-need-to-be-tolerant-to-the-intolerant-meps-discuss-the-limits-of-free-speech/

[57] Заимствани, фр. Но в смисъл, че са взети назаем, понеже са модни.

[58] Пак там.

[59] Вж. Кубан Боян – „Чулман Толгау”, с предговор и коментари от Фаргат Габдул-Хамитович Нурутдинов, превод и допълнителни коментари на Пламен Анакиев, ИК „Огледало”, София, 2009 г., стр. 603.

[60] G. Sotiroff – “Elementa Nova Pro Historia: Macedonia-Bulgarica”, Lynn Publishing Co., Saskatchewan, Canada, 1986 г.

[61] Танеги Льо Февр – френски историк и ерудит от ХVІІ век. Бил толкова умен и образован, че го канели да преподава в почти всички тогавашни университети в Европа. Послужил като прототип на интелигентния Атос – граф Льо Февр, в романа „Тримата мускетари“ на Александър Дюма.

[62] Justin, Epitome of Pompeius Trogus – “Justin’s History of the World”, Literally Translated, with Notes and General Index by Rev. John Selby Watson, M.A., Head Master of the Proprietary Grammar School, Stockwell, Henry G. Bohn, London, 1853 г., Book VII и бел. 90, пак там, online: http://books.google.bg/books?oe=UTF-8&hl=bg&id=m4NfAAAAMAAJ&q=europ#v=onepage&q=evrop&f=false или от online: http://www.tertullian.org/fathers/justinus_03_books01to10.htm

[63] Вж. Кубан Боян – „Чулман Толгау”, вече цит. съч., стр. 619.

[64] Вж. Anne Burton – “Diodorus Siculus: A Commentary”, Book I, E. J. Brill, Leiden, the Netherlands, 1972  г., стр. 88-89.

[65] Вж. Кубан Боян – „Чулман Толгау”, вече цит. съч., стр. 619.

[66] Даже в Петокнижието, на което съвсем не бива да имаме доверие, под Месия се разбира „помазаник“, което ще рече „упълномощен“, нещо като пророк, надарен с Божия Дух.

[67] Вж. напр. William Sherwood Fox – “The Mythology of All Races”, Vol. 1 – Greek and Roman, General editor, Louis Herbert Gray, Marshall Jones Company, Boston, MA, 1916 г.,  стp. 217

[68] Вж. Д-р Стефан Гайд – „Тракийското Писмо Декодирано”, том ІІ, Институт по Трансцедентна Наука, София, 2006 г., стр. 41.

[69] Трите главни букви в стиха – мои.

[70] Пак там, стр. 43.

[71] Изписването по този начин, с главни букви, е възприето от автора на цитираната монография.

[72] Правописът е на автора на цитираното изследване. Така е и нататък в цитата.

[73] В оригинала следва изображението на този йероглиф, който не съм в състояние да представя графично, което важи за същия текст по-нататък, а аз го обозначавам с (…).

[74] В Бохарския (Северно-Египетски Коптски) Диалект. – Бел. на Ст. Гайд.

[75] Вж. предната бележка.

[76] Пак там, стр. 43-44.

[77] Вж. Кубан Боян – „Чулман Толгау”, вече цит. съч., стр. 640.

[78] Вж. Donald B. Redford – “Egypt, Canaan and Israel in Ancient Times”, Princeton University Press, Princeton, NJ, 1992 г., стр. 421-422.

[79] Така е правилно – евреи в България. Няма „български евреи“, както често грешат повечето нашенци. По същия начин, по който е невъзможно да има „дървено желязо“. Защото или си българин, или си евреин. Само преди пет лета и половина израелският Кнесет прие закон, който задължава всеки, подал документ за гражданство, да полага клетва за вярност на държавата „като еврейска и ционистка“. И да отбива задължителна военна служба. (Вж. “Israeli Arab committee slams “racist, fascist” bills” by Jack Khoury, Haaretz Correspondent, “Haaretz”, Haaretz.com, Tel Aviv, Thursday, May 28, 2009 г. Sivan 5, 5769, online: http://www.haaretz.com/hasen/spages/1088949.html) Представяте ли си как се чувстват арабските граждани на Израел, когато им се наложи, бидейки войници, да стрелят срещу своите сънародници? А у нас?

[80] Вж. Недю Недев – „Българското масонство (1807-2007)“, Издателска къща „Хермес“, София, 2008 г., стр. 613; Димитър Недков – „Масоните се завърнаха в България“, Първи том: „Възраждането на идеята за братството”, цялата книга; „Седемнадесет премиер-министри на България са били масони“, в. „Черно море“, Варна, 22 юни 2002 г., online: http://otves.org/bg/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=87;  „Масонството в българския печат“, „Отвес“, сайт на братята-масони, членове на  Великата Ложа на Старите Свободни и Приети  Зидари в България и Стария и Приет Шотландски Ритуал, Ориент България, София, дата не е посочена, online: http://otves.org/bg/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=28

[81] Вж. Недю Недев – „Българското масонство (1807-2007)“, вече цит. съч., стр. 493-494.

[82] Пак там, стр. 619-620.

[83] Пак там, стр. 544.

[84] Николай Поппетров – „Социално наляво, национализмът – напред“, ИК „Гутенберг“, София, 2009 г, стр. 381-382.

[85] Вж. „Луковмарш като римейк“, Култура.бг, kultura.bg, 24 февруари 2013 г., online: http://kultura.bg/web/%D0%BB%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88-%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D0%BA/

[86] Вж. Недю Недев – „Българското масонство (1807-2007)“, вече цит. съч., стр. 254-255 и сл.

[87] Вж. напр. Antony C. Sutton – “Wall Street and the Rise of Hitler”, Buccaneer Books, Cutcogue, NY, 1976 г., книгата е достъпна в pdf от online: http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&ved=0CC4QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.voltairenet.org%2FIMG%2Fpdf%2FSutton_Wall_Street_and_Hitler-3.pdf&ei=_h11UpHKG4WptAbliYGAAg&usg=AFQjCNGfeDf1gRg2fvb0dWyzF08myh1W2g&sig2=EFy6O4XgHkWEfOV-LftpLw; Charles Higham – “Trading with the Enemy: The Nazi – American Money Plot 1933-1949”, Delacorte Press, New York, NY, 1983 г., книгата е в архива на автора; Edwin Black – “IBM and the Holocaust: The Strategic Alliance Between Nazi Germany and America’s Most Powerful Corporation”, The Crown Publishing Group, New York, NY, 2001 г., книгата е в архива на автора; още много изследвания.

[88] Rabbi Harry Waton – “A Program For The Jews And An Answer To All Anti-Semites: A Program For Humanity”, Published by Committee for the Preservation of the Jews, New York, NY, March 1939 г., стр. 13. Книгата е в архива на автора.

[89] Пак там, стр. 100.

[90] For Fear of The Jews” by Joseph Sobran, “Journal of Historical Review”, Vol. 21, No. 3/4, Institute for Historical Review, Torrance, CA, May-August 2002 г., стр. 4, online: http://www.ihr.org/conference/14thconf/sobranconf.htm

[91] Другарят, ит.

[92] Проф. Милен Семков – „Митът за антифашизъм у нас рухна с мита за фашизъм: Съединение и разединение“, в. „Труд“, София, понеделник, 9 септември 2002 г., стр. 14.

[93] Вж. “Ronald Lauder: Net Worth $3.7 B As of September 2013”, “Forbes”, forbes.com, New York, NY, September 2013 г., online: http://www.forbes.com/profile/ronald-lauder/

[94] “Trusting the state is costing us our freedom” by Janet Daley, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Suturday, 2 November 2013 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/barackobama/10421680/Trusting-the-state-is-costing-us-our-freedom.html

[95] Пак там.

[96] Пак там.

[97] Вж. “Rediscovering Religious Values in the Market Economy” by Chief Rabbi Lord Sacks, Chief Rabbi of the United Hebrew Congregations of the Commonwealth, “The Huffington Post”, huffingtonpost.com, New York, NY, 12 December 2011 г., online: http://www.huffingtonpost.com/chief-rabbi-lord-sacks/religious-values-market-economy_b_1144469.html в: Георги Ифандиев – „Реваншизъм? Какво по-джентълменско, когато е стремеж към справедливост? – Част 20“, „Диагноза с Георги Ифандиев“, diagnosa.net, София, 23 октомври 2013 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D1%88%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE-%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D0%BB%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BA%D0%BE-20#_edn82

[98] Даже е специализирал и работил там. Беше шеф на филиал на американска банка в Белград.

[99] Нико Яхиел – „Тодор Живков и личната власт: Спомени, документи, анализи“, Издател M-8-M Михаил Мирчев (син на секретаря на ЦК на БКП и партиен идеолог Стоян Мирчев Михайлов – днес „политолог“), София, 1997 г., стр. 27.

[100] „Георги Чанков се изповяда“, в. „Сега“, segabg.com, София, 13 юни 200 г., online: http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=1812&sectionid=7&id=00001

[101] Протокол, Централен партиен архив, ф. 146, оп. 5, а. е. 191, л. 87-91, в: Поля Мешкова, Диню Шарланов – „Българската гилотина: Тайните механизми на народния съд“, Агенция „Демокрация“, София, 1994 г., Приложение № 5, достъпна от online: http://www.promacedonia.org/pm/pm_pr5.html

[102] Лазар Ильов – „Дамян Дамянов: Тато уреждал секса на Червенков с Нели Карова!“, в. „Шоу“, Агенция БЛИЦ, София, 28 август 2008 г., online: http://www.bulpress.net/article/6640

[103] Джордж Оруел – 1984“, Издателство „Профиздат“, София, 1989 г., Първа част, Глава – 3 и 4. Цялата книга е достъпна от online: http://chitanka.info/text/291/0

[104] Нико Яхиел – „Тодор Живков и личната власт: Спомени, документи, анализи”, вече цит. съч., стр. 27.

[105] Слово на Радой Ралин по повод на тържественото честване на Райко Алексиев в Народния театър, София, 8 март 1993 г., в: Ивайла Александрова – „Горещо червено“, ИК „Жанет 45“, Пловдив, 2007 г., стр. 68.

[106] Названието на тайната политическа полиция в Кралство Румъния.

[107] Началника на комунистическия концлагер Белене.

[108] Георги Константинов – „Аски калейдоскоп: Спомени на затворника в два тома“, Том ІІ, Издателство „Шрапнел“, София, 2006 г., стр. 259-260.

[109] Георги Константинов – „Аски калейдоскоп: Спомени на затворника в два тома“, вече цит. съч., стр. 260.

[110] „От Матея свето Евангелие“, гл. 7, ст. 15-20.

[111] Пейо К. Яворов – „“Пейо Яворов – „Хайдушки песни“, в: „Подир сенките на облаците“.

[112] Проф. Чарлз Мозер – „Д-р Г. М. Димитров: Биография“, Военноиздателски комплекс „Св. Георги Победоносец“, София, 1992 г., стр. 192-193.

[113] Тодор Балкански – Партизанският терор и вартоломеевите нощи в пазарджишкото краище“, ИК „Знак’94“, Велико Търново, 2008 г., стр. 581.

[114] Вж. слово на Радой Ралин по повод на тържественото честване на Райко Алексиев в Народния театър, София, 8 март 1993 г., в: Ивайла Александрова – „Горещо червено“, вече цит. съч., стр. 68.

[115] Григорий Петрович Климов – „Божий народ“, Издательство и типография „Советская Кубань“, Издательство „Пересвет“, Краснодар, 1999 г., стр. 18, 24. Электронная версия, Киев, 1999 г. Цялата книга в pdf от online: http://reeed.ru/lib/books/bozhii_narod_/

[116] Сенчесто място, където в ранния следобед овчарите закарват овцете на хлад.

[117] Захарий Стоянов – „Христо Ботйов: Опит за биография”, Издателство „Захарий Стоянов”, София, 2001 г., стр. 52-53.

[118] Вж. Федор Михайлович Достоевский – „Ноябрь – Глава первая: II. Самый лакейский случай, какой только может быть“, във: Ф.М. Достоевский – „Собрание сочинений в 15 томах“, Том четырнадцатый – Дневник писателя. 1877, 1880, август 1881, Издательство „Наука“, Санкт-Петербург, 1995 г., стр. 347, online: http://www.rvb.ru/dostoevski/01text/vol14/01journal_77/314.htm

[119] Хенри Форд ­ „Интернационалните евреи: Най-наболелият световен проблем“, Издателство „Жарава 2002“, София, 2002 г., стр. 170.

[120] Пак там, стр. 100.

[121] Георги Марков – „Писмо до Любомир Левчев – поет“, Електронно списание LiterNet, № 9 (82), 10.09.2006 г., online: http://liternet.bg/publish10/gmarkov/pismo.htmhttp://liternet.bg/publish10/gmarkov/pismo.htm

[122] В четвъртък, три дни преди изборите, Валери Симеонов разигра фарса с нападение срещу кабеларката му. Вечерта имах предаване, но никой не ме беше уведомил. Криеха се като мишлета от котарак. Добре че стар старшина, служещ като пазач, дръзна да излезе и да ми каже истината с половин уста… По онова време Валери Симеонов, Волен Сидеров и Данчо Хаджиев не само бяха приятели и съпартийци. Бургазлията току-що беше кумувал на сватбата на Волен с потомствената комунистка Капка Георгиева Ибришимова, бивша снаха на Радой Ралин. Тогава Велизар Енчев оглавяваше ярко комунистическата телевизия „Седем дни“ и служеше за патерица на Сидеров по митингите, които „украсяваше“ с пламенните си нацистки речи, оцветени в алчно червено…

[123] Агент на ДС с псевдоним „Николай“, тогава кандидат на Яне-Яневата партийка РЗС. Помните ли я?

[124] Екатерина Николова – „Десен вот със стиснати зъби“, в. „Стандарт News”, standartnews.com, София, вторник, 31 октомври 2006 г., online: http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2006-10-31&article=166261

[125] Не постъпи ли по идентичен начин и с наследствения член на БКП, офицера от Държавна сигурност Велизар Енчев, който може да послужи като образец на шушумига и нагаждач. Истински Паниковски.

[126] Обяснението за произхода на парите – „взети на кредит“ – е напълно несъстоятелно. Ако бяха „демократи“, Михайлови щяха да се съобразяват с равенството пред всички закони. Кой български гражданин може да вземе заем в такъв или дори в стократно по-нисък размер, без да е част от номенклатурния списък на „правоимащите“, чиито съставители бяха в Държавна сигурност. А утвърждаването му вървеше отдолу нагоре, като се започне от „низовите“, градските комитети на БКП, мине се през окръжните,, и се стигне до върха – до триото Андрей Луканов, Огнян Дойнов, Георги Пирински.

[127] Вж. напр. „Георги Първанов: Управлението не е бабаитлък, а ангажимент (виж видео)“, в. „Новинар“, , София, 11 ноември 2010 г., online: http://www.novinar.net/news/georgi-parvanov-upravlenieto-ne-e-babaitlak-a-angazhiment-vizh-video_MzQyNDsxMA==.html

[128] Вж. „Проектът „АБВ“, Dir.bg, dnes.dir.bg, София, дата не е песочена, online: http://dnes.dir.bg/temite/tag/abv-106241

[129] „Емил Кало: Предлагаме търсене на алтернатива“, „Тази сутрин“, БНТ, bnt.bg, София, 11 ноември 2010 г., online: http://bnt.bg/bg/news/view/40630/flameCandle70x80px.swf

[130] Ненамесата в частната инициатива, фр.

[131] “As we stand on the verge of state-licensed newspapers, a dreadful prophecy is being fulfilled” by Allan Massie, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Monday, 4 November 2013 г., online: http://blogs.telegraph.co.uk/culture/allanmassie/100071381/as-we-stand-on-the-verge-of-state-licensed-newspapers-a-dreadful-prophecy-is-being-fulfilled/

[132] Пак там.

[133] Напоследък издавана със съкратено заглавие – Робърт Луи Стивънсън – „Доктор Джекил и мистър Хайд“, Издателство „Аделфи“, София, 2008 г.; също така в: Робърт Луи Стивънсън – „Черната стрела. Доктор Джекил и господин Хайд“, ИК „Труд“, София, 2006 г.

[134] Машинна обработка на икономическата информация, но в трети курс избра социологически профил – май при появата му у нас.

[135] Надежда Христова – „Емил Кало става съветник на Румен Петков“, Dir.bg., dnes.dir.bg, София, 4 април 2008 г., online: http://dnes.dir.bg/news.php?id=2854174

[136] Вж. „Откриха Център за високи постижения в образованието в 134 СОУ в София“, citybuild.bg, София, 24 октомври 2013 г., online: http://citybuild.bg/news/otkriha-tzentyr-visoki-postizheniia/24255

[137] Вж. “World ORT Mission Statement”, World ORT, ort.org, London, New York, 26 October 2009 г., online: http://www.ort.org/en/search/

[138] Съобщение № 033870 от „М Родопи – М“, за обект №…. псевдоним Хитрият, 13 януари 1978 г., обработил 21358, за Управление VІ, отдел І, Секретно, от особена важност! в: „Държавна сигурност и еврейската общност в България (1944-1989)“, Документален сборник, Комисията за разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия, София, 2012 г., стр. 473.

[139] Пак там.

[140] Вж. Закон за обявяване комунистическия режим в България за престъпен, приет от 38-то народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г., Член 3, алинеи 1 и 2, online: www.capital.bg/getatt.php?filename=o_924552.pdf‎

[141] След Суецката криза.

[142] „Президентът на Израел благодари за спасяването на българските евреи“, mediapool, mediapool.bg, София, 12 юни 2006 г., online: http://www.mediapool.bg/prezidentat-na-izrael-blagodari-za-spasyavaneto-na-balgarskite-evrei-news118179.html; същото в: „Емил Кало: Българската еврейска общност винаги е била  дълбоко ционистка общност“, Actualno.com, София, 12 юни 2006 г., online: http://www.actualno.com/news_66876.html

[143] Вж. напр. Shlomo Sand – “The Invention of the Land of Israel: From Holy Land to Homeland”, Verso Books, New York, NY, 2013 г.; Shlomo Sand – “The Invention of the Land of Israel: From Holy Land to Homeland”, Verso, London, New York, 2012 г.

[144] Douglas Reed – “From Smoke To Smother (1938 – 1948) A Sequel to Insanity Fair”, Jonathan Cape, London, 1948, 1949 г., this PDF prepared by www. douglasreed. co.uk, стр. 10.

[145] Вж. “People and Society”, Europe: Bulgaria, “The World Factbook”, Central Intelligence Agency, Office of Public Affairs, Washington, D.C., 2013 г., online: https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bu.html

[146] „Брой и структури на населението“, „Демографски процеси през 2012 година“, Национален статистически институт, nsi.bg, София, 2013 г., стр. 1. Целият документ е достъпен в pdf от online: www.nsi.bg/EPDOCS/Population2012_IZXIDOM.pdf

[147] Вж. „Преброяване 2011 (окончателни данни)“, Национален статистически институт, nsi.bg, София, 2011 г. стр. 3. Брошурата е достъпна в pdf от online: http://www.nsi.bg/eventbg.php?n=985

 

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...