Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

ВОЙНАТА Е МИР! СВОБОДАТА Е РОБСТВО! НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА! ОБАЧЕ ПУКА ЛИ МУ НА НЯКОЙ? – Част 6

 

 

 

 

 

 

 

Добре дошли в медийния диагностичен център. Това е територия, свободна от комунизъм, социализъм, фашизъм, нацизъм, либерализъм – изобщо – от идеологическите фрагменти на ционизма и насаждания от тази крайно националистическа теория, превърната в практика, интернационализъм. Тя е предназначена за личности, за хора нормални, без психически отклонения и без комплекси, незасегнати от индоктринация, и с отворено съзнание. Единственото място, в което се съобщава истината, цялата истина и нищо освен истината. Нещо, което нито една друга медия в този провален опит за държава не може да си позволи.

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

Напоследък всяка статия на лондонския всекидневник „The Financial Times“ започва с призив за материална подкрепа с думите: „High quality global journalism requires investment.“ Което ще рече: „Висококачествената световна журналистика изисква инвестиции.“

Всеки да го разбира, както желае.

 

 

 

 

*    *    *

 

 

 

Ела зло, че има и по-зло. Винаги е така.

 

Едва си въобразихме, че се измъкваме от челичената хватка на съветската мечка, и попаднахме в задушаващата прегръдка на нейните родители от синедриона.

 

Един на всеки трима британци смята, че изтезанията могат да бъдат оправдани, защото това виждат в изфабрикуваните телевизионни предавания, разкри Amnesty International.

 

Британското общество е по-склонно да извини използването на мъчения, отколкото хората в Русия. А най-малко половината са противници на пълната им забрана.[1]

 

 

 

Възкресение на сталинизма в „цивилизована“ Европа?

 

 

 

Правозащитната организация беше слисана от резултатите, получени в нейното допитване. Тя хвърли вината върху телевизионни програми от сорта на „24“, „Отечество и призраци“, заради това, че възвеличават малтретирането на заподозрени в терор и на престъпници.“

 

Близо 29 на сто от британците са заявили, че практики като побои, изгаряния и пробождания на пръстите под ноктите с игли могат да бъдат разбрани и оправдани, ако са в защита на обществото. Сравнете това със същите отговори, но на 25 на сто от руснаците.“

 

Обаче повече от осем от всеки 10 британци са се оказали убедени: те никога няма да бъдат изправени пред риск от мъчения.

 

Дали?

 

Моята диагноза на този мироглед е елементарна, но – смятам – болезнено точна: Обикновен комунизъм, банализация на злото. А не само британците, всички западняци са заплашени от комунистически терор в неговия най-явен, безсрамно оголен и безмилостно примитивен вид.

 

Все още се срещат зрънца, през чиито гладки мозъчета се прокрадва абсолютно несъстоятелната мисъл, че мразя Запада и обичам Русия. Подходът с „филите“ и „фобите“, с „любовта“ и „омразата“, е толкова елементарен, че е обидно за мен да му обръщам внимание.

 

Да беше жив, Пенчо Славейков би констатирал:

 

Тук имаме работа с нещо мъчно, неуталожено, буйно, нещо, което зашеметява със своя кипеж, а не обистря, както би трябвало[2]

 

Ала баща му би уточнил относно споменатото „неуталожено, буйно“:

 

Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни[3]

 

Тварите, които имам предвид, не са се освободили от фалшивата парадигма на лявото“ и „дясното“, на комунизма“ и „фашизма“. Тяхното съзнание е оковано в идеологическите вериги от ХІХ и ХХ век. Проумяването на диалектичния подход в управлението на света с неговата теза, антитеза и синтеза, остава нещо далечно и мъчно, напълно непонятно, за този вид опит за човеци. Затова с Енгелсова страст те се нахвърлят над всеки, който си позволи да го разясни.

 

Този тип същества нямат смелостта да се освободят от прангите на доктрините. Убежденията им клонят, граничат или дори съвпадат с религиозния фанатизъм. Понеже умовете им не разполагат с вместимост за осмисляне и възприемане на истината, без сами да усетят, стават пленници на Братството. Интернационалната левитска мафия ги насъсква срещу всеки порив на свободомислие и търсене на истината.

 

За илюстрация ще ви припомня подхода на „светатаИнквизиция, Галилео Галилей, Джордано Бруно… Но въпреки всеобщото одобрение на нейните престъпления, тяЗемятавсе пак се върти, нали?

 

Няма как подобни екземпляри да познават по-добре интернационалната комунистическа система от нейните собствени рожби, пожертвани пред олтара на червения папа, в синедриона на безродните финансисти. Но Владимир Буковски е точно такъв. Той се е появил в семейството на признат съветски писател, член на КПСС и на съответните „творческисъюзи. Само че още в юношеските си години се измъква от клетката на комунистическото възпитание и постепенно се самоизгражда като върл враг на режима. Седемнадесетгодишен бива изключен от училище.[4] Две лета по-късно го изхвърлят от университета. А след още година за първи път му поставят изобретената от „уважавания [съветски] психиатър, професор Снежневски“ диагноза „бавно развиваща се шизофрения“.

 

Буковски съвсем не се шегува:

 

Идеята е, че шизофренията може да се развива толкова незабележимо и тъй дълго, че само той, Снежневски, може да забележи това. През 1962 г. той ми постави диагнозата вялотекущая шизофрения“. Щастлив съм да съобщя, че до ден днешен тя тече вяло.[5][6]

 

За първи път милицията арестува Владимир Буковски през 1963 г. Следват многократни прибиранияна топлоза антисъветска дейност. Понякога – „уютните“ места за въдворяването му се оказват… психиатрии. Но те не са клиники, а душегубкизони за наказване на най-упоритите сред несъгласните с партията и нейния убийствен режим. За да бъдат пречупени. А сетне да ги представят като знаме на поправилите се“; на онези, за които тукашният пролетарски поет е написал: „във затвора попаднал на хора и станал човек“.[7]

 

Най-сетне, през януари 1972 г. в Москва проведоха скалъпения процес срещу 30-годишния незавършил студент. Лепяхме ушите си до говорителите на старите радиоапарати, за да чуем нещичко за това на къси вълни. Осъдиха Буковски на 7 години зад решетките. Първите две от тях в затвор, а останалата петилетка в заточение. Всъщност – в трудово-поправителна колония, както наричаха концлагерите, каторгите на комунизма.

 

Значителна част от присъдата писателят прекарва в затвора в град Владимиредин от най-тежките, с извънредно жесток режим. Притежавам брой на списание “Reader’s Digest” от шейсетте години, в което е поместен ужасяващ разказ за това, как от глад осъдените оскотявали до там, че режели от месата си, за да се позаситят!

 

По същото време в същия зандан лежал сваленият през 1960 г. американски пилот на шпионския самолет “Lockheed U-2”, лейтенантът от ЦРУ Гари Пауърс. Изданието описва килията му, постлана с персийски килим, обзаведена с всички необходими мебели и даже с телевизор. През цялото време шпионинът е получавал американски вестници и списания. Докато гладът е принуждавал съветските затворници да се самоизяждат!

 

Като прескочим всички премеждия на обявения за „дисидент“ писател, стигаме до 1976 г., когато го замениха срещу държания без съд и присъда зад решетките Луис Корвалан, генерален секретар на Чилийската комунистическа партия. Генерал Аугусто Пиночет, който беше главният инструмент на Братството при преврата в Чили през септември 1973 г., е бил близък до сваления от него законно избран президент Салвадор Алиенде.

 

Да, Алиенде беше социалист. Но дойде на власт с избори, които западните крипто комунисти, представящи се за „либерали“, „консерватори“ и какви ли не още, както и техните източни ратаи, наричат „демократични“, щом им изнася. Месеци преди въпросния coup détat Алиенде лично изпратил Пиночет в СССР, за да преговаря за сделка с оръжие. Генералът се ползвал с пълното доверие на президента.

 

В случай, че винаги когато не Им уйдисва, интернационалните финансистиистинските комунистипосягат на всяка законна власт, ще стигнем до прочутата максима, която семейството на Махатма Ганди приписва на него:

 

Ако всички спазваме правилото око за око,[8] светът ще ослепее и ще остане без зъби.[9]

 

След освобождението си Владимир Буковски заживя в Англия. От началото на деветдесетте години, след като се добра до част от архиви на КГБ, той стана най-яростният критик на Европейския съюз.

 

В интервю, дадено преди две лета, той обясни следните ужасни неща, които висят като Дамоклев меч над главите на всички европейци, натикани в животинската ферма“,[10] в комунистическия колхоз със седалище в белгийската столица:

 

Следователно всички в Брюксел са социалисти?

 

– Проектът е социалистически. Лично познавам тези хора. Повечето от тях – повече или по-малко крайно – са ляво ориентирани. Това означава, че те предпочитат държавните решения и регулиране на всичко. Освен това всички те говорят точно както Ленин в книгата си „Държавата и революцията“. Което обяснява как националната държава ще отмре. Неговите думи са, че тя ще „повехне, докато изчезне“.

 

От своя страна, консерваторите отстояват куриозната идея, че проектът може да бъде променен отвътре. Европейската народна партия не се съпротивлява. А опитът да повлияе отвътре се превръща в голямо оправдание за вършенето на нищо.

 

В такъв случай, съгласно Лениновата матрица, какво ни очаква?

 

– Мечтата на социалистите, Тяхната програма максимум винаги е била да елиминират частната собственост, семейството и националната държава. Не успяха с частната собственост, но продължават по пътя на разрушаването на семейството и на нацията.

 

Планът, който се провали на Изток, беше прехвърлен на Запад; европейците и Москва винаги са работили заедно за осъществяването на конвергенцията[11] вобщия европейски дом“. До 1985 г. левицата се противопоставяше на Европейската общност, защото се говореше, че тя подпомага собствениците, индустриалците, капиталистите, а изоставя работниците. След което левите направиха обратен завой – на 180 градуса.

 

За нас социалист е термин, който е съвсем различен от комунист“. Изглежда, че вие го прилагате спрямо съветската парадигма, като синоним на комунист“?

 

Не, социализмът е постепенната и по-малко брутална форма на комунизма. А Европейският съюз е социалистически проект, който се пръкна през 1992 г. в Маастрихт. Намерението беше, след падането на Берлинската стена и прогнозирания фалит на държавата на благоденствието[12] на Запад, социализмът в Европа да бъде спасен. Цената на благоденствието нарастваше, но нямаше никакъв начин Те да бъдат спряни или някой да Им се противопостави.

 

Можете да предоставяте блага на хората, но не сте в състояние да им ги отнемете, без да отчуждите огромна част от населението. Понеже няма да бъдете преизбрани. Ето защо, след като лидерите на левицата разбраха, че излизатна червено“,[13] а техните социалистически нововъведения в Европа ще се пръснат, ще загинат, решиха да създадат администрация от неизбирани хора, която да не може да бъде върната обратно у дома.

 

Администрация, която все пак вече съществуваше?

 

– Преди Маастрихт изобщо нямаше Европейски съюз. Съществуваше общ пазар, създаден, за да улесни търговията, движението на капитала. Ето защо толкова дълго никой нямаше нищо против. Обаче в средата на осемдесетте Те решиха вместо икономическа общност да основат държава. Преди Маастрихт Те никога не казваха „съюз“. Винаги говореха за „общност“. Освен това не споменаваха това публично.

 

Сред вашите предсказания за ЕС-СССР имаше също така едно за ГУЛаг. Държите ли на него?

 

– За нещастие – да. ЕС създава лагерите бавно. Политическата коректност бива налагана не чрез убеждаване, а посредством репресия. Миналия месец [ноември 2012 г.] във Великобритания хвърлиха в затвора зарадиезик на омразатаедин деветнадесет годишен, който беше написал нещо обидно в Twitter по адрес на чернокож футболист. Той беше осъден на месец и половина затвор!

 

Докато никой не протестира, Те все повече ще разширяват мрежата и рано или късно ще се сдобием с ГУЛаг. Пък и спомнете си, че европейските полицейски сили се ползват с имунитет. Нещо, което не беше предоставено дори на КГБ!

 

Барак Обама не е ли част от всичко това?

 

Засега Америка не възприема Европейския съюз, не вижда и не разбира накъде се е упътил той. Но Америка има свой паралелен проектАмериканския съюз.

 

Ако процесът включва Съединените американски щати, каква надежда има за спирането на това глобално правителство? То ще пропадне, защото е прекалено грамадно, за да бъде владяно. Невъзможно е да управляват толкова огромна политическа единица.[14] И забележете, че най-обичайната съпротива не е открита, а пасивна: саботажи.

 

От другата страна е Путин. Знам, че вие имате напълно отрицателно отношение към него. Но времената се менят и неговите силни връзки с православната църква означават, че преди няколко седмици Русия се присъедини към мнозинството от други нации, които се противопоставят на Съединените щати и страните от Западна Европа по отношение на абортите. По този начин Русия е, и то от известно време, опорна точка за православните църкви, но също така и за католическата църква.

 

По въпросната тема същото се отнася до мюсюлманите, които от тези проблеми успяват да се обединят в общ фронт в ООН заедно църквата, но като се съобразяват с тяхната собствена религия. Това не ги прави „добри“. Понеже извън тази тема те са против всички нас, смятат ни за техни врагове. Това е един от парадоксите на този свят.[15]

 

 

 

Само страхливците изтезават другите хора

 

 

 

Да се върнем към проучването на общественото мнение, проведено от „Амнести Интърнешънъл“ във Великобритания. Кейт Алън, директорката на филиала на правозащитната организацията в Обединеното кралство, е изненадана:

 

Тези данни са тревожни. Ние наистина не предвиждахме подобен тип отговори от хората във Великобритания. А те показват, че имаме още много работа. По резултатите можем да съдим, че изглежда сме поставяли паниката над принципите и правилата. Хората са стигнали до представата, че тяхната собствена сигурност може да бъде повишена някак си, като бъдат прилагани изтезания. Това просто не е вярно.[16]

 

Напротив, точно така е. Съвсем сигурно, но не сте го преживявали. Когато тероризмът се превърне в държавна политика и бъде прилаган спрямо собствения народ, заплахата от широка престъпност намалява сериозно. Питайте наспредадените от ваша милост в лапите на съветската мечка. Не пиша „от вашите елити“, тъй като до ден днешен всички западняци се отнасят към нас като към европейци втора или даже трета ръка.

 

Както казваше един мой роднина, знаещ английски и немски език, който през 1945 г. в резултат на мобилизацията и войната попаднал във Виена във връзка с репатрирането на пленници, „няма по-жестоки хора от американците“.

 

Той беше завършил Американския колеж в София. След дълги мъчения в Дирекцията на милицията народната власт го беше хвърлила в концентрационния лагер Белене. Без съд и присъда – ей така, понеже не е допадал на някого от другарите или някому е хрумнало да се прави на богда разполага с живота и смъртта на човеците. „Човеци“, тъй като комунистите не са такива. Доказано е и е признато от някои по-свестни в средите им.

 

В своето развитие те никога не са достигали висшата форма на съществуване Homo sapiens. Оставали са на равнище Homo communisticus – фаза τρωγλοδύτηςтроглодитсъщества, обитаващи пещерите. Затова и мисленето им, доколкото изобщо съществува, е пещерно. И винаги, неизменноретроградно.

 

Братството настани във властта тъкмо представителите на този вид или подвид (все пак не съм биолог). Те бяха провъзгласени за „хора от народа“. Навярно затова толкова се плашеха от него. И го тероризираха така, както дивите хищници от джунглата не постъпват. Все пак зверовете притежават някакво съзнание. Убиват толкова, колкото им е необходимо, за да се нахранят. Освен това не посягат на своя вид.

 

Комунистите избиваха поголовнодесетки милиони. И то хора, човешки същества. За тях това беше статистика. В 99 на сто от случаите умъртвяваха без причинаот злоба и страх.

 

Понеже уж произлизаха от народа, се обградиха с необятна преторианска гвардия, която ги охраняваше, предпазваше ги от народната любов“. Тази специално обучена армия включваше милицията, Държавна сигурност и всички техни агенти. Не бива да пропускаме и останалите униформени и въоръжени формирования, включително и военните. Преторианците бяха и сред тях.

 

Човек можеше да бъде преследван по всевъзможни, даже измислени причини. Да бъде подложен на мъчения, на каторга, на затвор и даже да изчезне безследно. Работата беше задължение. Останалият без нея го очакваше арест и въдворяване – ако има късмет или връзки – в далечно населено място. Липсваха ли му – в концлагер.

 

Пълното лишаване от права, тоталната власт върху всичко, особено върху напълно еднаквите медии, правеха жертвата незабележима, сякаш никога не е съществувала. Когато роднините се опитваха да потърсят своя липсващ близък, по правило, най-малкото получаваха предупреждение, че ще ги стигне същото. Проявилите настойчивост биваха сполетявани от идентична участи те сякаш се изпаряваха.

 

При такива условия сигурността на гражданина, примирил се със системата, влязъл в нейните редици и в крак със строя, действително разполагаше с по-голяма сигурност. Макар че никой никога не беше в пълна безопасност. Даже онези от високите етажи на комунистическата номенклатура. Защото не знаеше, дали няма да привлече вниманието на някой още по-овластѐн, независимо от нивото му в пирамидата на комунистическата държава. Ако това се случеше, жална му майканай-често също се изгубваше от погледа. Понякога за седмици, месеци, години. В други случаи – завинаги

 

Ето с какво ни дариха „свободолюбивите демократи“ от Запада. Пасивно наблюдаваха как другарите разкъсват народното тяло. След което, заливайки се от самодоволен кикот зад кулисите, на авансцената квичаха уж противопоставяйки се на това. Нито веднъж не се опитаха да сграбчат лапата на съветското чудовище, което сами сътвориха чрез политическото си генно инженерство. А сетне добре охранваха, за да им върши работа.

 

На всички ще припомня предупреждението на Бенджамин Франклин:

 

Онези, които заменят своята свобода за временна сигурност, не заслужават нито свобода, нито сигурност.[17]

 

Ще се намери ли някой в “Amnesty International”, който да предаде това двувековно предизвестие на онези, които приемат прилагането на изтезания?

 

Преди много време ние, като общество, решихме, че мъчението е просто погрешно и не може да бъде оправдано при никакво обстоятелства. Това е един от моралните стълбове, върху които е основана нашата култура.[18]

 

Къде се изгубиха тези нравствени ценности? Дали не изчезнаха някъде между страховете от война, от нашествието на чужденцинепознати, различни… Това безпокойство бива насаждано постоянно и поддържано в достатъчно високи концентрации. Та както казва нашият народ, „страхът да пази лозето“.

 

Заслужава си някой у нас и по света непрестанно и тревожно да бие камбаната. Но не за това, а за обратното. Защото няма да намерите по-масов убиец от държавата, от властта. Не като внушаване на безпокойство, а като едно наум, да звучи словото на германския протестантски богослов Емил Густав Фридрих Мартин Нимьолер, прекарал четири лазарника в нацистките концлагери Заксенхаузен и Дахау. Нарекли го „личния затворник на Хитлер“. Той разказал как мълчал, когато гестаповците прибирали едни, втори, третиБил безразличеннямал нищо общо с арестуваните.

 

Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte” – „Когато дойдоха за мен, вече нямаше кой да протестира“ – споделил пасторът.[19]

 

Та моят роднина разказваше, че американските войници били най-кротки. Държали се вежливо. „Но да не дава Господ да ги ядосаш. Няма по-жестоки от тях. Никакви нацисти или комунистиамериканците ги надминават!“ – твърдеше той.

 

От 1984 г. 155 страни са ратифицирали Конвенцията на ООН против изтезанията. Но от „Амнести“ заявиха, че тя е пренебрегвана в такива големи мащаби, че е необходима нова световна кампания против насилието, извършвано или насърчавано от държавата. Организацията иска да насочи усилията си през следващите две години към пет държави, за да е сигурно, че те ще се придържат към премахването на мъченията. Тези страни са Нигерия, Филипините, Узбекистан, Мексико и Мароко.

 

Обаче Amnesty обвинява правителствата по целия свят в предателство спрямо своите ангажименти да не допускат изтезания.[20]

 

Ето колко простичко се раждат манипулациите. Те биват предавани от медия на медия; сетнеот уста на уста, докато изречени сто пъти, се превърнат в… „истина“! Точно както Ленин е формулирал това, заимствайки го от римска максима:

 

Една лъжа, повтаряна достатъчно често, става истина.[21]

 

Организации като „Амнести Интърнешънъл“ са длъжни да започнат най-отгоре. Защото, както е известно, рибата се вмирисва откъм главата.

 

Само за идиотите е тайна, че днес САЩ са полицейска държава, в която насилието е сведено до ежедневен бит, банализирано е. Съвсем скоро ви показах епизод от американски документален филм, в който уважаван юрист, съдия, представя страшната статистика. Населението на Съединените щати съставлява 5 на сто от това на планетата. Но 25 процента от всички затворници на света са в САЩ![22]

 

В момента Федералната агенция за извънредни ситуации[23] е изградила и поддържа „800 затворнически лагери в Съединените щати. Всички те са напълно готови за действие и за приемане на затворници“.[24]

 

Но сега думата ми е за Европейския съюз. Напълно вярвам на Владимир Буковски. Изобщо не се съмнявам в настъплението на Евро-ГУЛаг. Учудвам се на друго – на отсъствието на разум и чувство за съпричастност у европейците. Почти сто процента от тях приемат този вид своевременни тревожни сигнали като изблик наумопомрачение“ или „конспиративни теории“.

 

Кой ще е съвременният пастор Мартин Нимьолер, който да събуди съвестта им? Защо толерираме да ни натрапват заплаха от нова световна война, която ще се води уж все в наше име? Поради що позволяваме Интернационалът да тиражира лъжи, които втълпяват такъв „риск“? Известният английски драматург, режисьор и дори актьор Харолд Пинтър, носител на Нобелова награда, се e помъчил да отвори очите ни:

 

Степента на нашата индоктринация е блестящ, даже духовит, изключително успешен акт на хипнотизиране. Сякаш истината никога не се е състояла, даже когато се е случила.[25]

 

Това продължава. Преди половин век във Виетнам. После – в Ангола, Мозамбик, Никарагуа, Панама, Ирак, Югославия, Чечения, Афганистан, Нагорни Карабах, Етиопия, ГрузияВчера – в Тунис, Египет, Либия. Понастоящем в Сирия, Нигерия, Мали, Судан повторно в Украйна. Докога?

 

Не забелязвате ли собствената ви степен на индоктринация?

 

 

 

Империята изобщо не отвръща на удара,

защото такъв съществува само в болните мозъци и медиите

 

 

 

Ролята на Вашингтон в Киев се различава от останалите конфликти само по някои нюанси на нейното прилагане. Понеже не всички помнят миналото. Тази на Русиясъщо. Централна и Източна Европа са нещо като авангард на лишената от смисъл Организация на Североатлантическия пактНАТО. Представят ви Украйна като „буферна зона“ между нея и Москва. Понеже за пореден път ви внушават за надигането на „опасност от Изток“.

 

В същото време назначават начело на тазиотбранителнаформация отявлен комунист и агент на съветското КГБ с достатъчно озвучения му псевдоним „Стеклов“.[26] Връзват ли ви се нещата? Не се ли питате: Защо сега и от какъв зор?

 

Единствен представих нещата такива, каквито са. С интересите и инвестициите на семейство Ротшилд в Източна Украйна и придобиването на все по-големи дялове от Газпром“. Както и от приватизацията на кримските газови находища. Кой друг отваря дума за тези факти, които избождат очите?

 

Има още обстоятелства, които всички премълчават. Очаква се около 2030 година да възникнат два трудно разрешими проблема. Първо, човешката работна ръка да престане да бъде необходима на властелините на света. Второ, да наченат войни за храна и вода.

 

Някой сеща ли се, че пръв и май единствен известих за концесията, която Китай сключи още с Янукович, за едновековно ползване на 10 на сто от украинската земя за селскостопански нужди? Това не е всичко. Година половина по-рано Радио “Deutsche Welle” посочи, че:

 

Либия си осигури в Украйна 250 000 хектара земеделска земя.[27]

 

Но освен това разкри:

 

В Австрия един хектар земеделска земя струва между 15 000 и 80 000 евро. В страните от Източна Европа пък хиляди хектари плодородни земи се продават на безценица: истински магнит за инвеститори от Западна Европа и Китай. Земеделските земи в Литва, Румъния, Украйна и България се радват на голяма почит.[28]

 

Украйна може да изхранва поне половин Европа. Вече век, откакто нейните целини не са разоравани, засявани и жънати, както трябва. Само комунистическото безумие беше в състояние да превърне житницата на Стария континент в буренясали поля. Или така е трябвало? Брежнев внасяше пшеница и царевица от Канада и САЩ. Мислете!

 

Да повярвате, че някой си Владимир Путин възнамерява да възражда съветската империяе повече от смешно. Налудничаво е.

 

Както пише един от враговете на стопанина на Кремъл, политологът Станислав Белковски:

 

Уверено мога да кажа, че в съвременния свят трудно може да се намери по-антисъветска държава от Путиновата Руска федерация

 

Въпреки общоприетата представа, че при президента Путин Русия е укрепила и задълбочила своето влияние върху страните от постсъветското пространство, в действителност е тъкмо обратното.

 

За изминалите 13 години институциите на постсъветската интеграция на практика се разпаднаха напълно.

 

Общността на независимите държави (ОНД) всъщност е нещо като туристическа форма за организиране на безсъдържателни в политически смисъл срещи на постсъветските лидери.

 

За Единното икономическо пространство (ЕИП), създаването на което Путин анонсира още през 2003 г., днес никой не си спомня.

 

Засега си остава само пропагандният мит за Евразийската икономическа общност, за която В.В.П. устно и писмено многословно разсъждава по време на своята предизборна кампания през 2012 г.

 

Съществува и Митническият съюз между Русия, Беларус и Казахстан, но в него отказва да влезе втората по значение страна от бившия СССРУкрайна. Този съюз отчаяно буксува, преди всичко защото не е съвсем изгоден за Русия: премахването на митническата граница с Беларус и особено с Казахстан ще доведе до гигантска експанзия на руския пазар на стоки по дъмпингови цени. А това ще нанесе удар върху преживяващата лоши времена руска промишленост.[29]

 

Кое от тези твърдения факти сте в състояние да опровергаете и оборите?

 

Както се изразява цитираният автор:

 

ДемократътБорис Елцин поддържа дружески връзки споследния диктатор в ЕвропаАлександър Лукашенко и удържа Беларус в орбитата на своето влияние. Автократът Путин постоянно се разправя с Лукашенко и го отблъсква от себе си. През 2012 г. „последният диктаторблокира участието на руските компании в приватизацията на най-големите беларуски предприятия, преди всичко в нефтохимическата промишленост. А през 2013 г. торпилира създаването на руски военновъздушни бази в Беларус. И така нататък.

 

Кремъл стигна до там, че загуби изборите за президент даже във фактически непризнатите държави, които почти напълно зависят от икономическата и военната подкрепа на Москва: Абхазия, Южна Осетия и Приднестровската Молдавска република (2010-2011). В тези три републики последните избори печелят политици, които официална Русия не счита за близки до нея

 

В.В.П. НЕ отстранява от властта олигархията на Елцин въпреки очакванията на съветския народ“. А напротив, със своите действия на висш държавник я укрепва и я прави по-силна. Той полага усилия резултатите от голямата приватизация, която преобладаващата част от народа и интелектуалната прослойка смятат за несправедлива и криминална, никога да не бъде подложена на каквато и да било ревизия

 

Въпреки многобройните обещания той НЕ направи нищо, за да спре неудържимо развихрящата се корупция.

 

Путин разруши и последните остатъци от конструкцията на руско-съветската империя и направи нейното възстановяване невъзможно.

 

Същевременно той постоянно – фалшиво и измамноприбягва до имперската символика и риторика, спирайки по този начин за неопределен срок превръщането на Русия от безформен отломък от империя в съвременна национална държава по европейски образец.

 

Ето за тези реални, а не мними простъпки историята ще предяви пред Владимир Путин своята тежка сметка.[30]

 

А опозицията? Предлагам субективното мнение на Станислав Белковски. Ала то е натоварено с достатъчно опит.

 

Прието е да се счита, че Владимир Путин през целия си президентски живот възпира руската опозиция. Гнети я и я тероризира, лишава я от възможността да води легална политическа дейност, само и само да не я допусне до властта.

 

Ще рискувам да заявя напълно убедено и безапелационно, че това не е така.

 

Под една или друга форма аз си сътрудничих с руската опозиция повече от десет години: от 2001 г. до началото на 2012 г. И изпитвам огромно облекчение, откакто това сътрудничество се прекрати.

 

Впоследствие си изясних, че безплодните над десет години бяха възможни, понеже съм страдал от мазохизъм с отделни елементи на комплекс за малоценност.[31] И защото опозицията в Русия не се бори за власт. Тя през цялото време е част от властта, от нейната политическа и политико-технологична машина. Отделните опозиционери се сражаваха не толкова с властта, колкото помежду си за изгодни позиции вътре във властта на Владимир Путин.[32]

 

Авторът осветява нищожна част от физиономиите на псевдо опозицията. Като не крие, че „официалните противници на режима се занимават с това да обменят своя политически ресурс, зачатъчен или остатъчен, за благосклонността на Кремъл, изразена във финансова или друга форма, съпоставима с финансовата.

 

Но кои са те – опозиционерите?

 

 

 

Опозиция в Русия ли? Каква опозиция?

 

 

 

Например „пионер на този подход, творец на новия опозиционен модел безспорно е Владимир Жириновски, основател и несменяем (от 1991) шеф на Либерално-демократичната партия на Русия (ЛДПР).

 

Да бъдем точни: в голямата политика Жириновски влиза още през 1990 г. като създател на Либералдемократическата партия (ЛДП) на още неразпадналия се СССР. Инициатор за създаването на тази партия е ЦК на КПСС. Тогава в комунистическото ръководство съзрява идеята за използване на политическите технологии. Изживяващата последните си дни КПСС се нуждае от изкуствен, виртуален спаринг партньор, за да създаде илюзията за многопартийност, без действително да съществува такава. Жириновски, човек талантлив, харизматичен (тогава още неизвестен на публиката), е назначен за изпълнител на плана.

 

Съвсем не случайно. Съгласно някои сведения този политик (роден е в Казахстан, истинската фамилия на неговия баща е Еделещайн) е работил още от 1970 г. по линия на КГБ на СССР сред съветските евреи, които подават документи за имиграция в Израел. Това означава, че със съветската власт г-н Жириновски има специфични взаимоотношения.[33]

 

Насочете взор към ситуацията у нас през 1988-1989 г. По чия идея и от кои беше основан СДС, наречен о̀време от бай Илия Минев Съюз на Държавна сигурност“? Та нали тукашните копия на Жириновски все още се мяркат през очите ви. Вземете другаря Костадин Тренчев, да речем. Него го гласяха за „дисидент“ и „опозиционер“ още през 1988 г. И продължават да го съхраняват. Може би, докато се превърне в музеен експонат, в мумия, в Ленин на прехода от комунизъм къмкомунизъм.

 

Не съм ли изяснявал кой е Гари Каспаров – доста дълго издържал да бъде разкарван като мечка циркова артистка?

 

Сега [Гари Каспаров] е символ на съпротивата срещу неосъветската ера на Путин.[34]

 

Той беше член на КПСС, на ЦК на Всесъюзния ленински комсомол и на ЦК на Азербайджанския ленински комсомол. Достатъчно е да споменем, че Гари Кимович Каспаровбаща му се казва Мойсей Вайнщейне  по-добър партиен многобоец, отколкото шахматист. Сменил е поне половин дузина партии и дори бащините си имена.

 

Майка му, Клара (Аида) Шагеновна, крие своя еврейски произход зад арменската фамилия Каспарова, а не Каспарян… Както отбелязва Дениъл Джонсън, главeн редактор на списание „Позиция“ – „Standpoint”:

 

Каспаров беше щастлив да бъде приет като свой от съветския елит, който придаде руско произношение на името му“.[35]

 

Днес бившият световен шампион по шахмат пее съвсем друга песенПознато, нали?

 

По време на арменския погром над азерите в Баку през 1990 г. таченият на най-високо кремълско равнище товарищ Гари изтеглил семейството си в Москва. А известно време след това застанал на страната на пучиститенай-твърдоглавите сталинисти във върхушката на КПСС, и обвинил Михаил Горбачов и КГБ в организирането и въоръжаването на арменците. Отказа „да играе с Карпов под знамето със сърпа и чука“.[36] През същата година Каспаров напуска КПСС. Разбрал е, че вече няма келепир. И е подирил закрила другаде. Понастоящем е високоплатен коментатор на… „The Wall Street Journal”.

 

На президентските избори през 1996 г. подкрепя действащия президент, дъртия номенклатурчик Борис Елцин, творец на олигарси и главен организатор на клептокрацията.[37] За другаря Кимович, бивш Гари Мойсеевич Вайнщейн, комунистическиятреформаторна болшевишката партия бил… „алтернатива на завръщането на комунистите на власт“?! Всъщност Каспаров върши всичко това за пари и по външна команда. Сега отчита „като ужасна грешка“ този свой ход, възприет и от „останалите либерали“.[38] Та нали същият Борух превърна еврейската кагебистка мафия в олигархична класа! Сетне Гари става финансов съветник на Елциновия любимец, наподобяващия сибирска мечка генерал Александър Лебед. Когато Борух Елцер и бившият военен се скараха – разбира се, за парсаизостави и този свой покровител… Една и съща шизофрения, както и тук.

 

Членът на КПСС товарищ Едуард Лимонов е лежал в затвора за кражба. Днес оглавява… Национал-болшевишката партия на Русия. Даже бяха се съюзили с Каспаров. Малко им оставаше да измамят и самия Владимир Буковски, когото предложиха за президент…

 

Гаулайтерът на комунистите Генадий Зюганов е един от вече огласените автори на документите за Беловежките споразуменияразпускането на СССР и забраната на КПСС. Това го направи милиардер.

 

В навечерието на президентските избори от 1996 г., когато социолозите го сочат като неизбежен победител и то с много, „Зюганов решава, че властта не му е нужна. Че е по-изгодно да бъде вечен опозиционер, комуто не дават да се изкачи на правителствения връх и срещу това да получава от Кремъл щедра политическа пенсия. Да седи в огромния – над 120 квадратни метракабинет в зданието на Държавната дума срещу Кремъл, да се вози на автомобил „АудиА8L с ешелонирана охрана, да ползва държавна вила в най-добрия, екологично чист район на Подмосковието и да не отговаря за нищо.[39]

 

Всички те – пишман опозиционерите – са такива. Като започнете от евреите Егор Гайдар, Борис Немцов, Григорий Явлински, Анатолий Чубаис и Сергей Кириенко, минете през изпечените номенклатурчици Михаил Касянов и Виктор Геращенко, за да стигнете до по-новата реколтаДмитрий Биков, Михаил Прохоров, Иля Яшин и Алексей Навални. До един, без нито едно изключение, или са били организирани комунисти и сътрудници на секретните служби, или са произлезли от такива среди.

 

А зад гърба на повечето от тях стои един и същ клон на „светото банкерско семейство Ротшилдлондонските лорд Джейкъб и синът му Нейтън. (Вижте илюстрацията.) И това е déjà vu

 

Тук какво е? Политическият пейзаж да не е по-различен? Само дето Ротшилдови едва ли се занимават с нашенските кияци. Даже Джордж Сорос престана да ги навестява. Не се налага. Толкова са послушни! Братството е предоставило надзора на нискоразредни лакеи – на ниво посланици. Даже и това ни е много

 

Както не веднъж съм изтъквал, Системата не е вещ, а вид организация на хора, обединени от общи цели. Комунистическата система е насочена срещу всички народи. Нейната крайна задача е да ги пороби в името на добруването на един ограничен световен елит.

 

Няма как да промените нещо, ако не разрушите Системата. Което ще рече – пълна подмяна на онези, които я олицетворяват и се трудят в нейна полза. Необходим е обществен кюртаж. Нещо като чистене на национални Авгиеви обори. Ама с редки изключения никой не го разбира и пожелава.

 

Само преди сто години Русия е била неразделна част от Европа. Някой спомня ли си това? А проектът СССР е безвъзвратно приключен. Световната революция продължава към Азия. Не е толкова далеч денят, когато нейният вихър пътьом ще отнесе Близкия изток.

 

Да не би да допускате, че „последният диктаторАлександър Лукашенко работи в полза на Вашингтон? Не, драги мои. И Кремъл, и Белият дом и „Даунинг Стрийт“ № 10, Palais de lÉlysée[40] и 中国共产党Джуннанхай,[41] както и почти всички останали изпълняват заповедите на новия световен редтайното глобално правителство начело с някой от фамилията Ротшилд – въобразяващ си, че е продължител на никога не съществувалото „Давидово коляно“.[42]

 

Преди 21 години сходна лудост доведе Дейвид Кореш и неговите последователи от “Branch Davidians” – „Давидово коляно“, до едно от най-трагичните масови убийства в съвременността – в Уейко, щата Тексас. При продължителната обсада и последвалото щурмуване на седалището на тази секта загинаха 76 деца, много от които се самоубиха![43] Сградата, в която се бяха барикадирали младежите, вярващи в Давидово коляно, принадлежи на ЦентъраПланината Кармел“.[44] Според талмудистите ниската хълмиста верига, която тръгва от Южен Ливан на юг покрай средиземноморското крайбрежие, била… הַר הַכַּרְמֶלХар ХаКармел – „лозето на Йехова“?!

 

Тук също се срещат „иконоборци“, които смятат, че като премахнат Паметника на Съветската армия в София или на Альоша в Пловдив, ще разрушат недокосната тоталитарна система на ръководство, установена от Братството. Вместо да се постараят да сринат самата нея. Което ще рече, да отнемат икономическата власт на комунистическата номенклатура. Стопанството е онази солидна основа, върху която се издига цялата конструкция на комунизмаСобствеността е въпросът на въпросите!

 

Още по-жалки са онези, които си мислят, че настоящите т. нар. политически партии са нещо друго, а не долнопробни деноминации на БКП.

 

Не заприличвайте на героинята от много популярна балада. Тя си мислела, че „всичко, което блести, е злато“. Та се помъчила да си купи стълба, стигаща до небесата[45]

 

Не чак толкова отдавна писах и изрекох, че западните комунистиоригиналътса в състояние да направят Съветска Русия да изглежда симпатична. А някои от тях искат на всяка цена да изкарат Путин герой.

 

Типичен пример е един от онези протагонисти на политическото номадство, чиято маска съм свалял.  Джон Лойд – дългогодишен английски и ирландски комунист, социалист и настоящ неоконсерватор, доказва колко съм прав – поне за себе си. Като обсъжда в най-положителен аспект брадатата австрийска певица Кончита, която е той, но иска да е нещо трето, Лойд твърди:

 

Кончита е всичко, към което Европейският съюз се домогва да представлява в очите на света отворен, толерантен, многообразен, изцяло възприемащ всякакъв вид сексуалност под каквато и да е изразна форма, отхвърлящ тесногръдите, сгърчени сексуални възприятия. В своята победна изява тя изпя: „Издигни се като Феникс“. Сякаш „отново съм променена, преродена съм, (и ще) се издигна като Феникс!“ Като митичната птица, измъкнала се от пепелта, в случая с Кончитаот пепелищата на сексуалните предразсъдъци.

 

Руснаците имат съвсем различен поглед към тези неща. Кончита беше напълно наясно с тяхното отношение, когато в неделя [11 май 2014 г.] заяви пред репортерите, че: „Разбира се, това беше насочено към някои политици, които са ни известни…“ „Към Путин?“ „Между останалите.[46]

 

Оказало се, че никой австрийски политик не й (или не му) обърнал внимание. Което явно е ядосало нашия автор. И вместо към Виена, той е насочил лъка си към Москва:

 

Никой не се изказа публично. Така, както водещ руски политик почувства, че е редно да постъпи. Заместник-министър-председателят Дмитри Рогозин изпробва сарказма си: Той изчурулика [tweeted], че победителятпоказа на поддръжниците на европейската интеграция тяхното бъдеще: брадато момиче“.

 

Министърът на културата Владимир Медински предпочете иронията. Като отрече, че е бил засегнат от децата си, защото гледали Eurovision, той изцвърча [tweeted] – „как ще им обясня всичко това по един политически коректен“ и „толерантенначин?[47]

 

Боя се, че този път предпочитам позицията на руските комунисти, пред лицемерието и повратливостта на западните им другари ужврагове“… А вие?

 

И в никакъв случай няма да се съглася с явния идиот, назначения за опозиционен шут Владимир Волфович ЕделщайнЖириновски, който изръмжал:

 

Преди петдесет години Съветската армия окупира Австрия. [Всъщност преди около 69 лета.] Трябваше да останем там.[48]

 

Откъдето и да идва, простащината и дебелоочието са еднакво противни. Не мислите ли?

 

 

 

Защо планетата Европа е по-странна и от измислица?[49]

 

 

 

Преди няколко месеца ви показах откъс от руския документален филм „Обикновен комунизъм“. В него беше вплетен разказ за това, как болшевиките, подпомагани от западния и преди всичко от американския финансов елит, приели като свои братя комунистите, които се провалили в опити за революции в Бавария, Унгария, България… Докато съветските народи издъхвали в глад и нищета, Ленин, Троцки и компания организирали безкрайни тържества за чуждоземните си другари. Леело се шампанско. Черният хайвер бил на корем.

 

Когато хора с биографии и позиции като Владимир Буковски ви говорят, поне си струва да се позамислите. Днешният Европейски съюз действително повтаря греховете на СССР. Ще удари часът и за престъпленията на Ленино-Сталиновите болшевики. Стойте и чакайте пасивно.

 

Преди две десетилетия настоящият кандидат за предводител на британските консерватори и за премиерския пост Борис Джонсън се подвизавал в Брюксел като кореспондент на лондонския “The Daily Telegraph”. Сега той си припомня любопитни неща. Може би ще се намерят „отворковци“, който да отрекат и неговите спомени

 

Да видим и чуем.

 

 

 

 

 

Няма как да сте подминали, че турският кмет на Лондон дебело подчертава лицемерието на консерваторите по отношение на Европейския съюз. Специално натъртва върху двуличието на Маргарет Тачър и нейното правителство. Да не мислите, че либералите, социалистите и останалите са по-различни? Даже Найджъл Фаридж, който нашумя с антиевропейските си речи, произнесени в самия Европарламент, е изпедепсан Тартюф. Не веднъж съм посочвал неговите тукашни партньорикомунистите, мутро-милиционерите от нежния кръжец около телевизия СКАТ. Да се сдружаваш със Славчо Бинев е все едно да се подписваш под съглашение с дявола

 

Ако някой не вярва на Владимир Буковски, понеже, макар дисидент и политически затворник от ГУЛаг и психиатриите на КГБ, той произлиза от съветско комунистическо семейство, нека се вслуша в думите на Борис Джонсън. Този мюсюлманин-албинос се е пръкнал насред британската столица със златна лъжичка в устата. Какво рече той?

 

Европейският съюз е омар. Той е такъв, защото интернационалното Братството насърчава всички страни-членки да си поръчват това най-скъпо блюдо от менюто на луксозните западни ресторанти. Без да им мига окото, защото народите плащат сметките и най-вече германският. А както в бившия социалистически лагер антисъветските настроения са силно развити и то справедливо (тукашната комунистическа кочина е изключение); подобно на все по-нарастващия и то логично антиамериканизъм по света; така и в днешна Европа се възраждат антигермански чувства, често достигащи до ненавист. Може ли да се намери логично обяснение? Ще се опитам да предложа моето в следващата публикация.

 

 

 

Който се възкачи на трона, преценява за необходимо…

да възцари надмощието си със силата на измамата[50]

 

 

 

То е колкото просто, толкова и трудно за разкриване. Общо казано, антигерманизмът се дължи на видимите факти. Те излизат над повърхността. Зад тях или по-скоро в дълбочина се развиват процеси, невидими с просто око и невъоръжен с достатъчно ерудиция и информация разум. Онова, което изплува отгоре и благодарение на медиите става достъпно за погледите на масовата публика, е само резултат от случващото се в икономико-политическите недра. Войните, въоръжените конфликти са най-стряскащите продукти на скритите, подмолните проекти. Да видим статистиката на един реален антикомунист.

 

Представял съм откъси от документален филм на родения в Австралия британски журналист Джон Пилгър. Консервативно настроен, той работи в смятания за „десен“ австралийски всекидневник “The Daily Telegraph” – едноименник на лондонския. Като военен кореспондент във Виетнам започва да разбира, че „има нещо гнилов световната политика. Осъзнава как общественото мнение бива манипулирано.

 

Премества се в родината на своите родители. Става заместник-главен редактор на “The Daily Mirror”. Две седмици след като свързаният с Моссад, КГБ, MI6, Тодор Живков, Андрей Луканов и Огнян Дойнов интернационален еврейски аферист Робърт Максуел купува изданието, неговият син бърза да уволни свободомислещия коментатор Пилгър.

 

Журналистът се прехвърля в телевизията. Води предавания в частната “Granada”, в обществената BBC, в ATV. Още преди това снима филми за дисидентите в Чехословакия (1977), а по-късно и нашумелия „Нулева година“ – “Year Zero”. Това е разтърсваща картина, изобразяваща зверствата на комунистическия режим на червените кхмери в Камбоджа. Британският филмов институт определя тази трагична сага като „един от десетте най-влиятелни документални филми на ХХ век“.[51]

 

Преди дни Джон Пилгър анализира:

 

Всяка година американският историк Уилям Блум публикува своето „актуализирано обобщение на архива от американската външна политика“. Което показва, че от 1945 година САЩ са опитали да свалят повече от 50 правителства, много от които – демократично избрани. Общо са се намесили в изборите в 30 държави. Използвали са химически и биологични оръжия и са се мъчили да убият чуждестранни ръководители.

 

В много от тези случаи Великобритания е била съучастничка. Мащабите на човешките страдания, като оставим настрана престъпленията, остават почти непознати на Запад. Независимо от съществуването там на най-напредналите средства за комуникация и на уж свободна журналистика. На Запад нямат хал хабер, че най-големият брой жертви на тероризмананашиятероризъмса мюсюлмани. Това не се споменава.

 

Фактът, че крайният джихадизъм, който доведе до 11 септември,[52] беше отгледан като оръжие на англо-американската политика (Операция „Циклон“ в Афганистан). Тази истина бива непрестанно укривана. През април Държавният департамент на САЩ отбеляза, че след кампанията на НАТО в Либия през 2011 г. тази страна е станала рай за терористите“.

 

Имената нанашитеврагове се променяха през годинитеот комунизма до исляма. Но общо взето, враг ни е всяко общество, останало независимо от западната власт, и заемащо територии, които са стратегически полезни или са богати на природни ресурси. Или просто представляват алтернатива на господството на САЩ.

 

Обикновено лидерите на тези несъгласни с Вашингтон нации биват насилствено отстранявани. Както стана с демократите Мухамад Мосадек в Иран, Арбенз в Гватемала и Салвадор Алиенде в Чили. Или биват убивани, както Патрис Лумумба в Демократична република Конго. Всички те стават обекти на кампании за очернянето им от западните медии – помислете за Фидел Кастро, Хуго Чавес, а сега – за Владимир Путин.[53]

 

Подвластен на официалната пропаганда, Пилгър не осъзнава, че и Кастро, и Путин са продукт на същите сили, които ръководят света. Макар и негодник, Хуго Чавес беше по-различен. Затова го пришпориха към оня свят

 

Трябва да признаем, че засега Путинова Русия не беше изправяна пред Хагския трибунал за военни престъпления. Докато и в момента Великобритания е на подсъдимата скамейка за зверствата й в Ирак.[54] А до края на земните си дни, преди да се отправи към геената, Джордж Уокър Буш няма да може да посещава най-малко половината Азия и Холандия, където го очаква арест. Той е издирван от същия съд като военнопрестъпник.

 

Кой организира всички революции от два века насам? Като ги планира, набира терористите, които да ги реализират,  финансират проектите и накрая ползва резултатите от тях? Да надникнем в едно от кьошетата на кухнята, подготвила т. нар. Арабска пролет.

 

 

 

 

 

Колко пъти давах пример с „герояна кубинската революция? Произлизащ от извънредно богато католическо семейство с еврейски корени, Фидел беше използван в битката с досадилия самовлюбен диктатор Фулхенсио Батиста. По онова време са възприемали бъдещия кубински диктатор като „млад радикал“.[55]

 

 

 

Революциите, организирани от свръх богатите, ще се провалят,

когато престанем да се ловим на Тяхната въдица

 

 

 

Медиите са своеобразните магазини на пропагандата. В тях купувате, каквото ви предложат. През последното столетие и стоките, и местата, в които можете да се сдобиете с тях, са все в едни и същи ръце. Пак в Техните – на Братството.

 

Преди 7 години индийската авторка Сюзана Арундати Рой постави подписа си до тези на евреите Ноам Чомски, Хауърд Зин и  няколко писатели и учени, които в писмо нарекоха без заобикалки войната, водена от Израел в Ливан, „военно престъпление“. И обвиниха в „държавен тероризъм“ самия ционисткирай“.[56] Тази нежна, но храбра жена съвсем не на шега формулира една истинска заплаха за Интернационала:

 

Корпоративната революция ще се сгромоляса, ако откажем да купуваме онова, което Те ни продаватидеите Им, Техните версии на историята, войните Им, Техните оръжия, твърденията Им относно неизбежното.[57]

 

Съвсем вярно.

 

С навлизането на кинематографа и особено на телевизията, интернационалната левитска мафия придоби неподозирана мощ. Вече 55 лета ви внушават, че Фидел Кастро е революционен марксист? Даже мои близки не вярват, че това е добре обмислена измама. Ще опитам още веднъж.

 

Когато на 1 януари 1959 г. бунтовниците превземат Хавана, младият юрист Фидел Кастро даже не е помислял за Карл Маркс и СССР. На 16 февруари той полага клетва като министър-председател на Куба. През април посещава Съединените щати. Вицепрезидентът Ричард Никсън го приема в Белия дом. Предава му нарежданията на Интернационала.

 

След завръщането си Фидел заявява, че е разочарован от Никсън и двамата не са си допаднали.[58] Удобно, нали? След няколко месеца богаташкият син се провъзгласява замарксист. Не след дългои за комунист

 

Знаете ли кой е Ед Съливан? За част от моето поколение неговото телевизионно предаване – “The Ed Sullivan Show” – беше непостижима мечта. В него гостуваха нашите любимци, които така и не видяхме „на живо“ – от Бил Хейли, Елвис Пресли, Бъди Холи, „Бийч Бойз“ и „героите“ на британския рок – „Бийтълс“, „Ролинг Стоунс“, „Анимълз“, „Хърманс Хърмитс“, до по-сетнешните американски рокаджии като „Доорс“ и „Крийдънс Клиъруотър Ривайвъл“, да речем.

 

Още преди да оглави кубинското правителство, буквално след революцията, на 11 януари 1959 г., Фидел Кастро е интервюиран от Ед Съливан. За целта водещият отлита от Ню Йорк за Матанзас, където в провинциалния правителствен дворец се е настанил уж овладелия острова предводител на бунтовниците. Кракът му още не е стъпвал в Хавана!

 

За Ед Съливан подобно пътешествие е необичайноизключително рядък случай! Явно някой му дава зор. В предаването си Съливан нарича своя събеседник „кубинския Джордж Вашингтон“! Двадесет минути след разговора в Матанзас довтасва Че Гевара.[59] Неговите части, а не тези на Фидел, са превзели столицата.

 

За цвят ще добавя, че когато през 195223-годишният студент по медицина ЕрнестоЧеГевара предприема своя прословут трансконтинентален поход с мотоциклет, придружен от своя по-голям приятел Алберто Гранадо – вече завършил биохимия, описан в техен бестселър,[60] двамата отсядат в аржентинското градче Барилоче в Северна Патагония.

 

Какво е странното? Предполага се, че там двамата са се срещнали с Адолф Хитлер, който живеел в резиденцията си “Das Kehlsteinhaus“ – „Орлово гнездо“ – също като някогашната край Берхтесгаден в Баварските Алпи.

 

Две години по-късно вече дипломираният д-р Гевара повторно поел на дълъг път. И пак се отбил в Барилоче. Откъдето се отправил на продължителна обиколка из Боливия, Перу, Еквадор, Панама, Коста Рика, Никарагуа, Хондурас и Ел Салвадор. Обявявил ги за „доминиони на Юнайтед Фрут Къмпани“ и се самопровъзгласил за „професионален революционер“.[61]

 

Жестокостта му като такъв, особено докато оглавявал вътрешното министерство на Куба, е известна и пословична.[62] Но и… доста премълчавана.

 

Имал ли e фюрерът някакво участие в оформянето на мирогледа на продължителя на световната революция? Възлагал ли му е задачи за изпълнение? Някой ден човечеството ще узнае и това.

 

Както през 1965 г. „Че Гевара изненадващо научил от майка си Селия ла Серна на нейния смъртен одър, че по линията на нейния род еевреин. Да, родителката му се пръкнала в Аржентина, но нейните баща и майка били еврейски имигранти от Русия. Моминската й фамилия била Шайнерман. И не само това, ами Че излязъл и първи братовчед на израелския генерал Ариел Шаронмасовия убиец на палестински араби в лагерите Шабра и Шатила.

 

Бившият министър-председател на ционистката държава е син на Самуел Шайнерманбрат на другарката Ла Серна, родната майка на Ернесто Че Гевара.[63] Истинската фамилия на АриелАрикШарон действително е Шайнерман[64] и това лесно може да се провери. Изглежда, благодарение на своята мащабна шпионска мрежа, семейство Ротшилд е най-осведоменото правителство на планетата[65]

 

Сега да видим и чуем интервюто, осъществено с помощта на Джулс Дюбоа, който по онова време е бил кореспондент на всекидневникаChicago Tribune” в Латинска Америка.

 

 

 

 

 

Какво ли ще да е било онова тайно съобщение, което Ед Съливан предаде на Фидел? И от кого?

 

Другарят Кастро, още господин, се зарича, че Батиста ще се окажепоследният диктатор в Куба“. Вервайте им, другарки и другари.

 

Забелязахте ли, че Фидел Кастро говори съвсем сносен английски? По онова време изобщо не е високомерен, а напротив – прави впечатление на скромен, даже свит човек. Ще мине време и ще го заразят с мегаломания. За да си внуши, че действително е баща на кубинците

 

А речите му? С часове плямпаше едни и същи глупости. Чувал съм, че рекордът му е 4 часа и половина на претъпкания с насилствено докарани хора централен площад на Хавана.

 

Все още ли се съмнявате, че обикновено подбират съвършено луди лица, за да ни ръководят?

 

Но през първите месеци от неговото управление бившият американски президент Хари Труман определя Фидел като „добър младеж, който се опитва да направи най-доброто за Куба. Трябва да му подадем ръка.[66]

 

На практика САЩ признават дипломатически правителството на Кастро по-бързо, отколкото това на Батиста през 1952 г. Фактически именно бързината на признаването от страна на Съединените щати става причина за приемането на този режим от страните в Латинска Америка. Обикновено процесът отнема седмици. На Фидел – само няколко дни.[67]

 

Не след дълго Фидел Кастро се оказалош! Познато, нали?

 

Sic dilabitur aetas” – „така минава животът“ – в лъжи и манипулации

 

 

 

Обезкуражаващо е като си помислим колко много хора се
шокират от честността и колко малко – от измамата
[68]

 

 

 

Навремето Артър Конън Дойл беше писал:

 

Няма нищо по-измамно от един очевиден факт.[69]

 

Защото хората гледат на света от странен ракурс. Все им се струва, че нещата трябва да са по-сложни. Затова с лекота ги мамят. Вече близо четвърт хилядолетие едни и същи планове се въртят в политиката и икономиката, в обществения живот. Когато някой опита да обясни колко елементарно е замислено и изпълнено всичко, го обявяват за „луд“ или за „разпространител на конспиративни теории“. Както беше заявил един телевизионен водещ, „лудият пророкХауърд Бийл:

 

 

 

 

 

За да не би някой от новопокръстените във фалшивия антикомунизъмместни комунета и ченгета да си въобрази нещо, ще поясня: Вече споменатият осемдесет и една годишен Уилям Блум е сред известните имена в американската историография и политическа журналистика. Той е яростен критик на САЩ. Но точно понеже те все повече се превръщат в Съветски американски щати.

 

През шейсетте Блум е работил в Държавния департамент – външното министерство във Вашингтон. Войната във Виетнам и скритите сили, които я провокираха и направляваха, са го разколебали. Тогава, намирайки се в самата кухня на световната политика, както се казва, той е прозрял, че всички онези, които дирижират световните дела, местят пешките по глобалната шахматна дъска, са истинските комунисти.[70]

 

Затова той писа:

 

Думатакомунист“ (както и „марксист“) беше свръх използвана до такава степен, а американските лидери и медии толкова злоупотребяваха с нея, че я лишиха от нейния фактически смисъл. (Левицата стори същото с думата фашист“.) Докараха я до там, да звучи като нещо си – например „вещица“ или „летяща чиния“ – придадоха й съвсем различно значение.[71]

 

Точно така. Съвременниците ни на Запад нямат никаква представа от реалния комунизъм. Онзи, който ние изпитахме на гърба сис масовите убийства без присъди, със скалъпените процеси, с концлагерите и затворите, запълвани с несъгласни с режима, с национализацията небивал в историята всеобщ грабеж, с принудителното пролетаризиране на свободните селяни и граждани, с пълното насилствено подчиняване и обезправяване на цялото население с изключение на партийната върхушка и донякъде на останалите членове на партията, с тоталитарната власт на тази престъпна организация, обезглавила нацията, пречупила нейния гръбнак и прекъснала традиционното й възпроизводство, довела я до състоянието на покорно свинско стадо, което заради кора мухлясал хляб е готово да се свлече в морето и да се удави.

 

Много от нещастниците, живели в огромния концлагер, наречен комунистически или съветски блок, охотно забравиха мъките. Продадоха душите си на комунистическите сатанистичервените фашисти, изгарящи от алчност. И така предадоха предците и самите себе си.

 

Реколтата? Here it is – вот вам…

 

Сега, по познат за малодушните маниер, и едните, и другите, стоварват вината върху германците. Ще поясня. Но преди това държа да се разберем: Не съм адвокат никому, в това число и на Германия. Истината ми е по-скъпа от всичко.

 

Държа на още едно уточнение. Преобладаващото мнозинство от т. нар. политолози, историци и икономисти отстоява, че икономическата политика, провеждана от британската премиерка Маргарет Тачър и американския президент Роналд Рейгън са довели до сриването на СССР и принадлежащия му сбор от напълно зависими държави-сателити. Което е толкова вярно, колкото, че Тодор Живков беше високообразован и мъдър политик, мислещ за народа си.

 

Твърде отдавна водещият съветски специалист по Съединените щати Георги Арбатов, който оглавяваше московския Институт за изследване на САЩ и Канада, написа своите спомени, издадени през 1992 г.[72]

 

В тях той отхвърля идеята, че Западът е предизвикал рухването на Съветския съюз и като продължение на това – на интернационалната социалистическе система. Според Арбатов, който свободно се е въртял из коридорите на висшата съветска власт, тайно движение за промени се е появило още след смъртта на Сталин.

 

Арбатов не само представя солидни доказателства, че твърденията за промените, които – видите ли – нямало да бъдат възможни без чуждестранен натиск, са противоречиви. Той настоява, че усилената военна подготовка по време на Рейгъновото управление в действителност са спънали и забавили това развитие.

 

Джордж Ф. Кенън[73] е съгласен с това. Бившият посланик на САЩ в Съветския съюз и баща на теорията завъзпирането“ на същата страна, настоява: „Предположението, че някоя си американска администрация е имала властта да повлияе решително върху курса на значителни вътрешни размествания на пластовете в друга голяма държава, в другия край на земното кълбо, е просто детинско. Той държи на схващането си, че крайната милитаризация на американската политика засили твърдолинейните апаратчици в Съветския съюз. „Ето как, вместо да ускори великите промени, които завладяваха СССР, крайната последица от екстремизма на Студената война беше тяхното забавяне.[74] 

 

Истината е, че онези, които вдигаха революциите от края на ХVІІІ век насам, основаха Съветска Русия, ликвидираха големите империи и чрез централните банки превзеха Европа и Съединените щати, взеха решението за привидно коренните изменения в световния ред. Които са такива наистина само при повърхностен преглед. Заровите ли се, ще зърнете същите фигури и имена, устремени към познатата целединна световна комунистическа държава.

 

Нека за пореден път се позова на Гари Алънамерикански консерватор, патриот, журналист и политолог, когото цитирах в началото на годината:

 

Повечето от нас смятат, че социализмът е онова, в което социалистите искат да повярвамепрограма за разпределение на богатството. Такава е теорията. Но дали така действа тя? 

 

Нека изследваме единствените социалистически страни – съгласно социалистическата дефиниция на думата – съществуващи днес на света. Това са комунистическите страни. Самите комунисти ги назовават социалистически държави, както е в наименованието Съюз на съветските социалистически републики.

 

В него, в реалния социализъм, имате на върха една съвсем тясна олигархична клика, която обикновено не наброява повече от три процента от общото население, но тя тотално контролира всичкото богатство, цялата продукция и самия живот на останалите деветдесет и седем на сто

 

Ако човек прозре, че социализмът не е програма за разпределение на богатството, а фактически е метод за укрепване на богатството и за господство над него, тогава онова, което ви се струва като парадокссвръхбогатите да пропагандират социализмасе оказва, че изобщо не е никакъв парадокс. Обратното, то става логичният, даже перфектният инструмент за мегаломаниаците, преследващи властта.

 

Комунизмът или по-правилносоциализмът, не е движение на потиснатите маси, а на икономическия елит.[75]

 

В този смисъл планетата Европа е по-странна и от измислица. Според Владимир Буковски: „Европейският съюз е чудовище, което трябва да бъде унищожено. Колкото по-рано, толкова по-добре.[76]

 

Разбираемо защо, далеч по-лекомисленият Борис Джонсън го определя като омар“.

 

Но и двамата са на мнение, че те такова животно не бива да съществува. Не убивайте българите, англичаните, холандците, французите, хърватите, испанците, поляците, италианците, белгийците, румънцитеУтрепете чудовището Европейски съюз! Разгеле, с него унищожете комунизма и неговите носителикомунистите – явни и прикрити.

 

Обаче след като одерете кожата му, я проснете върху онази част от континента, която държи на свободното преминаване на хора и стоки. Но също такаи на националната идентичност на отделните народи в рамките на тяхното собствено държавно самоопределение.

 

Може нещата да не се подредят по идеален начин. Но ще са далеч по̀ на мястото си, отколкото настоящия хаос, който неусетно развива заразата на националната и верска омраза, и на противопоставянето.

 

Европа на европейските народи. Всеки от тях – на свой крак. Но единни във взаимното уважение и зачитане; в изповядването на общите ценности на свободата и независимостта.

 

 

 

Докато у нас „умните“ се „надемонстрират“…

 

 

 

Масовият тъпанар, по един или друг начин свързан със системата на комунистическото робство, не притежава капацитета да мисли, да анализира, да извлича рационални изводи, гарантиращи пътя към напредък и благоденствие. Затова той се забавлява, като вечер, след работа или учебни занятия, ходи да крещи и размахва юмруци пред опразнените сгради на институциите. Заканва се на камъните и тухлите. И на милиционерите от охраната. Наистина „разумнаработа.

 

Същият този малоумник, рожба на грехопадението на комунистическите си предци, приема например безбожната и противоестествена максима, че всеки има право да се променя“?! Приема отроците на милиционер-комунистическата престъпна шайка, която унищожи България и българите, като свои ближни.

 

Няма как да забравя, че миналата година сред протестиращите бяха отломки от такива опозорени родове, като внучките на Милко Балев и Гриша Филипов, дъщерята на Дико Фучеджиев и нежният син на художника Атанас Нейков, личен агент на гаулайтера на Държавна сигурност генерал Григор Шопов,[77] Иво Инджев, секретен сътрудник Ивайло“, който освен, че е съветски възпитаник и член на БКП, има майка, дядо и вуйчо, превземали властта в Княжево на 9 септември 1944 г.,[78] а баба му също е активна боркиня, комсомолският секретар Кирил Маричков, син на Тодор-Живковия юридически съветник Кирил Маричков, един от шепата адвокати, които имаха право да участват в съдебни дела зад граница,[79] Веселин ТодоровКокала“, братов син на Станко Тодоров и затова собственик на фирма Фактор“…[80]

 

В навечерието на изборите за евродепутати същите тези диванета като гламави се тълпят на партийни сборища, организирани от „почтени интелектуалци“ от ранга на родения червен терорист Сергей Станишев, тукашната банкянска Брижит Бардо, комунистическата престъпничка Бойка Борисова, свирещия на всякакви компартийни инструменти Волен Сидеров, седесаря-депесар Лютви Местан, познат и като агентПавел“, всякаква друга неизрината червена измет, като сбирщината около черкезина Валери Симеонов и поверената му от съответните органи телевизия СКАТ, и пр., и пр.

 

Както всеки път, когато тръбачите на партията-майка свирят сбор, срещаме особен случай. НиколайДудукаБареков е поредното доказателство за това, колко пророчески са били думите на АлекоЩастливеца“:

 

Едно магаре тури за кандидат, и магарето ще ти избера, майка му стара![81]

 

Подобно на своя първообраз, верният духач на дудуци Николай Бареков е събрал в обща компания шайка заклети милиционери, тайфа вечно присламчващи се плужеци – вижте само потомствения доносник „Иван“ – Красимир Каракачановотряд от дечурлига на средната компартийна и безенесарска номенклатура, както и неизменната сбирщина от мераклии за слава, които нямат представа къде преминава границата на собствената им некомпетентност.

 

Естествено, по въртележките на целия този лунапарк на идиотщината са накацали и редовните страдащи от психични отклонения, които просто т. нар. здравна система нито може да приюти, нито разполага с читави кадри, та да им помогне. Ако не гледате повърхностно на т. нар. предизборна кампания, а се взрете по-осторожно, няма как да не усетите ужаса, че сте попаднали в паноптикум[82] на лудостта, съчетана с мизериянай-вече духовна.

 

Та някои от главните герои буквално като зелени еуглени са се измъкнали от тинята. Славчо Пенчев БиневСлавиАрхонта“, и споменатият Николай Тихомиров Бареков – „Дудука“, са изпълзели от мазетата, превърнати от милицията в чалготеки. Тезидинамични типовеобгрижваха орално седалищните части на свръх интелигентни вождовеотвисокия класна Волен Сидеров и Б.Б.!

 

Хвала̀ на население, което приема тази бурлеска за истина! То е обречено на изчезване и с право. Никоя друга присъда не би била справедлива.

 

През това време онези на Запад, които не са преживели тоталитарните погроми на комунистите и все още донякъде са с акъла си, се обръщат към своите правителства и към комисарите в Брюксел със съвсем логичното и практично питане:

 

Какво е направил Европейският съюз за нас?[83]

 

Както би казал гениалният Шекспир: „Това е въпросът!

 

Тук обезумелите от болшевишкия терор народни маси възприеха членството в Европейския съюз като крайна цел. Вкараха опита за държава в новия СССР. Екстра работа! Да живей!

 

Сетне с умиление, като съвременни дядо-Йоцовци, взеха да наблюдават как БКП настанява в Европарламента тайфа дебелосерковци, казано на езика на Тодор-Живковия съветник Костадин Чакъров. Как гудеше за комисарка я снахата на комунистическия убиец Иван Пръмов, я щерката на активен борец и мародер,  актуализирала името си Сталинка на Кристалина. И решиха, че с това „животът им става по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден[84]

 

Французите скоро ще разполагат с „най-скъпата автомагистрала в историята“. С парите на всички европейски данъкоплатци, разбира се. Със сигурност „гледката от техните автомобили ще бъде най-малкото magnifique“.[85]

 

Пътят е изграден върху „високи колони, които се извисяват над морето. Той ще се вие в продължение на 11 километра, следвайки бреговата линия с нейните девствени бели плажове и лазурно сини води. Цената? Почти 1,3 милиарда лири стерлинги [1,6 милиарда евро или 3,2 милиарда лева] или 110 000 паунда [135 300 евро или 270 600 лева] на линеен метър! Очаква се големият дял от средствата да дойдат от Европейския съюз.[86]

 

През това време, без да е упълномощена, от името на Европейския съюз, банкянската пожарникарка Б.Б. „подарина тълпа от умопомрачени плевенчани, вярващи на всякакви приказки и обещания, 40 тролейбуса.[87] Което е чиста лъжа.[88] Но то е като на оная циганска сватба, на която кумът заявил, че прави скъп подарък на младоженците. Но не им дал нищо. Манго се поогледал, пък попитал съседа си по трапеза:

 

Кога се връчват даровете?

 

После – отвърнал сватбарят до него.

 

Тогава Манго бавно се изправил. „Натресъл гаки, упърчил мустаки, нагърнал джамадан“. Покашлял се. Па с тон на сербезлия рекъл:

 

Дарявам на младоженците нова къща!

 

Да де, ама Б.Б. я даваха по телевизията. Което придава особена достоверност в очите и слуха на редовия нашенец. Той така и ще си умре – вярващ на червените боклуци.

 

Тукашната работа е все такава – циганска, ама май по-върви да я наречем – комунистическа. То не е ли едно и също?

 

Докато британецът, също член на Евросъюза, се възмущава от придобивката на партньорите му по клуб отвъд Ламанша, който за него си е Английски канал. Не го гложди червейчето на завистта. От разум и здрав смисъл се надига неговото негодувание.

 

Обаче истинският шок за средностатистическия данъкоплатец от ЕС идва от местоположението, а не от сметката. Този път не е някакъв проект за Френската Ривиера, движещ се край Кап Нез или Ница. Нищо подобно, той е за остров Реюнионсъвсем мъничка френска територия, разположена на около 6700 километра от бреговете на Мадагаскар, дълбоко навътре в Индийския океан.[89]

 

Това нашенецът нито знае, нито го интересува. Чувал е да споменават, как всяка година богатата ни страна отделя по близо 700 милиона евро от бюджета си – тоест от парите, които той може да ползва. За да се издължи за членството в престижнияклуб от богати нации, наречен Европейски съюз. Речено с думите на предците ни: „На гол гъз, чифте пищови.

 

Никой не обяснява на оскотелия пенсионер, който с треперещи ръце и след дълго чакане на опашка бърза да издължи данъците си, за да „хванеотстъпката от 5 на сто, че вместо социалната му помощ да бъде увеличена със стотина лева месечно, той помага на бедстващите 840 974 жители на остров Реюнион. Нищо, че те се намират на повече от 10 хиляди километра от него. Нали са част от Франция? За какво беше създаден Евросъюзът? Нали, за да възцари равенството, братството и свободата върху принципа на солидарността. Солидарността в името на човека.

 

Едно време знаехме и името на този човек. А сега?

 

Гласувайте! Който не гласува е враг на народа“, „мръсник и антикомунист при това! На всичко отгоре може и да е прочел повече от една книга. Ами и ако е написал някоя? Страшно престъпление!

 

Осъдете го!

 

 

 

Понеже умря циганката, която ме хвалеше…

 

 

 

Тук е земята на Татовците и Бойковките, на Станишките и Местанките, на Сидерите и Бареците, на Балевците и Каракачанките… Изобщо – на балъците!

 

Всеки ден ще е така, до пълната и окончателна победа на сатаната! Да живей!

 

Според около половината британци участието в Евросъюза освен че ги лишава от суверенитет, ги прави и по-бедни. Разточителството на брюкселската бюрокрация в момент на криза все повече ядосва жителите на континента. Не и тук.

 

Вече повече от 15-16 години Европейската комисия не се е отчитала пред никого. Не й е правена ревизия. Показах видео-доказателство за това. През изминалия мандат например, под ръководството на португалския маоист Жозе Мануел Барозу, този орган е прахосал цели 300 000 лири стерлинги369 000 евро или 738 000 лева, „за даосъвремени своята емблема“, т. нар. logo.[90]

 

Митовете за добрия СССР са познати на моето и близките до него поколения. Сега ни засипват с легенди за това, колко полезен“ е Европейският съюз за гражданите. На Албиона онези, които вярват в тях, прогресивно намаляват. Не е оксиморон. Ще рече, че се увеличава броят на отнасящите се с недоверие. Тук е обратното. Тъй като от узурпирането на властта от безродните неграмотни и първобитни комунисти насам всички други са наопаки, само ние сме на терсенѐ!

 

Във Великобритания негодуват не само заради „европейския“ остров Реюнион. Например на португалския архипелаг Мадейра са били похарчени около 2 милиарда евро. Те са отишли за изграждане на пътна мрежа. Експерти по екология и консервация на културно-исторически ценности имат впечатлението, че след това строителство вместо на истински атлантически курорт с културни забележителности, Мадейра е заприличал напредградие на Лос Анджелис.[91] Пак за наша сметка.

 

През изминалото десетилетие „гениитев Брюксел са отпуснали също така 8 милиарда паунда9,84 милиарда евро или 19,68 милиарда левана италианската мафия все за изграждане на пътища. Навярно, за да може да бяга по-лесно с бързите си автомобили от преследващите я карабинери. Мафията е проникнала навсякъде в процеса на сключване на договори за финансиране от Евросъюза.[92]

 

В предходната публикация само посочих, че части от Великобритания вече са толкова изостанали, че приличат на източноевропейските държави, разорени от комунистите. На това ще се спра в следващата статия.

 

Например, приравняват миньорските райони на Уелс с Румъния. Тази част от Острова е най-големият получател на евро средства – 4 милиарда лири – близо 5 милиарда евроот 2000 година досега. Според специалистите обаче, тези пари са хвърлени на вятъра, защото не са вложени за подпомагане на икономиката, а за пряко потребление. Само комунисти като Мейнард Кейнс и Стефан Софиянски си въобразяват, че това непременно води до икономически растеж. Възможно е, но на други страни – например на Китай, Тайван, Малайзия и Република Корея, чийто стоки отдавна са завладели европейските пазари.

 

За да има ефект от евро финансирането, четем в публикации, парите следва да удрят рамо на производството. Та то да достигне поне около 75 на сто от средното за Евросъюза. Нищо подобно не е станало с милиардите, предоставени на Уелс.

 

Ако си имате Том Джоунс, все пак може да закачите нещо. Част от това европейско финансиране е отишло в близкия до неговото родно градче по-голям Нюбридж. Но не във вид на инвестиции, а за освежаване на фасадите на зданията. Зер, като място, където за пръв път е проплакал един сър, сетне попял зазелената трева на неговия роден дом“, миньорското селище може да се превърне в туристическа атракция. Какво пък, някои печелят от тотото. Случва се…

 

Повечето от останалите пари са отишли за поправяне на местната инфраструктура. Ако мислите, че корупцията съществува само тук, грешите. Казват, че тя е най-голяма в Русия при Путиндостига до 50 на сто, че и отгоре. Естествено, той не я е създал. Но я е развил до безочливост. Ала и критиците на Владимир Владимирович не изостават.[93]

 

Естествено не малко от парите са потънали в джобовете на лобистите, както на Запад наричат посредниците с връзки. Преди два-три месеца не показах ли в тази медия цял документален филм, посветен на това?

 

Да сте чули в т. нар. предизборни дебати някой да обсъжда такива проблеми? Да предлага тяхното решаване? Кампанията, доколкото изобщо не я проследих, но отвсякъде ми донасят, премина като читалищен конкурс-надвикване в навечерието на общински избори. Пък и да не се лъжем.

 

Тукашните кандидати, до един безсрамни комунистически изчадия, нямат качества даже за селски кметове, камо ли за евродепутати. Всичко е като улов на риба в отходни води. Хванете Славчо Бинев, та ударете Илияна Йотова или Антония Първанова. В Царството те нямаше да са надхвърлили отредената им от Бога роля на разсилен, чистачка или баничарканай-много

 

Да повтарям ли? “Reddere suum cuique” – „отдай всекиму своето“. Това е територията на пожарникар-Калинките

 

А дали Европа ще бъде потопена от крайно дясна вълна“, ще реши папа Ротшилд. Неговото постановление ще бъде сведено до знанието на тъй наречената общественост след 25 май. Без да видим резолюцията му върху документ. Това семейство не оставя следи…

 

Но нали едните „демократи“ са интернационал-социалисти, а другите – национал-социалисти? Те винаги са марширували в общ строй под звуците на един и същ химн. Сталин и Хитлер бяха съюзници. А американските, британските и френските демократи – техни клакьори. Няма да е зле да си припомните горделивата реплика на еврейката Гутле Саломон Шнапер, майката на петимата Ротшилд, която преди 160 лета предупредила:

 

Ако синовете ми поискат, повече няма да има никакви войни.[94]

 

Одраскайте тези нови, внезапни съветски демократи“, „антикомунисти“ и „националисти“, които изпълзяха отникъде,“ – съветва ни избягалият на Запад Анатолий Голицин, офицер от шпионските служби на СССР – „и отдолу ще откриете тайни партийни членове или агенти на КГБ.[95]

 

Интелигентните“ и „красивите“ ще ви рекат, да не се хващате за думата – „конспиративни теории“…

 

Ще продължа темата. Ако ви интересува, си струва.

 

В четвъртък срещу петък15-16 май 2014 г. – стана ясно, че:

 

Нарендра Моди печели изборите в Индия със зашеметяваща преднина. След като управляващата партия Конгрес декларира своята загуба, лидерът на хиндуистките националисти обяви началото на нова ерав най-голямата демокрация на света.[96]

 

Още в първата си публикация за тази година описах и прогнозирах следното:

 

С последователността, упоритостта и хитростта на Агрипина[97] италианката Соня Ганди – председателката на Индийски национален конгрес, успя да наложи своя син Рахул като главен кандидат на партията. Но ми се струва, че през 2014-а спомените за Индира и Раджив Ганди няма да важат чак толкова. По-скоро се задава относителнодяснавълна̀, предвождана от смятания за най-популярен индийски политикНарендра Моди. Той оглавява партията Баратия Джаната, което ще рече Индийска народна партия.

 

В момента това е най-влиятелната политическа организация с широки структури върху почти цялата територия на голямата страна. Нейната идеология, доколкото днес може да се говори за такава, е основана на национализма под формата на консерватизъм: съчетание от патриотизъм, традиции и модерност. Тази партия е помлада, така да се каже. Основана е преди по-малко от четири десетилетия. И е против марксизма в индийски вариант, характерен за Индийския национален конгрес.

 

Партията Баратия Джаната привлича мнозинството от младите, добре образовани и залагащи на личните си качества индийци. Онези, които накараха света да приема на пръв поглед изостаналата в Средновековието държава за „бързо развиваща се икономика“. Понастоящем Индия напредва с темпове, близки до китайските. Но последните години регистрираха забавяне, което умело бива използвано срещу управляващата лява коалиция.

 

Не забравяйте, че страната е сред челниците в т. нар. нови технологииелектрониката и нейните програмни продукти. Индийски компании завладяват все по-обширен дял от пазара на автомобиливече и извън Азия. По приходи и разпространение филмопроизводството, сполучливо отъждествено с ХоливудБоливуд,[98] отдавна мери ръст с оригинала. Който, на свой ред, е все по-малко американски, ако изобщо се съгласим, че някога е бил такъв. Киното в САЩ е еврейски продукт. И това няма как да бъде отречено…[99]

 

Баратия Джаната пропагандира и намеренията си за преобразуване на индийската политическа система по американски образ и подобие. След като ви е известно – поне на редовните и непредубедените читателикой създаде Съединените щати, следва да сте наясно с това кои сили подкрепят Нарендра Моди и неговата партия.

 

Светът е бизнес, нали?[100]

 

Никакви чудеса или ясновидство. Както за пореден път подчертах, Братството не променя схемите, ако щете – матрицатачрез която държи света в подчинение и се разпорежда със съдбините на човечеството. В колективните спортове важи правилото, че докато отборът побеждава, не бива да се правят промени в игровата тактика и в състава му.

 

Номерата на Интернационала минават. Това ще става все по-лесно. Поради концентрацията на влиятелните медии в негови ръце, от една страна. И заради все по-ниската образованост и заинтересуваност на хората, от друга.

 

Народът ни се е произнесъл: „Прост народ, слаба държава.“ В условията на все по-напредващо навлизане на роботизацията в промишленото производство, търговията и услугите – съществуват цехове, складове, даже транспортни средства, в които отсъства всякаква човешка работна силана механизацията в селското стопанство, интелигентните, образованите хора, които задават въпроси, стават все по-ненужни.

 

Европейската, християнската цивилизация, си отива. Изтриват я от лицето на земята, както повелява старозаветният Тора̀законът, който равините непрестанно нагаждат, но и прилагат, за да владеят света. Успяват, тъй като вместо отпор, срещат лековерие, съчувствие и дори… помощ?! Съвсем не случайно от десетилетия от вси страни набиват в главите на все по-малко вярващите напълно порочното понятиеюдео-християнство“!

 

След 70-80 години етническият състав на Стария континент ще бъде обновен и съвсем различен. Новите европейци не просто ще бъдат лесно манипулируеми. Властелините на света ще разполагат изцяло с техния живот. Една-две епидемии, поредица от ваксинации – колко му е.

 

Писал съм, че в Израел сбъркани умове отдавна изобретиха толкова съвършени биологични оръжия, че те са в състояние да бъдат използвани в едно населено място, квартал или даже улица. Но да поразяват конкретна националност, заради която са разработени. В конкретния случай – да убива палестинцитеистинските потомци на юдеите, без да въздейства върху организмите на самозваните евреи“ – наследниците на средновековните българо-хазари.

 

Според израелски военни и западни разузнавателни източници Израел разработва биологично оръжие, което ще наранява арабите, но не и евреите… При развитието на „етническата бомбаизраелските учени се опитват да използват медицински постижения, които разпознават гени, притежавани от някои араби. А сетне да създадат генетично изменена бактерия или вирус. Намерението е да се използва способността на вируси и определени бактерии да променят ДНК в живите клетки на приемника.

 

Учените се опитват да разработят смъртоносни микроорганизми, които нападат само онези, които носят определени гени. Програмата е разположена в Биологичния институт в „Нес Циона“, главното съоръжение на тайния [и незаконен от гледна точка на международното право] израелски арсенал от биологични и химически оръжия. Един тамошен учен каза, че задачата е изключително сложна, защото араби и евреи са от един и същ семитски произход.[101] Но добави: „Те все пак успяха при намирането точното място на особена характеристика в генетичното сечение на известни арабски общности, по-точно на иракския народ.“

 

Заразата може да се разпространява чрез аерозолно разпръскване на организми във въздуха или хвърлянето им във водоизточници.[102] Изследването отразява проучванията, извършени от южноафрикански учени през ерата на апартейда и разкрити в показания пред комисия за дирене на истината. Идеята еврейската държава да провежда подобно изследване провокира гняв в някои среди, заради приликата с генетичните експерименти на [еврейския] д-р Йозеф Менгеле, нацисткия учен в Аушвиц.[103]

 

Башка – имплантирането на чипове, което вече е в ход сред някои болни и провинили се граждани на САЩ, Япония, Австралия и други страни.[104] В интерес на истината, специалисти се страхуват, че тъкмо за това е огромният натиск за въвеждането на социалистическата здравна система, наречена “Obamacare”. Тя е съпроводена тъкмо от имплантиране на микрочипове уж само с биологични данни.[105]

 

Това ли желаете? За това ли сте предназначени?

 

Винаги има изход, стига да не се търси вината другаде. Да не бъде укоряван Бог или пък да се чака да дойде неволята. Опасявам се, че и тези мои слова ще бъдат разбрани от малцина, а останалите ще ги изопачат. Но моя милост отдавна се е простил с този свят на ментално, психологично ниво.

 

Вярата в Господ Бог Исус Христос, но истинската, в Неговите слова, правила и поучения, а не в попската, в извратения от човеците вариант, нареченхристиянство“ – още повече „юдео-християнство“, ми дава сила да удържам на всички изпитания. И да отстоявам себе си.

 

Колко от вас могат да погледнат ближните си в очите и да изрекат същото?

 

 

 

 

Следва.

 

 

 

 

 

 

 

 

УТОЧНЕНИЕ: За мое голямо съжаление четвъртото видео е блокирано заради авторски права. То е от филма „Телевизионна мрежа“. Чудно, защото толкова пъти съм пускал друг откъс от него и то без проблеми.

 

Моля за извинение. Част от епизода ще можете да видите в уводния ми коментар в рамките на телевизионното предаване „Диагноза с Георги Ифандиев“ на НКТ „Евроком“ в сряда, 21 май 2014 година, от 20 часа. С повторение от 23:59 часа.

 

Предаването може да бъде гледанона живо“ и в сайта на телевизията на адрес:

 

http://www.eurocom.bg/live.php

 

Повторенията в интернет са достъпни на адрес:

 

http://www.eurocom.bg/predavania.php?id=19

 

Също така от сайта във Facebook, поддържан от Алекси Алексиев, на адрес:

 

https://bg-bg.facebook.com/pages/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8-%D0%98%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2/136370289767282

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За връзка с автора:

mejdu_redovete@abv.bg

 

 

 

 

 

 

 

Надникнете и в страницата „Диагнозите ви“, за да се запознаете със спомен замилосттана комунистите, споделен от нашия приятел и съмишленик Николай Митев.

 

 

 

 

 

 

От сърце благодаря на всички дарители.

 

 

Този път специално на Стоянка Г., Веселин Н. и Красимира Н. от Пловдив, Гено Т. от Бургас, Владимир С. от Вакарел, Недялко Б. от Белгия, Димитър Р. от Германия, Лидия С. и Лазар П. от София, Цветанка Й. от Перник, Дечо Т. от Русе.

 

 

Признавам, надявах се, че поне половината от регистрираните посетители са съмишленици. И биха подкрепили тази медия с 1 лев месечно. Уви…

За улеснение, в страницата за дарения вече прилагам и адрес за изпращане на пощенски записи.

 

Сметката е така устроена, че не мога да известявам имената и броя на дарителите по банков път.

 

Съдейки по сумите, за себе си съм сигурен, че повечето дарители са едни и същи хора, които искрено помагат за съществуването на тази медия. Няма как да издържа дълго по този начин. Никой от тези благородни сърца не е длъжен на останалите, нито на мен.

 

Повтарям, че сметката е направена така, та да не се узнава нищо, в т.ч. броят, имената, адресите на дарителите и изпратените суми. Понякога научавам само броя на постъпленията от страната и чужбина и то само благодарение на ласкавото отношение на служителките.

 

Истина ви казвам: за да продължи да действа тази медия, е необходима вашата щедрост. Не преувеличавам. И няма как това да става с доброволните пожертвования само на едни и същи предани читатели.

 

Преди известно време в „Агора“ един анонимен подлец и клеветник ви посъветва: „Не хранете Ифандиев!“

 

Изглежда мнозинството послуша съвета му.

 

 

Не желая никой „да ме храни“. Но не съм в състояние да работя по 12-14 часа дневно, без моят труд да намери поне елементарна материална оценка. Пък и обикновено безплатните неща не са качествени.

 

В интерес на истината, с парите от вашите дарения успявам не само да поддържам сайта, който премина на по-висока такса, но и да си платя сметката за достъп в интернет. Може би още някои съвсем дребни неща. Толкова.

 

Преди доста време един от вас, който не се крие – чудесният специалист по английски език, преводач и преподавател Петър Коритаров, ми изпрати прилична за моите разбирания сума – 50 лева. Когато предложих да я върна, защото ми се стори прекалена, той ми писа, че „това е най-изгодната сделка в живота му“. Защото срещу тези „нищожни пари“ получава „огромен обем информация“.

 

 

Явно само шепа приятели на медията мислят така. Регистрираните посетители са повече от 1100. Гастрольорите са поне още толкова. Дори половината от редовните да са злонамерени, остават 550. Всеки от тях да внася по 1 лев месечно – 10 до 12 лева годишно, бих могъл да продължа.

 

Не става… Но ще се боря, докато мога.

 

 

Освен това очаквах съдействие – с ваши статии. Вярно, без хонорар.

Но нима на повечето останали места плащат за публикации?

 

Явно няма необходимост от такъв тип публицистика. Истината вълнува малцина. Има по-важни неща…

 

Не съдя никого. Изцяло приемам, че вината е в мен, защото не откликвам на злободневието.

 

Признавам, че ми е късно да се променям.

 

 

Въпреки всичко, съобщавам, че можете да изразите щедростта си като изпращате малки суми на един пощенски адрес и на две сметки с един и същ титуляр, обявени в рубриката „Дарения“ под главата на сайта или вдясно на основната страница, както и по пощата чрез запис на посочения адрес.

 

 

Достатъчно е да натиснете този бутон (позиция) и цялата информация ще се покаже.

 

 

Неудобно е, но поради преследванията няма друг начин.

 

 

По-добре е повече хора, и по разбираеми причини имигрантите, да помагат с малки суми, отколкото обратното – малцина – с големи.

 

 

 

 

 

 

 

ДОСТЪП ДО ПРОЕКТОЗАКОНА ЗА ДЕКОМУНИЗЦИЯ

 

 

Всеки, който прояви желание да разполага с копие от текста на Проектозакона за декомунизация, може да го прочете или придобие от online:

http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0

 

 

 

 

 

 

ГЛЕДАЙТЕ В ИНТЕРНЕТ

 

Побързайте да гледате видеозаписите на старите издания на предаването „Диагноза с Георги ИфандиевYouTube, защото вече ги изтриват. Ето връзка (link):

 

http://www.youtube.com/results?search_query=%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2&suggested_categories=25&page=3

 

и във VBOX7 от:

 

http://vbox7.com/tag:%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2

 

Записите са достъпни благодарение на усилията на Юри Комсалов от Скандинавия и на Марко П. от Великобритания.

 

 

 

 

 

 

 

ТЕХНИЧЕСКИ УТОЧНЕНИЯ

 

Ако размерът на текста ви затруднява и използвате търсачката Google, отидете в менюто горе на страницата, спрете върху третата възможна позиция отляво надясно и щракнете (кликнете) върху нея – ViewИзглед. Щракнете (кликнете) веднъж, за да се отворят възможностите. След което слезте надолу до седмата възможна – ZoomУвеличение, и изберете процента, с който да увеличите размера на страницата, без да я повреждате. Препоръчвам 150 процента.

 

Ако щракнете (кликнете) върху която и да е илюстрация, тя се увеличава. За да я върнете в предишния й размер, натиснете върху „хиксчето“ в горната лява част на илюстрацията.

 

Ако щракнете (кликнете) върху номер на бележка под линия, автоматично ще попаднете на нея. За да се върнете в текста, моля, щракнете (кликнете) отново върху същия номер, но на бележката под линия.

Вече спокойно можете да четете всички публикации. Достатъчно е да влезете в някоя страница, например в „Диагнозите ми“, и горе вдясно да намерите бутона „Назад“. Натискате го (щраквате, кликвате върху него) и всички публикации се показват.

 

 

Системите за форуми работят по следния начин:

 

 

Има категории и всяка от тях има един или повече форуми. Във всеки един форум се пускат теми (posts), които хората дискутират.

В нашия случай, няма нужда от излишно категоризиране. Ето я структурата за момента:

 

 

Форум: „За сайта“:

 

 

Описание: „Тук можете да споделите Вашата градивна критика относно сайта и да докладвате грешките, които сте открили в него.“

 

 

Форум: „За предаването“:

 

 

Описание: „Тук можете да обсъждате проблемите, посочени в предаването и в статиите. Какво е Вашето мнение? За или против? Защо?“

Форумната система, която ползваме, има екстрата да създава нова тема в момента, в който Вие пуснете статия. Активирано е. Също така има възможността за показване на профил на човек или пък за редактиране на собствения.

 

 

Как да създадете нова тема във форума?

 

 

Отидете в страница „Агора“. След което изберете в кой форум ще пишете – да речем избирате „За сайта“. Зарежда се нова страница в която ще видите бутон „Нова тема“. Оттам писането на тема е ясно.

 

 

Как да редактирате профила си през форума?

 

 

Отидете на страница „Контакти“. Има директна връзка „Редактиране на профила“.

 

 

 

                  Иван Занев, WEB-дизайнър

                  Единствено за отстраняване на технически проблеми:

      support@diagnosa.net

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[1] “Britons more likely to support torture than Russians: Popular TV shows such as 24, Homeland and Spooks blamed for one in three Britons condoning use of torture” by Tom Whitehead, Security Editor, and Damien McElroy, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Tuesday, 13 May 2014 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/10825041/Britons-more-likely-to-support-torture-than-Russians.html

[2] Пенчо Славейковъ – „Българска литература“, Книгоиздателство Паскалевъ, София, 1923 г., стр. 110-115.

[3] Вж. Петко Р. Славейков – „Не сме народ“, 1875 г.

[4] Странно съвпадение. Същото се случи с мен точно на тази възраст.

[5] Бавно, отпуснато, апатично, инертно, рус.

[6] Вж. Анатолий Ярошевский – „Совершенно секретно. Тюремная психиатрия“, документальний фильмМосква, 2008 г., от около 00:10:00 до 00:11:25 часа от началото на филма, който е достъпен за гледане от online: http://dokofilm.ru/news/sovershenno_sekretno_tjuremnaja_psikhiatrija_2008/2011-06-05-687

[7] Вж. Никола Вапцаров – „Песен за човека“, 1940 г.

[8] Ганди е имал предвид старозаветната заповед: „… Ако пък стане повреда, нека даде живот за живот, око за око, зъб за зъб, ръка за ръка, нога за нога, изгоряло за изгоряло, рана за рана, натъртено за натъртено.“ (Библия, „Втора книга Моисеева – Изход“, гл. 21, ст. 23-25.)

[9] “Mohandas Gandhi? Louis Fischer? Henry Powell Spring? Martin Luther King?”, “Quote Investigator”, quoteinvestigator.com, USA, December 27, 2010 г., online: http://quoteinvestigator.com/2010/12/27/eye-for-eye-blind/

[10] Заглавие на вече прочута и у нас пророческа повест на Джордж Оруел. В нея той описва бъдещето не на Съветския съюз, а на своята родна Великобритания и на човечеството.

[11] Сближаване, сливане, англ.

[12] Welfare – също така – благополучие, но и богатство, англ. Илюзия, втълпявана на Запад, че подобно държавно устройство е възможно. Идеята е съвсем социалистическа. Чрез данъчната система богатите биват лишавани от значителна част от доходите си. Те отиват в държавата, която се превръща в център за преразпределение на благата. Това води до намаляване на заинтересуваността от производството и труда, до мързел и до нарастващ брой жители, които по един или друг начин разчитат на държавата. По стътистически данни, например днес 96 на сто от гражданите на САЩ зависят от федералното или щатските правителства. Нещо, за което съм писал, посочвайки източниците на информация.

[13] На счетоводен жаргон – „на загуба“.

[14] Единна световна държава – комунистическа при това.

[15] “The Marxist-Leninist Roots of the European Union. Interview with Vladimir Bukovsky”, by Alessandra Nucci, “Radici Cristiane”, Roma, December 2012 г., препечатка в: Enza Ferreri, Blog of London-based Italian journalist Enza Ferreri on politics, society, religion, environment, London, Saturday, 2 February 2013 г., online: http://enzaferreri.blogspot.com/2013/02/bukovsky-europe-marxist-leninist-roots.html#axzz31K73zzM3

[16] “Britons more likely to support torture than Russians: Popular TV shows such as 24, Homeland and Spooks blamed for one in three Britons condoning use of torture” by Tom Whitehead, Security Editor, and Damien McElroy, “The Telegraph”, вече цит. съч.

[17] Benjamin Franklin, William Temple Franklin – “Memoirs of the life and writings of Benjamin Franklin”, Henry Colburn, London, 1818 г., стр. 270, цялата книга е достъпна за четене от online: http://books.google.bg/books?id=W2MFAAAAQAAJ&printsec=frontcover&hl=bg&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false

[18] “Britons more likely to support torture than Russians: Popular TV shows such as 24, Homeland and Spooks blamed for one in three Britons condoning use of torture” by Tom Whitehead, Security Editor, and Damien McElroy, “The Telegraph”, вече цит. съч.

[19] Martin Niemöller – “So hat Niemöller es geschrieben. Es wurde sehr häufig abgewandelt”, Martin Niemöller Stiftung, местоположение не е посочено, Artikel vom 22. 9. 2005 г., online: http://www.martin-niemoeller-stiftung.de/4/daszitat/a31

[20] “Britons more likely to support torture than Russians: Popular TV shows such as 24, Homeland and Spooks blamed for one in three Britons condoning use of torture” by Tom Whitehead, Security Editor, and Damien McElroy, “The Telegraph”, вече цит. съч.

[21] Manoranjan Kumar – “Dictionary of Quotations“, APH Publishing Corp., New Delhi, 2008 г., стp. 134, 241.; същото в: Lenin (1870 – 1924), Russian Communist politician & revolutionary, “Quotations by Author“, The Quotations Page, quotationspage.com, online: http://www.quotationspage.com/quotes/Lenin/

[22] Вж. 007 – Video – US Prisoners Record в: Георги Ифандиев – „Войната е мир! Свободата е робство! Невежеството е сила! Обаче пука ли му на някой? – Част 4“, „Диагноза с Георги Ифандиев, diagnosa.net, София, понеделник, 5 май 2014 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b5-%d0%bc%d0%b8%d1%80-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b1%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b5-%d1%80%d0%be%d0%b1%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%bd%d0%b5%d0%b2%d0%b5-4 или от YouTube от online: https://www.youtube.com/watch?v=VhWK-FSMxiU

[23] Federal Emergency Management Agency (FEMA)  .

[24] “The Location of Concentration Camps in America”, “Northstar Report”, The Zone of Truth, nstarzone.com, USA, 2014 г., online: http://nstarzone.com/CAMPS.html

[25] David Cromwell – “Why Are We the Good Guys?: Reclaiming Your Mind from the Delusions of Propaganda”, John Hunt Publishing, Ltd., Alresford, Hampshire, UK, 2012 г., стр. 26-27.

[26] Вж. напр. Geir Salvesen – “Thorvalds verden”, Schibsted, Oslo, Norge (Noreg, Nynorsk), 1994 г., стp. 398-399; “Jens Stoltenberg Biography – Prime minister of Norway”, “Encyclopedia of World Biography”, notablebiographies.com, Advameg, Inc., Hinsdale Il, 2009 г., online: http://www.notablebiographies.com/newsmakers2/2006-Ra-Z/Stoltenberg-Jens.html; “Kodenavn “Steklov”: KGB-avhopperen Mikhail Butkov hevder at statsminister Jens Stoltenberg var den hemmelige kontakten KGB hadde i forsvarskommisjonen i 1990.”, VG, vg.no, Verdens Gang AS, Oslo, Norge, 24.10.2000 г., online: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/regjeringen-stoltenberg/kodenavn-steklov/a/5916647/; “Jøss, herr Statsminister: Hvem?Jens Stoltenberg (46), statsminister for annen gang. Hvorfor?Har klart å holde sammen et skjørt ekteskap mellom tre parter. Holder i morgen nyttårstale til folket.”, Tekst: Kjetil s. østli, Foto: stig b. hansen, “Aftenposten”, aftenposten.no, Oslo, Norge, 19.okt. 2011 г., online: http://www.aftenposten.no/amagasinet/article1187770.ece#.UzaGZlLNvAU; “Stortinget må granske: De sentrale Ap-kadrenes kontakter med KGB er et av de store tabuene i norsk politikk.”, Alf R. Jacobsen Forfatter, “Dagbladet”, dagbladet.no,  Oslo, Norge, onsdag 6. juli 2011 г., online: http://www.dagbladet.no/2011/07/06/kultur/debatt/kronikk/spionasje/arbeiderpartiet/17206163/; “NATO’s Next Secretary General: Jens Stoltenberg?” by Fjordman, “FrontPage Mag”, frontpagemag.com, Sherman Oaks, CA, March 27, 2014 г., online: http://www.frontpagemag.com/2014/fjordman/natos-next-secretary-general-jens-stoltenberg/

[27] „Чернозем на безценица“, “Deutsche Welle”, dw.de, Bonn, 22 август 2012 г., online: http://www.dw.de/%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0/a-16183364

[28] Пак там.

[29] Станислав Белковски – „Путин: Цялата истина за стопанина на Кремъл“, Издателство „Сиела“, София, 2014 г., стр. 202, 203.

[30] Пак там, стр. 203-204.

[31] Всъщност, както пояснява Григорий Климов, иде речза Комплекса на Ленин – трудно удържима амбиция за власт. Обикновено това е съчетано или със садизъм, или с мазохизъм, какъвто е случаят с автора на това откровение.

[32] Станислав Белковски – „Путин: Цялата истина за стопанина на Кремъл“, вече цит. съч., стр. 205.

[33] Пак там, стр. 206.

[34]  “Chess moves with the political times” by Daniel Johnson, editor of “Standpoint”, “The Times”, London, September 23, 2009 г., поради задължителното влизане чрез заплащане в “The Times”, статията може да бъде прочетена от нейната препечатка в “Revista de Prensa”, online: http://www.almendron.com/tribuna/chess-moves-with-the-political-times/

[35] Пак там.

[36] Пак там.

[37] Вж. напр. „Каспаров, Гарри: Тринадцатый чемпион мира по шахматам, лидер „Объединенного гражданского фронта“, „Лента.Ру“, Москва, справката е направена в: понедельник, 27.08.2012 г., online: http://lenta.ru/lib/14160200/

[38] Вж. “Garry Kasparov: The Master’s Next Move”, “Time”, New York, NY, Thursday, March 29, 2007 г., online: http://www.time.com/time/magazine/article/0,9171,1604889,00.html

[39] Станислав Белковски – „Путин: Цялата истина за стопанина на Кремъл“, вече цит. съч., стр. 210.

[40] Елисейският дворец – резиденцията на френските президенти. Един от парижките Ротшилдови притежава просторен апартамент срещу входа. Дали е случайно?

[41] Седалището на китайското комунистическо ръководство в Пекин.

[42] Вж. „Протоколи на ционските мъдреци“, Протокол № 24.

[43] Вж. напр. Gennaro F. Vito, Jeffrey Maahs – “Criminology: Theory, Research, and Policy”, Edition 3, revised, Jones & Bartlett Learning LLC, Sudbury, MA, Mississagua, ON, Canada, London, стр. 340.

[44] Вж. Stuart A. Wright – “Armageddon in Waco: Critical Perspectives on the Branch Davidian Conflict”, University of Chicago Press, Chicago, IL, 1995 г., стp. 269; Vivian Elizabeth Smyrl – “Elk, Texas”, Handbook of Texas, Texas State Historical Association, Denton, TX, 2012 г.

[45] Вж. “Stairway to Heaven” by Led Zeppelrn, LP “Led Zeppelin IV”, Atlantic Records, New York, London, 1971 г.

[46] “Eurovision’s Conchita brings out Russia’s worst and Europe’s best” by John Lloyd, Reuters, reuters.com, London, Monday, 12 May 2014 г., online: http://blogs.reuters.com/great-debate/2014/05/12/eurovisions-conchita-brings-out-russias-worst-and-europes-best/

[47] Пак там.

[48] Пак там.

[49] Заглавие в лондонски всекидневник. (“EU elections 2014: Why Planet EU is stranger than fiction” by Bruno Waterfield, Brussels, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, Tuesday, 13 May 2014 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/10823000/EU-elections-2014-Why-Planet-EU-is-stranger-than-fiction.html)

[50] Николо Макиавели. (Вж.  Niccolò Machiavelli – “The Prince”, Dover Publications, Inc., New York, NY, 1992 г., стр. 20.)

[51] Вж. John Pilger – “Heroes”, Vintage, London, 2001 г., стp. 410.

[52] Авторът е жертва на официалната комунистическа пропаганда по света и особено на Запад. Това, че събитията от 11 септември 2001 г. са дело на някакви „джихадисти“ е комунистическа пропагандна илюзия, на която отдавна никой нормален човек не се вързва. Атентатите бяха замислени от тайното световно правителство и осъществени от американската администрация, оглавявана от военнопрестъпника, масона Джордж Буш-младши. (Вж. Георги Ифандиев – „Световното правителство: Каква е цената на човечеството?“, Том 1 и 2, Издателство „Юнион-21“, София, 2005 г.)

[53] “In Ukraine, the US is dragging us towards war with Russia” by John Pilger, “The Guardian”, theguardian.com, Tuesday, 13 May 2014 г., online: http://www.theguardian.com/commentisfree/2014/may/13/ukraine-us-war-russia-john-pilger

[54] Вж. “War crimes: Why is Britain in the dock again?” by Patrick Sawer, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Tuеsday, 15 May 2014 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/defence/10830895/War-crimes-Why-is-Britain-in-the-dock-again.html

[55] Вж. напр. Richard T. Stanley – “The Eisenhower Years: A Social History of The 1950’s”, iUniverse, Bloomington, IN, 2012 г., стр. 157-158.

[56] Вж. “Letters: War crimes and Lebanon”, “The Guardian”, theguardian.com, London, Thursday, 3 August 2006 г., online: http://www.theguardian.com/world/2006/aug/03/syria.israelandthepalestinians

[57] Arundhati Roy – “War Talk”, South End Press, Cambridge, 2003 г., стр. 103.

[58] Вж. Peter G. Bourne – “Fidel: A Biography of Fidel Castro”, Dodd, Mead & Company, New York City, 1986 г., стp. 174–177; Robert E. Quirk – “Fidel Castro”, W.W. Norton & Company, New York and London, 1993 г., стp. 236–242; Leycester Coltman – “The Real Fidel Castro”, Yale University Press, New Haven and London, 2003 г., стp. 155–157.

[59] Вж. Jules Dubois – “Fidel Castro: Rebel-Liberator or Dictator”, The New Bobbs-Merrill Company, Inc., Indianapolis, New York, 1959 г., стр. 359. Книгата е в архива на автора.

[60] Вж. Напр. едно от късните издания, които още се харчат като топъл хляб: Ernesto “Che” Guevara & Alberto Granado – “Back on the Road: A Journey Through Latin America”, Grove Press, New York City, 2002 г.

[61] Най-новите и по-правдиви биографии на Че Гевара разкриват съвсем друго, зло лице на революционера. Той бил обикновен садист, който изпитвал удоволствие да убива хора. Под ръководството на друг еврейски революционер от изключително богато семейство – Фидел Кастро, с лекота, без колебание изправял по 150 души пред взводовете за екзекуции. Печелел и от трафик на наркотици. (Вж. напр. „Behind Che Guevara’s mask, the cold executioner“ by Matthew Campbell, „The Sunday Times“, timesonline.co.uk, London, September 16, 2007 г., online: http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/article2461399.ece)

[62] Вж. напр. Jorge G. Castañeda – „Che Guevara: Compañero“, Random House, New York, NY, 1998 г., стp. 143–144.; Jon Lee Anderson – „Che Guevara: A Revolutionary Life“, Grove Press, New York, NY, 1997 г., стp. 375.

[63] Вж. напр. „Negado parentesco entre Ariel Sharon e Che Guevara“, „O Globo“, Rio de Janeiro, Brazil, 3 Agosto 2007 г., online: http://oglobo.globo.com/mundo/mat/2007/08/03/297098227.asp; „¿El Che Guevara, primo de Ariel Sharon?“, Clarín.com, Buenos Aires, Argentina, 2004 г., online: http://www.clarin.com/diario/2007/08/04/elmundo/i-04001.htm; „El Che Guevara era primo de Ariel Sharon, segun diario israeli“, derkeiler.com, Saturday, August 4, 2007 г., online: http://newsgroups.derkeiler.com/Archive/Soc/soc.culture.argentina/2007–08/msg00214.html (Забележка: Всички публикации в израелския печат изчезнаха от интернет.)

[64] ןמרנייש לאירא, иврит.

[65] Георги Ифандиев – „Хитлер в Патагония“, ИК „Огледало“, София, 2011 г., стр. 107-108.

[66] “The Washington Post”, July 31, 1959 г. във: “Fidel Castro: Communist dictator of Cuba from 1959 to 2006”, “Discover the Networks”, discoverthenetworks.org, Sherman Oaks, CA, Since 2005 г., online: http://www.discoverthenetworks.org/individualProfile.asp?indid=912

[67] Вж. Earl T. Smith – “The Fourth Floor: An Account of the Castro Communist Revolution”, Second Printing edition, Random House, New York, NY, 1962 г., стр. 101, 122.

[68] Ноел Кауърд, британски драматург, композитор, режисьор, актьор и певец. (Noël Coward – “Blithe spirit: An Improbable Farce in Three Acts”, S. French, London, 1941 г., стр. 6.)

[69] Arthur Conan Doyle – “The Boscombe Valley Mystery” в: Sir Arthur Conan Doyle – “Adventures of Sherlock Holmes”, Harper & Brothers, New York, NY, 1892 г., стр. 80.

[70] Сред най-известните книга на Уилям Блум са: „ЦРУ: Една забравена история“, „Държавата измамник: Наръчник за единствената свръхсила на света“; „Надежда, която убива: Военните намеси на САЩ и на ЦРУ след Втората световна война“. (Вж. William Blum – “The CIA: A Forgotten History”, Zed Books, London, 1986 г.; William Blum – “Rogue State: A Guide to the World’s Only Superpower”, Common Courage Press, Zed Books, London, Spearhead, South Africa, 2000 г. [в архива на автора]; William Blum – “Killing Hope: US Military and CIA Interventions Since World War II”, Zed Books, London, 2003 г. [в архива на автора].

[71] “Review of Georgi Arbatov – “The System: An Insider’s Life in Soviet Politics”. Times Books, New York, NY, 1992 г. by Robert Scheer, “Los Angeles Times Book Review”, “Los Angeles Times”, Los Angeles, CA, 27 September 1992 г., в: William Blum – “Killing Hope: US Military and CIA Interventions Since World War II”, Zed Books, London, 2003 г., стр. 10.

[72] William Blum – “Killing Hope: US Military and CIA Interventions Since World War II”, вече цит. съч., стр. 16.

[73] Джордж Фрост Кенън (1904 –2005) беше американски политолог, дипломат, историк и съветник в няколко администрации. Беше познат като „баща на възпирането“. Под „възпиране“ разбираха принуждаването на СССР да се свива и да не нахалства в световната политика. Кенън беше убеден милитарист. Досега го смятат за една от ключовите фигури в разпалването на т. нар. Студена война. Масон, той формално членуваше и в групировка от съветници по външна политика, която до ден днешен се намира в самото ядро на взимането на решения във Вашингтон. Подобно на ционските, тя носи название „Мъдреците“ – “The Wise Men”.

[74] Пак там.

[75] Gary Allen with Larry Abraham – “None Dare Call It Conspiracy”, Concord Press, Seal Beach, Ca, 1971 г., стр. 32. Книгата е в архива на автора.

[76] “Former Soviet Dissident Warns For EU Dictatorship”, from the desk of Paul Belien, “The Brussels Journal”,  Brussels, Monday, February 27, 2006 г., online: http://www.brusselsjournal.com/node/865

[77] Вж. „Атанас Нейков“, интервю на Мария Попова, Интервюто е излъчено по програма „Радио България“ на Българското национално радио, Електронно списание LiterNet, № 3 (64), Варна, 26 март 2005 г., online: http://liternet.bg/publish11/m_popova/interview/at_neikov.htm

[78] Знаете какво означава това – „с кръв са я вземали“, тоест – избивали са без съд и присъда.

[79] Вж. Проф. Томи Димчев – „Маричков изпя: „Аз не съм комунист”, а бе комсомолски секретар при мен“, в. „Уикенд“, брой 49 (317), София, 5-11 декември 2009 г., стр. 65, препечатка от online: http://www.bgestrada.com/bgestrada/?q=content/%D0%A2%D0%BE%D0%BC%D0%B8%20%D0%94%D0%B8%D0%BC%D1%87%D0%B5%D0%B2%20%D0%9A%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%BB%20%D0%9C%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE%D0%B2%20%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%8F%20%E2%80%9E%D0%90%D0%B7%20%D0%BD%D0%B5%20%D1%81%D1%8A%D0%BC%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%E2%80%9D%20%D0%B0%20%D0%B1%D0%B5%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D1%81%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D1%81%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D1%80%20%D0%BF%D1%80%D0%B8%20%D0%BC%D0%B5%D0%BD

[80] На илюстрацията от ляво надясно: внучките на Гриша Филипов и Милко Балев; Румен Леонидов, син на пълномощник на ЦК на БКП в шоколадовата фабрика „Малчика“, пропагандатор на съветската култура, живеещ с внучка на бургаски равин от която има две отрочета, писал се седесар, сетне оглави фашистката партия „Гранит“, съставена от явни и тайни милиционери и военни, до един членували в БКП, като се заканваше да закара несъгласните като мен по стадионите и да ни види сметката по пиночетовски; Иво Инджев, който е ясен; настоящата скрита „първа дама“, Юлиана – съпругата на президента Росен Плевнелиев, който е бил активен член на БКП по наследство и агент на репресивните секретни служби на комунистическия режим. С тези престъпници, съгласно действащото законодателство, смятате да градите някакво бъдеще? Извинете, но който допуска това, си е втасал за Карлуковската психиатрия, която е лудница с традиции…

[81] Алеко Константинов – „Бай Ганю журналист“, 17 март 1895 г. в: Алеко Константинов – „Събрани съчинения в четири тома“, Издателство „Български писател“, София, 1981 г., Том 1, стр.100.

[82] Правилно panopticon – паноптикон. Вид сграда на институция, която за първи път е била проектирана през ХVІІІ век от английския философ Джереми Бентъм. Неговият замисъл бил работещите в зданието да бъдат настанени така, че посетителите да са в състояние постоянно да наблюдават какво вършат. Но така, че служителите да не могат да разберат дали ги следят или не. Названието „паноптикум“ е неправилно възприето у нас под руско влияние.

[83] “EU elections 2014: What has the European Union done for us?” by Colin Freeman, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Friday, 16 May 2014 г., online: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/10823040/EU-elections-2014-What-has-the-European-Union-done-for-us.html

[84] Кой обръща внимание на тавтологията? Пролетарският поет е винаги прав, като комунистическата партия. А нейните членове бяха толкова образовани, че такова понятие им звучеше като команда за старт на ракетен двигател…

[85] Великолепна, прекрасна, фантастична, вълшебна, фр.

[86] Пак там.

[87] Вж. „Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: За Плевен тези 40 тролея на практика са подарък от Европейския съюз“, Информационна агенция „Фокус“, focus-news.net, София, четвъртък, 15 май 2014 г., online: http://www.focus-news.net/news/2014/05/15/1919003/liderat-na-gerb-boyko-borisov-za-pleven-tezi-40-troleya-na-praktika-sa-podarak-ot-evropeyskiya-sayuz.html

[88] Тролеите са платени с наши пари. Дали нещо ще бъде компенсирано от Европейския съюз даже Барозу не знае. („Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и водачът на листата за евровота Томислав Дончев присъстваха на водосвета на новите тролеи в Плевен“, Герб Плевен, gerb-pleven.com, Плевен, четвъртък, 15 май 2014 г., online: http://gerb-pleven.com/3383/)

[89] “EU elections 2014: What has the European Union done for us?” by Colin Freeman, “The Telegraph”, вече цит. съч.

[90] Пак там.

[91] Пак там.

[92] Пак там.

[93] Вж. Станислав Белковски – „Путин: Цялата истина за стопанина на Кремъл“, вече цит. съч., стр. 199-202.

[94] Dr. J. Landowsky – “Red Symphony”, translated by George Knupffer, The Plain-Speaker Publishing Company, London, 1968 г., стр. 26; на български език: Д-р Йожи Ландовски – „Червена симфония: Протоколите от разпитите на Кристиян (Кръстьо) Раковски по време на следствието в НКВД – януари 1938 г.“, ИК „Огледало“, София, 2009 г., стр. 77-78.

[95] Anatoliy Golitsyn – “New Lies For Old”, Dodd, Mead & Co, New York, NY, 1984 г., стр. 123.

[96] “Narendra Modi wins India election with landslide victory” by Dean Nelson, New Delhi, “The Telegraph”, telegraph.co.uk, London, Friday, May 16th 2014 г.,, online: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/india/10835229/Narendra-Modi-wins-India-election-with-landslide-victory.html

[97] Майката на римския император Нерон, която успяла след множество комбинации да възкачи своя син на престола.

[98] Bollywood – сполучливо преобразуване на оригинала Hollywood, истинската Мека не само на американското, но и на световното кино. Боливуд е съставено от началната сричка на названието на грамадния индийски град Бомбай и продължението от Холивуд. Въпреки че днес Бомбай съществува под името Мумбай… За разлика от американския оригинал, който всъщност е еврейски, Боливуд ревниво пази собствеността в индийски ръце. Засега. Докато по-голямата част от киностудиата в Холивуд вече са притежание на японски, китайски и южнокорейски инвеститори.

[99] Вж. напр. Neal Gabler – “An Empire of Their Own: How the Jews Invented Hollywood”, Anchor Books, New York, NY, 1989 г.

[100] Георги Ифандиев – „Ако ви е харесало да живеете в 1984 година, то направо ще обикнете 2014-а! – Част 1“, „Диагноза с Георги Ифандиев“, diagnosa.net, София, понеделник, 6 януари 2014 г., online: http://diagnosa.net/diagnosite-mi/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%B2%D0%B8-%D0%B5-%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B2-1984-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D1%82#_edn10

[101] Добило гражданственост у нас като „спрей“ и дори немското „шпрей“.

[102] Оръжието стана възможно точно поради категоричната генетична разлика между арабите-семити (доколкото това понятие няма никаква научна стойност, но е удобно) и евреите-хазари – всъщност изконни българи.

[103] Dan Raviv and Yossi Melman – “Spies Against Armageddon: Inside Israel’s Secret Wars”, Sea Cliff, NY, 2012 г.; още по темата в: Noam Chomsky – “Fateful Triangle: The United States, Israel”, Updated Edition, Pluto Press, London, 1999 г., стр. 21, 22, 37 и сл. Книгата е в архива на автора; “At Israel’s Secret Biological Weapons Center, A Changing of the Guard: The controversial head of an Israeli defense facility that is almost never talked about – the Israel Institute of Biological Research (IIBR) at Nes Ziona – has retired” by Dan Raviv and Yossi Melman, “Spies Against Armageddon”, israelspy.com, Israel, 2012 г., online: http://israelspy.com/at-israels-secret-biological-weapons-center-changing-of-the-guard/; “Israel’s Secret Nuclear Biological and Chemical Weapons (NBC)” by Manlio Dinucci, ilmanifesto.it (original in Italian), “Global Research”, globalresearch.ca, Notre-Dame Ouest, Montreal, Qc, Canada, October 1, 2013 г., online: http://www.globalresearch.ca/israels-secret-nuclear-biological-and-chemical-weapons-nbc/5352454; “Mossad Agents Flee Bungled London Spying Mission” by Uzi Mahnaimi, “The Sunday Times”, London, March 15, 1998 г., статията беше спешно изтрита, но все още е запазена на някои места, като например в online: https://groups.google.com/forum/#!topic/eug.local.activists/XvwCwZCKXt8

[104] Вж. напр. “Motorola Patents E-Tattoo Mark of the Beast, That Can Also Read Your Thoughts by Listening to Unvocalized Words in Your Throat…”, reported on January 7, 2014 г., ExtremeTech.com, These Last Days News, tldm.org, Lowell, MI, January 13, 2014 г., online: http://www.tldm.org/news4/markofthebeast.htm; “The Mark: Scientist Claims Human Microchip Implants Will Become “Not Optional” by Mac Slavo, SHTFplan.com, USA, April 24th, 2014 г., online: http://www.shtfplan.com/headline-news/the-mark-scientist-claims-human-microchip-implants-will-become-not-optional_04242014 и много други.

[105] Вж. напр. “NBC Predicts: All Americans Will Receive A Microchip Implant In 2017 Per Obamacare”, “Before Its News”, beforeitsnews.com, Mill Valley, CA, Thursday, October 17, 2013 г., online: http://beforeitsnews.com/alternative/2013/10/nbc-predicts-all-americans-will-receive-a-microchip-implant-in-2017-per-obamacare-videos-2797326.html

 

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...