Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

БКП И НЕЙНИТЕ СЛУЖБИ ЗА ПАРТИЙНА СИГУРНОСТ ОТНОВО АРЕСТУВАХА АКАДЕМИК ЯНКО ЯНКОВ

 

 

 

 

 

 

 

Добре дошли в медийния диагностичен център. Това е територия, свободна от комунизъм, социализъм, фашизъм, нацизъм, либерализъм – изобщо – от идеологическите фрагменти на ционизма и насаждания от тази крайно националистическа теория, превърната в практика, интернационализъм. Тя е предназначена за личности, за хора нормални, без психически отклонения и без комплекси, незасегнати от индоктринация, и с отворено съзнание. Единственото място, в което се съобщава истината, цялата истина и нищо освен истината. Нещо, което нито една друга медия в този провален опит за държава не може да си позволи.

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

Напоследък всяка статия на лондонския всекидневник „The Financial Times“ започва с призив за материална подкрепа с думите: „High quality global journalism requires investment.“ Което ще рече: „Висококачествената световна журналистика изисква инвестиции.“

Всеки да го разбира, както желае.

 

 

 

 

*    *    *

 

 

 

 

 

 

В ранния следобед на 11 септември 2015 годинапрогресивната демократичнакомунистическата милициячовеколюбивое арестувала политическия затворник Янко Янков, член на две академии.

 

Нещо, което лично аз очаквах. Но се надявах да стане в друг ден, за да присъствам, та да приберат и моя скромност. Искрено съжалявам, че не се случи така.

 

Имаме ли сили да протестираме против произвола на продължаващата комунистическа диктатура? Или всички сме мъртъвци?

 

Решете сами.

 

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...