Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: 1 2 3 4 [5]
Автор Заглавие:Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 21, 2012, 22:43

Нищо, с агентурен псевдоним "kostovistcheto", невъзможно е Човек и Българин при това, да се занимава с част от вещ, с отломка от пръст, с подсъщество, unhuman being, sub-animal, незабележима и обидена от Твореца бездуховна прашинка, мърсяща околността. Не е възможно. Няма как да стане. Не съм Господ, за да сляза до центъра на земята, където виреете вие с "ромския" ти "рус", "синеок", "умен" и "образован" марксист-ленинец. Тук е място за хора, за човешки същества. А не за пръски от урината на сатаната, каквито сте вие двамата с подсъществото, всъщност нищото Костов. Стойте си мирни и си кадете катран на вашия създател дявола. Виждате и вие, и господарите ви от Държавна сигурност, че никого вече не дразните. Никой не ви обръща внимание. Роботизираните ви прашинкови възможности разполагат със софтуер от по-минали хилядолетия. Наситени са със злоба до Слънцето, с омраза до другия край на вселенета и - уви, вкарали са ви речников багаж от десет трудно запаметени мръсни, нецензурни, недостойни и за някои от комунистическите зверове словца. За правопис дори на тази оскъдица и дума не може да става. Затова няма как не аз, никой в тази медия, да ти обърне внимание. Ти си неизмеримо мъничка, нищожна частица от злото - нещо като нищо на света - микроелемент от подземна молекула. Сбогом. И да ти е сладка лещата. Или тази вечер е бобче? Не е срамно. Позорен е начинът, по който бива изкарван коматът.

rastef
Новак
Публикации: 9
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 22, 2012, 11:37

Няма ли да престанете да се занимавате с тия идиоти.Не им обръщайте внимание.

Георг-
и-
Ивано-
в
Начинаещ
Публикации: 35
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: March 18, 2013, 00:19

То няма друг кой да го убие, други подозрителни около него, няма. Но явно не е изпълнявал добре службата си и от Братството са му видели сметката, явно е искал да влиза в правия път, но....

Страници: 1 2 3 4 [5]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.062 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...