Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1] 2 3 4 5
Автор Заглавие:Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
svetoslav8-
0
Начинаещ
Публикации: 36
Пост Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 01:29

Нямах намерение да се заяждам по тази тема, но след часове проучване по темата съм убеден, че шофьорът не е убиеца на Кенеди, както твърди г-н Ифандиев. Защо? Гледайте филма на Запрудер с номерата на кадрите - https://www.youtube.com/watch?v=iU83R7rpXQY , убийството става на кадър 313 (на кадър 312 главата на Кенеди е все още цяла). Пуснете си тия 2 кадъра 1 след друг забавено (в youtube може да паузирате и да пускате пак с интервала на клавиатурата). Вижте накъде отива главата на Кенеди. На кадри от 300 нататък, главата на президента си стои на едно място. И изведнъж на кадър 313, където го прострелват, отива силно напред. Ясно е че това рязко мърдане е от куршума, който идва отзад, и измества главата му напред. Филма на Запрудер е заснет с 18.3 кадъра в секунда, тоест, времевата разлика м/у 2 кадъра е 1/18 част от секундата, или с други думи, това не е клюмване на главата в последствие много след изстрела, както майка ми се опита да ме убеди. А блясъка, който се вижда наистина точно в момента на убийството, е просто отражението на слънцето в главата на шофьора, а не пистолет. Макар че разбираемо е като се види блясък да се направи аналогия с метал, но тези кадри недвусмислено показват, че куршумът е дошъл отзад. Освен ако разбира се не смятате, че филмът е подправен в последствие. Забележете че аз не споря кой е поръчал убийството (защото нямам представа), даже не твърдя, че шофьорът не е замесен по някакъв начин. Просто казвам, че не е той убиеца. Иначе в youtube има филмчета с часове анализи на убийството, и са доста интересни. Който иска и разбира английски може да ги гледа.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 04:35

Добре сте се надъхал с официална информация. От 1986 г. насам - все едно и също. Ама Куупър го убиха, а Грийър и всички останали свидетели - повече от 160 души, загинаха или умряха. Вашето не е заяждане. Всеки има право на мнение. Вие навярно сте убеден, че Докладът на Комисията "Уорън" е правдив и окончателен. Само че притежавам видеоматериали, в т.ч. продължителни интервюта с руската съпруга на Осуалд, с любовница на Линдън Джонсън - също съучастник, купища документи - часове преди убийството обвиняват Кастро, други изобличават дърти Буш - тогава пресно назначен агент на ЦРУ в Тексас, разследването на холандски журналист, който потвърждава всичко и вади на показ още двама убийци (спряха му втория репортаж - "демокрация"), признанията на единия от убийците, който през 1992 г. разказва всичко с подробности. Лежеше в затвора за друго убийство - до живот. И се разприказва. За какво му беше това мъчение?...
През 2008 г. обявих, че ще посветя цяла седмица на убийството. Подготвях с колеги субтитри на забранени за показване филми на BBC. Свалиха предването. Малко преди това Иван Чомаков поиска среща с мен и с половин уста взе да увърта, че еврейската общност това - онова... Ама аз съм българин и богоубийците не ме интересуват. Стиска ми дупе за това. Ако бях като останалите, да съм в голяма национална телевизия. Обаче не се продавам. Не се е родил онзи, който може да ме купи. Но гледам близките си право в очите и сърцето ми е чисто.
Вие си вярвайте в блясъка върху косата. Така е удобно. Или нареждат. Ваша работа. Аз не налагам мнението си на никого. Да не говорим, че гледате пети презапис. Защото така се наложи. Но, ако увеличите изображението, ще зърнете дори огъня от пистолета при изстрела... Личи още при първия запис.
Навярно и агентите на Сикрет Сървис са си били на местата. А Джеки Кенеди е луднала и затова е побягнала през задния капак... А съпругът й е убит с три куршума, изстреляни в рамките на една секунда и прозвучали, заедно с четвъртия - поразил губернатора Конъли, като един с ехо. Затова главата на президента клюмва не само напред, а и на дясно - на екрана наляво. А Грийър дава контролния изстрел. Също като Никола обретенов в челото на Ботйов. Няма как да знаете и това... Не са го пуснали в YouTube.
Имам стенограмата на разказа на Нели Конъли - вдовицата на губарнатора, в интервюто й с Лари Кинг, което гледах на живо. Той, чифутът, хванат от юноша като уличен бандит, реагира като вас. Не обиждам, а сравнявам канализираното мислене. Причините за него не ме интересуват.
Та Нели Конъли му рече: "Лари, аз бях в колата и чух най-малко три изстрела." А те са били четири. Жената написа книга, издадоха я и... почина. Не си направих труда да я купя. За какъв дявол ми е? Да се намери някой, който да ме убеждава, че на нея й се е чуло?... Затова вече не пиша книги. Заради такива "умници", чиито "университети" са YouTube и "History Chanel". След минути продължавам да се занимавам с цилиндъра на Кир, но няма да споделя наученото. Както казва моят приятел и издател Пламен Анакиев, който за ужас на клеветниците никога не е бил комунист, аз знам. Какво ме интересуват останалите? Да го научат - тяхна работа. Прав е.
Признанието на президента Форд е запазено единствено в луксозното издание на предсмъртните му мемоари. Те са в тираж стотина или малко повече бройки - кожена подвързия, автограф и т.н. В масовото издание тези откровения липсват.
Жалко за хора като Уилям Милтън Куупър, Филип Корсо, Еърън Русо, Пол Расиние и останалите. Прекрасният Дъглас Рийд беше принуден да живее в Южна Африка. Чака цели 20 години, докато види най-важната си книга издадена. А тук такива "гении", които се учат от интернет, заради нацистките си пристрастия и безхаберието, на което са ги научили болшевишките им родители, я издадоха, като ползваха... руския превод. И на всичко отгоре изопачиха доста факти, защото не отговаряха на нацистките им убеждения. Сега навярно и вие ще ме убедите, че и Фред Лойхтър си е заслужил присъдата и в Аушвиц са избити с газ 6 милиона евреи. А mрофесор Артър Бътз и моя милост заслужаваме куршум, да речем.
Аман!
Аз знам истината. Знам я. И не я премълчавам. Плащам за това цена, която нито един от вас не е показал, че е готов да поеме. Много висока и всекидневна. Е, не съм опрял до сметките за ток, защото предците ни са се трудили, за разлика на тези на комунистите като Костов, да речем. Те винаги и само са крали.
Ваше право е да вярвате в проблясъка от слънцето. И да не вярвате на очите си. Този "блясък" е особен като "вълшебния куршум". По-дълъг е от обекта, върху който "проблясва" - излиза извън главата?! Също така можете да отричате, че Грийър е ударил спирачки... Нищо, че свидетелските показания за светналите стопове на автомобила са протоколирани.
Никого не мога да убедя. Нито желая. Писал съм не веднъж: Идиотът е непобедим.
Съжалявам. Не се заяждате, но не вярвате на очите си. Може би и аз не съществувам...
Не гледам YouTube. Притежавам разрешение за еднократно излъчване с копие от оригинала. Наруших правилата. Можете да ме наклеветите.
Това представлява вашето поколение, което се "образова" от YouTube. За разлика от Вас, аз чета книги всяка нощ. Тази съм започнал в 0:40. Вижте кое време е и сега ще се оттегля с втора... Тази е издадена през 1777 г. А аз притежавам четвъртото издание от 1778 година. Когато стигнете това равнище, претендирайте.
Халал да ви е "демокрацията". Затова съм монархист и вярвам в Божия ред - всяка жаба да си знае гьола. Веднъж вече ви писах - не сте за тази медия.
И изобщо не ме интересува мнението на народните маси. Може да сме петима-шестима съмишленици, но сме с акъла си. И не изпадаме до положението да "научаваме" нещата от средствата за промиване на мозъци - интернет, телевизията, вестниците, кафенетата и т.н. Те могат да служат само като един от възможните източници за актуалните неща - нищо повече. Затова в т. нар. журналистика не допускат свестни и кадърни хора, а само нагаждачи и идиоти, при това все от алчно червени фамилии. Коя - щерка на офицр, друга на старшина, трета на "дипломат", четвърти на генерал, пети на "професори" - милиционери, шести на дребни ченгета като Диковци, Софиянски, Стоичковци. Има и чисти милиционери. Това е положението.
Имиграцията е същата. Отглеждах един Мончо Гаспаров, който сега от Чикаго лее помии в "Труд"...
Достатъчно ми е да знам какво мислят съпругата ми, Лазар Поповски, Петър Гогов, Янко Янков и още два-трима души. Останалите сте "образовани", "знаещи", "специалисти" и имате мнение по всички въпроси. Лично аз се предавам - няма как да споря с такива "мъдреци". Все едно сте служители на БАН. В нормално общество щяхте да работите в чистотата... Ту всичко е обърнато наопаки. Свестните минават за "луди". Затова цъфтим. Кой тук, кой далече. Все сте вързали...
Нормалните народи си градят държави и прогонват боклуците. Тук е обратното.
Нямате право да се сърдите. Не сте си на чергата. Стъпили сте на моята.
Не си вадя очите по 12 до 14 часа дневно заради такива като вас и смръднята kostovistche, която поне доказано изпълнява платена задача - за едната помийка пълни чужда медия с вулканичните изригвания на долния си произход и своята изумителна простащина. Бедната отвратителна воня.
Аз съм мъртво роден. А вие какви сте - всезнайковците на милиционер-социализЪма. Прави са Янко и Гогов - не ни заслужавате.
Чудно, защо не си гледате интернет, а мърсите това пространство? По-добре да има 10-20 читатели, но с акъла си. Нормалните човешки същеста не се натрапват, не ходят там, където не им харесва. Що щете тук? Колко пъти този въпрос бива задаван, а не получава отговор? Изобщо не проумявам масовата графомания, обхванала полуграмотни твари. Какво ви кара да се изявявате? Нещо отвътре ви гризе или ви плащат? Може да нямате занимание и да убивате скуката, знам ли? На мен времето не ми стига. Всеки ден чета в английските и американските издание неща, с които не съм съгласен. Но за последните 10 години я имам 5-6 споделени мнения, я не. Тук - нито едно. При това не използвам хамалския език на туземните плебеи - "хармоничните личности" на комунизма. Пък и там той не само не минава, а и съдят. Впрочем за това спорим с Жеков. Понеже прилича на вас с вонята. Пъха се там, където не му е мястото. Негова работа...
Толкова по въпроса.
Щях да премълча, ако бяхте споделили, че се съмнявате. Че искате да видите по-добър запис и т.н. Но вие "научно" обяснявате как е заснет филмът на Запрудър, как е показан и т.н.
Номерата на кадрите са поставени от Куупър. Имам всички до един. Няколко изчезнаха и бяха заменени с чудесни фалшификати.
Уилям Милтън Куупър призна масонството си, напусна ложата, обикаляше САЩ и разказваше истината на лекции от по 3-4 часа. Написа и издаде една книга. Накрая плати с живота си? Тук никой не беше и чувал за него.
За каква цена сте готов да се бръкнете вие, дето знаете всичко, включително видео-технологиите и давате съвети?
Жалко за Куупър, Бог да го прости. Добре, че на Запад все още има хора. Те захранват някаква едва мъждукаща искрица надежда в душата ми. От местното население не очаквам абсолютно нищо. Напълно откровен съм.

П.П. Извинявам се на всички за грешките. Не ми се чете написаното. Пък и работя без спиране от обяд. в Момента е 4:24 часа на 6 декември - Никулден. Честито на именниците. Щом и банкерите празнуват, работата е напълно отъртена... Христос и лихвари?!

svetoslav8-
0
Начинаещ
Публикации: 36
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 06:09

Благодаря за отговора. Ами да спрем да ползваме интернет щом е средство за промиване на мозъци? Ама тогава няма да можем да четем и Вашия сайт. Напротив вярвам само на очите и на мозъка си. 5-ти или 6-ти презапис не би трябвало да се различават от оригинала, освен ако не са подправени разбира се. Вие кажете, щом притежавате копие на оригинала. Какво е обяснението Ви, че главата се мръдва напред, а не назад?
И сега да се коригирам, понеже отдавна не бях гледал филма на Запрудер, съм се заблудил. Проблясъка е в косата на Келърман, а не на шофьора. Всъщност, това което се вижда като пистолет е върха на главата на Келърман. Дори и да имаше пистолет, той нямаше да се вижда от главата му. Това се вижда изключително ясно на тази, специално осветлена версия - https://www.youtube.com/watch?v=A1Lyv4wrJQU

Tihichko
Напреднал
Публикации: 51
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 11:15

Ех, главата се мърда напред от забележете от ПЪРВИЯТ куршум който го поразява, г-н Ифандиев говори за третия който поразява Д.Ф. Кенеди в гушата, този изтрел е контролен и аз лично притежавам снимка където ясно се личи куршума в гушата . Колкото до вашите твърдения за проблясък в косите, това е меко казано нелепо. Може да потърсите по задълбочено има записи,поне преди години съм ги гледал където ясно си личи изтрела. Също така съществуват и други манипулативни обработени записи като този който сте постнали. Не е нужно да вярвате в изнесените факти, по важно е да го чувствате отвътре, но за да стане това трябва да се прочете един вагон с книги и то истински книги. Ала вие дори не знаете имената на авторите на тези книги които заплатиха с живота си. Как ще намерите и прочетете,усмислите,разберете фактите които изнасят и отстояват? За годините които съм существувал в този юдейски свят, съм осъзнал едно. Не вярвам на нищо което се тръби официално. Но вярвам на всичко което се отрича официално. Това е разликата между мислищият човек и посредственият човек............ Всеки Божи ден усещате как примката се затяга върху шията ви, но продължавате да вярвате на медиите за мосово оглопяване и партиите които са създадени и отгледани от масоно-еврейската единствена партия в България БКП? Трагично е и много тъжно като чета мнения на хора в нета и виждам,че все още не са осъзнали,че няма никаква разлика между ГЕРБ, СДС,НФСБ,РСЗ, ДПС,БЗНС... колко пъти трябва да се спънат в един и същи камък за да осазнаят,че камакът е един и същ, само където му сменят името на този камък като СДС,НДСВ,ГЕРБ,ДПС,АТАКА,РЗС,НФСБ..... Жалко е, но повече ме боли защото това вече е доказана простотия.

svetoslav8-
0
Начинаещ
Публикации: 36
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 12:44

Цитат от Tihichko на December 6, 2012, 11:15
Ех, главата се мърда напред от забележете от ПЪРВИЯТ куршум който го поразява, г-н Ифандиев говори за третия който поразява Д.Ф. Кенеди в гушата, този изтрел е контролен и аз лично притежавам снимка където ясно се личи куршума в гушата .

Първият куршум поразява Кенеди някъде м/у кадри 210 и 225, във врата му. Това общо взето се случва, когато е скрит зад знака. Куршумът, за който аз говоря, е на кадър 313 и уцелва Кенеди в главата. Това се вижда на всички записи съвсем ясно. Нямам идея колко куршума са изстреляни общо, но тези, които поразяват президента са два. Нямам идея и дали един и същ куршум е пронизал Кенеди и Конали, или пък са 2 различни. Не вярвам на официалната информация, а на главата си. Запознайте се с фактите и тогава спорете.

Никол-
ова
Pro
Публикации: 265
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 13:36

Светославе, прегледайте отново кадрите след 315, тогава идва контролният изстрел. Много ясно се вижда движението на главата назад.

rainslow
Напреднал
Публикации: 84
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 13:56

Безсмислен спор за това кой куршум от коя посока е дошъл. Важното е кой и защо ги поръча ? С такава показност пред погледите на толкова хора. СТРАХ. Показност като на 11 септември 2001г. - СТЦ

svetoslav8-
0
Начинаещ
Публикации: 36
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 14:26

Цитат от Николова на December 6, 2012, 13:36
Светославе, прегледайте отново кадрите след 315, тогава идва контролният изстрел. Много ясно се вижда движението на главата назад.

Гледам кадрите. Разцепената глава с кръвта се вижда за пръв път на кадър 313. Тоест повратният момент, който трябва да се следи е м/у кадър 312 и 313, а не някой от следващите кадри. Тогава главата се измества напред. Дори и на кадър 314 продължава да се мести напред. От кадър 315 нататък вече не само главата, но и цялото тяло почва да се мърда назад. Това вече си е реакцията на самия Кенеди, а не е движение, предизвикано от удара на куршума.

Георг-
и-
Ифанд-
иев
Администратор
Публикации: 604
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 14:49

Здравейте всички!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!

Разбира се, на всички, които носят чудесните имена Никола, Николай, Николина и производните им.
Желая им дълголетие, здраве, обич и топлина както в домовете, така и в душите.

Извинете, че нощес не се сдържах. Няма място за спор. Излишно е. Нека прибегнем до по-мекия вариант: Невъзможно е да убедите предубедения. Вие му казвате едно, то прилага талмудския метод и изопачава думите ви. Споменавам, че YouTube и телевизиите не бива да бъдат „обективние“ източници. То ми отговаря, че без интернет нямало да се случи еди какво си…
Хора, ама само до преди 15 години живеехме без интернет, нали? Преди столетие и малко отгоре предците ни не са познавали електрическия ток. Кое ви кара да мислите, че сте по-добри, по-умни, по-знаещи и най-вече по-морални от тях? Сигурни ли сте, че понеже имате по два компютъра, три телевизора, шест подвижни телефона и автомобил животът ви е по-хубав?
Явно не усещате отчуждението между хората. Аз съм израсъл във времената преди телевизията. И трябва да ви кажа, че празниците ни бяха истински – празнувахме! Децата специално учеха подходящи стихотворения и песнички, представяха напълно аматьорски етюди (кратки пиески). За тях се изработваха облекла от хартия. Репетираше се дълго. Чудесни, възторжени времена на детска чистота и откровено приятелство! Празникът се усещаше месец преди това и се обсъждаше поне седмица след като отмине. Нямаше детски градини, нито „другарки“, нито „лелки“, нито „дружинни“ и прочие болшевишки изродщини.
При това ние със сестра ми, Бог да я прости, и още няколко деца в кооперацията, пак бяхме извън основния болшевишки поток. Понеже празнувахме Рождество Христово. А по онова време празникът беше шест дни след Нова година.
Рождените дни бяха нещо подобно. Едва три-четири деца отбелязвахме и имените си дни.
От средата на петдесетте нахлуха комунягите, които започнаха да оставят подпетените си стари обувки пред входните врати на апартаментите… Нашите родители мзеха да си говорят шепнешком, а ние растяхме в страх, с двойно и тройно мислене.
Когато в детските години моята дъщеря празнуваше рождения си ден, все се намираше някое от приятелчетата й, което да каже, че в еди колко си часа ще дават нещо си по телевизията. И да поиска да гледа. Така тържеството се разсъхваше.
Ето как израсна напълно различно поколение. Не се притеснявам да го кажа: по-калпаво от нас. Ако половината мои връстници стана членове на БКП и подписаха с ДС, сега навярно 99 на сто биха го сторили.
Най-новите, родените след 1990 година, пък са уникум. Познавам достатъчно от тях. Те не могат дори да общуват…
Мой приятел на Запад не позволяваше на децата си да гледат телевизия – някъде до към 12-годишната им възраст. Ние смятахме това за прекален консерватизъм. Сега плащаме непосилна цена – отиваме си.
Нима този, който предизвика настоящето обсъждане, живее у нас? Попитайте го къде е? Не съдя заминаващите. Прави са. Какво да правят тук, където трябва да слугуват на маймунчетата на „червените“ маймуни?
Искам да кажа, че дедите ни не са постъпвали така. Но по външно внушение ние се възхищаваме на Юрий Венелин или на братята Евлоги и Христо Георгиеви. Но не тачим истинската тукашна патриотична, българска буржоазия, която бидейки в Отечеството си, е градила и отстоявала българщината. Като относителен дял в престъплението, тежащо на съвестта на Гаврил Хлътев – Бенковски и подобните му, са загинали най-много заможни хора. Същите, които са помагали финансово на по-бедните си събратя.
Сега тук, в тази медия, която е моя, можете да прочетете обиди спрямо бедните! Навремето това никой българин, нито един вярващ човек, не е допускал. Което показва настъпилото кривване от пътя, преминаването от Homo sapiens към Homo communisticus. Сега са времената на „гяволите“ с техните „гяволии“. Затова идиотите се намножиха. Гяволите станаха мнозинство – легион. Поради това свестните минават за „глупаци“ и „неудачници“. А гяволите, като тези в политиката и „бизнеса“, да не споменавам имена, че съвсем ще разбуня злите духове, са пример за подражание.
Вече всички „знаят всичко“. Има и други – по-плахи. Питат ме за съвет: как да гласуват на референдума, ако изобщо го проведат? А аз не разбирам нищо от енергетика. Но разполагам с много факти. Понеже, колкото и невероятно да ви се струва, все още ме търсят всякакви хора отвсякъде. Както навремето, преди трийсетина години бившият Симеон ІІ беше казал на мой познат, срещнал го в Париж: „Всички ми донасят.“ Онзи, който е запазил и една искрица човещина, изпитва нужда да сподели с човек, а не с гявол…
Онова, което мога да кажа по темата на референдума, ще споделя другата седмица. Но няма да дам съвет. Не, защото не искам. А понеже нямам право на това. Не притежавам нито познанията, нито сведенията, за да съветвам когото и да било.
Да приключим с това дали на 22 ноември 1963 г. на „Дийли Плаза“ в Далас шофьорът на президентската лимузина, агентът на Сикрет Сървис, Уилям Грийър е произвел контролния изстрел в гърлото на президента Кенеди?
Уилям Куупър беше запазил копие от сертификата, издаден от японската фирма, която доказва – всичко е автентично, шофьорът е убиец. След което започнаха проблемите му. Те се задълбочиха, когато след представянето на филма на Ейбрахъм Запруудър, който във всичките му автентични и подправени варианти гледаме благодарение единствено на Милтън, той разкри историята с намеренията на Кенеди да отнеме властта от Банката на Федералния резерв. Но показа и „тихите оръжия“ на Ротшилдови…
Тогава Куупър реши да сподели своя опит от Виетнам, където е имал не „срещи от третия вид“, а е виждал съвсем нови, непознати досега оръжия, наподобяващи космически кораби. Както повечето почтени шпиони, и той е установил, че американци и Съвети работят съвместно.
Поел по тази следа, извади на показ част от документите, доказващи срещите на екипа на президента Айзенхауер с представители на извънземни цивилизации. След него полковник Филип Корсо събра кураж. И поразен от рак, написа и издаде книгата „Денят след Розуел“. Скопиха я. Синът му се закани да пусне нередактираната версия. От тогава изчезна. Поне аз не съмв състояние да се свържа с него. Цели две години опитвах от тук и от самите САЩ, чрез познати. Всуе…
Преведох книгата на Корсо, а Пламен Анакиев я издаде. Изумително свидетелство! Колко от вас са я прочели? А притежавам запис на цели два филма, които „опровергават“ полковника от военното разузнаване, бивш президентски съветник и служител на Пентагона!
Как го правят? Ами без аргументи и доказателства. С квалификации и размахване на пръст – като всички талмудисти. Той, виждате ли, обиждал професорите еди кои си, като твърдял, че микрочиповете са наследство от катастрофата край Розуел… То е същото, като препоръчваните ви от моя опонент „анализи“ в интернет.
В Протокол 12 всичко това е записано. Прав е Tihichko, въпрос на съзнание.
Толкова от мен. Сега очаквам включването и на смръднята. И тя стомах пълни. Трябва и днес да заслужи, пълната си с помийка копаня… А вие бачкайте, за да хрантутите червените плутократи и техните верни бюрократи и ратаи като вонята.

На Николовците и Николините – весело прекарване.

Бог да пази добрите!

Спирам до тук. Не ми е интересно.

rainslow
Напреднал
Публикации: 84
Пост Отговор на : Шофьорът ли е убиеца на Кенеди?
на: December 6, 2012, 14:53

🙁 За статиите на г-н Ифандиев: "Кажи му грозната истината, та да не ти верва".- Векове лъжат света и той вярва , сега осъзнати и будни човеци му казват истината и неговите отъпени хорица вегетиращи в будна кома не вярват. Събирането на истински знания разочарова от ''розовия'' свят в който ''живееш''. Никой не обича да бъде разочарован. Хапка , пийка , чалгица , кючеци и още ракийка са истината(красивата) за добитъка(гоите).Пропагандата на световните паразити е голяма сила.Заразна е .Имунитетът срещу нея е разбирането на играта зад Червената завеса. На кого му пука ?

Страници: [1] 2 3 4 5
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.114 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...