Здравейте, Гост [Логин]
Територия на истината и свободното слово

Агора

Здравей Гост 

Сгъсти или разшири описанието.

Здравейте, публикуването в този форум изисква регистрация.

Страници: [1]
Автор Заглавие:Поднасям извиненията си!
bai_pasko
Начинаещ
Публикации: 28
Пост Поднасям извиненията си!
на: July 31, 2012, 17:04

Отварям тази тема, за да напомня на всички, които са се подвели или ще се подведат като мен да търсят "ченгето" в другия.

Като православен християнин искам да се извиня на онези, които неправилно заподозрях в злонамереност! В своя защита мога да кажа единствено, че горчивият ми житейски опит ме е срещал с реални провокатори и ченгета, които ми нанесоха почти непоправими вреди.

И все пак повтарям, че единственият път на единение е чрез взаимното доверие и добронамерено запитване от страна на незнаещите, които искат да се осведомят за истината и фактите, без да правят сугестивни твърдения, когато не са сигурни в едно или друго и не разполагат с пълната и обективна информация за даден човек или историческо събитие.

Един съвестен читател беше качил интервюто на Майкъл Рупърт за "100-те маймуни", които дали пример на останалите 10 000 да измиват радиоактивните кокосови черупки и така постепенно им предали примера си и ги научили как да оцелеят.

Призовавам всички, които искат да оцелеят и да помогнат и на други за същото, да ровят до безкрай в интернет и да търсят информация от стотици и хиляди източници, да я анализират да разсъждават. Винаги да си задават двата основни въпроса на римските сенатори -

Кой има полза?

и

Кой ще ни пази от "спасителите" и "лидерите", които ни рекламират в световните "свободни" казионни медии?

Пътят към спасението минава през упованието в Бога и разсъждението. Никога не трябва да забравяме, че всеки е човек и следователно греши!

С вяра в Бога, пожелавам на всички успех в търсенето!!!

Страници: [1]
Mingle Форум by cartpauj
Версия: 1.0.33.2 ; Страницата заредена за : 0.052 секунди.

Анкета:

Редно ли е 27 лета след промените все така да ни ръководят и поучават комунисти, ченгета, московски възпитаници, номенклатурни рожби учили на Запад, и нагаждачи?

View Results

Loading ... Loading ...